Vēl viens jautājiens Vai tu ieliki gāzes iekārtu ar tā saucamo "kompi"? Un vēl kurā vietā tu liki?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vēl viens jautājiens Vai tu ieliki gāzes iekārtu ar tā saucamo "kompi"? Un vēl kurā vietā tu liki?
Cik gaazinieki volvjiem nelabpraat liek gaazes sisteemas, jo tam motoram ir ljoti sarezgjiita vadiiba. Cik zinu ko noteikti prasiis tad lai pilniibaa saved kaartiibaa motoru tjipa nomaini svaces filtrus uttt, tad liks iziet diagnostiku un tikai tad kabinaas klaat gaazes verkji.
crash taisniiba, bet tas tiek dariits tikai taapeec, lai peec tam nebuutu uzspraagushi gaisa daudzuma meeriitaaji utt. un par to, ka neiet sport rezhiims - bullshit, manam ieprieksheejam 850 bija 20v automaats un uz gaazi viss darbojaas, gan sport, gan winter rezhiimi. lambda zondes lampinja degs tad, ja buus uzlikts kkaads leetais variants bez lambda zondes emulatora. tanii pat laikaa ir reizes, kad vinja iedegas taapat, ar visiem emulatoriem. tad vajag mashiinas kompi reseteet un buus miers.
Crash rakstīja:Cik gaazinieki volvjiem nelabpraat liek gaazes sisteemas, jo tam motoram ir ljoti sarezgjiita vadiiba. Cik zinu ko noteikti prasiis tad lai pilniibaa saved kaartiibaa motoru tjipa nomaini svaces filtrus uttt, tad liks iziet diagnostiku un tikai tad kabinaas klaat gaazes verkji.
Margrietas ielā 7, kantorī teica, ka viņi paši visu pārbaudīs un ja vajadzēs sakārtos.
Vispār paldies jums liels par atsaucību.
Bambalans rakstīja:To: Alex-GT
Vai tiešām brauc ar gāzi???
nu bija man pieredze ar gaazi!
tagad gaazes sisteema nonjemmta!
viss buutu tiiri ok, ja gaazes viiri vareetu noreeguleet to iekartu.... man vini to nevareeja izdariit! taapeec ar nonjeemu!
Vai kaadam gadiijumaa nav pieejams Volvo 850 uudens suuknis, kas slapina priekscheejo stiklu? (maneejam nobeidzies) Pāris veikalos paintereseejos un arii servisaa teica ka neesot pieejami. Varbuut kaads zin kur var dabuut?
Un otra lieta ir aizmugureejie amortizatori. Serviss piedaavaa ~90-100 ls par komplektu, tas ir normaali vai daargi? Dazji izteicaas ka normaals cipars esot ~50ls par komplektu.
Paintereseejies shmerlja shrotaa, nu nebeidzaas tie suuknji tik biezhi nost, lai buutu baigais deficiits...
Vel pa to pasu gazes iekartu (jau apniku ). Varbut kads tirgo lietotu iekartu?
Lietota iekaarta pati par sevi neko neizteiks.Taapat vinja ir jaauzstaada un jaasertificee.
Kautkaadam karburatormotoram vai mechaaniskai spricej vinju var arii pats pielikt,un njemties tikmeer kameer sanaak.
Bet ja pac kjersies klaat un uzspridzinaasi vai nu filtra kasti,vai lambdu sajaasi vai katalizatoru sadezdinaasi (elektroniskaa sprice nav tik vienkaarsi) tad vareesi vainot tikai pac sevi,ne gaazeskantori.
Par gāzi un 850
Pazīstamam auto tirgotājam ir 850 ar Beļģijā uzstādītu gāze iekārtu, nopirka ar tuvu 400 t km noskrējienu, tagad jau ir virs 600 t km. Vietas gan bagažniekā nav.
Crash rakstījaaintereseejies shmerlja shrotaa, nu nebeidzaas tie suuknji tik biezhi nost, lai buutu baigais deficiits...
Tur nav, un nezin vai buus.
Ozz rakstīja:Lietota iekaarta pati par sevi neko neizteiks.Taapat vinja ir jaauzstaada un jaasertificee.
Kautkaadam karburatormotoram vai mechaaniskai spricej vinju var arii pats pielikt,un njemties tikmeer kameer sanaak.
Bet ja pac kjersies klaat un uzspridzinaasi vai nu filtra kasti,vai lambdu sajaasi vai katalizatoru sadezdinaasi (elektroniskaa sprice nav tik vienkaarsi) tad vareesi vainot tikai pac sevi,ne gaazeskantori.
Nu ne es nedomaju pats likt, tacu gadas ka kads autinu sasit vai izdoma pardot, un gazes iekartu sit gaisa atseviski. Mani interese toroidalais balons (ko var ielikt rezerves rata vieta) un laba (stipri pajauna) iekarta ar compi u.t.t.
Nu ko, esmu diezgan strauji un negaidiiti pievienojies 850to iipashnieku pulcinjam. Iegaadaats melns 95' 850'tais kombis ar 2.0 dzineeju, automaatu un 116000 reaalo nobraukumu. Protams liidzi slimiibas lapa no MM, un jau sarunaats atveseljoshanaas kurss uz 400Ls. Bet kaa ieseedos tajaa volvii, sapratu, ka jaanjem neskatoties uz cieniijamo vecumu.
Nu vienmeer paticis man tas kantainais.
p.s. Pats darbaa braucu ar jaunu bmw 318.
2 compact
nu ko, sveicinaats pulcinjaa
AL
compact rakstīja:Nu ko, esmu diezgan strauji un negaidiiti pievienojies 850to iipashnieku pulcinjam. Iegaadaats melns 95' 850'tais kombis ar 2.0 dzineeju, automaatu un 116000 reaalo nobraukumu. Protams liidzi slimiibas lapa no MM, un jau sarunaats atveseljoshanaas kurss uz 400Ls. Bet kaa ieseedos tajaa volvii, sapratu, ka jaanjem neskatoties uz cieniijamo vecumu.
To tu sauc jau par cienījamu vecumu?
Kā tad lai saucu savu 1970 gada.
Bet prieks par pareizo izvēli.
compact rakstīja:Nu ko, esmu diezgan strauji un negaidiiti pievienojies 850to iipashnieku pulcinjam. Iegaadaats melns 95' 850'tais kombis ar 2.0 dzineeju, automaatu un 116000 reaalo nobraukumu. Protams liidzi slimiibas lapa no MM, un jau sarunaats atveseljoshanaas kurss uz 400Ls. Bet kaa ieseedos tajaa volvii, sapratu, ka jaanjem neskatoties uz cieniijamo vecumu.
Diezgan padārgs ,tas atveseļošanās kurs,priekš 116000 km..
vol rakstīja:
Diezgan padārgs ,tas atveseļošanās kurs,priekš 116000 km..
nu ja taisiis MM tad nau paraak daudz
To Hammers: Saprotu konservatiivismu par nobraukumu. Autinsh pirkts Vaacijaa bankas vajadziibaam 1996 gadaa. Tad nu viena cieniijama banka arii ar to paarvietojusies liidz shodienai. Visas apkopes pie MM, taapeec nobraukumam var ticeet, arii CSDD paarbaudiiju; nav dauziits, neskaitot dazhas nenoziimiigas volvo cieniigas skrambas . Tie 400 salasaas par siikumiem. Bet nu ir veelme autinju pienaaciigi pacelt un apkopt.
Patreiz esmu staraa. Kaa buus peec pusgada, tad jau redzees.
Nu ko forshi, apsveicam
Autonets kaut ko te staastija ieksh topika par c70to, ka vinjsh to dara, vai vinjsh zina kas to dara nu iisti neatceros
Varbūt šeit kādam interesēs lietots Bilstein amortiņš ar automātisko augstuma regulējumu par ~70 Ls???
Varbūt var ieteikt kur lai liek šo mantu?
kam jamais der un vai tikai viens?
Virsbuuves skaneshana: 9355111 Gints, Autoserviss AUTO FORTUNA.
Uzzvani, vari atsaukties uz Andri no interneta un laiku saruna pats. Atrast gan vinjus tagad pagrutaak jaunaja vieta - tads murgains rajons aiz Tenisa kortiem
850 Volvo - un Jā - tikai viens
Volvo 850
Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.