Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Turpinot domu par tiem jaunaakiemun sakariigakiem....

Savu 850 GLT pret S70 T-5 nomainiju galvenokart tapeec, ka tagad leju tikai benziinu un tekoshaas apkopes taisu. Vecajam bija taa, ka paskaties - o, shomenes lieki 120 Ls, nez ko labaak sataisiit - priekshas amortinjus vai aizmuguree kaadu stureejosho sviru. Paiet laiks un atkal jamaina spiediena regulators spricei, tad atkal jastuko, ka tuliit akumulators utt.

Reizeem seedi un sac domaat - vai tie 50 Ls ko videeji katru menesi ieliec remontaa ir taa verts, vai tomeer panjemt ko jaunaaku un aizmirst par tadaam lietaam. Nu jaa, nobraukums man ar gadaa ir ap 50-70 tukstoshi pa plachiem braukaajot.

Taa luuk ir ar tiem vecaakiem VOLVO. Un es neteiktu, ka S70 ar kaut ko sliktaaks buutu par veco labo 850. Tas tomeer bija kantainaaks un forshaaks - kaut kaa sirdij un dveselai draudziigaaks Shitais daudz jaudiigaaks, miikstaaks, ertaaks...

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Nu par to tanku frakā , kurš ir īstais zinu , tas tā sarunas uzturēšanai . Es savējo ka nopirku arī diezgan daudz ieliku - 500 Ls . Šo to tas iepriekšējais īpašnieks man aiz absolūtas nezināšanas man iestāstīja , ka tā nav problēma , ka var braukt. Pirku letāk par tirgus cenu , bet fināla tā tirgus cena vien sanāca .

Šo to aiz brīvas gribas ieguldīju , piemēram zobsiksnu nomainīju , jo galīgi nebija skaidrs , kad tā ir mainīta . Šis tas it kā vēl izskatās ir darāms , bet pagaidām it kā braukt var .

Kad tad tagad kāds tuvākai Volvo Club vai kāds cits volvistu pasākums īsti gaidāms , gribas to pašu Crash pie šlipses nogrābt . Sak ejam , palūri uz manu autiņu , šis tas liekas nav kārtībā . Kaut gan jāaizbrauc uz to pašu Autostar , jo pāris momentu , kā reiz pēc pēdējas vizītes pie viņiem parādījās . Vismaz man tā liekas .

To AutoNets - ko ta bildi vēl neesi nomainījis ? Un stāstu par to kā beigu beigās ar savu autiņu tiki galā arī nav lasīts . Pēdējais , ko lasīju bija par funktieriem , kā nolauztas skrūves dabūt ārā .

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Pirmajā aprīļa weekenda volvo kluba dzimene būs > vo i ar šampi un puķēm ierodies.

0 0 Atbildēt

A kurā precīzi dienā un kur ? Kaut gan izskatās , ja 2 vai 3 tad būšu vēl atvaļinājumā . Bet vispār ar brīvo laiku tā ir kā ir - divi bērni , dārgumiņš diplomdarbus un projektus raksta un remonts a beidzot jāpabeidz . Bet līdzīgi domājošus vienmēr interesanti satikt un papļāpāt . Varbūt beidzot būs silts

0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: Nu par to tanku frakā , kurš ir īstais zinu , tas tā sarunas uzturēšanai . Es savējo ka nopirku arī diezgan daudz ieliku - 500 Ls . Šo to tas iepriekšējais īpašnieks man aiz absolūtas nezināšanas man iestāstīja , ka tā nav problēma , ka var braukt. Pirku letāk par tirgus cenu , bet fināla tā tirgus cena vien sanāca .

Šo to aiz brīvas gribas ieguldīju , piemēram zobsiksnu nomainīju , jo galīgi nebija skaidrs , kad tā ir mainīta . Šis tas it kā vēl izskatās ir darāms , bet pagaidām it kā braukt var .

Kad tad tagad kāds tuvākai Volvo Club vai kāds cits volvistu pasākums īsti gaidāms , gribas to pašu Crash pie šlipses nogrābt . Sak ejam , palūri uz manu autiņu , šis tas liekas nav kārtībā . Kaut gan jāaizbrauc uz to pašu Autostar , jo pāris momentu , kā reiz pēc pēdējas vizītes pie viņiem parādījās . Vismaz man tā liekas .

To AutoNets - ko ta bildi vēl neesi nomainījis ? Un stāstu par to kā beigu beigās ar savu autiņu tiki galā arī nav lasīts . Pēdējais , ko lasīju bija par funktieriem , kā nolauztas skrūves dabūt ārā .

Bildi nomainiishu Jasakraaj naudinja, jo par atavara mainju jamaksaa

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

Kādi plusi, ja 850 uzlieku 16" lietos diskus vasarai??? Līdz šim esmu tikai ar 15" braukājies. Ir aizdoma, ka jutīšu katru bedri un akmeni? Pieredze, komentāri??? - Jau iepriekš pateicos

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

nu cietaaks to4na buus, bet siikaak gan jau crash apgaismos!

0 0 Atbildēt

Tad nu vēl, lūdzu, kādus dažus negatīvus apstiprinājumus, un es to domu atmetīšu

Tad būs jāmeklē 15" komplekts, kas ir totāls deficīts- varbūt kāds tirgo???

0 0 Atbildēt

PIVS rakstīja:Tad nu vēl, lūdzu, kādus dažus negatīvus apstiprinājumus, un es to domu atmetīšu

nu common tik traki jau nebuus...!

POZITIIVS: labak uz celja tureesies!!!!

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

PIVS rakstīja:Kādi plusi, ja 850 uzlieku 16" lietos diskus vasarai??? Līdz šim esmu tikai ar 15" braukājies. Ir aizdoma, ka jutīšu katru bedri un akmeni? Pieredze, komentāri??? - Jau iepriekš pateicos

Vasarā braukāju ar 16" nekādas vainas, tikai sagriežot stūri pa labi līdz galam labā riepa strīķējas arkā. Riepu izmēri itkā pēc grāmatas, biju aizbraucis uz Volvo servisu viņi nemācēja atbildēt un teica ka jāskatās un tātas man arī palika. Ziemas riepas man uz 15" un nav nekādu problēmu.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu nezinu visu laiku pa vasaru braukaaju ar R16 nekaadu diskomfortu nejutu, protams to vienu vasaru kad nobraukaaju ar 205/45 ZR16 , bija traki , za to liikumos tureejaas kaa ar zobiem iekjeeries.

Optimaalais izmeers prieksh 850taa ir 205/55/R16 un ir pat ljoti ok, noteikti ka bedres vairaak jutiisi nekaa ar R15 un pa grunti buus bik suudiigaak vilkt, bet taa viss paareejais oki

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu nezinu visu laiku pa vasaru braukaaju ar R16 nekaadu diskomfortu nejutu, protams to vienu vasaru kad nobraukaaju ar 205/45 ZR16 , bija traki , za to liikumos tureejaas kaa ar zobiem iekjeeries.

Optimaalais izmeers prieksh 850taa ir 205/55/R16 un ir pat ljoti ok, noteikti ka bedres vairaak jutiisi nekaa ar R15 un pa grunti buus bik suudiigaak vilkt, bet taa viss paareejais oki

Pilniiba piekriitu. Man visu ziemu ir R16 205/55 un nav ne vainas. Par to kratishanu un zobu dauziishanu - viss atkariigs no piekares un amortizatoru tehniskaa stavoklja.

Cik paintereseejos, tad manam S70 T-5 nemaz R15 uzlikt nevar, jo lielie diski un suporti.

0 0 Atbildēt

nu vo es tak teicu ka tik traki nebuus!

0 0 Atbildēt

Paldies, vīri! Jūtos jau drusku drošāk un labāk

Vēl tik pirkšanas vaina un tad būs ok.

0 0 Atbildēt

Autonet, var visu uzlikt S70 T5 nav lielie suporti, taada daliishana saakaas tikai ar 2000 gadu.

Taa kaa vajadzeetu vien vareet 15"ripuljus uzlikt.

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Vienīgie Volvo, kam sākas ar 17":

S60R 03-

V70R 03-

sākas ar 16":

XC90

Tas nozīmē, ka mazākus nevar virsū dabūt...

P.S. 850 līdz 18" (ieskaitot)...

vienīgais argumenc pret lielākiem par 15" - riepu cena....

Avoc - Zviedru diski 2005

0 0 Atbildēt

PPS pārējiem dotais katalogs piedāvā 15"... pat XC70

0 0 Atbildēt

labi, klusēju...

0 0 Atbildēt

Vecajam XC var dabuut virsu 15"ripuljus a jaunajam vairs nevar, tur saakas no R16 standartizmeers riepai jaunajam XC ir 225/65/R16

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Autonet, var visu uzlikt S70 T5 nav lielie suporti, taada daliishana saakaas tikai ar 2000 gadu.

Taa kaa vajadzeetu vien vareet 15"ripuljus uzlikt.

Man ir salons un daudzas detaljas no T-5R, kaa Osis AutoStar izteicaas. Tapeec ar laikam nevar uzlikt tos 15'.

Un nav ar vajadziibas, jo tagar ir T-5 verptaa zvaigzne uz 16' un nesudzos.

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

PIVS rakstīja:Tad nu vēl, lūdzu, kādus dažus negatīvus apstiprinājumus, un es to domu atmetīšu

Riepas būs krietni dārgākas(ja 15' maksā 50 Ls,tad 16' jau vismaz 80).

0 0 Atbildēt

To ko ieksh AS dazhi staasta ir taa kaa to pashu klausiities - ko viena tante teica.

liidz 200 gadam gan T5 gan R modelim suporti ir pilniigi identiski, taa ko reaali sakot piestaastiija tev pilnu galvu lai tik pikji nokaastu

Ticu jau ka gribas ticeet ka tavs autinjsh tur vislabaakais viskrutaakais tikai nu shad tad tiek izdomaatas taadas basnjas ka smiekls naak.

T5 un R atshkjiriiba no parastaa ir tikai piekaree tobish atsperees un amartos un protams matoraa viss paareejais ir identisks...

Tas ka vinjam ierakstiits ka standartizmeers ir R16 nemaz nenoziimee to ka virsuu nevar uzlikt R15

0 0 Atbildēt

Aaa un S70 nav modelja T5R ir tikai vai nu T5 vai R

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Kads rakstija par lidz galam sagriezto ritenu kersanos arkas. 850-am ir ta lieta, ka uzliekot riepas 205/55R16 keras. Ka man pastastija AS ir jaliek reikai ierobezotaji,kas nelauj tik talu sagriezt ritenus. Man ir 96' gada volvo850 un pec gramatas lielakie ripuki, ko var likt ir 205/50R16. Ar tiem bij ka bij, baigi jutu katru bedri. Tagad stav 205/55R16 un ir baigi labi.

0 0 Atbildēt

Jautājums spečukiem : kas varētu būt pa iemeslu , ka viens stobrs neiet - svečvads , kāds kontakts vai kas riebīgāks ?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti