Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

modena rakstīja: Menti atrakstīja.

Par to kvadrātu teksts 1:1 atbilst tai instrukcijai.

Tālāk šiem bišk nesanāca... paši sarakstīja atbildes uz visiem maniem jautājumiem... grēks būs neiesūdzēt tiesā...

visvairāk patīk, ka šie pārcentušies, un uz sūdzības būtību nav atbildējuši.... šablona atbilde. Tā ka Zivtiņš pats atkal parakstīja.... jautājums, ja amatpersona ignorē sūdzības saturu, un atraksta kaut kādu sviestu ar apvainojumiem, nevis atbild uz jautājumiem, kāpēc viņa darbiniekiem rokas līkas.... tad nu laikam varētu pie reizes mēģināt apšaubīt viņa atbilstību amatam..

Bet dari tā - raksti KNĀBam, raksti DELNAI, raksti TV vai citiem medijiem, iesaisti tiesu

DARI KAUT KO velns parāvis!

Ar tukšu fļurkstēšanu forumā par to, ka šitas slikti un tas nav labi NEKO NEPANĀKSI!

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nu tad lai vadītājs pārsūdz.

Nu bet kā šajā gadījumā var noskaidrot vadītāju?

Nezinu,ņem un noskaidro,ja tev vajag. Drīz tu prasīsi,kā nokrāsot Sauli. Un pēc tam te ņerkstēsi,ka neviens nepalīdz.

nu ja tu padumju inteliģents nezini - huļi lieni ar komentāriem?

Seene jau te cenšas izpūst no mušas ziloni, uzburot problēmu tur,kur tās nav.

PS. Modena, tu naktīs krāc?

0 0 Atbildēt

Tā nez ir sagadīšanās, ka Sēnei un Modenai ir sieviešu dzimtes niki?

0 0 Atbildēt

Bija tāda anekdote par mednieku un lāci. Mednieks regulāri šauj lāci, regulāri netrāpa un lācis regulāri izņem mednieku pakaļā.

Te nu ir jautājums- Modena un Seene ir tiešām taisnības cīnītāji vai vienkārši parasti dipadu dapadnieki ?

0 0 Atbildēt

modena rakstīja: blā blā blā.... tad nu laikam varētu pie reizes mēģināt apšaubīt viņa atbilstību amatam..

'laikam' 'varētu' 'mēģināt' ...nekonkrētas mīzēja bailītes?

Tak paņem un izdari, beidz te stostīties, apšaubītāj!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Vispār tagad ir tāda ļoti laba iespēja aiziet un pieteikties ID kartei. Un kopā ar to saņemt e-parakstu. Un e-paraksts ir tāda jauka fīča, kas ļauj rakstīt pilnīgi oficiālu iesniegumu dajebkādam valsts kantorim, nepieceļot pakaļu no datora. Un pajāt, ka tajā galā neviens tups ments nejēdz, kas tas e-paraksts ir - raksti iesniegumu tālāk ministram - kas pa kuiņu bļa!

Kopā ar ID karti nāk 120 laika zīmogi (parakstīšanai vajadzīga figņa). Pilnīgi pietiek, lai tie pakaļas savos kantoros ilgi nesēdētu.

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Vispār tagad ir tāda ļoti laba iespēja aiziet un pieteikties ID kartei. Un kopā ar to saņemt e-parakstu. Un e-paraksts ir tāda jauka fīča, kas ļauj rakstīt pilnīgi oficiālu iesniegumu dajebkādam valsts kantorim, nepieceļot pakaļu no datora. Un pajāt, ka tajā galā neviens tups ments nejēdz, kas tas e-paraksts ir - raksti iesniegumu tālāk ministram - kas pa kuiņu bļa!

Kopā ar ID karti nāk 120 laika zīmogi (parakstīšanai vajadzīga figņa). Pilnīgi pietiek, lai tie pakaļas savos kantoros ilgi nesēdētu.

Kaa tai vecajaa labajaa jokaa- sludinajumaa: Pensionars ar juridisko izglitibu par samaksu izchakares jebkuru organizaciju/ valsts iestadi pec jusu veleeshanaas

0 0 Atbildēt

Tagad pēkšņi visi sāks visu pārsūdzēt, rezultāts būs vienkāršs- resora vadītājs pieprasīs papildu budžeta piķi, lai pieņemtu papildus darbiniekus ,kas atbild uz sūdzībām

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

kaut kā bez jelkādas juridiskās izglītības man tomēr ir izdevies uzrakstī ne vienu vien iesniegumu policijā, kuri tika izskatīti pēc būtības un pieņemti ļoti saprātīgi lēmumi.

laikam esi tik galvā traumēts, ka tev uzglūn arī policijās telpās un visi tevi vēlās izvālēt arī tur. Un bez jurista neko nespēj pats izdarī, pat pakaļu sev noslaucīt nevari...

Prieks, ka esi tik varošs. Un man arī tas nesagādā problēmas. Bet es tādēļ nesaucu par lohiem cilvēkus, kas to nemāk.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Vispār tagad ir tāda ļoti laba iespēja aiziet un pieteikties ID kartei. Un kopā ar to saņemt e-parakstu. Un e-paraksts ir tāda jauka fīča, kas ļauj rakstīt pilnīgi oficiālu iesniegumu dajebkādam valsts kantorim, nepieceļot pakaļu no datora. Un pajāt, ka tajā galā neviens tups ments nejēdz, kas tas e-paraksts ir - raksti iesniegumu tālāk ministram - kas pa kuiņu bļa!

Man drīz būs. Ceļošanai. Bet nebiju pat aizdomājies par šādu pielietojumu. Noderēs

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

kaut kā bez jelkādas juridiskās izglītības man tomēr ir izdevies uzrakstī ne vienu vien iesniegumu policijā, kuri tika izskatīti pēc būtības un pieņemti ļoti saprātīgi lēmumi.

laikam esi tik galvā traumēts, ka tev uzglūn arī policijās telpās un visi tevi vēlās izvālēt arī tur. Un bez jurista neko nespēj pats izdarī, pat pakaļu sev noslaucīt nevari...

Prieks, ka esi tik varošs. Un man arī tas nesagādā problēmas. Bet es tādēļ nesaucu par lohiem cilvēkus, kas to nemāk.

tad nesauc par tādiem arī tos kas nemāk braukt tik ātri kā tu

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

modena rakstīja: Menti atrakstīja.

Par to kvadrātu teksts 1:1 atbilst tai instrukcijai.

Tālāk šiem bišk nesanāca... paši sarakstīja atbildes uz visiem maniem jautājumiem... grēks būs neiesūdzēt tiesā...

visvairāk patīk, ka šie pārcentušies, un uz sūdzības būtību nav atbildējuši.... šablona atbilde. Tā ka Zivtiņš pats atkal parakstīja.... jautājums, ja amatpersona ignorē sūdzības saturu, un atraksta kaut kādu sviestu ar apvainojumiem, nevis atbild uz jautājumiem, kāpēc viņa darbiniekiem rokas līkas.... tad nu laikam varētu pie reizes mēģināt apšaubīt viņa atbilstību amatam..

Bet dari tā - raksti KNĀBam, raksti DELNAI, raksti TV vai citiem medijiem, iesaisti tiesu

DARI KAUT KO velns parāvis!

Ar tukšu fļurkstēšanu forumā par to, ka šitas slikti un tas nav labi NEKO NEPANĀKSI!

nu un hule tu to man stāsti?

ir sūdzības kuras nonāca līdz Policijas iekšējai nodaļai... un arī līdz prokuroram..

vērtīga pieredze. vienīgi nebija laika to marasmu līdz beigām novest, jo prokurors bija vienīgais cilvēks, kurš pēc būtības sniedza korekto atbildi.

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Es nesaucu. Vien tos, kas apdraud satiksmes drošību, nespējot iekļauties kopējā satiksmē un ievērot CSN. Lohs ir tas, kas kaut ko nejēdz, bet tomēr par spīti tam dara. Nevis tas, kas atzīst savu neprasmi un nekautrējas lūgt palīdzību.

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

vērtīga pieredze. vienīgi nebija laika to marasmu līdz beigām novest, jo prokurors bija vienīgais cilvēks, kurš pēc būtības sniedza korekto atbildi.

Tad jau sanāk, ka tu ierābi atkal biksēs mīksto, ja nespēji līdz galam to lietu novest. Kārtējais īdētājs un sūdzībkalis, kurš maļ bez jebkādas jēgas.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Es nesaucu. Vien tos, kas apdraud satiksmes drošību, nespējot iekļauties kopējā satiksmē un ievērot CSN. Lohs ir tas, kas kaut ko nejēdz, bet tomēr par spīti tam dara. Nevis tas, kas atzīst savu neprasmi un nekautrējas lūgt palīdzību.

Ja cilvēks brauc ar 40 km/h pilsētā - viņš ir lohs?

Cilvēks nedrīkst braukt pa šoseju ar 80 km/h? citādi viņš ir lohs? Un abi bviņi rupji neievēro CSN?

Lohs drīzāk ir tas mudaks, kas dārziņos ieraugot radaru lika megastrauji pa bremzēm un lohs ir, kas braucot aiz viņa ieturēja pārāk mazu distani. Piekam FR te vispār nav pie vainas...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

smaidiigais rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Nu re, tad jau tu esi lohs, pats sevi tur ieliki. Nejēdz, bet dari

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Cilvēks nedrīkst braukt pa šoseju ar 80 km/h? citādi viņš ir lohs? Un abi bviņi rupji neievēro CSN?

Ja objektīvu ceļa apstākļu dēļ, tad noteikti nē. ja tas ir regulārs braukšanas stils, tad jā. CSN aizliedz lēnu braukšanu bez iemesla. Un šāds braucējs pārkāpj CSN tāpat, kā tas, ka brauc ar +10. Kādēļ vienu soda, bet otru ne?

Lohs drīzāk ir tas *******, kas dārziņos ieraugot radaru lika megastrauji pa bremzēm un lohs ir, kas braucot aiz viņa ieturēja pārāk mazu distani. Piekam FR te vispār nav pie vainas...

Par pirmo jā, par otro... Diez vai fūri pirmajā joslā var vainot. Tām regulāri kāds pielien priekšā, jo ievērotā distance škiet tik vilinoša sava vieglā ietilpināšanai, lai pēc tam bremzētu, nerēķinoties ar fūres masu.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nu re, tad jau tu esi lohs, pats sevi tur ieliki. Nejēdz, bet dari

Ko tieši nejēdzu, bet daru?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ja objektīvu ceļa apstākļu dēļ, tad noteikti nē. ja tas ir regulārs braukšanas stils, tad jā. CSN aizliedz lēnu braukšanu bez iemesla. Un šāds braucējs pārkāpj CSN tāpat, kā tas, ka brauc ar +10. Kādēļ vienu soda, bet otru ne?

nocitē lūdzu to CSN punktu, kas aizliedz braukt ar - 10 km/h. Sēžu un gaidu.

A par +10 km/h nezkāpēc saņemt fotogrāfinu nezkāpēc esot pretlikumīgi un netaisnīgi un neviens nav brīdinājis par CP inspektora vai mobilas ātrumkontroles kameras esamību, vai ne?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Lohs drīzāk ir tas *******, kas dārziņos ieraugot radaru lika megastrauji pa bremzēm un lohs ir, kas braucot aiz viņa ieturēja pārāk mazu distani. Piekam FR te vispār nav pie vainas...

vēl lohs ir tas, kurš uz šosejas pielavās aizmugurē pa otro joslu ducinošam onkam un sāk agresīvi mirkšķināties un dzīt šo malā, lai laiž garām. Lai gan pirmā josla brīva.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

nocitē lūdzu to CSN punktu, kas aizliedz braukt ar - 10 km/h. Sēžu un gaidu.

A par +10 km/h nezkāpēc saņemt fotogrāfinu nezkāpēc esot pretlikumīgi un netaisnīgi un neviens nav brīdinājis par CP inspektora vai mobilas ātrumkontroles kameras esamību, vai ne?

"118. Transportlīdzekļa vadītājam aizliegts:

...

118.3. traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu; "

Un nekad neesmu teicis, ka saņemt fotogrāfiju par +10km/h ir nepamatoti. Iebildumi ir pret pretlikumībām šo fotogrāfiju tapšanas procesā, nevainīgu personu sodīšanu u.c. amatpersonu likumpārkāpumiem, ko jūs šeit aizstāvat.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

vēl lohs ir tas, kurš uz šosejas pielavās aizmugurē pa otro joslu ducinošam onkam un sāk agresīvi mirkšķināties un dzīt šo malā, lai laiž garām. Lai gan pirmā josla brīva.

Lohs esi tu un onka. Jo abi esat aizmirsuši par CSN.

Onka jau ir pārkāpis: "98. Ārpus apdzīvotām vietām jābrauc iespējami tuvāk brauktuves labajai malai."

Bet mirkšķinātājs vēlas ievērot "127. Ārpus apdzīvotām vietām uz ceļiem ar divām vai vairākām braukšanas joslām vienā virzienā aizliegts apsteigt tajā pašā joslā priekšā braucošo transportlīdzekli pa labo pusi, izņemot gadījumu, kad tas rāda kreisā pagrieziena signālu un ir uzsācis manevru." un izmanto "185. Lai pievērstu citu ceļu satiksmes dalībnieku uzmanību, ar lukturu gaismām drīkst signalizēt šādi: 185.1. diennakts gaišajā laikā - ar īslaicīgu tālās gaismas lukturu ieslēgšanu; "

0 0 Atbildēt

ok, onka pārkāpj 98. punktu. Lohs arī to pārkāp, pielavoties onkam no mugures 2. joslā. Jo pēc 98. punkta loham jābrauc pa 1. un pajāt kas otrajā notiekas. Līdz ar to nav nekādu problēmu.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: ok, onka pārkāpj 98. punktu. Lohs arī to pārkāp, pielavoties onkam no mugures 2. joslā. Jo pēc 98. punkta loham jābrauc pa 1. un pajāt kas otrajā notiekas. Līdz ar to nav nekādu problēmu.

Atkarībā no situācijas... Ja onka ir tikko apsteidzis fūri un "aizmirsis" pārkārtoties pa labi, aiz viņa braucošais saskaņā ar CSN neko citu darīt nedrīkst. Tad onka ir nezumanīgs pārkāpējs, bet aiz viņa braucošais nav lohs.

Ja onka ilgstoši brauc pa otro joslu, lai arī pirmā ir bijusi brīva abiem, tad onka ir rupjš pārkāpējs (Vācijā tiktu pie soda naudas un punkta) bet aiz viņa braucošais nav iedziļinājies LV līkajos CSN, kas ir interpretējami tā, ka pa labo pusi ārpus apdzīvotām vietām tomēr drīkst, pareizi to noformulējot, apsteigt šādus onkas, neskatoties uz šāda manevra bīstamību un iemesliem, kādeļ tas ir aizliegts. (Vācijā tiktu pie soda naudas, ja mirkšķinot atrastos par tuvu un vēl punkta, ja apsteigtu pa labo)

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

"118. Transportlīdzekļa vadītājam aizliegts:

...

118.3. traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu; "

Un tagad umņik parādi, kur csn ir norādīs, ka braukt ar -10 km/h no atļautā ir nosaucams par "bez vajadības" un kur norādīs no cik skaitās pārāk mazs ātrums. Vai -5 arī ir pārāk mazs? vai -15 tomēr vēl nev skaitāms par pārāk mazu?

A, umņik?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti