- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
GB12 rakstīja: Mjā, var redzēt, ka čalis Gaismas Tīmekli salasījies :D
Tas par spaini vai par mani? Ja par mani, tad apbēdināšu - noskatīties vienu viģiku, iemestu kaut kādā pārdošanas grupā, nenozīmē "salasīties". Atšķirībā no dažiem šī tofika lietotājiem kuri ir ļoti aprobežoti un stereotipu mākti, ja man trāpās pa rokai kaut kas, ko propaganda sauc par nepareizu, es mēdzu to izlasīt/noskatītos lai izvērtētu kas tur ir, un nevis debīli ņirgāties.
GB12 rakstīja: Mjā, atceros, ka apmēram nedēļu pēc otrās potes piemetās visai pamatīga caureja - visai bieži nācās doties uz pārdomu krēsla sēdēt. Tam noteikti nebija nekāda sakara ar nupat apēstiem Rimi pirktiem salātiem, Moderna vainīga bija. Bļin, vajadzēja ziņot SPKC (vai kam tur bija jāziņo) par būtiskajām blaknēm.
Jā, un problēmas ar sirdi un asinsriti arī izraisa rimika salāti... Man pirms pāris dienām gadījās noskatīties viģiku, kolāžu ar ziņu virsrakstiem [bija arī atsevišķi viģiki ar notikumiem], tēma - šogad aizdomīgi daudz sportistu mirst ar sirdstrieku, vai piedzīvo sirdslēkmi laukumā, vai atraujas kādas citas smagas problēmas ar sirdi. Bet nu tas tak arī - tikai sagadīšanās, rimika salāti vainīgi...
Kanibaals rakstīja: Prasības var iesniegt cik grib, policijai arī pilnmēness laikā daidz iesniegumu.
Nē, prasības nevar iesniegt cik grib - tiesvedībā ir vairāki soļi. Pirmais - prasību noraidīt. Ja prasība nav noraidīta, tas nozīmē, ka tā tiek vērtēta jau tālāk. Jā, protams, tā vēl nav uzsākta tiesvedība, bet prasības pieņemšana jau ir signāls, ka tā ir pietiekami nopietna attiecīgajai tiesu instancei. Un neesi naivs - Hāgas tribunāls nav banānu republikas administratīvā tiesa, kas pieņem izskatīšanā visu, kas pagadās.
msh rakstīja: Ā, mirstība galvenais? Bet man likās ka pāris mēnešus atpakaļ šausminājās par saslimstības rādītājiem nevis mirstību
Nu jā, skaisti, mirst mazāk - pagaidām - ja būs saslimušie, nebaidies, būs arī jaunas, niknākas mutācijas un būs tev vēlamie mirušie.
Es valdības vietā ar tādu komunistu huiņu, kādu tu te stum, nenodarbotos. Es brīnos ka tāds liels amerikas fans kā tu te esi pasācis nodarboties ar komunistu huiņu, stumjot potēšanos un saucot tos kas neskrien nopotēties par pamuļķiem. Forši, komunista kungs. Man gan kaut kā rodas iespaids ka tie amerikāņi kas nav komunisti, pēc vislabākajām amerikāņu tradīcijām ir pret kaut kā uzspiešanu, neatkarīgi no personiskajiem uzskatiem - nu kā tur tas viens amerikāņu velosportists kuram pote ir sapisusi karjeru, teica - "where there is a risk, there should be a choice". Viens man personīgi pazīstams amerikānis, Liepājā dzīvojošs - jā, nebaidies, nopotējies uz paša izvēli - salīdzina patlaban pošu politikā notiekošo ar trāpīgiem piemēriem iz trešā reiha vēstures.
1) Es rakstu realitāti, nevis tos mūsu valdības komunistiskos pamuļķus. Realitātē irt svarīga TIKAI mirstība. Un mutācijas būs, un kovids nekur nepazudīs. Pavasarī būs atkal jauns vilnis un tādu cilvēku kā tu dēļ, atkal sēdēsim karantīnā. Nu katram savs. Kam patīk ierobežojumi un karantīna, kam patīk apmeklēt futbola maču pilnā stadionā. 2) Komunisms ir ekonomika, kas kalpo sabiedrībai. Tam nav sakara ar vakcināciju. Vakcināciju izgudroja jau vairāk kā simts gadus atpakaļ. Un vakcinācija izglāba no daudzām epidēmijām. Pat cīnoties ar bakām, vēl 18, 17 gadsimtā zinātnieki sāka saprast, ka tie, kuri saņem novājinātu baku infekciju, slimo vieglāk, vai neslimo nemaz. Vakcinācija tas nav nekas jauns. Un pašlaik ir VIENĪGAIS veids, kā samazināt mirstību. Ja tu zini citu, raksti. Bet katru gadu divus mēnešus sēdēt karantīnā un tāpēc domāt, ka neesi komunists, ir debila ideja.
msh rakstīja: Jā, protams - bet stāsts ir par to ka tieši šogad šitādu ir palicis stipri vairāk - kāds ir vēl tam izskaidrojums, piedevām zinot ka cilvēki pēc visādiem pfizerīšiem mēdz atrauties kaut kādas sirdskaites - rimika salāti? Sirdstrieku skaits ir audzis dēļ ziemas lohdauņiem? Man patika viens piemērs - wikipēdijā ir saraksts ar no sirdstriekas mirušiem sportistiem - tajā līdz kaut kādam jūnijam šogad salikti 14 gadījumi [kā jau saproti, tur ir runa par pietiekami ievērojamiem sportistiem nevis kaut kādiem nepazīstamiem amatieriem] un tad tā saraksta uzturētāji atmetušies.
Piemēram Sergejs Žoltoks. Viņš arī nomira pēc fizer potes izdarīšanas.
msh rakstīja: Ā, un vēl - lai arī tu melo kā jau komunistam pieklājas, ir forši ka tavi meli ir viegli pamanāmi. Saki, jāpotē lai nemirtu? Tad huļi ir jāpotē bērni? Cik bērni ir nomiruši no kovida? Nav dzirdēts ka būtu miris kāds nepilngadīgs no kovida - no kovida sekām gan, izdarot pašnāvību. Tavu komunistu meliem ir īsas kājas - centienus visus nopotēt ar tavām metodēm varēja attaisnot pavasarī, bet ne tagad.
Izskatās, ka otrs debīliķis Bradypus ir dzimis. :D Tu vispirms pastudē bio līmenī, kas ir vakcīna, pirms tirst pakaļ Bradypus ar savām dzeltenās preses lapelēm.
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
22
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10