Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: es paredzu, ka sods tāpat būs jāmaksā (es to izlasīju instrukcijā)

bet sēne būs ieguvis slepenu dokumentu

Ja atsūtīsi ieskanētu ievērtēšanai, varu līdz rītdienai izdomāt, ko var un ir vērts darīt. Protams, ja esi izpelnījies mazo sodu, kura nomaksa automātiski nonāks manā pārziņā

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Tu saproti, ko tev vaicā vai tikai tupi dzen savu demagoģiju? Par ātruma pārkāpējiem ir skaidri un gaiši aprakstīs CSN līdz cik un kā drīkst braukt, un APK cik maksā ja brauc ne tākā rakstīs CSN.

Nu tad lūdzu - kā es ātruma pārkāpējus ar + km/h pārkāpējus traktēju sev izdevīgi un kā ar - km/h pārkāpējus APK un CSN tieši traktē par labu sev?

Vēlreiz uzdodu jautājumu kas man var aizliegt vest pa koplietošanas ceļiem trauslu kravu/pasažieti lēnāk par max atļauto? Un no cik km/h zem atļautā mani var sākt sodī, no cik nevar? Kāds ir solis un cenrādis pārkāpumam? Kā pierādīsi, ka es traucēju satiksmi? Arī Traktoram ir ļauts braukt pa ceļa labo pusi pa šoseju ar saviem satriecoši maksimālajiem 40 km/h, kaut zīmes ļauj 90 km/h

No zik lēnāk skaitās pārkāpums un kāds par to sods?

Un kurš seene man drīkst piespiest pa ļoti bedrainiem ceļiem braukt ātrāk nekā es uzskatu par drošu vai mašīnu nebojājošu ātrumu, ja auto atbilst visām ES standartu un TA prasībām?

Kaut vienu iemeslu lūdzu studijā!

Kā pierādīt ka tu traucē satiksmi? Ļoti elementāri - ir rindiņa sekotāju - traucē. Pats to nesaproti? Smagās tehnikas vadītāji vismaz pamatā paši saprot kādus sūdus viņi taisa un pēc iespējas palaiž aiz sevis izveidojušos kolonnu garām.

Bet agruments par bedrēm ir tīri izzīsts no pirksta un ir aktuāls cilvēkiem bez spējām vadīt mašīnu... Vienīgais ceļa veids kur tiešām ir vērts samazināt ātrumu ceļa kvalitātes dēļ ir kārtīgs dziļi viļņots "veļas dēlis" uz grantēta ceļa.

0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

Man, varbūt, patīk braukt lēnāk, nestresojot, mazāk laužot auto, ieturot distanci, taupot degvielu, baudot dabas skatus, pilsētas arhitektūru utt - tā ir mana vajadzība, tālab braucu lēnāk!

Kāda veida stresu izraisa braukšana uz 90 kmph 80 kmph vietā? Jā, palielina iespēju saņemt nepamatotu bildi, piekrītu, bet savādāk?

Mazāk laužot mašīnu? Ja braukšana uz 80 kmph 90 kmph vietā dod jūtamu izmaiņu, sataisi to savu nofisto šrotu un beidz likt vislētākās detaļas

Ieturot distanci? Ja priekšā viens sēņo, tad distanci ietur, sēņotāju pie iespējas apdzenot...

Baudot dabas un arhitektūras skatus - tu esi vadītājs, tev ir jāskatās uz ceļu nevis jāskaita vārnas gaisā vai koki ceļa malā

Un degvielas ekonomija - ja tev tie daži simti gramu uz sotaku ir tik ļoti vērtīgāki nekā tavs laiks un velkoties uz 80 tev miegs nenāk...

Japnis Reģ.: 06.11.2006
0 0 Atbildēt

sēņo, tas ir vienam, otram tas ir autovadītājs, kurš ievēro satiksmes noteikumus.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja: es paredzu, ka sods tāpat būs jāmaksā (es to izlasīju instrukcijā)

bet sēne būs ieguvis slepenu dokumentu

Ja atsūtīsi ieskanētu ievērtēšanai, varu līdz rītdienai izdomāt, ko var un ir vērts darīt. Protams, ja esi izpelnījies mazo sodu, kura nomaksa automātiski nonāks manā pārziņā

papīrs ir centrā, rīt varu aizsūtīt.... sods ir mazais.... tāpēc es pac nesūdzēšu, jo pēc viņu instrukcijas viss ir ok- vienīgā jēga no pārsūdzēšanas ir dabūt palasīt toinstrukciju...

bilde ir no aizmugures, no kreisās puses- mazajā taisnstūrī ir labais aizmugures ritenis un numurs... kreisais ritenis ir ārpus taisnstūra, taisnstūra apakša ir zem abiem riteņiem(ja paturpina līniju)

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

No zik lēnāk skaitās pārkāpums un kāds par to sods?

Un kurš seene man drīkst piespiest pa ļoti bedrainiem ceļiem braukt ātrāk nekā es uzskatu par drošu vai mašīnu nebojājošu ātrumu, ja auto atbilst visām ES standartu un TA prasībām?

Kaut vienu iemeslu lūdzu studijā!

Kā pierādīt ka tu traucē satiksmi? Ļoti elementāri - ir rindiņa sekotāju - traucē. Pats to nesaproti? Smagās tehnikas vadītāji vismaz pamatā paši saprot kādus sūdus viņi taisa un pēc iespējas palaiž aiz sevis izveidojušos kolonnu garām.

nu nez. es reizēm sekoju, jo vienkārši negribas skriet. vai nu jānogriežas pēc pāris km, vai jāpakasa kājstarpe , vārnas jāpaskaita. Tad man sēņotājs priekšā nemaz netraucē.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja:

nu nez. es reizēm sekoju, jo vienkārši negribas skriet. vai nu jānogriežas pēc pāris km, vai jāpakasa kājstarpe , vārnas jāpaskaita. Tad man sēņotājs priekšā nemaz netraucē.

Jā, un nešaubīgi tev vienmēr līdzi brauc pavadošais eskorts, kas izveido rindu ar sekojošiem auto

0 0 Atbildēt

Japnis rakstīja: sēņo, tas ir vienam, otram tas ir autovadītājs, kurš ievēro satiksmes noteikumus.

Paga paga - es arī gribu ievērot CSN - braukt ar atļautajiem 90 kmph, huļi man kāda kules kasītāja dēļ jāpārkāpj CSN?

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Japnis rakstīja: sēņo, tas ir vienam, otram tas ir autovadītājs, kurš ievēro satiksmes noteikumus.

Paga paga - es arī gribu ievērot CSN - braukt ar atļautajiem 90 kmph, huļi man kāda kules kasītāja dēļ jāpārkāpj CSN?

fūri (80km/h v/max ārpus apdzīvotās) apdzīt vai ar piekabi vieglo (tas pats) vai velkoņus (kam 50 km/h max) sanāk pārkāpt?

būtu jau forši uzlikt kruīzu uz 90 un aizmirst bet CSN jau pēc noklusējuma ir sagādājuši šķēršļus (kaut vai augstāk minētos)

tā ka nav īsti jēgas pļūtīt par lēnajiem vwfaniem

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Šodien tā kaut kā sanāca, ka varu mazliet Seenem piekrist ( tikai šovakar).

Braucu uz Liepāju ar džipu,tam pakaļā 2asu piekabe. Skatos,kādu laiku man 'astē' sēž melns subars ar vestītēm. Neko, braucu tā uz 85-90. Pēkšņi diskotēka, sirēnas, apstājos pieturā. Pienāk klāt, saka' Labdien, Latvijas ceļu policija, lūdzu jūsu tiesības' ( jau dīvains teksts )

Atbildu ar labudienu un pajautāju, vai esmu ko pārkāpis? ( domāju, ka ātrumu piečekojusi, jo piekabe taču)

Nē, neko neesot pārkāpis, gribot zināt, vai man esot kategorija,kas ļauj ar piekabi braukt. Es šim saku, ka ir,protams, jo esmu likumpaklausīgs pilsonis un nesaprotu viņu gājienus. Prasīju, vai izskatās no malas, ka nejēdzu braukt? Šis bolās vārda tiešā nozīmē. Tomēr gribot redzēt tiesības. Saku,ka nevaru palīdzēt,jo tiesības redzēt nevar,tā ir netaustāma lieta, ja nu vienīgi apliecību, ko parādīju no attāluma, ka 'u meņja vse dokumenti v porjadke' . Tad gribot mašīnas dokumentus redzēt.... atteicos, jo tas jau vairs nebija tas, ko no sākuma prasīja. Nosaucu vārdu un uzvārdu,personas kodu, parādīju, kur ir viņa mašīna un ka tur ir dators, kur var manu foto aplūkot un visu pārējo viņu interesējošo info arī.

Aizgāja. Atpakaļ nenāca. Piebrauca blakus, pateica 'Nu jūs vadītāj dodat...' un aizbrauca.... nesapratu,ko es dodu

Kāpēc tā uzvedos? Lūk šoreiz toč bija pilnīgs amplis formā, jaunākais inspektors Smirnovs, runāt vispār nemāk, nesaprotu,kāpēc tādus laiž uz ceļa,lai mācās uzvesties,kauns par tādiem policistiem.

Bet...viņš taču ir sabiedrības spogulis, nekas pārsteidzošs, mūsu policists,savējais. Tā kā, nav stresa.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Šodien tā kaut kā sanāca, ka varu mazliet Seenem piekrist ( tikai šovakar).

...

Kāpēc tā uzvedos? Lūk šoreiz toč bija pilnīgs amplis formā, jaunākais inspektors Smirnovs, runāt vispār nemāk, nesaprotu,kāpēc tādus laiž uz ceļa,lai mācās uzvesties,kauns par tādiem policistiem.

Bet...viņš taču ir sabiedrības spogulis, nekas pārsteidzošs, mūsu policists,savējais. Tā kā, nav stresa.

Šito gan paskaidro... Tikai šodien biji sliktā omā un tādēļ tā uzvedies? Rīt un turpmāk inspektoram Smirnovam šādu uzvedību piedosi un atvainosies par šodienas izgājieniem, ja satiksi?

0 0 Atbildēt

1. Es netaisīšu ziloņa izpūšanu no mušas.

2. Viņš taču ir tikai cilvēks.

3. Komunikācijas treniņš ir laba lieta.

4. Nekam netaisos atvainoties un ar lošiem arī formas tērpos ir attiecīga saruna.

Bet, skatīt 1. punktu.

0 0 Atbildēt

Seene, vēl viens atgadījums.

Braucām reiz ziemā svētdienas rītā slēpot uz Siguldu. Izbraucot no Rīgas aptur CP, pienāk,pasaka 'labrīt' un saka 'ka jāiepūš trubiņā, reids pret dzērājiem ' ( kaut kā tā)

Es saku tā ar smaidu,meklējot dokumentus- inspektora kungs,vai tad nebija jāsaka 'inspektors Bērziņš utt' ?? Viņš iepauzēja, pasmaidīja un atbildēja- ziniet, man tad tik tiešām mute izkaltīs, visiem ik pēc minūtes šito sakot. Pajautāja, vai braucam slēpot, atzina, ka esot skaidrs, ka ar mani viss ok ( šmigas ziņā) , novēlēja jauku dienu un labu atpūtu un šķīrāmies labā noskaņojumā bez kādām tur trubiņām.

Normāls cilvēks bija.

Bet tu te-blā blā, kādi tie menti...normāli,kā teicu, tādi kā mēs-cilvēki. Visādi.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: 1. Es netaisīšu ziloņa izpūšanu no mušas.

2. Viņš taču ir tikai cilvēks.

3. Komunikācijas treniņš ir laba lieta.

4. Nekam netaisos atvainoties un ar lošiem arī formas tērpos ir attiecīga saruna.

Bet, skatīt 1. punktu.

Tevis aprakstītās darbības ir lieliskas, bet ja to izveic kāds cits, tad ir ziloņa izpūšana no mušas? jau otrais esi, kas te īsā brīdī apgalvo, ka visi pārējie ir sīkumaini un piekasīgi, bet redz viņa pretenzijas esot visnotaļ pamatotas

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Seene, vēl viens atgadījums.

Braucām reiz ziemā svētdienas rītā slēpot uz Siguldu. Izbraucot no Rīgas aptur CP, pienāk,pasaka 'labrīt' un saka 'ka jāiepūš trubiņā, reids pret dzērājiem ' ( kaut kā tā)

Es saku tā ar smaidu,meklējot dokumentus- inspektora kungs,vai tad nebija jāsaka 'inspektors Bērziņš utt' ?? Viņš iepauzēja, pasmaidīja un atbildēja- ziniet, man tad tik tiešām mute izkaltīs, visiem ik pēc minūtes šito sakot. Pajautāja, vai braucam slēpot, atzina, ka esot skaidrs, ka ar mani viss ok ( šmigas ziņā) , novēlēja jauku dienu un labu atpūtu un šķīrāmies labā noskaņojumā bez kādām tur trubiņām.

Normāls cilvēks bija.

Bet tu te-blā blā, kādi tie menti...normāli,kā teicu, tādi kā mēs-cilvēki. Visādi.

Vai es kaut kad esmu apgalvojis, ka visi ir vienādi? Palasi tepat - esmu pieminējis atšķirības un to, ka ir policisti ar kuriem komunikācijā nav nekā nepatīkama. Kā arī to, ka situācija kopumā ir būtiski uzlabojusies salīdzinājumā ar agrāko.

0 0 Atbildēt

Man reiz bija saruna ar samērā augsta līmeņa CP amatpersonu, kurā viņš lūdza ziņot par ,teiksim tautas valodā-idiotiskiem mentu izgājieniem, lai uzlabotu kopējo situāciju. Es nesaistu katru 'smirnovēnu' ar CP kopumā. Ar nožēlu gan jāatzīst,ka šamo šefiņš rīkotājiņš ir pats tāds pajolītis.

0 0 Atbildēt

Ja par FR, šodien vienu redzēju,manuprāt, atbilstošā vietā- Pienavā krustojumā. Zilā apdz vietas zīme, krustojums. Droši vien šāva tos,kas tur velk virs simta.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Man reiz bija saruna ar samērā augsta līmeņa CP amatpersonu, kurā viņš lūdza ziņot par ,teiksim tautas valodā-idiotiskiem mentu izgājieniem, lai uzlabotu kopējo situāciju. Es nesaistu katru 'smirnovēnu' ar CP kopumā. Ar nožēlu gan jāatzīst,ka šamo šefiņš rīkotājiņš ir pats tāds pajolītis.

Pag... Tad kā īsti ir? Menti ir tikai cilvēki, kas dara savu darbu un viņu cilvēciskās kļūdas ir jāpiedod vai tomēr par viņu likumpārkāpumiem ir jāziņo, ne vien jānorāda pašam parkāpējam? Tu pats vispār zini, kāds ir tavs viedoklis?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Man reiz bija saruna ar samērā augsta līmeņa CP amatpersonu, kurā viņš lūdza ziņot par ,teiksim tautas valodā-idiotiskiem mentu izgājieniem, lai uzlabotu kopējo situāciju. Es nesaistu katru 'smirnovēnu' ar CP kopumā. Ar nožēlu gan jāatzīst,ka šamo šefiņš rīkotājiņš ir pats tāds pajolītis.

Pag... Tad kā īsti ir? Menti ir tikai cilvēki, kas dara savu darbu un viņu cilvēciskās kļūdas ir jāpiedod vai tomēr par viņu likumpārkāpumiem ir jāziņo, ne vien jānorāda pašam parkāpējam? Tu pats vispār zini, kāds ir tavs viedoklis?

Izdari,kā tu uzskati par vajadzīgu, tikai nepis te nedēļas garumā visiem smadzenes.

0 0 Atbildēt

kalfonso rakstīja:

fūri (80km/h v/max ārpus apdzīvotās) apdzīt vai ar piekabi vieglo (tas pats) vai velkoņus (kam 50 km/h max) sanāk pārkāpt?

Kā tur īsti ir - vai tev nav pašsaglabāšanās instinkts vai arī tu uzskati ka tu esi ES un pārējajiem jāmūk malā? Man kaut kā vēl gribas dzīvot un es to manevru izveicu ar pedāli vairāk vai mazāk grīdā lai nesanāk "tikšanās" ar kādu pretīmbraucošo - parasti manevrs beidzas pie vismaz 110 - ja patrāpītos fočētājs, tas pat vairs nebūtu cēneris...

0 0 Atbildēt

Seene, likumpārkāpumi ir ļoti dažādi. Spļaut uz ielas ir likumpārkāpums, slepkavība ir likumpārkāpums.

Par jebkuru gadījumu ziņosi?

Tāpat ar CP, neuzskatu,ka dēļ tā,ka inspektors pateica ,ka apturējis 'tāpat vien' vai ko tamlīdzīgu, ir šis jāsūdz tiesā un jātaisa orkāns šeit un vēl nez kur. Ja inspektors izdara tiešām rupju pārkāpumu, par to ir jāziņo.

Esmu ziņojis par to,ka viņi traucē satiksmi ar savu darbību, esmu viņus fotografējis,sūdzējies par dažādām tizlām izdarībām. Tai pat laikā ar normāliem cilvēkiem no CP esmu komunicējis attiecīgi un laipnu attieksmi saņēmis pretī.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Pagaajusho sveetdien vilku no Mazsalacas caur Matiishiem, Urgu, Puikuli, gar Limbazhiem un Tuuju caur Riigu uz Jelgavu. Ljoti baudaams marshruts, liidz Limbazhiem satiksme minimaala. Tallinas shoseja baudaama, jo celja segums ideaals un nav apdziivotu vietu, kuraas jaasamazina aatrumu tik daudz, lai atvadiitos no piektaa paarnesuma. Saulkrastu tuvumaa vienaa saanu celja piesleegumaa labi sapratos ar ceturto Golfu. Redzu, ka shis ir uz ieskreejiena joslas un domaa, iekljauties galvenajaa pluusmaa vai nee. Es drusku piebremzeeju un pamirkshkjinaaju ar ugunjiem, lai pish iekshaa galvenajaa joslaa. Ceturtaa Golfa vadiitaajs taa arii dariija un bija prieciigs.

0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

Seene rakstīja: 118.3. traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu; "

Un tagad nocitē, kur likumā ir definēts, kas ir "bez vajadzības"?

Man, varbūt, patīk braukt lēnāk, nestresojot, mazāk laužot auto, ieturot distanci, taupot degvielu, baudot dabas skatus, pilsētas arhitektūru utt - tā ir mana vajadzība, tālab braucu lēnāk!

Nu tad izkāp no mašīnas un baudi,nopērc mazāku auto un taupi degvielu, bet nepis prātu tiem, kuri vēlas braukt ar atļauto ātrumu. NE par velti tas atļautais nav nekāds tur sportistu ātrums, bet normāls, ar kuru braukt spēj jebkurš. Ja nespēj, izmet tiesības konteinerā un ej kājām. Tādu idiotu dēļ, kuri brauc, mutes pavēruši un bolās uz arhitektūru, taupot vienu pili, pārējiem jāveic neskaitāmi manevri,kuri apdraud satiksmes drošību.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Pagaajusho sveetdien vilku no Mazsalacas caur Matiishiem, Urgu, Puikuli, gar Limbazhiem un Tuuju caur Riigu uz Jelgavu. Ljoti baudaams marshruts, liidz Limbazhiem satiksme minimaala. Tallinas shoseja baudaama, jo celja segums ideaals un nav apdziivotu vietu, kuraas jaasamazina aatrumu tik daudz, lai atvadiitos no piektaa paarnesuma. Saulkrastu tuvumaa vienaa saanu celja piesleegumaa labi sapratos ar ceturto Golfu. Redzu, ka shis ir uz ieskreejiena joslas un domaa, iekljauties galvenajaa pluusmaa vai nee. Es drusku piebremzeeju un pamirkshkjinaaju ar ugunjiem, lai pish iekshaa galvenajaa joslaa. Ceturtaa Golfa vadiitaajs taa arii dariija un bija prieciigs.

Toč powerī samaitājies

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Mazāk laužot mašīnu? Ja braukšana uz 80 kmph 90 kmph vietā dod jūtamu izmaiņu, sataisi to savu nofisto šrotu un beidz likt vislētākās detaļas

Ieturot distanci?

Šoseja Liepāja - Ventspils pagājušajā gadā bij aīštā vieta kur nemaņā vilkt uz 110, vēl no Karostas nāca āra itkā asfalta pleķiem apveltīts ceļš, kur pilsētā drīkstēja lauzt mašīnu ar 50 km/h pilsētai beidzoties varēja to demolēt ar 90 km/h...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti