Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tā stunda ir situsi, kā teica Āpsis Vējā Vītolos. Krievi visu laiku daudzināja, ka jādod trieciens pa lēmumu pieņemšanas centriem, un Krievijas Melnās Jūras kara flotes štābu Sevastopolē noteikti var uzskatīt par nelielu "lēmumu pieņemšanas centru". Domāju jau, ka nav jēgas tērēt resursus Krimas pretgaisa sistēmu novākšanai, ja neseko turpinājums. Un tas sekoja.

youtu.be/mEDNr_-favc?t=22

www.tvnet.lv/7860678/ukraina-veikusi-rakesu-uzbrukumu-krievijas-melnas-juras-kara-flotes-stabam-sevastopole

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Atriebībai par štābu Sevastopolē krievi apšaudījuši Odesu, cietusi viesnīca u.c;

Pagaidām nepārbaudīta ziņa, varētu būt feiks: Girkins SIZO pamatīgi piekauts.

www.youtube.com/watch?v=jxdEWgfkZaU

un migranti mēģina šturmēt Polijas robežu:

www.youtube.com/watch?v=JJdmQNgmtWk

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

>un migranti mēģina šturmēt Polijas robežu:

Gadu vecs video.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Varbūt. Bet nez kāpēc šos kadrus kā aktuālus uzgrūda gan Torredo, gan vairāki citi kanāli.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tāpēc ka lohi kvadrātā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Vakar Švecs pastāstīja, ka ATACMS jau esot ticis izmantots pret Krievijas armiju. Ukraiņu armijai esot arī iedotas raķetes ar daudz lielāku distanci, nekā ATACMS, bet ukraiņu civilā administrācija "Bankovā par to netiekot informēta, lai krievi par to neuzzinātu pirms laika. Acīmredzot, tur, kur ukraiņi daudzina par saviem varenajiem "Neptūniem, faktiski izmantotas Rietumvalstu ražotas raķetes.

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Nu es jau arī neredzu baigo jēgu militāristiem kara laikā atskaitīties civilajai valdībai ar ko viņi šauj un kas tiek piegādāts. Nav jau tā, ka arī mūsu valdība un saeima daudz zina, kas te pie mums braukā - oficiāli tiek paziņots tikai par lietām, kas ir acīm redzamas vai ietekmē valsts populāciju, līdz ar to Šveca nodevēju meklēšana liekas mazliet dīvaina.

Kas attiecas uz raķetēm, tad it sevišķi ar ASV piegādēm parasti ir tā, ka ja ASV pasaka, ka piegādes tiks veiktas, tad minētās iekārtas jau ir frontē. Raķešu distance arī tāds stiepjams jēdziens, nav tā ka ražotāji savās mājas lapās liek oficiālos skaitļus, parasti ieliek kaut kādus 300+km un uzmini nu cik tur reāli ir. Par to ka Storm Shadow lido tālāk par noteikto attālumu jau labu laiku klīst runas

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Es jau vienreiz šeit biju ielicis garu skaidrojumu par ATACMS un PrSM.

ATACMS vairs nav aktuālas ASV un cik saprotu viņas vairāk neražo(Pentagons arī neziņo cik ir saražotās). Amerikāņi šobrīd uzsvaru liek uz PrSM un notiek izmēģinājumi, kurās šīs raķetes jau sasniedz 700km. Ir jau vienošanās, ka PrSM nomainīs ATACMS.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Man šķiet, es arī biju ielicis par to pašu ;) Lieta tā, ka PrSM šogad tikai sāk ražot. Nevar taču atdot to kas ir, kamēr jaunais vēl nav vietā.

Raķešu distances: Visām raķetēm, kuras ieroču ražotāja valsts uzņēmumi ražo, ir eksporta variants, kurš speciāli ir ar samazinātu distanci. Tāpēc, ja gadījumā šīs raķetes nokļūst iespējama pretinieka rokās, pretiniekam būtu mazākas spējas kā ražotāja valsts armijai.

Tāpēc, nav būtiska raķetes maksimālā distance, bet faktiski piegādātā raķetes varianta distance. Un līdz šim izskatās, ka Ukrainas armija dabūjusi tikai eksporta variantu visiem raķešu veidiem.

Par ATACMS "limitēto" skaitu. Piemkārt, tas ir informācijas telpai domāts, piem. lai krievi pārāk nesatraucas. Otrkārt, nekas jau netraucē pēc "pirmās mazās porcijas" iedot nākamo.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, es par to, ka tie ATACMS īpaši tālāk jau par tiem 300 nešauj, jo tad jau tagad aktīvi nestrādātu pie rā PrSM kuras galvenais uzdevums ir palielināt šo distanci. Ir veiksmīgi izmēģinājumi notikuši 650km distancē.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 1 Atbildēt

Nu, nodevēji Ukrainā pilnīgi noteikti ir, citādi Ukraina nebūtu tik stulbā kārtā projebala, kā izteicās Artestovičs, Dienvidus. Kahovkā tak krievi bija pirmajā "specoperācijas" dienā, un tas nebija desants, bet motostrēlnieki. Un Kahovka ir vismaz 100 km no Krimas pa ceļu.

Ukraina ir sarežģīta valsts. Kad Ukraina kļuva neatkarīga, visiem Ukrainas izcelsmes KGB virsniekiem bija "jāpārzvēr" uzticība centrālajam kantorim KF. Resp. Ukrainā ir pilns ar cilvēkiem, kuri vai kuru ģimenes bija vai ir saistītas ar bijušiem KGB, FSB, GUR. Un, tā kā Ukraina ir liela valsts, šādu cilvēku ir daudz.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Mums ar tādu netrūkst. Bijušie čekisti joprojām turās pie zvēresta valstij, kura vairs neeksistē. Tāpat arī Ādamsoni un pārējie. Lembergs arī uzvedās dīvaini izsakoties par NATO karaspēku. Tie visi ir joprojām aģenti. 

Ukrainai diemžēl nebija izvēle, jo bez Krievijas iebrukuma kā parādīsi tanku bučotājiem, ar ko tas var beigties.

Volx Reģ.: 22.11.2018
4 0 Atbildēt

Heh, man likās, ka šitādi personāži ir sastopami tikai pie mums, bet izrādās, ka ne tikai mūsu Aijo Beness ir ķerts, bet tādi tipi ir arī slovākiem

стала попытка музыканта и композитора Яна Мазака в мае этого года бежать в Россию. Он решил сделать это, переплыв на плоту реку Нарву, отделяющую Россию от Эстонии. Более простой способ – перейти мост между эстонской Нарвой и российским Ивангородом – Мазак отверг, "чтобы не пересекаться с эстонскими пограничниками". Среди личных вещей композитора, давно симпатизировавшего российскому президенту, была и его "Ода Владимиру Путину – вождю великого русского народа". На российской стороне его задержали, обвинили в нарушении границы и отправили в заключение, которое Мазак описал как "какой-то ГУЛАГ". Там, по его словам, его "подвергали психологическому давлению". В конце концов неудавшегося политэмигранта депортировали обратно в Эстонию, где он дал несколько интервью о своем глубоком разочаровании в России. По словам Мазака, оду Путину он порвал и выбросил в мусорную корзину.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Marksisms nāk komplektā ar aprobežotību. Rietumu marksistiem nav ne mazākās sajēgas, kas ir krievu imperiālisms. Viņi zina tikai ka reiz bija darbaļaužu paradīze PSRS, kur valdīja "mir, družba, žvačka".

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Rietumu marksisti pamatā nāk no labi situētām ģimenēm, kas viņiem rada kompleksus saskaroties ar dzīves realitāti. Principā cilvēks, kurš visu dzīvi nodzīvojis ērtībās, pēkšņi savā greizā veidā sāk rūpēties par tiem kas apakšā. Ironiskā kārtā tiem marksistiem būtu jāpriecājas, ka Rietumos marksisms tā īsti nav aizgājis, jo šādās sistēmās šie situētie marksisti ir pirmie, kas tiek pamesti zem tanka, kad zēni no Pēterburgas sāk celt savu labklājību un kārtojas par proletariāta vadoņiem.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tam varu piekrist. Mažori, kas kļūst par marksistiem, parasti neapzinās, kas ir masas no pavārtes. Kad saskaras pa tiešo, ir jau pa vēlu 🙊💥😵

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Kļūdījās 2x. Formu mugurā un uz priekšējām pozīcijām.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Šobrīd palēnām tiek sasniegts tas brīdis, kad propoganda sāk virzīt sabiedrības domu uz to, ka specoperāciju būtu jābeidz, jo neesot vairs vērts turpināt. Studijās jau runā par triecieniem ekonomikai, notiek īdēšana par Krimu, kaut kur frontē esot trāpījuši Leopard 2 tankam ar vācu ekipāžu, tad vēl tā aptauja par to vai Putinam vajadzētu vēlreiz iet uz prezidenta amatu.

Kas arī loģiski - šobrīd reāli prasītos varas maiņa un kažoka apmešana lai var gatavoties nākošajam karam. Ukrainas specoperācija pa lielam sevi ir izsmēlusi, laiks atgriezties pie maigās varas līdzekļiem - nomainīt Krievijā varu, atvainoties Ukrainai un atdot teritorijas, panākt sankciju atcelšanu un turpināt iespaidot Eiropas politiku caur korupciju.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Šoigu, Gerasimov, kur trotils?

t.me/combatfootageua/7344

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šite te, turpinājums priecīgi turpinās: tsn.ua/ru/svit/v-polshe-svyaschenniki-v-hrame-ustroili-orgiyu-s-muzhchinoy-prostitutkoy-prodolzhenie-gromkoy-istorii-2418406.html

Ps, uz ukraiņu galvām krītošajos jaunākajos šaheda dornu modeļos atrasti 57gab EUroppā ražoti (elektroniski/sankcicionanonanētie) komponenti..Ura!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Mr.Bidena sunis šodn kko nelāgu ira saodis (drošv trennējas atpazīt savējos/svešos): tsn.ua/ru/tsikavinki/stress-v-belom-dome-ovcharka-baydena-ukusila-sotrudnicu-sekretnoy-sluzhby-ssha-2418580.html ...Стресс в Белом доме: овчарка Байдена укусила сотрудницу секретной службы США. ša!

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Krievi Mali iznīcina Il-76

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Nesen bija tāds kolorīts fakts Krievijā, ka kaut kāds Ņikita Žuraveļs Volgogradas apgabalā esot dedzinājis korānu, aizturēts par ticīgo jūtu aizskaršanu, izmeklēšanas vadītājs viņu izdevis Čečenijai (!). Čečenijā to Žuraveļu izolatorā klapējis paša Kadirova dēls, ievietojis video telegram un pats Kadirovs dēla rīcību atzinis par labu un derīgu.

Ņevzorovs savā strīmā izteicās, ka tik lielisks Krieviju diskreditējošs materiāls būtu miljardu vērts, bet stulbais Kadirova dēls to nostrādājis par brīvu. Pasaule skatoties un šausminoties.

Savukārt pašā Krievijā Z patrioti ceļ brēku, jo cerēja uz tādu Krieviju, kur viņi būs tie, kuri sitīs citus, nevis, ka čečeni būs tā galvenā tautība, kura drāzīs pašus krievus.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Viņi vēl nav sagaidījuši kā viņus ķīnieši klapēs. Un pēc pēdējiem notikumiem - arī ziemeļkorejieši.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

www.moscowtimes.ru/2023/09/27/prokremlevskim-ekspertam-nachali-podkidivat-pod-dveri-otrezannie-svinie-golovi-a108158 ...Пророссийские политологи, военные эксперты и журналисты стали находить у дверей своих квартир свиные головы.

www.moscowtimes.ru/2023/09/27/ukraina-predlozhila-soyuznikam-udarit-po-zavodam-dronov-v-irane-sirii-i-rossii-a108156 В дронах модели Shahed-131 украинцы нашли 52 компонента, произведенного западными компаниями, а в модели Shahed-136 — aж 57. «Среди их производителей — компании, штаб-квартиры которых располагаются в странах санкционной коалиции, — США, Швейцарии, Нидерландах, Германии, Канаде, Японии и Польши», — говорится в документе. 

Иран активно использует дроны и их компоненты, купленные или захваченные в других странах, для разборки и производства собственных на их основе. Это подтверждает и украинский документ: «Иранские производители БПЛА адаптировались и в основном используют доступные коммерческие компоненты, поставки которых плохо или вовсе не контролируются». (В свободной экономической зоне «Алабуга» в Татарстане организуется производство иранских беспилотников, утверждают США. www.moscowtimes.ru/2023/07/06/v-biznes-parke-alabuga-naladili-vipusk-dronov-dlya-rossiiskoi-armii-a48185 )

В ЕС хотят ужесточить правила предоставления убежища: решение уже поддержал Шольц : 

Rīt, 28.septembrī, Briselē tiksies ES valstu ārlietu ministri, lai lemtu par patvēruma iegūšanas procedūras pastiprināšanu ES. Bez Vācijas piekrišanas reformu īstenot nebūtu iespējams.

Jaunie noteikumi, ko ES varas iestādes gatavojas ieviest, paredz, ka migrācijas krīzes gadījumā valstis pēc saviem ieskatiem var pasliktināt apstākļus, kādos atrodas patvēruma meklētāji.Jo īpaši mēs runājam par bēgļu izmitināšanas un aprūpes standartu pazemināšanu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

MMX rakstīja: Šobrīd palēnām tiek sasniegts tas brīdis, kad propoganda sāk virzīt sabiedrības domu uz to, ka specoperāciju būtu jābeidz, jo neesot vairs vērts turpināt. Studijās jau runā par triecieniem ekonomikai, notiek īdēšana par Krimu, kaut kur frontē esot trāpījuši Leopard 2 tankam ar vācu ekipāžu, tad vēl tā aptauja par to vai Putinam vajadzētu vēlreiz iet uz prezidenta amatu.

Kas arī loģiski - šobrīd reāli prasītos varas maiņa un kažoka apmešana lai var gatavoties nākošajam karam. Ukrainas specoperācija pa lielam sevi ir izsmēlusi, laiks atgriezties pie maigās varas līdzekļiem - nomainīt Krievijā varu, atvainoties Ukrainai un atdot teritorijas, panākt sankciju atcelšanu un turpināt iespaidot Eiropas politiku caur korupciju.

Nu redz, Tu skatīes tikai šauri uz izolēto Krieviju. Un tad lielā mērā varētu piekrist. Bet tu nepaskaties uz pārmaiņām, kas rezultātā ir notikušas ārpus Krievijas. Runājot par "Eiropas politiku", tev piemirstas, ka Polija vairs nepakļaujas ES komunistiem un ES komunisti vairs nedraud tai ar nepārtrauktām sankcijām. Mierizlīgums? Vai pamiers? Un kādas būs Polijas attiecības ar Putina sejas glābējiem, kad dēļ kara iesaldetie procesi atsākusies? Es liktu uz PolExit, un esošās EU vēl lielāku pārdali, jo Polija-Lielbritanijas-Ukrainas alianse diezgan neslēpti ir paziņojusi, ka Baltijas valstis ir draugi un daži jau šeit ir pamanījuši, ka dzelzceļa līnijas izbūve uz Varšavu tiek forsēta interesantā veidā un ar militāras intereses pazīmēm.

Kā ar Ungārijas un Polijas "draudzību"? Karš ir pilnībā pierādījis, kā kopīgā nostāja pret EU ir dažādi motivēta un nekad vairs nebūs kopīga.

Un tāpat varētu turpināt ar izmaiņām citos reģionos, t.sk. globālajos procesos.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Kamēr Polija barojas no ES kopējās kases un turpat tirgo savu produkciju, uz to vari necerēt. Tālākā nākotnē pieļauju ES dalīšanos ekonomiskaja apvienībā ar nosacīti ziemeļu (Skandināvija, Polija, Baltija + iespējams atkal Lielbritānija un  no jauna klāt Ukraina) un dienvidu (Rietumeiropa + Dienvideiropa) teritorijām.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu jau gan... Izskatās, ka esi palaidis garām, ka tā barošanās no kopējās kases kā reiz jau beigusies. Tieši tādēļ Kariņš demisionēja, jo šis budžets jau ir jāsavelk kopā bez visādām helikoptera naudām. Polijas gadījumā vēl labāk - EK jau neslēpa vēlmi iekasēt no Polijas milzu sodus. Un par produkcijas tirgošanu "peregnul" - kā tirgoja, tā tirgos. Vai tad nebūšana ES ķīniešiem traucē tur tirgoties? Tieši otrādi - tad kad ES savu ražošanu un monetāro politku ir safisusi līdz nepazīšanai ar zaļo kursu un ECB akrobātiku, ir īstais laiks parādīt, kādēļ Poļi joprojām norēķinās zlotos.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Krotow rakstīja: Tam varu piekrist. Mažori, kas kļūst par marksistiem, parasti neapzinās, kas ir masas no pavārtes. Kad saskaras pa tiešo, ir jau pa vēlu 🙊💥😵

Diemžēl par vēlu ne tikai viņiem pašiem, bet arī visiem pārējiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pārsteidzošais Peskovs. Izrādās neizteiksmīgais ūsainis patiesībā ir ievērojamāks kadrs, nekā izskatās. Viens pazīstams blogeris nesen izteicās, ka Peskovs ir Turcijas spiegs Kremlī. Pēc viņa biogrāfijas tas pilnīgi iespējams. 1990.g. viņu nozīmēja strādāt Krievijas vēstniecībā Ankarā. Viņš uzstrādājās līdz trešajam sekretāram. Pēc darba Krievijas Ārlietu ministrijā 1994-1996.g. Viņš atgriezās Ankarā kur beigās kļuva arī par pirmo sekretāru 2000.g. Tekoši runā ne tikai krievu un angļu, bet arī turku un arābu valodās.

Bērni labās vietās, meita no otrās sievas ir franču MEP asistente,  vēl divi dēli no tās pašas, viens no tiem Parīzē. 2014.gadā Peskovam piedzima meita no Olimpiskās čempiones daiļslidotājas Tatjanas Navkas, kurai ir arī ASV pilsonība. Viņa pēc tam apprecējās ar Peskovu, kurš izšķīrās no otrās sievas.

Ņemot vērā krievu diplomātijas tradīcijas, Peskovs tātad laikā līdz 2000.gadam bijis nevis vienkārši krievu spiegs Turcijā, bet, visticamāk, pat rezidents. Nu, pilnīgi iespējams, ka viņu savervēja arī turki.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tad jau viņu drīz aizvāks pēc analoģijas ar Ķīnas ārlietu ministru Vanu I, kuru it kā esot savervējuši amerikāņi.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Izklaidējošs materiāls par Peskovu

www.youtube.com/watch?v=j3w_eroYZ1k&t=105s

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Nesen bija tāds kolorīts fakts Krievijā, ka kaut kāds Ņikita Žuraveļs Volgogradas apgabalā esot dedzinājis korānu, aizturēts par ticīgo jūtu aizskaršanu, izmeklēšanas vadītājs viņu izdevis Čečenijai (!). Čečenijā to Žuraveļu izolatorā klapējis paša Kadirova dēls, ievietojis video telegram un pats Kadirovs dēla rīcību atzinis par labu un derīgu.

Ņevzorovs savā strīmā izteicās, ka tik lielisks Krieviju diskreditējošs materiāls būtu miljardu vērts, bet stulbais Kadirova dēls to nostrādājis par brīvu. Pasaule skatoties un šausminoties.

Savukārt pašā Krievijā Z patrioti ceļ brēku, jo cerēja uz tādu Krieviju, kur viņi būs tie, kuri sitīs citus, nevis, ka čečeni būs tā galvenā tautība, kura drāzīs pašus krievus.

Par korāna dedzināšanu viņu klapētu jekurš sevi cienošs musulmanis, ar Krieviju un krieviem te sakars tik, cik tas notika Krievijas teritorijā. Lai nākamreiz tas varonis aizbrauc uz Afganistānu korānu dedzināt. Tur viņu neklapēs, dzīvu uzšķērdīs un zarnas izlaidīs. Francijā vispār valsts apvērsums sāktos.

imzz Reģ.: 27.02.2015
4 0 Atbildēt

Tu neuztver svarīgākās nianses: Tas krievs bija aizturēts par aizdomām par korāna dedzināšanu, nekāda tiesa vēl nebija bijusi. Tad viņš tika "izdots Čečenijai", kam ar lietu nav nekāda sakara, un kas tā vispār par izdošanu, vai Čečenija ir lielvalsts ar vasaļvalsti Krieviju ?

Tad viņš tika piekauts izolatorā, nevis uz ielas. Izolatorā, zini, cilvēks formāli ir valsts aizsardzībā. Te uzreiz jautājums, kā nepiederoša persona, Kadirova dēls, iekļuva izolatorā. Notiekošais tika nofilmēts, un sitēja tēvs ar savu komentāru apstiprināja, ka video nav feiks.

Tātad, ir pierādījums likumu pārkāpumiem. Tā kā Kadirova dēls, tas sitējs, nepilngadīgs, vispirms būtu jāatņem vecāku tiesības un jātiesā pašu Kadirovu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Sakot, ka Krievijā milzīgas rindas pie kara komisiriātiem. Kā experti to skaidro, ko sakāt?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Grūti noticēt, ja vien tās rindas nav pēc miršanas apliecībām ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu es prasu kā to izskaidrot?

Simona Jāņa tw esot lielījusies, ka nebūs nekādi obligātie iesaukuma jāorganizē, jo brīvprātīgo rinda.

Manuprāt čaļi piemetuši, ka viņus agri vai vēlu iesaukts un nolēmuši vismaz nopelnīt. A kas to zin, pēc mēneša iesaukts vispār neko nemaksās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Īsti jau nav ko skaidrot - visticamāk prasta propaganda bez seguma ....

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Lūk, šeit viss skaidrs par Kadirovu

youtu.be/Vis_zKJuJzo?si=Wb7XeSDH4BHUFc-F

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kur "likmes" no iepriekšējās lappuses? Tad ir dzīvs vai nav dzīvs? Kam ir/nav bijusi taisnība, vai ko? Un kā ar tiem tur lohiem jūtupā, kuri tur putām/drsām nedēļu no vietas pljūtija visādus kārtējos sensacicionanālos "insaidus" ?

Pagājuš reizi kad viņš bij nosprādzis, izrādījās ka kopā ar to otru savu nosprāgušo rokasspuisi kkādos emirrātos ēdis/dzēris un/vai pat p/sies, nu tagd laikam drusciņ kādu aknu/nieri paārstēja.Laikam bij dikti Pārēdies, plet,ģimenes harēma dakters uz lohu rēķina nosūtījumu izrakstīja.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kremlī mīl spokus. Kadirova video ar Putinu konservs, tāpat tas ar flotes admirāli un pirms tam ar Prigožinu.

Kadirovs noteikti tādā paskatā, ka labāk nefilmēt. Nu, un viņa tēvišķā reakcija uz dēla izdarībām vienkārši kāda cilvēka darbs, kura uzdevums kopt Kadirova profilu soctīklos.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Putins esot izdomājis jaunu risinājumu Krimai. Izveidošot komisiju, tā braukšot uz Krimu, izpētīšot situāciju uz vietas, un sekošot iesniegums konstitucionālajai tiesai par to, ka Krimas nodošana Ukrainai 1954.gadā bijusi nelikumīga.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Materiāls izklaidei:

Ja Russkij Igaunijā un jaunās idejas par vēstures mācīšanu Krievijā, īsumā: mēs neeksistējot.

youtu.be/eniRrhdS800?t=127

youtu.be/eniRrhdS800?t=236

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Mhm, un Krievija arī neeksistē. Ir Maskavas uluss un kolonijas. Pēc analoģijas Maskavai bija jāmaksā mesli Ulanbatorai.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Experti okupācijas koncertu noskatījās?

youtu.be/jLnhlMLN5DE?si=C8iPTckLUauiqwLh

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es atkal īsu brīdi paskatījos Krievijas TV "vakara pasaciņas", to tak ar nopietnu seju nemaz nevar noskatīties ilgāk par 5 min.

Vienīgais kas būtu bijis intersanti pārbaudīt, vai reportāžas "no RU specoperācijas kaujas lauka" fona šāviņu trokšņi nesakrīt ar kādu WW2 krievu kara filmas skaņu celiņu  ... nu nekādi no tās sajūtas nespēju atbrīvoties ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Runāja bez akcenta, tikai vajadzēja vairāk laist matom.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Šajās dienās ticis atvērts Prigožina testaments, kurā viss novēlēts 25.g. jaunajam Prigožina dēlam Pāvelam. Tajā visā interesantākā daļa ir Krievijas Aizsardzības ministrijas parāds Prigožinam, apm. 1 miljarda $ apmērā. Pie tam Prigožina dēls teicis, ka ir apņēmības pilns šo parādu piedzīt. Tas nemaz nav nereāli, ļoti ticams, ka Prigožina finansu impērijas atliekām ir ļoti spēcīgs jumts, kuram "kājas aug no paša Putina draugu loka, kuriem nebūtu nekas pretī iegrābties budžetā šādā veidā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tikai čalim tad jārēķinās, ka augstāk par 2. stāvu kāpt nevajadzētu...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Feigina strīmā ar Berezovecu tika pieminētas iepriekš minētās rindas uz kara komisariātiem Krievijā. Izrādās, rindas esot, lai paspētu pieteikties alternatīvajā dienestā.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti