Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

650 rakstīja: Lieliski, tas tikai norāda uz TO, kāda tur iekšējā jezga notiek un kādi vēl brīnumi varētu atklāties, ja šamējais tiešām sāktu to savējo "muti nesaturēt".

Tās iekšējās jezgas jau vēl neko - kuram gan pasaulē tās rūp... Bet reku Arestovičs jau pauž neapmierinātību, ka pie varas esošie ir pārāk maigi pret zināmajiem nodevējiem. Un tam es saredzu tikai vienu izskaidrojumu - viņiem ir jātur mute par Baidenonkuļa darbībām, kamēr no viņa ieročus vajag.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 3 Atbildēt

ko tu tur murgo. Baidenonkuļa darbības

Meklēt sazvērestību tik banālā lietā kā kārtējā Krievijas pasaules iekarošanas plānā. Kur tu biji pēdējos 500 gadus, tas ir tas ko Krievija dara nepārtraukti, cērt logu uz Eiropu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Jā, biedri. Tavi ideoloģiskie priekšgājēji arī nezināja un atteicās ticēt, ka Staļins un Hitlers sākotnēji bija sabiedrotie.

Tādēļ jau to kominisma uzvaras pieminekli ir ar steigu jānojauc, lai nevienam nepielektu, ka brīdī, kad pasaule ir "sabiedrojusies" pret fašimu, komunisti atkārto vēsturi un grib uzvarēt atkal.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 1 Atbildēt

Tieši tāpēc tie pieminekļi jānojauc un jāuzceļ vietā nekomunistu, bet reāli nafig tie pieminekļi nav vajadzīgi, ir kapi kas par tām šausmām atgādina. Jāmāca vēsture rietumos pieminot arī ka tika noslēgts pakts ar nelabo, lai nokautu nepareizo cūku. Protams, ka vajadzēja triekt tos komunistus ratā pēc Berlīnes krišanas, bet japoškas patraucēja un pēckara sekas. Ja atsistu PSRS tie tak revanšētos atkal, a tā sabruka tas PSRS iekšēji un palika tikai švaki šlupsti, kā ASV šiem neļāva sasniegt komunismu. Nebūtu ASV tad, gan komunisms sanāktu un katram pa Ladai.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 3 Atbildēt

Komunisms pats sevi sagrauj - tam nav nepieciešams ārējs spēks. Bet šodienas komunisma citadele ir ASV ar Kaliforrniju priekšgalā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Nē Anglijā ir komunisms, būvē vienādas rindu mājas viss kā pie komunistiem.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Ne tikkai mājas arī smadzenes labo ....https://commons.wikimedia.org/wiki/File:May_Day_in_London.jpg

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Zināmie nodevēji ;) Pirms kāda laika bija Zeļenska intervija Washington Post, kur Zeļenskis stāstījis, ka visa informācija par uzbrukumu viņam bijusi zināma jau janvārī, bet nekas nav ticis darīts, jo baidījies : kļūdīties, no ekonomikas sabrukuma, nav bijis naudas papildu kareivju algām , tāpēc nav iesaukti papildus kareivji, un tautu nevar informēt, jo tad vēl sāktu izņemt naudu no bankām utt. Neesmu lasījis visu interviju, minētie iemesli ir no Arestoviča "atmazkas" par tēmu. Arī deputāti nav tikuši informēti: Gončarenko par to bija visai sašutis.

Šajā sakarībā neloģiski, ka kādus vispār apvaino nodevībā, katrs tak var teikt, ka nav darījis to un to ( uzspridzinājis tiltus ) tāpēc, ka baidījies kļūdīties, graut ekonomiku utt. Un kas, sak, notiktu, ja kara nebūtu ? No tiltu spridzinātājiem vēl sāktu piedzīt zaudējumus.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tātad, Gončarenko 17.08 video par tēmu ( Arestovičs teiktu, ka bērnišķīgs sašutums, un , ka tieši tāpēc tauta un Gončarenko nedrīkst neko zināt, pietiek, ja Jermaks zin un pastāsta Zeļenskim to, ko uzskata par vajadzīgu )

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Tehniski var saprast Zeļenski, ieslēdzot panikas režīmu un sagatavojoties karam, bet krieviem neuzbrūkot situācija būtu netikai stulba, bet krievi varētu arī norādīt, ka redz kā ukraiņi gatavojas, bet mēs jau neko. Pēc tam krieviem uzbrūkot jau nākamajā gadā, pierādīt pasaulei, ka tev nepieciešama palīdzība jau būtu stipri sarežģītāk. Jā, daudz ko vairāk varēja izdarīt, bet ja ukraiņi noraustītos un pirmie ieslēgtu pilnu kara gatavību, palīdzību no Rietumiem viņi saņemtu stipri mazākā apjomā kā šobrīd, jo viņiem vēl būtu jāpierāda, ka viņi nav agresori. Savukārt Eiropas līderi varētu visu pasākumu norakstīt kā pilsoņu kara turpinājumu Ukrainā un vispār īpaši nejaukties turpinot pumpēt gāzi. Pieļauju, ka izprovocēt ukraiņus bija arī kremļa plānos ar tām lielajām mācībām ziemā gar Ukrainas robežu, bet kaut kurā posmā šis plāns tika izmests un vietā stājās "3 dienās līdz Kijevai" un tagad mēs esam šeit.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Arestovičs to visu izskaidroja un var piekrist. Zeļenskis gan dīvaini izteicās, bet doma skaidra, ja pateiktu gatavojamies karam, tad Krievijai atliktu tikai nogaidīt kamēr ukraiņi paši neizturētu nepārtrauktu kara stāvokli un Zeļenskis zaudētu jebkādu atbalstu. Toni nosaka agresors un arī izvēlas uzbrukuma laiku, jau par ASV nosauktajiem datumiem paņirgājās.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Es tik nesaprotu krievu vadību - viņi tieši šādai Ukrainas čakarēšanas operācijai gatavojās gadiem, šoreiz pat ASV cēla trauksmi, būtu aizbraukuši mājās pēc mācībām, ASV paliktu kā panikas cēlāji, bet Ukrainā būtu vēl lielāka iekšējā maisīšanās. Pēc tam ņem un uzbrūc pēc gada, sākot no Donbasa un viss štokos, ej kaut līdz Kijevai. Šeit pilnīgi redzams, ka sākotnējais plāns bija tieši tāds, bet kaut kurā momentā, šī ideja tika pilnībā atmesta par labu "Kijeva 3 dienās", pie tam tādā steigā, ka starp ASV nosprausto datumu un Krievu uzbrukumu ir dažu dienu starpība. Pilnīgi rodas iespaids, ka augstākajos ešalonos notika kaut kādas kadru pārbīdes no militārpolitiķiem uz kaut kādiem propogandu pārzīdušiem līdzskrējējiem, kuriem nav nekādas sajēgas par to ko viņi dara un kur atrodas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 4 Atbildēt

Pieliekam klāt kalendāros notikumus pirms... Baidena ieliktenim publiski draud apsūdzība valsts nodevībā, kurai ir ļoti liela iespēja "paraut līdzi" aizokeāna Putina sabiedrotos. Tādēļ ir nepieciešams līdz tam plānoto lēno konfliktu eskalēt, lai Putins nodrošinātu šī procesa glābšanu un Kijevas rīcībā esošo dokumentu likvidāciju. Baidens ierodas pie Putina vizītē ar publisko "stingrās runas" izkārtni, lai klātienē dotu atļauju pilna mēroga zibensakaram un apsolītu ASV neiejaukšanos. Pēc vizītes puliskajā telpā Baidens turpina skandēt "viņi uzbrūks - mēs palīgā nenāksim" naratīvu līdz pat uzbrukuma brīdim.

Stundā X, Ukraina ar Polijas un Turcijas palīdzību skaisto plānu izjauc, radot situāciju, kurai neviens no lielajiem plānotājiem, kā izrādās nav gatavs. ~3 dienas pēc fakta ASV komunisti apmet kažoku uz otru pusi un naski sāk organizēt sabiedrotos cīņai pret fašistiem. Diemžēl, redzot, ka ne Ukraina, ne tās patiesie sabiedrotie negrib pieņemt komunistu jaunās pasaules redzējumu un atkārot komunisma uzvaru sākas ilgā izspēle, kurā daži mēģina glābt Putina seju, daži kaut kā saglabāt finasēšanas plūsmas, bet kopumā viss veļas uz beznosacījuma Putina sagrāvi un Krievijas sabrukumu. Panika visiem, izņemot Ukrainu, Poliju un Turciju, kas (Turcija gan vairāk pa savu ceļu) izmanto situāciju, lai būvētu jaunu pasaules kārtību ar uzlabotu savu lomu tajā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Kā tieši Polija un Turcija iejaucās primajās dienās un kā to plānu izjauca? Ja kāds kaut ko izjauca, tad tie ir paši krievi ar savu gatavošanos šim karam.

Tīri stratēģiski pat Krievijas armijas augstākajā vadībā bija skaidrs, ka plāns ir sūdīgs, par ko liecina tā virsnieku apvienības vēstule adresēta Putinam labu brīdi pirms kara. Kompetentā Krievijas armijas vadības daļa jau pirms kara skaidri zināja, ka nekādas "trīs dienas līdz Kijevai nebūs" pat ja NATO neiejauksies, un pat ja Zeļenskis aizbēgs viņa vietā stāsies kāds cits. Tas nav karot ar kaut kādu Latviju, kur ja prezidents ar valdību aizbēg, tad vsjo propalo, Ukrainā tomēr bija kaut kādi 40milj iedzīvotāju un cerēt, ka tajā barā neizlīdīs jaunu līderi ir samērā naivi. Un zināms bija arī tas, ka visas neveiksmes tiks noveltas uz militāristiem, kamēr uzvaras laurus piesavināsies politiķi.

Viss pasākums jau startā bija nolemts neveiksmei, bet apkārtējās valstis (tā pati Polija, Turcija un pat Baltkrievija) un Rietumi vienkārši gaidīja kurā virzienā situācija pavērsīsies. Kara sākumā rietumu analītiķi prognozēja dažādus scenārijus, tai skaitā pat Kijevas krišanu, bet ātras kara beigas un Krievijas spēju noturēt Ukrainas teritoriju es tajās prognozēs neredzēju.

Praksē vienīgie, kas ticēja Krievijas uzvarai bija pilnīgākie vateņi un kaut kāda pie varas sēdoša grupiņa Krievijas augstākajās aprindās. Visiem pārējiem bija skaidrs, ka pasākums ir papists jau pirmajā nedēļā gan militāri gan ekonomiski.

Par Baidenu - ņemot vērā visu augstāk minēto, vai tiešām ir iespējams, ka ASV militārā izlūkošana ir tik vājā līmenī lai šo visu neredzētu un uzskatītu, ka Putina plāns Ukrainā var izdoties? Tā pati militārā izlūkošana, kas jau astoņus gadus trenē ukraiņu spēkus un seko līdzi tam konfliktam gan no satelītiem gan uz zemes? Kā es to redzu ASV no šī konflikta ir tikai vieni plusi un ja tur bija kaut kādas vienošanās, tad acīm redzot krievus vienkārši appisa, jo Putinam uzvara šajā pasākumā bija praktiski neiespējama. Nu ja nu vienīgi Putins ir ASV aģents, tad gan viss ir pēc plāna.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

>Baidens ierodas pie Putina vizītē ar publisko "stingrās runas" izkārtni, lai klātienē dotu atļauju pilna mēroga zibensakaram un apsolītu ASV neiejaukšanos

Protams pataloģiskais melītis Bradypus bez meliem savu natratīvu nevar uzbūvēt. Klāt biji un dzirdēji to sarunu? Nekāda atļauja netika dota tika skaidri norādīts ka sekos sankcijas. Putins nenoticēja, pats blefo un izskatās domā ka citi arī blefo.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Pataloģiskais melītis Kanibāls gan bija klāt un zin, kas tur tika norādīts.

Bet īpaši tupiem paskaidroju - šī ir mana versija par notikumiem. Kā bija patiesībā, visticamāk nekad neuzzināsim.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tad izskaidrot var visu ko, un ļoti labi. Sevišķi tie, kam talants sofistikā. Bet "piesieties" var pie daudz kā. Sagatavoties varēja daudz labāk arī bez vispārīgas panikas celšanas. Piemēram, armijas mācību ietvaros koncentrēt artilēriju un PGA Hostomeļas lidlauka apšaudei. Un visu nestāsta ne Zeļenskis , ne Arestovičs. Jo tad būtu jāpaskaidro, konkrēti kuru prezidenta padomnieku padomi nebija pareizi. Švecs uzskata, ka Zeļenska smadzenes pūderējis Jermaks pats.

Jautājums ir, kā sanāk, ka parlamentārā valstī lēmumi tiek pieņemti šaurā lokā. Un tas padara Ukrainas varas vertikāli līdzīgu Krievijas varas vertikālei. Krievijā ir Putins un viņa jā-teicēji ( Yes-men ) , Ukrainā Jermaks un viņa Yes-men ( Un populārais Arestovičs, diemžēl, sanāk viens no viņiem ). Un , ar visu vajadzīgo respektu, mazpieredzējušais politiķis Zeļenskis sanāk tāds kā window dresser, fasādes taisītājs.

Un Arestovičs vienā no saviem video pasaka ne pārāk patīkamu frāzi: ka tas, vai ukraiņu tauta principā izdzīvos vai ne, atkarīgs no Arahamijas ( deputāts, Abramoviča "draugs") un prezidenta biroja. Tātad Arestovičs ir zempaklāja diplomātijas atbalstītājs. Konkrētā vieta:

youtu.be/RKHAHi8K3IA?t=1245

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Protams, ka starp abām valstīm un tautām ir zināma līdzība un tiekšanās pēc cara, kas visu sakārtos un ka prezidentam labāk zināms, nav ko iejaukties. Par maz saucēju, ka karalis ir pliks. Zeļenskis bija ieņēmis pacifista pozu, ka ar Putinu var kaut ko sarunāt.

Par Hostomeļu taču Arestovičs izskaidroja, ka šis virziens kādā brīdī tika atmests kā blefs, nenoticēja, ka būs tik stulbs desants līdz ar to nopietni tam nesagatavojās. Bet kā saka nekad nenovērtē savu pretinieku par zemu.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kas šeit notiek?? Kapc joprojām darbojas šī pretvalstiskā tēma, kur (reku) neilgā darbadienass laikā jau ir paspējuši sapulcēties veseli 3gab iespējamie Ārvalstu Aģenti (ĀA) ? Kur strādājat, kas ir jūsu darkneta operātōrs? Kas jums te apspriežams, kamēr kijivieši rok ierakumus un ļvovieši kravā emergencijas mugursomas?

Kāpēc vispār Auto Portālā (AP) darbojas šādas provokatīvas tēmas? Kādēl nav rakstu par eļļas izliešanu Lapmež Ciemā, pionieru pulciņa jundu Klap Kalnciemā un/vai 200 cilvēku mītiņu Ādažos,protestējot pret 45gv psihopāta vardarbību pret 14gv pusaudzi?

Kāpēc gaz proms (pēc vakakardienass ziņām) "joprojām lelmj"/par (mūsu) krānu? Kapc nav zināms, cik īsti šīs smirdīgās (dabiskos apstākļos never nesmirdošās) vielas ir (vai nav) Latvijas Republikas Pazemē (LLP)? Kā tā (šitā) sagadījās, ka pārdaugavass ppja kustināšana sākusies tikai (iespējams) pēc konkrētu (Ārvalstu) dienestu iejaukšanās, gluži tāpat/kā nesen (pārtraukusies) krievvalodīgo miljardu netraucēta (pār)skaitīšana uz/no/caur LV krājkassēm un (atsākusies,atkakal) Latviešu Valodas "globālā ieviešana", ar ko (iepriekš,Mums) nekādi nebij veicies appaļu 31g garumā? Un nas preziģent VV, i u vas VV, da? Mnoga obščačaGo? A u Nas v kvarķire Gas, a u Was? Skuj vam v Glaz?

Kapc (delfos) nav publicēta (pilnā loh-apmērā) vakardien un šodien visā passaulē izrādītā fsb "filma"/par? Kapc netiek apspriesti varbūtējie cēloņi un/vai iemeesli? Kur igauņu izlūkdienesta Viedoklis?

Kā vispār tā (šitā) ir sagadījies, ka krietna daļa ziņkārīgo loh-tēmas lasītāju jau labu laiku kā neatšķir citēto "labo" krievvalodīgo informāciju no (citētās) "sliktās"? Vai tas (gadījumā) nenozīmē to, ka "izvirzītais mērķis" informācijas ierobežošanā un (loh)smadzeņ p/ššanā ir (gandrīz) sassniegts?

Kā tur ir- ja rītdien tiešām "ebaņīs" pa mūsu sabiedrotajiem, vai mugursomas un (meeslu)dakšas esat jau sagatavojuši? Cik diez "apvidus automašīnu" (mums,pašiem) vēl ir palicis, izņemot "jau/noziedotās" ?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Ņem vērā, ka šādus panikas cēlājus un dezinformatorus kara apstākļos liek pie sienas arī bez tik daudz jautājumiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

- (cerams), ka kādureiz "pieliks/pie" arī TOS, kuri visu šo laiku sukakāja krievam attiecīgo patiesā labuma krānu un/vai veica (krieva interesēs un/vai uzdevumā) dažādas citādas aizlohkadra darbības.Tu esi viens no tiem! No tiem lohiem, kuri te tagad grib kko iedrirst, taču īsti nesaprot/ko.Palasi vēlreiz jaunākās ziņas (vai vakardien tepat publicētās atsauces),kaut gan maz cerību, ka tavu apgāzoto lohpauri beidzot kādas reālas atziņas apmeklēs.

Tāpat kā daži "redzamākie" oficiālie LV "ne-dezinformātori", kuri pēc būtības izmanto tos pašus (dezinformātoru citētos) Arestōvičus,Feiginus,Piontkovskus,Gordonus,VašCekistus un/vai vēl dažus.Jo citu vienkārši nav.Pārējie ir pa lielam lēti papagaiļi un jūtupa klikšķu vācēji.

Izņemot telekekaNālu dožģ, kuŗš (ar laipno lohu piekrišanu- LLP) šeit sirsnīgi ievācās.Izrādās (brīnumi gan!) ar nesavtīgu nolūku, lai jau 2jā "darbībass" nedēļā un/vai 1jā iespējamajā intervijā pamatīgi izdirsinātu vienu otru LV amata Personu.Jā.

Kāreiz tādi lohi kā Tu diemžēl nespēj atšķirt, kurš citāts no kurienes ir ņemts un kur nu vēl kādā nolūkā te iesprausts.Tā ka pietiek te tukšu pļūtīt, velc ārā krānu/no un tinies strādāt! Vakakarā neaizmirsti gāzmassku un mahimass kuli piemeklēt Rītdienai!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Varianti ir tikai divi, vai nu esi nekaitīgs noderīgais idiots(cerams) vai arī apzināti uzdodot it kā "jautājumus" sēj šaubas par valsts aizsardzības spējām skaidri zinot, ka NATO nekomentēs plānus, lai Krievija varētu tiem sagatavoties. Skaidrs ka šādi "jautājumi" ir daļa no izvērstā hibrīdkara un noderīgie idioti tāpēc ir noderīgi, ka tos atkārto kā papagaiļi. Jau C19 parādija kā tas strādā.

P.S.cik īsti šīs smirdīgās (dabiskos apstākļos never nesmirdošās)

Nu tad beidzot atzini, ka dīzelis dabiski smird. Tā kā smirdi tālāk. K.B.J.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tas "noderīgais" šeit kāreiz esi personīgi Tu pats.Turklāt, Tu nodarbojies ar atklātā tekstā (citu personu) apmelošanu. Mani manā (iespējams, loha) biogrāfijā līdz šim neviens nebija uzdrošinājies nosaukt par ārvalsts aģentu.Tas ir būtiski kas cits, nekā nosaukt/par pmpi. Man nav sakara ar krieviem un man nekad nav bijis ar viņiem kāda biznesa vai citādu aizkadra attiecību.Ja nu vienīgi savulaik attiecībā par "pretpadomju darbību",sakarā ar ko esmu bijis spiests saskarties ar dažādām (maigi sakot) "neērtībām".Kā arī, neesmu komentējis "politiskus jautājumus" nevienā citā port\ālā ārpus iA.Neesmu neviena cita portāla un/vai nevienas Valstij naidīgas organizācijas biedrs.Ukrainas palīdzības "koordinēšanā" esmu savu iespēju robežās ņēmis aktīvu dalību jau kopš pašas pirmās dienas, kad šis jautājums šoziem tika aktualizēts.Man IR (būtu..)tiesības uz viedokli.Taču Tu gluži mierīgi sev esi piešķīris tiesības šeit (šajā privātu sarunu sadaļā) citiem piedēvēt un piekarināt dažādus suudus.

Par c19 (diemžēl) reāli "strādā" ir tikai TAS, ka arvien vairāk personu "uzdod" jautājumus par "iepriekš notikušo".Uzdrošinās, tāteikt, uzdot.Taču BEZ cerībām saņemt kādu tur daudzmaz paplašinātu "atbildi".

Un nevaig te aizvaig bāzties virsū ar kādiem tur (sevis izdomātiem NATO darbības apšaubījumiem.Tev tika piedāvāts ieskatīties (oficiālā, lohiem ne-aizliegtā) ukraiņu infovietnē.Kur attiecīgi politiskie komentētāji melns uz balta "pieļauj" iespēju, ka (attiecīgos apstākļos) karadarbība (iespējams) drīzumā varētu pārnesties uz Poliju "un Baltijas valstīm".Tas NAV nekāds "mans" izdomājums.Šie te dažādus scenārijus apskatošie "politologi" ir tieši tādā pat "ticamības stausā", kā Kasjaunsa un Delfu "diplomētie apskatnieki" tepat Latvijā.Ieskaito pazīstamo austrumcīņu speciālistu ArtiP, kurš arīdzan (ik pa laikam) izklausās (par/kaut/ko) "nobažījies".Jā.

Nešaubos, ka konkrēti Tu šeit esi tas lielākais un Drosmīgākais Latvijas patriots.Kurš (labuprāt, lietas labad) jau rīt pat būtu gatavs visu sev "piekritīgo" tā vienkārši uzlikt uz/kārts.Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Interesanti, cik šāda tipa krimināllietu Krievija jau paspējusi ierosināt, jeb vēl ierosinās:

"Krievijas Galvenā izmeklēšanas pārvalde otrdien ierosinājusi krimināllietu saistībā ar padomju okupācijas karaspēkam veltītā pieminekļa demontāžu Rīgā. Krimināllieta ierosināta, pamatojoties uz Krievijas Kriminālkodeksa 243.panta 4.daļu, kas paredz atbildību par padomju karaspēkam veltīto pieminekļu bojāšanu vai iznīcināšanu gan pašas Krievijas teritorijā, gan aiz tās robežām."

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Izmeklēšanas pārvalde būs pārslogota ar huiņas dzenāšanu ... bet nekas "akli ticīgajiem" ir ko darīt ...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Te nu bija, un mums stāsta, ka tas esot piemineklis uzvarai pār fašismu, bet izrādās tas esot padomju karaspēkam veltīts un nevis kaut kādai uzvarai. Nojaukt, ideoloģiski nav glābjams.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Lukašenko apsveicis Ukrainu neatkarības dienā ( kas ir šodien ):

Лукашенко не постыдился пожелать украинцам мирного неба и толерантности; Прямая речь Лукашенко: "Убежден, что сегодняшние противоречия не смогут разрушить многовековой фундамент искренних добрососедских отношений между народами двух стран. Беларусь и в дальнейшем продолжит выступать за сохранение согласия, развитие дружественных взаимоуважительных контактов на всех уровнях".

www.pravda.com.ua/rus/news/2022/08/24/7364558/

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 1 Atbildēt

Vēl nesen noderīgais idiots Bradypus izveica mentālo akrobātiku skaidrojot, ka Skripaļu indēšanai neesot nekāda sakara ar Krieviju, jo viss neesot tik viennozīmīgi.

Bet kas tad te izrādās viss ir atkal banāli vienkārši un nekādas sazvērestības:

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Te var palasīt gaisa jaucēja mentālo ģimnastiku, citādi atkal redz apmeloju. Anālītiķis. - iauto.lv/forums/topic/40812-visadas-sarunas-par-pasaules-politiku?pnr=6

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Mēs vienkārši nesaprotam - par Ru medijiem teica, ka Skripaļa indētājs nav zināms un Baširovs ar Petrovu ir vienkārši arhitektūras cienītāji, attiecīgi viss nav viennozīmīgi. Šeit pa TV raidījumu vadītāji saka, ka vainīga Ukraina, attiecīgi viss skaidrs, vainīga Ukraina. Te nevajag kļūdīties, ja Ru TV saka ka vainīga Ukraina, tad vainīga Ukraina, vismaz līdz brīdim kamēr neparādīsies citi pierādījumi, pēc tam viss kļūs neviennozīmīgi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jā tas drošvien ir jociņš-spociņš, jo visi tak zina ka oficiālā 101 versija nav mainījusies, gejspiegi tie baširovpetrovi noteikti nav, Putins lika zobu galdā, Putins arī Ukrainai neuzbruka.

Bet ja šādi būtu kāds no UK "pajokojis" tad kas par šumu saceltos.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nu bet pirms 24.02 noteiktā Latvijas publikas daļā valdīja uzskats, ka Putins neuzbrukšot Ukrainai, jo pa Ru TV teica, ka Putinam to nevajagot. Pēc tam versija mainījās uz to, ka Putinam jāaizstāv krievu zemes, un tagad pēc jaunākajām aptaujām viss esot nevienozīmīgi. Mēs praktiski skatamies uz dzīvu vēsturi - kā pusgada laikā var mainīties cilvēku domāšana un vērtības. Vēl pagājušajā gadā mēs pat "uzvaras" pieminekli nevarējām aiztikt bez milzīgiem protestiem, tagad tikai saujiņa cilvēku savācās lai aizstāvētu savu "krievu pasauli". Internetā protams rūc vairāk tautas, bet ne vairs tik kareivīgi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Pieļauju, ka vienkārši samīzušies, ja nu tiešām kādā brīdī šamos par tādām aktivitātēm sāk raidīt no gejropas ārā...

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Es piem arī neticēju ka uzbruks. Arī šobrīd nesaprotu tā pasākuma jēgu, jo šo te iznākumu ļoti labi varēja paredzēt. Krievi kopš Krimas nepārtraukti žvadzināja, ka labs ukrainis ir beigts ukrainis. Kas automātiski nozīmē, ka iebrukuma gadījumā viņiem pretī ir 40 milj. partizānu.

Savukārt okupekli šamie pakāsa ar 10/05 lekšanos. Līdz tam es arī uzskatītu, ka cīnīšanās ar pieminekļiem tāda nožēlojama darbības imitācija. Bet pēc 10/05 jau nekādu citu variantu vairs nav.

Secīgi es teiktu, ka man prieks, ka neieslīgstam un nesastingstam uzskatu dogmās

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Atšķiras iemesls kāpēc katra sabiedrības daļa ticēja, ka neuzbruks. Es arī februārī domāju, ka neuzbruks, jo pasākums pašā pamatā bija bezjēdžigs pat ieņemot Kijevu, bet acīm redzot nenovērtēju cilvēku stulbumu un ticību savam ahujennismam.

Piekrītu GB12 par to, ka daļa šobrīd arī raustās kaut ko runāt pretī, bet es to saistu netikai ar riskiem tikt nosūtītiem uz "sapņu" zemi, bet arī to, ka ir pazudis Krievijas jumts. Mūsu vietējai vatei vairs nav ticības Krievijas neuzvaramībai un tam, ka krievi jebkurā brīdī var atnākt viņus no mums atbrīvot. Visi tie teksti par kara neviennozīmīgumu un pāreja uz vietējo problēmu risināšanu ir tīri rezultāts tam, ka vairs nav tās drošības sajūtas, ka ja nu gadījumā vietējie baltieši sāks "ierobežot" krievvalodīgo tiesības, tad šobrīd palīdzību no Krievijas var negaidīt.

Attiecīgi ja 10.05 vēl nolasījās bars svinētāju tajā pašā "Uzvaras" parkā, balstoties domā, ka aiz viņiem ir Krievija, tad šobrīd pat tai publikai Krievija ir kļuvusi toksiska. Pie tam ir skaidrs, ka vietējās varas iestādes Baltijā vairs neraustās no Krievijas, attiecīgi tolerances līmenis pret "uzvarētāju" pēcteču izdarībām ir strauji krities.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

To ka uzbruks un tieši pēc olimpiādes man nebija šaubu(tepat var pašķirt atpakaļ), par to liecināja tā grila detaļa uz tankiem. Ja krievs tā nopūlējies to montējot tad taču neizmēģināt kaujā nevar. Pārsteigums bija mērogs, jo domāju ka paliks pie Donbasa nokošanas nevis blitzkrieg visā Ukrainā. Mēģināt jau tā varēja moš izdodas, bet tad bija jābūt plānam B pēc trīs dienām un rezervēm.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Banu par/dezinformāciju! Nepieļaut ienaidnieka prortālu citēšanu! Ždanokkass aģenti, e bio Mat! Helpp!

Iemetiet labāk (dažu stundu laikā pēc teror akta tapušo) fenomenĀlo fsb filmu,kurā atklātas vissīkākās nozieguma detaļas.Visa teroristes biogrāfija- kā viņa ieradās rossejā blondīnes veidolā, taču jau pāc pāris st pie domofona bij pārtapuse par bruneti.Kur gāja, ko ēda un cik minūtes pēc pamatīgā p/isiena šamā pameta šo savu (deklarēto, pagaidu) dzīvesvietu- atkal jau plati uzsmaidot tam pašam Domofonam.Kā viņai izdevās piestiprināt spirdzekli apsargātā terriotrijā stāvošam auto.Esot aizdomass, ka To izdarīja vispār viņas 12gv bērns (meita).(-tapc jau šitā vecuma bandītus vaig klappēt cik/kurš spēj, piez.red.). Kā arī,interesanti,ka tamožņa uz/robEžas (Zakonā noteiktajā kārtībā) pārbaudīja visu terorauto un terorbagāžu, taču viss bij štokos.Tagad (3x numurmaiņu pārdzīvojušais,ieskaitot Kazahstānas vnz) tas pats mini kūper3pers (ar 47kkm patieso/pārbaudāmo noskrējienu) esot izlikts pārdošanā kādā ukraiņu saitā pa 14k usd.Transport teror līdzēklis (pašlaik) reģistrēts uz kāda (teroram tuvu stāvoša) terroristes ģimenes Locekļa vārda.Interesant gan, kādā ceļā tas mainīja numurus un īpašniekus,un kā nokļuva tieši ukraiņu saitā un/vai kur vispār tas palika pēc (veiksmīgās) iebraukšanas igauņu kontrolētajā territorejā.Jā.

- Стоит статУя, Рука поднята, А вместо х*уя- висит граната... ura!

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pēc Arestoviča versijas, Darju Duginu nomušījusi FSB kā sodu par papuča nozagtu vai noplītētu FSB naudu. Interesanti, ka Rubļovkas apkaimē nav strādājušas videokameras. Līdzīgi bijis Ņemcova slepkavības laikā. Nu, kurš Maskavā var atslēgt videokameras, kad vajag ?

Citas versijas ir, ka viņu nomušījis pats tēvs; ka viņa nemaz nav mirusi, bet tiek bedīta lelle; ka Putina okultās aprindas viņu "upurējušas kā nevainīgu jaunavu kara laimes piesaukšanai"; ka tas ir Putina sods Duginam par kritiku un mājiens visiem Krievijas fašistiem nebūt krutākiem par pašu Putinu, ka viņa kritusi par upuri kaut kādai Krievijas pretošanās kustībai u.t.j.p

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tā Vovka izskatās toč ir FSB aģente, kas bija iefiltrēta Ukraiņu bataljona štābā. Tas tipa draugs ir DNRists un tas vien ka "Azoviete" turpina it kā uzturēties Mariupolē un brīvi pārvietojas jau vien par ko liecina. Nav teikts ka vispār Igaunijā iebrauca, tas bija daļa no maršruta, tā muļķene arī neiet kopā kur nu vēl nereālie izmeklēšanas tempi. Pie tam tāds sīkums, ka FSB slepkavības neizmeklē un nevar nekādu izmeklēšanas slēdzienu dot.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vēl taču ir daudzas pro gandonversijas: ...Мать предполагаемой убийцы Дугиной заявила, что не знала о местонахождении дочери...По её словам, она узнала о случившемся, когда смотрела телевизор...При этом она подтвердила, что машина, на которой, по данным ФСБ, злоумышленница следила за Дугиной, принадлежит её дочери...Также женщина подтвердила, что её дочь служила в ...(akakže,юю).

o,ā jā,..По словам двоюродной сестры и отца женщины, Наталью могли шантажировать. В начале спецоперации её сына Данила насильно забрали служить: ... военные с автоматами увезли его в неизвестном направлении. uhtī,oiijoijoi...«Наталья тогда очень долго и сильно плакала. Долго искала сына», — рассказала её двоюродная сестра Оксана... ā, aha..Отец женщины Павел Вовк также сообщил, что его дочь уволилась из штаба (jājā)) ... в первые дни спецоперации и вместе с ребёнком уехала (na/uj)) в Европу. Она жила какое-то время во Франции и в Польше, после чего вернулась на Украину...Семья Шабан уверяет, что к «Азову»* женщина не имела никакого отношения.. .I.

Ā, jā, oi,jau aizaiz vakakar: .. Aug23/14:51..Сотрудники венского отеля Ibis Wien Hauptbahnhof рассказали, что женщина, похожая на подозреваемую в убийстве Наталью Вовк, останавливалась на ночь, но бывшего или нынешнего постояльца под таким именем в системе не нашли...Сотрудники ресепшн отеля сначала не откликнулись на просьбу ... подтвердить или опровергнуть информацию о возможном ночлеге Вовк в этой гостинице, сославшись на то, что не имеют права разглашать такую информацию. Однако вскоре проявили личный интерес к резонансной истории и пошли навстречу... ;P ...Несколько работников гостиницы, посмотрев на фотографию Вовк, подтвердили, что видели похожую женщину.«Да, мы видели похожую женщину, но она была без ребенка», – сказали они. ..Еще одна работница отеля выразила уверенность, что ровно такая же машина, как у Вовк – Mini Cooper, – была на парковке отеля, однако машины там уже не обнаружилось. ...Штирлиц прыгнул в машину и приказал шоферу : Трогай !! ... Огоо!!! ,сказал шофер, потрОгав...

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Izskatās, ka aizdomas pavairo fakts, ka pēc atentāta sievietei vairs nav bijis līdzi kaķa pārvadāšanas kastes. Izskaidrojums visticamāk ir sekojošais: kaķa kastē tika pārvadāta bumba ar magnētisko stiprinājumu, kas, kā sevišķa maldināšanas talanta apliecinājums, bija nomaskēta kā guļošs kaķis :-/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-nu plet, psc, shito gan nebiju dzirdējis ;P

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Apvilkta ar kaķa ādu, visticamāk

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Arī interesants video, 6 dienu vecs un nedaudz ieskābis 650 būs jau redzējis:

youtu.be/1wne2F8dDgc

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

02:56, 25.08.22 ...В соцсетях сообщают о взрывах в Киевской области и в Кривом Роге...Тем временем белорусские партизаны сообщают о возможном запуске ракет в Гомельском районе и звуках взрывов...Кое-где в Украине объявлена воздушная тревога...Просим всех срочно последовать в укрытие гражданской защиты!

tsn.ua/ru/ato/kalibry-zakanchivayutsya-zhdanov-rasskazal-kakimi-raketami-rossiya-obstrelivaet-ukrainu-2142229.html

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Vēl nesen noderīgais idiots Bradypus izveica mentālo akrobātiku skaidrojot, ka Skripaļu indēšanai neesot nekāda sakara ar Krieviju, jo viss neesot tik viennozīmīgi.

Bet kas tad te izrādās viss ir atkal banāli vienkārši un nekādas sazvērestības:

Pataloģiskais melītis Kanibaals jau pat nesaprot, ko nozīmē vārdi "nekāda sakara" - lieta ko nekad neesmu apgalvojis.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 2 Atbildēt

Tipiska rašistu atbilde, mēs nezinām visu pravdu, caram labāk zināms utt. Versiju izvirzītājs un gaisa jaucējs, jeb noderīgais idiots, kas izplata kremļa dezinformāciju tālāk. Pēkšņi jau neko neesi apgalvojis un viss izrādās esot vien tavas spekulācijas. Nu ja, nu ja.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Turpini vien savā tupumā saukt par "rasistu" cilvēku, kas nebaidās saukt īstajās vārdos tev mīļā režīmā sponsorus un sabiedrotos. Latviešu valodu pats nejedz pat tik daudz, lai vispār saprastu, par ko ir runa.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 4 Atbildēt

Protams, kad pieķerts melos un puspatiesību izplatīšanā tad nabadziņš pārprasts. Cik tipiski.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ko nu melo par pieķerts. Paša izdomāti apgalvojumi par to, ko nekad neesmu teicis, tikai pierāda, ka tev ir izmisums un argumentu trūkums, lai apstrīdētu manu viedokli.

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt

Ukraiņiem vienkāršāk-nav jāskaidro kuram taisnība. Okupantus zem zemes un miers mājās.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Achtung,graždaņe progandoni: 25 авг 2022,17:15 ...Напротив Крымского моста заметили самолет-разведчик НАТО ...В акватории Черного моря зафиксировали пролет британского стратегического разведчика RC-135W, это показал соответствующий мониторинговый ресурс Flightradar... Boeing RC-135W пролетел над Черным морем в зоне напротив Крымского моста в среду, 24 августа, передает «Лента.cру» со ссылкой на данные Flightradar.

Борт развернулся, пролетел в обратном направлении, достиг Румынии, после чего, вероятно, отключил транспондер – его точное место взлета и посадки не прослеживалось.

Позднее, около 17.30 мск, тот же самолет НАТО провел еще один вылет в сторону Керченского пролива. Воздушное судно было там примерно до 22.00, после чего полетело в сторону британской базы ВВС Уоддингтон у Лондона. ..

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Klausos šobrīd Arestoviča ikvakara sarunu un to lidmašīnu sakarā rodas iespaids, ka Krimas tilts tiešām var gatavoties. Sarunā ir tāds jūtams aizvainojams par vakardienas uzbrukumu vilcienam, un Arestoviča komentāri ir no sērijas "mēs jau neplānojam atriebties, jo mēs tā nedaram, bet visādi visādi var gadīties". Vai nu tā vai briti vienkārši biedē krievus un pa lielam nekas nemainīsies.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ui,jā, man nebi laika sīkāk noskatīties, bet viņš sodn par to vilcienu riktīgi dusmīgs likās,- cieti solīja, ka pie krieva noteikti un drīzvien "atlidošot".Nu krievpornagondadoni vakar lepni sludināja, ka tur ap divsimt gab to divsimto esot sanācis tajā vilcienā....

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Šodien no kaut kura ukraiņu militārā eksperta dzirdēju interesantu ideju - ukraiņi neiet uzbrukumā, jo gaida gan tehniku, gan apmācītos kaujiniekus, kuri šobrīd visā Eiropā gatavojas.

Šī doma īstenībā ir diezgan reāla un sakrīt ar krievu puses pausto un frontē redzamo, ka ukraiņiem labi padodas aizsardzība, bet uzbrukumā viņi gan ne īpaši labi māk iet, it sevišķi plašos frontes posmos. Attiecīgi eiropā viņiem būtu jāgūst pietiekama apmācība, lai varētu karot ar to nelielo tehnikas daudzumu ko viņiem piegādās nepaļaujoties uz vienkāršu teritorijas noklāšanu ar artilēriju.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tajā apvidū nevienam lāgā nepatiks uzbrukt, pietiek apskatīties kartē, zemas vietas apaugušas tikai ar zāli un niedrēm mijas ar ūdens šķēršļiem. Tikai, ja ukraiņi neko neizdarīs līdz septembra beigām, sāksies rudens lieti un tur vispār neviens uz priekšu netiks.

Vienam uzbrukumam ukraiņiem tanku pietiktu, poļi tak iedeva vismaz pārsimt, slovāki arī kaut ko un nav dzirdēts, ka daudz ukraiņu tanku būtu iznīcināts.

Visticamāk, ka ukraiņi cer uz krietnu labas gribas žestu no krievu armijas puses. Ne jau velti tiek lietoti apzīmējumi "tūkstoš kodienu ( vai griezienu ) taktika".

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Piekrītu gan šim gan Bradypus pievienotajam komentāram par loģistikas sistēmas graušanu. Tomēr paši ukraiņi jau ir atzinuši, ka šobrīd tā karošana pa lielam balstās uz tā, ko saveduši partneri, līdz ar to uzbrukumam nepieciešamas mazliet citas prasmes. Ideja, par to, ka krievi izies uz "labas gribas" žestiem Hersonas apgabalā protams ir ļoti ticama, jautājums tik vai partneri spēs nodrošināt tehniku pastāvīgiem artilērijas dueļiem. Nav tā ka tiem pašiem Cēzariem un M777 tie stobri būtu mūžīgi, līdz ar to ukraiņiem tādā plašākā mērogā jebkurā gadījuma vienā brīdī būs jāsāk kustēties uz priekšu, jo ilgstoša kara gadījumā ukraiņus pašus sāks spiest loģistikas problēmas visas savetās tehnikas apkopei. Jau tagad es kaut kur redzēju video, kur artilērists sūdzas par to, ka M777 ir labs ierocis, bet ik pa brīdim gadās arī kruķīt visu manuāli, jo elektronika atsaka. Un šis attiecas uz visu fronti.

Jā, krievu loģistikas atslēgšana noteikti palīdz tajā ziņā, ka ukraiņu pozīcijas netiek 24/7 klātas ar artilērijas uguni, bet tas nenozīmē to, ka ukraiņiem ar to pietiek lai kustētos uz priekšu, jo krievu vienības tāpat saglabā savus lokālos munīcijas krājumus. Krievi varbūt nešauj lai kustētos uz priekšu, bet viņiem pietiek munīcijas lai aizstāvētu esošās pozīcijas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Uzbrukumos zaudējumi tipiski ir 3:1. Kamēr vien krievi uzbrūk un ukraiņiem ir kur atkāpties nav vajadzības plašiem pretuzbrukumiem, it sevišķi ja Ukrainai ir aizmugure un apgāde. Kad krievu uzbrukums tiek salauzts un sāk mukt tad mūk atpakaļ neskatīdamies un pametot visu(izņemot sadzīves tehniku). Pie Kijevas jau bija paraugdemonstrējumi. Tāpēc jau krievs besās, ka ukraiņi stāv aizsardzībā nevis iznāk uz plika lauka kur tos ērti nolīdzināt. Tas ka besās jau ir labs signāls. Dažādi dzēlieni panāk arī to lai rašisti nesēž aizsardzībā un poļitruki dzen uz priekšu. Nav skaidrs uz ko cer Krievija, laikam cer uz savu nākošo ilūziju, ka Eiropa nosals un iemainīs pret Ukrainu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Uzbrukums, jo īpaši, ja pretiniekam ir skaitliskais pārākums, ir grūts un bīstams. Ukraiņi nekaro pēc krievu metodes, nežēlojot gaļu. Tāpēc vienkārši pacietīgi deldē Krievijas resursus, iznesot apgādes plūsmas un komandpunktus, ka rezultātā fronte tiek novājināta līdz neizbēgamai "labajai gribai". Diemžēl nu jau daudz skarbajos apstākļos - arī atkāpties tā vienkārši vairs neļaus.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Feigins un Ždanovs par Lukašenko, iespējams baltkrievu vienība dosies uz Tadžikistānu kā krievu kara bāzes garnizons, jo krievi no turienes karo Ukrainā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Te nu bija, un mums stāsta, ka tas esot piemineklis uzvarai pār fašismu, bet izrādās tas esot padomju karaspēkam veltīts un nevis kaut kādai uzvarai. Nojaukt, ideoloģiski nav glābjams.

Tieši tā - ideoloģiski tas nav glābjams. Tādēļ taviem komunistiem ir nepieciešams nojaukt komunistu uzvaras pieminekli, jo atkal grib atkārtot vēsturi un uzvarēt - un lieks atgādinājums par to, kas notiek, ja komunisti uzvar, viņiem ir traucēklis.

eidis Reģ.: 07.11.2001
6 2 Atbildēt

Brady atkal tabletes aizmirsis iedzert

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Ad hominem ir labākais apstiprinājums, ka teiktais ir savādāk neapstrīdama patiesība ;)

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nevaru piekrist par tiem komunistiem. Līdzīgi kā suns, apčurājot sētas stabus , iezīmē "savu teritoriju", Krievija ar šādiem pieminekļiem iezīmēja "krievu pasaules" teritoriju. Un atcerieties vien, kāds hajs gāja vaļā Tallinā, kad pārvietoja "Aļošu". Saprotams, esošā valdība/Rīga dome grib ieiet vēsturē ar pieminekļa nojaukšanu, tomēr pieminekļa novākšana bija principā pareiza. Nu, kāda suņa pēc latviešiem būtu jāpacieš piemineklis, kurš okupantus apzīmē par atbrīvotājiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Un kādēļ gan nepārvietot pie tā to Vecrīgas arhitektūras kauna traipu un izveidot normālu okupācijas muzeja kompleksu?

Kādēļ vēsture jāslēpj, nevis no tās jāmācās?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tādēļ ka tā pievelk garā vājos. Ja Vanšu tiltā kāpj pašnāvnieki tad ir vērts uzlikt dzeloņdrātis.

Ko vēl no vēstures vajadzētu atstāt? Hitlera un Staļina ģīmetnes?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Uzbrukumos zaudējumi tipiski ir 3:1. Kamēr vien krievi uzbrūk un ukraiņiem ir kur atkāpties nav vajadzības plašiem pretuzbrukumiem, it sevišķi ja Ukrainai ir aizmugure un apgāde. Kad krievu uzbrukums tiek salauzts un sāk mukt tad mūk atpakaļ neskatīdamies un pametot visu(izņemot sadzīves tehniku). Pie Kijevas jau bija paraugdemonstrējumi. Tāpēc jau krievs besās, ka ukraiņi stāv aizsardzībā nevis iznāk uz plika lauka kur tos ērti nolīdzināt. Tas ka besās jau ir labs signāls. Dažādi dzēlieni panāk arī to lai rašisti nesēž aizsardzībā un poļitruki dzen uz priekšu. Nav skaidrs uz ko cer Krievija, laikam cer uz savu nākošo ilūziju, ka Eiropa nosals un iemainīs pret Ukrainu.

Kaut ko neesi sajaucis? Uzbrukumos zaudējumi ir atkarībā no plāna un aprīkojuma. 3:1 ir nepieciešamais pārspēks lai uzbrukums izdotos.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ja jau esmu ko sajaucis, tad no kurienes šāda proporcija, ka ar 1:1 uzbrukumos neiet, labi izplānojot taču pārspēku nevajag?

Lai kā nebūtu uzbrucēju zaudējumi ir lielāki ja satiekas vienādi aprīkotas armijas. Protams ir izņēmumi, ja izdodas aplenkumi vai piespiež aizstāvošos haotiski bēgt.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 3 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Ad hominem ir labākais apstiprinājums, ka teiktais ir savādāk neapstrīdama patiesība ;)

Muļķi drīkst saukt par muļķi. Tur nav nekādas diskriminācijas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Ok. Tad tieši arī teikšu - esi tāds muļķis, kas vispār pat nejēdz, kas ir diskriminācija.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Interesanta intervija ar sibīrieti

youtu.be/0F1QEzH0c0I

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Labdien, es šodn gribēt "uzzināt".Kam šis ira adressēts.KO tagad jādara.Plānveidīgs, mērķtiecīgs propagandonisms, lohsmadzeņu p/iššana,nemitīga spriedzes un trauksmes ģenerēšana.KAM tas ir izdevīgi? Viena jaukā brīvā dienā LV massuzombizātori sasskanīgā korī publicējuši šo matteriālu: www.delfi.lv/news/national/politics/ukrainas-prezidenta-biroja-padomnieks-latvijas-iedzivotajiem-jasak-dzivot-ar-domu-ka-kars-noteikti-bus.d?id=54682770 ... www.tvnet.lv/7593190/arestovics-latvijas-iedzivotajiem-jasak-dzivot-ar-domu-ka-kars-noteikti-bus ... nra.lv/latvija/390227-ukrainas-prezidenta-biroja-padomnieks-latvijas-iedzivotajiem-jasak-dzivot-ar-domu-ka-kars-noteikti-bus.htm ... www.la.lv/arestovics-latvija-beidzot-ir-jasaprot-kars-noteikti-bus-krievi-meginas-uzbrukt-galvenajiem-lemumu-pienemsanas-punktiem ... www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/ukrainas-prezidenta-biroja-padomnieks-latvijas-iedzivotajiem-jasak-dzivot-ar-domu-ka-kars-noteikti-bus.a471211/ ... jauns.lv/raksts/zinas/517942-arestovics-latvijas-iedzivotajiem-jasak-dzivot-ar-domu-ka-kars-noteikti-bus ... uttttt- tas ira Zae-biss, ka ukraiņu padomes padomnieks nosaka to, kas būs "mums".Un nav skaidrs, vai pareizi ir jāsaka Arrestovičšš, vai O-restovičš, un/vai Hu Jarestovičs.Kāda veidā vēl kādam varētu ielīst (arvien dziļāk) aizmugurē.Ko tagad (latviešiem) darīt ar savām mājām,šujmašīnām, banku rēkiņiem un/vai zeķē iebāZto beZstrādes skaidro.Kur to visu tagad labāk (no)glabāt.Kā kaŗa apsstākļos darbosies bankomāti un/vai varēs saņemt plānveida med un un soc un san/ePid pakakalpojumus.Kur (un vai) pa ceļam varēs kaut ko uzlādēt(laptopu, tesslu, internetbanku),uzpildīt gāzi un logušķidrumu un/vai uzrakstīt testamentu.Saņemt balstvakcicīnas devu.Vai (un Cik) būs atlaide (ienaidnieka pusē palikušā) nekustāmā īpašuma nodoklim.Vai (kaŗa apstākļos) varēs (turpināt) saņemt Okulista/okultista konsultācijas un/vai kādā valodā (un kurā konfessijā) notiks mācības skolās un Dievapakalpojumi Dievnamos.Vai būs iespēja Dzemdēt un/vai Nomirt.Cik maksās kapuvietas īre (mogilašārings).. Ā,sorrī, atslodzei (no kaŗa/Latvijā) laikam būtu domāts šis: klik.tvnet.lv/7587302/mate-pedofile-grib-tikai-labu-83-gadus-vecs-izvirtulis-latvijas-pedofilu-edienkarte?_ga=2.169142056.800738411.1661683072-569385517.1661336477

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 1 Atbildēt

Tu gribi atbildes uz šiem jautājumiem? Paprasi bradīpusim. Viņš zinās.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nē, nu sazin vel kad viņš atnāks.Man vaig zināt/tūlīt, tapc es labāk paprassu "Tev".Vispār es tagd iešu (ne na/uj) sauļoties, tā ka lūdzu lidz vakakaram sagatavot adekvātu adbildi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Viņš negrib atbildes. Kā hibrīdkara dalībniekam šim nodetrīgajam idiotam ir cits uzdevums un metodička. Tā ir daļa no dezinformācijas kampaņas, radīt iespaidu ka Latvija nespēj sevi aizsargāt. Darbojas Krievijas interesēs.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 1 Atbildēt

abi viņi (650. un bradīpusis) ir tādi troļļi, lai viens ar otru runā, bet pārējiem vajadzētu šamos vnk ignore

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, kā Ukraina tak karo, un visi pakalpojumi ir: bankas , okulists, okultists , spa, dators, telefons, elektrība. Par okupētā teritorijā palikušu īpašumu nodoklis noteikti jāmaksā nebūs ;) Kāpēc ir elektrība ? Var tak sašaut apakšstacijas. Var. tikai tad to pašu izdarīs ar uzbrucēja transformatoru stacijām, un, acīmredzami, pēc nerakstītas vienošanās šādas lietas nenotiek.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ā.Jā.Ok.Bat passakiet (lūdzu,Draugi), nu kā tad tā.. Šitas te šamais tautā (vairākās tautās) poppulārais jaunaissKungs tagadiņ (tā visai Publiski) saka, ka kaut kur kaut Kāds apgabals (iespējams!??) tikšot (uz laiku?) oku kupēts.Tātad, (ja) šis apgabals (rajons/guberņa vai Novads) ir (iespējams) kaut kāda EIROPAS (domājamā) daļa, tad jau sanāk, ka šitas te šamais K-gs (publiski) apšauba visas Eiropas (paš)aizsardzības spējas? Var būt (pie viena,priCepā, tāteikt) tas nomīzē, sorrī, Nozīmē arī TO, ka (viņs) apšauba arī kādas citas (pie Mums) visnotaļ populāras organizācijas spējas un/vai iespējas?

Varbūt ir (jau,beidzoott) Zināms, kādu sodu (vai vismaz kādu tādu aizrādījumu/nopēlumu) saņēma tā saucamā igauņu premjēre par vassarsvētku sākumā izplatīto (iespējams,vismaz daļēji ierobežotas pieejamības) iedvesmojošo informāciju?

Nu ja pa nopietno- ko (unvai uz/ko) norāda TAS, ka par šīm (šādām) publikakukācijām teju (gandrīz) maz kuram rodas kādi papildu Jautājumi?

Un (pie 1na, sakiet Lūdzu))) ,piem., un/vai, iespējams, (a?) www.facebook.com/groups/298869557906545/permalink/785748085885354/ -kas (mums) šita/te ira par Lapu? Ko te sludina? Kā tur var "iestāties", un/vai jebkuŗu tur "pieņem" (uzņem)? Kam īsti tas ir "domāts" (kā katramloham elvē brīvi pieejams materiāls) ? ;P

insekc Reģ.: 24.03.2003
2 0 Atbildēt

Vienkārši.

Ja gribi mieru gatavojies karam. Jo labāk būsi sgatavojies, jo mazāka iespēja, ka Tev uzbruks.

Baro savu armiju. Ja ne, barosi svešo.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Nortel Reģ.: 16.03.2007
3 0 Atbildēt

Vai kāds zina, kāds ir UA transportlīdzekļu statuss Latvijā. Viņiem ir TA, apdrošināšana, atļauja braukt ilgāk par 3 mēn, viņu braucēji maksā nodokļus? Vai varbūt viņiem ir kautkāds VIP statuss vai pasaules atbrīvotāja ksiva? Šodien dēļ viena šāda ķēma pirmo reizi nācās reālā satiksmē izbaudīt kā strādā automātiskā avārijas bremzēšana. Nepietiek ka tam, piedodiet, dalbajobam, pretīm braucošie met ar tālajiem, nē, viņam tomēr ir jāveic apdzīšanas! Pie reizes, gribu atvainoties tam LV Volvo vadītājam, kurš brauca aiz manis un tomēr spēja līdz dažiem cm sabremzēties.

p.s. interesanti, ja šim UA vadītājam iedotu bietē, kā tas tiktu klasificēts?

p.p.s. un kā rīkoties iekuļoties CSN ar šādiem auto?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Apdrošināšanai noteikti ir jābūt. LV to sauc par robežapdrošināšanu. Par tehnisko apskati un nodokļiem nezinu, vari uzjautāt CSDD.

Iekuļoties CSNg, labāk izsaukt policiju, tb., nepildīt saskaņoto, pat ja pēc apstākļiem to var darīt. Policija (vai pats) noskaidros, kāda apdrošināšana ir konkrētajam auto. Ja ir Latvijā izdota robežapdrošināšanas polise, tad viss easy - ej pie apdrošinātāja un prasi kompensāciju, ja ārpus LV izdota - tad noskaidro pārstāvi Latvijā un ej pie tā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kritiskāk pavērojot vienu/otru šo te "vies"transportlīdzekli, drīzāk (iespējams) pa purnu (drīzāk) varētu dabūt kāreiz tas, kura pārvietošanās līdzeklim ir LV numuri.Ja vēl nevar, nu ta drīz varēs ar Garantiju.Jā.

Cits gadījums iZ sadzīves.Sagadīšanās, tāteikt. 3dien,24jā.Bauskass šosseja,kkur tur tā ap/pie Codes.Ap pl.6pm, apm pie +32celsius..Lohi taisa remontu, citilohi pa 20min pacietīgi stāv.Pat ja nestāv- stāv Zīmes. 30/50/70,un apdzīt nahuinevaig,un aizvaignevaig un utt.Neko nekam nevaig.Un te pēkšņii iZp/iš (visus un visu) srakanas krāsas pilnizmēra autobuss ar ukraiņu numuriem.Poh/ujā, vienkārši nagļakā.Līkumā, taisnāposmā,purnos, gar/purniem un utt,tam pie dsas visas zīmes un viss cits.Un aizp iš tālā tālumā, aš ta ka LVlohiem kilometrīgajā rindā mutes paliek vaļā.Jā.Tāpēc biksesnost elvē un "dajoš straņe ugļa".Melkogo, no dahu ja.Un dodam visiem, kas tik iet garām.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tas tiem UA vadītājiem nosacījuma reflekss. Ja brauks lēnāk, var tak artilērijas šāviņš panākt :-/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ā.Nu tu passkat tik ko.Kamērt locchi sauļojās, propanaganadondoni (ne mums) tik ziņo un ziņo... 28авг2022,16:25.. Подозреваемая в убийстве журналистки Д гражданка В найдена убитой в съемной квартире в Австрии, сообщает местное издание Exxpress со ссылкой на неназванные источники...Exxpress не называет город, в котором могла быть убита В, но сообщает, что женщина была найдена мертвой в съемной квартире. По данным журналистов, у погибшей было зафиксировано 17 ножевых ранений, а в руке находилась за писка.. (ruka podņata, v ruke granata).(Štirļic vzjal zapisku Bormana.Bormann gromko zakričal..)

Издание приводит заблюренную фотографию якобы с места событий. Также отмечается, что следов дочери В не найдено. (pie viena vajadzētu pameklēt arī mello/Kaķi).

Ai, nee, apjaķ (nas) naje- baļi.. 28 авг2022,18:31.. МВД Австрии не подтверждает распространенные в мессенджерах и соцсетях данные о якобы произошедшем убийстве гражданки НатальиВ...

Šprehen Zī Doič ? Jawohl.. exxpress.at/17-messerstiche-attentaeterin-im-mordfall-darya-dugina-angeblich-tot/ ..(nu tot tak tot, da i hyisņei)

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Jebkurā gadījumā tas izskatās pēc FSB izdarībām no sākuma līdz beigām. Ukraiņu žurnālisti bija pētījuši pēc iespējas, un esot liecinieki, ka šī Vovk sieviete pēc okupācijas brīvi pārvietojusies pāri luhandoniešu robežām turp un atpakaļ, nevis atradusies kādā filtrācijas nometnē. Nu, un pēc nopietna atentāta izdarīšanas turpināt pārvietoties ar to pašu auto ? Nav nopietni.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, nu šitas ir pZc kāds circuss..Šodn jau atkakal updats- reku tie austriešu tenkotāji esot spešal nolīgti kā krieva repuputtācijas grāvēji.Nepareizais info osadočeks, tāteikt, tagad eurolohiem esot palicis.Kā tad tā.Jā.

Pēc šīrīta jaunākajām gandonziņām,tagd tai vofkai esot bijis sabutiļniks,tautietis ,tāteikt- ņekijs tāds 44gv bogdans.Tas esot visu fīrējis- pa 300rub/gab tam minetkūperam passūtijis pa pastu ķīniešu izgatavotus kazahu numurus,iebraucis garāžu kooperatīvā tos nomainīt (viss tas ira Nofilmēts,pastu ieskaitot..),izgatavojis spirdzekli, devis tai voffkai visādus norādījumus un vienu dienu/pirms tā liktenīgā uZpissiena aizsipis na/uj.Prottams, ka atkal jau pāri pa to pašu igauņu robežu.Kur gan citur.Tā tagad esot viena no galvenajām terrora veicinātājvalstīm.Pati voffka (prottams) ira nofilmēta vazājoties gar to folkloras fesstivāla stāvvietu.

Vēl reku šodn jaunākie gandonreporti: 29авг2022,12:45...Сбитый беспилотник упал на крышу хранилища ядерного топлива ЗАЭС... Анонсирован визит Путина 1 сентября в Калининград ...У берегов Англии вскоре после выхода в направлении США сломался новейший британский авианосец «Velsas Princis» (kaina apm 3miljrd GBP/msrp), сообщил Королевский военно-морской флот Великобритании...Цены на газ в Европе упали на 19% ..Štirļic vistreļil vsļepuju, Sļepaja upala..

Ā,o, 12:25... Полицейские пресекли автопробег дорогих спортивных автомобилей в Москве, водителей планируется задержать, сообщали в столичном ГУ МВД...участников заранее предупреждали о недопустимости мероприятия, зная, что они намерены расклеивать наклейки «Богатые и успешные». Участники пробега спорткаров катались, в частности, на Ferrari, Lamborghini и Porsche.. Ura!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Atceros, ka kādu gadu atpakaļ expertiem stāstīju, ka Šoigu vispār ir kkāds kreisais čalis un nekad armijā nav dienējis.

Lūdzu twitter.com/antiputler_news/status/1564147882596368384?t=g7PFNBkZ1518NBL1my1e-g&s=19

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, viņš ir beidzis Krasnojarskas Politehnisko institūtu 1977.gadā kā inženieris-celtnieks. Tātad, viņam ar armiju bijis tikpat daudz sakara, kā jebkuram, kurš apmeklējis kara katedru studējot padomju laikā un sborus pēc beigšanas. Kaut kāds rezerves leitnants celtnieks ( bez tam vēl "briežkopis", ja tā viņa karaklausības apliecība, kas klīst internetā, nav feiks.)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, ja reiz par Arestoviču ir runa , te ir jauns video ar Baibu Bļodnieci par tēmu: Как Латвии подготовиться к нападению России

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu ja par šo video, tad ir interesanti paskatīties, kā mūsu propagandas mediju telpa mēģina šo interviju un Arestoviču pasniegt nomelnotā veidā. Viņš piedāvā tieši to, no kā valdošajiem ir visvairāk bail - apbruņot tautu...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jā Bradypusam Zemessardze jau neeksistē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, neeksistē. Nosaukt armijas rezervistus par zemessardzi vajag tikai tādēļ, lai apmānītu tādus, kā tevi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tavā "komunistu" citadelē ASV visiem ieroči un nekas tai valdībai nenotiek. Tad nu gan arguments.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Pa lielam viņš runā gudri un pareizi.Vai bāž (savu) degunu "mūsu" lietās- prottams, kur nu bez tā.Katrs savu lomu pucē.Taču "īstā" runa ir būtiski citāda.Ar "nacionālajām īpatnībām", tāteikt.Es nešaubos, ja iebraukušais latvietis pie ukraiņiem slikti uzvestos (vai neievērotu karalaika csn), viņš ātri vien tur dabūtu pa savu (naglo balti/sarkano) purnu.Bet, ietiepīgi NAV bijis neviens jautājums tieši par šo kuttelīgo tēmu pie mums.Kāds diez viņa viedoklis par ukraiņu autobusu, kuru vadošais Ass uZliek vnk ppeli uz latvijiešu lohiem.Nepiekauts no bauskas brauc, un visiem ira po/uj.Kooperatīvos un ciemos tagad reku vazājas visādi izmanīgi "vies"vīreļi un LV lohiem nesavtīgi piedāvā pakakalpojumus.Jā.

Ko nozīmē aģentūru veidot? Nu skaidrs, ka ārpus rīgas ir cilvēki, kas reāli var.Un tur jau sen "ir".Prottams,ar dažām nacionālajām nobīdēm.Pa starpu gadās kāds Depuputāts,miljonārs,vietēji kriminālā autoritāte utt.Dažs var braukt kramā gadiem ilgi, cits terorizē kaimiņus, no jauniešiem var atrauties pa purnu un utt.Un reti kuŗš zin TO, cik īsti krievu "bandītu" bija rīgā un d-pilī pirms 28g un cik viņu tur ir šobrīd.Un ar ko viņi (tagad!) nodarbojas.Ko viņi "gaida" un uz ko "liek" (cerībass).Jā.

4dien atviegloti uzelpojām- pmpis nogāzts.Kurš iedrošināja? Sanāk, ka okukupēti bijām ne 50, bet visus 80g ? Kurš te po/ujā skaitīja krievu miljardus LV kredīt iestādēs, kuŗš pumpēja krievu škidrumus un bārstījās ar krievu izejvielām un braukāja tranzītā? Kam diez tika patiesais navars no visa tā? Tie tagd karos/pret, ja??

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Tak aizveries vienreiz, ārvalstu aģent. 100 rubļi jau kabatā?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pats labāk aizrijies, Kretīn! Simtpunkt, ka konkrēti Tu cūkāji krievam zimpi gan pagājušajā, gan arī šajā gadsimtā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Pielādētu jautājumu uzdošana bez vēlmes saņemt uz tiem atbildes ir prasta kremļa demagoģija tā kā skaidrs kā ledeni cūkā.

Kā bija teiciens viens muļķis var uzdot tik jautājumus cik 100 gudrie nevar atbildēt. Uz pielādētiem jautājumiem nav jāatbild.

Piemēram jautājums vai 650 joprojām ir kremļa padauza nav jautājums uz kuru var atbildēt ar jā vai nē, jo jebkura atbilde jau ir taisnošanās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

27.augustā, sestdien, Slovākija beidzot parakstīja vienošanos ar Čehiju un Poliju par gaisa telpas sargāšanu ( kamēr dabūs F16 2024.gadā ). Līdz ar to 11 vai 12 Slovākijas Mig-29 beidzot varēs tikt nodoti Ukrainai. It kā nav daudz. Tomēr šiem Migiem ir tā atšķirība, ka tie piemēroti NATO bruņojuma, resp. dažādu interesantu raķešu un bumbu izmantošanai.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti