Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!

llxx Reģ.: 30.05.2003

Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas

prieksh SAAB 900,hechbeka,ir

normaals salons,pakaljeejie lukturi,

aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,

stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,

un veel visaadas hernjas,tik

pasham jaajauc aaraa.

Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,

staav bez durviim un aaraa,un driiz

to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.

Taatad ja interese ir,melojiet man uz

mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo

ipastu[addsig]

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

kamera13 rakstīja: Jau līmēju....

Nu davai kaut kas jāņem. Vai ir iespēja paķert līdzi abus, lai redz to atšķirību.

forma un izmēri ir vienādi, atškirīgs ir tik filtrējošā elementa sastāvs, spaciāls presētais papīrs vai aktīvā ogle...

bet nu teorētiski jau var pakert abus...

zvani man, par manas galerijas otrajā bildē redzamajiem telefona nummuriem, un mēģināsim sarunāt, kas un kā....

vinars Reģ.: 05.06.2001
0 0 Atbildēt

Sveiki!

Sanāca nedaudz sabučot viena džipa piekabes āķi kā reultātā izlauzts priekšējais labais lukturis. Apzvanīju visus reklama.lv sludinājumus, bet nevienam nav vajadzīgais. Jelgavā it kā ir, bet negribu nesties uz turieni, ja nu atkal nav īstais. Man ir ta saucamais pārejas modelis, kuru laikam izlaida tikai 91., 92.gadā. Kalngali vel nesazvaniju, bet ja vini pirms gada par benzinbakas vacinu 12,-Ls noplesa, tad pat nezinu cik par lukturi prasis. Ja kādam ir zināms, ka kaut kur būtu dabūjams tas lukturis, būšu pateicīgs par info.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

vinars rakstīja: Sveiki!

Sanāca nedaudz sabučot viena džipa piekabes āķi kā reultātā izlauzts priekšējais labais lukturis. Apzvanīju visus reklama.lv sludinājumus, bet nevienam nav vajadzīgais. Jelgavā it kā ir, bet negribu nesties uz turieni, ja nu atkal nav īstais. Man ir ta saucamais pārejas modelis, kuru laikam izlaida tikai 91., 92.gadā. Kalngali vel nesazvaniju, bet ja vini pirms gada par benzinbakas vacinu 12,-Ls noplesa, tad pat nezinu cik par lukturi prasis. Ja kādam ir zināms, ka kaut kur būtu dabūjams tas lukturis, būšu pateicīgs par info.

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

vinars rakstīja: Sveiki!

Gribeeju teikt, ka ljoti izsmeljosha info Tad KAS par modeli???... Ar gadu vien nepietiks

0 0 Atbildēt

O, jā, 9000 protams.

Tik izsmeļošs info, lai nerakstat ka jameklē šrotos

0 0 Atbildēt

vinars rakstīja: O, jā, 9000 protams.

bet arii ar 9000 nepietiek.... Tur jau bija tikai 2 varianti.... vai nu 900, vai 9000... bet 9000 veel vajag modifikaaciju! CD vai CS

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

vinars rakstīja: O, jā, 9000 protams.

bet arii ar 9000 nepietiek.... Tur jau bija tikai 2 varianti.... vai nu 900, vai 9000... bet 9000 veel vajag modifikaaciju! CD vai CS

Tātad:

1991.gada 9000 2.3i 16V bez turbo hetčbeks 150 hp.

Pec VINa izmeta sadu info:

Model year 1991

Model series \"C\"

Body style 5-door Combi-Coupe

Airbags Not specified

Engine B234 (2.3l non-turbo)

Transmission 5-speed manual

Built at Line B, Trollhattan, Sweden

Laikam skaitas CS. Lidz 1990.gadam lampas bija taisnas, man ir slipas, bet nav šauras ka no 1993.gada. Liekas 1991.gada ir tikai tadas.

Sakarīgu bildi atradu šeit: www.midcoast.com/...

keikei Reģ.: 08.11.2005
0 0 Atbildēt

Vajadziiba ir peec 92. gada 9000CS elektrisko logu vadiibas bloka! Vienkaarshaakiem vaardiem, tas kursh atrodas priekshaa un ar kuru var pacelt un nolaist visus logus

Vecaakiem 9000 vinji naaca taadi, ka katram sleedzim bija atsevisks kontakts pievienots, bet shitam viss ir smuki savaakts kopaa un viens liels stekeris! Varbuut kaadam ir aizkeeries!

0 0 Atbildēt

vinars.... Tas ir CD versijas lukturis. srotos praktiski nesamekleejams. E&S ir atseviskji dabuujams stikls. ja nemaldos, tad ~ 45Ls

0 0 Atbildēt

Tur jau ta nelaime Arnij, ka šrotos nav. Man ka reiz stikls ir vesels, bet parējais salauzts. Būs vien jāturpina meklēt...

0 0 Atbildēt

... meklējumi vainagojās ar panākumiem, lukturis atradās.

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Vajadzīgs spidometrs SAAB 900 OG, ar skalu līdz 200 km/h.

0 0 Atbildēt

Kāpēc tieši līdz 200??

0 0 Atbildēt

llxx rakstīja: Kāpēc tieši līdz 200??

Tāds tur tagad atrodas... der arī citi?

0 0 Atbildēt

Der.Ja nav steigas ,man pārītis kaut kur mētājās.Vot atradīšu tad došu ziņu.

0 0 Atbildēt

llxx rakstīja: Der.Ja nav steigas ,man pārītis kaut kur mētājās.Vot atradīšu tad došu ziņu.

Ļoti labi, ka der. Nav steidzami... gaidīšu ziņu... Paldies!

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Man arii laikam ir

Ja vajag ieri uzzvani.

ziedoniz Reģ.: 11.10.2006
0 0 Atbildēt

Tagad varēs izvēlēties un paņemt ar mazāko noskrējienu...

0 0 Atbildēt

tas,gan

Man ir viens 200nieks ,bet to atstāšu sev,dēļ tā ka no pirmā sāba un noskrējiens pāri pa 400tūkst.

KurBads Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

ja reiz par spidometriem - nav kaadam pilns pulkstenu komplekts no 900 OG 91-93.g. t.i., kuriem no pulkstenu skalaam pazuda zalaa kraasa, vai arii varbuu ir atsevišķis turbo, degvielas un t pulkstenis ...?

mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Man laikam ir divi komplekti, bet jaapaluur kas man iisti garaazhaa daraas

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Sveiki.

Īsti rezerves daļa tā nav, bet vai kādam nav lieks, vai varbūt divi Haynes manuāļi par 900 OG no 87-93 gadiem. Būtu ļoti pateicīgs ja kādam atrastos un varētu to iegādāties. Varbūt ir iespēja uz ziemas mēnešiem aizņemties, kamēr salieku atpakaļ Balto Brīnumu (skat. galeriju).

Un vēl ir nepieciešmas bākas vāciņš 900 OG (nevis korķis, bet metāla vāciņš).

0 0 Atbildēt

ieris rakstīja:

llxx rakstīja: Kāpēc tieši līdz 200??

Tāds tur tagad atrodas... der arī citi?

Uz spidometra jaabuut cipariem, kas raksturo paarnesumskaitli.... Turbo un bezturbo vareetu nebuut vienaadi

KurBads Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

spainis rakstīja: Sveiki.

Īsti rezerves daļa tā nav, bet vai kādam nav lieks, vai varbūt divi Haynes manuāļi par 900 OG no 87-93 gadiem. Būtu ļoti pateicīgs ja kādam atrastos un varētu to iegādāties. Varbūt ir iespēja uz ziemas mēnešiem aizņemties, kamēr salieku atpakaļ Balto Brīnumu (skat. galeriju).

Un vēl ir nepieciešmas bākas vāciņš 900 OG (nevis korķis, bet metāla vāciņš).

Haynes vietaa necakarejies un amazonaa nopers Bentley manualim, kas ir oficiaaalaa remontu informaaacija salikta vienkopus. maksaa kadus 40-50 eur ...

cik saprotu, tad Haynes nepiedaavaa pat pusi no taa, ko Bentley`s

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Joprojām aktuāli, nepieciešams benzīnbākas korķis ...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti