Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Gandonziņu piegādātāji nesnauž: 29авг2022,16:24 ... Крышу спецкорпуса Запорожской АЭС с ядерным топливом пробил снаряд..

Bet lūk LVijas patiesā labuma Aizstāvis: www.delfi.lv/news/national/criminal/cilvekus-satrauc-zina-par-mcdonalds-apsarga-sadursanu-policija-to-neapstiprina.d?id=54685244 , sīkais huļigāniņš, aliņu bij sassūkājies ,nu kā taad šitā nabadziņam sagadījās, cipcipcip, hrjuk/hrjuk

Lūk, ludzdzu,reku, Arestoviča Aģentūras veidotājiem būtu labs pamats- šim te "fizisko personu saietam" esot appaļi 13,2 tūkstoši dalībnieku: www.facebook.com/groups/298869557906545/permalink/785748085885354/

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Pat sižetā var redzēt, ka tā rinda ar Baltkrievijas numuriem ir 10x garāka. Te pāris mašīnas nofilmējuši, un pat latviešus no lietuviešiem neatpazina.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Cilvēku Ēdāj, tas ir infokarš. Ne jau velti kāds senais gudrais teica - karā cilvēks dodas apbruņojies ar avīžu virsrakstiem.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 1 Atbildēt

GB12 rakstīja: Apdrošināšanai noteikti ir jābūt. LV to sauc par robežapdrošināšanu. Par tehnisko apskati un nodokļiem nezinu, vari uzjautāt CSDD.

Iekuļoties CSNg, labāk izsaukt policiju, tb., nepildīt saskaņoto, pat ja pēc apstākļiem to var darīt. Policija (vai pats) noskaidros, kāda apdrošināšana ir konkrētajam auto. Ja ir Latvijā izdota robežapdrošināšanas polise, tad viss easy - ej pie apdrošinātāja un prasi kompensāciju, ja ārpus LV izdota - tad noskaidro pārstāvi Latvijā un ej pie tā.

Ir nianse.

Latvijā esošie " bēgļi" iebrauc no BY un RU. Respektīvi, tie jau 8 gadus dzīvo daunbasā. Un viņu visas apdrošināšanas būs no DNR vai LNR. Vai Krimas. Un tās neko neizmaksās.

Un bietē pat vēlams dot. "Bēgļu" skaits palielinās līdz ar Ukrainas aktivitātēm. Šie bēg nevis no Krievijas, bet baidās, ka Ukrainā uzzinās ko šie darīja 2014. gadā, vai vēlāk.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Vēlreiz saku - ja ir pirkta robežapdrošināšanas polise, tad tas būs kāds no EIropas (vai Latvijas) apdrošinātājiem. Un tas zaudējumus segs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ukraiņiem atkal izdevies krievus apmānīt - pēc tēzes par "tūkstoš kodienu vai griezienu taktiku" ukraiņi tomēr sākuši uzbrukumu Dienvidos. Krievu 1. aizsardzības līnija frontē 3 vietās pārrauta, 4 ciemi atbrīvoti, šajās vietās luhandonieši bēg un caurumus esot bijis jāaizbāž krievu desantniekiem.

Kaut gan viens luhandonietis apgalvoja, ka desantnieki aizbēguši paši pirmie un šos pametuši. Girkins esot sašutis par to, ka kājnieku grupējumi apšaudīti arī ar "raķetēm", laikam no HIMARS, sak, kā tā drīkst.

Hersonā notiek ielu cīņas, acīmredzot, pilsētā aktivizēti līdz šim "guļošie" ukraiņu "specnaz". Krievu rezerves 3. korpuss vēl nav pienācis, acīmredzot uzbrukuma brīdis izvēlēts pirms šīs rezerves ierašanās un vēl kā uzmanības novēršanas apstāklis bija gaidāmā ārvalstu inspektoru ierašanās Zaporožjes AES, kam bija jānotiek, iesp. šodien, jo vakar viņi bija Kijevā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Cik nu apmānīt, tas par tiem "tūkstoš kodieniem" vairāk bija domāts vietējai publikai, lai izskaidrotu, ka kaut kas tomēr notiek un ka zem visa tiešām stāv plāns. Ukraiņu izvēršanās plašāka mēroga uzbrukumā jau ir tikai loģisks solis, jo praksē citu variantu viņiem arī nav - vate pati labprātīgi Hersonu nepamestu, bet ilgstoši mocīt pilsētu ar aplenkumu arī īsti nav jēgas.

Šobrīd gan grūti spriest par uzbrukuma apjomiem un rezultātiem, attiecīgi nav skaidrs vai ukraiņi vienkārši uzlabo savas pozīcijas pirms amerikāņi pilnā apjomā ieslēdz lendlīzi, vai arī šis tiešām ir pilna mēroga uzbrukums lai atgūtu Hersonu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievu desantnieks Pāvels Filatjevs labāk grib būt bēglis Parīzē, nevis atgriezties karot Ukrainā. Par to viņam drusku bija jāpiedalās informācijas karā:

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Krievi IAEA inspektorus Zaporožjes AES ielaidīšot tikai uz vienu dienu, lai parādītu "ukraiņu nodarītos postījumus" ; Nord Stream 1 slēgts vispār no šodienas līdz 3. septembrim; Putins vakar bijis nervozs un pie viņa vajadzējis izsaukt mediķus; Krimā deg viena naftas bāze.

www.youtube.com/watch?v=W6S1EnabnMY

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Pie tādas ierobežotas piekļuves apmeklējuma atskaite izskatīsies diezgan interesanta, bet domāju, ka inspektoru grupa ar to arī rēķinājās. Visticamāk IAEA inspektoru misija ir vispār redzēt tos reaktorus reālā laikā un pamērīt radiācijas līmeni, lai saprastu cik tālu tas pasākums ir no reālas krīzes. Pēc tam jau lielāki čiekuri domās tālāk ko darīt ar Krieviju.

Principā krievi šobrīd jau vienkārši ir padevušies - ir skaidrs, ka kaut kas būtu jādara, bet variantu nav īpaši daudz, līdz ar to plāns ir vienkārši gaidīt un cerēt ka sūdi paši uzsūksies. Draudi kodolreaktoram vienā brīdī itkā likās laba ideja, bet tagad fonā jau izskan draudi Krievijas virzienā par NATO piektā panta aktivēšanu, līdz ar to atkal ir situācija, ka vajadzētu sākt domāt par labas gribas žestu, bet tas kaut kā vēl jāpārdod tautai.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Izskatās tiešām padevās, ielaida pat iekšā un nekautrējās pat savu Z tehniku paslēpt. Tādi diletanti un sliņķi. A tā varētu kaukt, ka iepriekšējais video ar armijas tehniku ir feiks, tagad nekā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 5 Atbildēt

GB12 rakstīja: Vēlreiz saku - ja ir pirkta robežapdrošināšanas polise, tad tas būs kāds no EIropas (vai Latvijas) apdrošinātājiem. Un tas zaudējumus segs.

Vēlreiz saku -

"bēglis" - tas nav parasts robežšķērsotājs. "Bēglis" ierodas bez naudas un bez dokumentiem. Turklāt, bieži viņiem ir, bet viņi saka, ka nav, jo tad ir izdevīgāk.

Dažs ierodas ar psrs pasi, dažs ierodas ar dzimšanas apliecību. Auto var būt bez tehniskās apskates pat bez vietējās apdrošināšanas. Un nekādas robežapdrošināšanas šie nepērk.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 0 Atbildēt

Kurā bēgļa definīcijā ir teikts, ka par tādu viņš var tikt uzskatīts tikai tad, ja ir bez naudas un dokumentiem? Nu jau tu sāc kā tipisks vatenis runāt. Šādu retoriku kremlini pavasarī arī visai aktīvi izplatīja. Tikai ir viens sīkums - viņi mūk no kara, nevis ekonomiskām problēmām. Un ir tikai normāli, ka cilvēks cenšas paņemt līdzi visu vērtīgo, tai skaitā auto. Tikai pasaki, ka tu tā nedarītu - atstātu mašīnu un pārējo, lai orki saspridzina, nopizģī, un pats ar ģimeni šķērsotu robežu kājām.

Nevajag muldēt. Un kā vēl pērk. Jo bez tās viņus nelaiž iekšā Eiropā. Pats to martā Polijā redzēju. Robežas apdrošināšanas kioski tajā laikā ļoti smuki uzvārījās ne tikai uz klientu daudzuma rēķina, bet arī mākslīgi uzskrūvējot cenas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Un pārsvarā tie kas varēja bēgt arī nav nekādi zemeņu lasītāji, kā te LV bija sacerējušies uz lēto darba spēku, tāpēc arī bēgļu saprotamas prasības, ka nevēlas tikt izmitināti nekurienē. Bet kā tas ķerās kaklā kremliniem, ka nu kā tā var, nu kā tā var, redz vairs krievi nav izredzētie cietēji LV.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Puttainaiss šon esot tiešām ieradies Kakaļin gradā.Sēž krēslā, jocīgi staipīdams kājas un runā mikrofonā uz neliela skaita izredzēto "skolnieku" auditoriju.Darbība notiek ne ta mācību klassē, ne ta uz skatuves.Slavenaiss diplohmātportfelis fonā nav redzams, aģenti drošvien tālāko notikumu gaitu gaida Zortierī.Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Krievijas prezidents Vladimirs Putins ir pavadījis tikšanos ar skolu audzēkņiem, pārliecinot viņus, ka Ukraina nepastāvēja pirms Padomju Savienības izveidošanas un ka Krievijas kara pret Ukrainu mērķis ir aizsargāt Krieviju un apturēt karu, kas notiek Donbasā kopš 2014. gada."

www.pravda.com.ua/rus/news/2022/09/1/7365696/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Laikam jau viņam tomēr tas jumts pamazām brauc.Tiešraides video un bildes ar kāju tirināšanu pa lielam vairs nav pieejamas.Lēkājošās kājas gandrīz visos attēlos agraizītas.Atsevišķās runass pērles ar izsmalcināro jumoru arīdzan esot jau izrediģētas.Piem.,"Трудолюбие - это вообще отдельный талант, это не просто, извините, резиновая попа.Это талант." un/vai "Я, извините, рот открыл! Школьники не знали, что есть Крымский мост. Они считали, что это фейк".Nu vnk izcils P-edagogs ;P

"Разговоры о важном" – это патриотические занятия, которые с этого года будут проходить во всех российских школах по понедельникам. На этих уроках младших школьников учителя должны подводить к мысли о том, что "счастье Родины дороже жизни" и за Родину "не страшно умирать". Учеников средней школы будут убеждать, что "военная помощь коллективного Запада увеличивает число жертв спецоперации" российских вооруженных сил на территории Украины, а старшеклассников готовить к защите Родины с оружием в руках. Jawohl, main fjūrer. www.9tv.co.il/item/48991

Baķka arī esot noturējis savu "patriotiskās stundas"versiju, kas atšķirībā no 1st puttainā esot ilgusi veselas 4st. www.9tv.co.il/item/48987

Ā,jā, šodienass Labā ziņa ir, ka Appel un Googel pamazām iet na/uj no Ķīnas.Indijā tagad ražošot daļu 14to ifonu, savukārt Vjetnamā daļu jaunāko pixeļu.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Vēl jau sakot - врага побём!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Gumijas pakaļa? Kas tās viņam par fantāzijām. Žēl ka Šīrs izgājis, varētu mums izskaidrot, labi orientējas gumijas izstrādājumos.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

14 ANO atomenerģijas inspektori beidzot ierodas Zaporožjes AES, un cer tur palikt ilgāk, ja būs iespējams.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Kāpēc tie stulbie krievi visu laiku paši sevi tajā AES apšauda?

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Viņi jau tehniski sevi neapšauda - visās iepriekšējās apšaudēs ir cietuši vai miruši tikai vietējie ukraiņi. Tā teikt vai nu ukraiņi ar saviem krutajiem HIMARSiem pekšņi nemāk trāpīt, vai arī krievi vienkārši jau laicīgi zin kur nestāvēt, jo šauj savējie.

Tehniski jau ideja pareiza, savā TV var rādīt ka ukraiņi apšauda AES, kaut gan pārējā pasaule tiešraidē caur satelītiem un droniem skatās no kurienes reāli lido lādiņi. Var redzēt, ka komandieri nomainījušies, pāris mēnešus atpakaļ vēl nebija problēmu rakt tranšejas Černobiļas mežā, bet tagad tiek šauts tikai sprādzienu troksnim un automātikas nostrādei.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

nra.lv/pasaule/390183-zaporizjas-aes-atkal-pieslegta-ukrainas-tiklam.htm

Pamēğini ko saprast no šā raksta - apšaudīta stacija, ugunsgrēks, visādas nelaimes. AES teritoriju no marta kontrolē krievu militāristi

Sanāk, mudaki paši savējos apšauda

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu tā varētu izskatīties skatoties no mūsu puses, ka viņi tur mudaki sevi apšauda, bet iekšējai propogandai tas pat ir ļoti vajadzīgs lai AES tuvumā kaut kas sprāgtu. Pirms tam līdzīgi tika darīts arī Donbasā, kad vajadzēja parādīt kā ukraiņi apšauda mierīgos iedzīvotājus. Paši izšāva, bēc tam pašu reportieri atbrauca skatīties un propogandu filmēt. Bija pat gadījumi kad Luhanskā no vienas pilsētas puses šava pa otru un vietējie to uzfilmēja, līdz ar to pilsētu apšaužu prakse drusku pieklususi. Bet kopumā krieviem tā jau ir atstrādāta prakse, un tāpēc turpat blakus dežūrē arī Rosatom cilvēki, lai kontrolētu kur tiek trāpīts.

Pēc komentāriem par NATO 5. panta darbināšanu, krievi takā raustās taisīt kaut kādas nopietnākas problēmas tajā AES, bet tā ir ideāla vieta no kurienes saglabāt spiedienu uz ukraiņu spēkiem garantēti nesaņemot atbiles triecienus.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Diemžēl, vai par laimi, mēs nezinām kurš, ko un kā apšauda. Melos ir pieķertas abas puses. To pat Izcilības Centra Galvenais Runas Vīrs Jānis Sārts atzina - melo un savu propagandu stumj gan krievi, gan ukraiņi

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Protams ka melo abas puses, tā ir normāla kara stratēģija. Krievu problēma šajā situācijā ir tāda, ka viņi ir sapisušies paši savā propogandā un ir pazudis kaut kāds loģisks pamats tiem meliem. Rekur tepat vakar bija krievu ziņās teksti par to, ka pie AES atvairīts ukraiņu uzbrukums un nogalināti nezcik desantnieku - visai situācijai nav ne video pierādījumu, ne līķu, ne arī loģiska pamatojuma kāpēc ukraiņiem mēģināt ieņemt pilnībā aplenktu AES. Ziņu vienkārši paņēma un palaida tautās jo pilsonim vidējam tāpat neko vairāk nevajag, bet domāt kaut kādu loģiskāku scenāriju nevienam vairs nav vēlmes.

Krieviem pašā kara sākumā bija pietiekami lieli resursi un politiskā ietekme pasaulē, lai uzvarētu Ukrainu informācijas karā, bet savā impērismā un propogandas iedvestajā lielummānijā viņi pilnīgi visu ir papisuši. Jā, savu publiku viņi vēl notur, bet stāstīt eiropietim par fašistiem Ukrainā, vienlaikus pienākot reāliem video no Bučas un Mariopoles jau ir vienkārši stulbi. Un kas vēl svarīgāk - reputācijas zaudējums šajā karā pamazām sāk pārnesties arī uz citām dzīves jomām - grūst biznesa iestrādes, visādas 5. kolonnas postpadomju valstīs, mīts par ieroču un armijas varenību, utt. Paši krievi jau spriež par to, ka ASV un Ķīna varētu būt sākušas plānot Krievijas dalīšanu. 6 mēnešu laikā ir papists praktiski viss, aiz lepnuma pat gāze tiek dedzināta lai nebūtu jāsūta uz Eiropu.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

To jau sen teicu - krievi karu zaudēja mirklī kad sāka aktīvu karadarbību

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

>Ziņu vienkārši paņēma un palaida tautās jo pilsonim vidējam tāpat neko vairāk nevajag, bet domāt kaut kādu loģiskāku scenāriju nevienam vairs nav vēlmes.

Stāstiņš paspruka no vietējā kolaboracionista nu un nācās vien to laist tautās nepieslīpētu. Tāpēc arī nav vienojošies cik laivas, cik desantnieki utt. Iepriekšējā dienā gan bija kārtējā "diversantu" aizturēšana, kad gribēja divītī uzraut gaisā AES ar rotaļu dronu. Pat izdrikājuši uz melnbaltā printera satelītbildi ar AES. Cepuri nost, pēc FSB izgāšanās ar The Sims DVD diskiem šeit jau FSB bija labāk pacentušies.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Krievijas jaunumi:

Krievijas otrā lielākā naftas ražotāja Lukoil un vienas no retajām Krievijas kompānijām, kas kritizē karu Ukrainā, valdes priekšsēdētājs Ravils Maganovs miris, izkrītot pa slimnīcas logu, ceturtdien ziņo aģentūra "Interfax".

Krievijas ziņu aģentūra atsaucās uz "informētu avotu", kurš sacīja, ka Maganovs miris, izkrītot no Maskavas Centrālās klīniskās slimnīcas sestā stāva loga. 67 gadus vecais naftas magnāts tika ārstēts no sirds slimības, vēsta Krievijas mediji.

Paziņojumā presei Lukoil Maganova nāvi skaidroja ar "smagu slimību". Slimnīca Krievijas ziņu aģentūrai RIA Novosti apstiprināja Maganova aiziešanu, neatklājot viņa nāves apstākļus.

( Maganovs dzimis Almetjevskā, Tatarstānā, Padomju Savienībā 1954. gada 25. septembrī. Viņš absolvējis Maskavas Valsts naftas un gāzes universitāti 1977. gadā. )

Šajā sakrībā var atcerēties, ka "maija sākumā nomira bijušais Lukoil vadītājs Aleksandrs Subbotins. Viņa līķis tika atrasts šamaņa (?) mājas pagrabā. Vietējās ziņas ziņoja, ka Subbotins meklējis kur salāpīt paģiras un tika saindēts."

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Ik pa brīdim smagi slimie krīt pa slimnīcu logiem. Un bagāti, sabiedrībā zināmi cilvēki, ārstu vietā parasti izvēlas šamaņus un citus burvjus. Nothing special, kā teica viens no mūsu saulvežiem

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Nav ne pirmais ne pēdējais, kas Krievijā bez pamata kaut kur izkrīt. Gan jau Kadirovam un Šoigu arī kamene mīkstumā iekodīs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Италия конфисковала 11 вилл у близкого к Путину миллиардера ... «Шантаж России провалился». Цены на газ в ЕС рухнули на $1000 за три дня ... Китай остановил поставки двигателей для КамАЗа ...

... www.moscowtimes.ru/2022/09/01/predsedatel-soveta-direktorov-lukoila-maganov-vipal-iz-okna-moskovskoi-bolnitsi-i-pogib-a23798 ...Председатель совета директоров «Лукойла» Маганов выпал из окна московской больницы (*Āmen,piez.red.)....Маганов в 1980-х годах работал в «Лангепаснефтегазе», вошедшем затем в состав «Лукойла». С момента создания АО в 1993 году занимал в компании руководящие посты, курировал вопросы, связанные с разведкой и добычей нефти...был отмечен званием «почетный нефтяник» и правительственными наградами...

,,.В США арестовали самолет «Лукойла»...«Газпром» решил построить третий газопровод в Китай ...

...Манипулирование. Инсайд. Хаос. Инвесторы возмущены действиями «Газпрома»...Взлет акций «Газпрома» на 39,1% на этой неделе вызвал бурю возмущения среди участников рынка. --- www.moscowtimes.ru/2022/08/31/manipulirovanie-insaid-haos-investori-vozmuscheni-deistviyami-gazproma-a23792 ..... www.moscowtimes.ru/2022/08/31/v-gazprom-dividend-iz-gazprom-dividend-a23767 -- В мае совет директоров рекомендовал заплатить по итогам прошлого года рекордные в истории компании и всего российского рынка дивиденды 1,25 трлн руб., акции стали расти, но в конце июня собрание акционеров неожиданно решение не утвердило, и акции рухнули на 30%...

.. www.moscowtimes.ru/2022/08/31/gomericheskii-smeh-perehodyaschii-v-slezi-eksperti-vtoroi-popitke-gazproma-zaplatit-rekordnie-dividendi-a23757 ...Кажется, некоторые об этом догадывались: вчера вечером без видимых причин акции «Газпрома» подскочили на 5%, а за день прибавили более 7%. Сегодня они взлетели на 27,6% (на 10.40 мск), а индекс Мосбиржи — на 4,4%... HahaHa.Āhhhahahhahaāāāā ;P

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Ārvalstu aģents nav uzdevumi augstumos, šo svarīgo ziņu neieliki:

www.google.com/amp/s/m.lenta.ru/news/2022/08/31/rent/amp/

В Италии сообщили о сдаче виллы Зеленского россиянам

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Atslābsti, gāzeskārna pucētāj. Itālijas ziņotāji šadus suudus neapskata, tur ir cits "tops"- (c) ...mājās un birojos būs nedaudz mazāk karsts, jo (no rudens) radiatoriem būs jāuztur zemāka temperatūra,nekā agrāk - tātad no 20 līdz 19 grādiem, un jāpaliek ieslēgtam par stundu mazāk diennnkatī.No pl.23 līdz 7 rītā vairs nekādu kurināšanu!

Ps, ja kādam interesē Lukoila vadošo aģentu "slimības vēsture" - lūk te tā ir: lukoil.ru/PressCenter/Pressreleases/Pressrelease?rid=577634. Jau š.g. 3jā martā viņi visi saslima (ar Nepiedodamu kaiti).

ā,Jā,.. Москва. 2 сент. - Глава военно-гражданской администрации подконтрольной РФ части Запорожской области Евгений Б заявил, что новых обстрелов по территории Запорожской АЭС с четверга не происходило...

2 сент 2022, 12:34 ... (c) Физическая целостность АЭС была нарушена несколько раз, заявил глава Международного агентства по атомной энергии (МАГАТЭ) Рафаэль Гросси. Он, однако, не смог уточнить, произошло это случайно или намеренно.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

2сен2022,16:08 ...В Харьковской области появились первые регистрационные номера на машины с российским кодом 188, сообщили в отделе ГИБДД города Купянска. Ura!..

Un kāpec šis ir palaists/garām: .. www.flyingmag.com/armys-solar-powered-drone-crashes-after-64-days-in-the-air/ ..A U.S. Army flight test of its solar-powered Airbus Defence Zephyr ultra-long endurance stratospheric unmanned air system (UAS) has abruptly ended with a crash, after more than two months in air.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

LONDONA, 2.septembris (Reuters) - Krievijas Gazprom piektdien paziņoja, ka dabasgāzes piegāde pa cauruļvadu Nord Stream 1 paliks slēgta pēc tam, kad Portovajas kompresoru stacijā netālu no Sanktpēterburgas galvenās gāzes turbīnās kopīga pārbaude ar Siemens Energy (ENR1n.DE), kas veic turbīnas apkopi tika konstatēta motoreļļas noplūde.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Lukašenko uzstājies ar dīvainu runu, kurā apcerējis Baltkrievijas tūkstošgadīgo vēsturi, Polockas lielkņazistes dibināšanu utt. Acīmredzot , lai apsteigtu Putina iespējamās insinuācijas , ka Baltkrievijas valsts radusies tikai reizē ar PSRS. T.i. līdzīgi tam, ko Putins teica par Ukrainu.

Švecs teica, ka ASV uztaisījušas veselu "gaisa tiltu" nepārtrauktai GMLRS raķešu pievešanai, kuras lieto HIMARS/M270. Jācer, ka Lockheed Martin pietiks ražošanas jaudas dārgo rotaļlietu sagādei.

Kaut kāda krievu vienība Hersonas apgabalā padevusies, jeb gribējusi padoties, jo drona kameras redzes lokā karavīri vicinājuši baltus karogus vai apenes. Kā tas beidzies, vēl nav īsti zināms.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ir, ir telegram kkāds video ielikts ar padevušies rosijāņeniem. Tik nav teikts kur tas noticis.

Mums jau no malas grūti spriest, kas tur notiek uz zemes. Var tik nojaust, ka ukraiņi tā pat kā krievi Donbasā riktīgi blietē ar artilēriju pa tām pozīcijām. Pamēģināja uzbrukt, bet atdūrās, pazaudēja pāris dzīvības. Tagad riktīgi apstrādā, tāpēc rosijāņiem tur nav vairs izturams atrasties. Kar balto karogu.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Man arī ir aizdoma, ka ukraiņi mazliet uzlaboja savas pozīcijas pirmajā piegājienā uzbrūkot ar bruņutehniku, bet tagad ir pārgājuši uz vienkāršu pozīciju klāšanu, tikai stipri precīzāk kā krievi. Pieļauju, ka plāns ir panākt "labas gribas" žestu caur tehnikas un dzīvā spēka iznīcināšanu. Šajā kontekstā iederās HARM raķešu piegāde un sekojošā pretgaisa sistēmu iznīcināšana, kam šobrīd seko Byraktar dronu uzbrukumi un GMRLS triecieni pa krievu pozīcijām.

Visticamāk ka amerikāņi ieteikuši vienkāŗši ar precīzu uguni noklāt pozīcijas tā, ka tie, kas izdzīvos točna vairs negribēs karot. Tas arī atbilst vispārējai amerikāņu kara taktikai - dzīvais spēks iekš iekšā tikai tad, kad pretinieka dzīvais spēks vairs negrib vai nav spējīgs karot.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Slavenais voenkors Pegovs aizturēts

YouTube kanāls wargonzo

t.me/UAonlii/36503

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Jautājums, par ko īsti. Cita starpā, ir bijuši vairāki gadījumi, kad krievu vojenkori priecīgi izvietojuši armijas vienību un tehnikas foto un video internetā uz apkārtnes fona, ko varēja identificēt, pēc kam sekojis sveiciens no "HIMARS".

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Erdogans piedāvā starpniecību Zaporožjes AES sakarā. ( Interesanti, gala rezultātam būtu jābūt turku karavīru izvietošanai spēkstacijā, vai kam ? );

Švecs vakar strīmā pastāstīja interesantu lietu: GLONAS sistēma, ko lieto krievu Kalibr raķetes pēc noklusēšanas, slikti strādājot pat pašā Krievijā, bet ārpus tās praktiski ne. Tāpēc tiekot izmantots komerciālais GPS, kura datu pārmaiņas ātrumu var ietekmēt, resp. samazināt, ASV puse. Kas arī tiekot atsevišķos laika periodos darīts, jādomā, arī tikai atsevišķos satelītos. Tas piebremzējot spārnoto raķešu ātrumu ( tās "gaida"nākamo sakaru seansu ) un līdz ar to iespējas tās notriekt pieaug. ( Militāro GPS krieviem neesot iespējams izmantot, jādomā, šifrēta sakaru kanāla dēļ );

Vēl iespējams, kāda NASAMS baterija jau ir Ukrainā. Ukraiņu ģenerālmajors Romaņenko apgalvo, ka notriekto krievu raķešu īpatsvars pieaudzis no 50% līdz 70%. Pirms dienas apm. virs Dņipro tika notriekti visi 5 no krievu izšautajiem Iskanderiem;

Vēl, atsevišķi avoti apgalvojot, ka Ukraina saņēmusi nenoskaidrotu daudzumu jauno Bundesvēra raķešu Joint Fire Support Missile, JFS-M, ko var palaist no Mars sistēmām ( vācu M270 analogi, 3 tādi ir Ukrainā ), šī ziņa, saprotams, var būt feiks.

www.mbda-deutschland.de/produkte/battlefield/joint-fire-support-missile/

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Par tām JFS-M raķētēm tieši gribēju rakstīt, ka apkārt klīst tādas baumas. Pieņemot, ka amerikāņi tiešām nav iedevuši ATACMS, tad vācu raķetes būtu tuvākais analogs ar ko šobrīd aizsniegt Krimu, pie tam krievu puse drusku jau pārāk aizrāvusies no*iršot Šolcu un vāciešus, līdz ar to nebrīnītos, ja kaut kas tāds būtu nosūtīts uz Ukrainu labas gribas žesta vārdā.

Tas ko krievi principiāli nesaprot šajā situācijā ir tas, ka jo vairāk viņu propogandisti draud rietumiem, jo vairāk rietumu iedzīvotājam rodas vēlme darīt kaut ko lietas labā. Rietumu valdības izmanto pašu krievu draudus pret viņiem, ļaujot visu šī brīža ekonomisko krīzi norakstīt tikai uz krieviem (nevis naudas printēšanu 3 gadu garumā) + vēl celt rietumu pašapziņu apbruņojot vājāko. Ja krīze aizies galīgā tūtē, tad tie paši rietumi atradīs arī pilnvērtīgu iemeslu lai paši iesaistītos karā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Informācija par tām raķetēm tomēr esot krievu vojenkoru fantāzija:

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Prottams, ka turku izvietošanai būtu jāseko.E-gans taču visu "piedāvā" galēji nesavtīgi.Līdzīgi kā daži sērijveida autoparku vairumziedotāji un utt.

Krievs ieokupējies atomstacijā.Kā vispār var pat teorētiski viņu no turienes izdzīt? Ja vien viņš pats (kaut kādu iemeslu vai apsvērumu dēļ) no turienes "labprātīgi" neizvācas.Tur taču nav citādu reālu variantu.Šaut, spridzināt, indēt? Ja nu vienīgi visu "optom" uzspert na/uj gaisā.Ka nav,nu ta lai nav.

Un ko īsti tie atomāri/nukleārie "revidenti" tur darīja? Kas tas par cirku? Kapc nav jēdzīga skaidrojuma, gluži kā par/ap "Latvijas" gāzi?

Acīmredzot, tam tur rahīta/3pera nogurdinātajam 16x atentētajam pusdzīvajam portfolijā/drirsējam (joprojām) aģenti ir pilnīgi visur.Virszemē,pazemē,gaisā un/vai ūdenī.Ne viņam caurvējš, ne arī pusatvērtie slimnīcas (vai bunkera) logi kaut kādīgu kaitējumu nodara.

Runas par tiem zvaigžņu kariem dzirdamas jau labu laiku, taču krieva satelīti joprojām nav nosisti,turklāt tieši viņš pats šajā sakarā turpina draudēt visai pasaulei.Kā arī, gpss,glonAss un (arī) androjīda ifons viņam joprojām darbojas.Makdonalda izkārtne nogāzta, taču 6x pārpirktais tele2 brends joprojām droši nodrošina visus sakakarus.Brīnumaini.Loģikas gandrīz nekādas,vērtē no kuras puses gribi.Drīzāk jāsāk pievērsties reptiloīdiem un jaunākajām ziņām no Mēness, tur pa šo laiku noteikti ir daudz jaunumu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Runas par tiem zvaigžņu kariem dzirdamas jau labu laiku, taču krieva satelīti joprojām nav nosisti ??

Tak nevienam prātā nav nācis nosist ne krieva , ne citus satelītus. Ar satelītiem ir tāpat kā ar atomkaru, labāk nesākt; "nosist" satelītus var, vairākas valstis ir veikušas testus. Tikai, ja to sāks darīt, bez sakariem drīz paliks visi. Bez tam satelītus sargā starptautiski līgumi un satelītu notriekšana būtu kara darbības akts.

Šeit runa bija par ko citu: Vai Pentagons var ietekmēt GPS satelītu sistēmu, ja grib ? Atbilde ir, jā, var, jo tā ir paša Pentagona sistēma.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Protams, ja Grib, tad var viskautko.Es vnk ironizēju,jo skaidrs ka šādus plānus neviens mums (jūtupā) detalizēti nestāstīs.Pareizi, acīmredzot pašlaik kādam ir doma netraucēt parastos lietotājus, vienlaikus patraucējot tādus īpaši gudros.Kuri "ieplānojuši" tos izmantot militāriem nolūkiem.Taču ar to nosišanu tieši pats krievs ir konkrēti draudējis, tāpat kā ar visu pārējo.Vai krievam "interesē" starptautiski līgumi.Jā.

Ukraiņi reku nupat "nopirka" (izīrēja) kādu satelītu.Pēc kā viņiem sāka "veikties" drusku labāk,nekā līdz tam.Taču jau nākamajā dienā krievs to izsmēja un atkal jau piedraudēja. Attiecīgi tālākais drošvien būs līdzīgi kā ar "turbīnas remontu".Vienkārši "tehniskas problēmas".

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Satelītus nevar notriekt, jo tad rodas atlūzas, kas radīs problēmas pašiem desmitiem gadu uz priekšu. Triekt satelītus var tikai valstis, kam nav nekāda interese lidot kosmosā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Interesanti, kas notiek ar Kadirovu. Pats saka, ka esot vecs un noguris un laiks viņam esot atstāt Čečenijas vadītāja posteni. Viņam it kā gribot piešķirt augstu amatu "Rosgvardijā" Maskavā. Vecais Piontkovskis domā, ka šis gājiens iecerēts, lai Kadirovu Maskavā krievu siloviki varētu novākt, un Kadirovs uz Maskavu nebraukšot.

youtu.be/0bbrymj1Xs4?t=534

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Video ar Kadirovu:

youtu.be/HuFzK7bEOSA?t=86

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šis tā diezgan interesanti izskatās,taču diez vai būs tik vienkārši.Vecais P-kungs,nu tas skaidrs, viņam zināma drosme piemīt un arī īpaši zaudēt nav vairs ko.Viņš ietur skaidru līniju un šad tad atļaujas pastāstīt vairāk par citiem stāstniekiem.

Taču WašČekists beidzamajās dienās atkal tāds daudzvārdīgs par neparko.Tas stāsta, ka esot dzirdējis info savā galā un ka (iespējams) to Kaukāza dižvaroni vispār "aizkomandēs" uz kādu diplomāta missiju.Jautājums tikai, kurš "dos to norīkojumu" un ko iecels viņa vietā.Siloviki nesnauž, tiem ar bunkera saimnieku esot nesen notikusi samērā skarba vārdu apmaiņa.Jokaini, ka beidzamajā gadā ir bijis samērā daudz info par To, ka reāli kādā piemasskavas sādžā jau labu laiku esot dislocēts vesels bārdaiņu pulks,vairāki tūkstoši "uzticamo".Nolūki (patiesie) pagaidām neesot skaidri.Ko īsti viņi "pārstāv" un vispār kā tur nokļuvuši.Kā arī,tie paši viņa (daudzskaitlīgie) tautieši sekmīgi "izkārto lietas" gan krieviem degungalā pašā viņu galvass pilsētā, nerunājot ka pārējā euroterritorijā.Tikko ja kas, viņi jau "brauc".Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Tipisks uzmanības trūkums. Kā katrā ziepenē ir sērijas, kur galvenie varoņi kļūst akli, pazaudē atmiņu un vēl citādas ikdienišķas likstas, tā diktatoriem uznāk "nogurums", kas tiek izteikts publiski, pēc kā skatās kurš sāk izstiept kaklu uz viņa vietu un galvas ripo. Nekur viņš netaisās iet, jo tā būtu pašnāvība, sēdēs līdz pēdējam.

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Liza Trass kļūst par jauno Lielbritānijas premjerministri - es jau pilnīgi jūtu ka Maskavā par šādu notikumu ir vienkārši sajūsmā un jau ir sākuši gatavoties "labas gribas" žestiem visās jomās

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Galvenais šantāžas objekts, ko krievi izmanto, bez šaubām, ir Zaporožjes AES, kurai apturēts pēdējais reaktors un pazudis arī pēdējais, 5-tais līnijas savienojums ar tīklu. Arī apturētus reaktorus vajag dzesēt un reaktoru vadību jānodrošina, tāpēc tagad darbojas dīzeļģeneratori. Jautājums, cik ilgam laikam degvielas pietiks. Degvielas vedējus arī var krievi paši sašaut, pateikt, ka to izdarījuši ukraiņi. Un, ja krievi vedīs degvielu stacijai, var atvest arī tankiem. Krievu šantāžas iespējas stacijā taisni brīnišķīgas, kas paver lielu iespēju, ka IAEA inspektori rekomendēs uguns pārtraukumu, t.i. to, ko krievi grib.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Praktiski krieviem vieglāk būtu vienkārši pamest to staciju un atdot lai ukraiņi tur to visu uztur pie dzīvības. Biedēt ar AES avāriju īsti nav jēgas, ukraiņi nebaidās, jo viņiem jau piegriezusies tā šantāža, Eiropa izrēķinājusi, ka viņu radiācija īsti neķers, ASV vispār otrā pasaules galā, avārijas gadījumā radiāciju sadalīs ukraiņi, krievi un turki, bet ar Erdoganu dirsties arī itkā negribās, jo tur ir gan biznesa intereses, gan NATO. Principā šito pasākumu vairs nekādi IAEA vairs nevar glābt, patirgosies ar Erdoganu un dabūs demilitarizēto zonu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Problēma apstāklī ka staciju turot uz avārijas robežas, tā avārija var notikt tīri tehnisku iemeslu dēļ pat pret pašu krievu gribu. Vieni dīzeļi var apstāties, piem sliktas degvielas dēļ un citi vairs neturēt slodzi.

Un , pēc tam, ja atjaunos elektrības padevi, var gadīties, ka normāla darba atjaunošanai vajag krietni daudz laika, un šajā laikā reaktori var uzcepties.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Jā, tieši minēto iemeslu dēļ ukraiņi jau vairs neplāno kaut ko tur diskutēt ar krieviem. Tā AES ir potenciāla kodolkatastrofa kopš brīža kad tur nostrādāja pirmā trauksme, jo praksē tie paši raķešu triecieni tur pat netālu jau ir pietiekami lai potenciāli radītu problēmas, varbūt ne uz reiz, bet tādiem sūdiem vācoties vienā brīdī tas pats betons kaut kur var ieplaisāt. Kur nu vēl tagad kad tas viss vispār darbojas uz ģeneratoriem.

Ukraiņiem tādā ziņā nav uzvaras - ja viņi padosies šantāžai, tad konflikts vienkārši iesaldēsies līdz turpinājumam pēc pāris gadiem un krieviem būs precedents efektīvai šantāžai, pie tam bez garantijām, ka krievi vienā brīdī to AES tāpat nesabombardē, savukārt ja ukraiņi nepadodas šantāžai viņi riskē dabūt piesārņotu zemi. Ja abi varianti ir sūdīgi, tad otrais variants vismaz garantē, ka procesā tiktu parauti līdzi arī paši krievi.

Es katrā ziņā gaidu to IAEA ziņojumu un pēc tā tad arī kļūs skaidrs, kurā virzienā šis process pavilksies, Bet jebkurā gadījumā ir skaidrs, ka visu atlikušo kara gaitu tā AES stāvēs atslēgtā stāvoklī.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Pa to laiku ukraiņi turpina uzbrukumu vairāk, nekā vienā virzienā, piem. krievi atkāpjoties uzspridzināja tiltu Balaklijas pilsētiņā apm. 30 km dienvidaustrumos no Harkovas; Dienvidos Ukrainas gaisa spēki veikuši vairāk kā 30 uzlidojumus ( varbūt jau tiek likti lietā no Slovākijas saņemtie Migi );

Pirms dažām dienām Arestovičs komentēja ASV ģenerāļa teikto, ka Ukrainas puse no ASV esot saņēmusi visu prasīto Hersonas operācijai. Arestovičs teica: "zinot mūsējos, tur jābūt daudz";

Vakar Švecs stāstīja, ka Ukrainā kāds korespondents esot piefiksējis M270 kaseti, kura atbilst ATACMS. Izrādās, ka ATACMS kasetes tiekot maskētas kā standarta GMLRS raķešu kasetes, pa virsu kamuflāža ar 6 zīmētiem riņķiem, kas imitē parasto kaseti ar 6 raķetēm. Tikai zinātājs saskatot starpību.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Nekādas panikas, tā Balaklija tāpat neesot bijusi svarīga. Hersona arī.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Muahahahā -

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Nesen te 650 ārdijās par to ka kara apstākļos varot rekvizēt viņa ne-BMW ražojuma smirdīgo mīzeļvāģi.

Lūk arī skaidrojums no Ženēvas konvencijas, kas to pieļauj, ja ir atbilstošs likums - ihl-databases.icrc.org/applic/ihl/ihl.nsf/Comment.xsp?action=openDocument&documentId=F8626CF54E0BAA6FC1257F15004A45CF#_Toc452047999

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, PSRS laikā bija likums, ka militāras nepiešamības dēļ varēja rekvizēt arī smagos močus, Dņepr, Ural, K-750 un taml.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es nevis "ārdījos", bet gan piestādīju (tev,Loham) "oficiāli" publicētu ziņu no kaimiņvalsts lohportāla.Tā ka labāk pacūkājies ap savu propānkrānu un ej (gulēt).Cerams, ka reālas karadarbības gadījumā "rekvizēs" arī Tavu (ne-bwm) kopā ar visu Tavu garāžu un pārējo Tev "piekrītošo".

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ne jau bez saviem panikas cēlāja komentāriem iztika. Tā kā visas pretenzijas Ženēvai, kas to atļauj. Manu propānvāģi ar laika bumbu nevienam nevajadzēs, bet tādi mazuta auto ar mīzeļmotoriem gan būs cieņā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Ukrainas vēstniecība Izraēlā izteikusi brīdinājumu ebrejiem nedoties ikgadējā svētceļojumā uz Umaņas pilsētu Ukrainas Čerkaskas apgabalā.

Katrā Roš Hašānā ( ebreju jaunais gads ) desmitiem tūkstošu hasīdu un citu cilvēku no visas pasaules ir liels svētceļojums uz Breslovas Rabīna Nahmana ( Rabīns Nahmans, Baal Shem Tov mazmazdēls, atdzīvināja hasīdu kustību, apvienojot jūdaisma (kabalas) ezotēriskos noslēpumus ar padziļinātu Toras mācību ) apbedījumu vietu, kas atrodas bijušajā ebreju kapsētas vietā pārbūvētajā sinagogā. Tas tā, izglītībai :-/

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

www.tvnet.lv/7599660/krievija-perk-ziemelkorejas-artilerijas-savinus-un-raketes

Ja šis ir taisnība, tad... auč! Ja jau tik zemu jānolaižas, tad ir cerība, ka Putina režīma gals drīz būs klāt...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Mazais resnis lai padomā pirms ko pārdod. Vēl paraus viņu pašu līdz.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Bet kur viņiem likties? Karš principā ir papists, un jau sākusies panika - draudzīgie ungāri prasa sankciju atcelšanu Usmanovam un ko., Čehijā visādi krievu atbalstīti malējie taisa protestus pret NATO un ES, ieroči jāpērk no Zkorejas, jāmobilizē dzelceļnieki, utt., es teiktu, ka tas ir finišs. Ja ukraiņi salauzīs fronti un/vai Eiropa pārdzīvos ziemu, tad tas principā ir viss, Krievijas impērija pati sevi saplosīs gabalos. Pie tam par sankcijām es pat nezinu - pat ja Eiropa salūztu un oficiāli atceltu savas sankcijas, ar to ko uzlikuši ASV un privātās koroporācijas visticamāk atliektiem galiem pietiktu lai piebeigtu esošo režīmu, jo fronte jau ir apstājusies.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Izskatās, ka ES ieviesīs protekcioniskus pasākumus gāzes cenām:

Eiropas Savienības valstu enerģētikas ministri apspriedīs iespējas ierobežot enerģijas cenu kāpumu, tostarp gāzes cenu griestus un ārkārtas kredītlīnijas enerģijas tirgus dalībniekiem, liecina aģentūras Reuters aplūkotais dokuments.

ES ministri tiksies 9.septembrī, lai apspriestu steidzamus bloka mēroga pasākumus, lai reaģētu uz gāzes un elektroenerģijas cenu pieaugumu, kas ietekmē Eiropas rūpniecību un mājsaimniecību rēķinu pieaugumu pēc tam, kad Krievija ierobežoja gāzes piegādi blokam.

Reuters aplūkotajā dokumenta projektā teikts, ka ministri apsvērs iespējas, tostarp cenas griestus importētajai gāzei, cenas griestus gāzei, ko izmanto elektroenerģijas ražošanai, vai gāzes spēkstaciju pagaidu izņemšanu no pašreizējās ES elektroenerģijas cenu noteikšanas sistēmas.

www.reuters.com/business/energy/eu-energy-ministers-consider-gas-price-cap-emergency-liquidity-help-document-2022-09-04/

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt
GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Piekrītu. Bet, nu, ka Krievija sevi tik ļoti pazemos, ka pēc kaut kā tik būtiska uz vēdera atlien pie vienas no pasaules nabadzīgākajām valstīm, uz kuru tomēr visu laiku visai izteikti skatījās no augšas... Katrā ziņā smieklīgi.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti