Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

1984 rakstīja: 4ais variants - visi lielie zēni spēlē uz vienu roku, mērķis - sataisīt bardaku un pamatīgi nodzīt lejā dzīves līmeni tā saucamajā civilizētajā pasaulē un arī Krievijā. Izskatās,ka kaut kas sanāk...

Nu, nū. Pat sētniece, kura ziņas iegūst tikai tiktokā, nebūtu apmierināta ar tik skopu informāciju ;) Tu, lūdzu, uzraksti kārtīgi tieši kuri lielie zēni un kādā veidā viņiem par labu nāks bardaks un dzīves līmeņa krišanās t.s. "civilizētā pasaulē".

Uzraksti labi pamatotu kārtīgu murgojumu, tādam vismaz būs izklaides funkcija.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

19:34, 21 сент... meduza.io/feature/2022/09/21/soratniki-navalnogo-pozvonili-synu-peskova-i-poprosili-yavitsya-v-voenkomat-tot-otvetil-chto-budet-reshat-etot-vopros-na-drugom-urovne ..Соратники Навального позвонили сыну Пескова и попросили явиться в военкомат. Тот ответил, что будет решать этот вопрос «на другом уровне» Дмитрий Песков заявил, что часть записи разговора вырезали. Но никакой записи не было — это был прямой эфир...

Обновлено: час на/зад : Кремль обсуждает запрет на выезд из России.. Krievijas augstākā vadība neizslēdz ceļošanas ierobežojumu noteikšanu mobilizācijas dēļ – pirmo reizi valstī kopš 1941.gada, vēsta Meduza, atsaucoties uz avotiem prezidenta administrācijā.

Galīgais lēmums, pēc viņu domām, būs atkarīgs no tiesībsargājošo iestāžu nostājas, kā arī no tā, cik masveidīga būs nobiedēto pilsoņu bēgšana.

Apsolījis armijā savervēt 300 000 cilvēku un nepieciešamības gadījumā izmantot kodolieročus, Krievijas prezidents P izraisīja paniku aviobiļešu pirkšanā, kuru cenas pieauga 2-3 vai pat vairāk reizes...meklēšanas vaicājumu skaits pēc taga "kā atstāt Krieviju" ir palielinājies par 2900% vienas dienas laikā...

Varasiestādes neplāno slēgt robežu vēl vismaz nedēļu, līdz 27.sept, kad beigsies referendumi anektētajās Ukrainas teritorijās...

21 сент 2022, 19:59.. progandoni.ru - На Запорожской атомной повреждена система охлаждения, трансформаторы.., это произошло в результате ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Varasiestādes neplāno slēgt robežu vēl vismaz nedēļu, līdz 27.sept, kad beigsies referendumi anektētajās Ukrainas teritorijās..

bet vīrieši no 18 līdz 60 gadu vecuma taču var atstāt valsti tikai ar vojenkoma atļauju. Un pie Somijas robežas ir vismaz 30 km auto rinda. Un burjati bēg uz Mongoliju.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pirms 2h...Военнообязанным россиянам запретят покидать свои регионы. Юрист опубликовал снимки приказов властей Татарстана, Дагестана и Самарской области. Все документы содержат одинаковый текст.. t.me/pchikov/5070?single.jpg ..Военнообязанным, у которых нет ни повестки, ни предписаний, запретят покидать города или районы, в которых они живут. Военнообязанным гражданам из других регионов необходимо немедленно уехать в место постоянного жительства и обратиться в военный комиссариат по месту состояния на воинском учете.

t.me/guberniaband/4620 ...с завтрашнего дня в Псковской области представители военкоматов будут дежурить на стационарных постах ГИБДД. Патрульные будут останавливать все автомобили, которым управляют мужчины. На внутригородских дорогах будут дежурить мобильные группы... Ura/Za!

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Par otro rindkopu - ahahahaha, mēs jau tikai tā, mazliet, 1% mobilizēsim, bet drošības pēc ķersim visus, kas pārbaudes postenī nevarēs samaksāt. Par šo jau runā, ka mobilizācija ir labi, bet varas sistēmas apakšai pelnīt uz mobilizējamo rēķina ir vēl labāk.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

Mūsu klauni pieņēma likumu, ka krievu vati laidīs iekšā LV. ( Mobilizētos).

Valsts nodevēji pat pēc Bučas nesaprot, ka viņus vajag iznīcināt fiziski.

Labāk lai karo ukristānā, nevis Moldovā, Lībijā vai vēl kaut kur

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Kaut ko jauc. Nelaidīs nevienu.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Mazāk lasi tenku lapas. Nevienu nelaidīs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

1984 rakstīja: Jā. Mērķi pamazām tiek sasniegti, Krievijā nupat sāksies bardaks ne pa jokam. USA, EU un citus virsvidusmēra pilsoņus gluži naturālajā saimniecībā nedzīs, radīs apstākļus, lai rukātu par maizes riku un sardeli un/vai miltu tārpu pulveri, lai visu nopelnīto atdotu par pamatvajadzībām - nebūs vairs nekādas vazāšanās pa silto zemju kūrortiem un Alpu kalniem. Kas tad bija kovidšovs 2 gadu garumā, ja ne dzīves līmeņa graušana?

Uz šiem mērķiem varētu turpināt virzīties, ja būtu izdevies sākotnējais zibenskara plāns. Tagad būs savādāk - vēl laiks rādīs kā, bet Turcijai un Polijai/Ukrainai ir savādāka nākotnes vīzija.

Jau tagad parādās ziņas par to, ka gāzes cenas kritīsies jo ir sasniegts panikas maksimums. Tieši tāpat, ka nepiepildījās panikas cēlāju solītais degvielas cenu kāpuma turpinājums. Tieši tāpat, kā nekur no veikaliem nav pazuduši griķi un tualetes papīrs.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

ekonomika tā nav ekofašisms. Ekofasisti redz grafiku ejošu uz augšu, domā, ka tas celsies uz augšu mūžīgi un pēc 300 gadiem ūdens līmenis pacelsies par 1 metru.

Jebkura problēma atrisinās pati no sevis. Bet ja pieliek vēl klāt smadzenes, tad vēl labāk. Un tirgus visu noregulēs.

Tikai es gribu pieminēt pēdējo krievijas ieroci, kurš līdz šim brīdim netika aiztikts - nafta.

No krievu naftas vēl neviens nav atteicies. Bet joks tāds, ka no tās nevar atteikties, jo nafta ir ne tikai degviela, bet arī plastmasa, eļļas, utt. Un bez tās nav iespējams iztikt, jo tā ir neaizvietojama, atkarībā no gāzes.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

pamuļki vēl pieminēs kodolieročus....

Bet gudrs cilvēks zinās - a) tie ir vēl trakākā stāvoklī kā krievijas armija, b) tos vajag vēl precīzi palaist, lai kaut kur trāpītu. Bet tagad Ukraina triec nost visus lielus objektus ap 70%, c) to krievijai iespējams, nemaz nav.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

"No krievu naftas vēl neviens nav atteicies";

Lielbritānija nolēma pilnībā pārtraukt Krievijas naftas un gāzes importu līdz gada beigām, bet šo mērķi sasniedza jau šā gada jūnijā. ( The Guardian ). Tas tikai viens piemērs.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

visa eiropa nevar atteikties no krievu naftas, jo tad eiropā nebūs nafta.

Protams, ka daudz ir naftas ieguvēju, bet ne visi var sakt to lielos daudzumos eksportēt. Venecuēla, Irāna teorētiski var, bet tur visa infrastruktūra novecojusi. Tad jautājums - kurš riskēs tur investēt, nezinot, kas būs pēc 1 mēneša vai gada, un otrs jautājums - kad tur tiks pabeigta infrastruktūra lai nodrosinātu pirmo piegādi kaut kur.

Ne viss tik viegli, kā izskatās. Normālās valstīs naftu iegūst un pārstrādā, krievi - tikai eksportēja.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Par mobilizāciju - rekur Sahalīnā jau lasās tauta:

Redzēs tik cik tur reāli tauta, cik kārtējā pastanovka.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Nē, video viss kārtībā, rekur mūsu ziņās arī ir info par veiksmīgu mobilizāciju tālajos austrumos: www.tvnet.lv/7610987/socialajos-tiklos-paradas-pirmie-krievijas-mobilizacijas-video

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Putins liks lietā kodolieročus vai nē? Kādas prognozes? Savā pēdējā runā viņš teica, ka tas nav blefs. Diez vai mobilizācija ļaus uzlabot Krievijas situāciju frontē.

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

Varbūt jāliek likmes uz to cik ilgi Putins noturēsies.

JanJan Reģ.: 07.02.2018
1 0 Atbildēt

Nu es tomēr domātu, ka, ja Putins savā prāta aptumsumā dotu pavēli lietot kodolieročus, viņam vai nu kāds ģenerālis ielaistu lodi pierē, vai arī viņu arestētu. Bet nu, tagad jau vispār neko nevar zināt... Gada sākumā vairums domāja, ka nekāds karš taču nebūs...

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Viss atkarīgs no tā kā veiksies ar mobilizāciju - ja būs protesti uz mobilizācija aplauzīsies, tad diezgan droši ka nē. Tajā mazticamajā variantā, kad mobilizācija tiešām izdodas un savāc gan tos 300k, gan vairāk tautas, jau visādi var sanākt. Atomieročus lietot traucē prettrieciena draudi, kas praktiski uzreiz rezultētots tajā ka izdzīvojušie gāztu Putinu (ja viņš izdzīvotu). Ja tautu izdotos samobilizēt karam netikai ar Ukrainu, bet arī ar NATO, tad būtu jābaidās tikai par to lai pašam netrāpa un tādā gadījumā jau ir varianti. Atomieroču lietošanai apakšā jābūt arī milzīgam konvencionālajam spēkam, lai karojošās puses pievērtu acis uz taktisko kodolieroču pielietošanu, attiecīgi pie 500k armijas krievi visticamāk jau drošāk varētu skatīties uz Kijevas bombardēšanu ar pāris kilotonnu bumbām. Stratēģiskie kodolieroči protams ir cits stāsts un tur jau neviens neko nediskutēs, līdz ar to tos arī ārā nevilks nekādā gadījumā.

Bet praksē šī brīža situācijā - kārtējais blefs par tiem kodolieročiem iekšējai propogandai.

Attiecībā uz mobilizācijas efektivitāti - jā, atsevišķos frontes posmos tas visticamāk ļautu uzlabot situāciju, jautājums tika vai Krievijas sabiedrība ir gatava tiem līķu ešaloniem, kas nāks atpakaļ uz Krieviju. Kā vakar precīzi norādīja Arestovičs - artilērijas un dronu karā lielākā daļa no mobilizētajiem pat ne reizi neizšaus pirms tiks sapakoti maisos transportam atpakaļ.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

tiešām izdodas un savāc gan tos 300k, - Viņiem nav ar ko apbruņot tos 300k. jau tagad velk laukā muzeja eksponātus un eksotiku. Max. 50-60k. kā vairāki eksperti uzskata. Un visticamākais mobilizācijas mērķis ir kompensēt tos kritušos un ievainotos karaspēka daļās, kas jau atrodas Ukrainas teritorijā. Tad vēl finansēt to visu, ne jau velti Nabiuļina uzrakstīja atlūgumu jau 2. reizi.

Tā mobilizācija ir Putina izmisuma solis, jo tagad pat stulbākie prāti Krievijā sāk domāt, kā tā, ja krituši apm. 6000 krievu no 170 000 grupējuma un puse Ukrainas armijas iznīcināta, kā mums stāsta, kāda suņa pēc vajadzīga mobilizācija ? Un Solovjovs arī labi skaidro , nu tie 5996 vai 5999 ir kadru armijas kritušie, bet vēl tak ir kadirovieši, rosgvardija, kā arī Luhanskas un Doņeckas iedzīvotāji, tos mēs vispār neskaitām.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Viss jau jautājums par termiņiem - kādu 6 mēņešu laikā gan jau var pielasīt arī tos 300k un salāpīt kaut kādu normālu bruņojumu no lūžņiem. Tehnika jau viņiem ir, problēma tik, ka pa lielam nav to 6 mēnešu. Ja krievi gatavotu 2/3/4 uzbrukuma ešalonu uzbrukumam kaut kad nākamā gada martā, tad kaut kas jau no tā var sanākt. Nav jau tā, ka tehnikas nav vispār, bet sagatavošana prasa laiku un papist Hersonu nevienam nav plānos.

Attiecīgi kā jau raksti, mobilizācija ir caurumu aizbāšanai esošajās daļās, līdz ar to nebrīnītos, ka daļa no mobilizētajiem jau tuvākajā laikā nonāks Ukrainā, ar sūdīgu ekipējumu un minimālu apmācību, kas tālāk novedīs pie liela kritušo skaita.

Domāju, ka tuvākajās dienās/nedēļās būs redzams vai mobilizācija ir ilgtermiņa plāns vai panikas lēkme, jo galvenais jautājums ir par to cik ātri mobilizētie nonāks frontē. Pēc ziņām no Krievijas stipri velk uz panikas lēkmi, bet ja Putina sistēma pārdzīvos pirmo mobilizācijas vilni, tad visādi var sanākt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

No tehnikas dzelži varbūt ir, bet problēma ar optiku un veco krievu militāro elektroniku, kurai samērā bieza zeltījuma kārta uz kontaktiem, un "čaklās rokas" sen ar tiem tikušas galā. Ilustrācijai piemērs no dzīves, gan ne militārās: uzbūvēja vienu ķieģeļu fabriku PSRS, celtniecībā, kā jau tas padomju laikā bija pieņemts, piedalījās arī zeki. Kad fabriku gribēja palaist un norāva rubiļņikus, nekas nenotika, visi pārbrīnījas un mēģināja vēlreiz, izšāva dažus drošinātājus un pacēlās "hotabičs". Sāka pētīt, kas par lietu, izrādās, no visu automatizācijas skapju visu releju kontaktiem bija nokausēts sudrabs.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Es pieļauju, ka šo baru nelasa lai karotu ar moderniem līdzekļiem, derēs arī BTRs, kurš tēmēšanai izmanto trasējošās lodes. Pie 300k vai nu jau 1M cilvēku armijas vadībai, kas domā 2. pasaules kara līmenī, tehniku vajadzēs tikai tādu, kas līdz frontes līnijai aizbrauc. Tāpēc es arī saku, ka ja krievi šo jautājumu neatrisinās tuvākajās dienās gāžot valdību, tad drīzumā laba daļa nonāks Ukrainā, kur vienkārši tiks iemesti bedrē, jo uz Krieviju nevienu atpakaļ, pie tāda bara, nevedīs.

Krievijas vadība šim jautājumam ir piegājusi tīri 2. pasaules kara līmenī, kad ar līķu masu risināja visas problēmas un aur zaudējumiem nerēķinājās. Jautājums tik par to, ko darīs topošā līķu masa - pretosies un mainīs varu, samierināsies ar situāciju un brauks uz Ukrainu, vai arī saies sviestā un paši ar kalašām Ukraiņu tankiem skries virsū.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Doņeckas un/vai Luhanskas iedzīvotāji kāreiz būs paši pirmie, kurus krievs iesauks visus pagalovna.Cik nu varēs "atrast".Un kalkulatora loģikass jautājumus par kritušajiem viņi vispār izliksies nedzirdam, lai ko kāds nejautātu.

Nupat, reku šodien moskautaims saka, ka tajā mob ukaZa "slepenajā" 7jā punktā esot bijusi info, ka "vaigot" salasīt kopā 1milj iesaucamos.Vakar gan bija pieejams attēls, kur kāds to ukazu bija nofočējis un tajā p7 ir rakstīts melns uz balta, ka runa ir par tiem īpašajiem apgabaliem ar augstu protesta potenciālu, kuruss vajadzētu pastiprināti izslaukt.Bet nu protams, ka viņi vispirms slauks pa perifēriju- lai centrā mazāka jezga.Tieši tāpat,kā līdz šim darījuši.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Doņeckas un/vai Luhanskas iedzīvotāji kāreiz būs paši pirmie, kurus krievs iesauks visus pagalovna.

Nu, tur jau vairs nav palicis neviena neiesaukta, neaizmirsti, ka tās ir "neatkarīgas republikas" ar savu likumdošanu. Tur tak pat ķēra cilvēkus veikalos un piedāvāja pārtiku pensionāriem par stučīšanu, kur kāds potenciāls rekrūtis vēl slēpjas dzīvoklī.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pēc kaut kādiem anaalizātoru tekstiem iepriekš bija noprotams, ka pagaidām tomēr ne visi tur bijuši izķerti.Varbūt kāds vecuma cenzs bij pielaidīgāks.Jo nupat tak tagad tika pasludināts,ka nevienu ieslaucamo no savas guberņas vairs ārā nelaidīs.Kursku ieskaitot.Plus vel tā ģeniatālā piebilde, ka "pašam" jāierodas.No skapja, tāteikt, jānāk/ārā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

mobilizācija ļaus palīdzēt NOTURĒT esošas teritorijas, precīzāk Donbasu. Paši ukri ir teikuši, ka Donbasa atkarošana varētu būt problēma ar esošo krievu skaitu tajā. Bet ja tur būs pat 100 000, ukri viņu nepaņems. Vai ņems tik ilgi, kamēr izdosies sarunāt mieru.

Tāds plāns.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Noturēt kā? Ukraiņi šauj pa apgādi, nevis fronti. Ko mainīs vairāk gaļas frontē? Tikai lielāku nepieciešamību pēc apgādes, ar ko krieviem ir problēmas jau tagad.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Plāns ir atvest tik daudz gaļas, ka ukraiņiem pietrūks munīcijas. Paskatamies kā krievi karoja 2. pasaules karā - kara noziegumi, marodierisms, dezertēšana, štrafbati, pilnīgs apgādes trūkums, VDK un soda ekspedīcijas, un ātri kļūst skaidrs, ka plāni kopš tā laika nav mainījušies.

Kaut kur lasīju, ka vāciešu ložmetējistiem 2. pasaules kara laikā bija psiholoģiskas traumas no tā cik PSRS karotājus viņi nogalināja. Par laimi ukraiņiem tas nedraud, jo šaujot raķetes no 70km attāluma ir samērā vienalga cik krievu pakrīt saņemošajā pusē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Cik liela ir tava ticība Putina un Krievijas varenībai? Tiešām paniku ir jāsauc par plānu? Tu tak esi tikpat apmāts, kā tie, kas Ukrainā nacistus meklē.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Es norādu ka krieviem ir plāns nomētāt ukraiņus ar gaļu un cerēt, ka beigsies patronas pirms beigsies krievi - tur nav varenības, tur būs tikai milzīgs līķu skaits krievu pusē un tas arī viss. 2. pasaules karā krievus PSRS izskatā izglāba sabiedrotie, šoreiz pa vecām tradīcijām krievi vienkārši atkārto to pašu kara plānu, tikai munīciju šoreiz piegādā Ukrainai.

Es nesaprotu, kurā momentā parādās mana ticiba Krievijas varenībai? Viss kas viņiem ir palicis ir apšaubāmi kodolieroču krājumi, lūžņu krājumi un 140 miljoni iedzīvotāju, no kuriem viņi var teorētiski mobilizēt 25 miljonus. Praksē es jau pirmajā kara mēnesī teicu, ka krieviem pasākums ir papists un viss kas notiek kopš tā brīža ir nenovēršamās sagrāves atlikšana. Kā no šī visa var izsecināt ka es ticu Krievijas varenībai? Tas kam es tiešām šobrīd ticu ir tas, ka krievu tauta savā vatenismā tiešām samobilizēsies lai nomirtu Ukrainā nevis nogāzīs savu caru.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"Es nesaprotu, kurā momentā parādās mana ticiba Krievijas varenībai?"

Tajā, kurā tu visu laiku atkārto, ka Krievijai ir plāns, atsakoties atzīt, ka pēdējais plāns, kas kvalificējas šai definīcijai bija ieņemt Kijevu 3 dienās.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Plāns teorētiski var sastāvēt arī no viena punkta "papišot karu izsludināt mobilizāciju". Stāsts jau ir par to, ka plāni viņiem ir, tas, ka visi plāni ir sūdīgi jau ir cits jautājums. Aiz mobilizācijas jau arī ir plāns - papišam karu, kaut kas jādara:

1) izsludināsim mobilizāciju

2) savāksim visus ko varēsim

3) nosūtīsim cilvēkus uz fronti

4) pēc situācijas rīkosimies tālāk

Vai šie četri punkti ir plāns? Tehniski jā, pie tam tik pat spēcīgs kā ieņemsim Kijevu 3 dienās. Aiz visa mobilizācijas procesa tomēr stāv pavēstu izsūtīšana, minimāla karavīru apgāde, transports, utt. Kaut kādi plāni ir bijuši aiz visiem lēmumiem Krievijas pusē stāsts jau ir par to, ka visi plāni jau saknē ir sūdīgi.

Ja viss tajā kolhozā notiktu pašplūsmā, tad Putina uzrunai nesekotu tūlītēja rīkojuma izpilde, un mēs neredzētu autobusus ar mobilizētajiem jau nākamajā dienā. Tātad plāns kā tāds ir, tas ka plāns ir sūdīgs jau ir cits jautājums

Tā pati Kijeva 3 dienās bija reāls plāns? Nopietni? Cik atceros pat paši krievu armijnieki pirms kara runāja, ka nekādas 3 dienas nebūs, bet lielie čiekuri tāpat pavēlēja uzsākt uzbrukumu. Pat ja Zeļenskis aizbēgtu neviens puslīdz saprātīgs cilvēks neticēja, ka tur būs kaut kādas 3 dienas. Plāns visam procesam ir, bet tas ir bijis sūdīgs jau no paša sākuma un šobrīd mainās praktiski pa dienām.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

RU nupat uzlaida gaisā SAVĒJO līķu vagonu Harkovas dzelceļa stacijā. Nav komentāru. Jobnutais Kremlis.

JanJan Reģ.: 07.02.2018
1 0 Atbildēt

Vai tad Krievijai kādreiz ir interesējusi KRIEVU labklājība? Lozungos labi skan, bet praksē kā kkāda reāla darbība tā nekad nav bijusi prioritāte, pat ne tuvu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vēl nupat tikko/kā: Украина захватила под Харьковом рекордное число российских танков...Российские регионы начали массово запрещать военнообязанным выезжать за пределы города или района, в которых они живут, поле объявленной Владимиром П частичной мобилизации...

...Беларусь ввела запрет на вывоз техники в государства — члены Евразийского экономического союза (ЕАЭС), включая Россию. С 23 сентября за пределы республики нельзя будет вывезти более 250 видов товаров: от смартфонов до ядерных реакторов. Запрет будет действовать полгода — до марта 2023 года...

Vakar bij kiPišš par/to, ka mobiliZācijas ukaZs satur 7to pantu, kuŗš esot "dienesta lietošanai" (un Lohiem nav izpaužams- tā teicis pats misters Piskovs).Uz ticis "noskaidrots" , ka tas 7pants satur nevis (kā bij prognozēts) kādu tur kopējo plānoto iesaucamā skaita ciparu, bet tur teikts, ka "vaig" passtiprināti "saukt" no 4 reģioniem- Habarowsk oblastj, Tuva un Saha repablik,un viena kkāda Kaukāza reģiona, laikam ne ta Dagestāna ne ta tml.Tautu/draudzība naļico.Ura!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ā, jā, toČna, "no reģioniem ar Augstu Protesta potenciālu" -Kārējijas respublikām un Dagestānas...

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

No krievu skatpunkta, mobilizācijai tiek pakļauti TIKAI 1% no visiem mobilizācijai derīgajiem, kas ir tur tiek uzskatīts par visai nenozīmīgu skaitu, kamēr pārējā pasaule izpūš ziloni.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu šoiga tak kakulkulēja- ka,ja nu kass, tad viņam 25milj esot pa rokai.Šis jā,nieka 1%.Tapc viņi tagd massveidā bēg na/uj prom, zin kā, laikam nulles rādās klāt.Karēlijas respabliku un to citu "potenciāli dumpīgo" novadu iedzīvotājiem protams ka tā Motivācija fāterlandi/aizstāvēt būs viena no augstākajām jebkad novērotajām.Jā.

Ja pirms 40g Afgānā vismaz čoms/par/čomu nokrist bij gatavs, nu ta tagad reku karēlieši karo un pareizie kaukāzieši no mugurass arkājpadirs uzrauga kārtību.

Cieņa/pret Pisloņiem arīdzan ir augstumos.Izdot pablisku ukaZu, kurā "slepenu" pantu demonstratīvi iekļaut.Piskova k-ga dēlakunga "dienesta lietošanai",tāteikt.

Ps.,ā,jā, reku pUttainais tagd Pats/komandēs pārādi (laikam arī Pats adbildēs/par). edition.cnn.com/2022/09/22/politics/russia-military-divided-ukraine-putin/index.html ..Путин уволил еще одного командующего в Украине и решил лично двигать войска...Белорусским силовикам приказали искать скрывающихся от мобилизации россиян.Беларусь будет выдавать «уклонистов» России. «Поймать „уклониста“ — первая задача», — заключил источник...Предательство, катастрофа, позор. Обмен бойцов «Азова» на «кума Путина» возмутил сторонников войны...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu šoiga tak kakulkulēja- ka,ja nu kass, tad viņam 25milj esot pa rokai.Šis jā,nieka 1%.

Cipari nav kārtībā, Krievijā ir "tikai" 145 milj iedz. 25/145 ir 17% no VISIEM Krievijas iedzīvotājiem.

Attiecībā uz Medvedčuku, iespējams, viņu savāca, lai neizstāsta par Krievijas aģentūru Ukrainā par daudz. Jā, viņš jau ir ilgi Ukrainā, tikai, ja viņu pratinājuši "pareizie cilvēki", tad informācijas noplūde līdz šim varēja nenotikt. Ne jau velti Ukrainas specdienestos notika intensīvas kadru maiņas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Plātījās viņš (šoiga) par teorētiski mobilizējamajiem.Tie tādi "viņam" esot 25milj.Pie viena piepiržot, aka "pašlaik plānotie" 300k esot tikai knapa 1% "domājamā daļa" no tiem 25milj.

Ps.,- ..В России за сутки подожгли три военкомата после объявления мобилизации...Кремль отказался верить в массовое бегство россиян от мобилизации...«Обратной дороги нет». Медведев заявил о готовности использовать ядерное оружие для защиты аннексированных областей Украины...Кремль одобрил раздачу повесток на антивоенных митингах...«Наступает новая эра». Глава ВТБ призвал готовиться к полному отключению России от мировой финансовой системы...В российских аэропортах начали допрашивать выезжающих мужчин...Собянин пообещал три миллиона рублей за смерть мобилизованных москвичей...В Совфеде предложили призывать в армию с плоскостопием и сколиозом...Эстония подняла резервистов на сборы на фоне мобилизации в России...

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Tam vienam procentiņam tomēr ir potenciāls uz nemieriem. Vienam procentiņam ir ģimenesn, kas ietekmēto iedzīvotāju skaitu paceļ tuvāk miljonam. Ja miljons ļaužu sāk buntoties un 'iet ar dakšām uz kremli'...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Notriekti 4 Šahidi :4 Iranian-made Shahed-136 drones were shot down today in Mykolaiv region at about 20:00, krievu nosaukums Heraņ-2 ( Kāpēc ne Hreņ 2 ? )

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

MMX rakstīja: Krievu piedzīvojumi ir interesanti, bet lietuviešu virziens ir pareizs. Ja krieviem tomēr izdosies tas mobilizācijas pasākums, tad diezin vai viņi 300k tovarišķu lielu baru tā vienkārši demobilizēs vai sviedīs tikai uz Ukrainu. Dabūsim paši vēl mobilizēties lai apšautu kājām skrienošu vati (jo tehnika sadegusi Ukrainā).

Šobrīd ir tikai trīs varianti:

1) mobilizācija izgāžas un notiek varas maiņa Krievijā

2) mobilizācija daļēji izdodas, bet mobilizētie kļūst par līķu kaudzēm Ukrainā, kas atkal noved pie varas maiņas

3) mobilizācija izdodas pilnā apjomā, tiek salasīti gan cilvēki gan tehnika, bet loģistikas problēmu dēļ ilgam karam nepietiek resursu, līdz ar to brašie ģenerāļi to visu baru sūta īsā karā pret visiem, tai skaitā NATO. Rezultāts protams ir zināms, vara Krievijā var arī nemainīties, jo nav neviena kam tur kaut ko mainīt.

Pēc pēdējo dienu ziņām izskatās, ka būs 2. variants. Protesti samērā nekādi, reģionos jau pirmos mobilizētos salasījuši, ukraiņiem Rietumi palīdzību piesolījuši, līdz ar to gaļas mašīnai virziens uzņemts. Varbūt mobilizētajiem saskaroties ar frontes realitāti kaut kas mainīsies, bet šobrīd izskatās, ka beigsies ar to, ka tuvākajos mēnešos frontē kustība nedaudz piebremzēsies uz milzīga krievu 200to un 300to skaita rēķina. Krievi kā tauta neizskatās īpaši gatavi kaut kādām protesta akcijām, līdz ar to ja varas maiņa nenāks no elišu puses, tad Putins karos līdz pēdējam krievam.

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

Precizēzim ir dažādas spekulācijas par rīkojuma noslepenoto 7.punktu daži uzskata, ka ir minēts iesaucamais skaits 1 miljons vai arī atseviški reģioni no kurienes rezervisti jāiesauc. Interesnatākais, ir tas, ka atsevišķos kanālos ir publicēti video ar iesaucamajiem un tie neizskatās pēc 300 tūkstošiem vai daļējas mobilizācijas. Drīzāk kā tika pavīdējis, ka tā ir visaptveroša slēptā mobilizācija, jo mužiki tiek ķerti it visur pat uz ielas, kā veidojumos LNR un DNR. Diemžēl joprojām ir daudz idiotu, kuri gatavi aizstāvēt matušku roģinu citā neatkarīgā valstī.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Nebrīnītos, ja ķeršana uz ielas būtu daļa no kopējā plāna - vācot kopā tikai viena vecuma rezervistus kas ir dienējuši pastāv risks, ka šamējie var samesties uz vienu roku un sākt dumpoties, bet salasot dažāda vecuma un dažādas pieredzes baru ir vieglāk uztaisīt lielgabalgaļu. Formējums no dažāda vecuma un pieredzes nemotivētiem kadriem varbūt nebūs tas labākais militāro mērķu sasniegšanai, toties pastāv mazāks risks ka šāds formējums sāks šūmēties, kā arī mazāk apspriedīs sūdīgas pavēles.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tak skaidrs, ka jo tālāk, jo grūtāk būs kādu iesaukt. Tāpēc tagad, kad visi nav vēl attapušies, tiek grābti visi ko var. Galvenais sabāzt poligonos, jo no turienes paņems cik un ko vajag.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Par mobilizāciju skaidrs, grib uzlikt vāku visiem un tad mēģināt sakasīt, cik var.

Bet viss kopumā izskatās dīvaini, mobilizācija maksimāli agresīvā veidā; vienlaikus atbrīvo azoviešus pret 55 ukraiņiem un Medvedčuku, visi ultrafašisti, kuri gatavojās priecāties par azoviešu tiesāšanu Mariupolē, kur jau dzelzs būri bija sametināti, ir pilnīgā autā par šo un "neko nesaprot" , Ne tikai Youtube bet pat dažos televīzijas kanālos Krievijā parādīta Navaļņija uzstāšanās. Gončarenko video, kur ir fragmenti ar Solovjovu par tēmu:

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

No civilizētās pasaules viedokļa tas viss izskatās dīvaini, bet praksē tas viss norāda, cik zemu Krievijas vadība novērtē savu tautu. Principā daram ko gribam, jo tauta visu sagremos - pāris dienas paprotestēs, pašūmēsies soctīklos un dzīvos tālāk. Propogandai nomainīs plati, aktīvākos Z-patriotus nosūtīs uz fronti lai nemaisa gaisu.

Mobilizācija visticamāk arī vienā brīdī kļūs par dzīves normu - kaimiņu savāks, varēs Vaņa biežāk pie kaimiņa sievas piestaigāt pirms savāks pašu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Mobilizācija un Azov apmaiņa ir saistītas lietas. Vienkārši tas ir kārtējais gājiens lai panāktu miera sarunas.

Mobilizāciju veic lai parādītu, ka redz kā mēs varam sapulcināt vot tādu milzīgu skaitu. Tas nekas ka jau esošajiem nav bruņu vestes, klibo apgāde ar pārtiku. Tas viss tiek darīts bildei, kā jau viss Krievijā. Tjip mēs esam gatavi kara ugunskurā iemest visu, ja vajadzēs.

Savukārt azoviešus apmainīja pēc Erdogan prasības. Krievi tak viņu bīda, lai tas piedāvātu miera sarunas. Kā tad es to izdarīšu, ja neesmu izpildījis iepriekš panākto vienošanos par azoviešiem.

Tas ir burkāna un pātagas princips. Rietumiem tiks demonstrēti pūļi ar mobilizētajiem, kas var mesties uz ambrazūtrām un Erdogans mierinās, ka ir tak labās gribas žests. Azovieši atbrīvoti un varbūt lai novērstu to mešanos uz ambrazūrām, mīļā miera labad, varbūt vajag uzspiest uz Zeļenski? Tā arī visa loģika.

Otrs krievu ģenerāļi jau brīdinājuši Putinu, ka nevarēs noturēt otru tādu izrāvienu, kā pie Harkovas. Tāpēc miera sarunas ir jāsāk tūlīt, lai novērstu kolapsu frontes līnijā.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Nav teikts, ka agresīva mobilizācija ir ukazs. Pilnīgi iespējams, ka iesaucēji noilgojušies pēc varas demonstrācijas. Īpaši tādās Burjatijās un Jakutijās.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Prottams, ka ukaZam ir pakaļējā doma.Vismaz 2vi/1nā, ja ne vairāk.Tautu draudzībass federācijā iesauktajām ņerusskij lohtautām ir regulāri jāatgādina viņu vieta un loma.

32 минуты в/зад...У россиян сдают нервы: спрос на транквилизаторы, нейролептики и антидепрессанты подскочил на 30%

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Обновлено: 2 часа на/зад : ..Ограниченно годные к военной службе россияне подлежат «частичной» мобилизации, заявил военный комиссар Иркутской области Евгений. ... t.me/s/bazabazon/13369

...63 gadus vecs vīrietis tika mobilizēts Volgogradas apgabalā. Viņam ir diabēts un smadzeņu išēmija. Taču viņš izgājis medicīnisko pārbaudi un jau nosūtīts uz poligonu.. jauniesauktais tika atrasts Krasnoslobodskas pilsētā netālu no Volgogradas. Viņu sauc Aleksandrs Ermolajevs, viņš ir 63 gadus vecs rezerves pulkvežleitnants. Ermolajeva pēdējais amats pirms aiziešanas pensijā bija MTO vienības komandiera vietnieks, ķīmisko ieroču iznīcināšanas rūpnīcas direktora vietnieks.. ...Ermolajevs pavēsti saņēma 22. septembrī sešos no rīta no Sredņeakhujutubibinskas rajona priekšnieka rokām. Pēc tam vīrietis tika nogādāts militārajā daļā Zelenija salā, lai veiktu medicīnisko pārbaudi.

Atbiruma rezultātā vairāk nekā deviņi cilvēki tika atzīti par dienestam nederīgiem un nosūtīti mājās. Tomēr ārsts teica Ermolajevam, ka ar viņa išēmiju un otrās pakāpes diabētu "jūs varat doties uz fronti". Rezultātā rezerves pulkvežleitnants tika nosūtīts tieši uz Prudboy poligonu Novy Rogachik ciematā, kur mobilizētie tika informēti par divu nedēļu mācību sākumu. Ura!..

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Mobilizācijas jautrības Kaukāzā:

youtu.be/DbKDEI-zX9M?t=475

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Daudzi no jums piemin frāzes "līķu kaudzes", "gaļa", utt.

Bet es varu pateikt, ka jūs maz zināt krievu psiholoģiju. Ja/kad krievi noturēs kaut vai Krimu, vai uztaisīs referendumu 1 m2 zemes un to pievienos pie savas teritorijas, tā jau būs VEĻIKAJA POBEDA.

Te jūs domājat - krievi zaudēja miljons karavīru, tātad viņi zaudēja. Viņiem galvenais ir platība un zeme.

Krieviem zaudējums būs tikai tad, ja tā ZAUDĒS zemi. Turklāt es, kā īstens krievulogs varu pateikt, ka pat krimas zaudējums tas nebūs zaudējums. Jo pirms kara un pēc kara platība nemainījās.

Ja ukraina nesavāks zemi no krievijas - piemeram - kaļiņingradu, tad nozīmē, ka krieviem ir vimaz neizšķirts. Bet neizšķirtu pret visu pasauli ( nato) tā jau ir super pobeda un to spējīga izdarīt tikai super valsts.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Jūs vērtējat boksa mača līmenī, kur rezultātu nosaka pēc punktiem. Bet krievi visu vērtē skatoties uz karti.

Un jebkurš krievs paskatoties uz karti 2013.gadā un tagad, pateiks, ka krievija karā uzvar.

Vissliktākais kas viņiem var būt - tas ir neizšķirts. Nevis zaudējums.

Tā domā krievi. Bet krievijā dzīvo krievi, nevis bradipussi vai wala.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ceri vien uz savu "veļikuju pobedu".

Realitātē piemirsi Polijas pretenzijas uz Kaļiņingradu, Turcijas nu jau izrādīto vēlmi robežoties ar Ķīnu. Japānas pretenzijas uz Kuriļu salām u.t.t.

Bet tu, kā jau īsts Krievijas fans joprojām ceru uz Krievijas "veļikuju pobedu", lai gan esi gatavs jau samierināties ar Krimas atdošanu.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

par to es saku. Tu domā savā līmenī. Bet krievi domā savādāk.

Izej uz ielas un izprašņā 10 krievvalodīgos - krievija uzvar vai zaudē. 8-9 pateiks, ka uzvar.

Tu kaut ko jauc. Tu esi lielāks krievijas fans nekā es.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Žēl ka tu pat lasīt nemāki. Nez kā krievi tas pārmaiņas karte nepamanīs?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievija nav tikai krievi. Vai čečens ir krievs ? Dagestānietis , ingušs utt. no Kaukāza. Nav . Burjats ir krievs ? nu uz to pusi. Tad vēl tatāri, kalmiki, baškīri, evenki, čukčas, tuvieši u.c. Nedomāju, ka viņi roģinu saprot tāpat , kā etniskais krievs. Viņiem respekts ir pret centrālo "emīru", bet par kvadrātmetriem viņi neuztraucas.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Par kaukāza tautām piekrītu, tie arī jau sākuši runāt pretī mobilizācijai, bet visi pārējie kāpj tik autobusos un ceļo uz armijas daļām. Tās pašas Sibīrijas tautas Maskava ir labi apstrādājusi gan ekonomiski gan caur propogandu, ko var redzēt arī Ukrainā, kur pat pie milzīgiem zaudējumiem tiem pašiem tuviešiem vai burjatiem, viņi vēl turpina iet kā brīvprātīgie vai mobilizēties. Un nav jau arī citu variantu - darba tajā galā nav un armija ir vienīgais sakarīgais iztikas avots, varbūt paveiksies.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Latvijā arī nav visi krieviski rubnajosie krievi. Lūk viens ierēc par šo lietu tik tokā

www.tiktok.com/@daugavpilchanin/video/7133600909547801862?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Piekrītu viencexperc domai par to, ka tas ko mēs un ukraiņi saprotam kā lielgabalgaļu, krievu izpratnē tiks uzskatīti par varoņiem, kas gāja bojā aizstavot dzimteni un cīnoties ar nacismu.

Par zemes zaudēšanu ir nedaudz sarežģītāk - piekrītu, ka Ukrainas zemes zaudējums var netikt uzskatīts kā zaudējums karā, bet tādā gadījumā iekšēju nesaskaņu rezultātā nedrīkst krist režīms. Reālais zaudējums iestājas tajā brīdī, kad sabrūk režīms vai režīms atzīst ka esam zaudējuši, teritoriju viņi var zaudēt kaut līdz Maskavai, bet režīmam ir jāstāv (skatīt 2. pasaules karu Krievijā).

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Padomi, kā izvairīties no mobilizācijas: galvenais, nedzīvot dzīvesvietā, kura reģistrēta kā varas iestādēm zināma dzīves vieta, nestrādāt valsts uzņēmumā vai iestādē, algu saņemt konvertā, strādāt attālināti kā Kovid laikā. Tad vēl tāda interesanta ideja, ka izšķirties no sievas, lai skaitītos bērna/bērnu vienīgais apgādnieks. Bijušajai sievai, saprotams, jāatstāj darbs vai jāpāriet uz algu konvertā.

Ždanovs stāstīja, ka jau Urālos un aiz tiem, Sibīrijas daļā, vietējā vara vispār nezinot, cik īsti viņiem "dvēseļu. Ja kāds nomirstot kādā 200 km attālā ciemā, tad to aprokot bez reģistrācijas, līdz ar to esot "mirušās dvēseles gandrīz kā Gogoļa romānā, un daļa pavēstu no vojenkoma tiks adresētas jau mirušiem un tās varēs pienaglot pie krustiem kapsētās :-/

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

pilns tik toks ar iesaucamo video. Masām un autobusiem visās pilsētās. Nebrīnītos ja nevis 100 000, bet miljons...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

viencexperc rakstīja: Latvijā arī nav visi krieviski rubnajosie krievi. Lūk viens ierēc par šo lietu tik tokā

www.tiktok.com/@daugavpilchanin/video/7133600909547801862?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

tagad skatos, šis ir ielicis vēl vienu video - ierosina krievus mobilizēt Latvijā arī.

www.tiktok.com/@daugavpilchanin/video/7146592973789170949?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

Nav slikta doma piedāvāt tiem brūni melno lentīšu, Na Berlin un Z Nashih un citiem Putina entuazistiem Latvijā, atteikties no Latvijas pilsonības un doties Krievijas kara komesariātu virzienā. Latvija varētu pat nodrošināt ar melnajiem celofāna maisiem, lai ukraiņiem nav jātērējas tos iepakojot.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vperjod, Ura! www.moscowtimes.ru/2022/09/23/mobilizatsiya-elit-kto-iz-vip-detei-dolzhen-poehat-na-voinu-a24615 ...«Никто не спрячется, никто не скроется, ни про кого не забудут». В военкоматах рассказали о трех волнах призыва до 10 ноября. ToČka.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

karā ne visi sēž ierakumā pretī pozīcijām.

Var savu službu vest arī Maskavā. Kaut kas taču nodarbojas ar karavīru iesaukšanu, apģērbu izdalīšanu, utt.

Tādi var pat medāli dabūt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Sēdēs viņi/visi, po/uj kur kurais. RE: Россиянам пообещали списание кредитов за смерть на войне,,,-pat (savas) olas vairs nevar noslēpt... На немецкой вилле Усманова обнаружили четыре яйца Фаберже...

Ps.,- 23 сентября 2022, 19:14...Россия покажет американской инспекционной группе новейшую межконтинентальную баллистическую ракету «Сармат» до 20 февраля 2024 года, следует из технического задания, размещенного на портале госзакупок...Инспекционной группе будут показаны ракета в сборе без головной части, ее первая ступень и транспортно-пусковой контейнер. В ходе показа будут проводиться измерения при помощи рулетки, динамометра, уровней, отвесов и мерных реек. Также планируется изготовление 20 цветных фотографий.. Āmen.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Dažas valstis tā kā grib dot patvērumu "Krievijas dezertieriem" , piem. Vācija , bet jautājums nav atrisināts.

"Politiķi no visa Vācijas politiskā spektra vēlas piedāvāt aizsardzību Krievijas militārajiem dezertieriem. Taču juridiskie jautājumi vēl nav atrisināti — un svarīgākie evakuācijas ceļi ir slēgti; Igaunija, Latvija, Lietuva un Polija pašlaik liedz ieceļot Krievijas pilsoņiem. Somija piedāvā sauszemes ceļu, lai sasniegtu ES, bet Helsinku valdība apsver arī iespēju noteikt ieceļošanas ierobežojumus Krievijas pilsoņiem;Tālruņi nav pārstājuši zvanīt Vācijas cilvēktiesību organizācijas Pro Asyl birojā, jo turpina plūst vaicājumi no Krievijas. "Cilvēki jautā, kā viņi tagad var izkļūt no valsts.

www.dw.com/en/ukraine-war-germany-wants-to-grant-asylum-to-russian-deserters/a-63220796

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

Nepareizi, jo pirmkārt, lai paliek Krievijā un paši sakārto savu valsti, otrkārt iefiltrēsies diezgan daudz FSB un citu specdienestu cilvēku, to aģentu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Protams. Bet kas ir pārsteidzoši, tad pat Latvijā 21% no 14000 TVnet aptaujā uzskata, ka no mobilizācijas bēgošajiem būtu tiesības lūgt patvērumu Latvijā. 69% pret, 10% nezin. Krievija taču nav Lihtenšteina, jau paredzamais lielais bēdzēju skaits padara par neiespējamu patvēruma došanu. Un runa nav par FSB vien, visādi Krievijas fašisti un imperiālisti, kā arī bandīti tāpat var bēgt no mobilizācijas. Un tie, kuri ārzemēs jau ir, arī nav eņģeļi. Nesen viens krievs Francijā vai Vācijā, neatceros vairs precīzi, piekāva divas sievietes par ukraiņu mūzikas klausīšanos uz ielas, bet Barselonas ukraiņu bēgļu centrs tika apkrāsots ar Z burtiem.

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

Varbūt piedāvāt tiem brūni melno lentīšu, Na Berlin un Z Nashih un citiem Putina entuazistiem Latvijā, atteikties no Latvijas pilsonības un doties Krievijas kara komesariātu virzienā. Latvija varētu pat nodrošināt ar melnajiem celofāna maisiem, lai ukraiņiem nav jātērējas tos iepakojot.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Krieviem, gan mūsu vietējiem, gan citur Eiropā dzīvojošiem, lielai daļai nav vēlmes to "krievu pasauli" celt savām rokām. Padirst komentāros, vai barā uzmākties pamatiedzīvotājiem to jā, bet iet celt to Krieviju neviens neraujās, kur nu vēl karot. Viņi komunismu neuzcēla, pēc tam savu valsti neuzcēla un arī pārējā pasaulē no viņiem maz jēgas. Kaut kur "Gredzenu pavēlnieka" grāmatās bija citāts no sērijas "Ļaunums nespēj neko radīt, tikai iznīcināt esošo" un skatoties uz notiekošo Krievijā man grūti atrast citus vārdus, ar ko raksturot šo nāciju sakopojumu.

Vēl pāris mēnešus atpakaļ tā publika Vācijā protestēja nokārušies georga lentām un pa vidusāziju braukāja ar Z aplīmētos auto, un praktiski nedēļas laikā visa bravūra, lentas un Z ir pazuduši un tiek lūgts patvērums NATO valstīs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Par šo pašu tēmu, krievi plēš nost Z burtus no auto, kad bēg uz Kazahiju un Gruziju. Apmainās ar informāciju soctīklos, viens jautā ko lai dara, ja bērna uzacis izskūtas z formā ( !) vai svilināt tās nost ar šķiltavām. Vēl viens sūdzas, ka gruzīni ( nacisti tādi ) šo pagriezuši prom no robežas, jo aizmirsis vienu mazu Z vējstikla stūrī. Video var redzēt citu bēgļu auto ar svaigi noplēstiem Z, līmes pēdas palikušas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Interesanta situācija, gandrīz 3īs/1nā - pUttainais aizsipis "atvaļinājumā", Bidēns pacēlis gaisā 3gab visgudrākos tiešsaistes boeingus, un Kitajā nav noticis perevarotts. Gop/toc,perver-coc...Ситуация в Пекине спокойная, сообщения о возможном госперевороте не подтверждаются. Ura.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tas ir dīvaini, vēl nesen pats ar lielu entuziasmu esot vilcis līnijas uz Ukrainas kartes un spraudis karodziņus. Te trīs iespējas: 1.Patiešām atšālējies, jo visu laiku turējies uz špricēm, 2. Viņa kružoks tiešām viņu aizganījis prom pret paša gribu, 3. gatavojas atomkaram, tāpēc slēpjas drošākajā bunkurā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu ja, nupat taču tika ziņots- P utainais pats pārņēmis vadību.Pats šauj,pats stumj un pats urrā/kliedz.Tad vel "jautājums", ko īsti tas Potrahšovs nupat darīja Ķīnā.Ar ko un par/ko tur bij tas bazars.Varbūt ka tajā iepriekš prognozētajā spā panZionātā pr-niekam vietu/aizsist bij ierasies?

Kā ari ,šito uijņu par kitajperevarota iespēju neziņoja neviens cits, kā vien paši krievi un ukraiņi.Šodn klusums, gandoni vispār neziņo neko ievērīgu, vienīgi ka Krimā mobibilizācijas plāns jau esot pārpildīts.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 2 Atbildēt

Varbūt iesniegt likumprojektu ( manabalss.lv) par to, ka Latvijā dzīvojošiem krievijas pilsoņiem obligāti jāreģistrējas Ru vēstniecībā lai tos varētu mobilizēt, ja dzimtene sauks?

Un to pašu ukraiņiem. Tos arī plāno mobilizēt.

p.s.

Nekas nevar būt labāks, kā 1 miljonu slāvu sūtīt pretī citam 1 miljonam slāvu. Vienmēr esmu teicis - Punduris Latvijas labā izdarīja daudz vairāk, kā jebkurš cits Latvijas iedzīvotājs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Interesanti, kā šajā forumā plusiņus liek par aicinājumiem uz masu slepkavībam un Putina slavēšanu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Un atkal jau piedēvē to ko nav neviens ne teicis ne aicinājis. Šoreiz pat nav pie vainas angļu valodas švakās zināšanas kā tas bija ar Geitsa teikto.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Situācija Gruzijā: uztraucas, ka lielie krievu otkazņiku bari, it kā līdz pat 400k, okupēšot Gruziju, robežu aiztaisīšot rīt, cenas uz NĪ katastrofāli augstas, krievi visu izpērk, ir ziņas ,ka daļai ārzemnieku, kuri jau īrē NĪ Gruzijā, palūdz izvākties, lai izdotu 2x dārgāk krieviem. Bet, pat ja aizvēršot robežu, lielas iespējas, ka izmantos kalnu takas, ( noteikti atradīsies gidi, kuri gribēs labi nopelnīt.)

www.youtube.com/watch?v=M7hygDxWXDY

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ukraiņi esot atkal pārrāvuši fronti pie Lozovas, kas apm. 30 km no Limanas uz Ziemeļiem; Kurskas militārajā aerodromā vakar vakarā sprādzieni; Krievijas armijas ģenerāļiem pavēlēts nepamest Hersonu; Pie Polijas Ukrainas robežas esot vairāki simti ASV bruņtehnikas vienību vēl "tuksneša krāsā":

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti