Pirmkārt, publiski pieejamajā dokumentā nav pateikts, cik ir jāiekasē, bet gan cik ir plānots iekasēt, ņemot vērā bāleliņu nihilisma pakāpi pret satiksmes (un ne tikai) noteikumiem un likumiem vispār.
Otrkārt, par tām saucamajām sankcijām un norīkojumiem - tās ir tikai kņigu ņečital, no mņeņije imeju basņas tirgus sievu līmenī. Kaut vai pierādījums tam ir dafiga reizes, kad mani ir palaiduši vaļā "ar mutisku brīdinājumu" ne tikai CP, bet arī PP. Viens man pat tiešā tekstā pateica - brauc, man no tā protokola nekāda labuma jau arī nav... par to, ka man radinieks strādā CP un čoms PP, nerunāsim...
Tad Tu gribi teikt, ka, ja nepiepildītu valsts budžetu, kādam no policijas vadoņiem samazinātu algu un izteiktu sliktu novērtējumu, vai kā? Vai arī iekšlietu ministrs izsauktu policijas vadonību uz paklāja un pateiktu - ej, veču, jūs mums te budžetā pārāk maz piķi atnesāt. Davaj, uz galda tos, kas par maz protokolus sarakstīja, lai tagad iet satiksmi regulē.
Un vēl - interesanti, kāpēc, ja tāds Plāns eksistē, policisti visbiežāk tomēr cenšas uzlikt minimālos sodus?
Pats saki "plānots iekasēt". Un tālāk mēģini izlikties, ka tas nav plāns
Protmas, ka tevi var arī palaist, ja plāns jau ir izpildīts - tālāka labuma no tā protokla sastādītājam patiešām nav. Bet no cilvēka, kam čoms ir ments, jau neko saprātīgāku negaidīju.
Menti ir Krievijā un jūsu galvā (turklāt šķiet, ka dzīves loģika abās ir vienāda). Latvijas Republikā ir policija.
Arī Krievijā uz papīra ir policija. Bet ments ir ments vienalga kur. Arī ASV, kuru acīmredzot jāpiesauc, ja tev liekas nepieciešams piesaukt savu mīļoto Krieviju.
Nē, tas nav plāns, vismaz, ne tajā izpratnē, kā tu mēģini pasniegt. Bet tavai grūtajai apbižotajai galviņai jau to ir pārāk nereāli saprast.
Bet, jā, mani var palaist februāra vidū, jo budžeta plāns tiešām ir izpildīts :D
Nav plāns tādā izpratnē, saki? Vai tev ir kaut neliela nojausma, ko augstāks ierēdnis dara ar zemāku, ja šis plāns netiek pildīts? Un to, ka budžeta plāna zemākā detalizācija ir pa mēnešiem, laikam arī nenojaut?
Tev pašam nav nojausmas, tikai anonīmajos komentāros salasītas baumas bez jebkāda seguma.
Pieņemsim, ka nojaušu. Bet tas neizslēdz gada Plānu. Un, kā zināms, gada Plāns ir svarīgāks un tas ir izpildīts, tad uz mēneša Plānu var arī pievērt acis. Un jā, tad jau baigi mazais tas plāns, ja mēneša sākumā/vidū jau izpildīts.
Saprotu, ka tev grūti ar matemātiku. Bet pat ments māk sadalīt sīkāk arī mēneša plānu un saprast vai tas pa dienām pildās. Un ja nokļūdās, tad mēneša pēdējās dienās raksta par visu iespējamo. Arī gājējiem. Nekad mēneša sākumā vai vidū neredzēsi gājēju ķerājus un sodītājus.
Zini, kad man ir bijis darbā kāds plāns jāizpilda, es nomierinājos tikai un vienīgi tad, kad tas bija izpildīts. Nevis, kad pildījās proporcionāli pa dienām vai tml. Atlikušajās dienās var notikt viskaut kas. Līdz ar to, domāju, ka man ir daudz vieglāk ar matemātiku kā tev ar loģisko domāšanu. Citādi tādas glupības nerakstītu.
Jā, pamuļķīt - var notikt viskautkas. Ja priekšnieks redzēs, ka plāns regulāri tiek izpildīts jau pusmēnesī, tad pēc laiciņa gluži vienkārši mēneša plānu dubultos. Algu lielāku maksās? Nē - paliks mazāk laika kukuļu medīšanai. Tādēļ pārsteigties ar plāna izpildi arī neviens negrib.
Atradis ar ko lielīties. CP PP.... Tas arī izskaidro to smaciņu, kas vējo no tavas puses.
Pašam skolas un klases biedri aizgāja strādāt uz šem kantoriem. Un viennozīmīgi tie bija vislielāki gnīdas, kam patiia paņirgāties par sīkajiem, uzdirst skolotājiem, kas paši uzprasijās, bet pēc tam bimbādami mēģināja ieriebt stučīdami vai izdomājot savu notikumu interpretāciju.
Un vai tikai tu nebiji viens no tiem sikajiem, kuram galvu podā stūķēja, un tāpēc tagad naids pret poličiem? Tas daudz ko izskaidrotu... nu, vismaz to, kāpēc tādas stulbības raksti.
Un jā, interesanti, kāds man varētu būt labums no "tās smaciņas"? :D :D Pajolis.