Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Es darīšu tā-balstīšos uz savu pietiekamo pieredzi un godaprātu. Ja mani nofotografēs radars vietā, kur ierobežojums ir pamatots un pelnīts-samaksāšu.

Ja nofotografēs vietā, kur tas acīm redzami ( ne tikai manuprāt, bet sabiedrības viedokli arī pieskaitot) ir uzlikts nepareizi, pārsūdzēšu un novilcināšu samaksu max termiņu.

Tādā veidā es izteikšu savu protestu un līdzdarbošos situācijas uzlabošanā.

gluži manas domas

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Es darīšu tā-balstīšos uz savu pietiekamo pieredzi un godaprātu. Ja mani nofotografēs radars vietā, kur ierobežojums ir pamatots un pelnīts-samaksāšu.

Ja nofotografēs vietā, kur tas acīm redzami ( ne tikai manuprāt, bet sabiedrības viedokli arī pieskaitot) ir uzlikts nepareizi, pārsūdzēšu un novilcināšu samaksu max termiņu.

gluži manas domas

Daļēji sadalu viedokli. Jo īstenībā neviens tak netraucē noprotestēt absurdi izvietotās zīmes ar oficiālu iesniegumu arī bez FR radīta rēķina.

Piemēram, Rīģā ir skolas piekurām ir ātruma ierobežojums ar papildzīmi darba dienās no 7:00-19:00, bet ir skolas, kur (30) ir 24/7

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

gluži manas domas

Daļēji sadalu viedokli. Jo īstenībā neviens tak netraucē noprotestēt absurdi izvietotās zīmes ar oficiālu iesniegumu arī bez FR radīta rēķina.

Piemēram, Rīģā ir skolas piekurām ir ātruma ierobežojums ar papildzīmi darba dienās no 7:00-19:00, bet ir skolas, kur (30) ir 24/7

varbūt tās ir vakarskolas?

Siguldā ir Atbrīvotāju iela. Tā ir vienvirziena iela, ar daļu ceļa braucamās daļas kā velo-gājēju celiņu. No rīta tur bariem iet skolnieki uz skolu. Tad nu nezinu kurš gaišprātiņš ir uzlicis zīmes, ka uz Atbrīvotāju ielu uzgriezties nedrīkst no 7:30 - 9:00 (vai kaut kā tā). It kā jau labi,. lai skolēniem drošāk. Bet. Kā lai likumīgi iedzīvotājs piebrauc pie savas mājas laikā no 7:30 - 9:00? Gribu pateikt, ka daudz kur zīmes izvieto it kā nesaprātīgi, bet no citas puses paskatoties tur jēga ir... it kā...

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

gluži manas domas

Pilnīgi atbalstu!

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

Policisti žēlojas, ka šiem Teilāns nocēlis biznesu: www.tvnet.lv/...

Maija_Eskuella Reģ.: 07.04.2005
0 0 Atbildēt

Auto domāts miljonāriem, nevis bomžiem!

Ja nevari dažas reizes dienā atpogāt pārdesmit latus, tad uz ceļa nav ko rādīties ar savu miskasti.

Normāliem keksiem, kam Bentlijs maksā 300.000 tie pārdesmit lati pa dienu radaros īpaši nekrata.

Maija_Eskuella Reģ.: 07.04.2005
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Eu, man reitings atkal plusā...

kā to ņem, viss ir relatīvi

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

Noticis konflikts starp šoferi un fotoradaru uzraugu; esot izmantots arī ierocis www.apollo.lv/...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Maija_Eskuella rakstīja:

GB12 rakstīja: Eu, man reitings atkal plusā...

kā to ņem, viss ir relatīvi

Tad lūk kurš mani te blamē...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Es tik nesaprotu mūsu sabiedrību...žēlojas par FR, ka tie izvietoti nepareizās vietās. Kas traucē tajās vietās regulāri 'salūzt' kādai mašīnai? Nu nolaida man riepa, mainam riteni. Apstājamies, izliekam trijstūri, ieslēdzam mirgojošos uguntiņus un mainam...stundiņu...skrūves nenāk vaļā, riepa smaga utt. Kad mūsu sabiedrība beidzot sāks spļaut pretī tiem,kas viņai ( sabiedrībai) spļauj acīs?

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

gluži manas domas

varbūt tās ir vakarskolas?

Siguldā ir Atbrīvotāju iela. Tā ir vienvirziena iela, ar daļu ceļa braucamās daļas kā velo-gājēju celiņu. No rīta tur bariem iet skolnieki uz skolu. Tad nu nezinu kurš gaišprātiņš ir uzlicis zīmes, ka uz Atbrīvotāju ielu uzgriezties nedrīkst no 7:30 - 9:00 (vai kaut kā tā). It kā jau labi,. lai skolēniem drošāk. Bet. Kā lai likumīgi iedzīvotājs piebrauc pie savas mājas laikā no 7:30 - 9:00? Gribu pateikt, ka daudz kur zīmes izvieto it kā nesaprātīgi, bet no citas puses paskatoties tur jēga ir... it kā...

mhm - kā tad vakarskolas...

Pie kam gar vienu parastas vidusskolas pusi VISIEM un 24/7 jāvelkās 3, gar otru pusi var vilkt uz 50 un tieši sākot no skolas piebraucamā ceļa var vaše vilkt uz 70...

0 0 Atbildēt

Braucot pa Latvijas (ne)ceļiem visi esam saskārušies ar lielākām un vēl lielākām bedrēm. Šķiet, ka ir pienācis laiks veikt izmaiņas CSN lai piemērotos realitātei uz ceļiem. Ir jārosina izmaiņas, un jāievieš vismaz 10 jaunas ceļa zīmes kas apzīmē bedres! Polijā, piemēra, eksistē ceļa zīme, kas apzīmē risas. Mums ir jāiet tālāk, un sīki jādiferencē bedru veidi, lai autovadītāji zinātu, kādus pārbaudījumus viņus un automašīnas sagaida jau aiz nākošā līkuma!

Piemēram: ceļa malas noslīdējums, liela bedre asfaltā, daudz mazu bedru asfaltā, nekvalitatīvs bedru remonts, viļņains asfalts, uzmanību, lietus laikā dubļi, salūzis greiders, utt utjpr!

tas taču būtu vienkāršāk nekā censties ceļus saremontēt!

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: Braucot pa Latvijas (ne)ceļiem visi esam saskārušies ar lielākām un vēl lielākām bedrēm. Šķiet, ka ir pienācis laiks veikt izmaiņas CSN lai piemērotos realitātei uz ceļiem. Ir jārosina izmaiņas, un jāievieš vismaz 10 jaunas ceļa zīmes kas apzīmē bedres! Polijā, piemēra, eksistē ceļa zīme, kas apzīmē risas. Mums ir jāiet tālāk, un sīki jādiferencē bedru veidi, lai autovadītāji zinātu, kādus pārbaudījumus viņus un automašīnas sagaida jau aiz nākošā līkuma!

Piemēram: ceļa malas noslīdējums, liela bedre asfaltā, daudz mazu bedru asfaltā, nekvalitatīvs bedru remonts, viļņains asfalts, uzmanību, lietus laikā dubļi, salūzis greiders, utt utjpr!

tas taču būtu vienkāršāk nekā censties ceļus saremontēt!

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: tas taču būtu vienkāršāk nekā censties ceļus saremontēt!

Nekā tu nesaproti – ar ceļazīmēm ceļa remonta budžetu nesazāģēsi tādos apmēros, nu nepārdosi ceļa zīmi par 100 tk latiem nekādīgi…

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: Mums ir jāiet tālāk, un sīki jādiferencē bedru veidi, lai autovadītāji zinātu, kādus pārbaudījumus viņus un automašīnas sagaida jau aiz nākošā līkuma!

Nu tak elementāri!!

"ļifčiks uz ceļa" zīme jau ir.... atliek vien izmērs klāt pierakstīt!!

Izmērs ir jābūt kaut kā piesaistītam BEDRU lielumam!

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

smaidiigais rakstīja: tas taču būtu vienkāršāk nekā censties ceļus saremontēt!

Nekā tu nesaproti – ar ceļazīmēm ceļa remonta budžetu nesazāģēsi tādos apmēros, nu nepārdosi ceļa zīmi par 100 tk latiem nekādīgi…

nu tāds kā naivs

toeties varēs 200-250 k norakstīt uz pētījumu, kur kādas zīmes likt...

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

smaidiigais rakstīja: Mums ir jāiet tālāk, un sīki jādiferencē bedru veidi, lai autovadītāji zinātu, kādus pārbaudījumus viņus un automašīnas sagaida jau aiz nākošā līkuma!

Nu tak elementāri!!

"ļifčiks uz ceļa" zīme jau ir.... atliek vien izmērs klāt pierakstīt!!

Izmērs ir jābūt kaut kā piesaistītam BEDRU lielumam!

kā papildplāksnīte? Labi, tas der! Bet bedres veids arī svarīgs! Vai iet ASV ceļu, kur viss uzrakstīts teksta veidā? Piemērs: Uzmanību, šis ceļa posms ir tikai lāpīts 20 gadu garumā. Ielāpi 40 km.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Da nu beidz. Šim nolūkam jau ir izdomāta viena universāla zīme Izskatās pēc zila kvadrāta ar baltiem cipariem "50" tajā

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

kā papildplāksnīte? Labi, tas der! Bet bedres veids arī svarīgs! Vai iet ASV ceļu, kur viss uzrakstīts teksta veidā? Piemērs: Uzmanību, šis ceļa posms ir tikai lāpīts 20 gadu garumā. Ielāpi 40 km.

Nakuj te ASV? Briti arī mēdz uz ceļiem uzlikt zīmes ar paskaidrojošiem tekstiem.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Viss risināms vienkārši, jo lielāka bedre, jo lielāka zīme.

Der tā pati kamieļmugura, tikai pie lielas bedres tās izmērs ir,teiksim, 2x2 metri, bet pie pavisam maziņas 0.2x0.2 metri.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

ceļazīms ar tekstiem liek tur, kur debīliķu īpatsvars sabiedrībā ir ļoti liels un tie saprot tikai tiešā tekstā pateiktas lietas.

0 0 Atbildēt

...vai arī tur, kur nācija nekaunas par savējo valodu un neuztraucas ka kāds varētu to nesaprast

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: ceļazīms ar tekstiem liek tur, kur debīliķu īpatsvars sabiedrībā ir ļoti liels un tie saprot tikai tiešā tekstā pateiktas lietas.

pie mums reizēm derētu

Aunu kas zīmes neredz ir pietiekoši

0 0 Atbildēt

Aizvakarrīt atgriežoties šajā ciemā ar autobusu, autobuss nez kāpēc izbrauca pa apkārtceļu un sanāca ieraudzīt kā izskatās vēl divi A11 kilometri - nu nasing spešel, protams. Vienīgi mazliet interesanti - pirms viena tiltiņa, kurš pārvērties par tramplīnu, uzlikts ātruma ierobežojums 70 kmph līdz netālajam krustam kamēr citās sūdīgās vietās vienkārši saliktas zīmes "ieteicamais ātrums 50 kmph". Būtu ideāla vieta fotoradaram

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: ...kamēr citās sūdīgās vietās vienkārši saliktas zīmes "ieteicamais ātrums 50 kmph". Būtu ideāla vieta fotoradaram

kāds sakars šādām zīmēm ar FR?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti