Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

Bambalans Reģ.: 02.07.2002
0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:Atradu to remkomplektu internetā, ir arī kods. Zvanīšu uz MM.

Ja interesē:

www.volvospeed.com/Repair/tailgate_trim.php

Bet ko nozīme šis te: Total cost for everything should be about $40. The repair Kit part number is 9451866, the four clips across the bottom are 9132876, and the top four clips are 9145885.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu visdrrizaak tur veel ir domaati stiprinājuma klipši un vēl kādas plastmasas...

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Bambalans rakstīja:

Juze rakstīja:Atradu to remkomplektu internetā, ir arī kods. Zvanīšu uz MM.

Ja interesē:

www.volvospeed.com/Repair/tailgate_trim.php

Bet ko nozīme šis te: Total cost for everything should be about $40. The repair Kit part number is 9451866, the four clips across the bottom are 9132876, and the top four clips are 9145885.

Tās ir parastās kniedes, kas tur to bagažnieka vāku. Ņemot nost apšuvumu tās kniedes mēdz salūzt, tāpēc uzreiz jau vari pasūtīt arī tās.

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

uculs rakstīja:

Rudais rakstīja:Viiri, kaa 850-tajam nonjemt atrumpaarsleegam "rokturi", groziiju, raavu, meegjinaaju atskruuveet nu nekaadiigi?

Čau, Rudais, toč zinu, ka var nozāģēt

Ko zaabii dara volvo zonaa?

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

uculs rakstīja:

Rudais rakstīja:Viiri, kaa 850-tajam nonjemt atrumpaarsleegam "rokturi", groziiju, raavu, meegjinaaju atskruuveet nu nekaadiigi?

Čau, Rudais, toč zinu, ka var nozāģēt

Ko zaabii dara volvo zonaa?

tomz Reģ.: 17.02.2003
0 0 Atbildēt

taax...

nopirkam 850... ar klimu bla bla bla...

MM uzpildija sistemu ar krasu lai parbauditu vai nekur nelaiz garam...

Tipa pirms pirksanas veica pilno diagnostiku utt.

Nu vot pateica ka viss kartiba kondishka strada utt...

Rezultac tagad pagajusas kadas paris nedelas - no gazes ne minas - caurs iztvaikotajs...

1) ka jus iesakat runat ar MM

2) vai kadam nav normals 850 klimas iztvaikotajs par pienemamaku cenu (orginalais 270 maksa)

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Nju, bet, galu galā, varbūt uz pārbaudes mirkli tiešām viss bija kārtībā??? Lietots auto ir lietots auto... ja visu neapskati ar lupu, tad nevari būt drošs, ka kāds mezgls nepateiks "čau".

tomz rakstīja:taax...

Tipa pirms pirksanas veica pilno diagnostiku utt.

Nu vot pateica ka viss kartiba kondishka strada utt...

Rezultac tagad pagajusas kadas paris nedelas - no gazes ne minas - caurs iztvaikotajs...

1) ka jus iesakat runat ar MM

2) vai kadam nav normals 850 klimas iztvaikotajs par pienemamaku cenu (orginalais 270 maksa)

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Jaa, miiljie cilveecinji....

Ja kaads veel nezinaja, tad mashina ir dzelzs gabals un tam ikpalaikam kaut kas notiek. Jauns vai vecs, tam nav noziimes. Un ja kadam ir 'abidna' , ka kaut kas notiek vinja mashinai, tad varbuut nevajag vienkarshi braukt, bet tureet kaa muzeja eksponaatu

Un lupa te ar pie petiishanas nelidzees, ir vienkarshi jarekjinas, ka mashina ir lieta, kas luzt.

0 0 Atbildēt

runa ir par to - MM patieca kondishkai viss kartiba

pec mazak pat ka nedelas gaze visa aizlido urbinat ozonaa caurumus...

manuprat pec pateretaju tiesibu aizstavesanas likuma vai ak vinu tur... saja gadijuma var spriest par to ka vini nekvalitativi izpildijusi pakalpojumu jo neidentificeja bojajumu!

ja vini butu veikusi savu darbu normali - tad cena perkot butu nosista uz leju attiecigi un pec tam bojajums salabots

skiet uz pardosanas mirkli nebija vis kartiba jo kondishka nestradaja- tad MM parstavji teica - parbaudis kas kur un kaa - iepildija kondishka gazi kopa ar krasu - pateica viss kartiiba...

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Diagnostika ir kaa ieskats mashiinas tehniskaja stavokii, nevis taas expertiize.

Shiis vainas apzinjaa MM izdariija samera daudz - uz problemu noradiija, pirmos pasakumus ar veica. Gribeejaas noskaidrot siikaak - ok, maksajam naudinju un peta to problemu siikaak. Bet 99%, ka tikai pasutiita TIKAI diagnostika un tai ir cita noziime, kaa te apraxtits.

0 0 Atbildēt

tomz rakstīja:taax...

Varbūt nebrauc uz MM. Es japānim savu klimu taisiju valmieras iela www.gvidis.lv/ . Es zvanīju un jautāju vaio ar 850 nebūtu probu diagnosticēt un uzpildīt un šis atbildēja viss OK (uzpilde Ls 30). Tiesa esmu dzirdejis ari visai viduvējas atsauksmes bet man pašam un čomiem problemas nav bijušas.

0 0 Atbildēt

Nez kāpēc man arī visticamākais šķiet tieši tāds scenārijs. Nu bāc, ja jau reiz viņi tur sistēmā iepildīja to "krāsu" tad nu diez vai viņi bija tik lieli sliņķi, ka patiesi nepaskatījās, vai nekur nav sūce.

hammers rakstīja:Nezinu gan vai MM shoreiz pie vainas Tikpat labi vareeja buut, ka sisteema bez spiediena iekshaa veel bija normaala, MM to uzpildiija un paarbaudiija - viss OK bet pabraucot un pakratot muusu bedrainajos celjos tomeer peec tam radaas kaada mikroplaisa

0 0 Atbildēt

Nez kāpēc man arī visticamākais šķiet tieši tāds scenārijs. Nu bāc, ja jau reiz viņi tur sistēmā iepildīja to "krāsu" tad nu diez vai viņi bija tik lieli sliņķi, ka patiesi nepaskatījās, vai nekur nav sūce.

hammers rakstīja:Nezinu gan vai MM shoreiz pie vainas Tikpat labi vareeja buut, ka sisteema bez spiediena iekshaa veel bija normaala, MM to uzpildiija un paarbaudiija - viss OK bet pabraucot un pakratot muusu bedrainajos celjos tomeer peec tam radaas kaada mikroplaisa

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Turpinot tēmu par klimu...

Arī pirms nedēļas iegādāts V850 (95/96), uz testa braucieniem kondiška nestrādāja, bet uz pārdošanu kekss sapildīja gāzi un principā viss strādā. Vienīgi vakar klima sāka pie starta midžināt savas abas lampiņas uz paneļa, kas nozīmē kaut kādu error code (bet viss joprojām darbojas). Konkrētajam 850-niekam nav diagnostikas kārbiņas zem kapota, bet ir OBDII razjoms salonā. Sekojoši jautājums - vai kādam 850 entuziastam nav kādas idejas, kur dabūt vai kā uztaisīt primitīvu testeri ar kuru caur OBDII varētu lasīt/resetot šos kodus. Internetā kaut kur lasīju, ka pēc būtības nekas nav mainījies un varot uzlodēt primitīvu priboru priekš OBDII. Pie reizes arī service lampiņu nebūtu slikti noresetot. A to katra (iespējams) sīkuma dēļ uz MM dzīties nav nekādas vēlmes...

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu lai cik taa saape nebuutu liela vai maza tomeer MM noteikyti atshaudiisies un arii taisniiba vinjiem ir uzpildiit uzpildiija, paarbaudiija - straadaa. Un arii tas ka gaaze izpluuda nedeeljas laikaa noziimee ka plaisa ir tik neliela ka stundas laikaa to noteikt nevar. pareizaakais buutu braukt uz kaut kurieni un mekleet to plaisu sisteemaa. pieljauju ka plaisa pilniigi iespeejams nebuus iztvaikotājā , bet kaadaa no savienojumu vietaam...

Gantnieks Reģ.: 01.11.2004
0 0 Atbildēt

Jautājums expertiem:

Vai kādam nav idejas ko varētu darīt ja auto mani vairs neielaiž cimdu kastē (tauktā sauktā par BARDAČOKU).

Atslēga it kā kaut ko bīda;

Rokturītis it kā kaut ko stumda;

Bet vaļā nav dabūjams ne no speka pozīcijām ne kā savādāk.

Vai ir kāda tautas metode, vai ir kāds servis???

0 0 Atbildēt

Gantnieks rakstīja:Jautājums expertiem:

Vai kādam nav idejas ko varētu darīt ja auto mani vairs neielaiž cimdu kastē (tauktā sauktā par BARDAČOKU).

Mn bija līdzīgi - vaina bija tajā dzelzītī kur atslēga "ieķeras". Atvēru primitīvi - bardaciņa vāciņu paspiedu uz leju (jo mēlīte fiksējas no apakšas) un tad arī vaļā bija, pēc tam atskrūvēju fiksatoru un pieregulēju.

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

ivka rakstīja:Turpinot tēmu par klimu...

Arī pirms nedēļas iegādāts V850 (95/96), uz testa braucieniem kondiška nestrādāja, bet uz pārdošanu kekss sapildīja gāzi un principā viss strādā. Vienīgi vakar klima sāka pie starta midžināt savas abas lampiņas uz paneļa, kas nozīmē kaut kādu error code (bet viss joprojām darbojas). Konkrētajam 850-niekam nav diagnostikas kārbiņas zem kapota, bet ir OBDII razjoms salonā. Sekojoši jautājums - vai kādam 850 entuziastam nav kādas idejas, kur dabūt vai kā uztaisīt primitīvu testeri ar kuru caur OBDII varētu lasīt/resetot šos kodus. Internetā kaut kur lasīju, ka pēc būtības nekas nav mainījies un varot uzlodēt primitīvu priboru priekš OBDII. Pie reizes arī service lampiņu nebūtu slikti noresetot. A to katra (iespējams) sīkuma dēļ uz MM dzīties nav nekādas vēlmes...

Man ir laptops ar visu OBDII paareju, bet vajadziigs softs diagnostikai, kura man diemz'eel nav, ja kaadam ir, tad luugums atsaukties

0 0 Atbildēt

s70-740d rakstīja:

Man ir laptops ar visu OBDII paareju, bet vajadziigs softs diagnostikai, kura man diemz'eel nav, ja kaadam ir, tad luugums atsaukties

Skat. www.rcboat.ru/volvo850/diagPC.htm - varbūt kaut kas no šī pēkšņi ir dabonams un strādā. Ja sanāk, varbūt iemet kādu atsauksmi. Mani ar šāds diagnostikas komplekts ļoti interesē.

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

ivka rakstīja:

s70-740d rakstīja:

Skat. www.rcboat.ru/volvo850/diagPC.htm - varbūt kaut kas no šī pēkšņi ir dabonams un strādā. Ja sanāk, varbūt iemet kādu atsauksmi. Mani ar šāds diagnostikas komplekts ļoti interesē.

Paldies, meegjinaasim

Gantnieks Reģ.: 01.11.2004
0 0 Atbildēt

Bambalans rakstīja:

Mn bija līdzīgi - vaina bija tajā dzelzītī kur atslēga "ieķeras". Atvēru primitīvi - bardaciņa vāciņu paspiedu uz leju (jo mēlīte fiksējas no apakšas) un tad arī vaļā bija, pēc tam atskrūvēju fiksatoru un pieregulēju.

Šitais ir smagāks gadījums - bīdiju uz leju cik speeka - nekā.

Izlasīju netā, ka jāzāģē āķītis vai jālauž plastmasa... skarbi.

Varbūt kāds pateiktu kadā stāvoklī bardačoks ir atslēgts, kad šķirbiņa ir Vertikāli vai Horizontāli?

0 0 Atbildēt

Es savukārt netā lasīju, ka lauzt nevajagot -pietiekot ar neliela caurumiņa izurbšanu, caur kuru tad kaut kā itin viegli varot dabūt vaļā. Un nākamais solis ir tāds, ka bardačoka slēdzis ir jānomaina uz slēdzi no VAZ 2105

Bet neko konkrētāk apstāstīt es nevaru, jo pašam man 850-nieka nav, un padomi tikai no netā lasītajiem.

Gantnieks rakstīja :Šitais ir smagāks gadījums - bīdiju uz leju cik speeka - nekā. Izlasīju netā, ka jāzāģē āķītis vai jālauž plastmasa... skarbi.

Varbūt kāds pateiktu kadā stāvoklī bardačoks ir atslēgts, kad šķirbiņa ir Vertikāli vai Horizontāli?

0 0 Atbildēt

www.rcboat.ru/volvo850/sdelay/bardak.htm

[Un protams liels disklaimeris]. Veiksmi

0 0 Atbildēt

Gantnieks rakstīja:

Bambalans rakstīja:

Šitais ir smagāks gadījums - bīdiju uz leju cik speeka - nekā.

Izlasīju netā, ka jāzāģē āķītis vai jālauž plastmasa... skarbi.

vertikaali

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Manā bijušajā darba vietā bija atbraucis džeks ar tādu pašu problēmu,"bardačoku"atvēra,taču pirms tam tika nojaukts pus panelis,tā ir viena no iespējām.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti