Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

tomz Reģ.: 17.02.2003
0 0 Atbildēt

tiek meklets 850 2.5 ne turbo

cena lidz 4.5 eiram

ja ir kads normals pardosana ludzu zinot te

savadak neta pagaidam maz vinu sastopamu

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

tomz rakstīja:tiek meklets 850 2.5 ne turbo

cena lidz 4.5 eiram

ja ir kads normals pardosana ludzu zinot te

savadak neta pagaidam maz vinu sastopamu

kaa reiz tiek paardots Volvo 850 sedans 1994. gads

2.5 20V aut karba

aadas salons, el.logi, klima, lietie diski, spoileris jauna TA izieta pa nulleem!!!!

fotograafijas manaa galerejaa!!!

mashiina ir labaa texniskaa kartiiba, klima straadaa!

e-mail: alext10ATone.lv

tomz Reģ.: 17.02.2003
0 0 Atbildēt

labi tad jautajums -

ka ir ar volvo automatiem?

cik uzticami utt?

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Pilni topiki ar šamo tēmu. Ej un palasi.

0 0 Atbildēt

tomz rakstīja:labi tad jautajums -

ka ir ar volvo automatiem?

cik uzticami utt?

karo4 uzzvani uz 9143908 vai uzmeilo: alext10@one.lv

atbrauc tad visu paradiishu, izstastiishu un tt

automaat: da utomaats kaa automaats!

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

automāti ir ZF vai arii japaanju, bet ljotti labi, jamos automaatus Volvo lika liidz 2000 gadam...

koko Reģ.: 13.06.2001
0 0 Atbildēt

Nu vo notika taada skaade ka noluuza motora ellas scups un tagad mekleeju kur vareetu dabuut jaunu , mosh kaadam ir kaadas idejas!

DeadmaroZ-TLOTL

0 0 Atbildēt

koko rakstīja:Nu vo notika taada skaade ka noluuza motora ellas scups un tagad mekleeju kur vareetu dabuut jaunu , mosh kaadam ir kaadas idejas!

DeadmaroZ-TLOTL

Uzzvani siem!

Smerlja tel: 7516594...

0 0 Atbildēt

Alex-GT rakstīja:

koko rakstīja:Nu vo notika taada skaade ka noluuza motora ellas scups un tagad mekleeju kur vareetu dabuut jaunu , mosh kaadam ir kaadas idejas!

DeadmaroZ-TLOTL

Uzzvani siem!

Nav viniem kaadas veel idejas

0 0 Atbildēt

koko rakstīja:

Alex-GT rakstīja:

DeadmaroZ-TLOTL

Uzzvani siem!

Nav viniem kaadas veel idejas

Nu paprovee MM, nevajadzeetu buut daargam!

0 0 Atbildēt

Noteikti iekš MM var pasuutiit, domaaju ka nebuus daargaak par 10Ls

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

man ar tas skjups noluuza un vinjsh maksaa 13 Ls. japasuuta, atveda 5 dienaas.

BET....

Tagad klausieties talaak. Tie skjupi ir shaurai trubai un resnakai. Mainiijas sava laika arii kods tam. Man protams atveda ar resno trubu. Nu logiski, ka nedereeja, es saku, kas par desaam. Ok, jamaina arii truba, kas maksaa nieka 23 Ls.

Es to skjupa garu apvirposhu, nopirkshu jaunus blivgredzenus mazaaka diematra un tad jau pasees.

Luudzu uzmanies, lai nesanaak taa pat kaa man!!!

P.S.

un skjupu tievakai trubai vairs nevar pasutiit!!!

Crash rakstīja:Noteikti iekš MM var pasuutiit, domaaju ka nebuus daargaak par 10Ls

0 0 Atbildēt

Isteniiba jau vieglaak kautkaa labaak pasham ar super-truper liimi to visu salapiit

Ja Tev truba resnaa, tad varu savu tikko iegadato jauno skjupu pardot zem MM cenas, jo man uzradaas biku apskadets skjups tievajai trubai.

Ja kas meilo andris@autonet.lv vai sazvanamies 6540919

0 0 Atbildēt

DeadmaroZ-TLOTL

A kas par matoru ?

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Man ar ir 850, bet nu tas čehu tiesnesis.......!

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

DeadmaroZ-TLOTL

A kas par matoru ?

2,5 20V (bet kipa man teica ka 10V un 20V tie shkupi vienaadi)

0 0 Atbildēt

Nu tad tikai uz MM un suuti tik aukshaa , man teica ka jaavar pasuutiit....

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu tad tikai uz MM un suuti tik aukshaa , man teica ka jaavar pasuutiit....

paskaties augstaak ko autonet rakstiija , MM ir tikai resnie shkupi kuri der x vin zin kaadiem motoriem Gogola ielaa man teica ka varot pasuutiit , bet maksaa apo 17ls (tad es labaak toka vinu ar pirkstu bakstu iekshaa un ar stangaam velku araa)

0 0 Atbildēt

3528061 --> 9458487 --> 9497550

Shitie ir tie skjupa kodi, kas mainiijaas. Un MM taa arii pateica, ka skjupu prieksh tievaas trubas vinji pasutiit vairs nevarot, japeerk resnais skjups un resnaa truba.

0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:3528061 --> 9458487 --> 9497550

Shitie ir tie skjupa kodi, kas mainiijaas. Un MM taa arii pateica, ka skjupu prieksh tievaas trubas vinji pasutiit vairs nevarot, japeerk resnais skjups un resnaa truba.

Nu tas ir vēl vecais mators, aizej liidz jamiem ar savu VIN un pateiks vai var vai nevar, kad es ar vinjiem runāju, shie teica ka nav problēmu.

0 0 Atbildēt

Es speciaali iedevu shiem tehnisko pasi, lai ritiigi peec virsbuuves koda apskataas, panjeemu liidzi arii veco skjupu. Nu jabuut totaaliem amuriem tada gadijuma, ja nesaprot un nemaka atrast to, ko man vajag tieshi.

Kaskji jauneceelu, panjemu to pasutiito skjupu, kas reaali man ar nedereeja. Biki partaisiis man un weekenda jau derees, bet serviss ir taads...nu pahi spriediet.

Stulbums, ka piedavaa - nu tad nomainiet skjupa trubu, kas maksaa nieka 23 Ls

Lai nu kaa, bet AutoStara tada attieksme nekad nebija un tagad arii jaunaja servii var normali visu sarunaat un naudas kaashana nav raxturiiga, bet gan gala rezultaats.

GIG Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

Lai nu kaa, bet AutoStara tada attieksme nekad nebija un tagad arii jaunaja servii var normali visu sarunaat un naudas kaashana nav raxturiiga, bet gan gala rezultaats.

Sveiki!

Btw, kur ir TAS jaunais serviss??

GIG

S70

0 0 Atbildēt

Nuy cik man zinaams autostara reinkarnaacija veel nav notikus, vismaz Daniela teica ka tur nekas veel nav skaidrs un aizgaaja straadaat uz Mazdaam

0 0 Atbildēt

GIG rakstīja:

AutoNets rakstīja:

Sveiki!

Btw, kur ir TAS jaunais serviss??

GIG

S70

Es remonteejos Tukumaa tagad. Var sazvaniities droshi ar servisa vadiitaju - Valdi (9142577). Attalums lidz Tukumam 60 Km, sanaak 5 Ls degvielaa turp un atpakalj. Man tas ir daudz letaak kaut vai taja gadijuma, kad bija janocelj nost karba, lai mainiitu sajuugu. Riigaa zem 80 Ls (normaali 100-120 Ls pat) neviens neparaxtaas, tur to dara par 40-50 Ls. Kadreiz AS to dariija par 50 ls.

0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

Autostaraa vispaar attieksmes nebija... Kameer vinjus pie vietas neno.liku tikmeer domaaja ka es ar buushu kaashamais objekts..

Un tur tikai dazhi meistari tieshaam bija speejiigi kaut ko saremonteet, paareejie tik vien dereeja kaa eljas nomainjai... bet nu labi par aizgaajeeju vai nu labu vai nu neko...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti