Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

NY Times raksta, ka vietējā ražojuma Grom raķetes

t.me/UAonlii/34894?single

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Variants protams interesants, bet tādā gadījumā jautājums cik tam pasākumam raķešu daudz saražots. Arī no ukraiņu puses bliežot pa Krimu ir jārodas iespaidam, ka ukraiņi to var darīt pietiekami bieži. Attiecīgi tuvākajās dienās ukraiņiem vajadzētu šādu triku atkārtot, pretējā gadījumā krievi nonāks pie slēdziena, ka to raķešu nemaz tik daudz nav, un, lai bīstamība saglabājas, situācija nav tik slikta, kā tas šobrīd ir ar HIMARS uzbrukumiem gar frontes līniju.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Bieži? Tu vēl neesi pamanījis, ka ukraiņi taupa munīciju un koncentrējas uz kvalitāti, nevis kvantitāti? Un krievi ir panikā tieši no precizitātes un mērķtiecības - arī šeit - bez jebkādas iepriekšējas piešaudes trieciens ir precīzs un efektīvs.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Ir atšķirība starp munīcijas taupīšanu un tās neesamību. Pat ja ukraiņi taupa šīs raķetes, viņi nedrīkst ilgi bakstīties ar otro triecienu, jo militāras jēgas, kopējā frontes kontekstā skatoties, no šī uzbrukuma bija samērā maz, tas vairāk bija trieciens pa krievu karavīru un civiliedzīvotāju morāli. Tagad uztaisot pauzi būs skaidrs, ka to raķešu ir ļoti maz vai vairāk nav, kas krieviem dos laiku un pamatojumu pacelt savu karavīru morāli, un sagatavot risinājumus lai izvairītos no nopietnām sekām nākošajos uzbrukumos, ja tādas raķetes tomēr atradīsies.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu jā, kur nu atrast militāru jēgu pretinieka aktīvā lidlauka un lidmašīnu iznīcināšanā...

Un visi dzīvo pārliecībā, ka Ukrainai nav kur likt raķetes! vai tomēr nē? Līdz šai dienai domāja, ka šādu raķešu nav vispār...

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Lidlauks nav iznīcināts. Ir iznīcinātas pāris lidmašīnas un munīcijas noliktavas. Jā, problemātiski, bet tas nav nekas tāds, ko krievi nevarētu atrisināt. Nabaga Černobajevakas lidostā pie Hersonas krievu garnizonu ukraiņi saspridzināja vismaz 20 reizes ar ievērojami lielākiem zaudējumiem, pirms krievi saprata mājienu, attiecīgi 8 vai 9 lidmašīnu zaudējums varbūt ir sāpīgs, bet ne kritisks. Taktiski tā protams ir problēma, bet stratēģiski ir nopietnāks jautājums - cik šādu raķešu ir Ukrainas rīcībā? Ja daudz un Ukraina to var parādīt kaujas laukā, tad tas jau liek mainīt diezgan daudzus stratēģiskos plānus, jo tas nozīmē, ka vienīgā drošā vieta, kur glabāt munīciju principā ir jau Krievijas teritorija. Ja raķetes ir tikai pāris un Ukraina šīs raķetes cītīgi taupa, tad krieviem nav nepieciešams īpaši iespringt un pārzīmēt savus plānus, jo tehniski vēl kādu munīcijas noliktavu var atļauties ziedot.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Būtībā šis tas vairāk , kā 9 lidmašīnas. Aviācijas degvielas tvertnes pagalam, kas apgrūtinās degvielas pildīšanu kādu laiku, kamēr uztaisīs jaunas, jo būs jāpilda no degvielas vedējiem.

Bez tam , retais zinot, ka eksplozijas esot bijušas 3 Krimas aerodromos, ne šajā vien. Vēl Novoaleksandriivkas un Kačas aerodromos. "Мало хто знає, що бавовни було три – у Новофедорівці, Новоалексіївці та аеродромі Кача"

Bez tam kaut kas specīgi deg Mikolaivkas rajonā ( šis apvidus ir tāda kā sala starp Krimu un "kontinentālo Ukrainu" ne tālu no Čonharas tilta ( ko vajadzēja uzspridzināt pirms iebrukuma, bet kas netika izdarīts.) Un vēl deg Jeiskas naftas bāze Krievijā, Kubaņā, pie tā Azovas jūras līča, kam otrā pusē krievu kontrolētā Ukrainas daļa.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Pagājušo nakti eksplozijas bijušas Baltkrievijā, Zjabrovkas aerodromā ( vietu nosaukumi aptuveni, jo ieviešas juceklis angļu/krievu/baltkrievu vai ukraiņu nosaukumu atšķirībās ), kas uz Ukrainas pusi no Gomeļas.

Interesanti, ka šis ir viens no tiem objektiem, par ko Lukašenko teica: ja nu tam uzbruks, tad Baltkrievijai nāksies sevi militāri aizstāvēt.

Bet: "Baltkrievijas Aizsardzības ministrija paziņojusi, ka pagājušajā naktī Ziabrovkas lidlaukā dzirdētie sprādzieni notikuši aprīkojuma aizdegšanās rezultātā."

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt
MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Šodien, kad arvien precīzāka informācija pienāk par pilno notikušā apjomu, var teikt, ka ukraiņi izgāja uz gandrīz maksimumu vēstījuma nodošanai, ka karš tikai tagad tā pa īstam sāksies. Viens lidlauks sašauts ar 2-3 raķetēm būtu vēl tāda pabiedēšana, bet jaunākajos satelītattēlos var redzēt, ka sprādzis ir vairākas vietās tā paša lidlauka ietvaros, kas jau nozīmē ka no biedēšanas plānots pāriet uz aktīvu karadarbību. Krievi protams daļu vraku jau bija novākuši, bet praksē ideja par to, ka okupanti dienvidu piekrastē un Krimā var sākt gatavoties "labas gribas žestam" ir nodota.

Baltkrievija jau ir interesantāks moments, bet domāju, ka tajā virzienā vairāk kustību kādu laiku nebūs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Elektrolīnijas no Zaporožjes AES uz Krimu balsts nestāv pareizi

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Piekusa un apgūlās atpūsties.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

13 tk baltkrievu piekrituši cīnīties pret Ukrainu.

Gan jau pastiprinās ar krievu daļām un uz priekšu

t.me/politics_ukr/8143

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Kaut kur dzirdēju labu tēzi par baltkrievu iesaistīšanos karā - viens ir Baltkrievijā bāzē varonīgi runāt, bet kaut kas jau pavisam cits iet pāri robežai pret visu, ko ukraiņi savā pusē sagatavojuši. Baltkrievi nav krievi, pie pirmajiem 200tajiem tā karot gribēšana ātri noplaks un skatieni tiks vērsti tā brīža militārās vadības virzienā.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Paturpinot domu - ja Lukašenko būtu ticība, ka tā armija nepagriezīsies pret pašu, tad viņi jau no pirmās dienas būtu Ukrainā. Bet batķka tomēr mums reālists un saprot, ka nav labi apbruņot tautu, kas to tik vien gaida kā viņa asinis, un tur pat krievu komandieri diezin vai palīdzēs. It sevišķi jau šobrīd, kad vispār pastāv jautājums, vai Krievijas armija vēlreiz spētu apspiest nemierus Baltkrievijā.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 3 Atbildēt

Kas tās par muļķībām? Kas lukašam Ukrainā pazudis? Lukašs labprāt sēdētu kā neitrāls vidutājs , bet tā kā ES viņu iegrūda Putina nagos, tad viņš tagad ir spiests laipot uz robežas kur pēc iespējas vairāk jāatbalsta Krievija bet jācenšas izvairīties no tiešas iesaistīšanās karā. Un par kādu "vēlreiz apspiest nemierus" tu runā? Tu par tiem eiropas organizētajiem švakajiem protestiem?

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Oho, tātad Eiropai Baltkrievijā ir tik liela ietekme, ka Lukašenko pat bija spiests ar kalašņikovu rokās pa pili staigāt, kamēr Koļeņķa sapulcēs tēvam blakus bruņuvestē piedalījās? Takā jau būtu laiks atzīt, ka Baltkrievijā ir nopietnas problēmas ar ekonomiku un vienīgais uz kā tas režīms turās ir tā pati Eiropas vai Krievijas nauda. Pēc protestu apspiešanas Baltkrievijā palika tikai krievu nauda, ja to var uzskatīt par Lukašenko iegrūšanu krievu nagos, tad ok, bet reāli skatoties režīms brūk.

Un par kādu tiešu iesaistīšanos karā iet runa? Ukraiņi uz Lukašenko, un daļēji arī pašiem baltkrieviem, jau skatās kā uz nodevējiem, jo no ukraiņu puses ir maz atšķirības vai baltkrievi paši iesaistās karā vai atļauj krieviem izmantot savu teritoriju. Tieša neiesaistīšanās karā vēl saglabā iespējas baltkrieviem atjaunot sadarbību ar ukraiņiem pēc kara, bet pat tad tikai pie noteikuma, ka Lukašenko vairs nav pie varas. To saprot arī pats Lukašenko, jo ja viņam būtu tiešām nozīmīgs tautas atbalsts un tie protesti būtu bijuši tik nenozīmīgi, tad viņš jau sen būtu savējos nosūtījis karot Ukrainā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Takā jau būtu laiks atzīt, ka Baltkrievijā ir nopietnas problēmas ar ekonomiku un vienīgais uz kā tas režīms turās ir tā pati Eiropas vai Krievijas nauda. Pēc protestu apspiešanas Baltkrievijā palika tikai krievu nauda, ja to var uzskatīt par Lukašenko iegrūšanu krievu nagos, tad ok, bet reāli skatoties režīms brūk.

Kā dzīvojam mēs? Naudas ir tik daudz kā nekad, (visa palienēta), ārējais parāds arī kā nekad....kuros nagos mēs esam iegrūsti....?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Es nemaz nebrīnos par to ka pēc tam kad ES sarāva ekonomiskās saites ar Baltkrieviju kā sodu par to ka lukašs neatļāvās nomainīties, tur ir ekonomiskās problēmas, bet nu tā kā vajadzētu atšķirt cēloņus no sekām - ja gadījumā piemirsi, protesti bija par prezidenta vēlēšanu iznākumu. Un par ko tāds izbrīns par eiropas ietekmi? Tu domā ka ja Krievija pagājušoziem būtu palaidusi darbā tāda mēroga artilēriju pret Latviju kā divus gadus atpakaļ ES pret Baltkrieviju, pie mums nebūtu izgājuši ielās kādi desmiti tūkstošu cilvēku?

Jā, Lukašenko pēc tam kad ES viņu iegrūda Putina nagos ir spiests par palīdzību atmaksāt, tajā skaitā arī ļaujot izmantot Baltkrievijas teritoriju par placdarmu - ļoti loģiski. Bet ļoti neloģisks ir tavs pieņēmums ka viņš labprāt sūtītu Baltkrievijas armiju karot Ukrainā - pastāsti man, lūdzu, kāds būtu Baltkrievijai un/vai Lukašenko no tā ieguvums - anektētu kādu gabalu Ukrainas?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tu domā, ka šo variantu citi nav izskatījuši? Baltkrievu formējumu vienkārši iekļaus RU armijas sastāvā, aizmugurē noliks kadiroviešus. Par to, ka tur tiek kkas perināts liecina Iskander un gaisa aizsardzības S300 pārmešana. Ar gaisa aizsardzību nodrošina lielākas armijas grupas kurās ir bruņu tehnika. To nevajadzētu darīt, ja vienkārši gribētu iesūtīt 50-60 lielas DRG. Te, visticamāk, plānojas tūkstoši.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Vai visas S300 domātas pretgaisa aizsardzībai, nevar spriest, jo krievu armija daļai S300 raķešu pamainījuši smadzenes, un tās tiek izmantotas kā zeme-zeme raķetes. Tas visvairāk novērots Nikolajevas ( jeb Mikolajevas rajonā ). Visticamāk, tieši bažas par šo raķešu izmantošanu tādā veidā bija par iemeslu nepieciešamībai tās iznīcināt Zjabrovkas lidlaukā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Kur palika sīriešu tūkstoši, kas gatavi cīnīties? Turpat kur inficētie putni un biolaboratorijas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Baltkrievija pēc būtības atrodas okupācijā. Lukašenko tur tik laipo lai saglabātu savu personīgo ādu. Ja ukraiņi sāktu šaut pa Baltkrievijas lidostām, armijas daļām, tad krievi būtu pirmie, kas palaistu raķeti pa Lukašenko pili. Notiktu viss tas pats, kas Donbasā.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Okupācijā viņi tiešām atrodas. Lielā mērā pie vainas ir pats Lukašenko ar vēlmi atjaunot PSRS ekonomiku un sēdēt Kremlī (līdz 2010-jiem viņš uz to reāli taisījās). Un turpat pie vainas ir apmēram puse sovjetiski noskaņoto Baltkrievijas iedzīvotāju, kuri šo kverpli ievēlēja un zem viņa paliecās. 2020. gada protesti bija lemti neveiksmei, jo valsts jau reāli bija okupācijā un parādu jūgā Maskavai.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Girkins-Strelkovs nodzinis ūsas, lai viņu neviens nepazītu ;) un dodas karā uz Hersonu. Krievu patruļas šo starp Krimu un Hersonu esot aizturējušas, pēc tam palaidušas, lai iet vien. Feigins domā, ka tas ir kāds FSB iestudēts pasākums, bet varbūt Krievijas vadība nolēmusi tikt no Girkina vaļā. Girkins bez ūsām šeit:

youtu.be/3mZ1_pfyhhY?t=1438

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Ukraiņu Lielais uzbrukums Hersonai neuzkrītoši nomainīts ar operāciju Peļu slazds. Acīmredzot, ukraiņi iecerējuši krievu armijas Dņepras labā krasta grupējumu ap Hersonu un apkaimi apstrādāt ar artilēriju un aviāciju tikmēr, kamēr krieviem paliks tik nelabi, ka viņi paši no turienes aizies. Kaut kas no tā jau ir izdevies, šī krievu armijas grupējuma vadība pārcēlusies uz kreiso krastu. Kāpēc Krievijas armija pati neuzbrūk ? Jādomā, nav pietiekams daudzums smagās bruņutehnikas, ukraiņi pabojāja tiltus tikdaudz, lai nevarētu ievest tankus. Pagājušo nakti atkal apstrādāts Antonovskij tilts.

www.youtube.com/watch?v=nrJFslpfffk

Krievu galvenais trumpis patlaban - okupētā Zaporožjes AES.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

msh rakstīja: Es nemaz nebrīnos par to ka pēc tam kad ES sarāva ekonomiskās saites ar Baltkrieviju kā sodu par to ka lukašs neatļāvās nomainīties, tur ir ekonomiskās problēmas, bet nu tā kā vajadzētu atšķirt cēloņus no sekām - ja gadījumā piemirsi, protesti bija par prezidenta vēlēšanu iznākumu. Un par ko tāds izbrīns par eiropas ietekmi? Tu domā ka ja Krievija pagājušoziem būtu palaidusi darbā tāda mēroga artilēriju pret Latviju kā divus gadus atpakaļ ES pret Baltkrieviju, pie mums nebūtu izgājuši ielās kādi desmiti tūkstošu cilvēku?

Jā, Lukašenko pēc tam kad ES viņu iegrūda Putina nagos ir spiests par palīdzību atmaksāt, tajā skaitā arī ļaujot izmantot Baltkrievijas teritoriju par placdarmu - ļoti loģiski. Bet ļoti neloģisks ir tavs pieņēmums ka viņš labprāt sūtītu Baltkrievijas armiju karot Ukrainā - pastāsti man, lūdzu, kāds būtu Baltkrievijai un/vai Lukašenko no tā ieguvums - anektētu kādu gabalu Ukrainas?

Par kādu artilēriju ir runa? Lukašenko nebija muļķis un visus kaitīgos informācijas avotus bija novācis jau pirms laika, baltkrievi pa lielam neredzēja to, ko mums te stāstīja, bet tauta pat ar ierobežotu komunikāciju spēja savākties lai masveidā izietu ielās, streikotu uzņēmumos, utt. Ja to būtu tik viegli atkārtot ar pilku iejaukšanos no ārpuses, tad krievi mūs jau sen būtu atgriezuši impērijas paspārnē, bet laikam jau tam procesam vajag kaut ko vairāk kā naudu un gribēšanu gāzt valdību.

Redz es mūsu austrumu kaimiņiem sekoju jau kopš 2014. gada un esmu lietas kursā par visu, kas no veda pie tiem Baltkrievu protestiem. Jā, piekrītu, Eiropa bija tajā procesā iesaistīta, bet nevar par zemu novērtēt arī paša Lukašenko nespēju piedāvāt saviem tautiešiem nekādu attīstību. Vecākās paaudzes varbūt var dzīvot mūžīgajā kolhozā, bet jaunate gan domāja par varas maiņu vai kratījās uz izeju, kaut vai tās pašas Polijas virzienā. Pie tam pirms visa kāzusa ar vēlēšanām paši baltkrievi jau bija sākuši cepties par dažādām tēmām, gan par Lukašenko, gan par augošo Ķīnas, Eiropas un Krievijas ietekmi, līdz ar to klajā laukā tas viss process neradās. Jebkuru diktatoru un režīmu nogalina nevis ārējie spēki, bet gan paša vājums, to varēja redzēt Ukrainā, pēc tam Baltkrievijā un šobrīd pamazām arī Krievijā.

Lukašenko pricipā visu laiku atradās Krievijas nagos, jo Eiropa principiāli vienā brīdī pieprasītu režīma maiņu, līdz ar to vienīgais drošais režīma pastāvēšanas garants bija labas attiecības ar Krieviju vai Ķīnu. Visa cacošanās ar Eiropu principā bija naudas diņģēšana solot demokrātiskas reformas gaišā nākotnē. Es tik brīnos kāpēc Ķīna šobrīd ļāvusi sevi tā nobīdīt malā no notiekošā Baltkrievijā, bet iespējams tur ir kaut kādas aizkulišu kustības.

Kādi būtu Lukašenko ieguvumi dodoties karot? Ja karš tiešām būtu salīdis tajās sākotnējās 2-3 dienās līdz Kijevai, tad Lukašenko varētu celt savu reitingu kopā ar Putinu, kā krievu zemju apvienotāji un izsist sev kādu vietu jaunajā apvienotajā valstī. Baltkrievija no tā neko neiegūtu, bet varas līmenī tādas detaļas nevienu nerausta. Ukrainas teritorija reāli pat krieviem nav vajadzīga, jo jēga ir tikai varas maiņā. Visas teritoriālās pretenzijas, kas tagad tiek bīdītas ir ar domu lai ir pamats pēc gadiem 10 visu atkārtot. Ja kādu interesētu teritorijas, tad Donbass būtu nevis izzagts, bet gan pilnībā atjaunots, lai tikai parādītu pārējai Ukrainai "ruskij mir" labumus, bet tāds nekad nav bijis mērķis.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Apm. pirms 3 dienām Ukrainā no 4 virzieniem iebrauca konvoji , kas veda pamatā ASV ražojuma kājnieku kaujas mašīnas, noteikti ko citu arī. Nav ziņu, ka konvoji tikuši apšaudīti. Ap šo pašu laiku Rumānijas Melnās jūras piekrastes rajonā riņķoja iznīcinātāji F18, it kā bruņoti ar gaiss-gaiss raķetēm. Pastāv uzskats, ka šie iznīcinātāji spēj pārvert krievu raķetes, kas izšautas no Kaspijas vai Melnās jūras rajona. Dažas dienas arī Ukrainā nav bijusi vispārējā gaisa trauksme. Pirmā konvoja grupa ar bruņutehniku, ap 20 vienībām , sasniegusi Donbasu.

Sašauts Vāgnera grupas grupas štābs Popasnā aptuveni laikā, kad tur uzturējies pats Prigožins. Par pēdējo līdz šim nekas neesot dzirdēts.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Par Prigožinu interesants moments - ja čalis tiešām ir "200tais", tad būs interesanti paskatīties, kas tālāk notiks ar pašu "muzikantu" organizāciju un kā notiks turpmākā vervēšana. Viņš tomēr bija ļoti pietuvināts Putinam, līdz ar to šādu cilvēku tā uzreiz nevar aizstāt, itsevišķi jau šobrīd, kad ir visādi riski arī pašam Putinam.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Cerams, ka pagalam, jo liels maita. PSRS laikā nosēdējis 10 gadus par banāliem kriminālnoziegumiem. Kaut kāds vēsturnieks bija izracis tiesas materiālus par viņu, viena epizode bija, ka viņš žņaudzis sievieti, kamēr pārējā banda nozieguma upuri aptīrījusi.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nu re, kādi maitasgabali šodien pie varas kloķiem tikuši.... proletariātam gan jau stāsta, ka šamais bija disidents un padomju režīma upuris

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Gandrīz acīmredzamais -neticamais. Drons kamikadze laikam switchblade 600 nogāž sakaru torni Krievijas teritorijā netālu no Ukrainas robežas:

www.reddit.com/r/ukraine/comments/wouu9y/a_kamikaze_drone_of_the_armed_forces_of_ukraine/

Vēl: viens no labākiem līdz šim dzirdētiem militārās leksikas paraugiem

www.youtube.com/watch?v=HJ-3UClONZk

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Daudz sprādzienu Džankojas rajonā, Ziemeļ Krimā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nē jopcik, tiem krieviem ar steigu jābeidz pīpēt, tik daudz tehnikas jau "nopīpējuši", un munīcijas noliktavas ar

P.S. varbūt cīgas jākonfiscē, vai ko nu viņi tur "šņauc" ...

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Šis ir tas par ko runāju iepriekš - ja tālās darbības ieroči ir, tad ar tiem ik pa brīdim krievos jārada pastāvīga sajūta, ka nekur vairs nav droši. Pietiekami sapišot krieviem prātu, tiešām var nonākt līdz "labas gribas žestiem" par diezgan lielām teritorijām.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Cerēsim. Ar Bairaktariem gan viņi diezgan ātri tika galā. HIMARs gan ātruma dēļ ir neatrisināms viņiem. Pgdm tikai mēģina WWII praksi - uz dullo spridzināt šrapneļus lai kāda šķemba trāpa

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tādā garā turpinot nonest krievu pretgaisa aizsardzību, Bairaktari drīz atkal kļūs aktuāli.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Sprāgst un deg vēl vienā militārā lidostā Gvardjeiskas ciema tuvumā tikai 20 km no Simferopoles centra un ap 5 km no Simferopoles starptautiskās lidostas. "Autoritātes" pagaidām domājot, ka it kā drons uzbrucis. Pagaidām nav zināms, cik lieli postījumi šajā lidostā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

MMX rakstīja:

msh rakstīja: Es nemaz nebrīnos par to ka pēc tam kad ES sarāva ekonomiskās saites ar Baltkrieviju kā sodu par to ka lukašs neatļāvās nomainīties, tur ir ekonomiskās problēmas, bet nu tā kā vajadzētu atšķirt cēloņus no sekām - ja gadījumā piemirsi, protesti bija par prezidenta vēlēšanu iznākumu. Un par ko tāds izbrīns par eiropas ietekmi? Tu domā ka ja Krievija pagājušoziem būtu palaidusi darbā tāda mēroga artilēriju pret Latviju kā divus gadus atpakaļ ES pret Baltkrieviju, pie mums nebūtu izgājuši ielās kādi desmiti tūkstošu cilvēku?

Jā, Lukašenko pēc tam kad ES viņu iegrūda Putina nagos ir spiests par palīdzību atmaksāt, tajā skaitā arī ļaujot izmantot Baltkrievijas teritoriju par placdarmu - ļoti loģiski. Bet ļoti neloģisks ir tavs pieņēmums ka viņš labprāt sūtītu Baltkrievijas armiju karot Ukrainā - pastāsti man, lūdzu, kāds būtu Baltkrievijai un/vai Lukašenko no tā ieguvums - anektētu kādu gabalu Ukrainas?

Par kādu artilēriju ir runa? Lukašenko nebija muļķis un visus kaitīgos informācijas avotus bija novācis jau pirms laika, baltkrievi pa lielam neredzēja to, ko mums te stāstīja, bet tauta pat ar ierobežotu komunikāciju spēja savākties lai masveidā izietu ielās, streikotu uzņēmumos, utt. Ja to būtu tik viegli atkārtot ar pilku iejaukšanos no ārpuses, tad krievi mūs jau sen būtu atgriezuši impērijas paspārnē, bet laikam jau tam procesam vajag kaut ko vairāk kā naudu un gribēšanu gāzt valdību.

Redz es mūsu austrumu kaimiņiem sekoju jau kopš 2014. gada un esmu lietas kursā par visu, kas no veda pie tiem Baltkrievu protestiem. Jā, piekrītu, Eiropa bija tajā procesā iesaistīta, bet nevar par zemu novērtēt arī paša Lukašenko nespēju piedāvāt saviem tautiešiem nekādu attīstību. Vecākās paaudzes varbūt var dzīvot mūžīgajā kolhozā, bet jaunate gan domāja par varas maiņu vai kratījās uz izeju, kaut vai tās pašas Polijas virzienā. Pie tam pirms visa kāzusa ar vēlēšanām paši baltkrievi jau bija sākuši cepties par dažādām tēmām, gan par Lukašenko, gan par augošo Ķīnas, Eiropas un Krievijas ietekmi, līdz ar to klajā laukā tas viss process neradās. Jebkuru diktatoru un režīmu nogalina nevis ārējie spēki, bet gan paša vājums, to varēja redzēt Ukrainā, pēc tam Baltkrievijā un šobrīd pamazām arī Krievijā.

Lukašenko pricipā visu laiku atradās Krievijas nagos, jo Eiropa principiāli vienā brīdī pieprasītu režīma maiņu, līdz ar to vienīgais drošais režīma pastāvēšanas garants bija labas attiecības ar Krieviju vai Ķīnu. Visa cacošanās ar Eiropu principā bija naudas diņģēšana solot demokrātiskas reformas gaišā nākotnē. Es tik brīnos kāpēc Ķīna šobrīd ļāvusi sevi tā nobīdīt malā no notiekošā Baltkrievijā, bet iespējams tur ir kaut kādas aizkulišu kustības.

Kādi būtu Lukašenko ieguvumi dodoties karot? Ja karš tiešām būtu salīdis tajās sākotnējās 2-3 dienās līdz Kijevai, tad Lukašenko varētu celt savu reitingu kopā ar Putinu, kā krievu zemju apvienotāji un izsist sev kādu vietu jaunajā apvienotajā valstī. Baltkrievija no tā neko neiegūtu, bet varas līmenī tādas detaļas nevienu nerausta. Ukrainas teritorija reāli pat krieviem nav vajadzīga, jo jēga ir tikai varas maiņā. Visas teritoriālās pretenzijas, kas tagad tiek bīdītas ir ar domu lai ir pamats pēc gadiem 10 visu atkārtot. Ja kādu interesētu teritorijas, tad Donbass būtu nevis izzagts, bet gan pilnībā atjaunots, lai tikai parādītu pārējai Ukrainai "ruskij mir" labumus, bet tāds nekad nav bijis mērķis.

"Lukašenko pricipā visu laiku atradās Krievijas nagos, jo Eiropa principiāli vienā brīdī pieprasītu režīma maiņu, līdz ar to vienīgais drošais režīma pastāvēšanas garants bija labas attiecības ar Krieviju vai Ķīnu."

Izlasi šo ģeniālo frāzi 3x vai 5x vai jebcik, lai saprastu, cik ļoti mērķtiecīgi Eiropa spieda Lukašenko kļūt atkarīgam no viņu pašu finansētā Putina.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Tātad Eiropa finansē Putinu, lai tas Lukašenko padarītu atkarīgu no sevis nevis no Eiropas, kas finansē pašu Putinu? Uzreiz rodas jautājums - a pa tiešo finansēt Lukašenko nesanāk lētāk?

Un kāpēc tad kādu finansēt, ja var tāpat nomainīt?

Un tad jau sanāk ka Putins ir tikai Eiropas ieliktenis?

Bet tad jau sanāk, ka Eiropa viņu šobrīd var nomainīt un ielikt vietā kādu citu, kas turpinās gāzi pumpēt?

A kāpēc Eiropa tad slēdzas nost no Krievijas energoresursiem?

Varētu lūdzu skaidrojumu savādāk doma ir tik dziļa ka es nenoķēru ideju, kāpēc Eiropai caur izpūtēju jaukt motoru, ja var attaisīt arī dzinēja pārsegu. Vai arī Eiropā vienkārši vieni mazohisti valda, kas tā vietā lai paši organizētu varas maiņu citā valstī, sponsorē trešo valsti ar mēŗki lai tā varu maina par labu sev nevis Eiropai?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, sanāk. Tev to, ka Brisele un Maskava bija sabiedrotie, pirms "lielās nodevības" ir tikpat grūti aptvert kā tiem pie pieminekļa - ka Staļins un Hitlers sākotnēji bija sabiedrotie. Vēsture atkārtojas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 2 Atbildēt

Nevis sabiedrotie, bet Briselei bija plāns, ka Maskavu iesaistot starptautiskajā ekonomikā tā nezāģēs zaru uz kura pati sēž. Bet izrādās zāģē gan un ka Maskava būs ik stulba negaidīja. Baidens arī diplomātiski norādīja, lai nelien Ulkrainā, bet krievs jau diplomātiju nesaprot, kamēr pa purnu nedabū lien pār sētu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Ļoti maldies. Un Baidens, lai vai kā tev negribētos to atzīt, vistiešākajā veidā un publiski ATĻĀVA līst Ukrainā. Tikai vairākas dienas pēc tam, kad Ukraiņi ar citu sabiedroto palīdzību bija zibenskara plānus izgazuši, apmata kažoku uz otru pusi un nostājās Ukrainas pusē.

Laikam jau arī "sīko faktiņu", par kuru mūsu vietējo komunistu propagandas mašīna klusē, ka Baidena ieliktenim Porošenko draud tiesa par valsts nodevību sadarbībā ar Krieviju, neesi nemaz informēts.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Lukšenko nav labs onkulis ar dažiem trūkumiem, kuru sliktā Eiropa spieda, bet varēja nespiest. Viņš ir diktators, kura režīms asiņainās un pretīgās izdarībās līdzinās Āfrikas un Dienvidamerikas diktatoru sliktākajiem paraugiem.

"The Belarusian Diaspora Is Terrified as Lukashenko’s Killings Spiral: Neilgi pēc tam, kad pēc Baltkrievijas amatpersonu kritizēšanas no Tokijas gandrīz tika nolaupīts Baltkrievijas olimpiskais sportists, Kijevā, Ukrainā, tika atrasts pakāries ievērojamais baltkrievu diasporas pārstāvis Vitālijs Šišovs. Vietējā policija sākusi slepkavības lietu; Baltkrievijas valsts televīzijas personības regulāri ārdās par to, ka jāpakar “nodevēji”; Lukašenko vienmēr ir uzvedies slepkavīgi. Apsveriet šo sirreālo dokumentālo filmu par Lukašenko nevaldāmo varas tieksmi, kas sākotnēji tika uzņemta 1996. gadā.;

www.imdb.com/title/tt0117225/

Vairāki cilvēki, kas bija saistīti ar filmu, paši “pazuda”. Plaši tika baumots, ka krematorijas vadītājs vietējā kapsētā runājis ar citiem par to, ka bijis spiests atbrīvoties no pulkveža Jurija Začarankas, kurš runāja ar dokumentālās filmas veidotājiem. Protams, neviens nevarēja apstiprināt vīrieša apgalvojumu, jo viņš pats ātri vien nomira vardarbīgā nāvē. citāti bija no:

foreignpolicy.com/2021/08/04/belarus-diaspora-lukashenko-killings/

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Atradu to 1996.g. filmu par Lukašenko Youtube:

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Interesants bijušā ASV karavīra pārspriedums par ASV palīdzību Ukrainai:

Tā teikt ne man vienam liekas, ka Krievija jau ir visos veidos šo karu zaudējusi, bet ar Ukrainas uzvaru vēl neviens tā īpaši nesteidzas. Blogeris diezgan neitrāli izskaidro situāciju un loģiku aiz ASV lēmumiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Luhanskiešu mobilizācijas taktika sasniegusi jaunus augstumus ( jeb" zemumus" ). Tā kā daudzi "kareivju kandidāti" slēpjas dzīvokļos un uz ielas nerādās, pēc pārtikas sūtot sievietes, tad pilsētas priekšnieks atļāvis rekrutētājiem uzlauzt aizdomīgo dzīvokļu durvis. Vēl varianti ir, ka zaldātu ķērāji piedāvā vecākām sievietēm pārtiku uz ielas apmaiņā pret informāciju, kur kāds slēpjas, un dežurē pie bērnudārziem, gaidot, kad kāds nāks izņemt bērnu. Nesen viens "mobilizācijai pakļautais" tieši šādā veidā tika saķerts, un tas radīja nelielu publicitāti.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Un attiecībā uz politiku, šodien Ļvovā ANO genseks Guterēšs tiekas ar Zeļenski un Erdoganu. Runa par graudiem, atomstaciju un "mieru".

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Neviss runa par graudiem, bet Erdogan ir atsūtīts pierunāt ukraiņus uz "mieru". Lai izskatītos solīdāk piesaistīts ANO ar Gutarešu. Iznākums jau zināms šobrīd, bet Erdoganam tas ir jādara lai parādītu Maskavai, ka viņš jau mēģināja, bet nekā nesanāca

MMX Reģ.: 03.03.2022
3 0 Atbildēt

Normālas miera sarunas ar Erdoganu - ja Zeļenskis pasaka ka miera nebūs, tad Erdogans uzreiz var piedāvāt pārdot ieročus Ukrainai. Lūk to es saucu par biznesa pieeju.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, skaidrs. Negribējās gari rakstīt, bet Guterēšam interesē arī graudi. Starp citu, vakar sākās Turcijas "specoperācija" Sīrijā un bez tam Turcija un Izraēla atjaunošot pilna apmēra diplomātiskās attiecības. ( AlJazeera )

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Lūk, tas ir tieši tas, ko Erdogan iztirgojis.

Krievi neiejaucas turku darbībās Sīrijā un par to Erdogan brauc uz Ukrainu pierunāt noslēgt mieru.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tad cerams ka viņam "palūgs" neiejaukties.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Hmm...this page doesn’t exist. Try searching for something else... Lohiem drošvien tas nav jāzin, tapc nerāda.

Apskatīsm labāk jaunākās GanDonZiņas: 18 авг 2022, 20:36...Склад с боеприпасами загорелся в Белгородской области (nu i hyisņim, apjaķ pakuriļi).

Ā, jā: 18 авг 2022, 17:06 ... Департамент оборонных ресурсов Эстонии начал рассылку собственникам частных автомобилей предварительных решений о принудительном использовании транспортных средств силами обороны в случае объявления в стране военного положения, сообщило издание Eesti Ekspress....Издание отмечает, что содержание данных решений представляет собой «информацию для внутреннего пользования». Решения распространяются на автомобили категории N1G (внедорожники весом не более 3,5 тонн), такие как Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, BMW X5 и X6, Audi Q7 и других внедорожников...-hahhahaa,āhhhahahahāaāā,aāā ;P

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Cilvēkam ar šauteni ir vienmēr taisnība

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Tur bija video par sprādzieniem Sevastopolē.

Sprādzieni bija, bet tikai Belbekas lidostā pie Sevastopoles un tas video bija vecs no citas vietas

Izdzēsts twitter.com/breakinglv/status/1560356232707411968?t=7XTPQcu7R-h_wBd9w_t_jA&s=19

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Bet vispār tad tagad jābrauc uz Igauniju pēc kruzaka?

Igauņi gan jau kratās vaļā, lai armija nenokonfiscētu

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Ženēvas konvencijas atļauj tādus 650 atstāt bez BMW un tālāk lai iet kājiniekos.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Labāk pievaldi pirkstus, vecais kropli! Kājniekos visdrizāk iesi tu pats , kurš te vēl burtiski nesen kāri šmakstinādams cūkāja to pašu krieva cimpi, reklamējot "passaulē tīrāko" (un smirdīgāko) gāzveida draņķi.

Latvijas lohi ir iedomājušies, ka reāla konflikta gadījumā uz viņiem neattieksies nu itin nekādi vispārpieņemtie karalauka likumi.Tāpēc drošvien delfi un kassjauns viņiem par to nestāsta.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jefiņ noskaidro no kurienes rodas LPG un ar ko tā atškiras no dabasgāzes. Bet kā reklamēji krievu sputņiku gan atceros.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Man nav nekad bijis bmw un tu esi vienkārši melis un dažādu neesošu suudu piedēvētājs.Ar krievu un ar sputņiku man nav bijis nekāda sakara.Kāds tur kanibāls, vnk lēts smirdīgs šakālis.Iebāz labāk to lpg krānu sev (vai savam mazdēlam) mutē.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Kā tad tev nav bijis sakars ar Sputņiku, ar Putina krānu mutē te skrēji kopēt sputņika ziņas un ka bez sputņika gals mums klāt. Tā kā turpini ostīt smirdīgo LPG braucot aiz manis ar savu ne-BMW.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

LPG.LV atbilde:

Sašķidrināto naftas gāzi saņemam no vairākām valstīm – ES valstis( pārsvarā) un Krievija.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

LPG "paliek pāri" benzīnu no naftas tecinot. Saņemam pārsvarā no Mažeiķiem "ES valstis, ha", un tur kādu naftu pārdzen, no tādas valsts arī mums tas LPG ceļas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Es pet tev (meeslamelim) nejautāju- kā tu varētu nocitēt, kur konkrēti es to teicu.Ka bez sputņika mums gals klāt.

Par ziņu kopēšanu- tev loham tāpat nav vērts neko citu kā kassjaunsa atraugas kopēt.Jau neskaitāmas reizes esi pierādījis savu gatavību nolaizīt aizpakaļu šīs "neviltotās" informācijas autoriem un iedevesmotājiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Neiešu taču rakāties caur visiem ārvalstu aģenta verbālās caurejas ierakstiem.

Kaut vai viens ieraksts ar slēptu reklāmu:

650

11.02.2021 14:23

-jā, tieši ar TO vajadzētu "sākt",ka iedod pašu iespēju kā tādu un ļauj izvēlēties produktu.Nevis vispirms noimitēt giga-darbību,piesaistīt mega-resursus,saņemt pasakainu atalgojumu, bet rezultāts būs "kaut kad".

650

20.06.2021 3:51

-bet Čiekuru kanibaaldirsā /bālajā ievietot tiešām vajadzētu, lai pārbaudītu vai un kā placebo nostrādā.Jā.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ārvalstu aģents, iespējams, esi TU pats. Apmelotājs,piedēvētājs un vienkārši šakālis.Visos tavos apgalvojumos nav itin nekādas taisnības, kā arī par savu tupo bazāru tu atbildēt tu neesi spējīgs.

Turpināsi te šajā garā dirst- saņemsi reālu "iesniegumu/redaktoram".Principā.Tādi kropļi būtu jāmāca visiem pieejamajiem līdzekļiem, kaut arī cerības gauži mazas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Iesniedzēj dabūsi pretī, tā kā par vēlu jau, nocitēju tavu bazāru. Vispār ar iedomu draugiem cīnās citā iestādē ar ērtiem krekliem un mīkstām sienām.

Un kas tev pret vārdu ārvalstu aģents, Latvijā tas nav nekas krimināls, tā ir uzslava censoņiem, kas pilnīgi nesavtīgi piegādā ārvalstu ziņas bez nekādiem zemtekstiem vai komentāriem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ej paārstējies, slimniek!! Acīmredzami esi Lomā iejuties, savulaik to "ārvalstu" krānu līdZ pašām zarnām ierijis.Pārāk sasūkājies/saostījies.Tu tā kā tāds aizkosts kropļa šakālis te jau nezkuro reizi arvien un katrureiz no jauna tīšām velc uz personīgo kašķi.Sev/vienīgajam esi piešķiris ekskluzīvās tiesības svaidīties ar izdomājumiem un piedēvējumiem.Ta kur nu vēl tiesības uz "citādu viedokli".Un nevienam gļēvajam šejienes "censoram" nav spēka šim te visam beidzot pielikt Punktu.Tfu!

Vispār šo te suudu (iA REDAKCIJAS TĪŠUPRĀT IZVEIDOTO !) sen bija laiks aizslēgt ciet- jo (sen jau!) par daudz te brīvdomības.Informāciju par visiem šiem te Valsts Ienaidniekiem, kuri te pa vakariem publicē savus "viedokļus", nekavējoties nodot drošības dienestiem izvērtēšanai! Pietiek provocēt- tēmu laiks slēgt!

Kā delphos,kasjaunsā,apollusā un/vai pārējajājājos "oficiālā" viedokļa paudējos- nevienu lieku vai nejaušu komentāru! Klapes uz acīm/ausīm un nekādu papildu informāciju!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Klačas un bumas no tantes Bauskā nav papildus informācija, bet gan gaisa jaukšana saprotamu mērķu labā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Konkrēti, kādu "mērķu" labā? Tu, kropli, konkrēti personīgi vispār esi ņēmis dalību kādā Ukrainas atbalsta akcijā? Vai kampaņā? Ko tu personīgi esi izdarījis "lietas labad"? Cik tu kam noziedoji vai ko personīgi koordinēji? Jeb tikai krieva lpg krānu mutē turēji,vienlaikus šeit savus slimā šakāļa murgus publicēdams apgalvojuma formā?

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Krotow rakstīja: Tādā garā turpinot nonest krievu pretgaisa aizsardzību, Bairaktari drīz atkal kļūs aktuāli.

Tas risinājums laikam bija radiosakaru traucējumi, ne nomedīšana. Runā, ka šajā disciplīnā krieviem sokoties ittin labi

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Nesakās gan tik labi kā varētu gaidīt no analogovnoņet. Tāds traucētājd pats kļūst par viegli nopeilējamu mērķi, pie tam nevar traucēt visas frekvences vienlaicīgi. Jā komerciālo dtronu 2.4G un 5G var traucēt, bet militāro dronu ar patvaļīgu mainīgu frekvenci diez vai. Kopš ir software radio tā vairs nav problēma lēkāt pa frekvencēm.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tu, drronu un lpg krānu sukātāj, labāk "vērīgāk iepazīsties" ar pašu ukraiņu vakar pausto informāciju.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nu, pretgaisa aizsardzības sakarā labākais tests būs Krimas tilts pie Kerčas. Pāris raķetes tur, jādomā, jau pārtvertas, kad bija tie blīkšķi pie Kerčas ceturtdienas vakarā, bet tā bija tikai tāda pieklauvēšana. Pa nopietnam būtu, ja pasākumu sāktu ar pretradaru raķetēm, pēc tam ATACMS. Ja ATACMS pārtver, procesu atkārto.

Bet jaunākais ir, ka drons šorīt nometis spridzekli ( vai arī tas bija drons-kamikadze ) uz Kara Flotes štāba ēku Sevastopolē. Lai štābistiem nebūtu garlaicīgi.

www.youtube.com/watch?v=C3noKUCkz5c

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pēc citas versijas, tas drons vienkārši iedūries/jumtā. Pats/sevi,tāteikt,nometis.Žēl, ka nav skurstenī ietrāpījis.Par tilta "piešaudi" būtu skaidrs- priekš kam tērēt uzreiz kādas "īstās" raķetes.Lai krievs tērē savējās.Pie viena izdevība noskaidrot- kā darbojas krieva radari un kur/cik..

Te jau reku vēl citas domas (godīgiem pisloņiem) traucē miegu: 19 авг 2022, 16:55 Эксперт оценил вероятность отключения Западом всех смартфонов в России ...«Можно ли удаленно отключить айфон или Android? Можно! Но...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Ļoti maldies. Un Baidens, lai vai kā tev negribētos to atzīt, vistiešākajā veidā un publiski ATĻĀVA līst Ukrainā. Tikai vairākas dienas pēc tam, kad Ukraiņi ar citu sabiedroto palīdzību bija zibenskara plānus izgazuši, apmata kažoku uz otru pusi un nostājās Ukrainas pusē.

Laikam jau arī "sīko faktiņu", par kuru mūsu vietējo komunistu propagandas mašīna klusē, ka Baidena ieliktenim Porošenko draud tiesa par valsts nodevību sadarbībā ar Krieviju, neesi nemaz informēts.

Vai tiešām klusē?

www.tvnet.lv/7413178/porosenko-tiek-turets-aizdomas-par-valsts-nodevibu

www.delfi.lv/news/arzemes/porosenko-turot-aizdomas-par-valsts-nodevibu.d?id=53888919

nra.lv/pasaule/369307-porosenko-par-spiti-apsudzibam-nodeviba-atgriezas-ukraina.htm

www.apollo.lv/7413191/porosenko-tiek-turets-aizdomas-par-valsts-nodevibu

www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/porosenko-atgriezies-ukraina-prokuratura-pieprasa-noteikt-miljardu-grivnu-drosibas-naudu.a439269/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Un kā pašam liekas, nespējot ielikt neko jaunāku? Kā saucams tas process laikā kopš datumiem, kurus sameklēji?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vai tad lietā ir kaut kādi būtiski pavērsieni? Nu, padalies, neturi sveci zem pūra.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Laikam jau kara sākums tev nešķiet pietiekami spēcīgs pavērsiens... Interesanti, ka tev mīļā rēžīma propaganda klusē, kopš ir sapratusi, ka Putins neizpildīs plānu sagrābt Kijevu un iznīcināt liecības par Baidena-Porošenko darījumiem. Tagad izmisumā cer, ka Tramps ir tik liels muļķis, ka savas puses informāciju glabā mājās naktsskapītī.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Skaidrs, nekā konkrēta nav, bet, kad nevari atbildēt, sākas vecā dziesma uz nodrilētās plates par "miļo režīmu" un bla bla bla... Nav jau pirmā reize.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

ukraiņu

В Сочі точно барбекю підгорає. Чи ще щось, як думаєте?

LATVIEŠU

Sočos grils noteikti deg. Vai jūs domājat vēl kaut ko?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pa to laiku Lukašenko armija karo Baltkrievijas 7 poligonos, un armijas mācības pagarinātas vēl līdz 27.augustam. Mācās visi atskaitot apm. 5000 vīru, kuri stāv pie Ukrainas robežas un atpūšas, kamēr pienāk kārta viņiem arī dzenāties pa poligonu rotācijas kārtībā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, visāda muhļošana un muldēšana turpinās no visām 5cām debesu pusēm.Pirms 3ned muldēja par to, ka visas tuvākās passaules dronu entuziasti sūtīšot savus aparātus tā tilta virzienā.Vienkārši tāpat,lai krievam radītu trauksmi un sajauktu galvu.Izrādās,tas velk uz taisnību.

Arestovičšš pirms neilga laika jau publiski piedraudēja.Ja viņu atlaidīšot, viņš (vairs) muti aiz/zobiem neturēšot.Tagad ,šodien, paskat ko,- 20 авг 2022,16:48 Алексея Арестовича нет в списке ни штатных, ни внештатных советников руководства офиса президента Украины Владимира Зеленского, сообщило украинское издание «Украинський Тиждень»...Отмечается, что в ответ на официальный запрос офис Зеленского предоставил список из 46 советников высшего руководства Украины, среди которых много других публичных личностей, в том числе Михаил Подоляк, однако Арестович в штате не числится...

При этом издание приводит цитату из одного из эфиров Арестовича, в котором он утверждает, что в случае его увольнения из офиса Зеленского он продолжит выступать, но не будет заниматься самоцензурой.

«Дураки просто не понимают, что будет, если я уволюсь», – цитирует Арестовича.

Ранее Арестович заявил, что планирует баллотироваться в президенты Украины, если Владимир Зеленский не пойдет на второй срок...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tad Arestovičs nupat strīmā ar Feiginu iebāza savu apliecību ekrānā:

youtu.be/usdWP8MOw_k?t=2342

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Lieliski, tas tikai norāda uz TO, kāda tur iekšējā jezga notiek un kādi vēl brīnumi varētu atklāties, ja šamējais tiešām sāktu to savējo "muti nesaturēt".

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Kāda tur jezga, kāds nemāk uzdot jautājumu un saņēma nepareizu sarakstu. Arestovičs pirms kāda laika atlaidās pats un kļuva par ārštatnieku. Tā jau mysu žurālisti arī izgāzās, kad Lembergam pajautāja vai šim pieder naftas bāze, ar smīniņu atbildēja ka ne, jo tieši jau nepieder.

Muti virinās pēc kara, tik kuru interesēs kādas tur bijušas iekšējās intrigas.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nupat pretgaisa aizsardzība Sevastopolē šauj uz kaut ko, pārmaiņas pēc ar zenītlielgabaliem. Jādomā, kāds vēlīns drons apkārt lidinās.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Ar lielgabaliem pa zvirbuļiem?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Un lūk atgādinājums LV "patriotiem"- kkur tā no 30.min, par TO, kas (iespējams,jau ilgāku laiku) notiek tepat aiz viņu plattajām mugurām.Kamēr "dziļi paklanāmies" katram atbēgušajam un bez kādiem iebildumiem pieņemam visu un jebkuru.Laipni atļaujam karināt pie katra staba katram savus atribūtus un veidot valsti/valstī.Čekists šodn Zirgā, lielisks izklāsts.Pat kādus populārākos uzvārdus ir "atcerējies".Atceramies vēl veco labo video,kur tas viņa pieminētais savulaik apsolītajā/zemē populārais personāžs savulaik dikti priecājās par "abu" (mūsu) valstu prezidentu satikšanos.U nas VV , i u vas VV..Mnogo obšč... Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Par tēmu, vai "labie krievi" jālaiž iekšā Eiropā, 16.augusta Feigina strīms ar Babčenko, ja kāds nav redzējis, par pēdējā kategorisko pozīciju pat Feigins izskatījās pārsteigts:

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Un par šo pašu tēmu: Albānijā aizdomās par spiegošanu aizturēti divi Krievijas un viens Ukrainas pilsonis,

www.tvnet.lv/7588638/albanija-divi-krievi-un-ukrainis-megina-ieklut-militara-rupnica-karaviriem-parkapeji-savaino-acis

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Bet prottams.LV massu informātori savLaicīgi un smalki informē par notikumiem Allbānijā.Taču par (iespējamajiem) notikumiem tepat LVijā (atsevišķus interesentus) informē vienīgi jūtupa vadošie tenkotāji. WashČekists,Feiginičšs,Arestovičšš un/vai pats Štirlicšš.Jā.

Arī par (igauņu) privātpersonām piederošo apvidus auto "piesaistīšanas" plānu (igauņus) informē vienīgi igauņu delfi igauņu valodā. ekspress.delfi.ee/artikkel/120051848/luksusmaasturite-omanikud-jaaksid-sojas-jalakaijateks ..Mums šitāda uijņa nep/š nemaz.Ne pat ne vnk ziņkāres vai pasmiešanās/par līmenī.Nee.Kaŗš taču ir tālu un neattiecas uz "mums".Kamēr latvijiešu delfi apskata dažādus ekstrādes mākslinieku dzimumdzīves jaunumus,jautājums par 5to kolonnu nav dzirdēts kopš nezkādiem aizlaikiem.Laikam ar to (mums) viss ir ok.Gaidām kārtējo (brīvo) srakano pionieru pulciņa plānveida saietu- ierastajā vietā, tepat mūsejajā (latvijiešu) Klap Kalnciemā.Tikšanās vietu mainīt nedrīkst, to maina vienīgi Lohi.Jā.

Pat par šo (lohiem) nav vēlams zināt.Da kur nu vēl apspriest.Nee.Taču (izrādās) info ir brīvi pieejama: ...12:06, 21.08.22 ....430 самолетов и 360 вертолетов на границе с Украиной: эксперты рассказаебали...Жданов не исключает, что самыми опасными в ближайшие дни могут стать 23 и 24 августа, когда Украина отмечает День Государственного Флага и День Независимости."Путин очень любит конспирологию, в том числе – цифровую. 23 и 24 – такие праздники, которые больше всего его раздражают. Сказать, что Путин оставит нас в эти дни в покое – это будет противоречием здравому смыслу", – резюмировал эксперт...

..Напомним, ранее Жданов выразил мнение, что в День Независимости по Украине могут ударить с трех направлений – из Беларуси, России и Черного моря.

"...в Беларуси идет подготовка, и, скорее всего, они будут делать массированный удар. Массированный удар – это привлечение максимального количества пусковых установок, или максимального количества выпущенных ракет", – рассказал эксперт...

-spešeal priekš Ārvalstu Aģentiem,(arī,katramloham.elvē) brīvi pieejams: tsn.ua/ru/exclusive/430-samoletov-i-360-vertoletov-na-granice-s-ukrainoy-eksperty-rasskazali-kakoy-nepriyatnyy-syurpriz-gotovit-putin-2137648.html

Šis pats (lohiem brīvi pieejamais) portāls (nav gan zināms, vai drīkstam tur kko brīvprātīgi/prātīgi palassīt) vakar/20jā analīzēja: tsn.ua/ru/ukrayina/kogda-i-kak-zakonchitsya-voyna-v-ukraine-politolog-sdelal-shokiruyuschiy-prognoz-2138590.html ...политолог сделал шокирующий прогноз..

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 5 Atbildēt

Atgremoji vecas ziņas malacis, tas jau sen delfos un apollo apspriests, nokavēji aģent.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Es, meesl, neko neatgremoju- viekārši atgādināju.Taču TU (kā jau kārtīgam šakālim nakts aizsegā pieklājas),izmantoji iespēju kārtējajam apmelojumam.Es bez īpašas vajadzības nelasu delfus un apollosus, taču ir pilnīgi skaidrs, ka tur šādas informācijas nav.Vai arī ir tikai atsevi'sķi tās elementi,kuri pielāgoti Lohiem.

Kā arī, skaidrs ka tu savu šakakāļa bazaru pamatot neesi spējīgs.Plus vēl tas, ka tev par šo tēmu (atšķirībā no dažiem citiem klātesošajiem) vispār diezin vai kāds kaut cik saprātīgs viedoklis piemīt.Tā ka bāz vien savu gāzes krānu atpakaļ savā šakāļa rīklē un p/sies gulēt- savādāk rīt nebūsi spējīgs produktīvi passtrādāt.

Atkārtoti aicinu Redaktoru aizslēgt ciet šo tēmu un tās vietā noorganizēt speciālu "slimo šakāļu" krātiņu.Par visiem šeit dalību ņēmušajiem ziņot Drošības Dienestam- lai tur izvērtē, kuŗš reāli šeit ir "Aģents".

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 4 Atbildēt

"Es... nelasu delfus un apollosus, taču ir pilnīgi skaidrs, ka tur šādas informācijas nav"

Spēcīgi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Spēcīgi... Aizstāt ar daudzpunktiem neatņemamu teikuma konstrukcijas daļu, lai izmainītu teikuma nozīmi un parastajiem džo liktos, ka esi "pieķēris" oponentu melos.

Bet nekā - pats vien pierādīji, kāds propagandas manipulators esi

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Izraut no konteksta,piedēvēt un apmelot- tas ir šeit vispārpieņemta taktika.Es jau teicu- tēmu ir vajadzīgs neka vējities aiz slēgt un par visiem šeit izteikties paspējušajiem Aģentiem ziņot Valsts Drošības Dienestam.

Apzināta provokakācija- laikā,kad valstī valda stingra informācijas uzraudzība un vairums portālu izslēguši komentēšanas iespēju principā,iA redakcija radījusi (apzināti!) provokatīvas tēmas,tādējādi veicinot Ārvalstu Aģentu darbību.Šodien pat ziņot par visiem un publiskot šo te Ārvalstu Aģentu vārdus,adreses,patieso nodarbošanos un/vai iespējamo darbību CITĀS tamlīdzīgās Valstij naidīgās vietnēs un biedrībās. Jā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 1 Atbildēt

Ar daudzpunktiem aizstāj daudz kur un daudz ko. Tas tieši rāda, ka oriģināls satur kaut ko vēl.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nemiiz,punktotāj,slāj labāk uz delfiem un atrefferē lohiem jaunākās detaļas par nosistajiem un uzspridzinātajiem.Izsaki Personīgo Viedokli,pirms te drirst netēmā un neparko..

Es tiešām brīnos, kā šī tēma te ir tik ilgi noturējusies- vajadzētu pielikt visus spēkus un pūles, lai beidzooot 1nureiz tā tiktu aizvērta (galīg na/uj ciet).Visus nobanot nost, atstāt tikai daudzpunktu spraudējus un/vai gāzes krānu sukātājus.Jā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Paskaitam rakstu zīmes, kam būs visvairāk?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ir divas pieejas - ar daudzpunktiem var aizstāt "liriku", lai sagatavotu saturiski atbilstošu konspektu vai ar daudzpunktiem var aizstāt patiesību, lai sagatavotu propagandu.

Nu tas tāpat, kā ar nazi var sagriezt maizi vai nogalināt cilvēku - tev taču nav starpības, vai ne - galvenais, ka instruments viens...

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 3 Atbildēt

Šinī gadījumā "bez vajadzības" arī bija bez vajadzības. Nedomāju, ka jēga no tā mainās.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tevis (daļēji) citētajā sarunvalodas fragmentā vispār jau bija DIVI teikumi.No kuriem tu izrāvi tikai vidējo daļu,bez sākuma un bez beigām.Baet no tā nemainās rezultāts- šo Tēmu vajadzētu bez liekas kavēšanās aizslēgt ciet.Boikotēt principā.Kamēr nav par vēlu un kamēr LOHI pilnā apmērā nav uzzinājuši to, ko viņiem nebūtu jāzin.Itin jo īpaši tādā svarīgā momentā, kā šodien/rīt/parīt.

Tā ka p/s prom uz delfiem un nopublicē izvilkumus no turienes.Kaut vai par to, kuŗš izlēja motoreļļu uz ielas LapMežCiemā.Tas būtu tavs loha ieguldījums šī foruma darbības uzturēšanā.Bet šaubos, ka tu vispār pusotru cēloņsakarīgu teikumu varētu uzkonstruēt.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti