VWfans rakstīja: pish iekshaa
vot pļā, ko bēmēvēpauveris dara ar likumpaklausīgiem pilsoņiem
VWfans rakstīja: pish iekshaa
vot pļā, ko bēmēvēpauveris dara ar likumpaklausīgiem pilsoņiem
sēne, nu ko man darīt ar to protokÔlu???
maksāt vai tu pārsūdzēsi?
DekstersFF rakstīja:
M77 rakstīja:
Seene rakstīja: 118.3. traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu; "
Un tagad nocitē, kur likumā ir definēts, kas ir "bez vajadzības"?
Man, varbūt, patīk braukt lēnāk, nestresojot, mazāk laužot auto, ieturot distanci, taupot degvielu, baudot dabas skatus, pilsētas arhitektūru utt - tā ir mana vajadzība, tālab braucu lēnāk!
Nu tad izkāp no mašīnas un baudi,nopērc mazāku auto un taupi degvielu, bet nepis prātu tiem, kuri vēlas braukt ar atļauto ātrumu. NE par velti tas atļautais nav nekāds tur sportistu ātrums, bet normāls, ar kuru braukt spēj jebkurš. Ja nespēj, izmet tiesības konteinerā un ej kājām. Tādu idiotu dēļ, kuri brauc, mutes pavēruši un bolās uz arhitektūru, taupot vienu pili, pārējiem jāveic neskaitāmi manevri,kuri apdraud satiksmes drošību.
90 kmh nav obligātais satiksmes ātrums, tas ir MAKSIMĀLAIS ATĻAUTAIS. Ja es sipu sani un braucu uz 80 kmh tad ejiet visi noraujaties podā, es tā drīkstu braukt!
Nez kāpēc tie, kas brauc uz 90 parasti par tiem, kas brauc uz 80 diez ko nestreso. Streso tie, kas brauc uz 110 - 120...
viens pārkāpējs streso par to, ka cits pārkāpējs traucē viņam pārkāpt
smaidiigais rakstīja:
90 kmh nav obligātais satiksmes ātrums, tas ir MAKSIMĀLAIS ATĻAUTAIS. Ja es sipu sani un braucu uz 80 kmh tad ejiet visi noraujaties podā, es tā drīkstu braukt!
Nez kāpēc tie, kas brauc uz 90 parasti par tiem, kas brauc uz 80 diez ko nestreso. Streso tie, kas brauc uz 110 - 120...
Nu redzi, tāpēc arī mēs esam tik lielā tirsā - jo daudzi tādi smird, tfu, smaidīgie uzskata ka ir pasaules nabas un citi pasaulē neeksistē Es tikmēr cenšos iemācīt manam vectētiņam ka 80 nav normāls ātrums uz šosejas - bet viņam ar viņa cienījamajiem 80 gadiem tas vēl ir piedodams...
Palaidniex rakstīja:
Šoseja Liepāja - Ventspils pagājušajā gadā bij aīštā vieta kur nemaņā vilkt uz 110, vēl no Karostas nāca āra itkā asfalta pleķiem apveltīts ceļš, kur pilsētā drīkstēja lauzt mašīnu ar 50 km/h pilsētai beidzoties varēja to demolēt ar 90 km/h...
Atceros kā par to ceļu stāstīja viens kolēģis piecus gadus atpakaļ "uz 130 braucot bedres vēl jūt bet uz 180 vairs nejūt"...
anonimikis rakstīja: viens pārkāpējs streso par to, ka cits pārkāpējs traucē viņam pārkāpt
Bingo!
Itkā jau ir viens punkts CSN:
118. Transportlīdzekļa vadītājam aizliegts:
118.3. traucēt ceļu satiksmi, bez vajadzības braucot ar pārāk mazu ātrumu;
Bet šis ir tāds kā ļoti stiepjams - ko nozīmē bez vajadzības... Tāpēc - lai tak brauc tikai lai tad tiek ievērots viens cits noteikumu punkts:
124. Netraucējot citus ceļu satiksmes dalībniekus, lai palaistu garām ar lielāku ātrumu braucošu transportlīdzekli, drīkst pārkārtoties un īslaicīgi braukt pa ceļa nomali, ja tā ir ar asfalta vai asfaltbetona segumu. Ja ārpus apdzīvotām vietām ceļa platums vai brauktuves stāvoklis, ņemot vērā pretim braucošo transportlīdzekļu satiksmes intensitāti, neļauj apdzīt lēni braucošu, lielgabarīta vai ar noteiktu ierobežotu ātrumu braucošu transportlīdzekli, tā vadītājam, netraucējot citus ceļu satiksmes dalībniekus, jābrauc iespējami tuvāk ceļa (nomales) labajai malai, kā arī, ja nepieciešams, jāaptur
transportlīdzeklis un jāpalaiž garām transportlīdzekļi, kas aiz tā izveidojuši sastrēgumu.
ja turas pie ceļa labās malas un palukojas spogulī un attiecīgi rīkojas - lai tak brauc!
Jo pie mums uz jebkuras šosejas drīkst uzbraukt arī Zirgu pajūgs.
msh rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Šoseja Liepāja - Ventspils pagājušajā gadā bij aīštā vieta kur nemaņā vilkt uz 110, vēl no Karostas nāca āra itkā asfalta pleķiem apveltīts ceļš, kur pilsētā drīkstēja lauzt mašīnu ar 50 km/h pilsētai beidzoties varēja to demolēt ar 90 km/h...
Atceros kā par to ceļu stāstīja viens kolēģis piecus gadus atpakaļ "uz 130 braucot bedres vēl jūt bet uz 180 vairs nejūt"...
Nuja - uz 180 arī var pret koku sazāģēt to savu lamadu divās puslamatās... Un ikkatram, kas izbrauc uz šosejas ar savu traktoru no9 meža ceļa ir pilnas tiesības uzskatīt, ka:
6. Katram ceļu satiksmes dalībniekam ir tiesības uzskatīt, ka arī citas personas ceļu satiksmes norisē
izpildīs noteiktās prasības.
Līdz ar to - paskatās - nāk lidotājs 400 metru attālumā , pieņemam, ka ar 90 un mierīgi griežam ārā uz šosejas...
Kur tas , kā izrādās ar x2 ātrumu lidojošais liekas, kā vācas, kur stūºē, kā bremzējas - tās ir lidotāja problēmas...
pārprasta centība drišanā. Paēdušais neēdušo nesapratīs.
smaidiigais rakstīja: pārprasta centība drišanā. Paēdušais neēdušo nesapratīs.
Tā gan ir...
Manispēc lai velkās, protams ka pie sevis purpināšu un kā vēl.bet arī zirgu pajūgam ir vieta un tiesības būt uz ceļa.
Ja tas brauc pa labo malu - tad viss ir bumbās. Ja kāds brauc ar 70 km/h, bet traucē apdzīšanu - tad problēma ir nevis ātrumā, bet traucēšanā citiem - ja palaiž garām - viss labi un visi tiek, kur jātiek...
Bet ja tie, kas velk uz 110 un grib lidot vēl ātrāk ķērc uz to, kas brauc uz 70 un nelaiž garām - satikušies divi āzīši...
skatos un priecājos
man blakus kantorim ir tā... Nav uzstādīs FR - visi močī un nospļaujas uz citiem, kas grib izgriezties vai tikt pāri ielai kā kājāmgājēji...
Ir FR - visi pēkšņi atkal māk braukt lēnām, kājāmgājējiem drošāk utt
Tagad vēl labāk - vioens ar bēmēvē noparkojies tieši FR priekšā...
Forši - efekts panākts - visi tāpat spiesti piebremzēt dēl vienas aizņemtas joslas - atkal visi var normāli tikt pāri ielai uz gājējpārejas vai izgriezties uz tās...
hei sēne
kā palika ar to protokolu?
ņemsi pārsūdzēt, vai tas bija tā vienkārša tukšfļūtīšana?
Kas teica, ka TUR fotoradari netiek slēpti?
GB12 rakstīja: Kas teica, ka TUR fotoradari netiek slēpti?
aculiecinieks.delfi.lv/...
vienkārši nogalina daži komentāri pie raksta
ka tur zīme toč bija, utt...
Arī tur tos liek kur ir ierobežojums 30 km/h, vai vienu uzliek redzamu, a tālāk otru kablukā, lai aplaimotu tos, kas pēc pirmā radara iespiež grīdā...
Palaidniex rakstīja:
GB12 rakstīja: Kas teica, ka TUR fotoradari netiek slēpti?
aculiecinieks.delfi.lv/...
vienkārši nogalina daži komentāri pie raksta
ka tur zīme toč bija, utt...
Arī tur tos liek kur ir ierobežojums 30 km/h, vai vienu uzliek redzamu, a tālāk otru kablukā, lai aplaimotu tos, kas pēc pirmā radara iespiež grīdā...
Nu bet par to jau stāsts. Te daudzi bļauj, ka "citās valstīs, lūk, tā neesot"... ir gan un kā vēl ir. Jau komentārā ierakstīju, ka mani pašu Vācijā pirms 2.5 gadiem paņēma slēptais radars, kurš bija pakārts kokā un nekādas zīmes pirms tam nebija.
P.S. A tos komentārus delfos un tvnetā lasīt nav vērts. Reti kad tur kaut ko sakarīgu var izlasīt un reti kad tur kaut ko ieraksta kāds psihiski vesels cilvēks.
Re kā, citur cilvji ir gatavi maksāt par FR būšanu, a šamiem nedod to prieku
msh rakstīja:
smaidiigais rakstīja:
Nu redzi, tāpēc arī mēs esam tik lielā tirsā - jo daudzi tādi smird, tfu, smaidīgie uzskata ka ir pasaules nabas un citi pasaulē neeksistē Es tikmēr cenšos iemācīt manam vectētiņam ka 80 nav normāls ātrums uz šosejas - bet viņam ar viņa cienījamajiem 80 gadiem tas vēl ir piedodams...
Tu nevis māci cienījama gadugājuma cilvēkam braukt ātrāk par 80km/h , bet iemācies pats šādus 70-80km/h braucējus apdzīt.
Savādāk tipiskais skats uz šosejām ir tāds, ka aiz tāda viena uz 80km/h braucoša golf II vai vw jetta savācas pieci citi braucēji ar visādiem džipiem, awd, tdi, un tamlīdzīgiem aparātiem u, un nejēdz šo vienu apdzīt.
Obligāts nosacījums ir tāds, ka šie pieci pakaļ vilcēji brauc ar 10m distanci staro auto, kā rezultātā, pa vienam , bez bīstamamiem manevriem, tu šos apdzīt nevari, bet apdzenot visus kopā pārkāpj CSN.
Vēl komiskāks ir skats, kad aiz šiem 5 braucošā fūre neiztur, un apdzen ar vienu piegājienu visus kopā
Cienīsim vecāko paaudzi.
Viņi braucot ar 80km./h domā par sevi, domā par citu uz ceļa esošo drošību, un domā par mezbērniem, kas šos gaida mājās ( ar pensiju )
Man jau nav problēma apdzīt - es vienkārši sāku prātot cik reižu viena neliela brauciena laikā man nāksies kruīzu slēgt atpakaļ...
msh rakstīja: Man jau nav problēma apdzīt - es vienkārši sāku prātot cik reižu viena neliela brauciena laikā man nāksies kruīzu slēgt atpakaļ...
pirksts nenolūzīs slēgājot to šausmīgi smago un neērto kruīza podziņu?
Tad jau manīs, slēdzi vēl neesmu nopircis...
Nebeidzu brīnīties par to brīnumbērnu no Liepājas puses... ne velti saka, ka viņi tur tādi sapūsti ir.
A tam msh nav tas audis no domkrata uz galvas vai kur citur uzkritis?
Braucamas mašiņas šam nav, krūiza slēdzis nav nopirkts, pats kruīzs droši vien sekcijā aiz stikla, bet šams rēķina kā, cik un kur slēgās neesošu tumbleri.
msh rakstīja: Tad jau manīs, slēdzi vēl neesmu nopircis...
noteikti ņem oriģinālo
Bija te kādreiz tāds Slumpitis, tas ar mainīja stiklus vietām un stūres no vienas puses uz otru... ka tik šis nav brālis.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .