- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
imzz rakstīja: "Pie sūkņa var norēķināties ar Visa, MasterCard, Maestro, American Express maksājumu kartēm, kā arī Statoil uzņēmumu degvielas kartēm. Tajā darbojas arī Statoil EXTRA karte. "
Es kartes nelietoju un to pašu ieteiktu darīt visām privātpersonām! Uzņēmumiem - tiem savādāk - tiem skaidras naudas aprite ir apgrūtināta.
viencexperc rakstīja: Sava taisnība visā ir. Krievijā neražo 98. Ražo 92 un 95, bet 98 to iegūst ar speciālām piedevām. Piemēram, ja aizbrauksi uz Baltkrieviju redzēsi, ka viņiem nemaz 98-tā nav. Viņiem DUS ir dīzelis, 92 un 95, turklāt, kā paši baltkrievi saka, ka tiek ražots tikai 92. 95 tiek iegūts no 92-ā ar piedevu palīdzību. ( Bet kā mēs zinām, Baltkrievi piegādā degvielu no Krievijas). Es esmu bijis BY, un pirmo reizi tur esot, kā visi degvielas kontrabandisti un Eiropas iedzīvotāji, lēju 95. Mašīna ļoti slikti gāja. Kopā ar mani brauca čoms ar bmw. Atbraucot atpakaļ, viņš mainīja visas sveces, jo tās bija sadegušas. Braucot otru reizi ( bija vajadzība) es vispirms izdarīju izlūkošanu, un ievēroju, ka Baltkrievijā VISAS mašīnas lej 92, Mersedesi, porš kaijens, lej 92. Tāpēc ielēju 92. Un mašīna gāja gandrīz tāpat, kā Latvijā ar Nestes 95. Arī čoms ar BMW tagad lej tikai 92-to. Bet vienu reizi, braucot mājās ievēroju, ka palika baltkrievu rubļiki. Tāpēc lai tos mājās nevestu, jo baltkrievi plānoja naudas reorganizāciju, visus notriecu uz robežas esošajā DUS. Arī lēju 92-ro ( Degvielas kontrabandisti tirgo 95,to) pielēju pilnu bāku līdz vākam, pat palika vēl uz kaut kādiem rubļiem, kuri nelīda ( atstāju nakošajam kā dāvanu). Bet kas notika? Automašīna atkal sāka iet slikti, jo izrādās, ka uz robežas ir jāpērk 95, nevis 92 ( eksporta variants) . Riebjas braukt uz BY. Tāpēc aizdomājaties, Lukoil fani...
Baltkrievi degvielu ražo paši - Novopolockā. Un viņu degviela ir daudz kvalitatīvāka par RU ražoto.
sarashkins rakstīja: Atbildot uz uzdoto jautājumu - es personīgi degvielu leju tikai un vienīgi bākā! :D
Hmm!
, kurā bākā tad lej?? Kolkas vai Akmeņraga??
650 rakstīja: Ar ko Neste ProDiesel atšķiras no tiešā konkurenta Statoil MilesPlusDD ? Ar ko ProD ir labāks? Es domāju, vai labāks tieši par tiešo konkurentu "extra-super-marku",nevis par kaut kādu tur "regulāro" dd. Vai "oficiāls" Neste pārstāvis var cilvēcīgi paskaidrot? Parasti jau "pārstāvji" nespēj izdvest neko vairāk par bezpersoniski-diplomātisku muldēšanu aka "vaivai,neko nezinu par viņiem, bet musējais ir šausmīgi labs...."
Pajautāšu (somu speciālistam par šo), bet Pro dīzelim galvenā lieta ir tā (iAuto jau bija raksts par šo), ka vismaz 15% sastāvu veido dīzeļdegviela, kura ir ražota no atjaunojamiem resursiem (nejaukt ar biodīzeli), kurai visas īpašības ir labākas, kā naftas dīzelim, izņemot cenu! Par Statoil Miles 100% nezinu, bet tai būtu jābūt vienkārši piedevai, kuras spainīti pielej cisternai, līdzīgi kā Neste Futura benzīnam. Es esamu bijis Neste laboratorijā un tās piedevas reāli testē uz reāliem motoriem, mēra un tad skaitļo, kura labākā.
iAuto rakstīja: Mani no šīs tikšanās vairāk interesē, ko un kā viņi prognozē kopumā par dīzeļa patēriņu!
Kur viņš ir? Man rīt jālej degviela- uz kuru pumpi braukt?