Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Izskatās IAEA savā atskaitē virza domu uz demilitarizētas zonas izveidi ap Zaporožjes AES. Krievi ANO drošības padomē noraidījuši šo ideju, bet praksē jautājums virzās tajā virzienā, ka kādam vienkārši piegriezīsies ucināties ar krieviem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vecā čekista Šveca uzstāšanās šodien interesanta, vismaz pirmā puse: “Пятая колонна”против генерала Кривоноса / Подрыв обороноспособности / Оман // №310 - Юрий Швец

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Varētu doties pēc popkorna.Vienīgi uzmanīgi jāskatās, lai nesajauktu ar purgēnu.Un par/cik to pārdod.Derētu pie viena (arī) "papētīt", pa kādiem (ukraiņu) ceļiem šobrīd brauc plaši reklamētie (cēlam mērķim) ziedoto transportlīdzekļu tūkstoši.Hm.Phe.

Ziedotāji vāca 5,- ļim priekš bairaktāra.Tajā pat laikā pirms nedēļas pašu ukraiņu porāls TCH ( tsn.ua ) ziņoja par "plāniem" Ukrainā iebūvēt veselu bairaktāru rūpnīcu...

Savukārt šis te Jaunietis laikam ir tāds samērā pārliecināts/par (sevi un saviem iespējamajiem radiniekiem).Hm.Hmm.Ruk ruk,šņukuruk..

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Paskatījos video, principā koks ar diviem galiem - no vienas puses ir skaidrs, ka korupcija tajā procesā pastāv, no otras puses ir skaidrs, ka arī ieroču ražotāji izmanto iespēju nopelnīt "vispārējo loģistikas problēmu ietvaros". Korupciju sist var un vajag, bet man ir maz ticības, ka ieroču ražotāji, situācijā, kad ir skaidrs, ka Ukrainai nāk visa veida monetāra palīdzība, neizdomās celt cenas un iedzīvoties uz kara rēķina. Ja taisa šādu izmeklēšanu, tad būtu korekti noskaidrot, vai munīcijai bija pieejami analogi ražotāji un to piedāvātās cenas, pretējā gadījumā izklausās pēc mūs Gobzema.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Pārbaudīju datumus, tie sakrīt labi: Zeļenskis Omānā bija 5-9.janv. 2020.gadā, naktī uz 7.janvāri privātā lidmašīnā Omānā ieradās "daži krievi" , ar šo pašu lidmašīnu vēlāk Zeļenskis atgriezies Ukrainā, 8.janvārī tika notrieks Ukrainas starptautiskais reiss 752, visi 176 pasažieri gāja bojā.

en.wikipedia.org/wiki/Ukraine_International_Airlines_Flight_752

Prezidenta Volodimira Zeļenska tuvs draugs Andrijs Jermaks tika iecelts par prezidenta biroja vadītāju 11. februārī.2020.gadā.

www.kyivpost.com/ukraine-politics/meet-andriy-yermak-zelenskys-new-chief-of-staff-html.html

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Un vēl, runājot par korupciju, noteikti brīnišķīga korupcijas pozīcija ir personālo sankciju sarakstu izskatīšana. Arestovičs ne reizi teicis, ka Jermaks ar sankciju sarakstu ( to Navaļņija komandas sarakstu ar 6000 pozīcijām, resp.cilvēkiem, kura kopiju dabūja Ukraina ) nodarbojas ar lielu entuziasmu. Tad nu iedomājieties šādu informācijas apmaiņu: Vai pazīstamais miljonārs Ivans Ivanovičs ? Mnm, jā, nu un tad ? Šeit Y no Ukrainas; tieši manā priekšā ir sankciju saraksts ar tavu vārdu arī , un, vai tas tur paliks, atkarīgs vai Kaimanu salu kontiņš 123456789 tiks papildināts ar 500 k. Apmēram tā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Tās personiskās sankcijas no Rietumu puses pa lielam ir tāda izrādīšanās + vieta, kur iegūt naudu Ukrainas atjaunošanai. Pirmajā brīdī sākoties karam kaut kas bija jādara, un redzamākās personas pameta zem tanka. Tikko kā karš beigsies tie visi sankcionējamo personu saraksti tiks skatīti atkārtoti, un nebrīnīšos, ja kaut kāda daļa sankcionētās publikas varēs tikt ārā no sarakstiem apmaiņā pret iemaksām sankcionētāju budžetos. Tā teikt krievi par Eiropas ciešanām tāpat samaksās.

Kas attiecas uz Ukrainu - nu tur korupcionieri tādi drosmīgi cilvēki, labi, tagad var muhļīt, kamēr veči frontē, bet vienā brīdī tie veči no frontes atgriezīsies un sāks risināt iekšpolitikas jautājumus un tad kaut kādu Jermaku neviens netiesās, vienkārši nošaus vai uzspridzinās. Tieši tas pats notiks arī Krievijā, kad publika no frontes atgriezīsies un uzdos jautājumus, kur bija mūsu nodrošinājums, pārtika, munīcija, tehnika, utt., un tur vainīgos arī netiesās.

Īsumā korupcija kara laikā ir laba iespēja nopelnīt, bet nodarbojoties ar to pārāk redzamos apjomos, pastāv risks, ka naudu var nepaspēt iztērēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

WašČekists par šo runā jau nezkuro reizi.No kā var secināt,ka ka pamats ir,taču (pagaidām) nav dižu izmaiņu.Prottams,ka viņš "pārstāv" tikai (un Vienīgi) pats/sevi.Jā.Protttams.

.Tā kā "mūsu" pusē par to nerunā teju nemaz,attiecīgi jebkuŗš daudzmaz pilnā prātā esošais drīkst aizdomāties.Par.Tas zidošanas process vienā otrā jomā ir maigi pļūtot mīklains,kur nu vēl dati par atsevišķu saziedojumu tālāko pielietojumu.Labi ka nelīst un ka kovida nau un ka (mums) policisti nesit nost gulošos.Toties "vadītāji" bez kādiem ierobežojumiem sit cits/citu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Atgriežoties pie kara "panikai pamats tomēr ir", jo pie Balaklejas sasisti ne tikai mobiki, bet arī SOBRS tiek slānīts, proti Rosgvardijas specnazs:

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Tā teikt ar ukraiņiem karot nav sievietes un pensionārus ar stekiem slānīt. Nez ko Zolotovs par šito Putinam atskaitē stāstīs, ka viss, tāpat kā Šoigu, iet pēc plāna?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-varbūtās ka tam rossgvardejass SBROD-am tiešām vajadzīgs jauns Glavkoms? Mošk tas ar to gaŗo Bārdu ?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu jau sāk birt, kā no pārpilnības raga, video ar sagūstītiem rosijāņiem. Lkm pie Balakleja karsti iet.

t.me/UAonlii/36721?single

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Katrs sevi cienoššš auto mobīlists var būt ganadarīts,iZdzirdot šo gandonprieka vēsti: Российский сервис «Яндекс Такси» запросил 50 тысяч автомобилей Lada Vesta, сообщил глава АвтоВАЗа Максим ... Drošvien sakarā ar/to puttainais misters esot ieslēdzis tā saucamo "Zadņij Hodu" ,laikam šim čemodāns pilns...

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Šodien Ramšteinas grupas 8. sapulce; Belgorodā naktī pazudusi elektrība, jo nodegusi apakšstacija. Ko krievi Belgorodā par to saka , nevar saprast,jo tajā Youtube kanālā, kur es šo ziņu pamanīju, cenzēts viss mats, tā, ka pī pī vien dzirdams; blogeris Babčenko domā, ka Kadirovs un Putins ir tādi kā dubultzvaigzne, katrs griežas ap otru un bez tā nevar iztikt. Kadirova nesenie paziņojumi par "iešanu pensijā" esot neliela šantāža Putina baidīšanai, jo Putins esot samazinājis finansējumu Kadirovam kā sodu par Kadirova armijas pārāk "neizteiksmīgu" sniegumu Ukrainā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Labojums. 5.Ramšteinas sapulce, nevis 8, ASV Valsts sekretārs Blinkens negaidīti ieradies Kijevā, paziņojis par papildu ilgtermiņa militāru atbalstu Ukrainai un NATO Austrumeiropas valstīm, 1 miljards Ukrainai un 1 pārējiem, Latvijai arī; tikai to pārējo ir veseli 18. Jācer, ka Krievijas kaimiņvalstis dabūs vairāk, kā citi; Lielbritānija Ukrainai dos papildu M270 un munīciju; ASV arī papildu 105 mm haubices, GMLR raķetes u.c.;

Iespējams Ukrainas ofensīva daļēji bija pieskaņota šodienas Ramšteinas sapulcei, lai demonstrētu "kolektīvajiem Rietumiem" ,ka militārajai palīdzībai ir efekts kaujas laukā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Jāatzīmē, VSU attīsta uzbrukumu ne tikai pie Balaklejas(no Kupjanskas notiekot rosijāņu evakuācija), bet fronte pārauta arī dienvidos pie Hersonas.

t.me/c/1233777422/36802

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Jā, fronte pārrauta apm. 50 km dziļumā, un iemesls, kāpēc ukraiņi nevarēja iet vēl tālāk, esot degvielas trūkums bruņutehnikai, nevis krievu armijas pretestība. Kupensku, saprotams, krievi aizstāvēs spēcīgi, jo tas ir nozīmīgs transporta mezgls Izjumas grupējuma apgādei.

Tomēr, pašu Kupensku ieņemt nemaz nevajag lai traucētu krievu apgādi, pietiek, ja tā ir artilērijas distances attālumā, apm. 20 km, lai varētu izmantot visa veida artilērijas iekārtas un munīciju.

Perspektīvā krievu Izjumas grupējumu varēs piespiest pie upes, šoreiz Oskolas upes, un scenārijs būs līdzīgs Hersonas Dņepras labā krasta grupējuma situācijai.

Ukrainas armijas vadība atkal apspēlējusi krievus ar savu daudzināto "Hersonas peļu slazdu". Pat rezerves 3. korpuss virzīts uz Hersonu un daļeji Zaporožji, bet ne uz Donbasu.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Viss kārtībā Putins noskatījās uzvaru mācībās Vostok 2022 un ar to pietiek, Ukrainā tā teikt nekas vēl neesot sākts.

Bet ja nopietni izskatās, ka ukraiņi ar uzbrukumiem dažādās frontēs maisīs plānus krievu armijas vadībai - te uzbrukums Hersonas frontē, te Harkovas frontē, te pēkšņi kaut kas izlēks Donbasā. Ar vienu rezerves armijas korpusu krieviem ir par maz lai aizlāpītu visus caurumus, jo tas korpuss jāspēj pārmētāt visā frontes garumā, bet esošos grupējumus apgādāt jau rodas problēmas. Tagad Kupjanska stabīli nonāks GMLRS raķešu darbības zonā, līdz ar to kaut ko pievest ātri vien kļūs ļoti sarežģīti.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kādu GmLRs, VSU jau esot pāris(5-10km) attālumā no Kupjanskas. Tur pietiek ar parasto artilēriju, pat mīnmetēju var piešaut.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Vakar kartēs vēl bija 70km, nu šodien jau jā, mīnmetējs jau davelk. Krievi jau kaut ko runā par 2km. Katrā ziņā krieviem šobrīd ļoti stresaini kaut kas jāsāk darīt lietas labā, savādāk būs šef, vsjo propalo.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ukrainas armijas spēki jau pie Kupjanskas robežas:

liveuamap.com/en/2022/9-september-ukrainian-military-reached-kupiansk

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ienaidnieks tiks sap/ists.Ja vajadzēs, aizrāposim/līdz..Don. t.me/RKadyrov_95/2803

9 сен 2022, 06:15 : Лидер КНДР Ким Чен Ын заявил, что народная республика законодательно закрепила статус ядерной державы и продолжит укреплять ядерный потенциал, сообщило Центральное телеграфное агентство Кореи.

Условиями применения ядерного оружия являются применение или необратимая угроза применения ядерного оружия против КНДР, нападение на руководство страны, в том числе с использованием неядерного оружия, военная атака на важные стратегические объекты, необходимость предотвратить затягивание военных действий или обеспечить инициативу.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Krievu dīvāna eksperti griežot zobus par notikušo un vainojot atbildīgo par šito nebūšanu, Krievijas Rietumu kara apgabala pavēlnieku ģenerāli Sičevoju. Arī propagandoniem ir problēmas , jo neesot metodičkas, kā stās'tīt par zaudējumiem karā. Solovjovam kāds vakar vai aizvakar iegāzis pa purnu, ar visu meikapu nevarēja nosegt. Ticamāk, to paveicis nevis parasts pilsonis, bet siloviku uzdevumā par nepareizu muldēšanu. Tagad šim jādomā, ko runā, ka nedabū atkal, tāpēc drūmā noskaņojumā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

It kā virsnieks, kuru vakar vai aizvakar ukraiņi Harkovas frontē saņēma gūstā, esot ne viens cits, kā iepriekš minētais ģenerālis Sičevojs:

www.reddit.com/r/ukraine/comments/x9kq5t/yesterday_videos_featured_a_ru_officer_captured/

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Jā, nu pilnīgs frontes sabrukums šajā sektorā. Nupat beidzās Arestoviča-Feigina strīms. Arestovičs teica -galvenā problēma, lielais gūstekņu skaits, nav īsti, kur šos likt. Esot tomēr parādījušas arī slavenās rezerves, kaut kas no 3. korpusa un vēl kaut kas. Un metušies kaujā s koļos, no riteņiem. Bez savākšanās nozīmētos koncentrācijas punktos orientēšanās un izvēršanās. Un esot attiecīgs rezultāts ar tām rezervēm, kā ar salmiem ugunskurā.

Putins steidzīgi sarīkojis drošības padomes sēdi. Nav jau grūti iedomāties, ka dienas kārtībā būs krievus jau pāris gadsimtus mokošie jautājumi 1.Kas vainīgs, 2. Ko darīt ? Uz 1. jautājumu, jādomā, atbildi atradīs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ā, nu tad jau būs gandonziņas jāpalassa ;p

ā,nuja, ...3 часа назад.. Минобороны России закрыло комментарии в соцсетях после провала под Харьковом..Ситуацию подогрело еще и то, что российские госагентства начали рассказывать об украинском контрнаступлении под Балаклеей практически сразу после его начала. Однако большая часть этой информации была либо частично, либо полностью ложной, а то, что происходило на самом деле, замалчивалось..

..Так, первое сообщение ТАСС появилось 6 сентября и опровергало сам факт наступления....Утром 8 сентября ТАСС подтвердил факт наступления, однако отметил, что «ВСУ попытались взять город в кольцо, но были отброшены». Днем пророссийские власти Харьковской области еще раз повторили, что контролируют Балаклею. ...Утром 8 сентября ТАСС подтвердил факт наступления, однако отметил, что «ВСУ попытались взять город в кольцо, но были отброшены». Днем пророссийские власти Харьковской области еще раз повторили, что контролируют Балаклею...Впрочем, в ночь на пятницу постпред России при ООН Василий Небензя убеждал, что ни о каком прорыве ВСУ не может быть и речи, а Киев лишь создает «видимость того, что Украина может наступать, чтобы выклянчить новые вооружения»....

...Такое освещение ситуации в Балаклее и молчание Минобороны подорвало доверие к ведомству даже со стороны пророссийских военных блогеров. Кризис доверия сопоставим с тем, что возник в мае во время неудачной переправы в районе села Белогоровка Луганской области. Тогда в результате просчетов командования Россия потеряла много военной техники и понесла серьезные потери в живой силе, о которых Минобороны не сообщило.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Uz pirmo jautājumu Putins jau vācot kompromats par ģenerāļiem. Uz katru jau esot savā papīte un izdevīgā brīdī tā tikšot likta lietā, ģenerāļi arestēti. Viss itkā skaisti, vainīgie nozīmēti, bet problēma, ka tie ģenerāļi arī to zina.

Vakar kkādā online konferencē viens zem grādiem jau esot izteicis pretenzijas. Šodien jau aci pret aci ģenerāļi cenšoties pateikt "Vova, tu esi zaudējis"

Info tāda ka Vova pats tur vadot to situāciju frontē. Atiecīgi tiek pieņemti diletantiski, politiski lēmumi un sākas kurnēšanas armijas vidū. Vova gan zina, ka FSB visu sakārtos un viss turpinās.

Ko lai saka - tā tik turpināt

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Žēl ka šobrīd nevaru "īstajās" gandonziņās ieskatīties, interesanti būtu kā viņi to patlaban passniedz.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
3 0 Atbildēt

šitas labs:

13.Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins (NA) TV24 raidījumā “Kārtības rullis” ar Armandu Puči izsakās šādi: “Es domāju, ka tas nav nekas sevišķs. Krievu fašisms jeb krievu imperiālisms, ko mēs redzam pēdējos trīssimt gados. Es neredzu nekādu atšķirību starp Ļermontova aprakstīto Kaukāza tautu slepkavošanu, pēc tam Sibīrijas tautu slaktēšanu, pēc tam iebrukumu Somijā vai pēdējos gados invāziju Abhāzijā, Dienvidosetijā, Gruzijā un Krimas pussalas pievienošanu 2014. gadā.

Tā ir normāla Krievijas eksistences forma, viņš konstatē.

Un kamēr šī valsts netiks likvidēta un sadalīta, tur nekas nemainīsies.

Citādi nevajag domāt, ka kaut kas tur apstāsies, prognozē deputāts.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Pat tie krievu liberāļi sāk stostīšanos, kad par Krimu pajautā, vai viedokli par okupekļa nojaukšanu. Slima nācija. Tas pats Navaļnijs ar to sirgst. Tur Arstovičsm taisnība un to viņš pateica šiem sejā, šie tik taisnojās ka nē mēs būsim demokrātiski, uz ko pajautāja pretī, tad ko rīkosieties pret Krievijas interesēm? Skaidrs ka nē, Krievijai tak nav citu pastāvēšanas mērķu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Heh, atveru telegram un šitāda ziņa no rīta!

Kupjanskā plīvo ukraiņu karogi

t.me/UAonlii/36914

t.me/UAonlii/36913?single

Tas nozīmē, ka rosijāņu galīgi demoralizēti, jo vakar rādīja kā tajā virzienā tiek pārmestas kolonnas ar papildspēkiem. Bija sataisījušies ilgi atsist ukraiņu uzbrukumu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Vai es iepriekš neprognozēju, ka ja krievs muks tad muks atpakaļ neskatīdamies. Tie grupējumi ir tāds kolhozs, ka katrs pats pat sevi.

Tie papildspēki vairāk izskatījās pēc piegādes transporta plus vecas artilērijas. Uz ātru roku sakasīja priekš TV bildes. Pat ja metīs nesagatavotas rezerves rezultātā būs kā martā - mettālūžņu kaudzes.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 1 Atbildēt

Liela daļa lūžņu diezgan nebojātā veidā. Piem. "Zooparks", laikam pretartilērijas radara sistēma, pamesta lauka vidū:

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tā arī bija, ka tās rezerves iebrauca pa taisno lamatās un daļēji iznīcināti. Tā rezerves uz fronti pa tiešo nepārmetot, jo nav iespējas uzreiz noorientēties apvidū, līdz ar to viegls mērķis.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Izjuma aplenkta no 3 pusēm, ukraiņu spēki ieņēmuši Kapitolovku un Oskolu, pirmā tikai kādus 3-5 km no Izjumas. Un tā ziņa ir pirms 13 stundām;

liveuamap.com/en/2022/9-september-ukrainian-military-reportedly-is-in-kapitolovka

Uz Hersonas apgabalu pārvietoti 1300 kadiroviešu; Švecs pārliecināts, ka viss izdevies tik labi tāpēc, ka Pentagons ar Ukrainas armijas vadību uzbrukumu plānojuši pa tiešo, un Jermaks par to nav zinājis.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Командующий Таманской дивизии генерал Завадский сбежал с Изюма! ( par krievu vojenkoriem nemaz nerunājot )

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievijas aizsardzības ministrija paziņojusi, ka Krievijas armijas vienībām jāatstāj Balaklejas -Izjumas virziens, lai nostiprinātu Doņeckas virzienu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

A čo? Nu vai tad viņiem bija jāpaziņo par atkāpšanos? ..17:15 ...Российские войска, находящиеся в районах Балаклеи и Изюма, перегруппированы и переброшены для наращивания усилий на донецком направлении, сообщил официальный представитель Минобороны России генерал-лейтенант Игорь Конахуешенков.

По словам Кананахуешенкова, для этого в течение трех суток была проведена операция по свертыванию и переброске изюмско-балаклейской группировки войск на территорию ДНР. При этом были проведены отвлекающие и демонстрационные мероприятия с обозначением реальных действий войск.

«В целях недопущения ущерба российским войскам по противнику наносилось мощное огневое поражение с применением авиации, ракетных войск и артиллерии. За трое суток уничтожено более двух тысяч украинских и иностранных боевиков, а также свыше ста (тыщ) единиц бронетехники и артиллерии», – добавил он. Don Gandon..

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tikai var nepaspēt nostiprināt: Ukrainas armijas vienības ir tuvu pašai Doņeckas pilsētai, respektīvi, iegājušas Doņeckas lidostā:

www.youtube.com/watch?v=OnzmBwc13QI

Так называемый глава "ДНР" Пушилин сбежал с Донецка!

Feigins strīmā kanālam "24" izteica interesantu domu, ka notiekošais daļēji varētu būt arī krievu ģenerāļu sabotāžas rezultāts, lai piemestu cūku Vovam. Sak , Vova, ja tu pats visu vadi, tad vadi arī, bet mēs tikai skatīsimies, lai nenokļūtu aplenkumā. Bija video, ka krievi diezgan priecīgi pilda atkāpšanās manevru un rullē prom no frontes. Un viens luhandonietis pārtvertā sarunā atkal raudāja, ka staršije bratja ušļi un šim tagad gals klāt.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Autoekskursija pa Izjumas pilsētu:

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Krievu resursi ziņo, ka nākošais lielais uzbrukums tiekot gatavots pie Ugledaras. Tur manītas Ukr vienību koncentrācija un visticamāk centīsies ieņemt Volnovahu ar virzienu uz Mariupoli.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bet gandonresursi "ziņo" pa savam: 11 сен 2022, 14:55 «Наша армия активно к готовится к атакам ВСУ. На позициях уже стоят самые мотивированные подразделения», – заявил донецкий депутат Владислав Б. ..«Есть информация о том, что сейчас ведется активная переброска украинских подразделений под Угледар. Кроме того, ВСУ со своей стороны начали разминировать минные поля. Это своего рода подтверждение того, что они готовят атаку на этом направлении», – рассказал депутат.. ..«Мы, в свою очередь, уже готовимся к боям. Там у нас сейчас стоят самые мотивированные подразделения – бригада «Восток» и Шахтерская дивизия. Также ожидается поддержка российских ВКС и подразделений. Есть все шансы максимально эффективно отразить эту атаку».

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nupat noklausījos Zeļenska padomnieka Podoļaka interviju, viņš teica, ka militāras aktivitātes tagad gaidāmas Luhanskas, Doņeckas apgabalos, pašā Doņeckā, kā arī Krimā. Krimā, saprotams, pagaidām tikai raķešu triecieni un diversantu grupu darbība.

Nu, saprotams, Dienvidu virziens, Hersona u.c. ir aktīvs visu laiku.

Tas viens grupējums, kurš dīvainā kārtā ( it kā frontē nekādu izmaiņu nebūtu ) turpina uzbrukt tikai vienā virzienā, apm. Bahmutai, sastāvot no vāgneriešiem, un tika izteikta interesanta doma, ka kāds Maskavā gribot tikt no viņiem vaļā, tāpēc arī dodot pavēli uzbrukt šajā virzienā, kur ir ukraiņu nocietinājumi, atkal un atkal.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Beidzamajā diennaktī pārskatu riktīgās gandonziņas,taču tur viss iet parastajā stilā un kārtībā.Vienkārši nebeidzami meli melu galā un pagaidām bez jebkādas nožēlas vai atrunas.Tas, ko tur tie daži deputāti petīciju sniedza, nu tie vienkārši tiek pasniegti kā atsevišķi lohi, no kuriem kādu daļu jau esot apmeklējis fsb.

11 сен 2022, 11:35 ...Союзным силам удалось остановить продвижение Вооруженных сил Украины (ВСУ) в районе Лимана Донецкой народной республики, сообщил военкор Евгений П. ..«Доблестные бойцы и командиры сообщают, что подразделения противника нашим артиллеристам удалось прибить к земле. Переправа через мой родной Северский Донец стала для формирований режима ловушкой», – напИсал П.

12:35... Город Херсон находится в полной безопасности, ситуация на Херсонском направлении стабильная, а подразделения ВСУ несут «глобальные потери» и «терпят поражения», сообщил замглавы администрации Херсонской области Кирилл Стремоусов.

14:41 ... Россия не отказывается от переговоров с Украиной, но чем больше откладывается процесс, тем сложнее будет договориться, заявил министр иностранных дел России Сергей Лавров в интервью в программе «Москва. Кремль. Путин» на «России 1», сообщает РИА «Новости».По его словам, Москва знает, как доcтигать своих целей. ..

14:49 B США назвали масштабы потрясения в ЕC после остановки «Северного потока»...Экс-советник генсека НАТО заявил о способности России уничтожить США... Utt.Utjp.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā. Tamēr tādi daļēji objektīvie kriev rupori ziņo: 2 часа назад...«Полный крах»: Путин отменил совещание с генералами после крупнейшего поражения армии с начала войны...Дважды менявший командование с начала войны в Украине Владимир Путин больше не хочет видеть своих генералов.

Президент отложил совещания в Сочи с руководством Минобороны после того, как армия в Харьковской области понесла крупнейшее поражение с начала войны. www.moscowtimes.ru/2022/09/11/polnii-krah-putin-otmenil-soveschanie-s-generalami-posle-krupneishego-porazheniya-armii-s-nachala-voini-a24146

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nesanāks šolaiku Staļingrada?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ja, Nah/uj ņe na soveščaņije, javka ņe objazaķeļna...Bet.Hvz..1 сент...Потери киевского режима на Криворожском и Харьковском направлениях составили свыше четырех тысяч убитыми и более восьми тысяч ранеными, сообщил официальный представитель Минобороны России генерал-лейтенант Игорь Конахуешенков..юю.

«В районе населенного пункта Уды Харьковской области в воздухе сбиты две баллистические ракеты «Точка-У» и две американские противорадиолокационные ракеты HARM. В районе Новой Каховки Херсонской области перехвачено 12 снарядов реактивной системы залпового огня HIMARS производства США и девять реактивных снарядов систем залпового огня «Ольха»», – отметил Конахуешенков.

Šī gan nav 1mā reize, kad viņš manipulē ar Lielo Kaklulātoru.Ja sasskaitīt visu kakašenkova nosaukto,tad to Himarsu iznīcināts esot krietni vairāk, nekā vispār ticis saražots/atvests.

-savukakārt pUttainais šon Masskavas svētku ietvaros atklājis paranormāla izmēra panormarāmas Ratu.Taču tas suuds jau pēc pāris stundām esot noklājies nah/uj.

Doņeckas apkārtnē bijis ww2 memoriāls ar garu stellu pa vidu, līdzīgi kā uzvārass parkā.Iepriekšējās karadarbības laikā ukraiņi to sašāvuši gabalos, kādas 12 raķetes tajā ietriekuši.Tagad vassarā pUttainais devis komandu to steidzīgi atjaunot.Trīs mēn laikā darbi paveikti, šodien tas atkal atklāts.Nu cerams, ka nākamoreiz trāpīs labāk un p/isiens būs stiprāks.

Igauņi Narvā nupat novāca na/uj t34 tanku, taču tanks tut kak tut un šodien tas esot uzstādīts redzamā vietā jau robežupes pretējā krasstā...Ura.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Tāds Vladimirs Ņebeza, Krievijas pastāvīgais pārstāvis ANO pieprasīšot steidzīgi sasaukt ANO drošības padomes sēdi ar tēmu pieprasīt, lai Ukraina atdod Krievijai Harkovas apgabalā Krievijas armijas pamestos tankus, bruņutransportierus, radiolokācijas iekārtas un munīciju, ko Ukrainas puse esot nelikumīgi pievākusi ;) Vai krievu Kremļa "starikani" jau būtu sasnieguši bērna prāta līmeni ?

youtu.be/rwbo1vE9OEY?t=1828

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Kā pasakā - jo tālāk, jo trakāk...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tā tak ir parodija, bet ļoti trāpīga D

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nē, prasībā viss kārtībā. Mēs vienkārši skatāmies uz Krieviju no ārpuses, bet vidējo vateņu publikai šī ir pilnīgi normāla prasība. Viss šis debīlisms, teksti par "pārgrupēšanos", utt. ir paredzēti "dziļajai tautai" - tiem, kas visu savu informāciju saņem tikai no TV. Šobrīd Putina grupai ir jānotur kaut kāds zināms atbalsta līmenis tautā, lai klusējošais vairākums nesāktu saprast, ka viņi kaut ko var ietekmēt.

Attiecīgi ar šadu pieprasījumu var likt vatei domāt, ka kaut kur ir tādi noteikumi, kas liktu ukraiņiem atdot krieviem viņu pašu pamesto tehniku.

Propugandisti un daļa ierēdņu vispār pieklusuši vai sākuši peldēt savos izteikumos, un tā pati Simonjana rekur jau runā nevis par ukraiņu iznīcināšanu, bet par tautu kopību - tas nozīmē, ka propogandā ir mainījies vēja virziens, notiek gatavošanās "labas gribas" žestiem un šādus debīlismus mēs tuvākajā laikā dzirdēsim arvien vairāk.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tev vēlreiz saka - tā ir parodija. Tviterī jau bija ielikts, cilvēki jau apsprieda pirmavotu.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Parodija tad parodija, bet tajā pusē robežai šī doma var aiziet tautās iekšējam patēriņam kā pilnīgi reāla prasība. Rekur vēl nesen Zaporižjes AES ukraiņu desantnieki ar nezik laivām šturmēja, arī ziņu palaida tautās tā ka nemetās un nevienam pat jautājumi neradās.

Arī no šī joka gudrs propogandists var izspriest kaut kādu secinājumu, ka visa labas gribas žestā atdotā tehnika būtu jāatgriež Krievijai vai arī, ka tehnika tika pamesta, jo ukraiņi izmantoja kaut kādus slepenus, Ženēvas konvencijā neatļautus ieročus, kā rezultātā paši ukraiņi būtu nododami tribunālam.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Jā, tas viss informatīvais karšs. Šajā gadījumā ukraiņi šo ir uzcepuši. Telegramā darbojas daudzi kanāli, kas cepj visādas memes, videoklipiņus.

Pēdējā labā meme twitter.com/Volx2U/status/1568947837869899777?t=bnaGUvZMn5y0hRMJgghYKQ&s=19

Tikai tā ir taisnība, koncerts bija ieplānots

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Harkovas novadā aizturēta Krievijas skolotāju banda

youtu.be/XTHa9SE5Ybw

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Atgriežoties pie nopietnākām lietām: Taras Berezovecs sarunā ar Gončarenko apstiprināja manas aizdomas par Harkovā karojošajiem spēkiem - lielākā daļa karavīru ekipējuma jau atbilst NATO standartiem. Skatoties video no frontes likās tā dīvaini, ka ukraiņiem vestēm dizains pamainījies, zābaciņi tādi smukāki, AK šautenes gandrīz vairs neredz, visiem arī ASV stila taktiskās ķiveres ar iebūvētām rācijām izsniegtas, bet izrādās, ka šis grupējums mērķtiecīgi tika aprīkots šādā veidā. Nebūtu brīnums, ja pirmajās rindās karojošie (ja ne visi, tad vismaz zemāko virsnieku līmenī) būtu tie paši, kam kaut kad tagad vajadzētu beigties mācībām Eiropā un UK. Tas arī izskaidrotu to lēcienu profesionalitātē tieši uzbrukumā, jo štābs jau var saplānot viskautko, bet cilvēkiem frontes līnijā jābūt ar pietiekamu pieredzi un zināšanām, lai šādu zibenskaru realizētu. Jo tajā pašā video Berezovecs norāda, ka pretī bija netikai OMONs un mobilizētie, bet arī krievu jūras kājnieku vienības, kam nu itkā nevajadzēja tik ātri pašķīst

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Krievu jūras desantnieku

Uz to jau daudzi eksperti norāda, ka Krievija līdz šim veidojušas elitārās uzbrukuma vienības un gatavojušies zibenskaram. Tie desantnieki ir apmācīti ātri ieņemt kādu stratēģisku punktu, bet ne sēdēt mēnešiem aizsardzībā. To jestj krieviem nav plānā aizsardzības karšs, bet gan uzbrukuma. Tiem desantniekiem, pēc plāna, tagad jau bija jāšķērso Visla un jāieņem kāda lidostā Varšavas pievārtē, ne jāsēž Izjumā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Es piekrītu, ka šādas vienības ir tīri trenētas uzbrukumam, tomēr pie pietiekama tehnikas daudzuma un apmācības līmeņa, šāda līmeņa vienībām itkā nevajadzētu tik ātri izšķīst aizsardzībā. Es vēl saprotu omoniešus, kas varēja nesaprast kas notiek, bet ja nosacīti elitāras vienības aiziet želejā, tad tas jau liecina gan par ukraiņu līmeni, gan par krievu problēmām. Ik pa brīdim parādās informācija ka vieni vai otri desantnieki piedalās cīņās kaut kādā frontes nogrieznī, bet itkā nekur iepriekš nav novērota izteikta bēgšana pat esot aizsardzībā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Berezovecs jau izstāstīja, ka pretojušies diezgan nopietni, bet, kad pamanīja, ka ukraiņi viņus apgājuši no flanga,t.i., kad nokļuva krustugunīs, būdami labi apmācīti saprata: "ja kara laukā noiet greizi, tad cerēt var uz citu reizi" un paņēma pēdu pāri upei.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Atnāks Bradypus un jums izstāstīs, ka šī bija Pasaules Nevaldošās elites(PNE) komanda Putinam atkāpties un to viņš arī dara. Masterplāns ko tikai dziļi anālītiķi spēj saprast.

Salašņu armija bez vienotas komunikācijas diži turēties pretī nespēj, der tikai uzbrukumiem atsevišķām grupām. Cerams, ka neko arī no šī nemācīsies.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Ne tuvu. Tava PVE, kopā ar Putinu ir pietaisījusi bikses un nezin, ko darīt.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ak jā pareizi aizmirsu, ka Zeme ir plakana. Nokaunos. Tātad PVE vairs neeksistē un vairs nevar tikt piesaukta visās pasaules nelaimēs.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Domai par apiešanu no flanga arī piekrītu, tai pat laikā fakts, ka Ukraiņiem ļāva līdz šim flangam tikt, tajā pašā Izjumā, norāda, ka kaut kas tur tomēr nesagāja kā vajag.

Šitas pasākums mazliet atsita 2. Irākas karu, kad ASV spēki praktiski pāris dienās sagrāva Irākas armiju. Jā, protams ir zināmas atšķirības, kaut vai tas, ka Krievija nav Irāka un Ukraiņu piegādes kanāli nav salīdzināmi ar ASV, bet kopumā vienas operācijas ietvaros viss tas kustības ātrums un artilērijas savienošana ar uzbrūkošām vienībām (kas nozīmē arī labus sakarus un reāla laika izlūkošanu), reāli velk uz NATO stilu gan plānošanā gan izpildē.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nenoliec Irāku, viņa 10 gadus intensīvi karoja ar Irānu. RU pēdējais karšs bija Afganistānā un arī ne pozicionāls.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Irākas tehniskais potenciāls tomēr tobrīd bija samērā ierobežots, salīdzinot ar Krieviju šī gada februārī. Tas, ka krievi pie visa sava potenciāla sapisās meistarībā, korupcijā un sistemātiskā nekompetencē, jau ir cits jautājums, bet tīri uz papīra skatoties krieviem bija jāspēj uzvarēt Ukrainu. Nebūtu krievi ar stulbiem lēmumiem kara sākumā savas elitārās vienības atdevuši apšaušanai, situācija šobrīd būtu savādāka.

No otras puses stulbiem lēmumiem kājas daļēji aug tieši no nespējas izdarīt secinājumus par notiekošo pasaulē un mācīties līdzi laikam. Sīrijas operācija viņiem īpaši neatšķīrās no Čečenijas, kas nozīmē, ka pa padsmit gadiem neviens tā arī nav iedomājies kaut ko mainīt ieroču pielietošanas taktikās.

JanJan Reģ.: 07.02.2018
0 0 Atbildēt

Nu medijos man liekas ik pa laikam parādās ziņas, ka Ukraina izmanto ASV u.c. valstu izlūkdienestu informāciju.

Attiecīgi gan jau arī padomdevēji cītīgi darbojas pie plānošanas. Es galīgi nebrīnītos, ka, piemēram, tiem pašiem iedotajiem himars amerikāņi visu laiku seko līdzi, saka kur braukt, dod koordinātas kur šaut utml.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nu jau apšauda Taganrogu(RU)

t.me/politics_ukr/10076

wons Reģ.: 26.07.2017
1 0 Atbildēt

Rostov Don-Krasnodar-Sochi un sveiki gruzīnu brāļi

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievijas militārā pavēlniecība apturējusi jaunu brīvprātīgo vienību nosūtīšanu uz Ukrainu: "Pašreizējā militārā situācija Ukrainā un neuzticēšanās augstākajai komandai lika lielam skaitam brīvprātīgo kategoriski atteikties no dienesta kaujas apstākļos." (Saskaņā ar Ukrainas armijas ģenerālštāba informāciju, Pravda UA )

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Skeptiskākie apskatnieki saka,ka tas tāpēc, ka krievi asina ņūku. Šis gan būtu vareni nejēdzīgs un neveiksmīgs scenārijs

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu šeit nav daudz variantu:

1) krievi plāno ar esošajiem spēkiem noturēt Donbasu un Krimu (brīvprātīgie tikai čakarē kaujas morāli, pamet dārgo tehniku un rada sliktu slavu)

2) Pavēlniecībā sākuši domāt par varas pārņemšanu pašā Krievijā (oligarhiem jau uzdots taisīt savus ČVK, laikam tālāk katrs par sevi)

3) Krievi taisās uzlaist gaisā AES (pa TECiem jau uzšāva)

4) Krievi gatavo kodoltriecienu

Pēdējie 2 varianti būtu jau pilnīgs debīlisms no viņu puses, bet pēdējā laikā īpaši neizskatās, ka tur kāds būtu pie pilna prāta. Kā teica kāds propogandists kara sākumā "kāda jēga no pasaules, ja tajā nav Krievijas". Problēma tik, ka turienes valdošās aprindas sevi uzskata par Krieviju, līdz ar to ja viņi krīt, tad nafig visu.

Teorētiski ir arī 5. variants - krievi taisās padoties, bet nu šim variantam es ticu mazāk kā 3. un 4.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Izlaidi pašu ticamāko variantu:

Krievi vairs neko neplāno, negatavo un netaisās. Tikai izveic kaut ko haotisku, raustoties agonijā.

Ak jā - arī otrā pusē ir panika. Rekur mūsu Pabriks arī jau steigā izpārdod par ierēdņa aldziņu iegūtos īpašumus...

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Nuu tā jau būtu padošanās, diezin vai krieviem tas būtu viss. Fakts, ka oligarhiem liek taisīt savas algotņu firmas jau vien nozīmē, ka ar kautko jau karot taisās, jautājums tik vai karos paši savā starpā vai ar ukraiņiem.

Alternatīvais variants protams būtu panākt Ukrainas padošanos Japānas stilā pēc kodoltriecieniem 2. pasaules kara laikā, tādā gadījumā mobilizētie šobrīd īsti nav vajadzīgi.

Problēma jau tieši ir faktā, ka viņi neko neplāno un raustās agonijā - šādos apstākļos arī dzimst stulbākie lēmumi, piemēram raķešu uzbrukums TEC. Nu tur nevar vairs pateikt, ka šāvām pa militāru mērķi un netrāpījām, kas norāda ka vai nu operācijas vada pilnīgi muļķi, vai arī šiem kadriem jau ir pofig ko par viņiem domā pasaule.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kolorīts fragments no Arestoviča Feigina strīma, kurā krievu karavīri pārtvertā sarunā vaino luhandoniešus bēgšanā, kaut gan pēdējie tur ( Kupenskā ) nav nemaz bijuši:

youtu.be/ghkSqwlWwfU?t=693

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Armēnijas premjerministrs otrdien sasauca valsts drošības padomes ārkārtējo sēdi, kurā nolemts oficiāli lūgt militāru palīdzību Krievijai.

www.tvnet.lv/7604248/uz-armenijas-un-azerbaidzanas-robezas-izcelusas-brunotas-sadursmes

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Обновлено: час назад...Армения и Азербайджан договорились прекратить боевые действия с 9:00 по московскому времени. Договоренность была достигнута при посредничестве России, отметил МИД РФ. Ura!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Progandoni šodien visi korī ņemas ap to, ka esot jālikvidē "ceļi", pa kuriem ukraiņi saņemot bruņojumu un/vai finansējumu.Proti,tas 1kārt esot internets un dzelzceļš.Ieskaitot tiltus, tuneļus,pārmijas un visu iespējamo aprīkojumu.Himarsus reku (nacisti) vedot nomasskētos passažieru vagonos.Vot tak.

12 сен 2022 в 20:28 ...Депутат Госдумы Шеремет призвал провести мобилизацию в РФ.Мобилизация в РФ необходима для полной победы России в специальной военной операции на территории Украины.

Обновлено: 15 часов назад ...В Госдуме предложили разрешить воевать многодетным отцам..Депутаты Госдумы внесли законопроект о зачислении многодетных родителей в мобилизационный резерв. Такое право должны получить граждане, имеющие трех и более детей. Сейчас возможность военной службы для них закрыта. Кроме того, они подлежат безусловному освобождению от призыва на военные сборы. В пояснительной записке сказано, что многодетные отцы должны иметь возможность стать резервистами, если у них есть такое желание. По словам авторов инициативы, сейчас это «хотели бы сделать многие», и надо удовлетворить этот запрос.. Vot tak. Ura!

..Глава Чеченской Республики Рамзан Кадыров пообещал Украине интересный сюрприз, но пока он не раскрывает карты. Об этом он сообщил в своем telegram-канале.

Ā, ui, atsaucam na/uj visu augstāk izklāstīto....13 сентября 2022 в 14:49 - На данный момент речь о мобилизации на территории России не идет.Такую информацию сообщил пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков.

13 сент 2022 в 10:40 ... Росстандарт хочет убрать с этикеток продуктов информацию о сроках годности.речь идет о надписи «дата изготовления» и «годен до». «В Росстандарте заявили, что к возможному сокращению информации, предусмотренной к нанесению на упаковку продуктов, могут относиться данные об адресах производства пищевой продукции, указание на места нанесения даты изготовления и срока годности, знаков и пиктограмм».

2 часа назад..Топ-менеджера завода истребителей МиГ задержали за передачу гостайны Украине.

19 минут назад..Силовики готовят «зачистку» чиновников в регионах.В то время как в России нарастает число дел об измене родине, а в Госдуме требуют искать предателей среди чиновников и руководителей госструктур, российские силовики запускают массовые проверки региональных администраций, итогом которых станут увольнения и уголовные дела.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tak viņi visu laiku ripo atpakaļ uz PSRS.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

1) Gribēt jau grib, bet nevar. Krievi nevar lidināties pa UA teritoriju ( jo tur uzreiz notriec), līdz ar to vini tos ceļus un tiltus neredz. Var laist raķetes pēc koordinātēm, bet to precizitāte būs tāda, ka tik un tā netrāpīs. Krievu raķetes domātas šaut pa pilsētām. Pat pa TV torni nācās notērēt 3 raķetes. Bet šeit raksta par ceļiem.

2) Kamēr nav atzīts, ka ukraina ir karš - nav iespējama mobilizācija. Paši krievi iešāva sev kājā ar vārdu - "specoperācija". Tāpat - dezertēšana nav kara noziegums, jo kara nav. Karavīrs atsakās no piedalīšanās operācijā. Tas ir noziegums, tas ir slikti, bet tā nav valsts nodevība.

3) Cita lieta ir vāgnerieši. Jo viņi parakstīja līgumu. Bet līgumā ir atrunāts, ka ja atteiksies, nāksies izmaksāt zaudējumus, sodus, utt

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

Kādu pie velna info par migiem, varētu pārdot rietumiem??

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti