- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Juze rakstīja:Atradu to remkomplektu internetā, ir arī kods. Zvanīšu uz MM.
Ja interesē:
www.volvospeed.com/Repair/tailgate_trim.php
Bet ko nozīme šis te: Total cost for everything should be about $40. The repair Kit part number is 9451866, the four clips across the bottom are 9132876, and the top four clips are 9145885.
Bambalans rakstīja:
Juze rakstīja:Atradu to remkomplektu internetā, ir arī kods. Zvanīšu uz MM.
Ja interesē:
www.volvospeed.com/Repair/tailgate_trim.php
Bet ko nozīme šis te: Total cost for everything should be about $40. The repair Kit part number is 9451866, the four clips across the bottom are 9132876, and the top four clips are 9145885.
Tās ir parastās kniedes, kas tur to bagažnieka vāku. Ņemot nost apšuvumu tās kniedes mēdz salūzt, tāpēc uzreiz jau vari pasūtīt arī tās.
uculs rakstīja:
Rudais rakstīja:Viiri, kaa 850-tajam nonjemt atrumpaarsleegam "rokturi", groziiju, raavu, meegjinaaju atskruuveet nu nekaadiigi?
Čau, Rudais, toč zinu, ka var nozāģēt
Ko zaabii dara volvo zonaa?
uculs rakstīja:
Rudais rakstīja:Viiri, kaa 850-tajam nonjemt atrumpaarsleegam "rokturi", groziiju, raavu, meegjinaaju atskruuveet nu nekaadiigi?
Čau, Rudais, toč zinu, ka var nozāģēt
Ko zaabii dara volvo zonaa?
nopirkam 850... ar klimu bla bla bla...
MM uzpildija sistemu ar krasu lai parbauditu vai nekur nelaiz garam...
Tipa pirms pirksanas veica pilno diagnostiku utt.
Nu vot pateica ka viss kartiba kondishka strada utt...
Rezultac tagad pagajusas kadas paris nedelas - no gazes ne minas - caurs iztvaikotajs...
1) ka jus iesakat runat ar MM
2) vai kadam nav normals 850 klimas iztvaikotajs par pienemamaku cenu (orginalais 270 maksa)
tomz rakstīja:taax...
Tipa pirms pirksanas veica pilno diagnostiku utt.
Nu vot pateica ka viss kartiba kondishka strada utt...
Rezultac tagad pagajusas kadas paris nedelas - no gazes ne minas - caurs iztvaikotajs...
1) ka jus iesakat runat ar MM
2) vai kadam nav normals 850 klimas iztvaikotajs par pienemamaku cenu (orginalais 270 maksa)
Ja kaads veel nezinaja, tad mashina ir dzelzs gabals un tam ikpalaikam kaut kas notiek. Jauns vai vecs, tam nav noziimes. Un ja kadam ir 'abidna' , ka kaut kas notiek vinja mashinai, tad varbuut nevajag vienkarshi braukt, bet tureet kaa muzeja eksponaatu![]()
Un lupa te ar pie petiishanas nelidzees, ir vienkarshi jarekjinas, ka mashina ir lieta, kas luzt.
pec mazak pat ka nedelas gaze visa aizlido urbinat ozonaa caurumus...
manuprat pec pateretaju tiesibu aizstavesanas likuma vai ak vinu tur... saja gadijuma var spriest par to ka vini nekvalitativi izpildijusi pakalpojumu jo neidentificeja bojajumu!
ja vini butu veikusi savu darbu normali - tad cena perkot butu nosista uz leju attiecigi un pec tam bojajums salabots
skiet uz pardosanas mirkli nebija vis kartiba jo kondishka nestradaja- tad MM parstavji teica - parbaudis kas kur un kaa - iepildija kondishka gazi kopa ar krasu - pateica viss kartiiba...
Shiis vainas apzinjaa MM izdariija samera daudz - uz problemu noradiija, pirmos pasakumus ar veica. Gribeejaas noskaidrot siikaak - ok, maksajam naudinju un peta to problemu siikaak. Bet 99%, ka tikai pasutiita TIKAI diagnostika un tai ir cita noziime, kaa te apraxtits.
tomz rakstīja:taax...
Varbūt nebrauc uz MM. Es japānim savu klimu taisiju valmieras iela www.gvidis.lv/ . Es zvanīju un jautāju vaio ar 850 nebūtu probu diagnosticēt un uzpildīt un šis atbildēja viss OK (uzpilde Ls 30). Tiesa esmu dzirdejis ari visai viduvējas atsauksmes bet man pašam un čomiem problemas nav bijušas.
hammers rakstīja:Nezinu gan vai MM shoreiz pie vainas Tikpat labi vareeja buut, ka sisteema bez spiediena iekshaa veel bija normaala, MM to uzpildiija un paarbaudiija - viss OK bet pabraucot un pakratot muusu bedrainajos celjos tomeer peec tam radaas kaada mikroplaisa
hammers rakstīja:Nezinu gan vai MM shoreiz pie vainas Tikpat labi vareeja buut, ka sisteema bez spiediena iekshaa veel bija normaala, MM to uzpildiija un paarbaudiija - viss OK bet pabraucot un pakratot muusu bedrainajos celjos tomeer peec tam radaas kaada mikroplaisa
Arī pirms nedēļas iegādāts V850 (95/96), uz testa braucieniem kondiška nestrādāja, bet uz pārdošanu kekss sapildīja gāzi un principā viss strādā. Vienīgi vakar klima sāka pie starta midžināt savas abas lampiņas uz paneļa, kas nozīmē kaut kādu error code (bet viss joprojām darbojas). Konkrētajam 850-niekam nav diagnostikas kārbiņas zem kapota, bet ir OBDII razjoms salonā. Sekojoši jautājums - vai kādam 850 entuziastam nav kādas idejas, kur dabūt vai kā uztaisīt primitīvu testeri ar kuru caur OBDII varētu lasīt/resetot šos kodus. Internetā kaut kur lasīju, ka pēc būtības nekas nav mainījies un varot uzlodēt primitīvu priboru priekš OBDII. Pie reizes arī service lampiņu nebūtu slikti noresetot. A to katra (iespējams) sīkuma dēļ uz MM dzīties nav nekādas vēlmes...
Vai kādam nav idejas ko varētu darīt ja auto mani vairs neielaiž cimdu kastē (tauktā sauktā par BARDAČOKU).
Atslēga it kā kaut ko bīda;
Rokturītis it kā kaut ko stumda;
Bet vaļā nav dabūjams ne no speka pozīcijām ne kā savādāk.
Vai ir kāda tautas metode, vai ir kāds servis???
Gantnieks rakstīja:Jautājums expertiem:
Vai kādam nav idejas ko varētu darīt ja auto mani vairs neielaiž cimdu kastē (tauktā sauktā par BARDAČOKU).
Mn bija līdzīgi - vaina bija tajā dzelzītī kur atslēga "ieķeras". Atvēru primitīvi - bardaciņa vāciņu paspiedu uz leju (jo mēlīte fiksējas no apakšas) un tad arī vaļā bija, pēc tam atskrūvēju fiksatoru un pieregulēju.
ivka rakstīja:Turpinot tēmu par klimu...
Arī pirms nedēļas iegādāts V850 (95/96), uz testa braucieniem kondiška nestrādāja, bet uz pārdošanu kekss sapildīja gāzi un principā viss strādā. Vienīgi vakar klima sāka pie starta midžināt savas abas lampiņas uz paneļa, kas nozīmē kaut kādu error code (bet viss joprojām darbojas). Konkrētajam 850-niekam nav diagnostikas kārbiņas zem kapota, bet ir OBDII razjoms salonā. Sekojoši jautājums - vai kādam 850 entuziastam nav kādas idejas, kur dabūt vai kā uztaisīt primitīvu testeri ar kuru caur OBDII varētu lasīt/resetot šos kodus. Internetā kaut kur lasīju, ka pēc būtības nekas nav mainījies un varot uzlodēt primitīvu priboru priekš OBDII. Pie reizes arī service lampiņu nebūtu slikti noresetot. A to katra (iespējams) sīkuma dēļ uz MM dzīties nav nekādas vēlmes...
Man ir laptops ar visu OBDII paareju, bet vajadziigs softs diagnostikai, kura man diemz'eel nav, ja kaadam ir, tad luugums atsaukties ![]()
s70-740d rakstīja:
Man ir laptops ar visu OBDII paareju, bet vajadziigs softs diagnostikai, kura man diemz'eel nav, ja kaadam ir, tad luugums atsaukties
Skat. www.rcboat.ru/volvo850/diagPC.htm - varbūt kaut kas no šī pēkšņi ir dabonams un strādā. Ja sanāk, varbūt iemet kādu atsauksmi. Mani ar šāds diagnostikas komplekts ļoti interesē.
ivka rakstīja:
s70-740d rakstīja:
Man ir laptops ar visu OBDII paareju, bet vajadziigs softs diagnostikai, kura man diemz'eel nav, ja kaadam ir, tad luugums atsaukties
Skat. www.rcboat.ru/volvo850/diagPC.htm - varbūt kaut kas no šī pēkšņi ir dabonams un strādā. Ja sanāk, varbūt iemet kādu atsauksmi. Mani ar šāds diagnostikas komplekts ļoti interesē.
Paldies, meegjinaasim
Bambalans rakstīja:
Mn bija līdzīgi - vaina bija tajā dzelzītī kur atslēga "ieķeras". Atvēru primitīvi - bardaciņa vāciņu paspiedu uz leju (jo mēlīte fiksējas no apakšas) un tad arī vaļā bija, pēc tam atskrūvēju fiksatoru un pieregulēju.
Šitais ir smagāks gadījums - bīdiju uz leju cik speeka - nekā.
Izlasīju netā, ka jāzāģē āķītis vai jālauž plastmasa... skarbi.
Varbūt kāds pateiktu kadā stāvoklī bardačoks ir atslēgts, kad šķirbiņa ir Vertikāli vai Horizontāli?
Bet neko konkrētāk apstāstīt es nevaru, jo pašam man 850-nieka nav, un padomi tikai no netā lasītajiem.
Gantnieks rakstīja :Šitais ir smagāks gadījums - bīdiju uz leju cik speeka - nekā. Izlasīju netā, ka jāzāģē āķītis vai jālauž plastmasa... skarbi.
Varbūt kāds pateiktu kadā stāvoklī bardačoks ir atslēgts, kad šķirbiņa ir Vertikāli vai Horizontāli?
[Un protams liels disklaimeris]. Veiksmi ![]()
Gantnieks rakstīja:
Bambalans rakstīja:
Šitais ir smagāks gadījums - bīdiju uz leju cik speeka - nekā.
Izlasīju netā, ka jāzāģē āķītis vai jālauž plastmasa... skarbi.
vertikaali
Manā bijušajā darba vietā bija atbraucis džeks ar tādu pašu problēmu,"bardačoku"atvēra,taču pirms tam tika nojaukts pus panelis,tā ir viena no iespējām.