Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Jā, interesanti kā "cēlonis ar īsajiem matiem un apaļajām brillēm" piespieda vai pierunāja to čehieti līst pie kovidniekiem, lai apzināti inficētos? Un nez kāpēc lielākajai sabiedrības daļai, pat antivakseriem, ne prātā nenāk šādu sūdu darīt?

Bet vainīgi jau, protams, vienmēr ir visi citi. Arī tās čehietes gadījumā ģimene vaino citus, nevis pašas stulbumu.

Interesanti kā? Šķirojot cilvēkus pēc principa "ir ielaista šļura/slimojis vai nav". Bez šādas šķirošanas šādu cilvēku nebūtu. Netici? Un, iedomājies - tikai pašu labā, jopcik!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Jā, ja nebūtu autovadītāju šķirošanas pēc tiesību esamības vai neesamības, tad cilvēku, kas pērk tiesības vai brauc bez tām, nebūtu.

P.S. Neatbalstu tevis pieminēto "šķirošanu", ja nu kādam atkal gribēsies pamelot par manu nostāju kādā jautājumā.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Autovadītāju šķirošanai ir loģisks pamatojums, atšķirībā no veikalu apmeklētāju vai strādātāju šķirošanas.

Ja neatbalsti tad kāpēc tos, kas šīs šķirošanas dēļ izvēlas apzināti saķert kovidu, sauc par stulbeņiem?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 3 Atbildēt

Nu nez, neesi redzējis, kā te ne viens vien ir bļaustījies (man pat šķiet, ka arī tu, bet varbūt kļūdos, ja tā, tad atvainojos), ka no tiesībām jēgas nav, jo autoskolas tāpat nerubī apmācīt un dažs labs bez tiesībām braucot labāk...

Kāpēc saucu par stulbeņiem? Pēc tā, kas ar to čehieti notika, tev vēl par to ir jautājumi? Nerunāsim par to, kādas sekas kovids var atstāt pēc pārslimošanas. Reku, piezemētāks piemērs - šodien pusdienoju ar vienu družku (tavā apmēram vecumā, BTW), kura pirms gada pārslimoja. Viņa garšu un smaržu nejūt joprojām, pa lielam pajāt, ko ēd, un nejūt arī, kad viņas sīcis piedirš pamperu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Atvainošanos pieņemu. Nē, neesmu es nekad tā teicis - lai arī tas viedoklis, pie tā ka autoskolas apmāca topošos autovadītājus nevis tā lai mācētu braukt bet lai mācētu nolikt eksāmenu [jā, mani arī tā apmācīja], ir diezgan saprotams.

Jā, ir jautājumi. Kāpēc tie, kuri izvēlas iegriezt valdības tieši uzspiesto krievu ruleti ir "gudri", "prātīgi", "apzinīgi", bet tie kuri izvēlas iegriezt tāpat, tikai netieši uzspiesto - "stulbeņi"? Kāpēc visi nav prātīgi vai visi - stulbeņi? Krievu rulete ir abos gadījumos. Un vēl vairāk - neesmu dzirdējis ka kāds censtos speciāli saķert kovidu vairāk par vienu [sekmīgu] reizi - kamēr tu to otro ruleti esi iegriezis jau trīs reizes un tālumā redzi ceturto reizi - pieņemsim ka vienreizēja izslimošana satur lielāku risku nekā viena šļuras deva - jautājums pie cik devām riski izlīdzinās...

Par to tavu piemēru - nu šausmas, ārprāts. Tikmēr manai bijušajai sievai pēc potes atmiņa palika sūdīga - gan par laimi kādu mēnesi vēlāk sāka atgriezties. Teica ka viņas kolēģi lielākoties arī neizrāda entuziasmu par trešo devu, laikam arī nav īpaši spoži gājis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Par atmiņas pasliktināšanos tieši senioriem pēc vakcīnas esmu dzirdējis diezgan daudz - un, protams, visiem ārsti apgalvo, ka tas nav nekā saistīts. Viens ļoti apzinīgs vakcīnu un esošās valdības fans ir kļuvis ikdienā pilnīgi atkarīgs no sievas - īstermiņa atmiņa praktiski nefunkcionē vispār - t.i., piemēram, nespēj aiziet uz garāžu un atcerēties, kādēļ gāja. Bet ar auto brauc - sieva saka, kur jābrauc, viņš stūrē.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 4 Atbildēt

Esmu dzirdējis, ka pasauli pārvalda citplanētieši, pavisam reāli.

Nē nu analītiķa arvien lielāka aizraušanās ar anekdotiskiem piemēriem ir smieklīga. Jo mazāk ticami, jo patiesāk.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Citplanētiešiem, starp citu, ticēja pat Stīvens Howkinss.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 2 Atbildēt

Es gan par tādām reizēm dzirdu visai bieži. Manā paziņu lokā pat viena grūtniece to šobrīd cenšas dabūt gatavu.

Bet par to atmiņu - vai nevarētu būt tā, ka tas ir kaut kas līdzīgs placebo? Noskaņo sevi negatīvi, jo negribi vakcinēties un tad nu piemeklē pēc tam visas iespējamās vainas, ko pēc tam uz poti novelt? Nesaku, ka tā ir un nesaku arī, ka pēc vakcīnām nevar rasties kādas problēmas, vnk, aizdomājos. Jo ne man, ne jebkuram manam draugam, paziņam, radam ne pēc pirmās, ne otrās, ne trešās nekas vairāk par pāris dienu temperatūru, kaulu laušanu u.c. jau zināmām un paredzamām lietām bijis nav...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jā, kā parasti - tas kas tev nav vēlams ir "sagadīšanās", "neiespējami", "čoms melo" utt. Jā, bļin, placebo - kādu mēnesi atpakaļ pļāpājot pa telefonu šī piepeši neatceras 1-2 gadus senu notikumu - nu riktīgs placebo.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nesaku, ka melo un nesaku, ka neiespējami. Bet par tiem 1-2 gadus veciem notikumiem - es reizēm tādus neatcerējos arī pirms potes. Tas nu nav īsti rādītājs.

"tas kas tev nav vēlams ir "sagadīšanās", "neiespējami"," - bet ar tevi jau ir līdzīgi, piemēram, attiecībā uz vakcinācijas efektivitāti. Ko tu tagad pārmet man?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu paskaidro lūdzu pieklājīgā diskusijā, ka tavs iedomātais placebo iet kopā ar to, ka sekas ir cilvēkam, kas ir "ļoti apzinīgs vakcīnu un esošās valdības fans". Kadēļ pamanies sagrozīt teikto un šādu cilvēku netieši nosaukt par "antivakseri"?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Es tavējo postu vispār nelasīju, tā bija atbilde msh par viņa bijušo sievu un viņas kolēģiem. Un tas bija tikai minējums, neko neapgalvoju. Vnk., līdzīgs fumktieris bija man pašam, kad pēc otrās potes jebkuru štruntu, piemēram, nespēku no rīta kādu reizi vai galvas sāpi zemapziņā mēģināju uz poti norakstīt.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
3 0 Atbildēt

Lai nu tas Boriss ir īpaši apdāvināts, bet šad un tad kaut ko sakarīgu tur izdomā?!! Varbūt pārdīķa vadoņi ieteica? Nu ko uzņemam laiku un gaidām kad šis cirks beigsies pie mums...Bet varbūt tas laiks jau ir aizgājis?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Kad līkne kritīsies ka UK, atcels arī citur, t sk pie mums.

WHO iesaka atcelt ceļošanas ierobežojumus.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Vai nu vēlme celt popularitāti vai vēlme veicināt saslimstību. Pie viņa čupošanās ar bilu un to cik gariem zobiem konservatīvie izstājās no ES, parādot ka viņi to dara tikai tāpēc ka vēlētāji tā vēlas, par spīti tam ka viņi paši to ļoti nevēlas, katrs viņa gājiens jāizvērtē no iespējami sliktākā scenārija viedokļa.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Lēnam attīstītājā pasaulē tomēr ierobežojumus grasās atcelt vai jau atceļ vispār. No malas šis Latvijas panikas vilnis šķiet pat nedaudz smieklīgs. Tiešām daudzi vēl tic mediju kladzināšanai “kā vajag”?

fckns Reģ.: 29.11.2020
4 5 Atbildēt

Attīstītajā pasaulē paši cilvēki ir daudz maz attīstīti un saprātīgi. To pašu nevar teikt par Latviju.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Viens no pandēmijas ieguvumiem, tagad zinām cik to nesaprāšu ir daudz. Arī tas ka politiķi neizlēmīgi, bet tas tā jau ir sen.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Būsim godīgi, politiķi tie paši "mēs" jau vien esam. Nav tak no citas planētas atlidojuši.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Jā. Un slepkavas un izvarotāji arī "mēs" vien esam, arī nav no citas planētas atlidojuši.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, slepkavas un izvarotājus mēs neesam izvēlējušies. Par to, kāpēc viņi tādi ir kļuvuši, varētu vēl padiskutēt, bet tas jau ir cits topiks. Bet politiķus, kurus mēs te tagad zākājam (nesaku, ka nepamatoti), mēs paši brīvi esam tur iestūķējuši.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Un kapēc jūs tos politiķus tur iestūķējāt?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Un kādēļ tu apvainojies, kad tevi nosauc tādā vārdā, kādi "jūs" esat? Es taču neko citu neesmu teicis, kā vien to, ka uz šīs pašas planētas radās gan Hitlers, gan Kims, gan viņu pakalpiņi. Tie "jūs" arī veidojat šādus režīmus.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Pats tādus arī aizstāvi. Lukašenko taču malacis un visu pareizi dara. Divkosis.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Tie 3 un 5 tūkstoši dienā tik nupat vēl bija. Varbūt jāsagaida, kā tas konvertēsies saslimušajos un slimnīcās esošajos?

Par ietekmi uz miegu, tonusu un atmiņu tiešām ir zināms. Taču - ar COVID pārslimojušajiem. Tā kā var būt, ka tie stāsti, ka tas viss pēc vakcīnas ir drusku sakompilēti un reāliem simptomiem ir pierakstīts drusku cits cēlonis - COVID kā cēlonis ir aizstāts ar vakcīnu kā cēloni.

Tad gan kārtības labad būtu jāņem vērā tas iespējamais gadījums, kad saķer to COVID tūlīt, pāris dienu laikā pēc vakcīnas, kad imunitātes vēl nav un visādas citādas infekcijas un vakcīnas kombinācijas.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
2 0 Atbildēt

Mums no 7 ģimenē, viens bērns ievilka jaunu variantu. 2 paspējām izolēt prom no mājsaimniecības. Pārējie visi 5 saslimām. Oficiāli 3, jo es un viens bērns nekādi nevarējām dabūt pozitīvu laboratorijas testu, lai gan simptomi visiem vienādi. Šim paveidam tā esot diezgan liela problēma. Sieva un viena meita jau mokās trešo nedēļu. Visi vakcinēti. Tā kā nevaru piekrist, ka Omikrons ir pilnīgi nevainīgs un viegli izslimojams.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
5 0 Atbildēt

Nekad nesapratīšu izolēšanos no savējiem. Goda vārds, pilnīgi nesaprotami un man arī nepieņemami.

iciks Reģ.: 29.05.2013
3 1 Atbildēt

Jāatzīst, arī man tas liekas samērā nenormāli. Ja ģimene dikti ievēro visus norādījumus un izolējas no mazliet tālākiem radiem - nu figs ar viņu, bet tiešie radinieki... Saprotu, ka ģimenes ir dažādas, bet šādi kādu "izolēt" kā tādu spitālīgo? Nē, es piesliecos Kasiņam, tas tiešām man nav saprotami.

Neliels stāsts iz dzīves. Pazīstu vienu īru, kas Latvijā dzīvo jau krietnus gadus. Pirms tālāk aprakstītā notikuma bija diezgan liels covida lietu ievērotājs. Čipojās brīvprātīgi un visā visumā sekoja vadošajiem rīkojumiem. Pētīja statistiku un šausminājās.

Tagad aizbrauca mazliet paceļot un pa ceļam nolēma apciemot ģimeni Īrijā. Kā nu gadījās, kā ne, tests viņam uzrādīja omikronu. Cik tur testus taisījis un kāda kārtība, neatminu, bet maksāt nācies pašam. Lidot uz Latviju nesanāk, jādzīvo tur 2 nedēļas. Vecāki uzņēmuši, bet vai nu tie trakoti bailīgi, vai skarbi noteikumi, bet cilvēks dzīvojis kā cietumā. Ierādīta 1 istaba. Ēdienu pienesa, uz ateju gājis ar uzpurni. Tikām papildus darbam arī daudz internetā pētījis, kas tad visa omikrona sakarā notiek, kā teiktu msh, ačgārnajā salā. Pēc statistikas pētīšanas viņam, mani satiekot, bija viens vienīgs jautājums - kāda velna pēc TĀDAS slimības pēc man bija visi šie sarežģījumi? Cilvēks nepavisam vairs nav pianista pielūdzējs.

Var jau apgalvot, ka viņu statistika ir slikta un mūsējā ir patiesāka, ka slimnīcas ir stāvgrūdām pilnas un mediķi ir pusmiruši (kā tas viss tiek apgalvots pēdējos 2 gadus), bet ir vērts padomāt - kā tad tā, ka ne jau jaunietis, kam ieskati mainās katru nedēļu, bet pusmūža cilvēks ar stabilu uzskatu par lietu pēkšņi šādi izmainījās.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Vīrusa iespējas aplipināt un Pavļuta politiskie uzskati un darbība COVID laikā ir pilnīgi nesaistītas lietas.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Ne tikai ka brīvpārtīgi izolēties.Vajag aizliegt/tuvoties,vai pat no viņiem oficiāli atteikties.Izsaukt Valsts Policiju.Lai savāc prom.Nu cik ta var.Jā.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

TV kastē rādīja, ka slimnīcu pildīšanās līkne ir LĒZENA???

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Ja tā (tā ir citur pasaulē), tad par ko stress?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Kurā brīdī Tev radās doma, ka man stress Man prieks, ka gudrās galvas beidzot nerāda sarežģītos aprēķinos veiktas tabulas. Tā vietā parasts loham saprotams uzrakstiņš Laikam tie drīz būs vajadzīgi/nepieciešami

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Biju domājis LV stress

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 6 Atbildēt

Un antivakši grib, lai viņus uztver nopietni.

fb.watch/aEZz901VDI/

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Noderīgie idioti. Kur palika tas aicinājums iet pie restorānu logiem un tecināt siekalu. Tā arī neviens antivakseris uz to nesadūšojās?

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Tikai Lohs var viennozīmīgi "piekrist" vienai vai otrai pusei. Neredzēt zemtekstu.Abas puses veiksmīgi izmantoja gadīumu- uztaisīt sev piāru.RTv24 pašlaik iet raidījums- no visiem salasītajiem viens normāls runātājs.Prottams,ir klāt arī vislielākais blējējs- vilnis khirsis.Kuram "barikakāžu laikā" esot bijis 11g, bet viedoklis viņam ir.Tādu pretēkļa purnu vien ieraugot, gribas kko hvz ko..

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Nu pavisam kā tie lielie un pareizie aktīvisti, kuri palīdzēja Ļeņinam baļķi nest

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nu, zināma taisnība tev ir - ja "antivakši" būtu to pasācienu ar masu izjaukuši, būtu bijis nopietnāk.

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 0 Atbildēt

Jā, tos dalbajobus sašņorētu un aizvestu uz īslaicīgo izolatoru.Nu drusku ir jāfiltrē telpa un laiks, kad nodarboties ar tādu sūdu.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Komjaunatnes aktīvistam arī būtu drusku jāfiltrē savas darbības, arī laiks un telpa

msh Reģ.: 16.04.2007
3 1 Atbildēt

Nē, diemžēl dalbajobu pusē ir policija, tāpēc tos nešņorētu un nekur nevestu. Bet tas ka laiks un telpa jāfiltrē, gan taisnība -

mūsdienu totalitārisma ieviesēji atklāj pieminekli padomju disidentam. Purnagrāmatā komentāros lasīju ka Gunāra Astras brālis esot bijis ārpus nožogojuma jo nav šļura ielaista. Viennozīmīgi tajā pasācienā pietrūka vairāk svilpēju un lidojošas olas/sapuvuši tomāti.

1984 Reģ.: 30.11.2021
3 1 Atbildēt

Komjaunatnes aktīvists atklāj Gunāra Astras pieminekli.....

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Jā.Tak po/uj uz ko uzvārīties,katra iespēja ir jāizmanto.Un Lohi drošvien nezin arī to, ka slavenaiss 20/polilītiķis tāds amērikas andris kādreiz skolā bij komjaunātnes sekretāra amatā.IdeoLoģiski vadīja,tāteikt, pārtijass jauno maiņu.Bija par piemēru.Pioņer vsemu primer.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Andris krāja pastmarkas par Lielo Ļeņinu. Finansu šodienas ministrs bija komjaunietis pirmrindnieks - virpotājs. Tādi tie mūsu saulveži....

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Jajā, filatēlists h/ujevs ;p

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Visi mūsdienu Disidenti vienuviet...

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
3 5 Atbildēt

Pošmīži, pabiras

iciks Reģ.: 29.05.2013
4 2 Atbildēt

Iešauj, draudziņ, vēl 1 būsterīti, uzreiz būs līksmāk ap sirdi

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Bērna klase mācījās attālināti, jo divi skolēni bija pozitīvi. Nelietošu vārdu slimi, jo bezsimptomu. Kontaktpersonas (visa klase) drīkstēja atgriezties skolā 7 dienā veicot testu - t.i. 8 dienā pēc pēdējā kontakta. Slimie - 10 dienā pēc pozitīvā testa (jo simpromu nav) - t.i. dienu vēlāk, nekā kontaktpersonas, un bez testa. Diemžēl testa veikšana šobrīd aizņem līdz 30h un tas nozīmē, ka lielākā daļa klases atgriezās skolā 9. dienā, bet 7. visa klase nemācījās jo veica testus un 8. tā mazākā daļa, kas bija skolā klātienē kaut kā izklaidējās, mājās palikušie rullēja gurķi. Bet - pilani laime, tiem, kas 8. dienā tika uz skolu, tūlīt pēc laboratorijas testa tika veiks pūļa tests, kuru attiecīgi neveica tie, kam laboratorijas testa rezultāti bija aizkavējušies. Par to viņiem atkal būs jāveic laboratorijas testu, lai nākamnedēļ varētu iet uz skolu. Ak jā - vienīgie, kam dzīve skaista - divi "slimie", kam nekādi testi nav jāveic un sertifikāts uz pusgadu rokā.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
3 3 Atbildēt

eu, izklausās pēc trešās (?) klases matemātikas uzdevuma, bet kurš tad ir aprēķināmais nezināmais?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Nezināmais ir tas, ko šie bērni apgūs šajā procesā. Naidu pret varu un neuzticību ierēdņiem noteikti. Bet varētu iztrūkt pamatzināšanu, kas būtu šajā laikā jāiemācās.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jā, ļoti "naidaojas", ja kādu laiku uz skolu nav jāiet. Utu karantīna agrāk bija vispār super, ja vienam konstatēja tad pārējie sēž mājās un mazgā matus. Cītigākie iedzīs, bet melnstrādnieki arī noderēs.

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 1 Atbildēt

1984 rakstīja: Komjaunatnes aktīvistam arī būtu drusku jāfiltrē savas darbības, arī laiks un telpa

Zin... Pirms mētāties ar skaļiem vārdiem vajadzētu paturēt prātā, ka tie, kas reiz 4. maijā pieņēma Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas deklarāciju, visi kā viens bija komunistu partijā. Jo - ja viņi nebūtu tai partijā, tad vispār tur nesēdētu, un neviens ne par ko nobalsot nevarētu. Būšana komjaunatnē un partijā principā bija vienīgā iespēja kaut kā ietekmēt lietas. Starp citu - lietuvieši no paša sākuma sastājās kompartijā daudz masveidīgāk nekā latvieši, līdz ar to tur bija pamatīga lietuviešu opozīcija, un viņi krietni labāk varēja izrullēt sev šādas tādas lietas. Piemēram, ierobežot migrantu pieplūdumu no citām republikām.

Bet vispār šis ir kovida topiks

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Va tu re ko.Hmm..Bet kā jau ar visu- loham būt jābūt, lai neiepazītos ar abu pušu versijām.Latviešu opozīcija diez vai varēja būt tāda diži varena, jo lielākā daļa pārtijā iestājušos latviešu īstenībā nebija nekādi ne Latvijas patrioti.Krievu pakaļlaižass un nodevēji un sava pašlabuma izcēlēji bija krietna daļa no tiem.Itin īpaši starp "vadošajiem".Un kļūt par "vadošo" vai iekļūt "elitē" alka ļoti daudzi, sākot ar šokolādes ceha brigadieri un beidzot ar augstskolas passniedzēju.Prottams, vēlāk viņi visi korī apgalvoja pretējo.Īpaši tie nabadziņi, kurus tie suuda krievi tur šitā te kratīja,spieda un spīdzidzinaāja, ka beigu beigās viņiem cits nekass neatlika kā vien izrādīt savu iniciatīvu.Jo citādi mēs taču būtu zaudējuši ievērojamu daļu trompetē/pūtēju, krusta/pārmetēju un tml dižā gaŗa varoņu.Visi būtu beigti, vairs nebūtu kam ķerties/pie.Gluži kā šodien.Atkakal..Jā.

Paralēles ir visur- es piem 3x izvakcicinējos tāpēc, ka esmu LVijas patriots.Ja neviens nevakcicinētos, valsts nevarētu passtāvēt.Nee.Nevakcinētie bezgoži un/vai viltvārži grauj mūsu valsti, viņu morāle ir sveša,kaitīga un bīstama. Īstenajiem LavijasSargiem ir jāpulcējas komjaunātnes krasstmalā un jādod kārtīgu pretsparu šiem te svešās ideoloģijas izplatītājiem.Katrs švabraks te nelems (nekad vairs) konkrēti par sevi.Jālemj ir tikai dažiem un uzreiz korī par/visiem. Jā.

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Neviens tur negāja kādu cēlu mērķu vadīts - tikai un vienīgi savas karjeras un pašlabuma meklējumos. Es tās sarkani sarkanbaltsarkanās pārvērtības vēroju gana saprātīgā vecumā un man par to laiku ir savs viedoklis. Mana vecāmāte, kura bija pārdzīvojusi divus pasaules karus, kolektivizāciju, vectēva tiesāšanu un visu ko citu, par tā laika partijniekiem teica - sūds vienmēr peld pa virsu

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

"lielākā daļa pārtijā iestājušos latviešu īstenībā nebija nekādi ne Latvijas patrioti.Krievu pakaļlaižass un nodevēji un sava pašlabuma izcēlēji bija krietna daļa no tiem"

Taisnība. Bet nevajag to visu absolutizēt. Īpaši pēc okupācijas pie varas nāca vislielākie mērgļi un tautas ienaidnieki, kas pamazām daļēji nomainījās uz tīriem karjeristiem, kam politiskā pārliecība vairs galīgi nebija svarīga. Un bija pa vidam arī viens otrs tīri patriotiski noskaņots cilvēciņš, kam nācās nest to komunista birku.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 1 Atbildēt

Kā tu domā, no Kurienes (diez) tie mērgļi un "tautas ienaidnieki" mums te tā radās? Skaidrs, ka viņi bija visu laiku, vienkārši katrs savu zvaigžņu stundu gaidīja.Pirmie vienkārši prasti apkāsa sacerējušos lohus, bet tagadējie afēristi un karjēristi un visādi citādi p isti tam "gatavojās" ilgi un sistemātiski.Un arī apkāsa Lohus, pie kam (šoreiz) izskatās, ka nu jau neatgriezeniski! ;p

Starp skolotājiem un pasniedzējiem tiešām bija gan mērgļi, gan arī brīnišķīgi cilvēki.Cilvēks, kurš man ģimenē aizstāja tuvu radinieku, tīšām nerunāja krieviski.Nekur, ne veikalā, ne darbā.Bet viņš lasīja komunistu avīzes un klausījās krievu vremja.Lai zinātu, ko tie cykas tur perina.Turklāt, tas viss netraucēja viņam būt par itin labi atalgotu sociālistiskā darba pirmrindnieku.Protams- nu ko gan viņš šādi uzvedoties "panāca".Taču ir acīmredzamas sakarības ar šodien notiekošo.Kad vienā galā it kā feisbuka Varonis un savu bērnu sargātājs, bet no oficiālā viedokļa vienkārši lohs.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 3 Atbildēt

Nejauši uzdūros šādai saitei. Ja pieņem ka tā ir patiesība, interesanti...

newspunch.com/smoking-gun-moderna-patented-man-made-sars-cov2-gene-sequence-in-2018/

Palasīju kas vēl tajā lapelē atrodams... Šitas ir interesanti, lai neteiktu vairāk newspunch.com/bill-gates-gleefully-predicts-much-deadlier-pandemics-in-the-near-future/ ...

Vēl palasījos kā jeņķi cenšas ieviest dažādas huiņas no eiropas, un ka austrālijā tūlīt ieviesīs aušvaisus - bet nu šitas vispār ir kronis - "viss cilvēku labā", tā teikt newspunch.com/9-yr-old-disabled-boy-forced-to-sit-exam-outside-in-dangerous-freezing-weather-for-refusing-to-wear-a-mask/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Kamēr Modernajie gaišreģi sekvencicelēja un pontentēja, tamēr nedaudz agrāk misters erceņģelis Gābriēls Jōzuss bija kādas āfrikāņu valsts komunistiskās pārtijas vadošs biedrs un piedalījās kādas epidēmijas un tās seku apslēpšanā.Tagd viņš ir paaugstināts un piedalās jau apkarošanā un daļēji arī prognozēšanā.

Kurš ir iecēlis BilluGaeisu passaules nākotnes prognozētāja postenī- tāds jautājums vispār netiek cilāts.Jo tas ir paš-saprotami.Gluži kā tas, ka (d-āfrikas) Zinātne dziļās radošās mokās atrada nesertificētu jaunveidojumu vīrusa ūbergenoma 48tās paaudzes sitmiljonajā izaugumā otrajā rindā no apakšass.Taču jau nākamajā Otrdienā šī te monstrālā veidojuma klātbūtni varējām veiksmīgi turpināt noteikt ar tiem pašiem ĶTR ražotajiem (nekļūdigajiem) PCR pa 6eur/gab. Jā.

Vēl BilsG aizmirsa )šoreiz) pateikt, ka antarktīdā kūst ledus un drīzumā atklāsies miljardus gadu vecie vīrusu depozīti.Lai gan, viņš sacīja skaidri- valdībām vajg labāk valdīt un (lohiem!) vajagot mazāk muldēt.Savādāk nākšoties ierobežot.

newspunch.com/covid-whistleblowers-are-dropping-like-flies-and-nobodys-allowed-to-ask-why/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

"Kurš ir iecēlis BilluGaeisu passaules nākotnes prognozētāja postenī" - nu tā ļoti vienkāršoti skatoties, starta punkts Bila Geitsa kļūšanai par pasaules vareno bija piesavinātas Stīva Džobsa idejas pārdošana ASV militāristiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Hmm, nu tu tik passkat ko.Kādi dažādi likteņi vienas un tās pašas jomas redzamākajiem pārstāvjiem.Viens pēkšņi atmetās un uzbrauca debesīs, aber otrs joprojām turpina skraidīt pa skatuvi noplukušā džemperītī un prognozēt laikaapstākļus ar 98.9%.Gan jau Lohi kādreiz izpētīs, kā tad šitā sagadījās.Jā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 1 Atbildēt

un tu lasi ar pilnu nopietnību to, ko izdomā divi geji, pediņi?

www.sandiegouniontribune.com/sdut-britain-set-to-hold-first-same-sex-weddings-2014mar28-story.html

ko tavs mācītājs par to teiktu, lol

Bet - ja nopietni, tas newspunch in nr 1 melu un savārstījumu lapa.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja jau geji tad vēl vairāk jātic - tādiem lielākoties ir dabiska politiskā nosliece pa kreisi kamēr lapas saturs ir diezgan labējs...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Ai,bpļeģ, jā.Ko tik tie ļaun assprāši neizdomā.Un Lohi visu ceļu Tam/Tic...Cipcipcip,Cibric....Āle Luja, dsā/skuja. 1day ago: www.france24.com/en/europe/20220120-former-pope-benedict-under-scrutiny-in-german-child-sex-abuse-investigation

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 4 Atbildēt

Tā "saite" ir kaut kas līdzīgs mūsu mainampasauli.lv

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Klau,Trompetēpūtēj,tevi taču te "uzaicināja" vienkārši apspriest publicēto materiālu, nevis meklēt tiešu saistību starp saiti un tās norādītāju! Kas ir tas mainampasauli.lv? Tu tur ikdienā kko lasi vai (iespējams) esi kādu publikakāciju autors?

Brīnumi, ka tev nav itin nekāda viedokļa/par šeit simtreiz ievietotajām saitēm uz reālu informāciju no reālām ārzemju ziņu lapām vai pat reālu kapīpeistu.Tava "īstā" vieta būtu kaut kādā kassjaunsā vai apollusā.lvē.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 4 Atbildēt

PN, es tavu sūdu joprojām nelasu un neizskatās, ka tuvākajā nākotnē kaut kas mainīsies...

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

PN pats ,pašolnah pa tiešo!Manu suudu tu vari nelasīt, es tev neuzspiežu.Pamēģin kādreiz uzģenerēt ko ievērības cienīgu no savas puses.Tas, ka tu te kā tītars visu laku pūt savā trompetē, tas tikai norāda, ka tiešām esi viens/no tiem sileszīdēju lohiem, kuriem "liekass", ka (pagaidām) pasaulē notiekošais negrābstās gar viņiem vai gar kādu viņu konkrēto darbības sfēru.Pasaulē nezcik svarīgas lietas notiek, bet jums/sileszīdējiem ir "svarīgāk" noskaidrot to, kurš no jums te ir svarīgāks Zinaātnieks un/vai Epimpodemiologs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 5 Atbildēt

Ne jau es tev te bāžos virsū. Un ne tu man norādīsi, ko rakstīt un ko nē. Ja nepatīk, nelasi, man pajāt. Tāpat man ir pajāt, ko tu par mani domā. Tāpēc atkārtoju, ja nesaprati ar pirmo reizi - PN!

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Jajā, es arī tāpat domāju, PašolNah atkārtotu reizi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Nu, uzraksti vēl kaut ko, lai tev būtu tas pēdējais vārds. Un neaizmirsti sev plusiņu ielikt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Klau, Kanibāl - ar kuru no tām var svecīti nopūst un ar kuru nevar? Aizej pastāsti viņiem, kuras ir tās derīgās maskas, citādi tur lohi vien salasījušies - nezin, ka maska ar svecīti jātestē.

"Veselības ministrijā norādīja – skolēnu maskas efektivitātes ziņā ir pielīdzināmas medicīniskajām. Un par tām iztērēti vairāk nekā 880 tūkstoši eiro."

www.tvnet.lv/7435122/petnieks-nav-saprotams-kadel-skoleniem-lauj-turpinat-valkat-auduma-sejas-aizsargmaskas

Bet pārējie drīkst padomāt kad tad īsti tie speciālisti melo un kurai zinātnei jātic. Tad, kad teica, ka auduma maskas pasargā, vai tagad, kad saka, ka nepasargā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu pag redz kur pats atbildēji. Auduma tās nav maskas, bet mutes un deguna aizsegi, kā šito var nezināt. Un kurš saka ka auduma nepasargā demagog?

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

На Марсовом поле в Петербурге появились гигантские фекалии, сооруженные из снега. Фотография арт-объекта 14 января была опубликована в Instagram-аккаунте московского художника Ивана Волкова.

Пятиметровая скульптура выкрашена в коричневый цвет, ее окружает желтая «лужа». По словам автора, на лепку ушло приблизительно четыре часа, в процессе он использовал пищевые красители.

..Художника, задержанного накануне за огромную какашку из снега на Марсовом поле, в понедельник вечером отпустили из отдела полиции под обязательство о явке...С утра от пятиметровой скульптуры остались только кучи подкрашенного снега. «Объект был убран, так как данная территория является не только ЗНОП [зелёное насаждение общего пользования], но и мемориальным объектом, на котором недопустимо размещение подобных элементов народного творчества», — уточнили в Смольном.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt
MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
4 1 Atbildēt

iciks rakstīja: Iešauj, draudziņ, vēl 1 būsterīti, uzreiz būs līksmāk ap sirdi

Man visu laiku pošmīži un kremļa sūdi novēl ceturto poti. Bet neviens jau nedod

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt
GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Nekas tur nebriest, nomierinies.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Noteikti, ka Pavļuts gatavojas karagājienam (lockdown vai kas tāds) pret iedzīvotājiem

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Jajā, drirsāsāllaižu cunftes šivermaņi Gavilē..Milāna, 2022. gada 21. janvāris- Premjerministrs (euronambervan) Mario Dragi parakstīja Dokumentu...Pensijas izņemšana pastā bez (GreenpAss) izziņas nav iespējama.Tāpat kā smēķu iegāde tabakass veikalos...

Obligātā zaļā caurlaide no 20. janvāra:

Lielveikali, tirgi un pārtikas preču veikali;Aptiekas, optiķi un personīgā aprūpe;Apģērbu, rotaļlietu un kosmētikas veikali;Avīžu kioski, grāmatnīcas un kancelejas preces;Tabakas tirgotāji;Degvielas uzpildes stacijas;Slimnīca, ārsts un veterinārārsts;Zobārstniecības kabineti;Sūdzības un tiesas procesi;Bankas, pasta nodaļas un valsts iestādes.

Zaļā karte derīga sešus mēnešus.Jā.(LVLohiem) būtu laicīgi (un brīvprātīgi) jāsāk/nogatavoties. www.ilgiorno.it/cronaca/nuovo-dpcm-1.7273493

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Apsveicu visus viegli inficētos ar QR koda iegūšanu Lai smagāk saslimušie arī ātri tiek uz pekām!

Manu paziņu lokā šobrīd daudzi slimo vai nupat izslimojuši. Prasīju, un kā? Iesnas, galvassāpes, 38 temperatūra. Vienai bijis arī smagāks klepus. Daudz nevakcinēto. Visiem vienkārši pilnīgi nekā tāda, par ko baida infektologi. Kaut kā tā. Visiem ātru izslimošanu (noteikti nāksies).

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 3 Atbildēt

Viena drauga bērnam (6 g.) 39 - 39.8 temperatūra un pārējā pievienotā vērtība 3 dienas bija. Tikai vakar sāka labāk palikt, bet, kā draugs teica, reāli samīzies bija.

Dirshi Reģ.: 22.01.2022
3 0 Atbildēt

Ta ir. Mīzaliem draugi parasti ir mīzali. arī gomiki čupojās barā, arī narkomāni, pat makšķernieki tā dara. tā tas ir iekārtots. Nepārdzīvo cukurdupsi, tu tak esi būsterots.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Sveiks, Shiirs! Tomēr uzmanības trūkums ņem virsroku un nespēj ar godu aiziet no vietas, no kuras tevi ar sūdainu mietu izmet ārā?

Dirshi Reģ.: 22.01.2022
0 0 Atbildēt

Tu droši vien labsajūtā tagad tirini kājeles vairakas reizes pārasot savus komentārus, uz pierītes ir kādas 3 sviedru lāses un uzbudonājumā par virtuālo uzvaru esi aizelsies kā kucēns pēc bumbas spēles.

Nekas, pāries.

Un pieci pajoliņi nav nekādi "mēs". Attopies.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 2 Atbildēt

Domāju, ka manu "labsajūtu" pilnīgi un galīgi nevar salīdzināt ar taviem orgasmiem, drukājot savus gejiskos komentus un fantāzijas izliekot uz datora ekrāna.

Nekas, drīz tevi nobanos atkal, tad varēsi turpināt izrādīt visai pasaulei savus kompleksus.

Dirshi Reģ.: 22.01.2022
0 0 Atbildēt

Tieši otrādi.

Kompleksi ir tev. Ja tevi satrauc un uzbudina kaut kāds interneta sviests un vēljovairāk kāda tev sveša cilvēka bans.

Tas liecina ka reālajā dzīvē tevi ir apbižojuši un vienīgais kur tu vari būt "pārāks" par kādu citu un kādu "izslēgt" tādējādi ārstējot savus kompleksus tā ir interneta vide. Jo reālajā dzīvē tu kusli stūrītī sēdi ar nodurtām ačtelēm un nevari pārspļaut pār lūpu. atmaskots.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Hmmm, smieklīgi, ka to saka pajolis, kuru pat no interneta vides met ārā un kuram vienīgais veids, kā pašrealizēties, ir nonstopā drukāt gejiskus komentus un uzbāzties ar savu necilo kompleksaino personību, ar nolaistām ausīm lienot pa logu iekšā vietās, no kurienes šo pa durvīm vairākkārt izsper ārā, lol

Dirshi Reģ.: 22.01.2022
0 0 Atbildēt

Es jūtu ka tev ir īpaša personīga nepatika pret mani jau vairāku gadu garumā.

Es taču tev piedāvāju atbraukt līdz spices jumtam un izteikt man savas pretenzijas lai izbeigtu šo klaunādi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nē, tu man esi pilnīgi vienaldzīgs, neglaimo sev. Turklāt ne jau es sāku ar tevi kašķi meklēt.

Bet tu, kā jau alternatīvi apdāvināts kartupelis, piedāvā risināt lietas uz "spices jumta", jo prātiņš par īsu. Es šādi problēmas risināju piektajā - sestajā klasē. Izskatās, ka tu tālāk par piektklasnieka līmeni ticis joprojām neesi. Malacis, mamma un sieva ar tevi noteikti lepojas.

Dirshi Reģ.: 22.01.2022
0 0 Atbildēt

Atruna atrunas galā.

Par kādu kašķi ir runa?

Sūtisi man elektroniski parakstītu vēstuli ar prasību izbeigt tevi saukt par cukurdupsi?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tak vari saukt kā gribi, ja tas ir vienīgais, kā spēj uzmanību savai psihiski slimajai personībai pievērst. Man tavi izmisīgie saucieni pēc uzmanības ir dziļi vienaldzīgi.

Dirshi Reģ.: 22.01.2022
0 0 Atbildēt

Varu saukt kā gribu saki?

Nu ok. Tikai neraudi pēc tam adminam. Sarunāts?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nebūs jāraud. Tevi tāpat drīz kā nevienam nevajadzīgu atkritumu atkal izmetīs mēslainē un varēsi domāt citu niku, lai uz vēdera līstu atpakaļ un likt plusiņus saviem trulajiem komentiem.

iciks Reģ.: 29.05.2013
2 0 Atbildēt

Un kas tad no tā? Vispār covida būšana padarījusi cilvēku izpratni kaut kādā ziņā nenormālu. Visiem iestājies liels biezpiena trūkums organismā un neviens vairs neatceras, kā bija pirms 2 gadiem. Varu atgādināt - bērni slimoja. Jo mazāki, jo biežāk. Temperatūras, iesnas u.tml. lietas bija normāla parādība un to uztvēra kā neizbēgamu rudens/ziemas sastāvdaļu. Visādi brīnumi ceļoja, t.sk. arī tādi vīrusi, kas momentā temperatūru uzcēla par variākiem grādiem (burtiski). Man pašam ir bijis, ka naktī pamostamies abi ar sievu un konstatējam, ka bērnam ir 40,5!

Bērnībā es nedēļu noslimoju ar kaut ko. Saka, gripa esot bijusi varbūt. Stipri paaugstināta temperatūra man bija aptuveni nedēļu. Runā par 39, pats jau diži neatminu, mazs biju - vecums kā Tevis aprakstītajā piemērā. Pēc tās nedēļas biju tāds pavārgs kādu brīdi, bet neko, joprojām dzīvs, kā redzi.

Paslimot, starp citu, galīgi nav slikti, jo organismam tomēr jāpierod pie visa kā, kas nu mums te apkārt ceļo. Bērnudārznieki ir ļoti labs piemērs, kad no relatīvi sterilas vides nonāk vesela bara bērnu vidū, kur kādam pilnīgi noteikti kas ir. Puse laika tur, puse mājās. Un paiet viens, otrs gads - un slimo jau stipri mazāk. Tas izteiktāk pirmajiem bērniem. Nākošajiem jau labumi tiek no vecākajiem un tie jau slimo mazliet mazāk.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nū mums mirstibā arī pamanās lielākus rādītājus.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
3 0 Atbildēt

Latviešu komūna laimē diedz

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 4 Atbildēt

Tas nevar būt, tas taču esot vispasaules varas sagrābšanas plāns un vaļā vairs nelaidīšot. Tā te nostradamusi paredz.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 7 Atbildēt

Tā īstenībā ir Plāna sastāvdaļa - viena no pasaules lielvalstīm ar kaimiņiem palaiž grožus vaļā, lai iemidzinātu apgaismoto Austrumeiropiešu modrību, aizvilinātu gaišākos prātus - antivakserus pie viņiem un tad, bams, aizklapētu tur visu ciet, noslēgtu robežas, ieviestu totālo diktatūru kā Ziemeļkorejā, izveidotu UK par vispasaules cietumu (kā pirmajā Johny English ar Atkinsonu un Malkoviču), ar himtreiliem sazāļotu, pēc tam ar varu visus sasšpricētu un sačipotu. Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 3 Atbildēt

Uzmanies, par plāna atklāšanu dabūsi čipu. Mūsu gaišākos ūjinātājus un svilpējus aizvilinās, nē mēs to nevaram pieļaut.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
5 3 Atbildēt

Alelūja! 15 000 ieklabinājumu šai no spam no fun!

imzz Reģ.: 27.02.2015
4 0 Atbildēt

SPKC sajucis body count. Joprojām rēgojas tikai dati par 20.janvāri, ( inficēti 5972 ) kuri publicēti 21. ar piezīmi, ka dati par miroņiem būšot rīt, resp. šodien, bet nav joprojām.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 2 Atbildēt

Tiem kāds kiberuzbrukums vai kas? Par aizvajar mirušajiem un vakardienas statistikas joprojām nav...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti