Tagad man šitās 3 patīk.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tagad man šitās 3 patīk.
bet parasti chillstep ( melodiskāks dubsteps) vai kantrī.
šitā izlase superīga.
Kaut kādi miegaini tie gabali.
Es vienmēr mokos lai nebrauktu pārāk agresīvi un ātri. Pie agresīvākas mūzikas sapelnīšos soda punktus.
Ar to Prodigy gabalu nevar ieiet draivā? Pie stūres!
-------------------
Ekspertam pēc idejas vajadzētu ko šitādu braucot klausīties...
Ja brauc ar eiropā ražotu mašīnu; vai vismaz eiropas tirgum paredzētu mašīnu, šādam jautājumam nebūtu jābūt saistošam - radiostaciju gaisā ir pietiekoši daudz - nu un citreiz var arī paklausīties kā mašīna darbojas...
80- 90 procentos gadījumu, man liekas, ka visi klausās radio ( es arī). Bet dažreiz, kaut kur braucot, vai vizinoties, sagribas kaut ko ieslēgt.
Nu Rammštains tas vel tā, bet Prodigy gan es nesaprotu.Manuprāt vajg kko ne īpaši agresīvu un vieglāk uztveramu, tāteikt, labas domas rosinošu.Kaut gan , katram jau savs, galvenais, lai kvalitatīvi skan un lai citiem nav ārā jākāpj..
Ja kam ir video mašīnā,noteikti šo multeni varētu ieteikt,30g veca nostaļģiska dziesma un skaisti notikumi:
Ja viss pofig un ja prātā vasarīgas tēmas, var arī šo:
Es arī parasti kaut ko mierīgu. Un skaļi. Tāpēc man ir ļoti svarīgi, lai mašīnai būtu laba audiosistēma.
Pēdējā laikā uz blūzu pavelkos - Bonamassa, Clapton, Beth Hart u.tml.
Normālos auto klausās izplūdes mūziku. Piemēram:
Grūti kautko tādu sabojāt...
Protams, ja brauc ar mazlitrāžu, pensistylā, ar salvagiem u.t.t. tad ir vajadzīgs muzons dzīves kvalitātes uzlabošanai. Tagad pat piedāvā pašam uzlikt sporta skaņu skaļruņos. Tur noteikti riktīgi pagarinās...
Radio noplīsa, bet kastēm lentu ierauj?
Ej dirst.
Mums, BMW parasti ir to laiku, kad FM nemaz nebija. Bet pa garajiem viļņiem nav ko klausīties. Tāds tu esi experc, kurš neko nejēdz auto! HA!
Vari droši komentēt tajā pašā minūtē, kad ar niku viencexperc, visi tāpat jau zin jūsu radniecību. Nevajag tā ciesties pusi dienas, pūslis pārsprāgs...
Laba audiosistēma - bauda arī braukt garākus gabalus Un atkal te Audi, VW, Bmw - soli pirms citiem. Par vecāki auto jau sākotnēji aprīkojās ar baudāmu skaņas kvalitāti no bāzes (un upgrade) stereo. Mūzikas kvalitāte ir tik iespaidīgi atšķirīga, ka pat tāds 16 gadus vecs Audi > pilnīgi jaunu Toyota/Honda/Nissan/Peugeot/Renault audio utt.
Ar BMW braucot, neklausās mūziku 4 iemeslu dēļ.
1) Maģis ir nopi*dīts
2) Radio ir oriģinālais - tātad, no tiem laikiem, kad bija kasetes un nevis FM, bet tikai AM.
3) Sprakšķ kalonkas, jo tās jau sen ir noplīsušas.
4) sabvūfera dēļ ir nodegusi elektrika
...
Bet mums po.!
Mēs visiem sakām, ka mēs klausamies 1.8 litru motora skaņu ( bet paši iztēlojamies, ka mums ir V8)
Es klausos Spotify like listi. Kur dažāda mūzika, sakot ar Prāta vētra, Queen, ZZ Top utt., beidzot ar, piemēram, Ac/Dc un Aaron chupa Vai, piemēram, Talantu fabrika savulaik
Domāju, ka laba braucamā mūzika varētu būt kat kas no latino, piem:
Bet šitas pozitīvais vīriņš man liekas ka izpildījumā pārspēj vienu otru Oriģinālu ;)
ezis71 rakstīja: Kaut kādi miegaini tie gabali.
Tas Imagine Dragoons ir tīri jestrs
Kad sēņoju un braucu ar neBMW:
jebko no Би-2, jebkurā laikā, orģinālierakstā
Labāko no Mārtiņa:
Metallica:
u.t.t.
kautko no vēstures
Pie šitā arī var pasēņot:
Mūzika priekš auto
Kādu mūziku patīk klausīties pie auto stūres.