Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Jaa, zobsiksna vinam tika nesen mainiit, bet to itkaa dariija AS. Gan jau ka mainiij ar sablonu un laza taja zinja nevajadzeeu buut.

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Hmzz , gaisa filtru gribēju aizvakar mainīt , bet nesanāca laiks . A zobsiksna tiešām tika mainīta . Un pēc tā arī parādījās . A MM vai ta nav salīdzinoši dārgi .

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Tizls jautaajums-cik volvim 7/8/9 maksaa zobenes mainja ar visiem rulliem?

0 0 Atbildēt

Nav tizlu jautājumu ir tizlas atbildes Man izmaksāja ap 100 Ls 850-jam . Bet es lētāk daļas dabūju.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

850tajam ir atkaruiigs no modelja un cik kas jaamaina, orgjinaalaas daljaas sanaak taa: zobene~35Ls, 1. rulliits ~35, 2. rulliits ~50Ls, iespeejams veel spriegotaajs tam cenu nezinu. nu un darbs ap 30Ls. bet tur ir taa ka tie rullji to zobeni paardziivo vismaz 2-3 reizes, jo nu tur Volvo inzhenieri pacentushies ielikt reaalu SKF gultni

MM nav stipri daargaaks par AS, servisa cenas izmaksas ir tikai par 2Ls daargaakas. Tobish ja ieksh AS bija 10ls+PVN, tad ieksh MM ir 12Ls+pvn

Ja zobeni mainot nokljuudaas kaut vai pa puszzobu ( itseviskji 850taa matoram) tad nu tas faazzu mehaanisms aiziet dibenaa, a ja nokljuudaas par 1 robu tad nu vaarsti lokaas taa ka maz neliekas....

lazhas jau ASam bija raksturiigas, vai varbuut es klients jamajiem netaads biju

0 0 Atbildēt

Ozz tik ņem vērā , ka blīves visas pie reizes a labāk nomainīt . Parēķināju - ar visām blīvem , regulēšanām , darbu , biki zem 140 Ls sanāca . Bet uz daļām es 35 Ls ietaupīju.

Ja man kāds varētu pateikt cik man tas remonts ielidos pa piķiem , tad nospļautos un aizbrauktu uz MM . Jo braukt , tā kā man ira tagad diezi kas nav . Kaut gan aizvakar aizbraucu uz Jūrmalu un atpakaļ , patēriņs bija uz aci normas robežās

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:Tizls jautaajums-cik volvim 7/8/9 maksaa zobenes mainja ar visiem rulliem?

Tev ir visi mineetie vai kaa?Kaads motors?Jautaajums ir "tizls",jo 7/9 un 8 ir pilniigi dazhaadi motori,piedevaam veel ir arii diizelji.

0 0 Atbildēt

Ja ir interese ir iespēja dabuut pilnīgi jaunu turbīnu no T5 cena aptuveni 350Ls sanaaks.

0 0 Atbildēt

Peec kataloga apzimeejums itkaa visiem VOLVO ir T-5, bet reaali ir T-2, T-3, T-4 un T-5 turbiinas. Kaada tieshi Tev Crash taa turbiina ir?

0 0 Atbildēt

Volvo nummurs: 8601238

Ražotājs: Mitsubishi TD04HL-16T.

Pēc formas viņa der visiem izpluudes kolektoriem, ja nekljuudos shii ir no 2,3 turbo ar 225Zs

Taas turbiinas man uz rokas nav, ir iespeeja pasuutiit, un taas ir tikai manas prognozes ka jamo varees dabuut pa 350Ls, varbuut buus leetaak varbuut daargaak... kaa nosoliis.

A iemetu taapeec ka kaadreiz savam T5 mekleeju jeedziigu turbiinu...butu man tagad T5 njemtu nedomaajot.. a tagad nevajag, optimistiskajaa variantaa jauna turbiina sanaaks vairaak nekaa 2x leetaak nekaa pie diilera...

0 0 Atbildēt

Tieshi taa, njemtu nedomaajot.

Bet man arii ir 2.3i 20v Turbo, bet ar 240 lopinjiem.

Pagaidaam jau nav ne vainas. Ne ellju eed, ne kadas citas sudzibas, bet cik ilgi?

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

Pārdodu oriģinālos Volvo tērauda diskus '99.g. 15" 5 skrūves- der 850, S/V 70, it kā S80 u.c. Komplektā Continental ziemas riepas 185/65 R15. Viss kopā 80 Ls. 9129765.

0 0 Atbildēt

Nu vobshem reku links, ja gribat solat pashi, ja nee varu piepaliidzeet

cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7965366394

petersons Reģ.: 28.01.2005
0 0 Atbildēt

Sveiciens.Vai pieredzējušie 850 Volvo lietās varētu ieteikt, kur droši varētu nomainīt motora gala eļļas blīvslēgu(saļņiku starp motoro un automātisko kārbu).Paldies, ja dosit atbildi.

0 0 Atbildēt

Riiga karbas nonjemshana - uzlikshana maksaa no 80-120 Ls. Tukuma man to pashu dariija pa 40 Ls, Madonaa ap 50 Ls. Liidz Tukuma 60 km jabrauc vieniigi.

Parasti no riita saak, vakaraa jau viss gatavs un griezjas.

Savaa laika AS to dariija pa 50 Ls.

0 0 Atbildēt

To Autonets

A viņiem tur Tukumā sastavdaļas visas ir ? Nu es domāju pie reizes ja sajūgu maina un blīves .

0 0 Atbildēt

Neesmu interesejies, taapat jau uz remontu parasti braucu ar detaljaam bagaznieka, ko iegadajos pie mums visiem labi zinaamas un kopiigas pazinjas

Bet 99%, ka ir arii detaljas vinjiem uz vietas.

Katraa zinja shita man tagad ir laba alternatiiva AS vietaa, jo Sasha Marupee, Kantora iela, VOLVO/SAAB uz K.Ulmanja gatves, MM utt. pleesh kaa vecos labos laikos no VOLVO lietotaajiem nenormaalas naudas.

Nav VOLVO iipashi sarezgjitaaks par Audi 100 vai BMW, bet redzies karbas nocelshana ap 100 Ls grozaas, nu murgs te Riiga

0 0 Atbildēt

Nu kaarbu nonjemt 850tajam nav viegls darbs...jo tur ir biku motors jaaiekar, nu un jaamaak taa lieta dariit tas naf tev kaarbu pakaljpiedzinjas autinjam nonjemt....

A ja dodas uz madonu tad nu droshi jamiem tur noteikti visas daljas ir, pir tam kluba biedriem tur ir atlaides

0 0 Atbildēt

Var jau braukt uz Madonu, bet ko tur dariit no riita liidz vakaram, kameer karba tiek nonjemta-uzlikta? Otru mashinu dziit to gabalu ar nav nekaada prieka

Kad kaadu laiku atpakalj zvaniiju un intereseejos toreiz veel par sava vecaa 850 remontu, tad jutos nedaudz parsteigts par taam cenaam. Jaa, bet jasaprot arii tas, ka ja vinji remontees mashiinas par Riigas cenaam, tad driiz vien to servisu vinji varees tada Tukuma vai Madona klopeet ciet diemzeel.

Toreiz gan vinju cena bija 10-15% zemaaka kaa AS, tapeec nebija aktuaala, bet ja tagad kaa jau raxtiiju Riiga par karbas kustinashanu prasa 80-120 Ls, tad jasaak kasiit pakausis un domaat par alternatiivaam diemzeel.

0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:Var jau braukt uz Madonu, bet ko tur dariit no riita liidz vakaram, kameer karba tiek nonjemta-uzlikta? Otru mashinu dziit to gabalu ar nav nekaada prieka

Kad kaadu laiku atpakalj zvaniiju un intereseejos toreiz veel par sava vecaa 850 remontu, tad jutos nedaudz parsteigts par taam cenaam. Jaa, bet jasaprot arii tas, ka ja vinji remontees mashiinas par Riigas cenaam, tad driiz vien to servisu vinji varees tada Tukuma vai Madona klopeet ciet diemzeel.

Paldies par Jūsu pieredzi.Vai varētu lūgt Tukuma galus, ar Madonu ir bijusi pieredze ar veco 760.Paldies par atsaucību.

Toreiz gan vinju cena bija 10-15% zemaaka kaa AS, tapeec nebija aktuaala, bet ja tagad kaa jau raxtiiju Riiga par karbas kustinashanu prasa 80-120 Ls, tad jasaak kasiit pakausis un domaat par alternatiivaam diemzeel.

0 0 Atbildēt

Iepriekš rakstītais no manis kaut kā sabruka kopā ar specu tekstu.Atkārtošos: vai varētu lūgt Tukuma galus.Paldies.

0 0 Atbildēt

Es pirmdien pazvaniishu tam servisa vaditajam. Taa nekorekti buutu publiceet bez kada zinjas kada cilveka mobilo talruni.

Kas tieshi intereseeja paremonteet? Pie reizes apjautashos.

0 0 Atbildēt

Paldies.Jāmaina saļņiks kloķvārpstai galā (gals starp motoru un aut.kārbu).Mans tel.9223130.Paldies.Andris

0 0 Atbildēt

petersons rakstījaaldies.Jāmaina saļņiks kloķvārpstai galā (gals starp motoru un aut.kārbu).Mans tel.9223130.Paldies.Andris

Koordinaatas aizsutiiju, tad velaak padod zinju kaa gaja un cik tas viss beigu beigaas izmaksaaja.

0 0 Atbildēt

ebajaa atkal viena jauna turbiina tirgojaas domaajams ka aizies pa aptuveni taadu pashu cenjiku kaa ieprieksheejaa tas ir ~400EUR, ja ir interese dodied zinju, varu paliidzeet nosoliit

Lasītākie raksti

Jaunie raksti