Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tūlīt visādi palaidnieki sauks "tev nebūs pārkāpt!"

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

menti tagad ritīgi zvēri

radari jamiem ir atņemti... cenšas sodīt par dafigā ko

jau stāstīju, ka biki pakaļā pārsūdzēju decembra beigās man uzlikto sodu... nupat man atnāca atbilde, ka sods lieta izbeigta, sods atcelts uttttt.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

modena rakstīja: bomāri atsūtīja vel vienu - afigenno pārkāpu pilsētā...

60km/h... soda par 57 km/h....

šo gan iesniegšu uz pārsūdzēšanu.

pie tam kaut ka aizdomīgi bilde izskatās.... ka tik negrieza nost kādu citu auto.

un kas rakstīts CSN un APK?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

pie tam kaut ka aizdomīgi bilde izskatās.... ka tik negrieza nost kādu citu auto.

P.S.

Samaksā un aizmirsti! Kur problēma?

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

P.S.

nevainības prezumpcija?

tas auto bildē ir līdzīgs manam auto... bet vai tas ir mans auto - var pārbaudīt tikai uz vietas... pieprasot dokumentus uz to.

jautrāk ir tālāk... lēmumā kaut kāds Arnis Mortukāns nolēma uzlikt transportlīdzekļa vadītājam naudas sodu... līdz ar to, tā kā autovadītājs uz vietas netika noskaidrots, bet auto ir nobildēts no aizmugures... tālāk turpināt? Uz kāda pamata šīs kungs uzlika man sodu? Man ir divi auto... līdz ar to, ne fakts ka es tur pie stūres biju...

Līdz ar to, neredzu nekāda pamata man uzlikt sodu, jo nav pieradījuma ka es biju pie stūres.... un ja tur bija mans brālis- tad saskaņā ar to kujņu ko šie te sarakstīja - manam brālim jāiet apstrīdēt man uzlikto sodu? A kāda pēc šie man nepaprasīja, kurš bija pie stūres?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

P.S.

Tu gadījumā pats neesi no vitronic? Tas tak ir viņu sauklis

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

P.S.

nevainības prezumpcija?

tas auto bildē ir līdzīgs manam auto... bet vai tas ir mans auto - var pārbaudīt tikai uz vietas... pieprasot dokumentus uz to.

jautrāk ir tālāk... lēmumā kaut kāds Arnis Mortukāns nolēma uzlikt transportlīdzekļa vadītājam naudas sodu... līdz ar to, tā kā autovadītājs uz vietas netika noskaidrots, bet auto ir nobildēts no aizmugures... tālāk turpināt? Uz kāda pamata šīs kungs uzlika man sodu? Man ir divi auto... līdz ar to, ne fakts ka es tur pie stūres biju...

Līdz ar to, neredzu nekāda pamata man uzlikt sodu, jo nav pieradījuma ka es biju pie stūres.... un ja tur bija mans brālis- tad saskaņā ar to kujņu ko šie te sarakstīja - manam brālim jāiet apstrīdēt man uzlikto sodu? A kāda pēc šie man nepaprasīja, kurš bija pie stūres?

ko, neatceries ar kādu mašīnu brauci?

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

P.S.

nevainības prezumpcija?

nu ******, kas ir **** ko?

Esi vecis vai ŅUŅŅA?

Kā šnabi dzert ta pilngadīgs, kā par to atbildēt - ta pusaudzis?

Vai arīt Tu vienmēr šņabi dzer tikai par svešu naudu?

Tak lieliski zini, kas kad un ar kādu ātrumu tur brauca! Nestāsti nu ka pats vai "mistiskais" bračka nepārkāpa...

Es saprotu, ka nepatīkami, ja visu laiku varēja nesodīti vilkt uz 70+, b et te cykas par 60 (jeb tā jau par labu lemtajiem 57) ieslēdz piečuku...

Vēlreiz prasu - esi vecis, vai tikai vienkāršs tīņveidīgs ņuņņa?

0 0 Atbildēt

P.S.

ja patiešām brauca bračka - tad piestādi rēķinu tam pilsonim. Ja bračka nemaksā - samaksā pats un nekad vairs nedod viņam savu mašīnu. Kur problēma?

0 0 Atbildēt

Kopš kura laika "večiem" ir par neko jāsametās un jāatbalsta kāda firmele un "puišeļiem" nē? Vispār jau dabā ir otrādi, tie "tīņveidīgie ņuņņas" lielākoties ir tie, kas nedomājot atver maku

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Kopš kura laika "večiem" ir par neko jāsametās un jāatbalsta kāda firmele un "puišeļiem" nē? Vispār jau dabā ir otrādi, tie "tīņveidīgie ņuņņas" lielākoties ir tie, kas nedomājot atver maku

Kāds te sakars ar firmu?

Nu būtu tevi uzfilmējusi ļoti izbadējusies CP ekipāža ar videoradaru?

Pēkšņi kaut kas tavā ātrumā būtu savādāks?

Ja valstī tiktu noteikta kārtība, ka msh un seene figtronic vietā drīkst kontrolēt ātrumu, tad man būtu pilnas tiesības pasūtīt jūs tirst pārkāpuma fiksācijas gadījumā? Jo lūk jūs abi esat privāta kompānija/-as un tāpēc es neesmu pārkāpis ātrumu?

Toč pēc normāla veča neizklausies. Izklausies pēc tīņa, kas dzer šnabi tikai par svešu naudu...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Latvietim gēnos ir princips- ja kāds itkā svarīgāks liek- tad jādara. Zivtiņš tak teica- pacepsies pacepsies un aizmirsīs un turpmāk maksās nekurnēdami. Un viennozīmīgi piekrītu tiem, kas saka, ka dotais projekts ir domāts naudas pelnīšanai no tiem, kam tā ir un ar satiksmes drošību tam ir pavisam pakārtota saistība, tāpat, kā jeņķi izdomā kko, lai sadotu kārtējam arābam pa muti.

Te drīzāk jādomā, kā defektu pārvērst par efektu... teiksim draudzīgi savākties un pabraukāt gar fotoradariem ar 20 km/h vai arī ātri, bet grupiņās pa 3-4, vai sastrēdzināt centru pārvietojoties ar 37 km/h.

Un vispār- pirms ieviest kautko, vajag vismaz paskatīties, kā tas notiek valstīs, kur atbildīgajām personām iq ir lielāks par 50.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Un vispār- pirms ieviest kautko, vajag vismaz paskatīties, kā tas notiek valstīs, kur atbildīgajām personām iq ir lielāks par 50.

Kas to paskatīsies? Paši ieviesēji, tas ir mēs?? Džeriņam ir normāls aicinājums-visi pārsūdz, visi tātad nobremzē naudas plūsmu FR apsaimniekotājam.

Vai kādam šķiet,ka latvieši, tas ir mēs paši, pacīnīsimies par to?? Figu. Jo nav taču laika, vieglāk netā ierakstīt secinošu komentāru,ka viss slikti.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

klau tizleni - otj*b*sj...

Ir likums, un kamēr tie bomāri to neievēros, tikmēr es izmantošu savas tiesības, lai viņi to ievērotu.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Kas to paskatīsies? Paši ieviesēji, tas ir mēs?? Džeriņam ir normāls aicinājums-visi pārsūdz, visi tātad nobremzē naudas plūsmu FR apsaimniekotājam.

Vai kādam šķiet,ka latvieši, tas ir mēs paši, pacīnīsimies par to?? Figu. Jo nav taču laika, vieglāk netā ierakstīt secinošu komentāru,ka viss slikti.

Piekrītu, kaut gan skatīties vajadzētu tiem, kas akceptē visus tos ieteiktos stulbumus...

Te pat biki uz ziemeļiem, Zviedrijā. Maģistrālās ielas pilsētu centros 50 vai pat 30 km/h, gabaliņu nost no centra- jau 70, tad 90 un aiziet. Mīcīšanās notiek tikai centrā... Latvijā, ko tādu izdomāt- tikpat reāli, kā Apē kosmodromu uzbūvēt...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Piekrītu, kaut gan skatīties vajadzētu tiem, kas akceptē visus tos ieteiktos stulbumus...

Te pat biki uz ziemeļiem, Zviedrijā. Maģistrālās ielas pilsētu centros 50 vai pat 30 km/h, gabaliņu nost no centra- jau 70, tad 90 un aiziet. Mīcīšanās notiek tikai centrā... Latvijā, ko tādu izdomāt- tikpat reāli, kā Apē kosmodromu uzbūvēt...

Jā,protams. Bet nav loģiski sagaidīt no tāda Zivtiņa, Lukstiņa un citiem ambīļiem sakarīgu darbību. Nu nevar prasīt no pamuļķiem loģisku, sakarīgu ,pamatotu darbību.

Tāpēc cilvēkiem ir jāapvienojas un beidzot jāsāk darboties savās interesēs, piespiežot tos ierēdneļus strādāt sabiedrības interesēs.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Jā,protams. Bet nav loģiski sagaidīt no tāda Zivtiņa, Lukstiņa un citiem ambīļiem sakarīgu darbību. Nu nevar prasīt no pamuļķiem loģisku, sakarīgu ,pamatotu darbību.

Tāpēc cilvēkiem ir jāapvienojas un beidzot jāsāk darboties savās interesēs, piespiežot tos ierēdneļus strādāt sabiedrības interesēs.

Nepiespiedīsi viņi ir darītāji, un uz Tavu darbību izdomās kādu savu vēl absurdāku darbību. Tāda līmeņa vadībai jābūt domātājiem. Domāju, tā vietā lai tukši ķengātos, vajadzētu labāk savākties, ziedot pāris stundas un dažus litrus benzīna un un pabraukāties gar tiem radariem...

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Lūk šo es atbalstu - piespiest labi pārskatāmās vietās pacelt atļauto braukšanas ātrumu!

Tā būtu reāla cīņa ar cēloņiem, nevis sekām.

Kamēr ir ātruma ierobežojumi - likuma priekšā tie ir jāievēro VISUR! Un varianti - +15 te jau drīkst neiztur kritiku.

Jā piekrītu - nav sakārtota likumdošana ko un par ko sodī, vadīāju vai īpašnieku, Ja īpašnieku, tad jkābū iespējai īpašniekam (nevis vadītājam) pārsūdzēt lēmumus.

Bet ja gribam panākt kārtību uz ceļiem, kaut kādi ierobežojumi ir vajadzīgi.

ja pilsētā atļaus 70, tāpat būs +15 brfaucēji, kas par savu maksas fotogrāviju kvieks un gaudīsies...

es saprotu - ir jāsakārto juridiskā puse, kas nenoliedzami nav pareiza, bet kad sakārtosies tā - atklāsies pamatkviekšanas iemesli - to, ka soda par ātrumu pārkāpšanu.

Liela daļa no jums - toč esat slimi, ja cīnāties par tiesībām pārkāpt noteikumu/likumus (nešķiet patiešām stulbi), nevis par izmaiņām likumā, lai esošā rīcība būtu likuma ietvaros un vairs neskaitītos pārkāpums pēc definīcijas -> pieprasiet ātruma ierobežojumu pacelšanu!!!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

klau tizleni - otj*b*sj...

Ir likums, un kamēr tie bomāri to neievēros, tikmēr es izmantošu savas tiesības, lai viņi to ievērotu.

ir likums (ātruma ierobežojums) un tas ir jāievēro. kamēr tie modenas neievēros, vitronics izmantos visas tiesības, lai no šiem iekāstu piķīti.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

A ko dos, ja īpašnieks varēs pārsūdzēt fotoradara sodu?

Ja īpašnieks nebija vadītājs, tad viņš tāpat nevar pateikt, ka brauca ar citu ātrumu vai ka atradās vispār citā vietā.

To var apstrīdēt tikai vadītājs.

Īpašnieks varētu reāli apstrīdēt tikai, piemēram, zagti numuri, zagta mašīna, burtu kļūdas adresātā vai fotoradars nepareizi nolasījis mašīna numuru. Bet pārējais jau atttiecas uz vadītāju.

Bet ja ar īpašnieka pārsūdzību domājat, ka tiks noskaidrots vadītājs - tas to nenozīmē. Tas ir jānosaka likumā, ka policija noskaidro vadītāju vai arī noteiktā termiņā īpašniekam ir jāpaziņo par vadītāju. Ja nepaziņo - sods jāsamaksā pašam īpašniekam. Bet tas ir cits sodīšamas modelis un ar īpašnieka tiesībām pārsūdzēt nav nekāda sakara.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

a kāda kuja pēc bauska ir apdalīta? kuļīš tur nav fotoradaru? www.vp.gov.lv/...

0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja: A ko dos, ja īpašnieks varēs pārsūdzēt fotoradara sodu?

Ja īpašnieks nebija vadītājs, tad viņš tāpat nevar pateikt, ka brauca ar citu ātrumu vai ka atradās vispār citā vietā.

To var apstrīdēt tikai vadītājs.

Īpašnieks varētu reāli apstrīdēt tikai, piemēram, zagti numuri, zagta mašīna, burtu kļūdas adresātā vai fotoradars nepareizi nolasījis mašīna numuru. Bet pārējais jau atttiecas uz vadītāju.

Bet ja ar īpašnieka pārsūdzību domājat, ka tiks noskaidrots vadītājs - tas to nenozīmē. Tas ir jānosaka likumā, ka policija noskaidro vadītāju vai arī noteiktā termiņā īpašniekam ir jāpaziņo par vadītāju. Ja nepaziņo - sods jāsamaksā pašam īpašniekam. Bet tas ir cits sodīšamas modelis un ar īpašnieka tiesībām pārsūdzēt nav nekāda sakara.

Automašīna nav lats, kuru aizdod kaimniņam.

Tas ir paaugstinātas bīstamības priekšmets, kura izmantošana ir stingri reglamentēta ar apdrošināšanām, reģistrāciju, noteikumiem utt...

Vai nu domā kam aizdod sxavu auto, vai NEAIZDOD!

Visi te bļaustās - vot kaimiņš ar manu mašīnu pārkāpa, nemaksāšu, neko nezinu - visi cūkas, mani apbižo...

Interesanti - ko jūs darāt brīžos, kad kaimiņš ar jūsu aizlienēto auto uzrīko avāriju? Kas to mašīnu remontē, par kādu naudu? Apdrošinātājs tak JUMS sačakarē BM klasi, nevis tam kaimiņam, kā arī JUMS apdrošinātājs piestādīs REGRESU, ja tam būš pamats. Piemēram - kaimiņš pa šmigu nošķiļ auto...

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

FR sodu pārsūdzēt ir grūti, bet.... var lūgt izskatīt otrreiz un pielietot LAPK 21. pantu.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

APL neviens nav atcēlis. Tur joprojām ir teikts, ka administratīvajam aktam ir nepieciešams adresāts. Likumā arī jau ir noteikts, ka auto īpašniekam ir jāsniedz ziņas par tā tiesisko valdītāju. Šo likumu neievērošana no varas iestāžu puses jau ir cilvēktiesību pārkāpums - ar pareizu formulējumu policijas atteikšanās noskaidrot vadītāju pārvēršas par ECT lietu... Bet ja vadītājs tiek noskaidrots, tad jau ir tiesības iepazīties ar lietas materiāliem - FR sertifikātu, instrukciju, vietas pasi u.t.t. Atteikšanās atkal uz ECT Ja viss tiek izsniegts un viss ir kārtībā - atliek vien godīgi atzīt savu vainu un doties uz CSDD kasi ar 1s monētu maisiņu.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

kolumbs rakstīja:

APL neviens nav atcēlis. Tur joprojām ir teikts, ka administratīvajam aktam ir nepieciešams adresāts. Likumā arī jau ir noteikts, ka auto īpašniekam ir jāsniedz ziņas par tā tiesisko valdītāju. Šo likumu neievērošana no varas iestāžu puses jau ir cilvēktiesību pārkāpums - ar pareizu formulējumu policijas atteikšanās noskaidrot vadītāju pārvēršas par ECT lietu... Bet ja vadītājs tiek noskaidrots, tad jau ir tiesības iepazīties ar lietas materiāliem - FR sertifikātu, instrukciju, vietas pasi u.t.t. Atteikšanās atkal uz ECT Ja viss tiek izsniegts un viss ir kārtībā - atliek vien godīgi atzīt savu vainu un doties uz CSDD kasi ar 1s monētu maisiņu.

Kādam idiotam ir jābūt, lai laicīgi paredzot, ka ir >50% iespēja finālā tāpat nonākt CSDD pie kases lodziņa ar viensantīmu monētu maisiņu 5 latu vērtībā - tērēt savu laiku, nervus utt?

Pie kam patiesībā šādi gadījumi būtu jātraktē kā ļaunprātīga nodokļu maksātāju naudas nesaimnieciskas tērēšanas iniciēšana... Pārsūdzēt pārsūdzēšanas pēc, pat tad, ja zini, ka esi vainīgs un finālā saņem sodu liecina par daudz brīva laika vai pārāk lielu algu...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti