Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievija izvieto jaunas kaujas delfīnu vienības Krimas aizsardzībai

Krievijai nācies pastiprināt aizsardzību savās jūras kara flotes bāzēs Krimā. Viens no tās pirmajiem soļiem 2022. gada iebrukuma Ukrainā sākumā bija apmācītu delfīnu izvietošana pie Sevastopoles ostas ieejas. Līdzīgi delfīnu būri tagad ir parādījušās Krievijas jūras spēku bāzē Krimas ziemeļrietumos.

Krievijas Jūras spēki izmanto apmācītus delfīnus, lai aizsargātu kritiskās bāzes no speciālo spēku nirējiem. Šie jūras zīdītāji jau atrodas Sevastopoles ostas ieejā Krimā, kas ir galvenais Ukrainas mērķis. Jauni pierādījumi liecina, ka Krievijas flote ir izvietojusi delfīnus citā bāzē Krimas ziemeļos. 

Iespējams, ka delfīnu pārdislokācija domāta aizsardzībai pret Ukrainas specvienībām, kas rada reālus draudus šajā apgabalā.

Dienvidu jūras spēku bāzē Novoozernē augustā parādījās delfīnu būri. Neskatoties uz tās nosaukumu, bāze atrodas 90 km (56 jūdzes) uz ziemeļrietumiem no Sevastopoles, daudz tuvāk frontes līnijām. Būri uzstādīti šī gada septembrī. Tas atbilst laikam, kad Ukrainas specvienības palielināja savu darbību Melnās jūras ziemeļos. Tas ietvēra gāzes platformu sagrābšanu jūrā un reidus pret militāriem mērķiem piekrastē. No

www.navalnews.com/naval-news/2023/10/russian-navys-trained-dolphins-moved-closer-to-fighting-in-ukraine-war/

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Un tādi vēl uzdrīkstas īdēt par ukraiņu dresētajiem odiem?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Varbūt LV tomēr noderētu kāda metro līnija galvas tajā pilsētā, tādam kādam ārkārtas gadījumam? Nu kaut vai gājēju tuneļi zem 4 joslu ielām? Somijā piem pagrabiem jābūt aprīkotiem attiecīgi cilvēku uzēšanās iespējām tur kādu ilgāku laika periodu. Kas vispār notiek ar tām privatizētajām/mantotajām patversmēm? Viņas /nav maz/ varbūt var atgriezt funkcionējošā stāvoklī?

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Vairāk gājēju tuneļu Rīgā tiešām neskādētu. Brīnos kāpēc tie nav zem Stacijas laukuma VISOS virzienos. Būtu arī daudz mazāk problēmu ar satiksmes organizāciju, jo tad varētu aizvākt pārejas. Apakšā varētu salikt arī veikalus.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Parasti jau mašīnas novirza tuneļos. Gājējiem jāvēro fasādes un jāelpo gaiss, ne tuneļos sadzīt.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Jā, parasti tā ir. Taču Stacijas laukumā auto piemēroti tuneļi jau būs pusotru metru zem Daugavas ūdens līmeņa.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Krieviem rekordzaudējumi par diennakti: 1380 vīru, 55 tanku, 120 kājnieku kaujas mašīnu. Notika kārtējā Avdejevkas šturmēšana, mēģinot ieņemt ogļu kaudzi N2 ( Avdejevka bija akmeņogļu koksēšanas ciemats, vienā stūrī ir lielas ogļu vai izdedžu kaudzes, t.s. terakoni ).

Pagājušo nakti Rostovā pie Donas ieradās pats Putins, vai viņam līdzīga persona, ko visi Kremlī vienojušies par Putinu uzskatīt, un blisinājās pār galdu uz Gerasimovu. Putins esot izteicis personīgu interesi Avdejevkas ieņemšanā, tāpēc arī viņam par godu krievu armijas slaktiņš sarīkots.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Jautrākais bija tas ka Avdejevkā ap to laiku esot ieradies pats Zalužnijs. No Putinam līdzīgajiem pie frontes nav redzēts neviens un nekad. Mīkstie.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tā kā Golivudas filmās- galvenais Varonis finaālā vienmēr cīnās ar galveno Nešķīsteni kādā pamestā rūpnieciskā teritorijā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Sazonovs ziņo, ka pie Avdejevkas, kuru krievi cenšas aplenkt, pretinieks sācis rakt tuneļus. Lkm atbraukuši Hamas konsultanti

t.me/Kirilovolodimirovich/5063

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Pašnāvnieku klubs Krievijas armija Avdejevku šturmējuši arī ar tādu "bruņutehniku" kā GAZ-AA ( ražots 1932-1938 ) sauktām par polutorkām to 1.5 t kravnesības dēl. Sākumā domāju, ka tas nevar būt, bet par to jau vairākos kanālos stāsta:

www.reddit.com/r/ukraine/comments/17duk63/russians_again_attack_avdiivka_but_with_simple/

en.wikipedia.org/wiki/GAZ-AA

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Girkina rekonstruktoru fanu pulciņš būs aizbraucis praksē.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vēl viens muzeja eksponāts: Bruņu automobilis BA-3 ( 1934-1935.g ražojums ) variants, kurš uz sliedēm, izmantošot vilcienu apsardzē. Tagad tikai vēl jāgaida tas, no kura Ļeņins teica "vēsturisko" runu.

www.youtube.com/watch?v=avIU3xUxEYM

lv.wikipedia.org/wiki/BA-3

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Krieviem rekordzaudējumi par diennakti: 1380 vīru, 55 tanku, 120 kājnieku kaujas mašīnu. Notika kārtējā Avdejevkas šturmēšana, mēģinot ieņemt ogļu kaudzi N2 ( Avdejevka bija akmeņogļu koksēšanas ciemats, vienā stūrī ir lielas ogļu vai izdedžu kaudzes, t.s. terakoni ).

Pagājušo nakti Rostovā pie Donas ieradās pats Putins, vai viņam līdzīga persona, ko visi Kremlī vienojušies par Putinu uzskatīt, un blisinājās pār galdu uz Gerasimovu. Putins esot izteicis personīgu interesi Avdejevkas ieņemšanā, tāpēc arī viņam par godu krievu armijas slaktiņš sarīkots.

Nāksies noņemt tev rozā brilli:

1) "zaudējumi" - tie nav mirušie. Ja zaudējumi ir 1380, tad patiesībā - realitātē - zaudējumi ir apmēram 1000, no kuriem bojā gājušie apmēram 200.

2) Kā krievi ( ukraiņi) saskaitīja zaudējumus pretiniekam, ja viņi aizstāvējās un no Avdejevkas neizlīda ārā?

3) Ja palasīsi kādu kauju hronikas, redzēsi par tehniku tādus tekstus - neatgriezeniskie zaudējumi un zaudējumi. Uzmest no drona granātu lielgabalam tas ir zaudējums. Bet tas, ka pēc 2 dienām tas lielgabals atkal šturmēs to pašu vietu un iespējams, zaudēsies vēl vienu reizi, neko nenozīmē.

p.s.

Agrāk biju parakstījies dronu vienības "Terra" telegram kanalā. Tagad atrakstījos, jo apnika skatīties tos viņu "zaudējumus". Izlido ar droniem. 1/3 dronu viņi pazaudē. Nomet 10 granātas, 1 puslīdz labs trāpījums un viņi priecājas - "Mīnus viens! ", lai gan video redzams, ka tas mīnusotais  patstāvīgi ierāpo kaut kādos krūmos vai ierakumos.

Karu uzvar cilvēki, nevis ar no drona nomestām 2 granātām

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Man nekādu rozā briļļu īpaši nav, tā izskatās, ka Krievija spēs nodrošināt cilvēku resursus ilgāk, nekā Ukraina. Cipari ir Ukrainas ģenerālštāba dati, neesmu tāds entuziasts, lai meklētu MI6 vai CIA datus. Cita lieta ir bruņojums, neizskatās, ka ar to īpaši spoži krieviem, redzot to lūžņus, kurus pa reizei velk uz lauka, kā arī faktu, ka šāviņus meklē ZK.

Bet viss taču atkarīgs no lielo zēnu rotaļlietām, piem F16, kad ienāksies, un atļauju tos izmantot. Nesen Kurskas apkaimē bija ukraiņu dronu uzbrukums lielai krievu telšu pilsētiņai, kuru brīnišķīgi varētu noklāt ar ATACMS, bet to nedrīkst.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Kāpēc nevar latviešu mīļajiem krieviem, kuriem pasē pierakstīts - ukraiņec, iedot papildus stimulāciju karot?

Varēs runāt par ES un NATO TIKAI TAD, kad ( ja) atkaros VISAS savas teritorijas līdz 2014.gada robežām.

Savādāk tie krievi ( UKRAIŅI) jau plāno atdot uzvaru krieviem ( no krievijas) lai tikai ātrāk tiktu Nato un es.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Diezgan iespējama teorija MH 17 notriekšanas sakarā, krievi esot gribējuši notriekt savu Aeroflot lidmašīnu.

www.youtube.com/watch?v=zE2npUo81vw

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Оккупанты хотят ударить ракетой СОЮЗ по Украине. Перехват разговора.

www.youtube.com/watch?v=9-OTOkTnqtQ

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Tas bija toreiz kad Rogozins Doņeckā dabūja pakaļā lielgabala lādiņa šķembu. Viņš ar to pašu vietu domā, nebūtu brīnums. Vēl varēja pats uz tās raķetes Dr. Streindžlova stilā uzsēsties.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Parasti jau mašīnas novirza tuneļos. Gājējiem jāvēro fasādes un jāelpo gaiss, ne tuneļos sadzīt.

Parasti cilvēki domā ar galvu. Bet Latvijā vienkārši skatās riņķī un bez sajēgas un patstāvīgas domāšanas blēj. Rīga ir uzcelta Daugavas iztekas kāpās, nevis dolomīta iezī, ko var redzēt augstāk pa straumi. Liela mēroga rakšanās slapjās smiltīs zem centra pamatu un Daugavas ūdens līmeņa var radīt neparēķināmas sekas.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nupat noklausījos Arestoviča strīmu, garš, bet interesants. Krievi, starp citu, esot ieņēmuši ogļu kaudzi Avdejevkā. Arestovičs pesimistisks par Avdejevku, uzskatīja Bahmutu, Lisičansku, Severodoņecku u.c. zaudētas pilsētas.

Viņam prasīja, kā tad tā, visu tak vada Zalužnijs, uz ko viņš atbildēja, ka 90% karu nosakot pats glavnokomanduščij, ne Zalužnijs. Izanāk, ka Zeļenskis vada karu ( pēc Jermaka padomiem ? ) Visur vainoja diezgan abstraktu "sistēmu"

Un vēl kas interesanti, Arestoviču gribot sabīdīt TV tiltā vai intervijā ar Masku.

youtu.be/syAwHzwqC10?t=231

Un vēl viens, izskatās frontoviks, izsaka domas par pašu AArestoviču:

youtu.be/m0z3OUxYfgY?t=501

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"Un vēl viens, izskatās frontoviks, izsaka domas par pašu AArestoviču:"

Tu tā kā līdz beigām ar noklausījies? Un pat nezini, kas ir Aleksejs Petrovs? Laikam jau pofig... Vienkārši Arestovičs nepatīk, jo nerunā politkorekti... Jo Petrovs nobeidz savu viedokli diezgan skaidri - Arestovičs ir "brīvs putns" un var runāt ko grib, bet tieši tas, ko saka arī Arestovičs ir trakākais - pie varas esošie nodarbojas ar politiskajām intrigām, nevis valsts aizsardzību, par ko vieņiem ir uzticēta atbildība un tiek maksāta nauda.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Tu tā kā līdz beigām ar noklausījies? Un pat nezini, kas ir Aleksejs Petrovs?"

Līdz beigām noklausījos divas reizes. Nav svarīgi, kas ir Aleksejs Petrovs, svarīgi, ka viņš savas domas izsaka uz dokumentāru tekstu pamata, ko ir teicis Arestovičs un Daņilovs, teksti ir redzami viņa video, un tos iespējams pārbaudīt.

Par Arestoviču. Arestoviča sakāmais mainās laikiem līdzi, un nevajag viņam skatīties mutē. Tagad viņš kritizē "sistēmu", pie kam nesaucot nevienu vārdā, bet, piemēram viņš visai cildinoši atsaucās par Rezņikovu arī tad, kad pēdējo atlaida korupcijas sakarā ( un pats Arestovičs jau labu laiku bija brīvā putna statusā ), un Rezņikovs tak bija nozīmīga viņa TAGAD kritizētās sistēmas daļa. Un kādreizējais priekšnieks Jermaks tak stāv "sistēmas" spicē.

Bez tam viņš pilnībā pārtraucis kritizēt Rietumus, kaut gan tas birokrātiskais kalpaks, ko taisoties uz likt "gumaņitarkai" neapšaubāmi ir ASV spiediena rezultāts.

Un, vai Arestovičš tiešām ir brīvais putns, tas vēl jautājums. Būtu gaužām dīvaini laikā, kad valsts karo, ja cilvēks ar militāru izglītību un pieredzi nestrādā kaut vai par instruktoru. Jādomā, ka Arestovičam amats tomēr ir, tikai tas nav publiski zināms. Jo "neredzamās frontes cīnītāju" sarakstus nepublicē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Viss par Arestoviču... Divreiz esot noklausījies, bet tā arī neesi spējis pamanīt, ka tik ļoti pats "skaties Arestovičam mutē", ka nepamanīji ka Petrovs (par kuru tu pat neesi papūlējies noskaidrot, kas viņš ir) šajā video ne tuvu nefokusējas tikai uz Arestoviču, bet gan runā par politiskajām intrigām. 

Bet tev ir nepārvarama vēlme tikai apspriest vienu Arestoviču... Jo tā taču var ignorēt patiesās problemas, vai ne? Jā, protams, var nekoncentrēties uz Pertrova personību, bet pats jau paspēji pieminēt citus uzvārdus, tomēr fokusējies tikai uz Arestoviča personību.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu, labi, noskaidroju, kas ir Petrovs. Militārais blogeris ar 274 K pierakstījušos. Es regulāri klausos Tarasu Berezovecu, arī militāro blogeri ar 759 K pierakstījušos. Un vēl no militāristiem atvaļinātos Ždanovu un Svitanu. Neviens no militāristiem nav sajūsmā par "Bankovu.

Attiecībā uz intrigām, tās notiek visu laiku, ir gan pārsteigums. Būtu dīvaini, ka oligarha Kolomoiska izveidotā partija Tautas kalps ( uz kuras pamata Zeļenskis arī kļuva par prezidentu ), un tās iebīdītās amatpersonas netaisītu intrigas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tas Maksks taču par sevi atgādina katru dienu- reku, nupat paziņoja/Par! trešā pasaules kara draudiem un aicināja atjaunot attiecības ar Krieviju: www.moscowtimes.ru/2023/10/24/mask-zayavil-ob-ugroze-tretei-mirovoi-voini-i-prizval-vosstanovit-otnosheniya-s-rossiei-a110950

 Nu ko tur kkādu to krāpnieku Arestovičšu klausīties, reku,lūk, neviltotu Cieņu izraisoššš Sižets - focus.ua/ukraine/600720-figurant-po-delu-o-pyanyh-vecherinkah-provel-masshtabnuyu-svadbu-vo-lvove-video

Antonsk Reģ.: 05.01.2023
0 0 Atbildēt

no general SVR: Вчера, впервые, двойника президента пригласили принять участие в совещании, которое прошло в закрытом формате, в режиме видеосвязи. Секретарь Совета Безопасности РФ Николай Патрушев был инициатором приглашения дублера президента присутствовать на совещании с представителями руководства силового блока. Секретарь Совбеза обосновал это нововведение, тем, что двойника в любом случае придётся посвящать в нюансы тех решений, которые принимаются во время подобных совещаний, а если он будет присутствовать, то ему станут понятны причины принятия решений и он сможет правильно и конструктивно привести доводы в пользу этих решений. Сам Патрушев и провел это мероприятие, практически не обращая внимание на присутствие "двойки", и только в конце, перед закрытием, поинтересовался у участников совещания, что они думают о подобном формате. Никто не высказался против, и секретарь Совбеза сказал, что пока в этом формате и будут проходить оперативные совещания. Президент России Владимир Путин более не в состоянии управлять страной и двойник, как человек, который теперь повсеместно будет представлять президента, постепенно заменяет главу государства и на закрытых мероприятиях. Вчера продолжились консультации представителей элитных групп, которые пытаются объединиться с целью удержания путинской системы власти после смерти самого Путина. То, что двойник какое-то время будет играть президента, не вызывает отторжения ни у кого из переговорщиков, но все признают, что это решение временное. За прошедшие сутки состояние Владимира Путина не изменилось и остаётся стабильно тяжелым. Лечащие врачи говорят, что чуда не произойдет и готовят близких к худшему исходу.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Pašnāvnieku klubs Krievijas armija Avdejevku šturmējuši arī ar tādu "bruņutehniku" kā GAZ-AA ( ražots 1932-1938 ) sauktām par polutorkām to 1.5 t kravnesības dēl. Sākumā domāju, ka tas nevar būt, bet par to jau vairākos kanālos stāsta:

www.reddit.com/r/ukraine/comments/17duk63/russians_again_attack_avdiivka_but_with_simple/

en.wikipedia.org/wiki/GAZ-AA

Brīnos, kur viņi tādas atraduši, vai tad 2.p.k. laikā viss netika nodedzināts?!? Kā arī kurš par viņām ir rūpējies, ka tās nesarūsēja šo gadu laikā, labi daži muzeja eksponāti...bet sūtīt frontē???

Antonsk Reģ.: 05.01.2023
0 0 Atbildēt

Krievijas prezidents Putins ir nomiris 26.10.2023 vakarā Valdaja rezidencē.

20.42 pēc maskavas laika ārsti pārtrauca reanimāciju un konstatēja nāvi.

Pašreiz ārsti ir nobloķēti telpā kopā ar Putina līķi, viņus aizturējis prezidenta

apsardzes dienesta personāls pēc personīgas Dmitrija Kočņeva pavēles,

kurš rīkojas Krievijas Drošības Padomes sekretāra Nikolaja Patruševa

uzdevumā un saņem viņa instrukcijas.

Putina dubultnieka apsardze ir pastiprināta.

Notiek aktīvas konsultācijas spēka struktūru in ieinteresēto pušu starpā.

Jebkurš mēģinājums aizvietot prezidentu ar dubultnieku pēc Putina nāves

ir valsts apvērsums. (paziņojis General SVR tviterī)

Antonsk Reģ.: 05.01.2023
0 0 Atbildēt

Vakar 26.10 pēcpusdienā Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības stāvoklis sāka strauji pasliktināties.

Ap plkst.20.00 pēc Maskavas laika dežūrmediķi izsauca papildu ārstu brigādi, kuri pēc ierašanās,

jau pēc piecpadsmit minūtēm, ķērās pie prezidenta reanimācijas, tobrīd Putina stāvoklis bija kritisks.

Plkst.20.42 pēc Maskavas laika ārsti pārtraukuši reanimāciju un konstatējuši prezidenta nāvi.

Paziņojot pie durvīm dežurējošajiem drošības dienesta darbiniekiem par notikušo.

Pēc Dmitrija Kočņeva personīgā rīkojuma istabu prezidenta rezidencē Valdajā,

kas tika pārveidota par intensīvās terapijas palātu, kurā nomira Putins, bloķēja.

Ārsti palika ieslēgti ar prezidenta līķi.

Drošības dienesta darbinieki mediķiem likuši nomierināties, netrokšņot un gaidīt.

Dmitrijs Kočņevs pilda KF Drošības padomes sekretāra Nikolaja Patruševa norādījumus.

Tāpat pēc Kočņeva rīkojuma tika pastiprināta prezidenta dubultnieka apsardze.

Patlaban tiek lemts jautājums, tostarp, par mediķu turpmāko likteni.

Praktiski pabeigtas sarunas par koalīcijas izveidi no Nikolaja Patruševa vadītās

apkārt putina elites pārstāvjiem, esošā režīma saglabāšanai un

Putina dubultnieka izmantošanai prezidenta tēlā.

Bet!!! Ja pie dzīva Putina izmantot dublieri varēja bez īpašām problēmām,

galējā gadījumā varēja uzrādīt reālo, tad pēc viņa (Putina) nāves,

jebkurš mēģinājums dubultnieku uzdot par prezidentu - VALSTS APVĒRSUMS!

Īsi pirms prezidenta nāves, kad jau bija skaidrs, ka viņš mirst,

tika apsvērts variants Putinu iegremdēt medikamentozā komā,

tādējādi saglabājot “svaigu līķi”, lai pēc skaidras noteikšanas ar pēcteci un

plūstošas varas nodošanas uzrādītu sabiedrībai “svaigi aizgājušo”, taču šis variants,

 jau notikušās nāves dēļ, atkritis un kā darbosies viņa apkārtne pagaidām arī tiek risināts.

Informēsim pēc informācijas saņemšanas.

 (paziņojis General SVR tviterī)

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Pat ja šis ir patiesība, pastāv kāda fundamentāla problēma - dubultnieka plāns strādās tikai kādus pāris mēnešus vai pat nedēļas, jo informācijas noplūdes tāpat pastāv, bet partneru valstu pārstāvji nebūs ieinteresēti tikties ar dubultnieku. Cirku var paspēlēt iekšējam tirgum nevis starptautiskajai arēnai, pie tam ir jautājums ko darīs tas pats Kadirovs - bez Putina jumta viņam ātri un ar steigu jāpasludina neatkarība vai arī pašam jādodas uz Emirātiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, kas tur notiek, ir jau atdzīvojies putainais?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nez kāpēc varas kliķes nopirktie mĒdiji par šo klusē...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Nopietniem medijiem baumu publicēšana nopietni bojā reputāciju. Kad būs droši zināms vai h--lo ir dzīvs vai ne, to publicēs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nejauc GB12 nosauktos, kam vispirms jāsaskaņo politkorektā ziņa ar nopietniem. Bet jebkurā gadījumā - par šo nekādas ziņas nevienā vidē nav atrodamas vērā ņememā daudzumā - pat ne visskaļāko virsrakstu kanālos.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Nemirst jau pirmo reizi, attiecīgi visi sēž un gaida "Gulbju ezeru" pa TV. Kadirovs mums arī pa pāris reizēm ir miris, bet vēl tīri žiperīgs. 

Pat ja Putins ir miris, tuvākajās dienās no kremļa par to ziņu nebūs - jāizvēlās aizvietotājs, jāsaskaņo ar citiem lielajiem spēlētājiem un tikai tad vadonis varēs oficiāli nomirt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt
JanJan Reģ.: 07.02.2018
0 0 Atbildēt

Nu tak gan Putins, gan Lukašenko jau 10 gadus visu laiku slimojot un taisoties mirt. Nu jā, vienā brīdī jau nomirs, bet nu cik tādām baumām var ticēt...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu zīn kā, pēc pus/gadsimta laimīgā laulībā- varbūt ka abi vienā dienā un laikā. 

Es gan vislaik domāju/Par! , vai tiešām nomiruši ir Mihails Jacksons un/vai Stīvs Jobss.Abi tak ik pa laikam esot kkur tur "redzēti".

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Putina kārtējās nāves epopeja turpinās, oriģinālā ieraksta autors raksta ka Putina līķis esot ievietots saldētavā un ārsti paturēti turpat Valdajā. Santa Barbara turpinās.

Tas, kas ir mazliet interesanti ir fakts, ka tomēr samērā zināms kanāls ir iepostojis jau otro ziņu par šo tēmu. Loģika jau itkā vedinātu domāt, ka bija jāseko atvainošanās postam nevis turpinājumam.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Galvenais neaizrauties un netikt pie apsūdzībām plaģiarismā par to santabarbaras scenāriju.

www.theguardian.com/world/2013/oct/27/hitler-lived-1962-argentina-plagiarism

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Varbūt padotie gatavo augsni "nāvei", bet patiesībā šams ir aizsūtījies kaut kur tāltālu, lai izvairītos no Hāgas, un kādā no  draudzīgajām zemēm sūc kokčikus, skatās TV un ierēc par šo visu...

atrabotka Reģ.: 24.05.2017
0 0 Atbildēt

MMX rakstīja: Pat ja šis ir patiesība, pastāv kāda fundamentāla problēma - dubultnieka plāns strādās tikai kādus pāris mēnešus vai pat nedēļas, jo informācijas noplūdes tāpat pastāv, bet partneru valstu pārstāvji nebūs ieinteresēti tikties ar dubultnieku. Cirku var paspēlēt iekšējam tirgum nevis starptautiskajai arēnai, pie tam ir jautājums ko darīs tas pats Kadirovs - bez Putina jumta viņam ātri un ar steigu jāpasludina neatkarība vai arī pašam jādodas uz Emirātiem.

Valstu vadītāji ar Putina dubultnieku tiekas vismaz gadu. Paši ir klauni šajā visā cirkā. Ja vēl kara sākumā kaut kur medijos figurēja īstais Putins (garā galda tikšanās utt.), tad apmēram gadu pēc kara sākuma (arī pēc Ukrainas informācijas) īstais tika noņemts no skatuves un aizsūtīts tur kur viņa dzīvība būtu vismazāk apdraudēta.

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Mazāk svarīgo valstu vadītāji jā, bet uz Ķīnu jau tomēr brauc pats Putins. Tur mazās valstis var piekrist taisīt cirku, kāds Lukašenko var pasēdēt ar dubultnieku, bet nejau tagad prasīt no Ķīnas vai Indijas lai šie piekrīt tikties ar dubultnieku. Lielajām valstīm ir nošpļauties ar kādu cirku nodarbojas krievi savā valstī, bet uz kaut kādām sarunām viņi tomēr sagaida kādu, par kura leģitimitāti nebūs šaubu. No otras puses varbūt arī tāpēc Ķīnas pārstāvji tajā nesenajā Āzijas formumā negribēja tikties ar Putinu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tikai Sji nesagaidīja Pu lidostā, bet aizsūtīja kādu no ārlietu ministrijas. Pie sviestmaizēm gan esot pielaists kā pirmais.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā.Kkur lasīju,ka šoreiz kāreiz Sī misters esot "zinājis", ka būs podstava un pat pats gribējis "iepazīties tuvāk" ar to divinieku.Bet pēc visa tā farsa videomontāžas gan izskatījās ka verētu būt bijis arī "īstais".Īsāk sakot,melu jau tikdaudz,ka visi grauž popokornu un nevienu vairs īsti neuztrauc dajebkurš tas scenārijs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Interesanti, kurš no putiniem tikās ar Dižo Vadoni?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kurā sadaļā lai ieliek, varbūt piemērotāk būtu pie "jauni auto".Jā. 

Обновлено: 2 часа наZад: «Кум Путина» после обмена на бойцов «Азова» получил в pоссии новую яхту почти за миллиард рубля ..vo kak, b-ļa, ura! Яхта Pershing 9X, e-bio mat! 

Ps.,-  www.moscowtimes.ru/2023/10/27/rossiya-narisovala-istrebiteli-na-voennom-aerodrome-v-krimu-a111438

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pakaļlaizīšana Kadirova klanam Krievijā.

Par to Žuraveļa sišanu Kadirova dēlam jau trīs ordeņi&medaļas. Kad arestanta sišana notika, kāds no Tatarstānas valdības izteicās, sak, kas par nekārtībām. Kadirovs apvainojās. "Tatāru" valdība nobijās un aizsūtīja piespraust Adamčikam otro pēc nozīmes Tatarstānas ordeni. Pēc tam sekoja, ja pareizi atceros, Kabardijas -Balkārijas pārstāvis arī ar ordeni, un tad viņam kaut kāda vēl medaļa šajā sakarībā, laikam pašas Čečenijas šoreiz.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Patlaban Ukrainas medijus un soctīklus aizņem cepšanās par Saimona Šustera rakstu Times. Raksts veltīts Zeļenskim, Ukrainas korupcijas problēmām un karam.

Kas interesējas, Švecs ir veltījis veltījis 2 video, Esot arī teksta audioversija, pie Šveca "rullīša varot atrast.

www.youtube.com/watch?v=wkO3BTrR7Cw

youtu.be/U45XHMAbi60

( “The Time”: В офисе Зеленского “воруют так, как будто завтра не наступит” / №599 - Юрий Швец )

time.com/6329188/ukraine-volodymyr-zelensky-interview/

Un, beidzot, 24 . Ukraiņu kanālā raksta saīsināta analīze

www.youtube.com/watch?v=2qXcz-F-8YI

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti