Nezinite rakstīja: viss ir - tkai nezinu kaa to visu nomonteet
varu kādu vakaru piebraukt un to turekli noskrūvēt
Nezinite rakstīja: viss ir - tkai nezinu kaa to visu nomonteet
varu kādu vakaru piebraukt un to turekli noskrūvēt
Man laikam jaatrod kaads shrots ar detalju noskruuveeshanas pakalpojumiem, jo pie maajas taadu pusskruuveetu auto tureet neklaajas un arii liidz shrotam taadu vairs nedabuushu..
Taa kaa tagad savaakshu velmes un tad sleegshu vienoshanos ar kaadu kantori, kas visu apskruuvees un man izsniegs, bet paareejo paturees paarstraadei....
vai drīkst pieteikties uz vadītāja puses saulessargu, ja vēl ir pieejams? ir taču tāds pats, kā 9k NG?
mans jau pirms kāda laika nokārās (burtiski!) un atpakaļ vairs nefiksējas, vienkāršai ekspresremontēšanai nepadodas :/
nu Neziniit, izstaasti, kjermenis tavai leedijai kaads, formiigsm bez ruusas jebshu tomeer ar caurumiem un atkaarushamies bamperiem nopietni.....
bizenajs rakstīja: nu Neziniit, izstaasti, kjermenis tavai leedijai kaads, formiigsm bez ruusas jebshu tomeer ar caurumiem un atkaarushamies bamperiem nopietni.....
skaista vinja
ir ruusa uz durviim, bet gluzhi caurumi tie nav. dazhi punktinji arii uz jumta. Nekas nekur garaam it kaa netek, bet ir plaisa no arkas aizmugureejam ritenim, kas aiziet uz korpusu - tas arii galvenais iemesls, kaapeec noleemaam vinju vairs necelt..
bamperi zoliidi un spoileri arii.. vispaar jau viss vinjai ir oki, iznjemot to plaisu, izpuuteeju, salona apshuvumu, spidometru .. iet kaa traktors
nu un benjkji arii pamatiigi izseedeeti
PS veel juulijaa sailentblokus nomainiiju
Sveicien! Vai kaadam ir kaads labaa kondiicijaa centraalaas atsleegas motorinji kraajumos? maneejais pie -6 iesalst un durvis valjaa/ciet nesleedzas, bet no pagaajushaas ziemas zinu, ka zem -10 arii paareejaas durvis taisa briinumus, no riita nekad nevar zinaat pa kuraam durviim buuus jaakaapj iekshaa . Tas ir 9000 NG. motoriisha p/n: 85 91 224. Varbuut kaads var ko ieteikt kur tos iegaadaaties!?
varu vel piebilst, ka vinji ir vienaadi gan 900 (1986-199, gan arii 9000 OG
Mosk kaadam interesee:
vecais labais (patiesībā jau sliktais) temats par stūres mehānismu - kāds var ieteikt, kur vislabāk meklēt t.s. "reiku", jeb zobstieņus (ja nemaldos, tad tā to sauc latviski. vismaz stūres iekārtu servisā meistars tādu salikteni lietoja) 9k CS ('92).
man teica, ka varētu maksāt ap Ls 40-50. varbūt kādam pilnīgi neuzkrītoši tāda glabājas garāžā? ko rāda pieredze?
SaaBeR rakstīja: Mosk kaadam interesee:
www.blocket.se/...
Jā, tas jau tāds tīri pieticīgs agregāts...
Tikai nesaprotu, kapēc nav būvēts uz 16v bāzes?
RA rakstīja: vecais labais (patiesībā jau sliktais) temats par stūres mehānismu - kāds var ieteikt, kur vislabāk meklēt t.s. "reiku", jeb zobstieņus (ja nemaldos, tad tā to sauc latviski. vismaz stūres iekārtu servisā meistars tādu salikteni lietoja) 9k CS ('92).
man teica, ka varētu maksāt ap Ls 40-50. varbūt kādam pilnīgi neuzkrītoši tāda glabājas garāžā? ko rāda pieredze?
Nu glabaajas jau gan! Uz naakosho treshdienu varu atgaadaat...
Arnijs rakstīja:
RA rakstīja: vecais labais (patiesībā jau sliktais) temats par stūres mehānismu - kāds var ieteikt, kur vislabāk meklēt t.s. "reiku", jeb zobstieņus (ja nemaldos, tad tā to sauc latviski. vismaz stūres iekārtu servisā meistars tādu salikteni lietoja) 9k CS ('92).
o, paldies! tas izklausās gluži lieliski! lūdzu padod ziņu tepat vai uz ra@cc.lv var atsist, kur un cikos veikt pieņemšanu / nodošanu!
RA rakstīja:
Arnijs rakstīja:
o, paldies! tas izklausās gluži lieliski! lūdzu padod ziņu tepat vai uz ra@cc.lv var atsist, kur un cikos veikt pieņemšanu / nodošanu!
Treshdien vari pieskriet uz E&S.... jautaat Arni.
Sveiki.
Varbūt kādam garāža pilnīgi neuzkrītoši un bez īpašas vajadzības glabājas "pečkas" radiatoriņš priekš 900 NG. Un varbūt arī laba stūres reika priekš 900 OG (ar pastiprinātāju).
Paldies.
Vai kāds zina veikalu, kur var iegādāt salona gaisa filtru priekš 95 pa demokrātiskām cenām? ES Auto ir divi varianti pa 30 Ls un 50 Ls. Varbūt ir citi varianti?
kamera13 rakstīja: Vai kāds zina veikalu, kur var iegādāt salona gaisa filtru priekš 95 pa demokrātiskām cenām? ES Auto ir divi varianti pa 30 Ls un 50 Ls. Varbūt ir citi varianti?
varu piedāvāt pa 12Ls ( papīra ) vai pa 17Ls ( ar aktīvo ogli ).
P.S.
Piegāde Rīgā bez maksas.
Papīra man jau ir ielikts, bet bez plastmasas rāmja tamais labi nepieguļ visām malām, tāka tam lielu jēgu neredzu, a bet kas ir ar to ogli, tam ir cietais korpuss pa perimetru?
kamera13 rakstīja: Papīra man jau ir ielikts, bet bez plastmasas rāmja tamais labi nepieguļ visām malām, tāka tam lielu jēgu neredzu, a bet kas ir ar to ogli, tam ir cietais korpuss pa perimetru?
cik es saprotu, tad abi filtri ir ar rāmīti...
un abiem ir jāder priekš Saab 9-5, atškirībā ir tik tajā, ka tā saucamais "papīra" aiztur tikai putekļus, bet aktīvās ogles arī smaku...
vai šiem bilde netā ir kur pieejama, lai zin ko ņem.
Un no kurienes ved, ja piebrauc klāt, vai nav lētāk?
kamera13 rakstīja: vai šiem bilde netā ir kur pieejama, lai zin ko ņem.
Un no kurienes ved, ja piebrauc klāt, vai nav lētāk?
bildes diemžell man naf....
a piegāde ir bezmaksas....
a ja grib pavisam lēti, tad var mēgināt salīmēt no papīra pats!
putraims rakstīja:
Sviestc rakstīja: "papīra" aiztur tikai putekļus, bet aktīvās ogles arī smaku...
Tātad -ja uzliek ogles filtru, nevar dabūt ārā no salona TO smaku, ja
nu nē, tas ir vairāk gan domāts tam, ka ja sasprūdumā Tev blakus dūmo varens IKARUSS.....tad lai Tu iekš sava Saab justos nedaudz konfortablāk, nekā kāds cits, sēžot blakus iekš sava bezsalonfitrotā Audī...
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]