lietotu auto cena

aivaritoss Reģ.: 06.07.2017

Kā sezonāli mainās lietotu auto cena, kādas ir tendences, itkā uz pavasari vairāk pērk auto, bet kā ir ar cenām???

 
Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Kabrioletiem var būt arī mainas atkarībā no sezonas, bet nu tā ka pavasarī maksā dārgāk kā rudenī? Nezinu...rudenī iespējams ir iespēja izdiņģēt lielāku atlaidi nekā pavasarī.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Vislētāk ir pēc plūdiem. Plūdi parasti pavasarī, tāpēc vasaras pirmajā pusē izsolēs var nopirkt vislētākos auto.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
1 0 Atbildēt

Peerc, kameer vids veel galiigi nav noeedis peleeko biznesu lietoto autinju tirguu. Jau tagad cenas ir ceelushaas ieveerojami, driiz buus izdeviigaak skriet pasham pakalj autinjam uz vaacijaam - beljgjijaam, un lietotu auto plachiem pienaaks likumsakariigs piii!

core Reģ.: 03.01.2017
2 0 Atbildēt

Bet normāli domājot tā arī būtu jābūt, ka pašam ir lētāk skriet pakaļ, nevis kad to kāds izdara tavā vietā. Pagaidām salīdzinot cenas Latvijā un Vācijā, jābrīnās kur tirgotāji tās mašīnas ņem, vai arī ar labdarību nodarbojas.

atrabotka Reģ.: 24.05.2017
0 0 Atbildēt

Nolaidies no mākoņiem! 95% (varbūt pat visi 99%) plači nedzen mašīnas no nekādas Vācijas - kas tu traks? Viss tiek paņemts tepat Lietuvā pa "saldām cenām". Un dzen visādus apšaubāmus, remontējamus vai tur jau sataisītus auto, kuri arī maksā kā maksā..

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Visnormālāk ir tad, kad lētāk ir iekāpt lidmašīnā un aizšaut uz Ņujorku pēc datora vai fotoaparāta, ietaupot kādus 1000Eur, nekā to pirkt par Eiropas cenām.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Cik peetiiju kopaa ar Latvijas lietotu auto paardeveeju cenas izsolees, tad taas ir par apm. tuukstoti zemaakas, nekaa cenas Latvijas plachos. Ja tirgo godiigi, tad veel pie taa tuukstosha pieskaitaas 1/5 dalja no kopeejaas cenas kaa PVN nodoklis un regjistraacijas nodeva. Tirgojot puslegaali, tu peerc mashiinu pa Vaacijas izsoles cenu+nodeva+tirgotaaja peljnja. Jaa, gan jau ir arii galiigi melnaas mashiinas, peec visaadiem pluudiem un avaarijaam, norakstiiti takshi ar attiitiem spidometriem un tamliidziigi ''mazlietoti'' grausti par ''izdeviigaam cenaam''

Krokodils Reģ.: 29.06.2017
3 0 Atbildēt

Nezinu par cenām, bet zinu to ka vislabāk autiņu pirkt ir ziemā, vēlams -10°C vai vairāk. Jo ir auksts un vari izcili redzēt auto stāvokli no aukstas šķilšanas... Ja autiņš iepriekš uzsildīts ar visādiem pārdevēja pretimnākšanas attaisnojumiem, ta zini, ka 90% gadījumu kkas zem tā slēpjas... Placī noteikti ātrāk pateikt ka brauksi skatīties mašīnu tad un tad noteikti nevienā gadalaikā nav ieteicams jo tad iepriekš mašīnu var sagatavot un paslēpt defektus.

Tā teikt auksts laiks - vieglākā pirmā mašīnas diagnostika.

Siltā laikā protams šo neizmantot un ta atnāk pirmā ziema un sāc sastapties ar visādām problēmām sākot ar aķīšu maiņu, beidzot ar elektronikas vai vadības bloku problēmām.

cl7lv Reģ.: 04.11.2016
0 0 Atbildēt

Uz ziemu subaru, quattro, žurkas paliek nedaudz dārgākas.

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
0 0 Atbildēt

Kaut kad esmu dzirdējis skaidrojumu, ka cenas zemākas ir ziemā, jo jauno auto tirgotāji visbiežāk atlaides piešķir gada beigās. Attiecīgi palielinās piedāvājums uz lietotiem, kā arī ja iznāk jaunāks modelis attiecīgi vecākiem modeļiem samazinās cena.

DALJNOBOJS Reģ.: 19.04.2017
1 0 Atbildēt

arī demo kāri ir pa ļoti smukām cenām

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti