Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
k442 Reģ.: 22.02.2014
0 0 Atbildēt

Baudāmi operatora komentāri aizkadrā - var redzēt, ka cilvēks gūst gandarījumu no sava darba:

www.tvnet.lv/7867753/noskaties-okupanti-piedzivo-pamatigu-fiasko-netalu-no-urozaines-iznicinata-kaujas-tehnikas-kolonna

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

13h ago: В России начали тестирование аналога китайской системы социального рейтинга...

Gadu vecs teksts (izskatās pēc tā dēvētās sazv.teorijass): ..Pagaidām “krieva digitālais portrets” ir neskaidrā stāvoklī, taču tas nenozīmē, ka iniciatīva neattīstīsies. ..tas tiks ieviests pakāpeniski. papildus tam, ka (krievu)pilsētās ir plaši izplatīta videonovērošana, drīzumā sociālajos tīklos sāksies arī personības analīze. Šiem nolūkiem tiks izmantots mākslīgais intelekts, kas, balstoties uz ierakstiem, hobijiem, komentāriem un citiem datiem no sociālajiem tīkliem, spēs izveidot “psiholoģisko portretu” . Un bez pislsoņa piekrišanas. 

...Cilvēktiesību padomes bažas nav nepamatotas: sabiedrības digitalizācija ir bīstama- diskriminācijas un personas kompromitēšanas dēļ. Turklāt personas informācijas vākšana rada vēl vienu platformu korupcijas izplatībai, kad negodprātīgas amatpersonas sāk pārdot cilvēku datus vai izmantot tos savās interesēs.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Arestovičs un sieviešu žņaugšana. Kādā no saviem Apeirona semināriem Arestovičs pieļāva tēlainus izteicienus, kas, saprotams, tika izgriezti un ievietoti atsevišķi youtube. Šos te.

youtu.be/xg3KPolILSs?t=27

Sacēlās neliels skandāls, Arestovičs "par brīvu" ievietoja veselu Apeirons semināru par sievietēm, lai pierādītu,  kā viņš viņas izprot. Kam ir pacietība, var mēģināt noklausīties.

www.youtube.com/watch?v=viCMobNeaPY

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 2 Atbildēt

Arestovičs pēdējā laikā kā izskatās ir aizgājis Pītersona ceļu - psihologs varbūt labs, un noteiktās jomās kaut ko saprot, bet fanu pūļi un publicitāte spiež izteikties par arvien plašāku tēmu klāstu, kā rezultātā domās sāk rasties mikslis. Tā teikt - nav jau citu variantu, ja pelni uz savas publicitātes rēķina, bet pastāv milzīgi riski šo publicitāti arī sapist.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Lūk Arestovičšš/šodien,pats personīgi. Stāsta tā dēvēto "Taisnību". Kura dmž ir samērā suudīga. Rietumu "ssankcijass" reāli apdrirsās...

Bet nekas, tagad par to ssankciju passtiprināšanu samaksās tā dēvētie LV-ijas "uzņēmēji"(Lohi).Krievs turpinās saņemt semikonduktoru produkciju un nostiprināt savu bandītisko pimpēriju, taču LV lohi tagad "uz robežass" atskaitīsies gan par importējamo dzelzs un alumīnija izstrādājumu molekulāro sasstāvu,gan (arīī!) būs spiesti (paši saviem EU ierēdņiem!)pierādīt,ka krieva izcelsmes metāls nav ticis izmantots šo izstrādājumu tapšanā.Vai TO ir vispār pat teorētiski iespējams izdarīt, nu tas drošvien ir (būs!) katram Loham skaidrs.

Nemaz vel nerunājot/Par! starptautiskās tirdzniecības būtisko apgrūtinājumu sakarā tā dēvēto "Oglekļa emissiju" kontroles pasākumiem kopš 1.oktobra,kuri ir ieviesti ar EK Regulas 2023/956 stāšanos spēkā. 

Jebkurš, kuram ir kāds sakars ar importa darījumiem, turpmāk cietīs neērtības (zaudējumus!) un būs spiests maksāt/Par!, taču liekulīgā "passaule" joprojām turpinās krievam atcūkāt p-pi.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Un šeit viņam ir taisnība. Visa vecā eiropa pieaudzējusi par vairākām reizēm eksporta un importa apjomus ar centrālācijas valstīm un visi tēlo ka nezin, ka tas viss aiziet uz Krieviju. Ukraiņu un rietumu žurnālisti bija diezgan plaši izpētījuši kravu ceļus, un rezumē ir tāds, ka lai arī krievi drusku dabū bietē no sankcijām, vismaz militārā virzienā krieviem vairāk traucē pašu līkrocība un korupcija nekā komponentu nepieejamība.

Un mūsu uzņēmēji var nemaz nepīkstēt, arī mēs jau sen esam tajās ķēdēs, tik daudz ka pa tiešo darbojoties varēja vairāk kaut ko izmuhļīt un šur tur kontrabandu pavizināt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Mūsu uzņēmēji "nepīkstēt" var tikai tāpēc, ka viņi (iespējams, vismaz 9/10 no viņu kopskaita) īsti nezin to, kādi apsstākļi viņu tā dēvēto "biznesu" regulēs pēc 2023šā gada 1mā oktobra! Vēl (iespējams) ne visi no viņiem seko kalendāram un ir šo skarbo īstenību uzzinājuši!  

Ķēdes un shēmas darbojas un arī Darbosies (kā līdz šim, tā arī pēc šī), taču GODĪGIE (ar karu un shēmam nesasshēmotie) uzņēmēji tagad būs spiesti iesniegt savai ierēdņu armijai detalizētu informāciju/Par!! TO, no kurā izcelsmes valstī izcēlušās izejvielas (dzelzs un/vai alumīnija) ir izgatavots ikkatrs viņu importējamais pr-mets.Ne tikai ka jāpaskaidro- tas viss viņiem tagad būs Jāpierāda! Ja kādam loham kravā ir 300 nosaukumu preces- tagad gādāsim 300gab apliecinājumus ;p

Ja tu (par savu itin godīgo naudu) esi nopircis no sveša nēgģera vai azoziāta kādu metāla izstrādājumu- tagad pieprassīsi viņam sertifikātu par tā suuda izgatavošanai izmantotā metāla izcelsmi! Aluminija rāmi vai metāla mucu turpmāk pirksi- prasi visu uzreiz (pats/nezinādams Ko)).

Gan jau arī turpmāk "3šo valstu Pārdevējs(-i)" ar šitiem te "europejiešiem" drošivien labprāt "tirgosies" un izpildīs dajebkādas viņu eksotiskās vēlmes (ieskaitot internacionanālos saziņass jēdzienus fuk jou un pašol na/uj)  ;P

PS.,- BET, brīnumainā eurokārtā tas viss neattiecas uz eirolohu dzīvībām bīstamo ķīniešu riepu importu!

MMX Reģ.: 03.03.2022
2 0 Atbildēt

Oj, manā nozarē ir sanācis vienu brīdi daudz strādāt ar Ķīnu. Ja ierēdņu armijai vajag tikai papīrus un neviens neko neplāno braukt uz tām trešajām valstīm pārbaudīt, tad tos papīrus zīmēs kādus un cik vajadzēs. Cita situācija būtu ja ES prasītu no valstīm kaut kādu precīzu informāciju ar izrakto metāla rūdas apjomu, bet ja prasa tikai papīru, tad tas būs viens papildus papīrs pie kravas.

Tīra darbības imitācija lai attaisnotos pasaules priekšā, ka redz, mēs te kaut ko kontrolējam.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šis vispār ir briesmīgs precedents.Ar ko tas beigsies, to pašlaik nezin neviens.Likumsakarīgs kovida turpinājums.Papīrus iespējams uzzīmēs tie, kuri kaut/ko bīda tiešām ievērojamos daudzumos.Pārējiem te sīkajiem salašņām būtu jāmeklē striķi un jāgatavojas nosvērties.

Nu iedomājies- uzņēmīgs "eurouzņēmējs" tagd pērk 3šajā valstī 1gab alumīnija kāju savam virtuves galdam un vēl savam kaimiņam(loham,kurš pats nemāk/nopirkt) kādu pus/rulli ar 3,5metru garu dzeloņa drāti.Pie ārvalsts mazum tirgotāja.Un tagad viņš viņam pajautā "pierādījumus/par!" to, ka tā kāja nav izražota no krievu izcelsmes materiāla un vēl "izziņu/par!" to, uz kādas drāšu tīšanas iekārtas tas suuds ir sapīts.Plus vēl arī "iekārtas operātōra Uzvārdu"...Kā Tu domā, ko tas Pārdevējs viņam "atbildēs"? Fukjū vai na/uj?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Sabiedrotie spēs piegādāt ukraiņiem munīciju. Bez tam arī Dienvidkoreja un Japāna ir piesaistīta. Japāna nedrīkst eksportēt ieročus pēc konstitūcijas, tad izdomāts, ka dos tikai sprāgstvielu ( kuras pietrūkst, šāviņu čaulu pietiek ) Norvēģijai, Norvēģija montēs kopā.

Blogeris Svitans teica, ka nav pazīmju, ka krievi gatavojoties ziemot Pieazovas stepēs. Tāpat skaidrs, ka tās aizstāvēt ziemā ir vēl grūtāk, nekā uzbrukt. Nokritīs lapas, paliks auksts un sildīties vajadzēs. Bet visas taupības krāsniņas un apsildāmās blindāžas varēs redzēt pat no satelītiem. Tātad, lielas iespējas sagaidīt jaunu "labas gribas žestu.

Krievi jau tagad gatavojoties atstāt Tokmaku, jo no ukraiņu placdarma tā ir 20 km attālumā, sasniedzama armijas artilērijai.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Propagandiste Margarita Simoņjana ierosinājusi virs Sibīrijas uzspridzināt kodoltermisko bumbu, lai izmaitātu Rietumiem telekomunikācijas. Ideja Sibīriešiem nav patikusi.

youtu.be/_bCOotLMwhc?t=53

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

To jau tur viens cits viņu idejiskais Lohs ierosināja jau pagāš nedēļ. Šitāp eža tikai vēlreiz atreferē.Nau ko čikāties, jāp/iš gaisā.Tiem sibīrijass sibīriešiem bikses nost un deportēt na/uj.  Eurosavienotā Ekspertu Savienība pēc tam piestādīs rēķinu/Par! oglēkļa izmēžu emissiju 3šajā valstī.Izveiks vispassaules Dekarbonizāciju, tāteikt. Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Pirms pāris dienām Tallinā notika krievu emigrantu kārtējā konference Форум свободной России. Konferencē viens no vecākajiem biedriem izteicās, ka ir visai pesimistisks par krievu sabiedrības nākotni.

Viņam oponēja konferences viesis Arestovičs, sarunājot daudz krieviem patīkamu lietu ( laikam bufetē bija bijušas labas uzkodas ), pie kam pasakot daudz apšaubāmu lietu un vienu otru muļķību. Piemēram, viņš nosauca sanākušos par opozīciju ( kas tā nav, opozīcijai ir vismaz kāda ietekme valstī ), ka opozīcija esot varoņi, jo pretojoties Putina režīmam, vienā teikumā noliekot vienādības zīmi starp tiem, kuri reāli riskē un tiem, kuri rīko konferences, ka viņa acīs fašisti esot tie, kuri uzskata ( visus ) krievus par fašistiem, ka Krievijas sašķelšanās, piem, 10 valstīs būtu bīstamāka nekā esošā federācija, jo katra no jaunajām valstīm taču arī varētu būt agresīva. u.c. Viņu daudzos ukraiņu portālos "mazgā" par sarunāto konferencē. Piem.

youtu.be/UJzc3-yCN3Y?t=196

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Arestovičč''sš jau pagājušgad solīja, ka (ja) tiks atlaists no amata, tad kļūšot ievērojami runīgāks.Privāt personai (pagaidām?) nav aizliegts Runāt. Viņa bijušais partnerkolēģis Feigins ir vēl lielāks muldoņa, turklāt publiskajā ēterā bez īpašas vajadzības lieto cenzējamus izteicienus.Pats Gordons jau ir piekusis no runāšanas,atsevišķas intervijās tas ir acīmredzmi redzams (dzirdams). Un vispār 4/5 jūtupa komentātoru ir lohi un/vai lēti klikšķukrājēji, kā vispār to lažu var klausīties. 

15 минут наZад : Над Варшавой развернули американскую ПРО после угроз Лукашенко..

Ps.,- «Летающий Чернобыль». Россия в 14-й раз попробует запустить ракету Путина с ядерным двигателем...Шойгу объявил о создании девяти новых полков для отправки на войну...Путин поручил построить в тундре железную дорогу по проекту времен Сталина... www.moscowtimes.ru/2023/10/05/putin-poruchil-postroit-v-tundre-zheleznuyu-dorogu-po-proektu-vremen-stalina-a109031

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Būtu liela izšķērdība karojošai valstij tādu resursu kā Arestovičs neizmantot. Militārā izglītība un praktiskā pieredze, dienests izlūkdienestā utt. Reliģiskā izglītība arī , starp citu.

 Tas, ka atklātībā viņš nekādā amatā neskaitās, nenozīmē ka nepilda uzdevumus. Starp citu, diezgan dīvaini, ka viņš beidzis Odesas kara akadēmiju kā militārais tulks, nepārvalda angļu valodu. Klausījos viņa uzrunu Eiroparlamentam, tulks netika līdzi un sāka improvizēt.

Par to Burevestņiku, tika jau sacelta panika, ka Putins spridzināšot kodolbumbu, beigās izrādījās, ka tikai Burevestņiku laidīšot.

2019.gadā notikušais izmēģinājums skaitoties veiksmīgs, manuprāt to par tādu nevar uzskatīt. Jo, ja raķete pēc teorijas var aplidot ap zemi vismaz astoņas reizes, tad vismaz dažus tūkstošus kilometrus vajag nodemonstrēt. Nav īsti skaidrs dzinēja princips, runāts par diviem: ramdžets ( tiešās caurplūdes reaktīvais dzinējs ) jeb slēgta cikla turbīna. Jebkurš no principiem prasa tādu tehnoloģiju līmeni, ko diez vai arī Rietumvalstis vai Japāna varētu realizēt.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Redz kur jauna versija, kurai piekristu Bradypus, jo izmantojot pasaulē unikālo dedukcijas metodi "skaties kam tas ir izdevīgi", ne MH17 ne Prigožina lidmašīnas notriekšana taču nav Putinam izdevīga, tātad pie vainas marsieši.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Vienkārši nespēj atturēties no tupas uz bezsakarīgas melošanas?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kur tu redzi tupu bezsakarīgu melošanu. Pašķir atpakaļ šo pašu tēmu un palasi kādu mentālo ģimnastiku veici skaidrojot, ka MH17 taču noteikti nenotrieca krievi, jo tas taču neesot šiem izdevīgi.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Vismaz būtu teicis, ka atrada RPG fragmentus, nevis rokas granātas. Pēdējā ir par švaku lidmašīnas iznīcināšanai.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Gan jau vēl dzirdēsim 101 citu versiju. Domāju, ka atkal latvietes baltās zeķubiksēs būs tās kas ar pretgaisa raķeti uzšāva.

MMX Reģ.: 03.03.2022
1 0 Atbildēt

Skatoties to Putina runu es saprotu kāpēc krievu urā patrioti par to cepās. Jau pašā startā kad parādījās video ar līdmašīnas krišanu nevienam nebija šaubu ka ir tikai divi varianti - raķete vai bumba lidmašīnas astes galā. Tagad iznākt ar tekstu, ka "nē džeki, tur granātas vainīgas" brīdī kad visi ir redzējuši lidmašīnu krītam ar norautu asti, jau ir tik klaja d*ršana ka acis asaro un čemodāns pildās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Ņevzorovs par to izteicās, ka Putins ne tikai nogalinājis uzticamo "pavāru, bet arī ar šo versiju apgānījis nelaiķa piemiņu, stāstot, ka Prigožins gājis bojā stulbā veidā, kaifā spēlējoties ar granātām. Ņevzorovs tajā laikā , kad grozījās Kremļa aprindās, esot dažas reizes runājies ar Prigožinu, un viņam radies iespaids, ka pēdējais ir 100% padevīgs Putinam un pateicīgs par "iecelšanu ļaudīs".

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Puttainajam šodn dz-diena.Drošvien būs kādas dāvanass.

Bet kamēr Latvieši ziedo, tamēr kārtējie urkaiņu pirdari izklaidējas:  tsn.ua/ru/glamur/izvestnyy-ukrainskiy-bloger-sbrosil-na-svoy-porsche-betonnuyu-plitu-i-narvalsya-na-heyt-2423800.html

Ps,- Избившему жителя Волгограда сыну Кадырова присвоили звание Героя Чечни www.moscowtimes.ru/2023/10/06/izbivshemu-zhitelya-volgograda-sinu-kadirova-prisvoili-zvanie-geroya-chechni-a109236

Krievijass militāri rūpnieciskajā kompleksā ir problēmas ar vienu no galvenajām “kodoltriādes” raķetēm, kura paredzēta, lai aizstātu padomju kodolmantojumu, kas strauji pārvēršas par atkritumiem. Путин проговорился о проблемах.. www.moscowtimes.ru/2023/10/06/putin-progovorilsya-oproblemah-sodnoi-izglavnih-raket-yadernoi-triadi-rossii-a109229

Китайская космическая госкомпания продала ЧВК «Вагнер» спутниковые снимки для марша на Москву.. www.moscowtimes.ru/2023/10/06/kitaiskie-sputniki-a109162

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Kur tu redzi tupu bezsakarīgu melošanu. Pašķir atpakaļ šo pašu tēmu un palasi kādu mentālo ģimnastiku veici skaidrojot, ka MH17 taču noteikti nenotrieca krievi, jo tas taču neesot šiem izdevīgi.

Nu re tagad bez meliem. Viss, ko iepriekš uzrakstīji papildus tam, ka, manuprāt "MH17 taču noteikti nenotrieca krievi, jo tas taču neesot šiem izdevīgi" ir tavi meli.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nē tas ir tavs apgalvojums:

 "Bradypus:"Putina Krievija ir uz to spējīga mēs zinām" arī nav arguments. Tāpat absolūtais loģikas trūkums šajā apgalvojumā par MH17."

Nu redz neesot loģiski, ka krievi notrieca, jo krievi ir absolūti loģiskas būtnes. Inficēti odi, kas atpazīst krievus arī ir absolūti loģisks apgalvojums.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Gan jau vēl dzirdēsim 101 citu versiju. Domāju, ka atkal latvietes baltās zeķubiksēs būs tās kas ar pretgaisa raķeti uzšāva.

Kādam idiotam jābūt, lai neatšķirtu Girkina bandītus no latvietēm baltās zeķubiksēs?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kādam idiotam jābūt lai noticētu, ka bandīti var lietot BUK kompleksu, kas nav tikai tā palaišanas iekārta. Nē tur jābūt pilnīgam trīspirkstniekam.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

7. oktobris (Reuters) — Krievijas Čečenijas reģiona vadītājs un prezidenta Vladimira Putina tuvs sabiedrotais Ramzans Kadirovs sestdien ierosināja prezidenta vēlēšanas, kas notiks nākamā gada martā, vai nu atlikt Ukrainas kara dēļ, vai aprobežoties ar vienu kandidātu - Putinu.

Valsts ziņu aģentūra RIA paziņoja, ka Kadirovs sestdien runājis mītiņā Čečenijas galvaspilsētas Groznijas centrā, kurā piedalījās 25 000 cilvēku, lai atzīmētu Putina dzimšanas dienu.

"Es ierosinu tagad, kamēr notiek "speciālā militārā operācija", vienbalsīgi nolemt, ka mums vēlēšanās būs viens kandidāts - Vladimirs Vladimirovičs Putins," citēts Kadirovs.

"Vai arī uz laiku atcelt vēlēšanas, jo nav neviena cita, kas šodien varētu aizstāvēt mūsu valsti," piebilda čečenu spēkavīrs, Putina aizstāvis, kurš kopš kara sākuma ir paaugstinājis savu atpazīstamību sabiedrībā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

ASV domnīca Beyond Parallel novēroja kravas vagonu pieaugumu gar Ziemeļkorejas un Krievijas robežu, kas liecina par iespējamu ieroču un munīcijas piegādi Maskavai. Piecas dienas pēc augsta līmeņa sanāksmes satelītattēli liecināja par kravas vagonu "pakāpenisku, bet vienmērīgu pieaugumu", kas kulminācijā sasniedza "bezprecedenta" 73 kravas vagonu skaitu 5. oktobrī, ziņo Beyond Parallel.

ASV amatpersona šonedēļ telekanālam CBS News apstiprināja, ka Ziemeļkoreja ir sākusi artilērijas nodošanu Krievijai.Šādi militārie sūtījumi pārkāptu vairākas ANO Drošības padomes rezolūcijas, norādīja domnīca.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Budanovs intervijā Ukrainskaja Pravda teica, ka Kadirovs esot daudzmaz atveseļojies. ( laikam Vācijā apārstēts );

Krievias armija ar lieliem spēkiem apm. 3 dienu sturmē Avdejevku, kas ir Ukrainas nocietinājumu rajons pie Doņeckas un krieviem kā "dadzis acī" jo ir tikai 15 km no Doņeckas centra. Krievi gatavojoties ziemot Doņeckā, Makejevkā un vēl kādās Doņeckas piepilsētās, un nevēlas, ka viņu "ziemas dzīvokļi" būs ukraiņu armijas artilērijas sniedzamības attālumā. Kā arī gribot pasniegt Putinam dāvanu, Avdejevkas ieņemšanu.

Uzbrukums notiek ar intensitāti, kas atgādina Bahmutas "šturmēšanu.

Ja kāds seko situācijai Ukrainas frontē, būs pamanījis lielos krievu tehnikas un dzīvā spēka zaudējumus pēdējās dienās. Tas saistīts ar šo uzbrukumu. Aizvakar 820 kritušo/ievainoto, vakar 990. Arī tuvu pie 200 bruņutehnikas vienības iznīcinātas pa šīm dienām. Līdz ar to tagad taupot bruņutehniku un uzbrūkot ar mazām kājnieku grupām, 15-20 cilvēku, bet nepārtaukti.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Un kā ar tiem, kuri pirms nedeļas/pusotrās "cieti/apstiprināja" viņa (tā bārdainā bandīta) tā devēto "nāvi"? Vai visā plašajā jūtupā vispār ir atlicis kāds tāds apskatnieks, kuru klausoties nenāktu veemiens?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Tā bija Kadirova mirināšana ;) Latviešu klasikas romānā Janševska Dzimtenē, ir epizode, kur kāds amatnieks Ginters bija uz nāves gultas, un dažas jaunkundzes, kurām nebija ko darīt, veica pie viņa gultas dežūras ar garīgu dziesmu dziedāšanu, lai Ginteru aizvadītu uz viņsauli pienācīgi, šo procesu dēvēja par mirināšanu. Ginters tomēr izveseļojās, bet jaunkundzes tika pēc tam izzobotas, ka Ginteru mēģinājušas "aizdziedāt uz viņpasauli".

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Krievi kopš 10. oktobra turpina sturmēt Avdejevku, sasniedzot rekordu dzīvā spēka zaudējumu ziņā diennaktī: 1030, vakar publicēties dati par aizvakardienu, šodien publicētie: 970. Doņeckā un piepilsētās morgi pilni un trūkst līķu maisu, jo viena krievu blogere diezgan izmisīgi lūdza tādus ziedot. Kaut kādi rezultāti ir, pēc ISW datiem, iekaroti 4 kvadrātkilometri Avdejevkas apkaimē. Limanas un Kupjanskas frontēs arī krievu armijas aktivitātes.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Novērtējat cik īsti vērt ir mūsu zemītes viens kvadrātmetrs ☝️

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Arestovičs pedējā laikā sācis runāt/rakstīt dīvainas lietas, ka valsts politiskā vadība sasniegusi savas kompetences griestus un ka karots tiek nepareizi, bez tam, ka 1991.gada robežas Ukrainai ir pasaka. Daudz kas no tā ir/varētu būt patiesība, bet daudz ko viņš nepasaka, piem. ka tās robežas atkarīgas no Ukrainai piegādātiem ieročiem, un piemirsis par F-16.

Te Šeitelmans diezgan labi apkopojis Arestoviča pausto un, protams, izssaka savas domas par to:

MMX Reģ.: 03.03.2022
0 0 Atbildēt

Arestovičs aizgājis reālpolitikā, tā teikt tagad vajadzētu kādu pamieru ar krieviem, tad jau atkal biznesu varēs bīdīt un tā. Pēdējā laikā jau tur daudz baumu klīst par tiem pašiem viņa kontaktiem ar Abramoviču un citiem biznesa vides pārstāvjiem. Tā teikt ja neizdevās iebraukt amatos uz patriota/kareivja pamatdomas, tad pamēģinās uz samierinātaja un vidutāja lomas. Cilvēki Ukrainā sāk nogurt no kara, ir biznesa intereses, attiecīgi no Arestoviča puses pamainīt ampluā nav nepareizi, vienīgi ka šobrīd tā pārāk izteikti sanāk.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Германия перехватила подозрительный российский корабль Евгений Горигледжан, который что-то вынюхивал

www.youtube.com/watch?v=jfaEe6LEn1I

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Lieliski, cien.Biedri un/vai Biedrenes, proZīt,uz to mums/atkal jāie.... www.moscowtimes.ru/2023/10/16/litva-i-latviya-vibilis-v-lideri-po-postavkam-vina-v-rossiyu-a110186

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

ZZZZ rakstīja: Novērtējat cik īsti vērt ir mūsu zemītes viens kvadrātmetrs ☝️

Precīzi necik. Zeme ir lēta. Tikai padebils vientiesis var iedomāties, ka zeme ir tā, kas Krievijai trūkst. Jo dārga ir tikai tā zeme, ko iekāro vairāki vienlaikus.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Puttainais pirms dažām stundām esot ieradies Kitajā.Jā.Jau no rītdienas notikšot savastarpēja dsas laizīšana, Obrāns un kasturvēl kādi laizītāji arī esot ieradušies palaizīt (saldo saldējumu).Bet laikam neviens latviešu plašās saziņas līdzeklis nav ar viņiem sazinājies.Nav arī pajautāts, kā pēc tas meerglis nav arrestēts jau turpat pie tā dēvētā Trapa.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Krievi mēģina ņemt knaiblēs Avdejevku, jo frontāls uzbrukums neizdevās. Militārists blogeris Svitans uzskata, ka knaibles par tievām un nekas nesanāks. Vēl kādas 10 dienas aktivitātes tur varot turpināties, kaamēr krieviem rezerves tur beigsies.

Pēc statistikas, ukraiņu armija tagad jau dienā izšauj vairāk artilērijas šāviņu, nekā krievu. Vai ZK krievus glābs ? It kā ZK šāviņi jau mēnesi esot sastopami šur tur, bet kvalitāte slikta, un dažiem pat izmērs jāpiedzen uz metālapstrādes darbagalda.

Pagājušo nakti notikuši raķešu triecieni Luhanskas un Berdjanskas kara lidlaukiem. Krievi uzskata, ka pielietots ATACMS, esot nopietnākais uzbrukums kopš paša "SVO sākuma. Svitans domā, ka neliela ATACMS izmēģinājuma partija Ukrainā esot vismaz nedēļu. ( Ja pielietota kasešu munīcija tādā attālumā, tad tas ir ATACMS, jo vienīgaais, kas līdz šim saturēja kasešu munīciju Ukrainā, bija 155 mm šāviņi )

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Krievi mēģina ņemt knaiblēs Avdejevku, bet paņēma aiz vaiga (piedošanu, ka tik tieši).

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Apstiprinājums, ATACMS ir. Uz Berdjansku izšautas, acīmredzot, 3 ATACMS , NASA FIRMS ugunsgrēku lapā redzamas 3 Ugunsgrēku vietas:

firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map/#d:2023-10-16..2023-10-17;l:fires_all,street;@36.8,46.8,11.8z

Un attiecīgās kordinātes 46.81579 36.75921 uzrāda Berdjanskas lidlauku; šajā video redzams raķešu starts:

www.youtube.com/watch?v=76Q7awCZU7g

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Esot piegādātas tikai 20 ATACMS

t.me/Kirilovolodimirovich/4983

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Puķin vseh pereigral. Kārtējo reizi.

0pis Reģ.: 16.02.2023
1 0 Atbildēt

1. Ar 3 raķetēm iz**sa svarīgu lidlauku, kas traucēja dienvidos. Tātad, būs vēl 6-8 tesieni pa svarīgām bāzēm un klasterbumbas šajos triecienos pa aviāciju zem klajas debess ir ļoti efektīva.

2. Pateica 20 lai kontrolētu Kremļa stratēģu uzbudinājumu, sak, 20 nav 200, ātri beigsies un nekas traks nenotiks. Pēc tam būs vēl 20, tad vēl 20. Vai pēc tam piegādfās jau cita veida galvas, atkarībā no tā brīža mērķiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Tās (turklāt) esot bijušas sarūsējušas (izgatavotas 1996jā,to derīguma termiņš sen beidzies) un vēl ar knapo 160km darbības rādiusu (diametru).

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tikai, ja apskatās to FIRMS, var redzēt, ka ieliktas vienādos attālumos ar vienādu nobīdi.

Tātad, trāpīja tur, kur bija tēmētas, nabaga Pancjirs centās un šaudījās uz visām pusēm, tas neko nelīdzēja.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Putins: ATACMS nav labi, lai amerikāņi ņem tās atpakaļ, kādi ATACMS, ja reiz karš zaudēts ( tikai viņš laikam domā, ka Ukraina zaudējusi ), vajag sarunas pie bļinām.

youtu.be/UjnriF4fHZM?t=21

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kas vispār tā par valsti- laipni uzņem Kaŗa noziedzinieku, turklāt vēl komplektā ar visiem "domubiedriem".Viņš tur visdrīzāk kko diedelēt ir ieradies, bet figzin vai kāds viņam "dos".

Videomontāžā no kaut kādā zālājā izvietotas improvizētas kanceles uzspēlēti klārēja/par! negantajiem slimnīcas bombardieriem un uzsvēra, ka "viņam)izskatās", ka to Tuvoaustrumu jezgu visi iesaistītie un tuvustāvošie tagad vēloties "zamjaķ". Nez no kurienes viņam tāds entuāzizms, laikam jau ir "labi/informēts".Un laikam ka bija "īstais",kko tur savus tos apakšējos locekļus atkal tirināja,to suudu klārēdams.

Kā arī, interesanti, ka pats ukraiņu ĀMinistrs vakar izrunājās, ka šamo nemaz nevarot tik viegli arestēt- sanāk, ka visi tie iepriekšējie arestētāju kaujassaucieni bijuši vien lēts fufelis.

Bet treknajiem ukraiņu činavniekiem gaidāmi grūti laiki.Tagad/turpmāk Tauta vētīšot visas viņu zeķes un/vai pagultes līdz pat nopelniem bagāto mūžu nobeigumam: tsn.ua/ru/exclusive/pozhiznenno-publichnye-dengi-ne-skryt-v-ukraine-usilili-finansovyy-monitoring-top-chinovnikam-chto-izvestno-2432344.html

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti