Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu Putins šodien nodeva, jebaķ kapaķ, vai nu čali uz "Argentīnas miltiem" uzsēdinājuši, vai arī ar steigu nepieciešams psihiatrs, jo ar taisnu seju tādus murgus nostumt pie pilna prāta diezin vai ir iespējams. Dīvaini, ka paralēli neieviesa ārkārtas vai kara stāvokli, bet vēl jau nav vakars.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Pretsāpju zālēs vēžiniekiem mēdzot būt iekšā skarbie opiāti. Kopā ar stimulatoriem sanāk kaut kāda enerģijas dzērienā iemaisīta heroīna kombinācija.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ziemeļčuras strūklas trubu esot uzlaiduši gaisā Vikingi. Tā secinājis Putins. Viņš gan tos sauc par anglo-sakšiem, bet gadsimts tas pats.

imzz Reģ.: 27.02.2015
4 0 Atbildēt

Nu, anglo sakši ir vecs naratīvs. Prokrievu troļļi TVnet un citur tos uzskatīja par ļaunuma sakni jau vairākus gadus vismaz. Rietumu pasaule tātad no krievu skata punkta iedalās ģermāņos, romāņos un anglo-sakšos. Pēc 2.kara pielēnotie ģermāņi ir labs bartera veikals, romāņu teritorijas ir tāds kā pastaigu dārzs krieviem un vieta vasarnīcām arī, bet anglo-sakši, kā salinieki, tā arī tie viņpus dīķa krievus nekad nav pietiekami respektējuši un no viņiem baidījušies, un to krievi nevar paciest: ņe boitsja , značit, ņe uvažajet.

Par trubu ir interesanti, vai pārstās burbuļot šīs nedēlas beigās vai ne, ja ne, tas nozīmē, ka krievi turpina sūknēt gāzi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Ja nesūknēs tad tā truba būs norakstāms lūžņos.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Anglosakšu plāns atklāts:

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Skatījos vakar to svinīgo "republiku" pievienošanu Krievijai. Kad pievienoja Krimu, - toreiz - visi Krievijas domē bija tādi priecīgi, laimīgi, plaukšķināja rokas un visādi izteica savu sajūsmu. Šoreiz neviens no ekrānā redzamajiem deputātiem pat nepasmaidīja, visiem bija tādas sejas kā bērēs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Kadirovs stipriem vārdiem kritizējis patlabanējo Krievijas armijas grupējuma Donbasā komandieri ģenerāli Lapinu, kurš esot Putina mīlulis un dabūjis nesen Krievijas varoņa zvaigzni par Lisičansku un Severodoņecku. Kurš esot Limānas notikumu laikā atsēdējies Luhanskas Starobeļskā. "Ja būtu mana vara, es viņu pazeminātu par ierindnieku un aizsūtītu uz fronti nomazgāt kaunu ar asinīm !" tā Kadirovs, kuram , starp citu, pievienojies Prigožins.

Bet Lapinam tas varētu nepatikt. Citiem ģenerāļiem arī. Arestovičs filozofēja, ka, tā kā frontē joprojām komandē ģenerāļi, Prigožina zekus un Kadirova čečenus varētu aizsūtīt kaujas uzdevumos, no kuriem nav izredzes atgriezties dzīviem, bez tam "nejauši bez artilērijas seguma, vai arī ar tādu artilērijas uguni, kas trāpa tieši viņiem. Karā viss kas gadās.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

6 часов на/зад : (c) Кадыров предложить атаковать Украину ядерным оружием..После того,don, как ВСУ взяли под контроль Лиман don, российской армии необходимо принимать кардинальные меры don,вплоть до применения ядерного оружия. Об этом,don, заявил глава Чечни Рамзан, критикуя действия российского военного командования..don.

Ps.,- 1окт/2022 ...Философ Дугин: pечь Путина можно считать началом последней битвы добра со Zлом... Россия начала последнюю, победоносную битву войны света и тьмы, с западными ценностями, со всей сатанинской идеологией, заявил фуфлософ...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 2 Atbildēt

Cerams Duginam taisnība un šī ir Krievijas pēdējā cīņa. Aizmirsa tik precizēt, ka Krievija ir tumsas pusē.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Tu acīmredzot esi viens/no tā pZdugina faniem, vane? Interesanti, ka gandrīz neviens eurovaronis tā arī nav saņēmies izteikt "personisku viedokli" par bārdainā čečena izrunāšanos teju visas šīs militārās jezgas laikā.Kur nu vēl ka kāds būtu viņam publiski piedraudējis.Izņemot cienījami bezbailīgo pensionāru Piontkovski,kuŗš par/to vakar viņam cieti piesolīja tribunĀlu.

Tajā pat laikā šāds te līdzīgs krievu duginanāls bez kādiem traucējumiem piebrauc ar viltotiem numuriem apkrāmētu treknu mercēdes benZ pie (latviešu) lielveikakala skai un mierā/vēsajā veselu stundu tur treknni iepērkas.Lab ka Tālavas Taurētāja izsauktā (Valsts) polisija atbrauca jau pēc pusstundas un noziedzīgā darbība tika (uz laiku) pārtraukta.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 5 Atbildēt

Tu acīmredzot esi ārvalstu aģents.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Principā jā.Varētu teikt, ka pat diezgan oficiāls.Tikai tu nezini Kuras ārvalsts ;p

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 3 Atbildēt

LPSR

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Nu, Don donam par kodoliem teikšanas nav, un Dugina loma patlaban nenozīmīga. Te kas cits esot svarīgs, tāda mēroga pasākumā kā karš Ukrainā ar pirkstu uz vainīgo rādīt drīkstot tikai pats vadonis. Tāda Kadirova ( un līdzīgi Prigožina ) uzvedība attiecībā pret Putinu esot apvainojoša nevērība, un liecinot par pēdējā ietekmes strauju mazināšanos.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Pagaidām neviens īsti nezin, kas īsti tam don-am aiz ādas.Mobibilizāciju viņš it kā neizziņoja.Publiski viņu vietā/nosēdināt pagaidām neviens ārvalstu aģents nav uzdrošinājies.Kur nu vēl viņa pili no zemesvirsas notīrīt.Europā viņa aģenti beidzamajos gados bija veiksmīgi ieviesuši savu kārtību.Tikko kas,tā 300gab bārdainie jau ir uz/vietas un visu izrullē pēc (saviem) pareizajiem jēdzieniem.Par piemaskavā dislocēto pulku arīdzan ziņas ir ļoti skopas,pie kam, tās pašas pamatā no pirmskara laikiem.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Kad kadiroviešu kolonna brauca uz Kijevu, Krievijas bruņotajos spēkos esoši cilvēki nodeva ukraiņiem informāciju par maršrutu. Kā tas beidzās, var redzēt internetā sadegušu lūžņu kaudzi.

Krievijas armija, kadirova armija, vāgnerieši, armija LNR un armija DNR.

Pārāk daudz konkurences un pretenzijas vienam uz otru. Nav vajadzīga frendly fire. Pietiek pateikt kur saut Himarsiem. un tā visu laiku notiek.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

neatkariga.nra.lv/izpete/393158-vai-kars-ukraina-atdos-latvijai-abreni?_gl=1*3xv5ng*_ga*MTUzMDYwNTEwOS4xNjE5ODY4NzY5*_ga_LTMBW853YH*MTY2NDcwNDg2Ni4xNjAuMS4xNjY0NzA1OTIzLjAuMC4w

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Kam mums to vates perēkli vajag? Tur visi būtu jādeportē uz mātušku un vieta pilnībā jāuzbūvē no jauna. Ultranacionāļi par šo visticamāk pat neiedomājas.

JanJan Reģ.: 07.02.2018
2 0 Atbildēt

Atceros pirms kkādiem gadiem bija šķiet LTV sižets par Abreni. Liela nabadzība, cilvēku maz, nekā jēdzīga tur nav (pirmās Republikas laikā Abrene bija svarīga vieta dzelzceļa mezgla dēļ) un pats galvenais - latviešu, latgaļu tur arī praktiski nav. Attiecīgi - kam mums vēlvienus "mazpisānus", kur par latviešu/latgaliešu nav?

Vnk kkādi Dzintara slapjie sapņi, ka vajag atgūt Abreni.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Es kāreiz par to. Kādreizējā Abrene Latvijā būs vēl traģiskāks variants par Luganskas reģionu Ukrainā. Ar Daugavpili un Zilupi vēl nepietiek?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Kā dzelzceļa mezglu to vajag arī tagad. Smuka daba. Bez Abrenes netika loģiski izveidots dzelzceļa tīkls un nojaukta Ērgļu līnija.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

It kā ka kaut kas vēl bez autopārvadātāju lobija traucē uzbūvēt dzelzceļa līniju mūsu pusē.

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Kāds sakars Abrenei ar dzelzceļu nojaukšanu? Abrene vispār vairs nav nekāds dzelzceļa mezgls - jo LDz nojauca Ieriķu - Abrenes dzelzceļa līniju - lai arī otrā robežas pusē, nu jau diezgan lielos kokos ieaugušas, sliedes vēl ir, jo RŽD vadībai nojaukt tur kaut kādus 10 vai cik tur kilometrus dzelzceļa nav intereses. Bet bez šīs Latvijas dzelzceļa līnijas Pitalovas stacija ir parasta stacija. Tam mezglam bija nozīme tajā laikā kad pastāvēja satiksme starp Ļeņingradu un Rīgu; tas bija taisnākais ceļš - kravu pārvadājumiem, kuri nāk no Krievijas vidienes, tas bija tikai līkums un tāpēc arī tur satiksmi pārtrauca. Bet Ērgļu līniju nojauca jo to savulaik nepaguva uzbūvēt līdz galam, un esošajā variantā, pie tā ka mūsu valdīkļiem sociālais aspekts pie kājas, no tās nebija nekādas jēgas. Arī tolaik kad to būvēja, trīsdesmitajos, ļoti liels pamatojums tam bija reģionu attīstība, un ne jau nepietiekama esošo dzelzceļa līniju caurlaides spēja.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Tur jārok dziļāk. Pitalovas līniju uzbūvēja cara armijas apgādes vajadzībām kà rezerves līniju. Līnija ar nolūku iet garam apdzīvotām vietām. Ekonomiski nejēdzīga līnija jebkuros apstākļos.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Attiecībā uz stāvokli Hersonas frontē, ukraiņi esot pārspieduši arbūzu ( ciema Osokorivka emblēma ) un ieņēmuši arī Zolotaja balka. Tas nozīmē, ka tiek spiests Hersonas labā krasta grupējuma flangs arī no Ziemeļiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ne pārāk garš un labi izklāstīts blogera Ivana Jakovinas video par šo pašu Ukrainas armijas uzbrukuma virzienu krievu Dņepras labā krasta grupējumam:

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 1 Atbildēt

Kamēr Krievija mobilizē, ukraiņiem cīnītāju netrūkst un rudens iesaukuma nebūs:

kyivindependent.com/uncategorized/zelensky-cancels-autumn-conscription-postpones-demobilization

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Mobilizatoriem par prieku Ukrainā esot parādījušās M30A1/A2 raķetes HIMARS um M270 sistēmām. Orkiem drasēt apkārt lielos baros vairs nebūs izdevīgi no vārda nemaz.

MMX Reģ.: 03.03.2022
4 0 Atbildēt

Šajā kontekstā internetā klīst joks, ka Putins karam novirza 300k mobilizēto, savukārt Baidens atbild ar 18 HIMARS. Principā diezgan adekvāti.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

35 минут на/зад... Bijušais CIP vadītājs skaidro, kā ASV reaģēs uz Putina kodoltriecienu.ASV iznīcinās visu Krievijas karaspēku un tehniku ​​Ukrainā, kā arī nogremdēs Melnās jūras floti, ja Krievijas prezidents P nolems izmantot taktiskos kodolieročus.

To intervijā telekanālam ABC News norādīja bijušais CIP vadītājs, atvaļinātais armijas ģenerālis Deivids Petrejs.Mēs iznīcināsim visus konvencionālos spēkus, ko varam redzēt un identificēt kaujas laukā Ukrainā un Krimā, kā arī visus (Krievijas) kuģus Melnajā jūrā," sacīja Petrejs.

Kodoltrieciens pret Ukrainu, ar kuru Kremlis draud "aizstāvēt" kontroli pār anektētajām teritorijām, sacīja Petrejs, netiktu uzskatīts par NATO hartas 5.panta pamatu, kas iedarbina kolektīvās pašaizsardzības procesu.Taču, ja starojums no šāda uzbrukuma nonāks līdz bloka valstīm, tad šo situāciju var uzskatīt par uzbrukumu NATO dalībvalstij.

Atjaunināts: pirms 41 min...Valsts dome paziņoja par 1,5 miljonu militāro formastērpu komplektu pazušanu.Dome bija sašutusi par Krievijas armijas nodrošinājumu. Pēc Valsts domes Aizsardzības komitejas deputāta AndrejaG teiktā, personāla pieņemšanas punktos bija paredzēts glabāt pusotru miljonu uniformu komplektu..Jā.

Pirms 3 min...ASV nolēma pagaidām neaizliegt dolāru tirdzniecību Krievijā..ASV varas iestādes nolēma pagaidām atturēties no finanšu sankciju pastiprināšanas pret Krieviju.Pasākumu paketē Ukrainas okupēto teritoriju aneksijai, par/ko piektdien paziņoja ASV Finanšu ministrija, nebija iekļauts Nacionālais klīringa centrs, Maskavas biržas galvenā struktūra, ar kuras starpniecību tiek veikta biržas darījumi.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Atjaunināts: pirms 41 min...Valsts dome paziņoja par 1,5 miljonu militāro formastērpu komplektu pazušanu. --

Tad tie formastērpi nekur nav pazuduši, jo to nekad nav bijis ;) Vienkārši no aizsardzības ministrijas budžeta dabūta nauda to šūšanai, tā iebāzta kabatā, un atskaitēs ierakstīts, ka formas tērpi izgatavoti.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Kijeva, 3. oktobris (Reuters). Tūkstošiem krievu, kas mobilizēti militārajam dienestam Ukrainā, ir nosūtīti uz mājām, un Krievijas Habarovskas apgabala militārais komisārs atstādināts no amata, kas ir pēdējā neveiksme prezidenta Vladimira Putina haotiskajai 300 000 karavīru iesaukšanai.

Petka Reģ.: 09.09.2001
0 0 Atbildēt

Par žurkām...

youtu.be/W9MnWHKCWm4

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Blogeris Vladimirs Stus Politekā pauda diezgan ļaunīgas domas, kā Ukraina varētu atmaksāt Krievijai par kodolieroča pielietošanu; iespaidīgākais ir netīrā bumba - aizvest uz Maskavu un tur izkaisīt augsti radioaktīvus kodolatkritumus, ( kādu Ukrainai ir diezgan, pietiek savākt no AES ). Un Putins to zinot. Bez tam arī citas "valstiskā terorisma" iespējas pret Krieviju, ja līdz tam nonāks, Ukrainai ir iespaidīgas.

www.youtube.com/watch?v=NvCZrHd5QNI

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Puttainais jau pirms kara sākuma runāja, ka Ukrainai esot netīrā bumba. Tas arī varēja būt viens no ieganstiem uzbrukumam

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tiek ziņots, ka ZSU izdevies iziet uz Lisičansku, kas ir Severodoņeckas priekšpilsēta. Atgādināšu, ka vasaras sākumā tā bija lielākā pilsēta, ko krieviem izdevās ieņemt. Tojestj, pēdējais krievu panākums, pēc tam tikai atkāpšanās.

twitter.com/antiputler_news/status/1576853428583927808?t=zJSexhU0ExsM1cj3hkgydA&s=19

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Redzēs, kas notiks. Izskatās, ka krievu ģenerāļi glābj savas kadru armijas atliekas. No Izjumas izveda, no Limānas arī, kaut gan daudz tika runāts par "katlu" , bet tie, kurus atstāj "stāvēt līdz pēdējam" pēc pavēles, ir luhandonieši, nevis Krievijas armijas daļas. Tagad krievi pēc vēl nepārbaudītas informācijas, atstājot Kreminnu ( Kremennaju ), kas ir nākamā tajā pašā virzienā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nebrīnītos, ja gatavojas iekšējām strelkām. Kadirova un Prigožina izlēciens tomēr velk uz to, ka visu nostums uz armijniekiem, līdz ar to armijnieki varētu arī klūsītēm savas labākās daļas izvest no Ukrainas aizstājot tās ar tiem pašiem Vāgneriešiem vai mobilizētajiem. Bars itkā frontē ir, bet reālās vienības gatavojas karam Krievijā jau ar iekšējiem konkurentiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

42 минуты на/зад .. Минобороны начало репетицию тактического ядерного удара после угроз П ...Pirdien, 3.oktobrī, Kaļiņingradas apgabalā sākās Baltijas flotes raķešu formējumu taktiskās mācības ar kompleksu Iskander-M izmantošanu.

Spējot izšaut gan spārnotās, gan ballistiskās raķetes, tostarp tās, kurām ir kodollādiņš, "Iskander veiks vairākas elektroniskas palaišanas sērijas izspēles pret ienaidnieka kritiskajiem mērķiem", ziņo Interfax, atsaucoties uz BF preses dienestu... būs jāizstrādā "munīcijas iekraušana", kā arī izeja no iespējamā atbildes trieciena.

Vienlaikus Baltijas jūrā notiks jūras aviācijas taktiskās lidojumu mācības, kuru laikā gaisakuģu Su-24, Su-30SM, Su-30SM2 un Su-27 apkalpēm būs jāizstrādā triecieni pret (iespējamā ienaidnieka) spārnotajām raķetēm un stratēģiskajiem bumbvedējiem, kā arī “atrast un izsekot” (tā) zemūdenes.

Iskander-u deklarētais darbības rādiuss ir 500 km. Tas ļaus tiem no Kaļiņingradas apgabala aptvert Rietumukrainu, Poliju, visas Baltijas valstis līdz Igaunijai, sasniegt Zviedriju un Austrumvāciju, tostarp Berlīni. ASV gan uzskata, ka viena no kompleksa raķetēm - 9M729 - spēj lidot daudz tālāk un apdraud Rietumeiropas valstis. Tāpēc Vašingtona 2019. gadā izstājās no РСМД līguma, kas 80. gadu otrajā pusē pielika punktu kodolieročiem Eiropā.+

ASV līdz šim nav saskatījusi nekādas pazīmes, ka Putins gatavojas izmantot kodolieročus, lai gan viņa jaunākos paziņojumus uztver ar pieaugošām bažām, CNN sacīja augsta ranga ASV amatpersonas.Pēc viņu teiktā, Džo Baidena administrācija izstrādā atbildes scenārijus gadījumā, ja Putins nolemtu nospiest "kodolpogu"...

Pirms 41 min...Viena no gāzesvada Nord Stream 2 noplūdēm ir palielinājusies. Par to ziņo Zviedrijas krasta apsardze, kuras datus citē CNN. edition.cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-10-03-22/h_7c598e56151f34e9af3ac2e191a87478 ..3hr 42min ago: Swedish Coast Guard says leak from Nord Stream 2 pipeline has increased in size...

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Šaušana pa Baltiju ir visstulbākais 500 km rādiusa raķešu pielietojums, principā šaut pa "tukšu vietu", lai pēc tam 5 kārt vairāk ierautu pa stratēģiskiem mērķiem Krievijā, to var darīt tikai īpaši smaga alkaholisma vai narkotiku ietekmē ...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Delīrija iespaidā galvā iezogas visādi murgi. Un delīrijs Krievijas indivīdiem pēc 40 ir normāls stāvoklis. Nupat tak bija gadījums ar 3 pie tēviem aizgājušiem tikko kā iesauktajiem čmobikiem. Kur viens nomira no alkohola iespaidā dabūta infarkta un vēl viens no aknu cirozes. Tā ka Kēniksberga drīz var kļūt brīva un izdodama. Vienīgi hz cik tur būs jāiegrūž lai orku pied..sto Prūsiju savestu Eiropai pieņemamā kārtībā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Runājot par delīriju - klīst baumas, ka rīt Putins taisās nākt klajā ar ultimātu Ukraiņiem, visticamāk lai šie padodas vai arī pa viņiem babahnut ar taktisko. Klausoties gan tos pašus ukraiņus nerodas iespaids, ka kāds tur taisās padoties līdz ar to Valodjam tomēr laikam nāksies vai nu beigt dirst un samierināties ar sakāvi, vai arī beigt dirst un tomēr babahnut. A to jau man kaut kā neērti paliek, visu laiku sola bet tā arī neviens vēl nav pārvērties radioaktīvajos pelnos. Nākotni jau uzreiz arī nevar baigi plānot, ja nu rīt atomkarš? Varbūt laukus nākamajam gadam var nestrādāt?

Es protams kategoriski nosodu karu, kur nu vēl kodolieroču izmantošanu, bet šeit jau vienkārši sāk kretinēt ka katru nedēļu tiek vilktas sarkanās līnijas pie kurām "atvečajem ka babahņem", nedēļas iet un līnijas tik pārzīmējas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Tik, lai neaizmirst Putins mērķi kāpēc lika rakt ierakumus Černobiļā velti apstarojot zaldātus. Ukraina pēc kodoltrieciena var atbildēt ar "netīro" bumbu tieši Maskavā. Tā kā beigs vien dirst, nekas neliecina, ka dēļ Putina avantūras kliķe ir gatava izdarīt kolektīvu pašnāvību. Kodolieroči ir pret kodoldraudiem, ja izdosies tos izmantot iebiedēšanai tad rezultāts būs ka visas valstis vēlēsies pie tādiem tikt par katru cenu. un to kodolvalstis nepieļaus.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Delīrijs ir laba lieta, taču bazaru vajadzētu paflirtēt.1kārt, "no kurienes ziņa".Tā dmž šoreiz nav citāts no progandonu repertuāra.Kā arī,tur tie former cipdirektora izteikumi Cnn arī gluži nav kvalificējami kā tenkas.Bet nekass, drošsirdība ir laba lieta- 9/10 no "mums" ir gatavi uzlikt/uz dajebko.Mums po/uj par vējurozi, toties varēsim ietaupīt/par izvadīšanu un rakšanu.Esam patlaban aizņemti ar varass dalīšanass eiforiju, tapc citas ziņas mums pie dsas.Austrumcīņu patriots ArtisP (mums) reku ira padevis uz/otstavku, tapc steidzami jāiepērk spičkas un/vai atejass papīrs ;p

Šodien sākumā bij ziņa, ka viens krievu ešelons jau esot ieripojis Buļbašijā.Tagad reku Čekists saka, ka (hvz, tas pats, vai vēl kāds cits) sasstāvs kustas pa krieviju. Jautājums, Ko diez tas ved.Taktiskos,konvencia nālos, vai varbūt jau 2simtos,hvz..

Krieviem "pazudusi" jaunākā zemūdene Belgorod.Jautājums- kur tā ir.Turpat, kur tie neesošie miljons formasstērpi, vai nu slepus iebrauksi Baltijas jūrā un no tās ir iep/ists pa nordstrīmu.Bet varbūt ka apkakalpe vnk apkākājuses vai ārvalstu aģenti (to laivu) vnk nopzizģījuši.Ir taču bijuši līdzīgi gadijumi agrāk.Ja atceramies Kursku,tā taču "vienkārši nogrima".Interesanti, ka mīklaino ziņu esot izzinājusi un nekavējoties izziņojusi žurnāla BaltijasVakarziņas itāļu filiāle la Republicca..

Pirms 5 st... -- Īlens Muskis ierosinājis atdot Krimu/Krievijai un atkārtot referendumu/par...viņš atgādināja, ka Krievijas iedzīvotāju skaits ir trīs reizes lielāks nekā Ukrainas, "tāpēc Ukrainas uzvara totālā karā ir maz ticama".

"Ja jums rūp Ukrainas iedzīvotāji, meklējiet mieru," piebilda miljardieris.“Atkārtotas vēlēšanas Krievijas kontrolētajos reģionos ANO uzraudzībā. Krievija aizies, ja tāda būs tautas griba”;"Krima formāli ir Krievijas sastāvdaļa, tāpat kā kopš 1783. gada (pirms Hruščova kļūdas)";"Krimas ūdens apgāde ir garantēta";"Ukraina paliek neitrāla."...Pats Muskis šādu iznākumu uzskata par visticamāko. "Vienīgais jautājums ir, cik cilvēku pirms tam mirs," viņš teica.

Uz Muskisa ierosinājumu atbildēja Ukrainas prezidenta biroja vadītāja padomnieks Mihails Podoļaks."Ir labāks miera plāns. Ukraina atbrīvo savas teritorijas, tostarp anektēto Krimu. Krievijā notiek demilitarizācija un obligāta denuklearizācija, lai vairs neapdraudētu citus. Kara noziedznieki ir pakļauti starptautiskajam tribunālam. Balsosim?" viņš tvītoja.

...Pēc Muskisa tvīta publicēšanas Teslasa akcijas nokritušas gandrīz par 9%.

Savukārt Ārestovičšš sarunā ar Feiginu jau aizvakar prognozēja/par- ka putainieši, kadirovieši un vāgnerieši pašā cīņass karstumā iespējams varot pazaudēt savstarpējo orientāciju.Tagad Feigins turpina tēmu. Starp citu, septembrī esot notikusi "aptauja",kurā visvairāk krievu par savu nākamo prezidentu gribētu redzēt nevis kādu tur Navaļniju, bet gan tieši Feiginu ;p

-Ā,plet,reku, sročno,padjom... 4 октября 2022, 03:33 ...Минобороны РФ: Россия проводит эксперименты с иностранными спутниками на орбите ;p

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 1 Atbildēt

Tev kas, šitas kāds jaunums, ka tu "buferzonā" dzīvo, par ko tieši te baidīties, par to ka varētu kāds aizskriet mums garām un mūs nepamanīt ??? Pa mums šaut nav nekādas jēgas, bet visus "sūdus" tāpat rīsim, ja ies vaļā. Tas nav iemesls no sūdabrāļa kaimiņos baidīties, nu vai ja baidies, tad ko tu vēl te dari ???

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Ko "es" te daru- vnk "vieglā valodā " buferīgi painformēju tevi/par pagājušās dien(nakts) notikumiem.Lai tu uzreiz pēc (iespējamās) pamošanās zinātu. Jo, kamēr lokakālie mēdītājāju portāli izziņos, tavai mājai Truba var paspēt sašūpoties.Tā ka nameiz, vnk iepērc spičkAss ;p ...Pl.12:18_okt4... nra.lv/pasaule/393442-the-times-putins-uz-ukrainu-suta-militaro-kodolvilcienu.htm (cerams, ka Zis sasstāvs nepieturēs Torņakalnā)

Ps.,- kāreiz trešd/oct5 esot kaut kāds ēbrēju tautas atzīmējamais dātums, kura nosaukumu varot krieviski iztulkot kā "sudnij ģeņ". Alkonauts Medvēģevs jau vassarass sākumā cieti solīja- ka augstākminētais "ģeņ" drīzumā apmeklēšot visus iespējamos (viņa) ienaidniekus,pretiniekus un pat daļu Oponentu ;p

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Redzams ka Maskam tuvumā nav neviena, kas viņam populāri paskaidrotu, ar ko civilizācijai ir bīstami autoritāri un totalitāri režīmi. To, ka Krievijas orki apstāsies tikai tur kur dabūs pa muti. Un liktu izlasīt īso Austrumeiropas vēsturi par pēdējiem 900 gadiem ne-Kremļa versijā. Tai skaitā par to, kas īsti notika ar iekaroto un okupēto zemju iedzīvotājiem Krievijas un vēl vairāk PSRS ieņemtajās teritorijās. Vai vienkārši liktu aizvērt muti un atņemtu tviteri.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
2 4 Atbildēt

Lai būtu korekti, ir jāpieliek klāt arī Hitlera režīma pienesums. Un, ja gribam būt vēl korektāki, it īpaši pret Latviju, tad ir jāsalīdzina arī ar zviedru, poļu un visiem pārējiem iebrucēju periodiem. Un beigās izrādīsies, ka PSRS okupācijas periods, ja neskaita pašu karu, būs pats maigākais (mazāk asiņainais) no visiem.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Arī tos, kuri ar uguni un zobenu nesa uz šejieni kristīgo ticību

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Atskaitot gandrīz izdevušos Latvijas pārkrievošanu, latviešiem kļūstot par minoritāti savā zemē. Ej, izgulies. Vai arī saņem savus 11,80.

msh Reģ.: 16.04.2007
4 0 Atbildēt

Ko tu lieto? Maigāko tu varbūt vari pievilkt klāt aiz ausīm, un tikai divu blakus faktoru dēļ - pirmkārt, medicīnas attīstības dēļ divdesmitajā gadsimtā no visādām epidēmijām mira mazāk nekā agrākos gadsimtos, otrkārt, senākos laikos bez modernākas loģistikas armijas mēdza izmantot zemnieku saimniecības pa tiešo apgādei, un ienaidnieki attiecīgi tās mēdza nopostīt tieši kā ienaidnieku apgādājošu īpašumu. Savādāk - padomju režīms bija vienīgais kura mērķis bija iznīcināt latviešu tautu. Krustnešu mērķis bija pievērst kristietībai nevis iznīcināt, un pirms 800 gadiem pat nebija tādas latviešu tautas, tikai ciltis kas savā starpā ķīvējās. Visādiem "mazajiem" režīmiem - poļiem, zviedriem utt - šī zeme interesēja tikai no ekonomiskā viedokļa un iedzīvotāji īpaši nerūpēja kamēr tie ir lojāli. Krievijas cari no deviņpadsmitā gada vidus gribēja latviešus pārkrievot, bet diezgan neefektīvā veidā - uzspiežot krievu valodas lietošanu noteiktās vietās. Kamēr padomju režīms pēc varas sagrābšanas vispirms inteliģenci apšāva vai deportēja uz nāves nometnēm un pārējo sabiedrības krējumu deportēja - vīriešus uz nāves nometnēm, sievietes un bērnus tāpat, lai apmirst vai asimilējas. Un pēc kara, kad inteliģence bija vai nu jau apšauta, vai aizmukusi vai salauzta, vēl tik vajadzēja pa vienam nolasīt atlikušos pretestības pārstāvjus un pumpēt iekšā imigrantus .

Vispār interesanti, diez kā tas viss būtu izskatījies bez kara... Gan jau būtu kādas 2-3 deportācijas viena aiz otras un tad, kad vieta būtu atbrīvota, būtu sākts pumpēt iekšā imigrantus.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Luhanskas rekrūšu ķērājiem jauns līmenis:

"Krievu okupanti izmanto bezpilota lidaparātus, lai meklētu iesaukšanas vecuma vīriešus Hrustaļnes pilsētā Krievijas okupētajā Luhanskas apgabala daļā". pravda ua

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Īstais laiks kovid un citādām maskām, vecīšu spieķīši ar var būt baigā lieta ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Visbeidzot, var pārģērbties par sievietēm, bet tad ķērāji vēl sāks grābstīties gar apenēm, lai pārbaudītu, vai "aprīkojums" atbilst apģērbam.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

rezultāts 23/7

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Nekā jauna. No gulaga nometnēm bēgošie kriminālisti mēdza paķert līdz pa kādam "nolaistajam", vai politiskajam, kuru pa ceļam nosita un apēda.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bet īpaša delikatesse sēdētājiem ir bijuši Suņi... bija tāda visnotaļ interesanta "zinātniskā grāmata" ;p royallib.com/read/ponomarev_viktor/zapiski_retsidivista.html#0

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

droši vien suns, "pagatavots ķīniešu gaumē" :-/

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Tas "Sūdnais Ģeņs" tuvojass ar/joni...Oct/4/2022,pirms 1/2/3h, ze MT, russkaja služba, (c)...Почти миллион россиян убежали за рубеж от мобилизации...Восемь мобилизованных погибли, не доехав до фронта...Минфин предложил на 40% поднять цены на игристое вино...В Госдуме разрешили выселять ипотечников из единственного жилья...Силовики задержали владельцев крупных телеграм-каналов после жалоб чиновников...Мобилизация обвалила продажи автомобилей...Команда Навального задумала создать в России сеть подпольных штабов...Шойгa объявил об отправке в армию 200 тысяч мобилизованных...США готовят новые ограничения на поставки технологий Китаю...Россия может испытать ядерное оружие в Черном море...из-за санкций прекращают работать типографии...

...kopš mobilizācijas sākuma trīskāršojies pieteikumu skaits par dzīvokļu steidzamu pārdošanu Moskavā, tajā pat laikā pieprasījums pēc mājokļiem galvasspilsētā krities par 20%...Ukraina ierosinājusi saskaņot ar ASV mērķus attiecībā uz tāla darbības rādiusa raķetēm...piemasskavā sadales punktā massveidā sakāvušies svaigmobilizētie ar kontraktniekiem,kuri gribējuši tiem atņemt svaigo formas apģērbu un mob tel.Gluži kā vakar Latvijas Republikas Puvciemā.Staroslužaščijie esot kārtīgi dabūjuši par/purnu ,aizbarikādējušies un izsaukuši militāro policiju.Beigās gan iesniegumu neviens neeesot uzrakstījis...autobraucējiem pacelts maksasceļu tarifs- tagad 5rub/km, bet no nulles uzbūvētajos jaunajos ceļos pat 8rub/km..Ura.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Vecais Piontkovskis strīmā izteicās, ka Putins ar mobilizāciju cita starpā iespēlē labu kārti pēcnācēja rokās, kurš varēs atcelt mobilizāciju un tādējādi tautas acīs kļūt populārs uz Putina rēķina, kurš uz to brīdi varbūt būs dzīvs, varbūt ne. Vēl Piontkovskis teica, ka to Maska tvīta tekstu par Hruščova kļūdu un Krimas ūdensapgādi Maskam noteikti piespēlējis kāds krievu aģents. ( Mani arī izbrīnīja šie Maska teksti ). Var redzēt, ka Putins pumpē ar visiem pumpjiem, bez Maska arī pāvestu piesaistījis, bet neizskatās, ka līdzēs.

MMX Reģ.: 03.03.2022
4 0 Atbildēt

Pumpēt Putins var ko viņš grib, fundamentālā problēma paliek - liela daļa pārējās pasaules ir nākusi pie kopsaucēja, ka Krievijā jānotiek režīma maiņai. Jautājums ir tikai par to kā jāizskatās rezultātam - kāds grib tikai Putina novākšanu no skatuves, kāds cits daļu Krievijas (es skatos uz tevi, Ķīna). Masks ir laba kārts, bet Putins nesaprot, ka Twitteris ir 15 minūšu slavas pasākums, ASV šobrīd jau par tādu tvītu praktiski ir aizmirsuši.

Mobilizācijas atcelšana varbūt ir laba kārts, bet tai pretī ir haotiskā Ukrainas apgabalu pievienošana caur Augstākās tiesas lēmumu, kas principā nozīmē, ka lai šo lēmumu atceltu pēcnācējam būs kapitāli jāreformē visa sistēma. Laikam Feigins vispareizāk izteicās par šo situāciju - Putina mērķis ir visus nosmērēt ar asinīm, lai neviens nevarētu skriet uz Rietumiem vai Ķīnu meklēt palīdzību sistēmas maiņai.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jaunākās krievu ziņas turpina ieturēt šausmīgi kareivīgu toni.Šodien viņu domē kipiššš- kkāds tur aizsardzības komitejass pr-nieks no tribīnes 1moreiz ir oficiāli paziņojis, ka viss slikti un ka "hvaķit vraķ pro vojnu".Bet (prottams) strikti "savā" kontekstā.Ka kaŗš notiekot jau "likumīgajā" krievijass teritorijā un "sročna" esot jāpieņem "mēēri".Jawohl, main fjūrer un utt.

NATO savukārt stingri gatavojoties stipri iespējamajam krievu uzbrukumam zemūdens kabeļiem.Kosmoss laikam pagaidām stāv mierā.Pirms nedēļas gan pavīdēja ziņa, ka krievs esot (reāli) noslēdzis līgumu ar Ķīnu par sadarbību gps jomā un ka krievam tagad oficiāli atļauts izmantot kādu tur visaptverošu ķīniešu gps sistēmu.

Kā arī, (14 минут на/зад) - pUtainais šon izziņojis par Zap AES pāriešanu krievu federālajājā īpašumā.Ukraiņi, lūk, gribot uzspirst gaisā augstāk pa/straumi esošo HESu un to AESu vispār nopludināt na/uj...

Savukārt, par gāzesvada avārijām nez no kurienes sākušas uzrassties lohversijas , ka pie vainas "varot" izrādīties arī WW2 laikā nogremdētie bezgalīgie sprāgstvielu krājumi.

Vakar atklātais mistiskais krievu kodolvilciena sasstāvs (izrādās/ka) tagad kustoties Krimas virzienā.Jautājums, ko tas tur darīs.Varbūt ka paēdīs/puZdienass un brauks na/uj atpakakaļ.

ā, 42 мин/зад ..Из России побежали высококвалифицированные врачи,толкая к кадровому голоду крупные клиники и медицинские сети.... Производство рыбы в России оказалось наполовину фикцией...

..«Газпром» сообщил, что снова начал поставлять газ в Италию. Было найдено решение с итальянскими покупателями, которое позволило преодолеть сложности, вызванные изменением в конце сентября регулирования в Австрии.Итальянская Eni подтвердила, что вопрос с Австрией разрешен..

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kadirovam esot 46-dzimšanas diena, līdz ar to Putins piešķīris viņam ģenerālpulkveža dienesta pakāpi. Arī Prigožins tiek slavēts kā patriots, kurš daudz darījis valsts labā, tā esot teicis Peskovs. Savukārt par vainīgajiem nozīmēta aizsardzības ministrija, sākot ar Šoigu, kurš ,saprotams, ir to pelnījis, kā arī ģenerāļi. FSB nesaka nekā, bet spiegu kantorim varētu stipri nepatikt Kadirova-Prigožina pretenzijas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-nu pašam virsvadonim tak reku parīt 7x10, cerams ka vismaz kāda Dāvana viņu apmeklēs

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Uzraus gaisā Maskvabadu. Un pateiks ka tā jābūt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-nu tak ciparmaģija esot viņa Stiprā/puse, tātad 7x10=70, un vēl akukurāt 10tā mēneša 7jā dātumā.

ā,reku, Kurranti jau nozvanījuši 00:10 ;p

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

nra.lv/pasaule/393697-baidens-bridina-pasauli.htm

Baidens kaut ko zina, tā izskatās

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Izlasi tak līdz galam - izmisīgi meklē kā glābt Putina seju: "Es mēģinu saprast, kāds ir Putina nogriešanās ceļš. Kur viņš atrod izeju? Kur viņš atrodas tādā stāvoklī, ka ne tikai nezaudē seju, bet [arī] nezaudē ievērojamu varu Krievijā?" sacīja Baidens.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 2 Atbildēt

Putina seju nevajag glābt, pats atradīs ar ko izglābt. Galu galā var pateikt ka tāds arī bija mērķis, lai Ukraina nonāk NATO un mokās tur.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

čmobiki Baltkrievijā esot paspējuši sastrādāt 30 izvarošanas gadījumus, vairākas laupīšanas un vienu slepkavību, pēdējā notikusi tāpēc, ka kāds vietējais traucējis izvarošanai.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Reku jau 13gab ruspatrioti ar visiem kakalašņikoviem paņēmuši vagu: t.me/The3rdForceUA/11138

Savukārt divi citi esot ar laivu veiksmīgi aizairējuši āš uz Aļasku;) -проплыли более 300 миль (400 км) на небольшой лодке из чукотского поселка Эгвекинот до американского острова Св.Лаврентия.

Bet tādas samērā ne-gandonu krievziņas vēsta šo: pirms 4 час ..Зеленский предложил нанести превентивные удары по России после ядерных угроз Пут-а...

Ps., ..начали массово увольняться автомеханики...ЛуKащенко запретил рост цен...Семья вице-премьера Татьяны Голиковой владеет недвижимостью и активами в Европе на 50 млрд руб., которые она «заработала» на вакцинах для россиян, утверждает команда политика Алексея Навального...Мобилизованных начали принуждать подписывать контракты на бессрочную службу...Власти отказались компенсировать мобилизованным расходы на покупку снаряжения...«Отношение скотское»,- 500 мобилизованных с автоматами взбунтовались в Белгородской области..

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Отношение скотское»,- 500 мобилизованных с автоматами взбунтовались в Белгородской области..; nu tas ir populārs video patlaban:

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pu šodien esot 70 dzimene. Piontkovskis gan stāstīja, ka faktiski viņam esot 72, un viņa dzimšanas apliecība esot tāds pats feiks, kā tas, ka viņš dzimis Pēterburgā. Faktiski kaut kur Urālos, un Pēterburdzieši esot audžuvecāki.

Spēku sakārtojumā Krievijā patlaban Kadirovs, Prigožins, Patruševs (FSB ), armija Šoigu un Gerasimova personā, plus GRU, plus ģenerāļi. Nu, un vēl Rosgvardijas šefs Zolotovs, kurš pagaidām uzticīgs Kadirovam.

Uz armiju pagaidām pārējie minētie atslauka kājas, bet, ja ģenerāļi neesot lupatas, tad viņiem drīz jārīkojas, lai pa vienam nenonāktu Lubjankā. Un iespējams ierocis esot GRU, kura specnazam esot pa spēkam novākt gan Kadirovu, gan Prigožinu, ja līdz tam nonāks. ( pēc Piontkovska un Gudkova domām )

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vecais P-kungs vakar saturīgi izskaidroja.Kkur pa vidu no 20tajām min tā samērā loģiski.Raidījuma vadītāja (Darja;) arī tāda samērā saturīga.

-savukārt wašČekists vakar sludināja īstenību/par manipulācijām ap naftass cenām.Kāda tur ietekme esot pUttainajam un kāda loma bārdainajam emirātam no opek+ ,un kāda Lohiem.Kuri maksās/par (jau/maksā).

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu jau Aļaska arī briesmās

zona.media/news/2022/10/06/alaska

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

7 окт, 17:15 - (c)Лукащенко подарил российскому коллеге на 70-летие трактор Belarus...кащенко заявил, что этот трактор – ручной сборки, и он сам работает на таком же..юю

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Tas vagons līķu, ko krievi no ukraiņiem nekādi negribot savākt, būtu Putinam piemērotāka dāvana. Lielie virsaiši senos laikos atsevisķās sabiedrībās tak gribējuši kapā līdz iespējami daudz pavalstnieku, lai būtu kompānija :-/

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Īsumā up/dats, apssveikumi,tāteikt, turpina/p-ienākt ;p : 18:48, 07.10.22...Министр иностранных дел Эстонии Урмас Р поздравил фюрера с 70-летием. Он пожелал ему встретить следующий день рождения за решеткой...Гордон поздравил П с 70-летием www.youtube.com/watch?v=lA3muTtGg90

Дрон зробив подарунок пPyтіну: на аеродромі рф внаслідок атаки знищено 2gab ТУ22М3

Ps., tsn.ua/ru/ukrayina/gadili-povsyudu-gde-zhili-i-dazhe-v-cerkvi-mestnogo-monastyrya-voennyy-shokiroval-rasskazom-ob-osvobozhdennom-ot-okkupantov-bogorodichnom-2156356.html ..."Гадили повсюду, где жили, и даже в церкви": военный шокировал рассказом об освобожденном от оккупантов Богородичном...

..как соцсети "поздравили" .. tsn.ua/ru/svit/putin-otmechaet-yubiley-kak-socseti-pozdravili-diktatora-s-70-letiem-2174812.html

..."Нашли себе подобных": российские вояки умудрились загадить свинарник больше чем находившиеся там свиньи (видео) - оккупанты разместились в помещении свинофермы, рядом со свиньями. В загонах для скота они обустроили "спальни", а между рядами хлева "столовую". Не обошлось и без стиральных машин – здесь их несколько... tsn.ua/ru/ukrayina/nashli-sebe-podobnyh-rossiyskie-voyaki-umudrilis-zagadit-svinarnik-bolshe-chem-nahodivshiesya-tam-svini-video-2174761.html

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tomēr dabūja gatavu: deg kravas vilciens ar degvielu uz Krimas tilta viena posma ( ne galvenā ) un nogāzti pāris laidumu auto tilta, izskatās gan, ka viena puse no auto tilta vēl lietojama, vismaz vieglajiem:

www.youtube.com/watch?v=AkgiQc3CJZQ

www.tvnet.lv/7622294/video-izcelies-ugunsgreks-uz-krimas-tilta-par-kercas-saurumu

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Dāvana Putinam. Zinot kā viņam patīk, ka dzimšanas dienās opozicionāri uz tiltiem nošaujas atkal būs sev sagādājis dāvanu. Drošvien veda cukuru.

Tā vien gribas Putinam to atombumbu uzmest, meklē tik iemeslus.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

2.tilta kamera

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ura. 6časov 7minut 8-go...Ogo! 6+7+8= 21 Očko!

Labi nostrādāts, bet nu versija par kravinieka uzsprāgšanu gan neiet krasstā.Sprādziena brīdī uzplaiksnījums drīzāk nāk kaut kur no aizkadra, kā arī visa tā feijerwerka draza lido no labās uz kreiso pusi.Reku,piem, šajā attēlā vispār izskatās telpā un mērogā pavisam citādi, nekā iekš video:

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Tas bija tik skaisti!

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti