msh, nu tu toč esi cirvis, ir sanākusi kaut kāda kļūda, tu te tagad ņemies kā tāds pustraks ērzelis.
1. Vai tas sods tiešām ir samaksāts piespiedu kārtā ?? Vai varbūt tomēr atcelts?
2. Tu gribi teikt,ka visi sodi no FR ir viltojums?
Uz to apjomu loģiski ka kaut kas var noiet greizi, nu gan baisā nelaime. Bet te daži antiņi ar pārprastu taisnīguma izjūtu, kuri demokrātiju sajaukuši ar anarhiju, rej un apstāties nevar.
Saturīgā un cieņas pilnā diskusija turpinās. Pat slikums lasīt... Bet paskaidrojiet man, lūdzu, KĀDS: bildē ir numurs 8837 (kas pēc izziņas īstenībā stāv uz Chrysler Pacifica, ierakstīts 8637 (kas laikam ir kāda Verso numurs). Jebkuram idiotam un jebkuram policim ir skaidrs, ka šādu nesakrītošu, nav būtiski - falsificētu vai vienkārši cilvēciska faktora protokolu, ja bildē ir redzams numurs, kuram būtu jābūt uz cita auto (es vēl saprastu, ja būtu otrādi - bildē būtu īstais auto, teiksim Verso ar 8637, bet uzrakstīts būtu 8837, tad varētu būt vienkārši kļūda kā toreiz bija ar to Citroenu) anulēs vienos vārtos. Nafig kādam ļaunajam falsificētājam tērēt savu laiku, ja pat pamatskolniekam ir skaidrs, ka šādu protokolu anulēs?????
msh rakstīja: A kad būs tāda pati uzmanība citām lietām? Kad sāks ķarstīt lēnos braucējus? Kad sāks ķarstīt tos, kas pa jūrmaleni velkas pa kreiso [neatceors kāda ir tā joslu numerācija ]? Turpināt? Ā, pareizi, neizdevīgi. Bet te jau man nākas atkārtot sēnes tekstus...
Bet ko personīgi TU esi darījis, lai tas mainītos?
ja tā tiešām ir bilde no CSDD, tad kāpēc iekopētais palielinātais numurs izskatās šķībs / neiederīgs kopējā bildē? (uzprasās pēc atbildes, ka lētas publicitātes kārotājs tādu attēlu ir mājražojis...), ja vien numurs nav fotografēts ar citu kameru / kadru?
Man arī kaut kād visticamākais šķiet tieši šis variants... Bez tam zināms, ka Džeriņa kunga biogrāfija arī īsti balta un pūkaina nav.
msh rakstīja: A kad būs tāda pati uzmanība citām lietām? Kad sāks ķarstīt lēnos braucējus? Kad sāks ķarstīt tos, kas pa jūrmaleni velkas pa kreiso [neatceors kāda ir tā joslu numerācija ]? Turpināt? Ā, pareizi, neizdevīgi. Bet te jau man nākas atkārtot sēnes tekstus...
Bet ko personīgi TU esi darījis, lai tas mainītos?
kā ko????
te tek lielākā daļa jūzeru bija 18tajā uz referendumu - un balsoja pret nekārtību uz ceļa
slaaists rakstīja: Ar kādu nolūku policistei līmēt zilā amerikāņa nummuru baltā takša protokolā? Tāda neparasta humora izjūta?
Tu nekad nekļūdies?? Tev ir svešs jēdziens 'cilvēciskais faktors' ???
99% ka tas sods ir atcelts uzreiz, bet Džeriņš taisa lēto reklamu uz to. Daudz kur viņam taisnība, bet nu te ir jēli un sekli.
Man gan ir skaidrs, ka tā ir kļūda. Es tā ironiski jautāju, lai kāds viltošanas teorijas piekritējs pastāsta par iespējamās viltošanas motīvu!
Motīvu? Bizness, kuram jāatmaksā kredīti, bet ieņēmumi ir 10% no plānotā, nav motīvs?
Klau, aunapiere - kādam daunim jābūt, lai motiva vadītam ir vēl vairāk jāsačakarē iespējamais pierādījums un ar rīcību ir jāpareizina ar 2 jau ta 100% protokola anulēšanas pamatotību????
Nu tīri interesanti palika!
Es saprastu, ka viltojuma, falsifikācijas vai citu pretlikumīgu darbību rezultāts nodrošinātu mazāk apstrīdamu protokolu, bet nē - te cilvēki speciāli esot centušies uz viena no tūkstošiem protokolu padarīt pierādījumu bāzi vēl sliktāku - proti pilnīgi to iznīcināt...
mjāā, prāta aptumsumam ir graujoši blakus efekti...
Vairāk gan par to, ka cilvēks ir pārkāpis ātrumu un saņēmis sodu. Kad būs neatcelts protokols ar sodu par +1 kmh, varēsim spiegt!
Neesmu Pans Kleksis un zīmīgus sapņus neredzu, taču domāju, ka tā pārsūdzēšana protokolam par +1kmh autobusam uz šosejas ar saņems šādu atbildi no Ezivs
Skumji klīst interneta plašumos šie nedaudzie spilgtākie cilvēka un radara kopdarbi! Uz kopējo 26K izrakstīto protokolu skaitu tik maz ir pat apsveicami Allu gan būtu lietderīgi aizrotēt drošā attālumā no protokolu štancēšanas.
Nav jau zināms, cik ir tādu kuri ir saņēmuši līdzīgu skaidrojumu no Ezivs, un atmetuši ar roku, ka arī cīnās bez Džeriņkunga.
nebrīnīšos, ja par to autobusu, kurš neko nepārkāpa, tiks saņemts Ezivs skaidrojums, ja FR uzskata, ka tas ir fūre, tad tas ir fūre un basta, un Allai nav jāvērtē vai FR ir kļūdījies vai naf.
Un tāda Alla var sagraut visu skaisto un cēlo FR ideju.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .