Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

anonimikis rakstīja: ok, onka pārkāpj 98. punktu. Lohs arī to pārkāp, pielavoties onkam no mugures 2. joslā. Jo pēc 98. punkta loham jābrauc pa 1. un pajāt kas otrajā notiekas. Līdz ar to nav nekādu problēmu.

Atkarībā no situācijas... Ja onka ir tikko apsteidzis fūri un "aizmirsis" pārkārtoties pa labi, aiz viņa braucošais saskaņā ar CSN neko citu darīt nedrīkst. Tad onka ir nezumanīgs pārkāpējs, bet aiz viņa braucošais nav lohs.

Ja onka ilgstoši brauc pa otro joslu, lai arī pirmā ir bijusi brīva abiem, tad onka ir rupjš pārkāpējs (Vācijā tiktu pie soda naudas un punkta) bet aiz viņa braucošais nav iedziļinājies LV līkajos CSN, kas ir interpretējami tā, ka pa labo pusi ārpus apdzīvotām vietām tomēr drīkst, pareizi to noformulējot, apsteigt šādus onkas, neskatoties uz šāda manevra bīstamību un iemesliem, kādeļ tas ir aizliegts. (Vācijā tiktu pie soda naudas, ja mirkšķinot atrastos par tuvu un vēl punkta, ja apsteigtu pa labo)

un kā saucami tie seenes, kas no Siguldas uzbraucot uz Vidzemes šosejas, kur sākās platais ceļš ar sadalošo joslu turpina spītīgi braukt pa otro joslu, kaut pirmā ir tukša, kaut piesnigusi mazliet?

Un ko darī, ja onka brauc pa 2. joslu ar +15 km/h un viņam piestāj pakaļā sēne ar +25 km/h ubn grib turpināt šo rupjo pārkāpumu? a, umņik?

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

"118. Transportlīdzekļa vadītājam aizliegts:

...

118.3. traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu; "

Un tagad umņik parādi, kur csn ir norādīs, ka braukt ar -10 km/h no atļautā ir nosaucams par "bez vajadības" un kur norādīs no cik skaitās pārāk mazs ātrums. Vai -5 arī ir pārāk mazs? vai -15 tomēr vēl nev skaitāms par pārāk mazu?

A, umņik?

Vot tur jau tā lieta, umņik, ka pierādīt grūti, tādēļ CP pievēršas vienkāršākajam - naudas iekasēšanai no tiem, kam viegli paprasīt. Un satiksme drošība paliek tikai vārdos.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

un kā saucami tie seenes, kas no Siguldas uzbraucot uz Vidzemes šosejas, kur sākās platais ceļš ar sadalošo joslu turpina spītīgi braukt pa otro joslu, kaut pirmā ir tukša, kaut piesnigusi mazliet?

Un ko darī, ja onka brauc pa 2. joslu ar +15 km/h un viņam piestāj pakaļā sēne ar +25 km/h ubn grib turpināt šo rupjo pārkāpumu? a, umņik?

Un kā tie palaidnieki, kas brauc pa jūrmalenes trešo joslu uz 70km/h, kaut pārējās divas brīvas? Un tie palaidnieki, kas strauji bremzē pirms fotoradariem, izraisot avārijas? Ko darīt, ja paladnieks savu auto novieto stāvvietā tā, ka citiem nav iespējams izbraukt nepārkāpjot CSN? Ko tad, ja palaidnieks braukā ar apskrēpētu mašīnu, skrāpē citas un bēg no notikuma vietas?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

"118. Transportlīdzekļa vadītājam aizliegts:

...

118.3. traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu; "

Un tagad umņik parādi, kur csn ir norādīs, ka braukt ar -10 km/h no atļautā ir nosaucams par "bez vajadības" un kur norādīs no cik skaitās pārāk mazs ātrums. Vai -5 arī ir pārāk mazs? vai -15 tomēr vēl nev skaitāms par pārāk mazu?

A, umņik?

Vot tur jau tā lieta, umņik, ka pierādīt grūti, tādēļ CP pievēršas vienkāršākajam - naudas iekasēšanai no tiem, kam viegli paprasīt. Un satiksme drošība paliek tikai vārdos.

Velns parāvis, Tu esi stulbenis vai pilnīgs kretīns?

No mīsus cik km/h skaitās pārāk mazs ātrums?

Ciparu studijā! Konkrētu un noteikumos, likumos norādītu ciparu!

Un kā lūdzu tulkosi punktu

112. Transportlīdzekļa vadītājam jābrauc ar ātrumu, kas nepārsniedz noteiktos ierobežojumus, ņemot vērā ceļu satiksmes intensitāti, transportlīdzekļa un kravas īpatnības un stāvokli, kā arī ceļa un meteoroloģiskos apstākļus (īpaši redzamību braukšanas virzienā).

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Un kā tie palaidnieki, kas brauc pa jūrmalenes trešo joslu uz 70km/h, kaut pārējās divas brīvas? Un tie palaidnieki, kas strauji bremzē pirms fotoradariem, izraisot avārijas? Ko darīt, ja paladnieks savu auto novieto stāvvietā tā, ka citiem nav iespējams izbraukt nepārkāpjot CSN? Ko tad, ja palaidnieks braukā ar apskrēpētu mašīnu, skrāpē citas un bēg no notikuma vietas?

Galīgi stulbs esi palicis?

Parādi kur es braucu pa 3. joslu uz jūrmalas šosejas ar 70?

Un ja es braucu gar fotoradaru, tad es nebremzēju to ieraugot, jo vai nu es jau braucu ar CSN atbilstošu ātrumu vai vēlāk samaksāju pelnīto sodu!

Un kā jānovieto mašīna, lai izbraukt no parkinga var tikai pārkāpjot noteikumus - laikam seenem ir pieredze un prasmes...

Lašara pilnīgs.

Laut Tevi arī santehniķis vālētu!

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Seene, klau, ar ko tu nodarbojies vispār? Tev ir kas cits bez policijas un FR uzraudzības darāms? Ak jā, RS kritizēšana arī dienas kārtībā un vēl gan jau kādas 93 lietas nav kaut kur sakārtotas pareizi

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

man zivtele atsūtīja fotogrāfiju

rāmītī ir tikai viens pakaļējais ritenis.... vai man ir jēga pārsūdzēt?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: man zivtele atsūtīja fotogrāfiju

aizsūti sēnem - viņam iestāsies orgasms...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Un ja es braucu gar fotoradaru, tad es nebremzēju to ieraugot, jo vai nu es jau braucu ar CSN atbilstošu ātrumu vai vēlāk samaksāju pelnīto sodu!

Un kā jānovieto mašīna, lai izbraukt no parkinga var tikai pārkāpjot noteikumus - laikam seenem ir pieredze un prasmes...

******* pilnīgs.

Vai tad es teicu, ka Tu to dari? Tikai minēju biežus pārkāpumus, par kuru novēršanu CP nerūpējas.

Lai Tevi ēzelītis... www.youtube.com/...

0 0 Atbildēt

Nu skatoties, ko saproti ar jēgu. Es gaidu šādu foto, lai pirms pārsūdzēšanas varētu iepazīties ar lietas materiāliem - t.i. slepeno instrukciju, kuru pašlaik man nav juridiskas tiesības pieprasīt no CP

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

******* pilnīgs.

Vai tad es teicu, ka Tu to dari? Tikai minēju biežus pārkāpumus, par kuru novēršanu CP nerūpējas.

Lai Tevi ēzelītis... www.youtube.com/...

Un Tu pats rūpējies, lai CP vispār neinteresētu ne tu, ne tev piederoši vai tevis vadīti auto?

CP vienkārši dara savu darbu un noķer tos, kurus var noķert un ieraudzīt. Esi memļaks, ja spēj pārkāpt tikai tad kad miliča nav, bet bļauj, ja milicis "slēpjoties" tevi ir pieķēris. Vi ka tevi aizturot ir pielaidis kādu nebūtisku sīkumu?

Izklausies pēc tizleņa, kuru spēj disciplinēt tikai blakus sēdošs, uz ielas labi redzams vai nemitīgi sekojošs CP.

Tikām kamēr tādi būs - jebkuras metodes būs labas...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Seene, klau, ar ko tu nodarbojies vispār? Tev ir kas cits bez policijas un FR uzraudzības darāms? Ak jā, RS kritizēšana arī dienas kārtībā un vēl gan jau kādas 93 lietas nav kaut kur sakārtotas pareizi

Rakstu VIDam paskaidrojumus par to, kādēļ krīzes laikā uzņēmumam ir samazinājies apgrozījums. Jo krīze viņiem neliekas pietiekams iemesls - ja samazinājies, tātad esmu sācis krāpties ar nodokļiem...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Nu skatoties, ko saproti ar jēgu. Es gaidu šādu foto, lai pirms pārsūdzēšanas varētu iepazīties ar lietas materiāliem - t.i. slepeno instrukciju, kuru pašlaik man nav juridiskas tiesības pieprasīt no CP

nu davaj, nāc pēc protokola - tu būsi vadītājs, kurš pārsūdzēs.... uz protokola ir rakstīts, ka pārsūdzēt var vadītājs

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja: 118.3. traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu; "

Un tagad nocitē, kur likumā ir definēts, kas ir "bez vajadzības"?

Man, varbūt, patīk braukt lēnāk, nestresojot, mazāk laužot auto, ieturot distanci, taupot degvielu, baudot dabas skatus, pilsētas arhitektūru utt - tā ir mana vajadzība, tālab braucu lēnāk!

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Seene, klau, ar ko tu nodarbojies vispār? Tev ir kas cits bez policijas un FR uzraudzības darāms? Ak jā, RS kritizēšana arī dienas kārtībā un vēl gan jau kādas 93 lietas nav kaut kur sakārtotas pareizi

Rakstu VIDam paskaidrojumus par to, kādēļ krīzes laikā uzņēmumam ir samazinājies apgrozījums. Jo krīze viņiem neliekas pietiekams iemesls - ja samazinājies, tātad esmu sācis krāpties ar nodokļiem...

man viņi katru gadu prasa iemaksāt nodokli avansā... ķipa iepriekšējā gada apmērā

es viņus katru gadu sūtu irst ar apgalvojumu, ka a ja nu nākamgad būs mazāk jāmaksā - šie saka, ka tad es varēšot paprasīt apakal (un automātiski uzprasīties uz pilno pārbaudi, ja arī viņi neko neatradīs, tad tik un tā izčakarēs man pāris dienas)

0 0 Atbildēt

palasīju slepeno instrukciju

pēc tās sanāk, ka rāmī ir jābūt numuram un vismaz vienam ritenim, pie kam rāmja apakšai ir jābūt zemāk par riteni

sēne, tu ņemsi to protokolu pārsūdzēšani, vai es maksāju sodu... tev šodien ir jāizdomā

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: palasīju slepeno instrukciju

pēc tās sanāk, ka rāmī ir jābūt numuram un vismaz vienam ritenim, pie kam rāmja apakšai ir jābūt zemāk par riteni

sēne, tu ņemsi to protokolu pārsūdzēšani, vai es maksāju sodu... tev šodien ir jāizdomā

Ja šodien, tad nē. Pašlaik aktuāli ir VID ar savām gadskārtējām prasībām. Visam uzreiz nepietiek laika. Savējo varētu nolikt maliņā un pievērsties, kad būs laiks.

0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

Seene rakstīja: 118.3. traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu; "

Man, varbūt, patīk braukt lēnāk, nestresojot, mazāk laužot auto, ieturot distanci, taupot degvielu, baudot dabas skatus, pilsētas arhitektūru utt - tā ir mana vajadzība, tālab braucu lēnāk!

Man, varbūt, patīk braukt ātrāk. CSN nosaka atļauto ātrumu tā, lai atrastu kompromisu starp satiksmes drošību un iespēju visiem satiksmes dalībniekiem lieki nekavēties. Katra individuālās vēlmes nav arguments.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

M77 rakstīja:

Man, varbūt, patīk braukt ātrāk. CSN nosaka atļauto ātrumu tā, lai atrastu kompromisu starp satiksmes drošību un iespēju visiem satiksmes dalībniekiem lieki nekavēties. Katra individuālās vēlmes nav arguments.

Un? Pārkāpt ātrumu tu nedrīksti, bet lēnāk braukt neviens neaizliedz.

Moš ers vedu trauslu kravu, vai trauslu pasažieri?

Nedrīkstu tā darīt?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Nedrīkstu tā darīt?

Aizliedz. Tikai tu ļoti tipiskā veidā mēģini aizstāvēt likumu pārkāpšanu sev un CP izdevīgā virzienā. Un bļaut, ka jāsoda visus, kas pārkāpj ne pēc tava prāta.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Nedrīkstu tā darīt?

Aizliedz. Tikai tu ļoti tipiskā veidā mēģini aizstāvēt likumu pārkāpšanu sev un CP izdevīgā virzienā. Un bļaut, ka jāsoda visus, kas pārkāpj ne pēc tava prāta.

Tu saproti, ko tev vaicā vai tikai tupi dzen savu demagoģiju? Par ātruma pārkāpējiem ir skaidri un gaiši aprakstīs CSN līdz cik un kā drīkst braukt, un APK cik maksā ja brauc ne tākā rakstīs CSN.

Nu tad lūdzu - kā es ātruma pārkāpējus ar + km/h pārkāpējus traktēju sev izdevīgi un kā ar - km/h pārkāpējus APK un CSN tieši traktē par labu sev?

Vēlreiz uzdodu jautājumu kas man var aizliegt vest pa koplietošanas ceļiem trauslu kravu/pasažieti lēnāk par max atļauto? Un no cik km/h zem atļautā mani var sākt sodī, no cik nevar? Kāds ir solis un cenrādis pārkāpumam? Kā pierādīsi, ka es traucēju satiksmi? Arī Traktoram ir ļauts braukt pa ceļa labo pusi pa šoseju ar saviem satriecoši maksimālajiem 40 km/h, kaut zīmes ļauj 90 km/h

No zik lēnāk skaitās pārkāpums un kāds par to sods?

Un kurš seene man drīkst piespiest pa ļoti bedrainiem ceļiem braukt ātrāk nekā es uzskatu par drošu vai mašīnu nebojājošu ātrumu, ja auto atbilst visām ES standartu un TA prasībām?

Kaut vienu iemeslu lūdzu studijā!

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Ja šodien, tad nē. Pašlaik aktuāli ir VID ar savām gadskārtējām prasībām. Visam uzreiz nepietiek laika. Savējo varētu nolikt maliņā un pievērsties, kad būs laiks.

nevis šodien jāpārsūdz, bet šodien jāizdomā...

ja tu saki, ka ņemsi, tad es vēl šodien nemaksāšu...

tev laiks būs ir līdz 20 aprīlim

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

nevis šodien jāpārsūdz, bet šodien jāizdomā...

ja tu saki, ka ņemsi, tad es vēl šodien nemaksāšu...

tev laiks būs ir līdz 20 aprīlim

Gaidam realitātes šovu seene vs CP?

0 0 Atbildēt

es paredzu, ka sods tāpat būs jāmaksā (es to izlasīju instrukcijā)

bet sēne būs ieguvis slepenu dokumentu

0 0 Atbildēt

sēne pāri zivtiņam

Lasītākie raksti

Jaunie raksti