Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
650 Reģ.: 25.01.2017
3 2 Atbildēt

O, jā,visi ir inficicicēti.Infernoficēti.Nav vairs ne/inficicicicecēto.Datu nav tapc, ka nevar Sasskaitīt.Kamēr vēl izraks iz/zem sniega rakā iepuputinātos.Vairbūt p1rdien izdosies.Jā..

Interesanti ir tas, ka neviens Lohs nav komentējis itāļu prīmā ministera Dragātāja vakakar parakstīto lēmumu par to, ka bez greenpassa pensionārus nelaidīs pastā pēc pensijas un smēķētājus tabakakass veikalos.LVlohi par to ir stāvā ssajūsmā, viņi Gaida.Kad lokakālais PimPiānists viņiem "uzspēlēs".Pag,drīz būs.Skolā ejošie jaunās paaudzes Lohēni vēl ne visi ir pilnībā saelpojušies suuudus caur Valdības passūtītajiem puscaurspīdīgajiem uzspurņiem.Nākamā pārtija būs jau pilnībā/caurspīdīga. nra.lv/latvija/369877-covid-19-sonedel-saslimuso-skaits-ipasi-liels-bernu-un-skolenu-vidu.htm Derētu vēl izslidināt arī melno hūšu iepirkumu, lai var atšķirt- kuŗš te ir Depuputatāts un kuri ir vnk Lohi/regulārie.Jā. www.la.lv/oslejs-latvija-ir-starp-trim-valstim-pasaule-kur-prasa-but-vakcinetam-lai-stradatu-esam-ne-taja-labakaja-kompanija

ps.,- redz kādi Moraālie Kropļi šiten te tagd LVijā ira saradušies, nu tu passkat tik ko: www.la.lv/morali-kropli-kirsis-skarbi-par-protestu-gunara-astras-pieminekla-atklasanas-pasakuma - šodien nebiju es Drirsis, drirsā iesprūdis ir khirsis..

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 11 Atbildēt

Vēl viens bērnudārznieks. Cik var dirst par pianistiem, tik assprātīgs, ka toč ķirsis iesprūdis.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 1 Atbildēt

Paga, pieaugušais naturāli nobriedušais pereversi zinaātniskais baalais pumpausi,tev toč iesprūdīs.Iespējams par abosgalos.lvē.Tu drošvien viņiem visiem varētu tik dziļi ielīst, ka rastos vēl citi riski bez iesprūšanass.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Tu pimpausi vai iepriekš neminēji, ka esi vien ziņnesis un no sevis fufeli nepiedomā klāt? Ziņnešus nesit, bet dezinformatorus un meļus gan vajag slānīt ar sūdainu koku. Meli nav alternatīvs viedoklis.

1984 Reģ.: 30.11.2021
3 0 Atbildēt

Pimpiānists skatās un apgūst visu no itāļu capo ministra. Bija milestone 3k dienā jāsasniedz, nu jau ir gandrīz dubultā, gandrīz 6k... un vēl kad izraks sniegā ieputinātos... Sniegs putina, Latvijā ceļus tīrīt pārstājuši....

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Kā tad, bplet, šis kāreiz ir "tas", par ko runājām.Ka tie īstenie pimpiāānisti ne tika tā 1kārši izpilda.Viņi vēl izrāda arī personisko papildu iniciciatīvu.Katrs, kuram melns/aiz/naga , šon ir poteciciālais nēsātājs.Visus,cykaplet,vajg kārtīgi paņemt izzolēt.Sīkos nēsātājus visus ārā, uz 100to kilometru kā minimums.Vai vēl labāk, 150km, uz Naukakašēniem.Tur mums p-edagogi ir labu/labie, iedressēs ilgtermiņa veselību un gigiēnu pilnīgi jebkuŗam.Jā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Tā teikt, sabiedrībai visbīstamākais ir ar iniciatīvu apveltīts pimPiānists....

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Apsveicu visus viegli inficētos ar QR koda iegūšanu Lai smagāk saslimušie arī ātri tiek uz pekām!

Manu paziņu lokā šobrīd daudzi slimo vai nupat izslimojuši. Prasīju, un kā? Iesnas, galvassāpes, 38 temperatūra. Vienai bijis arī smagāks klepus. Daudz nevakcinēto. Visiem vienkārši pilnīgi nekā tāda, par ko baida infektologi. Kaut kā tā. Visiem ātru izslimošanu (noteikti nāksies).

Ir tikai viena problēma - cik noprotu tad šitam mēslam vairs nav īpašās pazīmes, tādas kā ožas un garšas pazušana, pareizi saprotu? Tad nu lai pie parastām saaukstēšanās pazīmēm tiktu pie kvadrātkoda ir vai nu jāapgrozās vietās kur tev visu laiku bāžas virsū ar testiem, vai arī tev pašam jābūt jēgu pārmīzušam un jāskrien regulāri testēties. Man te tagad arī pēdējo nedēļu bik paklibo veselība - bik vairāk iesnu nekā parasti [man iesnas laikam ir hroniskas - ja nosalstu tad uzrodas, pēc tam pazūd], vakaros pēc pašsajūtas reizēm liekas ka ir bik temperatūra - nu apmēram tas pats kas katru ziemu šajā laikā - lai es tāpēc skrietu kaut kur testēties...

Čoma sieva, uz jautājumu "nu, neesat kaut kur beidzot saķēruši kovidu?" nosmējās ka "tas jau nav nekur atrodams, ja nu vienīgi ja speciāli meklē".

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

"nu jāapgrozās vietās kur tev visu laiku bāžas virsū ar testiem,"

ej nu, uz laboratoriju testiem tak garas rindas ir, jo katrs, kam iesnas, bet nav QR, pierakstās uz testu cerībā, ka dabūjis kovid;"Garo rindu dēļ grūtības tikt uz Covid-19 testu laikus; plāno prioritārās grupas;Rīgā līdz pierakstam jāgaida piecas sešas dienas"

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/garo-rindu-del-grutibas-tikt-uz-covid-19-testu-laikus-plano-prioritaras-grupas.a439710/

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

Vakardien man sanāca ievērtēt kvadrātkoda ietekmi uz veikalu apgrozījumu. Trīs nelieli Liepājas veikali - LIDLs, protams, bez kvadrātkoda un ar lielu pieprasījumu - pilns stāvlaukums un gara rinda pie ieejas [diez pēc cik mēnešiem man sanāks to veikalu apmeklēt? Kamēr jāstāv rindā, nemaz netaisos tur iet... ]. Viena krusta maxima puskilometru tālāk - stāvlaukumā kādas 10 mašīnas, manu ieskaitot. Abiem iepriekšējajiem pa vidu esošs mazais rimiks kurā lai ieietu vajag aušvaisu - četras mašīnas stāvlaukumā. Es no sākuma pat nesapratu tās dabas parādības cēloni - pusgadu atpakaļ tajā laikā tajā stāvlaukumā stāvēja kādas 30 mašīnas, bet tad pieleca - "šļurinācija macht frei!" kopā ar LIDLa tuvumu dara savu ...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 2 Atbildēt

Manis apmeklētākajā Rimi, kur arī prasa QR, nekas nav mainījies. Kā bija pilna stāvvieta, tā ir joprojām. Kā bija rindas pie kasēm, tā ir joprojām. Nu, varbūt par kādiem 10-15% mazākas...

darklight Reģ.: 29.10.2013
5 0 Atbildēt

Es personīgi esmu pasācis pārsvarā apmeklēt mazākus veikalus, kur nekādu kodu neprasa, lai arī man tas ir. Lai iebāž sev to kodu... Pa celtniecības materiālu veikaliem gan nākas vazāties, tur nekādu variantu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Spiežu roku

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Par ko tur spiest? Ja neietu ne uz vienu vietu, kur prasa (ne uz tiem pašiem celtniecības veikaliem vai restorāniem, vai teātriem utt.), tad jā - uvažuha. Bet te nekādas atkāpes no komforta zonas idejas vārdā jau nav...

Turklāt sodīt uzņēmēju par to, ka viņš ir atļāvies izveidot tādas platības veikalu, kur likums prasa ielaist tikai ar QR...

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Nejauc pirkstu ar krānu, šaj gadījumā teātrus ar celtniecības preču veikaliem - ja tu dzīvo tādu dzīvi ka tev tos celtniecības veikalus nevajag, skaisti, bet daudziem ir savādāk.

Un veikali kuri atrodas lielas platības telpās lielākoties ir ar pietiekamu finansiālu un/vai politisku spēku. Ja tie paši rimiks un maxima būtu bijuši ar visām četrām pret aušvaisiem, es domāju ka tās lietas būtu attīstījušās savādāk...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Nez kāpēc tas "finansiālais un/vai politiskais spēks" nepalīdzēja pirms gada, kad valdība noteica atļautās un aizliegtās preces.

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Piedod, draugs, bet nu nav te visi tādi revolucionāri, lai ierobežotu elementāras vajadzības, nu kaut vai savest elementārā kārtībā savu ūdensapgādes sistēmu, kas sākusi tecēt. Neuzskatu to par ārkārtēju ērtību. Tas nav vazāšanās aiz gara laika pa lielveikaliem, teātriem vai krogiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Piekrītu, bet tad nav ko taisīt sevi par varoni ar minirevolucionaritāti. Turklāt vēlreiz - ar šādiem gājieniem netiek ieriebts valdībai, kura šos noteikumus izdomāja, bet uzņēmējiem, kuri tāpat ir situācijas ķīlnieki.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Jā. Lieliem un spēcīgiem uzņēmējiem. Diez vai ir daudz mazo firmu pārtikas veikalu kuriem esošie ierobežojumi paģēr aušvaisus.

Abet par to "pirms gada" - pirms gada veikali rīkojās radoši lai nezaudētu klientus. Un pircēji rīkojās radoši lai varētu iepirkties.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Sanāk, ja uzņēmējs ir pietiekami apķērīgs un spējīgs attīstīties līdz lielam un spēcīgam, viņš kļūst nepareizais? Tas jau velk uz komunismu.

Jā, nācās viņiem "radoši" rīkoties, kas vien apliecina tava apgalvojuma par politisko spēku aplamību.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nezinu vai uz rimiku un maximu būtu pareizi attiecināt tevis nosauktās īpašības... Bet radošā rīcība parādīja tikai cerību ka drīz viss būs galā , un pagaidām pašvaku saistību ar valdošo eliti, jā. Paskaties kā tajā pašā laikā valdībā tiek bīdītas azartspēļu biznesa intereses...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Un attiecīgi msh sapinas savās paša kājelēs - vispirms apgalvo par rimiku un maximu politisko ietekmi, pēc tam izrādās, ka tā tomēr ir pašvaka...

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Novērotā iemesls nav gluži sertifikāta prasīšana. LIDLam ir liels pieprasījums tāpat, tādēļ rindas. Rīgā ir viens LIDLs, kur vajag sertifikātu, un tāpat tur milzīga rinda pīķa stundās.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Un ko es rakstīju?

Pie viena neaizmirsti ka uz vienu Liepāju ir viens LIDLs kamēr uz vienu Rīgu un pierīgu ir divi...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Un lielākā daļa klientu - "civilizētie" krievi Lai gan cepuri nost Lidl-am par uzskatāmu piemēru kā Maxima tipa noliktavbodi var uztaisīt eiropeisku bez acīmredzama sovoka gara.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Par veikaliem runājot - vienā ne tik lielā pilsētā biju pārsteigts, apskatot vietējo mahimu, kas nav no tām sīkākajām. Parasti tagad jau pie katra sīka žurcelnieku veikala uzkarina kādas 10 lapeles ar atsaucēm uz to, ko drīkst, ko nedrīkst, cik laiž iekšā, kā laiž iekšā u.t.t.

Tur bija 1 lapiņa - darba laiks

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Vienkakārši vadodošie Pimpānisti nava vēl līdz turienei "aizspēlējušies".Pag.

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
8 7 Atbildēt

Cenšos apmeklēt veikalus, kur prasa QR, jo loģiski, ka tur nebūs jāskatās uz gobzemiešiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Tikai ieguvumi. Mazāk tautas, negrūstās, pie kasēm pāķi nelien virsū elpot pakausī, gandrīz kā civilizācijā.

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
3 1 Atbildēt

Cēsīs "SOLO" pilns stāvlaukums ar visu to, ka prasa QR

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 4 Atbildēt

Cēsis nerullē

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Ar Cēsiniekiem uzmanīgāk tur skrūvēs bruņumašīnas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

DDD tad jau drīz būs jauna klička. Ja kāds cēsnieks būs pārāk uzstājīgs un turpinās grūst savu dienas kārtību, tad teiks :izlien tak vienreiz no savas bruņumašīnas

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Par ko tur spiest? Ja neietu ne uz vienu vietu, kur prasa (ne uz tiem pašiem celtniecības veikaliem vai restorāniem, vai teātriem utt.), tad jā - uvažuha. Bet te nekādas atkāpes no komforta zonas idejas vārdā jau nav...

Turklāt sodīt uzņēmēju par to, ka viņš ir atļāvies izveidot tādas platības veikalu, kur likums prasa ielaist tikai ar QR...

GB12 tu mani pārsteidz

Patiesībā tev nevar nepiekrist, sīks komformists. Es tik cenšos kkā cilvēkus iedrošināt un kaut vai sīkus solīšus spert.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Par šito man nesen gadījās lasīt labu komentāru. Doma bija tāda ka epidemadafakaloģiskie ierobežojumi žiedz nost viesmīlības nozari, uz ko bija labs komentārs [konkrēti vienam sievišķim kas tajā nozarē darbojas] - "ko jūs darījāt lai tā nebūtu?"

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Ko konkrēti viņi var/varēja darīt?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Bombardēt attiecīgās iestādes ar sūdzībām un tamlīdzīgi.

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 2 Atbildēt

Un sūdzēties par ko? Tie, kas patiešām vēlējās turpināt strādāt un izdzīvot, atrada veidu kā to darīt - kaut vai piegādes vai Līdzņemšana. Pārējie vai nu iestagnēja, vai dzīvoja uz "borrowed time".

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Par to, čabulīt, jau ir stāsts ka tā "pielāgošanās" šim sektoram ir "dzīvošana uz aizlienēta laika".

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Kā tad, cykass tādi, iestagonanēja un vēl LValsti tā kārtīgi uzmeta, pabalstus un adbalstus izkrāpdami.Kas ta tur ko neizdzīvot.Kuri Lohi savulaik neiepirka preci, tagd lai maksā 6x vairāk par ķiķīniešu kokanteiner transsportu.Kuri lohi nemācēja noorganizēt personaālo kuģi, boeingu un/vai heliohopteri, tie dāsni veselu gadu dāsni apmakaksāja FedExa un/vai DhLa pakakalpojumus pieckakāršā apmērā.Skopam būt nevaig, labāk visu ņemt viegli aizvaig..

Kass nekakait viesunamu un labsajūtass pakakalpojumu sniedzējiem.Var taču izmititināt mežazvērus un/vai vismaz kādus 2kājainos e-migrantus.Nav ar ko ziemā kukurināt un sienass pippelē pelē- tak po/uj, izrādi iniciciciatīvu un salauz mežā žagarus.Pie viena passkati vietu,kur tevi pašu nākamziem ragvaiņās aizvilks "atpūsties".

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 3 Atbildēt

Un? Tev šķiet, ka valdība dikti ieklausītos un ņemtu pierē, un tās sūdzības nekarinātu uz nagliņām?

Turklāt nav jau tā, ka nebombardētu. Uzņēmēju pārstāvošās organizācijas ne viena vien un ne vienu vien reizi ir vērsušās.

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Nerunājot covida sakarā vien. Sūdzības - vai no tām ir kāda jēga? Liktos jau, ka visticamāk tās nonāk uz nagliņas, bet reizumis kāda kritiskā masa tomēr spēj paveikt lietas.

Apzog cilvēkam šķūni, nozog 3 vecas skārda vannas. Cilvēks visticamāk nospļausies un neies zvanīt policijai. Tā atbrauks pēc kāda laika, izrādīs nepatiku par tādiem niekiem un droši vien neizrādīs dižu degsmi meklēt. Bet, kā man viens ļaužs zināja teikt, ja tādi šķūņu īpašnieki aktīvi raksta iesniegumus, tad gadās, ka kāds no augšas pamana (gadījums iz prakses) - kā, jums tur padsmit iesniegumi par līdzīgām lietām un nenieka nav darīts. Iespējams, nāksies vien vietējam iecirknim varbūt mazliet vairāk patirināt vietējo tolmetu vai kā un tas reizēm pie kaut kā arī noved.

Kādas no Latvijas autobraucēju federāciju čiekuriem bijis Polijā kādā konferencē un sācis braukt virsū turienes ceļu policijas šefam par to, ka viņu darboņi izspiež kukuļus. Tas - tādas lietas nav pieņemamas, risināsim. Dodiet šurp iesniegumus, skatīsimies, ko var darīt. Federācijas darbonis spējis vien nosvepstēt, ka tādu iesniegumu nav un ka viņš to zina no nostāstiem, uz ko policijas šefs vien atteicis, ka ar tādām bābu tenkām viņš noņemties neies.

Secinājumus katrs var izdarīt pats. Vajag? Nevajag? Jā, allaž jau vieglāk izvēlēties "nevajag" variantu, bet ir mirkļi, kad "vajag " tomēr var nospēlēt par labu. Visticamāk gan ar 1 būs par maz.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Ja vien tās asociācijas nenodarbotos ar demagoģiju un maldināšanu, tad kāds varētu arī ieklausīties. Reālu priekšlikumu tur maz vairāk tāda emociju izlikšana. Kaut vai raudošais siļķu kažoku dīleris, bez maz vai mirst nost no bada, un te jau zīmējas ka māju nopircis. Nu ok kreiso politmafijas naudu apgrozījis, bet tad kam tas cirks, ka gals klāt?

Viesnīcas, kur tad tie tūristi lai rodas? Restorāni, baigi jau pandēmijas sākumā uz tiem rāvās? Ir jau dzīves reālijas arī. Sūdzēties vajag, bet ne jau sūdzēšanās pēc, kā te bariņš ar vienādām cepurēm mēģinājis Satversmes tiesu nomētāt, jēga 0.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Es jau netaisu no sevis ne varoni, ne revolucionāru :-) Vienkārši drausmīgi besī tā kodu būšana, tāpēc arī pēc iespējas izvairos.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Gribēju tikai atgādināt, ja nu kādam slimošanas gaitā krītas skābekļa saturācija un viņš negrib nokļūt slimnīcā, tad var griezties pie manīm par profilaktiskiem pasākumiem.

Ārsts jums izrakstīs antibiotikas, kas nav tas labākais variants. Liela varbūtība ka tā pat nāksies braukt uz slimnīcu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Dzert urīnu vai tējas tēni?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nē, bet tējas tiešām ir jādzer

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 2 Atbildēt

Es laikam šogad jau otro reizi kļuvu par kontaktpersonu...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Varētu vēl piekrist nejaušībai,ka "oģin raz ņe pere/ras" ,bet nu šis jau ir satraucoši..

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ja veikalā neko nepērk, tad cenas ir normālas. Ja netestējas tad arī kovida ņau.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt
1984 Reģ.: 30.11.2021
5 2 Atbildēt

Vīruss ir tikai instruments cilvēku ierobežošanai un kontrolei. Kaut kas nav sagājis kā vajag lielajiem zēniem, tāpēc vieni tā kā slēdz atpakaļgaitu, citi izdomā un cenšas ieviest dzīvē klaji neloģiskus un pat idiotiskus pasākumus...Vārdu sakot, būs interesanti

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 9 Atbildēt

Tev nav grūti dzīvot ar šādu vaimanoloģiju visu laiku?

1984 Reģ.: 30.11.2021
5 2 Atbildēt

Man pašam pagaidām viss labi. Man kā tajā vecajā filmā - za ģeržavu obidno. Te maniem bērniem jādzīvo, kāda pasaule un sabiedrība viņiem tiks atstāta? Esi par to padomājis?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
5 5 Atbildēt

Un kā tava vaimanoloģija palīdzēs atstāt bērniem labāku pasauli un sabiedrību?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 4 Atbildēt

Un kādēļ tu tik aktīvi vēlies apklusināt tos, kas vismaz vārdos ir pret pastāvošo režīmu? Un kādēļ savā viedokli ietver zemteksta pieņēmumu, ka šie cilvēki neko citu nedara?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 3 Atbildēt

Tev kāda paranoja iestājusies, ka bezmaz katrā tekstā vai jautājumā, kas nesakrīt ar tavu viedokli, saskati "vēlmi apklusināt"?

Turklāt pārmetumi par apklusināšanu pēc tava "mēsl, aizveries", teju jebkura, kurš nepiekrīt tavam viedoklim, saukšanas par "režīma pakalpiņu" un citiem izgājieniem ir visai divkosīgi, lai neteiktu vairāk...

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Dzīvo savu dzīvi kā pats uzskati par pareizu un pieņemamu. Un ļauj dzīvot man manējo, pēc maniem ieskatiem. Netraucēsim viens otram un necentīsimies viens otru pārliecināt, ka tieši paša izvēle ir tā pareizākā un visiem jādara tikai tā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nesaku, ka mana izvēle ir pareizākā. Vienkārši uzdevu jautājumu. Turklāt tu pats sāki šo sarunu...

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Man pietiek ar to, ka redzu vakardienu sūdīgāku par aizvakardienu, šodienu sūdīgāku par vakardienu, rītdienas un parītdienas perspektīvas vēl daudzkārt sūdīgākas par jau tā smago šodienu. Tendence un virzība skaidra, tā teikt. Un es ar to neesmu un nebūšu mierā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 4 Atbildēt

Nebūt mierā, protams, ir tavas tiesības, bet nemaz tā virzība tik skaidra nav. Man kaut kā šķiet, ka viss pamazām virzās uz labo pusi. Jaunais paveids ir mazāk agresīvs par iepriekšējiem, slimo ļoti daudzi un vismaz pagaidām izskatās, ka Trojanska prognozētie 15000 dienā, par ko viņu izsvilpa un par debīlu sauca, nav nekas nereāls (es domāju, ka tā jau IR šodienas realitāte), tai pašā laikā mūsu valdošie šobrīd nesteidzas ar jaunu ierobežojumu ieviešanu, arī slimnīcas pildās diezgan lēzeni, mirst arī stipri mazāk kā rudenī. Turklāt vairākas valstis šobrīd virzās tieši pretējā virzienā - ierobežojumus atvieglo.

Bet tu laikam požizņi esi tāds pesimists, kas visur tikai slikto saskata, vai ne? Tāpēc jau jautāju, vai nav grūti tā dzīvot?

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Tu par kovidšovu, es par dzīvi un sabiedrību kopumā

msh Reģ.: 16.04.2007
3 3 Atbildēt

...jā, un pie maza saslimušo skaita dienā piekariņš un papļūts atvainosies tautai par manipulēšanu un no savas kabatas atdos patapinātos miljardus, atcels valdības pieņemtos likumus kas apiet satversmi un saeimu, un pieņems likumus kas aizliedz šādus gājienus nākotnē, izveiks dažādus gājienus [nodokļu samazināšana, birokrātijas samazināšana utt] lai atdzīvinātu ekonomiku un tamlīdzīgi - vai ne?

Tu esi ideāls noderīgais idiots - tev ir šauras klapes uz acīm, tu esi piečurājis bikses no šausmīgā bubuļa Kovida un neko citu neredzi, un tāpēc arī tev nākotne liekas rožaina, jo reku kovids tūlīt beigšoties. Tas nekas ka no visām sliktajām lietām kas pēdējo divu gadu laikā notikušas kovids ir viena no mazākajām. Un nebaidies - jā, kovids beigsies - bet reku Bils & co sola ka nākotnē būšot citi vīrusi, tā ka nebaidies - arī pēc kovida tu tiksi regulāri čurināts, tikai bubulim būs cits nosaukums.

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 8 Atbildēt

Izklausās, ka noderīgais idiņš esi tieši tu. Šitādi šaraškini-visziņi vienmēr sāk pieminēt budžeta izsaimniekošanu, sākat izkropļot vārdus lai izklausītos baigi rēcīgie, un filozofēt par pasaules kārtību un to ka Bils Geitss ir kovida vaininieks. Un jūs te tādi esat 3 gabali, varat viens otram pašņaugt zosi pa trijstūri.

Paskaties uz sevi spogulī un pajautā - kas ir vainīgs pie tavām neveiksmēm, un tavas negatīvās dzīves uztveres. Pateikšu priekšā - tas noteikti nav ne Kariņš, Ne Pavļuts, ne arī Lohnesa briesmonis ko tautā dēvē par "Saimu".

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Es sprotu ka tu gribēji būt asprātīgs bet tev, kā parasti, nesanāca. Un tagad pastāsti kas ir vainīgs pie tā ka veikalā jāspēlē maskuballe vai to kāpēc robežu nevar šķērsot ar ātrumu vismaz 50 kmph

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 7 Atbildēt

Ja tu vēljoprojām nesaproti, kāpēc maskas ir jānēsā veikalos, tad ar Tevi ir pavisam bēdīgi. Par robežu šķērsošanu - ko Tu ar to gribi pateikt? Es pagājušajā vasarā varēju bez stresa pārbraukt Latvijas-Igaunijas robežu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Es ļoti labi saprotu kāpēc ir vajadzīgi uzpurņi veikalos - tā paša iemesla dēļ kāpēc rokasspiedienu vietā vajag kulaku saskari - lai uzturētu "briesmīgās pandēmijas sajūtu". Tas nekas ka realitātē apmēram visiem tā klaunāde ir zb un pakāpeniski arvien vairāk cilvēku sāk likt tam mīksto.

Bez uztraukuma varēji pārbraukt robežu? Nu varbūt - bet noteikti ne bez čakara. Jo robežu var šķērsot divos veidos. Viens - likt mīksto epidemadafakaloģiskajiem ierobežojumiem un šķērsot robežu pa mazajiem celiņiem, otrs - pipelēties ar visādiem kovidpasiem, testiem un aušvaisiem lai šķērsotu pa šoseju. Es saprotu ka tev jebkurš no šiem abiem variantiem liekas foršs - man kaut kā labāk iet pie sirds tas variants kas bija pirms 2 gadiem un senāk ;)

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 1 Atbildēt

Jā, es varēju pārbraukt robežu bez čakara. Man aizpildīt Covidpass aizņēma pāris minūtes, un varēju mierīgi braukt uz Pērnavu atpūsties. Ja tev galva ir par grūtu lai aizpildītu Covidpass, tad ir diezgan čābīgi.

Par maskām - ir neskaitāmas reizes skaidrots, kāpēc viņas ir nepieciešamas. Ja Tev nav saprotams, tad neko darīt. Gaidi savu kārtu pie ventilatora.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Tas ka tev čakarēšanās tāda nav mani nepārsteidz jo tas nav nekāds jaunums ka tu esi mazohists. Iesaku tev iestāties darbā bruņotajos spēkos - tad tev būs valsts iestādēm jāatskaitās ne tikai par robežas šķērsošanu, bet arī ja izdomāsi aizbraukt kaut kur bik tālāk no mājām vai atrausies kādu administratīvo sodu - tev noteikti patiks un nemaz nebūs čakars

Par to tavu skaidrošanu - to makaronu karināšanu par pilnu vairs ņem tikai tādi lohi kā tu. Es nu jau sāku justies pēc pamuļķa ka es kaut ko nēsāju mutei priekšā - aizbraucu uz veikalu pēc cepumiem - tur vai nu pārdevējai uzpurnis zem deguna vai nemaz nav - aizbraucu Liepājā uz vienu veikalu - tur pārdevējs ieraugot manu šalli varbūt uzliek uzpurni bet varbūt arī neuzliek - aizbraucu uz citu veikalu, nu tur es nemaz neko vairs nelieku jo veikala dreskods to neprasa. Reāli vienīgie veikali kur ir kaut cik nopietna attieksme pret uzpurņiem ir lielveikali ar savu birokrātisko vadību

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 1 Atbildēt

To saka cilvēks, kam patīk vārtīties pa dubļiem un piselēties ap 35 gadus veciem sūdiem. Es saprotu ka esi tehnoloģisks analfabēts, bet nevajag nosaukt parastu veidlapu par mazohismu.

Un masku nenēšašana vai "lieldeguna īpašnieki" ir LLP. Tas laikam pāķiem ir modes zīme, nenēsāt vai nēsāt masku kā pilnīgam pāķim.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 6 Atbildēt

Tev šodien mācītājs baznīcā mācīja melot? Kurā vietā esmu apgalvojis, ka man nākotne "liekas rožaina"?

Interesanti, ka par noderīgo idiotu mani sauc Šlesera, Gobzema, Pļaviņa, Duņecas un pārējo, kas uz šī visa cenšas uzvārīties, noderīgais idiots. Bet tādi jau jūs, "vissrislikti.lv" īdētāji, esat - vienmēr pārmetat citiem lietas, ko paši darat, tikai iemērcējat citā mērcītē.

Un jā - vienmēr ir smieklīgi lasīt visādu gateristu spriedelējumus par konstitucionālajām tiesībām un Satversmi. Īpaši tādu, kuri pat nejēdz tik daudz, ka valdība likumus neizdod. Laikam esi piesekojis Lasim un tiem pārējiem "ekspertiem", kuri šobrīd meklē Satversmes oriģniālu. Jurists, jopcik!

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Tev, dārgais šokokolādes kolēģi, reiz jau te sacīja- tas, ka (līdz šim) ši te visa jezga nav pakasījusies gar konkrēti Tavu biznessu (vai iztikas avotu), tev nedod tiesības te plātīties un katram citādi domājošajam pūst savu suudaino trompeti/sejā.

Ja tev patīk tas tarorajanskis- ok, uzraksti viņam Vēstuli, var'būt varat tikties klātienē.Man personīgi NEpatīk ne viņš, ne viņa priekšnieks.Toč tāds pats bezatbildībass pļūitmanis,sileszīdējs pēc pārliecības un aicinājuma..

Acīmredzami, skaidri un nepārprotami jautājumi pastāv pie visa šī te farsa prducētājiem- taču gandrīz neviens nav atbildēts.Vēl jo vairāk- tos jautājumus vienkārši nedzird, un katra iespējamā atbilde vienkārsi sākas ar pantiņu, ka jautājuma uzdevējs ir Lohs.Lieliski iestudēts teātris,pie kam bez jebkādām cerībām to ietekmēt.

Cerams ,ka tas Billes Geists pildīs savu solījumu un ar jaunākā programmnodrošinājuma starpniecību visubeidzot vienureiz aizbāzīs tiem neticīgajiem jebkurus runājamos caurumus.Lai būtu vienureiz skaidrība.Pie viena, aizsienot viņu bērniem mutes ar lupatu un dsās sabāžot tās tur srakanās šļirces, kuras tur tie apnarkojušies anglijas lohi vakar vicināja, savu padrirsto brīvību atceroties.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 4 Atbildēt

Atgādinu vēlreiz, ja neesi sapratis - varēji netērēt savu dārgo laiku tā palaga drukāšanai, es tavu sūdu joprojām nelasu un nelasīšu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Tas labi, galvenais savu kontaktpersonas pūšamtrompeti nomazgā vismaz reizi nedēļā.Savādāk vēl trešoreiz iekritīsi.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Sen nav bijušas britu ziņas.

Taisās ārstus izvakcinēt NHS staff join anti-vaxxers in protests against Covid jabs www.dailymail.co.uk/news/article-10430205/NHS-staff-join-anti-vaxxers-London-Newcastle-Manchester-protests-against-Covid-jabs.html?ito=native_share_article-masthead

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Chalenger Reģ.: 31.12.2020
1 5 Atbildēt

GB12 rakstīja: Un kā tava vaimanoloģija palīdzēs atstāt bērniem labāku pasauli un sabiedrību?

tas ir normāli - vispirms cilvēks "vaimanā" un kad vadzis pilns, seko rīcība, lai situāciju labotu,

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Laboratorijās Covid-19 testēšanas kapacitāte izsmelta; kavējas testu atbildes; VM, meklējot papildus resursus jaunu punktu atvēršanai, atgādina, ka pašlaik cilvēki pašizolācijā var doties, ņemot vērā antigēnos paštestus.

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/laboratorijas-covid-19-testesanas-kapacitate-izsmelta-kavejas-testu-atbildes.a440129/

Tas jau bija sagaidāms, loģisks risinājums būtu visus iedzīvotājus atzīt par inficētiem, jeb gluži pretēji, par veseliem, nevar taču visa tauta nepārtraukti testēties :-/

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Skolēni tiek testēti uz vella paraušanu un par rezultātiem esmu ārkārtīgā sajūsmā. Viens bērns atsēž +/- nedēļu karantīnā. Tad pienāk kārta otrajam bērnam. Tas vēl nav ticis ārā no karantīnas, kad pirmajam bērnam kārta. Attiecīgi - mācību imitācija zoomā.

Nudien - sargājot večus, bērni izaugs par pusanalfabētiem.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 1 Atbildēt

Varbūt tāds arī ir plāns un galamērķis? Imagine - tie šodienas mazie cilvēki kaut kad būvēs ceļus, tiltus, mājas, automobiļus, ārstēs citus cilvēkus, vadīs kravas auto, vilcienus, lidmašīnas... projektēs un būvēs HES un AES... tā varētu ilgi turpināt

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Kaut kas tavā "plānā" un "galamērķī" neiet kopā. Kurš tad būs tas, kurš nākotnē nodrošinās tiem varas sagrābējiem ceļus, tiltus, mājas, automobiļus, veselības aprūpi, izgudros čipus, ko implantēt un visu pārējo?

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Neiet tāpēc, ka mēģinam to visu saskatīt ar saprātiga cilvēka acīm. Protams, tad nekas neiet kopā. Un ja mēs apstrādājam versiju, ka šim visam pasākumam arhitekts ir kāds psihopāts - cilvēknīdējs? Tad jau tā bilde iegūst skaidrākas aprises....

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Nu, nu, pastāsti, kurš tad ir tas psihopāts - cilvēknīdējs, kuram ir tāda ietekme uz visu pasauli un visām pasaules valdībām, t.sk., Krieviju, Kīnu, Z-Koreju, Islāma valstīm, Āfriku utt., kurš kaut teorētiski varētu šādu plānu īstenot? Turklāt vēl tāds, kuram ir pilnīgi pajāt uz paša bērnu un mazbērnu nākotni? Neteiksi taču, ka Bils Geitss...

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Pievērs uzmanību tam, ka lielum lielajam vairumam šodienas pasaules elites bērnu NAV. Tas viens. Otrs - ja kāds no mirstīgajiem zinātu, kurš konkrēti to visu dara.... Man aizķērās galvā domu grauds no Šāntarāma - pasauli pārvalda miljons neliešu (miljardieri) ar desmit miljonu cietpauru (spēka struktūras) palīdzību, un simts miljoni bezmugurkaulnieku (ierēdņu), kuri to visu varētu mainīt un apturēt, tajā visā mierīgi noskatās

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 3 Atbildēt

"...lielum lielajam vairumam šodienas pasaules elites bērnu NAV"..."

Nu nu. no šīs vietas, lūdzu, sīkāk. Pirmkārt, nodefinējam, kas tad ir tā "šodienas pasaules elite". Nu, un tad jau skatāmies tālāk. Jūsu pašu visvairāk piesauktajam Bilam Geitsam bērni ir...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Tu, laimeslāča favorīt, varēji vismaz kādas kaut dažas viņa darbības pakomentēt. Padefinēt,tāteikt, sākot jau no kāda gada 15tā vai pat agrāk.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Man prātā uz sitienu nāk četri cilvēki. Makarons - bērnu nav. Merķele - bērnu nav. Zviedru premjers, nezinu, vai vēl esošais, bet dažus gadus atpakaļ bija - bērnu nav. Īru premjers, atkal, nezinu, vai esošais, kaut kāds zils indietis - bērnu nav. Četri valstu vadītāji kuriem nav nekādas saiknes ar nākotni un kuri tāpēc ar mierīgu roku nodarbojas ar savu valstu kolonizāciju.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Zviedrija nenodarbojas ar "kolonizāciju". Jūs paši Zviedriju piesaucat kā piemēru, "kā vajag".

Īrija šobrīd atceļ ierobežojumus. Arī nebūs. Turklāt Īriju nu nekā nevar nosaukt par "lielvaru". Pie "lielvarām" no tevis uzskaitītajiem te var pieskaitīt tikai Franciju un Vāciju.

Merkeles vairs pie Vācijas stūres nav. Jā, arī jaunajam kancleram bērnu nav, bet tas viņu automātiski nepadara par cilvēces nīdēju. Viņš diezgan vēlu apprecējās - 40 gadu vecumā (sievai bija 37) un, ļoti iespējams, vienkārši bioloģiskais pulkstenis bija iztecējis.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Un šeit mēs atkal nonākam pie vienīgā risinājuma - veču vakcinācija. Tu redzi citus variantus?

iciks Reģ.: 29.05.2013
4 0 Atbildēt

Protams. Atkārtošos - ļaujam katram dzīvot savu dzīvi. Nevajag man atkal sākt atkārtot par pārpildītajām slimnīcām u.t.t. 2 gadi ir pagājuši, šo "vilks aitās" esmu atklausījies līdz nelabumam. Ne slimnīcas ir izbeigušās, ne ko. Pie tam šis gadagājums jau nu noteikti nebūs tas, kas skries uz klubiem un bāriem, ja tiem ļaus brīvu darbību, attiecīgi visi reizē saslimstot un nogremdējot slimnīcas, par ko visi tik ļoti satraucas.

Un it sevišķi, ja vēl uzdarbojas omikrons, par ko zinātnei neticīgie runā kā par ne stipri bīstamu lietu.

P.S. Saprotu, ka nav stils iesākt diskusiju un no tās izvairīties, bet tieši tā es mēģināšu darīt tagad. Savus analogos argumentus esmu šeit paudis jau kādas dažas reizes. Kas man piekrita, kas bija pretējā nometnē. Domājams, šoreiz būs tieši tāpat, tāpēc neredzu jēgu un mazliet laika arīdzan žēl - te nekas tik ātri nav izrunājams.

Tā ka ja kāds uzskata, ka es neko nejēdzu - droši, tā drīkst domāt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nav izbeigušās, bet daudzi cilvēki, kuriem palīdzība ir bijusi vajadzīga, to nav saņēmuši tieši nevakcinēto veču dēļ. Jā, uz bāriem un klubiem viņi nestaigā, bet kaut kā to kovidu tomēr saķert un slimnīcās nonākt pamanās, un kaut kā rudenī viņi tomēr pamanījās pagremdēt tās slimnīcas. Interesanti, kā? Un, kā redzam, ar visu omikronu slimnīcās stacionēto skaits tomēr pieaug. Visai lēzeni, bet pieaug. Vēl pirms apm. nedēļas - divām vidēji slimnīcās tusēja 500 - 600 cilvji, šodien jau ir 700... Un ko vispār nozīmē jēdziens "slimnīcu izbeigšanās"?

Nu labi, omikrons kaut kādas lietas, cerams, saliks pa plauktiņiem un šis kaut kā uzņems citu kursu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Totalitāras metodes labi darbojas tikai totalitārismā. Piespiedkārtā vakcinētie veči savu hronisko kaišu saasinājumu un varbūt patiešām jaunu saslimšanu rašanos noteikti uzskatīs par vakcinācijas blakņu efektu un pieprasīs komisiju un kompensāciju, kādas ir likumā būs paredzētas , noslogojot mediķus arī šādā veidā.

"Iespēju tikt pie kompensācijām kovida vakcīnu radīto blakņu dēļ valsts solīja nodrošināt no šī gada, jo vispirms bija jāvienojas – kam, cik un par ko tieši maksāt. Janvāris jau otrajā pusē, bet noteikumi, kas regulētu apmaksas kārtību, vēl nav pieņemti; Veselības ministrijā mierināja – drīz noteikumi būšot gatavi. Tad tos nodošot sabiedriskajai apspriešanai; Maksimālā kompensācijas summa būšot 142 tūkstoši eiro." no lsm.lv

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tas, ka valdība ar šo vilcinās, piekrītu, ir kārtējais sviests un nemaz neveicina uzticamību visai tai padarīšanai. Nav jau arī ilūziju par to, ka viss tiks ātri izskatīts, kad tādas prasības tiks iesniegtas. Par to prasīšanu un mediķu noslogošanu - tie gan nebūs slimnīcu mediķi, bet pavisam citas iestādes.

Bet OK - "totalitāras metodes" nav labi, piekrītu. Taču arī skaidrošana nelīdz. Pats konkrēti pazīstu 3 penšus, kuri nav ne valdības nīdēji (tātad, iemesls nevakcinēties, lai ieriebtu Pavļutam, nebūs vietā), iemesls nav arī bailes no uzspiestā vai totalitārisma. Vienkārši viņi dzīvo tajā pašā informatīvajā telpā, kur šeit dažs labs - vakcinrealitate.lv, gaismastimeklis.lv u.tml. "resursos" un nekāda skaidrošana tur nelīdz. Un ko darīt? Kā tajā antivakseru himnā - mums ir tiesības lidot un tiesības krist? Bet šīs tiesības "krist" neviens līdz šim vēl nav izmantojis un neizmantos arī tie, kuri tur tajā klipā bravūrīgi zīmējas. Nu, un kā tad to visu salāgot - lai nebūtu totalitārisma un lai visiem, kuriem ir vajadzīga palīdzība, to vajadzīgā brīdī varētu arī sniegt, turklāt lai tas neietekmētu pārējo slimību, kuras arī neviens nav atcēlis, daudzmazārstēšanu?

Nezinu, es te tikai spriežu, sūcot vinčuku un piržot dīvānā, un kāds tūlīt atkal pārmetīs pirskta salīdzināšanu ar dzimumlocekli vai totalitārisma atbalstīšanu un man atkal būs jātaisnojas, ka es tikai filozofēju, nevis ierosinu, bet, tā iedomājoties, ja šajā brīdī valstī iebruktu ienaidnieks, ja valsts izsludinātu karotspējīgu vīriešu mobilizāciju, lai aizstāvētu valsti, vai lielie bļāvēji to arī uzskatītu par totalitārismu? Arī tur taču pastāvētu iespēja tikt sakropļotam vai pat nogalinātam, bet, nu, tas būtu jādara pārējās sabiedrības labā. Šeit jau principā ir tas pats - pensis dzīvo sabiedrībā, kuras interesēs viņam nākas darīt kādas lietas... jā, riskējot ar savu veselību, varbūt pat dzīvību, bet, ja tā padomā, tas risks tomēr ir ļoti samērīgs un visas sabiedrības ieguvums tomēr to risku atsver, vai ne tā?

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Nu un ko, tie 3 penši to tik vien dara kā dzīvo pa slimnīcām un noslogo tās un pārslogo? Tā, ka kādam sava lauztā kāja jāpiesien pie slotaskāta?

Ja valstī iebruktu ienaidnieks - mūsu saulveži, ko nagi nes, skrietu uz lidostu un tad no kādas ūdenstilpnes otra krasta patriotiski sauktu - jūs, zēni, tur turaties....!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Viena noslogoja, jā.

Par mūsu saulvežiem šaubu nav - tev, visticamāk, taisnība. Es gan domāju, ka ne jau visi, bet tā jau ir citas sarunas tēma...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Protams, ka tieši nevakcinēto veču dēļ, nevis tev mīļo varnešu, kas ir prihvatizejuši budžetu un nolaiduši līdz klinķim veselības aprūpi un pieņēmusi debilus ierobežojumus. Labāk par mūsējiem tik Komo mācēja - večus nevis vienkārši vainot, bet sagrūst pie viņiem pansionātos kovidalimniekus - lai apmirst un samazina izdevumus. Kā piedāvā pieklājīgi saukt cilvēku, kas vaino cietušos, lai aizstāvētu vainīgos?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Vēl piemirsi, ka pāris nedēļas pirms pašas Akcijass tur visu to pansionēto un pensionēto varzu savakcinēja pret gripu.Kādus 160 tūkstošus passpēja.Kurš neaizrijās dabiskā ceļā, to uzputoja ar skābekļa kokteili.Lai ar garantiju, tāteikt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Es esmu vairākkārt uzsvēris, ka vaina ir abās pusēs, un neaizstāvu vainīgo, kuru tu mini. Šajā gadījumā runājam par vienu no vainīgajām pusēm. Esi spējīgs tik elementāru lietu saprast vai arī tava vēlme visur meklēt kašķi tev ir aizmiglojusi pēdējās smadzeņu paliekas?

Kāpēc tev vispār ir kaut kā jāsauc? Nē, nu, vari jau saukt kā gribi, tikai pēc tam nesāc taisnoties kā Levits par savu cepuri ceturtdien (pareizāk sakot, viņa padomniece), kā tevi, nabadziņu, izprovocēja. Un jā, nebrīnies, ka pēc tam tādā pašā veidā tiks norādīts uz tavu divkosību un dubulto morāli.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu jā - tagad pats savu piesaukto sievas sišanas loģiku izmanto - pati vainīga. Un gribi rināt tikai par sievas vainu. Un to, cik es esmu slikts cilvēks, nevis atbildēt par saviem vārdiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 2 Atbildēt

Nē, šeit tiek izmantota nevis sievas sišanas loģika, bet laulības/attiecību izjukšanas loģika - tb., vairumā gadījumu laulības neizjūk 100% vienas puses vainas dēļ. Parasti pie tā veiksmīgi "piestrādā" abi. Kurš vairāk, kurš mazāk, bet abi...

Un atkal - cilvēks, kurš nav spējīgs atbildēt par saviem vārdiem, pārmet neatbildēšanu otram.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"cilvēks, kurš nav spējīgs atbildēt par saviem vārdiem, pārmet neatbildēšanu otram" - malacis, tu perfekti raksturo savu attieksmi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Pat neesi spējīgs saprast, ka tas bija par tevi domāts. Analītiķis, ibio...

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Tikko hoķīti noskatījos, no pašas Pitsburgas - pilna halle ar cilvēkiem, nekāda 2m distance, nevienam masku nav - ne treneriem, ne skatītājiem.... Kas tas ir, kāpēc kaut kādi amerikāņi tā atļaujas zaimot Svēto, Cienījamo Kovidu, ar numuru 19..? Pat pa laukumu šovakar neviens ar numuru 19 neskraidīja...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 3 Atbildēt

Esi drošs, ka tajā hallē varēja tikt iekšā bez QR?

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

To gan nemācēšu pateikt, ekrānā rūtiņkodus nerādīja. Bet fakts nepārprotams - hallē bija tieši kā PirmsKovida ērā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 4 Atbildēt

Nu re - ja tu zinātu, ka tur ieeja bija tikai ar QR kodiem, vai arī liktu šo pasākumu kā paraugu un to slavētu?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Tajā kontaktattejā, kur tu 3x iesnass dabūji, arī bija ar ieeja ar QR ? Uztraipes paņēmāt, pirms sēsties pie Dzīru/aizgalda?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 2 Atbildēt

Ar ššššo tikai appppliecināji, ka esssi vēl ssstulbāks par Šīru. Jā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-šodien Brisselē sanākušie (50 000 Lohi) arīdzan cits/citam uzrādīja QQR..Visiem bija purnos uzkakarināti FFP6 un dsās sabāzti PDF..Jā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 2 Atbildēt

Tu vēl joprojām stum melus par to, ka ar QR kodu nevar ne inficēties, ne aplipināt citus? Palaidi garām, ka šos melus jau sen tavējie ir atmetuši un tagad melo, ka ne nekad nav tā teikuši?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Es tikai pajautāju. Bļ.., vai tiešām man tagad tev būt jātaisnojas par katru savu postu? Kas tu tāds vispār esi? Es neko neesmu "palaidis garām". Paskaties pats augstāk, tieši es biju tas, kurš iekopēja tā Somijas džeka postu par to, ka QR ir bezjēdzīgi.

"Tu vēl joprojām stum melus par to, ka ar QR kodu nevar ne inficēties, ne aplipināt citus?"

Kurā konkrēti vietā esmu šo apgalvojis? Nupat saviem meliem attiecībā uz mani pieskaitīji vēl vienus.

Tava žults un vēlme piekasīties pie katra vārda ir noēduši pēdējās smadzeņu paliekas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Malacis. Tik tālu tiki bez gānīšanās, kuru apsolīji, ja tev jautājumu uzdos normāli

Nu nespēj tu savu dabu savaldīt, nespēj...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Vai melošana un manis teiktā apzināta sagrozīšana jau pirmajā teikumā tavā izpratnē skaitās normāla jautājumu uzdošana? Turklāt tavā īsajā "jautājumā" bija divi apzināti izteikti meli.

"Nu nespēj tu savu [meļa un sociopāta] dabu savaldīt, nespēj..."

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Varbūt vari kaut kā izlocīties, ka tava atsauce uz QR koda eksistenci kā attaisnojumu pulcēties nekādi nav tāda uzskata stumšana, ka QR kods garantē nesaslimšanu un neizplatīšanu un saukt to par "apzinātu sagrozīšanu". Bet kas tas ir tie apzinātie meli? paskaidrosi?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Kas ir tie apzinātie meli?

1. Šis - "Tu vēl joprojām stum melus par to, ka ar QR kodu nevar ne inficēties, ne aplipināt citus?" Es neko tādu neesmu apgalvojis. Tas, kā tu tur tagad mēģini kārtējo reizi lavierēt savā "tu pateici, šitā, tātad domā tā" ir tavi kārtējie meli. Jā, tu kārtējo reizi apzināti sagrozīji manis teikto;

2. Šis - "tagad melo, ka ne nekad nav tā teikuši?" Es neesmu apgalvojis, ka "manējie" saka, ka tā nekad nav teikuši.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

1 - tu esi tas, kas mēģina izgrozīties - bet pat ja varam diskutēt par "sagrozīšanu", tad iemācies izteities tā, lai tevi nevar pārprast. Un tagad pārmaiņas pēc izskaidro, ko tieši biji domājis, norādot, ka viss ir OK, ja tā pulcēšanās notika ar QR kodiem.

2. Es neteicu, ka tu teici ka... Mēģini atkal melot, lai pierādītu ka meloju es. Es teicu tikai to, ka tie paši, kas solīja nemirstību vakcinējoties, tagad saka, ka neko tādu nav solījuši.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Labi, otro atsaucu, sapratu, ka to "melo" uz mani attiecini. Taviem vārdiem izsakoties - "iemācies izteities tā, lai tevi nevar pārprast" un saliec vietniekvārdus.

"ko tieši biji domājis, norādot, ka viss ir OK, ja tā pulcēšanās notika ar QR kodiem." - Ko tu vari visu laiku muldēt? Kā var izskaidrot to, ko es neesmu teicis? Kurā vietā es norādu, ka "viss ir OK, ja..."?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu kā vēl izskaidrosi savu "precizējošo jautājumu" vai tajā halle bija ieeja ar kodiem? Atšķirība ir tikai tad, ja QR kodi garantē drošu vidi - t.i. naratīvs ar kuru meļi tos kodus "pārdeva" noderigajiem idiotiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Jautājums bija tikai un vienīgi par to, vai 1984 to postu būtu licis un Pitsburgu kā piemēru rādījis arī tad, ja zinātu, ka tajā hallē visi būtu tikuši, uzrādot kodu. Tikai un vienīgi, nekas vairāk un nekāda zemteksta vai mana vērtējuma par to, vai QR ir OK vai nav, pasargā vai nepasargā. Un pirmais jautājums bija par to, vai viņš zina.

Tu tiešām esi tik neaptēsts, ka nespēj tik elementāras lietas saprast, vai tikai izliecies, piemelojot visādus "faktus" klāt, lai kašķi meklētu, un tā dēļ esi gatavs piemelot jebko?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tas palags, ko tikko te uzrakstījis, lai izlocītos pēc tevis paša terminoloģijas ir faktu sagrozīšana. Tāda ir tava pieklājīgā un izsmeļošā atbilde, kas beidzas ar uzbrukumu manai personībai. Bija jau skaidrs, ka tieši tā arī būs, kad nevarēsi atbildes vietā vienkārši pateikt, ka neatbildēsi, jo esi nolamāts.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nevar atbildēt uz jautājumu, kurš pašā sākumā tiek uzdots nepareizi, sagrozot faktus un melojot. Tu savu jautājumu sāki ar meliem, ka es esot apgalvojis, ka tā pulcēšanās ir OK, ja tas ir ar QR kodu. Parādīt vietu, kur esmu to teicis, tu nevari. VIenkārši izsakoties - tu melo. Kāpēc tu to dari, tas lai paliek tavā ziņā. Un melo arī šajā postā, apgalvojot, ka es sagrozot faktus, bet kuru faktu konkrēti es sagrozu, tu jau tieši neatbildēsi. Atkal mēģināsi laipot ar "tu pateici tā, tātad domāji tā".

Un izskatās, ka neviena atbilde tev nebūs laba, kamēr tā nesakritīs ar tavu naratīvu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Tā ir viena no demagoģijas formām un demagogam labi piestāv. Loaded question saucās. Tikpat labi var pajautāt vai Bradypus joprojām sit savu sievu. Normāls jautājums ko ne?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 6 Atbildēt

Nākamreiz, kad iesiet pie ģimenes ārsta, nepiemirstiet paust savu viedokli, ka jums nevajag atkal sākt atkārtot par pārpildītajām slimnīcām u.t.t., ka 2 gadi ir pagājuši, ka šo "vilks aitās" esat atklausījies līdz nelabumam. Un to, ka ne slimnīcas ir izbeigušās, ne ko.

Pasakiet to skaidri, skaļi un atklāti.

Ģimenes ārsts Jūs sapratīs un Jūsu attiecības tikai uzlabosies.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 5 Atbildēt

Jā, tev taisnība. Arī normāliem ģimenes ārstiem šis murgs ir patiesi apnicis. Tai skaitā absurds ar bezrecepšu potēšanu - cilvēki sapotējas lielveikalā un pēc tam ar sekām skrien pie ĢĀ, lai glābj.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 4 Atbildēt

Tikko tieši sanaca telefonsaruna ar ĢĀ - bērnam pozitīvs paštests un nelieli simptomi. Būtiskākā rekomendācija no ĢĀ puses - nenokavēt laboratorijas testu, lai dabūtu pozitīvu, kas bērnam piešķirtu sertifikātu bez vakcinācijas.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
2 1 Atbildēt

Šis ir tas pats ĢĀ, pie kura skrien ar sekām pēc vakcinācijas?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Nē.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Šis labs. Tak bez meliem Bradypus naratīvs nedarbojas.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kas no tā ir meli? Un kādēl tā uzskati? Jeb vienkārši gribēji patiekt, ka meli, lai gan nezini kādēļ.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Šī ir patiesība?

"...cilvēki sapotējas lielveikalā un pēc tam ar sekām skrien pie ĢĀ, lai glābj."

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā. Tas, ka tavā infoburbulī škiet savādāk, nemaina to, ka tā ir patiesība.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 2 Atbildēt

Un vēl patiesība ir ka pase un ID karte tagad ir nederīgi dokumenti, jo var to vietā kopā ar QR kodu uzrādīt citas apliecības. Tāda ačgārnā loģika te vienam.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Es domāju par sabiedrību un savu ĢĀ nenoslogoju ar savu klātbūtni. Vispār man tas ĢĀ ir pat citā pilsētā, bet kaut kā esmu pamanījies krietnus gadus dzīvot tāpat. Cik gan zinu no cilvēkiem, kas ĢĀ zina, nekas neliecina, ka ārsts no pārpūles būtu nokritis ar sirdi un pamests sētmalē, jo slimnīcas pilnas. Nebūt ne. Piemaksas par covidu un citādi nekā diža.

Tā ka man nav diži ko teikt un neredzu vajadzību.

Man gan būtu kas cits piebilstams. Kā man teica kāds foruma vecbiedrs, kādreiz iauto ar Raimi īpaši neceremonējās un kārtējā jaunajā un idiotiskajā tēmā vienkārši un tieši pateica - RAIMI, EJ DIRST!

Lai gan neesmu veterāns, es tomēr atļaušos izmantot vecās un labi aizmirstās metodes - RAIMI, EJ PATIEŠĀM DIRST.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 3 Atbildēt

Bij tādi laiki. Tehnoloģiskā diskusijā par motoriem kaut kā tikām līdz nitrous oxide systems (NOS). Tad nu toreiz uzrakstīju, ka teorētiski tādu efektu varētu panākt ar skābekļa membrānām. Toreiz medicīniskā skābekļa lokālai ražošanai no istabas gaisa. Bija pat atsevišķs topiks. Tur biju sarakstījis visādas gudrības, laikam pat biju oktāna degšanas formulu uzrakstījis, apjomus rēķinājis, jaudai un ekonomijai. Tad nu dažiem tā tēma tā nepatika, ka to tēmu vispār izdzēsa.

Tagad tās izmanto liela mēroga enerģētikā

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8002817/

Un vēl CO2 savāc.

Varēja būt laba, tehniska, SAVLAICĪGA un aktuāla diskusija.

-----------------

Ģimenes ārstiem COVID laiks izskatās nedaudz savādāk, nekā patērētājam. Vispims katram tādam ir zināmi vismaz daži smagi slimojošie vai pat mirušie, tāpat par dažiem ir skaidrs, kas un kā viņiem to vīrusu atnesa. Tāpat ir ļoti palielinājies administratīvais, papīru un e-veselības darbs, pie tam tā e-veselība mēdz 2-3-4 reizes nedēļā nestrādāt no pusstundas līdz, teiksim, stundām 3-4 šad tad. Tie visi dati pēc tam tāpat ir jāsavada sistēmā. Vakarā, no rīta, brīvdienās.

Tāpat nodaļu ārstiem un neatliekamās palīdzības ārstiem COVID optimistiski viedokļi varētu šķist interesanti.

------------------

Ir tāds silicon nuclear doping process. Ir doma izstrādāt teorētisko bāzi citu elementu izmantošanai. The NTD process

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 3 Atbildēt

Nākamreiz, kad iesiet pie ģimenes ārsta, nepiemirstiet paust savu viedokli, ka jums nevajag atkal sākt atkārtot par pārpildītajām slimnīcām u.t.t., ka 2 gadi ir pagājuši, ka šo "vilks aitās" esat atklausījies līdz nelabumam. Un to, ka ne slimnīcas ir izbeigušās, ne ko.

Pasakiet to skaidri, skaļi un atklāti.

Ģimenes ārsts Jūs sapratīs un Jūsu attiecības tikai uzlabosies. Ja sanāk būt kādā nodaļā vai kādi kontakti ar neatliekamās palīdzības arstiem, paudiet arī viņiem savu pārliecību, ka COVID nekas nav un nav bijis. Ne alfa, ne delta.

Pagaidām gan ir tendence, ka omikrons tiešām ir atšālējies, daudz slimo jaunieši, līdz tiem 100k nevakcinētajiem drusku vecākiem ļaudīm laikam vēl nav nonācis.

iciks Reģ.: 29.05.2013
3 0 Atbildēt

Ja cienījamais dirst pasūtītais Raimis būtu kaut elementāri sekojis līdzi mūsdienu tendencēm, tad varētu ātri vien izsecināt, ka jaunieši/bērni omikronu uzrāda tāpēc, ka visas skolas/bērnudārzi/attiecīgas iestādes tiek testētas un pārtestētas nejēgā. Ja attiecīgā apjomā testētu pansionātus, droši vien tur nebūtu daudz sāvādāk.

Saprotu, ka tas nav skābekļa membrānu līmenī, tā ka nokaunos un eju gulēt. Nav ko lajiem runāt, kad gudri prāti pauž DIŽO DOMU.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Manis apmeklētākajā Rimi, kur arī prasa QR, nekas nav mainījies. Kā bija pilna stāvvieta, tā ir joprojām. Kā bija rindas pie kasēm, tā ir joprojām. Nu, varbūt par kādiem 10-15% mazākas...

Pirms mēneša saruna ar Jelgavas zaļās maksimas ierindas darbinieku .Jūtami mazāk cilvēki , darbiniekien nogriež stundas . Vadība sakot dēļ zaļā režīma . Te gan sakrita ar netālu esoša Lidl atvēršanu

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu nez, man pat šķiet, ka Dominā nav diži mazāk cilvēku... Nesen sanāca Alfā būt, tur tas pats - stāvvieta pilna, cilvēku daudz. Bet tas varbūt subjektīvi.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 1 Atbildēt

650

Tā ziņa no vadības centra pilsētas ir mēdijpratības atbilstoša???

Rīta paņurāmā uzrakstiņi rādija, ka būs kaut kāds ziņu ticamības kampaņas apzors...Bet nekādu Briseli nerādīja, tik ko par tālas landers premjeres kāzu pasākumu...nesagāja kas tur šiem

Ko zin būs citādi atkal jāatsauc stāsti par austrumbloka gēnu pagātnes ietekmi uz potēšanas situāciju

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Labākās Briseles aktivitātes var redzēt šeit:

twitter.com/i/status/1485243550514167810

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Nu varoņportāls kassjauns tiešām vakar pieminēja.Lielākai lohu piesaistei piemetinot,ka "policisti bijuši spiesti Bēgt".B3ļģu,fraņņču un tml europortāli gan to aplūkoja.Antisociālistiskie elementi,tāteikt,tur esot no visas euroaokakārtnes sabraukuši.Orgi solija 500k,bet sanācis nedauudz mazāk.Bet kāreiz fraņņču valdība uzreiz svētdien sākusi kko drist,ka no feb2 gikšot kaut kādi tur ierobežojumi būtiski atcelti.Sagadīšanās.Asv galv.Suņubende arīdzan ir aizdomīgi aizdomājies.Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Labā ziņa: Pasaules Veselības Aizsardzības organizācija ( WHO ) uzskata, ka ar omicron kovid varētu arī beigties:

Europe could be headed towards end of pandemic after Omicron, says WHO; arī "ASV vadošais zinātnieks Entonijs Fauci svētdien pauda līdzīgu optimismu, stāstot ABC News sarunu šovam "Šonedēļ", ka, tā kā Covid-19 gadījumu skaits ASV daļās ir "diezgan strauji samazinājies", "lietas izskatās labi".

www.france24.com/en/europe/20220123-europe-could-be-headed-towards-end-of-pandemic-after-omicron-says-who

iciks Reģ.: 29.05.2013
5 2 Atbildēt

Lūdzu nepublicēt kaut kādu dezinformāciju. Tas tā nav un nevar būt, jo mūsu viedie prāti ir teikuši, ka ir pizģec un būs vēl lielāks. Ne velti 4 miljoni čipiņu iegādāti.

A tā - zinātnei netic, bet visādai WHO gan...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Un nostradamusi paredz, ka neko vaļā nelaidīs, Latvija būšot turpmāk totalitāra, atpakalceļa nav.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Latvijai nav nekāda ceļa, izņemot kungu nosprausto. Kādi kungi uzvarēs lielajās spēlēs tādu ceļu arī iesim. Ne Kariņš, ne Gobzems nelemj pat tik daudz, ka kuram no viņiem uzvarēt vēlēšanās.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu ja, jo par to lemj citplanētieši kuri pārvalda pasauli, to jau mēs zinām, izdomā jaunu pasaciņu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 1 Atbildēt

Vispār jau sākotnēji COVID menedžmentu sačakarējušās pārvaldes šībrīža attieksmi varētu raksturot kā piesardzīgu optimismu.

Jo pie tādiem ikdienas skaitļiem, slimnīcās ir salīdzinoši stabils skaits, bija seši, tagad septiņi simti.

ltv.lsm.lv/lv/raksts/24.01.2022-rita-panorama.id250564

ap septiņiem - Daugavpils galvenais ārsts, ap pusastoņiem skolu direktoru direktors Kalvāns un ap astoņiem Pavļits.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 1 Atbildēt

TVNets tikko beidzot pamodies un ielicis īsu raksteli, ka Briselē bariņš huligānu aizturēti. Taisni brīnums, ka pieminējuši arī to kopējo skaitli - 50000. Man jau radās iespaids, ka viņi šo notikumu apņēmušies ignorēt pilnībā.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Ja pareizi sapratu, gandrīz pusotru gadu asinsdonoru centrs antivielas nosaka nevis izlases kārtā, tiem, kuri to vēlās uzzināt, bet pilnīgi visiem nodotajiem paraugiem.

www.vadc.lv/aktualitates/pazinojumi-presei/vadc-turpmak-donoriem-noteiks-antivielas-pret-covid-19-infekcijas-izraisitaju

Ir kādam izdevies sameklēt kādu svaigāku statistiku ar šiem datiem?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Pareizi, tā ir, visiem paraugiem.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti