Pirmais rakstīja:
bobcat rakstīja:
Uij cik es varētu sapostēt reālus stāstus par šitiem baložu tipa cilvēkiem (es protu es protu).
Cik daudz laika pēc tam meham ir jāpavada lai saprastu ko "lohs" nav pareizi salicis vai savienojis. Finālā klients ir padirsis laiku un naudu.
Protams ka ir arī tev līdzīgi veiksmes stāsti, bet kā jau esmu minējis iepriekš, tehnika ir tehnika un 100% garantēt kaut ko nekad nevar.
tad kā rue palika? tu proti nomainīt drošinātājus mājā?
p.n.
te (šajā topikā) pilnīgi visi (izņemot tevi) raksta stāstus no personīgās pieredzes kā tad nu kuram ir sanācis ar vairāk vai mazāk "sertificētiem" meistariem - tas tev kautkā neliek nojaust, ka *******s ir ar tiem līkročiem....
labi, es saprotu, ka normālos meistarus te neviens nepiemin - tas liekas pašsaprotami, ja ja jau jams ir dīlera meistars, tad prot lampiņu nomainīt
un vai šeit ir kāds, kuram dīleris ir kompensējis līkroča meistara sačakarēto?
Protu gan nomainīt, tagad gan ir nomainīta līnija, pacelta jauda un salikti automāti.
Jā, esam palīdzējuši cilvēkiem bez maksas novērst kāda cita nedarbus. Jautājums ir tikai attieksmē.
Dīzeļu remonts,sprauslu un sūkņu remonts
Kravas un vieglo auto dīzeļu dzineju degvielas sistēmu remonts un pārbaude SNE serviss
Vairāk informācijas – www.dizeluserviss.lv
Pieraksts un info: +371 26620515 vai 26604220