Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Diemžēl man ir ar šo šobrīd jāsadzīvo pēc vakcīnas, nevis slimības. Cilvēks, kurš bija vakseris un ar prieku un entuziasmu aizskrēja vakcinēties, šobrīd pēc vakcinēšanās nespēj atcerēties, ka Covid ir beidzies. Viņam īstermiņa atmiņa izbeidzās vakcinācijas kabinetā, tagad vismaz reizi nedēļā jāstāsta, ka nav jādodas pēc otrās potes, jo tā ir viena no pēdējām stabilajām atmiņām - ka jāvakcinējas otrreiz (ko, protams ir jau izdarījis, tikai neatceras).

Tajos rakstos minēts:

Vakcīnas

Labākā aizsardzība pret Covid ir vakcinācija pret koronavīrusu. Cilvēkiem, kuri ir saņēmuši vakcīnu, ir daudz mazāka iespēja smagi saslimt ar koronavīrusu. Vakcīnas arī palīdz apturēt koronavīrusa nodošanu citiem.

nākošais raksts:

"Nav pierādījumu, ka kāda no koronavīrusa vakcīnām pasliktinātu demenci.

Nav arī pierādījumu, ka koronavīrusa vakcīna var palielināt iespēju, ka kādam, kam nav demences, attīstīsies šī slimība."

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Malacis, cel vien gaismā propagandas naratīvus, lai varam tos izskaidrot. 

"Labākā aizsardzība pret Covid ir vakcinācija pret koronavīrusu. Cilvēkiem, kuri ir saņēmuši vakcīnu, ir daudz mazāka iespēja smagi saslimt ar koronavīrusu." taisnība. Tikai "aizmirsts" piebilst, ka lielākajai sabiedrības daļai aizsardzība nav nepieciešama - attiecīgi šiem blaknes tiek piešķirtas "par velti", un jā, tiem, kam draud smaga saslimšana, vakcīnas šo risku būtiski samazina.

"Vakcīnas arī palīdz apturēt koronavīrusa nodošanu citiem." Interesants vārdu virknējums, kas patiesībā nepasaka neko, jo ir domāts tikai tam, lai tādi kā Raimonds varētu gudri filosofēt par virālo slodzi izplatīšanā laboratorijas apstākļos, ignorējot sociālos faktorus. "

"Nav pierādījumu, ka kāda no koronavīrusa vakcīnām pasliktinātu demenci. Nu jā - nav un nevar būt, jo neviens šo jautājumu nav pētījis un atsakās pētīt. Tieši tāpat, kā ar ļoti daudzām citām blaknēm - "nav pierādījumu" ir pietiekams arguments, lai atteiktu radušos veselības problēmu reģistrēt kā blakni. Bet ja blaknes netiek reģistrētas... tad pētījumi pierādījumu meklēšanai netiek viekti. Tieši tik vienkārši.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:Raimonds varētu gudri filosofēt par virālo slodzi izplatīšanā laboratorijas apstākļos, ignorējot sociālos faktorus.

Es nevaru sacensties ar šo!

Volx rakstīja: Demence skaitās tagad 3 tipa diabēts un var pielietot to pašu Keto/Carnivore diētu/protokolu.

Tak što mēģini kko darīt, sliktāk jau nepaliks.

Un uz ko pamatojas šis apgalvojums?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu to mūsu sektas ārstiem jāprasa. Īsuma tā ir tāda pati metabolisma disfunkcija, kā 1 un 2 tipa diabetiem.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Viens no daudzajiem video par type 3

youtu.be/hJKJwBJ1sjo?si=YGRVPhhBTazTPZkH

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Tipa, viss, aks sintezēts un ķīmisks it kaitīgs un viss, kas no dabas - derīgs?

Kāda loģika?

---

Ja nu vienīgi mārketinga psiholoģija, kam mēģina piešķirt zinātniskumu,

precīzāk,  tie pamuļķi domā - ja daba sintezē, tad tas ir labi, ja cilvēks sintezē, tas ir slikti.

Dabā vielas arī neuzrodas no zila gaisa. Tās tiek sintezētas tieši tā pat, kā laboratoijā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Cilvēks ir maiss, kur katru minūti notiek tūkstošiem ķīmisku procesu(daba sintize). Man liekas, ka šito daudzi palaiž garām un meklē kkādu ārēju ierosinātaju - apēda indīgu ogu, iekoda ērce vai vēl nezin kas nabadziņam uzbruka. Demence nerodas vienā dienā, bet ir krāta gadu, gadiem un izveidojusies pašrocigi veiktā sintēzē, kad atmirst neironi, nervi un nenotiek pilnvērtīga komunikācija starp ķermeņa daļām.

Šeit nav un nevar būt kkāda brinumlidzekļa ko tu apēdisi un tava domašana kļus tāda pati kā 18 gados. To var mēģinat panākt tikai mainot ķimiskos procesus organismā. Tas ir - beigt patstāvīgi indeties un ierosināt šos demences procesus.

Nevajag vislaik meklēt attaisnojums un kādu citu vainot savā noželojuma dzīves veidā.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Es saprotu sajūsmu atrodot metodi, kas darbojas un cēlo misiju ieteikt to visiem, ja jau pašam palīdzējis.

Katrai metodei ir arī tādas situācijas, kad tā nedarbojas.

Tomēr tavi uzskati un secinājumi par daudz ko ir ļoti nepilnīgi un kļūdaini.

Volx rakstīja: iekoda ērce vai vēl nezin kas nabadziņam uzbruka

Šis teikums vien norāda to, ka neko nesaproti par infekcijām.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Visiem nē, es tik griežos pie tiem, kam ir problēmas ar veselību. Citādāk tā būs tāda pasaules lāpišana un uzspiešana. Neviens tak neiet pa ielu un nerauj no rokām ārā aliņu garamgājējam. Tas ir tieši tas pats - neviens vēl nevienu alkoholiķi nav izarstējis, kamēr viņš to pats negrib. Kamēr ir jautras pasedešanas pie alus glāzes, tikmēr neviens tevi neņems nemaz vērā.

Kādās situācijās, kas nedarbojas? Cilvēki ir dažādi un alkohols arī dažādi iedarbojas, tas gan nenozīmē, ka kādam ir ipaši uztreneta akna un viņš var patērēt nelimitēti alkoholu. Alkoholiķi tak arī vienmēr atrod izskaidrojumu kāpēc viņš dzer un kāpēc tas ir vajadzīgs. Tieši tas pats, kas ar tevim Raimond.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Kas ar tām ērcēm tur ir, viņas var pārnest kādu vīrusu vai baktēriju var ierosināt kādu slimību ( ērču encefalītu vai Laima slimību)?

Volx rakstīja: iekoda ērce vai vēl nezin kas nabadziņam uzbruka

Vai arī infekciju nemaz nav?

Vai vajag tikai pareizi intermitenti ēsti?

Erces kodums ir nenopietna lieta veselīgam indivīdam?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es skatos riņkis atkal sāk griezties. Tas būs tā pat kā ar to šķaudīšanu un aplaišanu? Kā tad tur palika, tad iautoexpertiem jāstaiga un jāaplaiz vai tomēr jādomā par imunitātes stiprināšanu?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, vispirms jau tā kā vajadzētu pateikt, ka VISPĀR  infekciju slimības ir!

Tad, no tā, tā kā loģiski sanāk, ka ir infekciju slimību ierosinātājs?

Nu, pavisam labi būtu, ka te kāds pateiktu, ka NEVAR  infekciju slimības ārstēt ar intermitento badošanos.

www.advisory.com/daily-briefing/2020/04/13/covid-young-people

edition.cnn.com/2020/04/05/health/young-people-dying-coronavirus-sanjay-gupta/index.html

www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/coronavirus/coronavirus-and-covid-19-younger-adults-are-at-risk-too

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nu, es tak saku, ka atkal vecais aplis aiziet.

Ko par to saka Dr.Bergs - ir/ nav infekciju slimības? Kāds sakars atkarībām ar infekciju slimībām? Vai infekciju slimības būs attaisnojums visām tavām veselības problēmām un tu varēsi turpināt izlaidīgu dzīves veidu. Alkohola gadījumā - var turpināt dzert?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Ar to alkoholu ir interesanti. Tiem, kas lej iekšā katru dienu, tādas parastas infekcijas nemaz baigi klāt neķerās. Un zinu cilvēkus, kas pēc atmešanas pirmo gadu slimo vienā laidā. Vēlāk gan imunitāte atkal pieaug un veselība uzlabojas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tad pastāv tas infekcijas slimības un slimību ierosinātājs?

Mums vēl tik atliek saklausīt, ka alkoholiķi var staigāt apkārt un šķaudit

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Alkoholiķi var nevakcinēties 😁

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Un tak ja tu kko nezini, tad atgriezies pie noteikuma Nr1 - ko par to saka Dr.Bergs.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Pamattēma ir par COVID.

COVID ir infekcijas slimība.

Pie tēmas te laiku pa laikam padiskutējam par citām infekciju slimībām - gripu, Laima slimību, tuberkulozi, netīro roku slimībām. Gan vīrusu, gan baktēriju izraisītām. Katrs kaut ko atceras vai ir piedzīvojis vai lasījis.

Tad Volx izdomā, ka te būs īstā vieta, kur bīdīt savu Berga doktrīnu, kas pēc noklusējuma liek saparst, ka viss iepriekšējais, ko cilvēce ir zinājusi par infekcijām, ir nekas, vajag tikai pareizi badoties, neēst cukuru, dzīvot ketozē un visas slimības atstāsies! Prom! SLIMĪBA ĀRĀ!

Protams, dažiem ir iebildumi pret tādu vienkāršu stāstu gvelšanu!

Tāpēc laiku pa laikam tiek uzdoti jautājumi - vai tad nu Bergs un bergieši vispār pieņem jel ko no tā, kas ir zināms un pārbaudīts.

Nenoliedzot to, ka Bergam, bergiešiem un pārējiem līdzīgajiem ir dažas derīgas idejas un prakses, tomēr tāda absolūta visa cita noliegšana neliecina par īpašu gudrību!

Drīzak labu marketinga stratēģiju, klāstot pasaku par labajiem bergiešiem un slkikto farmu un dakteriem.

Kāpēc es te ņemos - ideoloģisko, psiholoģisko un tehnisko argimentu atklāšana, ats, kā domā šadi aktīvisti, ļauj labāk saparst, kā u kāpēc viņi darbojas un labāk satīrīt informatīvos sūdus pēc tam, kad veselam baram ir sastāstīti prasti meli, puspatiesības un daļa patiesības, kas dāsni atjaukta ar sazvērestību mērci. Kabinot klāt veselības tēmā stāstu par Kenediju. Malhotras video.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Tev tak stāsta, ka ir tak pavisam vienkarsi- universāli likumi. Ja tu kko nezini - skaties ko Bergs par to domā. Ja turpini šaubities, tad ar laika mašinu pārcelies 1000 gadus atpakaļ un paskaties kā strādā cilvēka organisms un ko viņi ēd, dzer. Kā tā cilvēce vispār izdzīvoja līdz šodienai?

Tāpēc nav jāizdomā kkādi stāsti par bergiešiem, aktīvistiem kas tevi aplaiž ar ērcem un visām infekcijām.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Par tiem 1000 gadiem gan nevajag dirst. Pirms 1000 gadiem 50-gadīgs jau bija vecs vīrs. Un vispār tikai nelielai daļai izdevās šo cienījamo sirmo vecumu sasniegt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kur kāds dirš? Es uzdodu jautājumu - kā vispār cilvēce līdz šodienai izdzīvoja? Cilvēces imūnsistēma tak nav izveidojusies pēdējos 80 gadus bet daudzu tukstošu gadu atpakaļ. Tūkstotis tas tik tāds maziņsš nogrieznitis humanoīdu atistibā.  

A cik gadus dzīvoja 150 gadus atpakaļ?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Kohs atklāja tuberkulozes baktēriju, kas izraisa tuberkulozi.

Farmaceiti izgudroja antibiotikas, ar kurām var ārstēt tuberkulozi.

Pirms tam nekā tāda nebija.

Nezināja, kas to izraisa.

Nebija ar ko ārstēt.

Tas ir medicīnas progress.

Citi viedokļi?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Skatamies noteikumu pirmo punktu

youtu.be/HtRodM1INXE?si=g5srybv4NB5BqTAn

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Tas skaidrs, ka Bergs par visu būs ko teicis.

Kohs ir ko labu darījis cilvēces labā?

Un antibiotiku ražotāji?

Bergs antibiotikas un to lietošanu piemin gan - ja jūs lietojiet, tad jums .....D vit, ptobiotiķi utt.

Un gari un plaši par negatīvajām antibiotiku ietekmēm.

Tur tāds pilsonis viegli var visu ko izdomāt, ko vajag un ko nevajag lietot!

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nu jau pareizā virzienā virzies. Lūdzu ko nozīmē noskatīties tikai dažus Berga video!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

No tiem video daudzi var izdomāt pavisam noteiktas stulbības.

Bergs, piemēram, piemin tādu nopietnu un aktuālu lietu, kā baktēriju rezistenci (izturību) pret antibiotikām.

Turpat tālāk viņš uzreiz stāsta, ko tik visu antibiotikas organismā nenomāc.

Piemin arī tādu lietu, ka vispār jau labās baktērijas zarnās nodrošina līdzsvaru un antibiotiku nomāktā vidē var pārāk aktīvi sākt darboties, piemēram, vīrusi un sēnītes, tā pati rauga sēnīte.

Tad ir vesela tiriāde par D-vitamīnu un lai tik kāds nepadomātu, ka viņš velk uz saviem speciālajiem Dr. Bergs D-vitamin Special Formula, viņs piemin sauļošanos D-vittamīna iegūšanai.

Ieinteresētais pilsonis jau ir izdarījis secinājumus, kādus suplementus pirkt un kuras lekcijas klausīties un vai tās antibiotiaks lietot vispār, ja viņām nozīmēs, vai arī ne pilnu kursu, ja reiz tik sliktās antibiotikas visu ko ietekmē.

TIK BERGS AIZMIRSIS PATEIKT, KA VIENS NO GALVENAJIEM IEMESLIEM, KĀ VEIDOJAS BRIESMĪGĀ BAKTĒRIJU REZISTENCE UN TUBERKULOZES BAKTĒRIAJS PAVEIDI, KAM VAJAG SPECIĀLU ĀRSTĒŠANU TIEŠI IR VISĀDI UZSĀKTIE UN NEPABEIGTIE, NEPILNIE ĀRSTĒŠANAS KURSI, PADZER KĀDAS DIENAS UN IZDOMĀ PAŠI, KA NEDZERS TĀS ANTIBIOTIKAS. 

www.youtube.com/watch?v=HtRodM1INXE

Klausoties tieši šo Berga lekciju par tuberkulozi, doma nelietot antibiotiaks vai ātrāk partraukt pavisam viegli var rasties it kā no nekā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Šoreiz atkal greizi secinājumi

Uzrakstišu sīkāk, kad atgriezišos mājas kkur 23.30

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nav jau pateikta būtiska informācija.

Rezistence pret antibiotikām netiek nekā skaidrota.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Kur kāds dirš? Es uzdodu jautājumu - kā vispār cilvēce līdz šodienai izdzīvoja? Cilvēces imūnsistēma tak nav izveidojusies pēdējos 80 gadus bet daudzu tukstošu gadu atpakaļ. Tūkstotis tas tik tāds maziņsš nogrieznitis humanoīdu atistibā.  

A cik gadus dzīvoja 150 gadus atpakaļ?

Es laikam nesaprotu tavu jautājumu: kā cilvēce izdzīvoja? Nu tāpat kā visas pārējās sugas: ēda, vairojās, mira. Vārgākie nomira ātrāk, nepaguvuši atstāt pēcnācējus, stiprākie nodzīvoja ilgāk, viens otrs pat vēl dabūja mazbērnus paauklēt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kuram sugām evolūcijas laikā krasi mainījies to ko viņu ēda tos pašus 1000 gadus atpakaļ un tagad?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Ar pareizu ēšanu un pārtikas piedevām nevar izārstēt visu. Ar ketozi arī ne.

Tas, ka daudzas slimības ir tā sauktās civilizācijas slimības, ir zināms visiem, kas jel ko lasa un interesējas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: No tiem video daudzi var izdomāt pavisam noteiktas stulbības.

Bergs, piemēram, piemin tādu nopietnu un aktuālu lietu, kā baktēriju rezistenci (izturību) pret antibiotikām.

Turpat tālāk viņš uzreiz stāsta, ko tik visu antibiotikas organismā nenomāc.

Piemin arī tādu lietu, ka vispār jau labās baktērijas zarnās nodrošina līdzsvaru un antibiotiku nomāktā vidē var pārāk aktīvi sākt darboties, piemēram, vīrusi un sēnītes, tā pati rauga sēnīte.

Tad ir vesela tiriāde par D-vitamīnu un lai tik kāds nepadomātu, ka viņš velk uz saviem speciālajiem Dr. Bergs D-vitamin Special Formula, viņs piemin sauļošanos D-vittamīna iegūšanai.

Ieinteresētais pilsonis jau ir izdarījis secinājumus, kādus suplementus pirkt un kuras lekcijas klausīties un vai tās antibiotiaks lietot vispār, ja viņām nozīmēs, vai arī ne pilnu kursu, ja reiz tik sliktās antibiotikas visu ko ietekmē.

TIK BERGS AIZMIRSIS PATEIKT, KA VIENS NO GALVENAJIEM IEMESLIEM, KĀ VEIDOJAS BRIESMĪGĀ BAKTĒRIJU REZISTENCE UN TUBERKULOZES BAKTĒRIAJS PAVEIDI, KAM VAJAG SPECIĀLU ĀRSTĒŠANU TIEŠI IR VISĀDI UZSĀKTIE UN NEPABEIGTIE, NEPILNIE ĀRSTĒŠANAS KURSI, PADZER KĀDAS DIENAS UN IZDOMĀ PAŠI, KA NEDZERS TĀS ANTIBIOTIKAS. 

www.youtube.com/watch?v=HtRodM1INXE

Klausoties tieši šo Berga lekciju par tuberkulozi, doma nelietot antibiotiaks vai ātrāk partraukt pavisam viegli var rasties it kā no nekā.

Antibiotikas var lietot tad, kad vairs nekādi citi līdzekļi nelīdz. Labāk jau nelietot un ja lieto, tad jāatjauno baktērijas, kas dzīvo tava vēdera. Varbūt izklausās jocīgi, bet arī tas ir svarīga mūsu imūnsistēmas sastāvdaļa.

Un ja pagriežam tos Berga video uz riņki, tad visur figurē kā pirmie celoņi visām slimībām - ogļhidrātu izskaušana un IF. Ogļhidrāti bija klupšanas akmens visām civilizacijām. Senā Ēģipte - pilns ar arheoloģiskiem pierādījumiem par slikto zobu stāvokli, artrītiem, sirds slimībām un protams lieko svaru. Graudi, graudi, graudi - vienlaicīgi spožums un posts. Graudus viegli uzglabāt un ir labs enerģijas avots, bet to pardozešana ved pie slimībām un galu galā civilizācijas bojāejas. Sakot, ka tos židus, kas 40 gadus klejoja pa tuksnesi,izdzina no Ēgiptes par noteikumu neieverošanu, kas attiecas uz ēšanu. Tur gan jau uzradās kkāds faraons, kas izkalkuleja, ka govis tik rada piesārņojumu un tāpēc visiem jāēd graudi un augļi.

Senā Roma, ļoti līdzīgi. Maizi un izklaides tak nāk no turienes. Cēzars lai izpatiktu saviem pavalstniekiem garantēja bezmaksas maizi, mazie fermeri ap Romu izputeja, jo nāca lētie graudi no Āfrikas un nafig iespringt, ja Romā dod maizi pa velti un garantē izklaides. Roma ogļhidrātu un augļu patēriņš jau pārsniedza 70% un tas izraisīja dažādas slimības un galu galā sabrukumu.

Tad jau mums laiku gaitā nāca klāt Damerikas kultūras un

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Damerikas kultūras un kartupeļi. Kas tad tai Īrijā par tādu badu bija ap 1850 gadu, pavisam nesen. Tur tak viss bija nosēts ar kartupeļiem no Amerikas. Arī īsti nomirt itkā nevarēja, jo strādāja britu darba nami. Bet cilvēki mira liela skaitā. Tais darba namos vispār gaļu, olas neredzēja. Auzu putra, maize, kartupeļi 100% ogļhidrātu diēta. Tur smējās, ka cilvēki aiziet uz to darbu namu nomirt un tāpēc izvēlējās miljoniem labāk braukt uz Ameriku.

Te būs garākā filma, ko gan jau retais noskatīsies atšķiriba no Berga. Bergs ir malacis

youtu.be/iqyFHZLI7ME?si=JjSj9Ryksc7gOIY8

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Antibiotikas var lietot tad, kad vairs nekādi citi līdzekļi nelīdz. Labāk jau nelietot un ja lieto,...

Tās, protams, ir muļķības, jo pie aktīvas tuberkulozes ir jālieto antibiotikas, nevis jāmēģina citas metodes. Nopietnas infekciju slimības ir jāārstē tā, kā to nosaka ārsts, kas zina konkrēto gadījumu, nevis skatoties internetā Berga video.

Volx rakstīja: Antibiotikas var lietot tad, kad vairs nekādi citi līdzekļi nelīdz. Labāk jau nelietot un ja lieto, tad jāatjauno baktērijas, kas dzīvo tava vēdera. Varbūt izklausās jocīgi, bet arī tas ir svarīga mūsu imūnsistēmas sastāvdaļa.

Antibiotikas pie smagas infekcijas ir jālieto, nav tur nekāda - labāk jau nelietot. Tās ir muļķības! Par tā "labajām" baktērijā zarnās, kas ir daļa no organisma pretestības infekcijām - tas ir vispārzināms fakts, ko Bergs pamatoti apraksta daudz vairāk, nekā nepieciešamību lietot antibiotikas. Visi to zin, ka pēc antibiotiku kursa ir jāatjauno zarnās mītošās labās baktērijas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Un kāpēc tu domā, ka visi ārsti nosaka antibiotikas un ka zin konkrēto gadījumu?

Tad jau tie cilvēki nemirtu, ja būtu tāds universāls līdzeklis visām infekcijām.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Par tām "labajām" baktērijā zarnās, kas ir daļa no organisma pretestības infekcijām - tas ir vispārzināms fakts, ko Bergs pamatoti apraksta daudz vairāk, nekā nepieciešamību lietot antibiotikas. Visi to zin, ka pēc antibiotiku kursa ir jāatjauno zarnās mītošās labās baktērijas.

nepamatoti apraksta 

  Pie nopietnas infekcijas nevar kavēties un meklēt ogļhidrātus kā cēloni, jāārstē infekcija. Sīs atkāpec un informācijas salikums mudina patērētāju pārgudri "domāt" un "secināt" un "izdomāt", ka viņš antibiotikas nelietos vai ātrāk pārtrauks antibiotiku kursu.

Volx rakstīja: Un ja pagriežam tos Berga video uz riņki, tad visur figurē kā pirmie celoņi visām slimībām - ogļhidrātu izskaušana un IF. Ogļhidrāti bija klupšanas akmens visām civilizācijām.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tu raksti visi tak zin , ka pēc antibiotikām jādzer probiotiķi un pēc tam raksti, ka cilvēki secina, izdomā un mēdz pārtraukt to antibiotiku kursu. Tātad kko tomēr nezin?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Un cik gadus Sokrāts, Platons dzīvoja? Lkm, nekas baigi nav mainījies, nu ja neskaita posmu starp Sokrātu un šodienu

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Volx rakstīja: Un kāpēc tu domā, ka visi ārsti nosaka antibiotikas un ka zin konkrēto gadījumu?

Tad jau tie cilvēki nemirtu, ja būtu tāds universāls līdzeklis visām infekcijām.

 

Volx rakstīja:Tu raksti visi tak zin , ka pēc antibiotikām jādzer probiotiķi un pēc tam raksti, ka cilvēki secina, izdomā un mēdz pārtraukt to antibiotiku kursu. Tātad kko tomēr nezin?.

 Te jau ir stāsts par to, ka cienījamais pacients no Berga lekcijām un bergiešu klātienes semināriem ir palicis gudrs un domājošs šo vārdu sliktajā nozīmē.

Hroniska nespēja pateikt, ka Koha atklāajums, ka tuberkulozi izraisa noteikta baktērija un vēlāk atklātās antibiotikas ir liels zinātnes sasniegums, šī nespēja to pateikt jau nozīmē, ka šīm zināšanām tiek piešķirta tāda mazāka, pakārtota vērtība, salīdzinot ar Berga gudrībām.

Lieto, nelieto, ka sanāk, nu! Elementāra informācija, ka pēc antibiotiku kursa jāatjauno dabīga zarnu mikroflora, šī informācija tiek organiski iepīta sāgā par "dabiskumu", "mākslīgo ķīmisko medikamentu" ļauno ietekmi, kas jānovērš.

Kas gan varētu būt vienkaršāk, kā novērst šo ļauno ietekmi, tos nelietojot vispār vai vismaz ne tik ilgi, kā noteikts - tā šie domātāji domā. Un uzražo vēl vienu rezistentu baktēriju paveidu!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Raimond, tu gadījumā neesi bijis rūdits alkoholiķis? Atkal tu izdomā kkadus vainīgos pie tavām problēmām.

Nu kur tu vari saskatīt, ka Dr Bergs nezin vai neatzīst insulīna izgudrotāju? Tas ir tā pat kā vainot antivaxerus pie neveiksmīgas vakcinācijas. Cilvēki slimo ar Covid jo antivaxeri visus apšķauda, aplaiž un izplata. Tieši tas pats ar to insulīnu. Cilvēki izdomā, ka nekādas antibiotikas nav jālieto un tāpēc parādās rezistence pret antibiotikām. Tu nejuti, ka visās tavās problēmas ir vainīgi citi?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, nav jau tā, ka es būtu pilnīgi vesels un man nekas nekaitētu.

Ko varu, to daru. Pamazam metu nost lieko svaru! Pamazām, jo fiksie varianti nav labi.

Tomēr te jau ir cits stāsts. 

Infekciju slimības tieši tā arī izplatās. Gaisa pilienu infekcijas, piemēram. 

Un ir tā, ka reizēm tas cilvēks ir drusku sasirdzis, nenojauš, ka izplata.

Un reizēm, diemžēl ir tā, ka viņš zina gan, ka ir slims un inficēts un tik un tā viņam vajag kaut kur iet un kādu aplaist. Nu un kas tad tur ir vainīgs?

Infekciju slimības taču tā izplatās, vai ne? Te arī ir kaut kāda inovācija?  

www.cdc.gov/antimicrobial-resistance/causes/index.html

Un nevajag stāstīt, ka pie visa katrs vainīgs pats. Pie daudz kā, bet ne pie visa. Nu kāda ir pilsoņa vaina, ja tuberkulozs vecis aktīvā fāzē ir piežļurbinājis tramvaju?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Atkal atsauce uz transsekusuāļu lapu? www.cdc.gov/std/treatment-guidelines/trans.htm

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, tā viņi dara, pilnīgi nemanāmi ievieš savu zinātni nopietnos zinatniskos avotos. Faktiski izmanto zinātnes autoritāti piesegam.

Tēma, ko VAJADZĒTU apspriest pilsoņiem, zinātniekiem, politologiem un medijiem. Taču ir kaut kādi faktori, kas nosaka to, ka tas nenotiek.

Tēma ir te

iauto.lv/forums/topic/42991-stambulas-konvencijas-logikas-izpausmes-dzive?pnr=2

Agaga Reģ.: 25.07.2007
0 0 Atbildēt

Saslimšanu taču izraisa vīruss, pret vīrusiem zāles ir...  jeb tūliņ izgudrosim😃.🔦🗿

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja:

Volx rakstīja: Antibiotikas var lietot tad, kad vairs nekādi citi līdzekļi nelīdz. Labāk jau nelietot un ja lieto,...

Tās, protams, ir muļķības, jo pie aktīvas tuberkulozes ir jālieto antibiotikas, nevis jāmēģina citas metodes. Nopietnas infekciju slimības ir jāārstē tā, kā to nosaka ārsts, kas zina konkrēto gadījumu, nevis skatoties internetā Berga video.

Volx rakstīja: Antibiotikas var lietot tad, kad vairs nekādi citi līdzekļi nelīdz. Labāk jau nelietot un ja lieto, tad jāatjauno baktērijas, kas dzīvo tava vēdera. Varbūt izklausās jocīgi, bet arī tas ir svarīga mūsu imūnsistēmas sastāvdaļa.

Antibiotikas pie smagas infekcijas ir jālieto, nav tur nekāda - labāk jau nelietot. Tās ir muļķības! Par tā "labajām" baktērijā zarnās, kas ir daļa no organisma pretestības infekcijām - tas ir vispārzināms fakts, ko Bergs pamatoti apraksta daudz vairāk, nekā nepieciešamību lietot antibiotikas. Visi to zin, ka pēc antibiotiku kursa ir jāatjauno zarnās mītošās labās baktērijas.

"Antibiotikas pie smagas infekcijas ir jālieto" var pateikt tikai tas, kurš nejēdz atšķirību starp vīrusiem un baktērijām vai arī vispārzināmajā "Īpašā, manipulatīvā, patērētājam īpaši pieskaņotā veidā" mēģina panākt, lai antibiotikas lietotu vienmēr, bez reālas, ārsta konstatētas vajadzības, vienlaikus nodoršinot, ka kāda kaitīga baktērija, kam nav tieša sakara ar smago vīrusa infekciju, šajā laikā iegūst rezistenci. Vai arī - gluži vienkārši sabojā cilvēka veselību, lai tālāk jau vēršanās pie BigPharma kļūtu par nepieciešamību. 

Kādēļ BigPharma trollis savā naratīvā tomēr neiekļauj, ka "Ērču encefalītam nav specifisku ārstēšanas metožu (antibiotikas šajā gadījumā nepalīdz). "?

 [https://www.spkc.gov.lv/lv/ercu-encefalits]

Vai BigPharma trollim nav zināms, cik daudzi cilvēki uzskata, ka andtibiotikas der visām infekcijām un vēl profilaktiski, tieši dēļ tādiem BigPharma troļļiem?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

antibiotikas pret vīrusiem nepalīdz. Bet tās palīdz pret daudzām blakusparādībām. 

Kā biedrs bigpharma fans - bradipussi ārstēs hlamīdijas bez antibiotikām?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu esi melīgs idiots. Es iebilstu pret naratīvu, ko tavs melubrālis stumj, ka antibiotikas ir jālieto vienmēr pie visām (kas ietver vīrusus) infekcijām un nekad neesmu teicis, ka antibiotikas NAV jālieto NEKAD. Tieši tāpat par vakcīnām. Tie ir efektīvi medikamenti, kas ir lietojami konkrētām vajadzībām, bet to nepareiza lietošana IR kaitīga veselībai!

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 0 Atbildēt

darklight rakstīja: Ar to alkoholu ir interesanti. Tiem, kas lej iekšā katru dienu, tādas parastas infekcijas nemaz baigi klāt neķerās. Un zinu cilvēkus, kas pēc atmešanas pirmo gadu slimo vienā laidā. Vēlāk gan imunitāte atkal pieaug un veselība uzlabojas.

tas ir mīts, ka alkoholiķi, bomži neslimo. Kad nomirst kāds bomžs vai lkoholiķis nevienā avīzē par to neraksta. Kad nomirst alkoholiķis visi saka - "nodzērās". Un pat sekciju neviens netaisa.

Gluži tāpat kā volx, bradipussi un citi berga fani nemaz nezin, ka 100 viņējie nomira.

Bet to, ka viens nesaslima vai izārstējās, to viņi visi zin un min kā piemēru.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu esi malīgs idiots. Es NEKAD neesmu bijis un nebūšu Berga fans.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Un alkoholiķis?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Par to Laima slimību Bojāram TV 2 raidījumi bija.

Cik atceros, viena no izteiktajām un turpat apstrīdētajām domām bija, ja gadījies dabūt ērci, uzreiz, bez nekādas pleķu un simptomu gaidīšanas uzreiz lietot antibiotikas pret borēliju (tā ir baktērija, ne vīruss kā ērču encefalītam, baktērijas nīdē ar antibiotikām).

Vēl ir ērlihoze - ap divdesmit infekciju gadā, tularēmija, Q drudzis, babezioze pārsvarā suņiem.

medicine.lv/raksti/kadas-slimibas-parnesa-erces-un-ka-sevi-no-tam-pasargat-video-f2fdf1a756

www.spkc.gov.lv/sites/spkc/files/data_content/infografika_erces1_0.pdf

Volx rakstīja: Tava organismā ir 160 vitamīni un aminoskābes un ja tev ir traucēta vielapmaiņa veidojas šo minerāļu deficīti.

Atrodi kļūdu.

Es te rakstīju par to ka, piemēram ērces, pārnēsā gan vīrusu, ērču encefalīta vīrusu, gan bakteriju, borēliju, Laima slimības ierosinātāju.

Bradypus rakstīja:"Antibiotikas pie smagas infekcijas ir jālieto" var pateikt tikai tas, kurš nejēdz atšķirību starp vīrusiem un baktērijām ....

Saruna par tuberkulozi vispār sākās tāpēc, ka te vienam bergietim ir īpaši uzskati par infekcijām vispār.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, viņa uzskati gan nav tik radikāli un kaitnieciski, kā tavējie. Tieši tu šeit "Īpašā, manipulatīvā, patērētājam īpaši pieskaņotā veidā" stāsti, ka antibiotikas ir universāli labas un tās jālieto pie jebkuras infekcijas slimības. Tieši to pašu noziedzīgo naratīvu tu stum par vakcīnām, klaji ignorējot obligāto "ZĀĻU NEPAMATOTA LIETOŠANA IR K AITĪGA VESELĪBAI!", ko BigPharma ražotāji ir piesiesti drukāt uz iepakojuma, bet tādi BigPharma troļļi kā tu var mierīgi ignorēt.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja:

Volx rakstīja: Antibiotikas var lietot tad, kad vairs nekādi citi līdzekļi nelīdz. Labāk jau nelietot un ja lieto,...

Tās, protams, ir muļķības, jo pie aktīvas tuberkulozes ir jālieto antibiotikas, nevis jāmēģina citas metodes. Nopietnas infekciju slimības ir jāārstē tā, kā to nosaka ārsts, kas zina konkrēto gadījumu, nevis skatoties internetā Berga video.

Volx rakstīja: Antibiotikas var lietot tad, kad vairs nekādi citi līdzekļi nelīdz. Labāk jau nelietot un ja lieto, tad jāatjauno baktērijas, kas dzīvo tava vēdera. Varbūt izklausās jocīgi, bet arī tas ir svarīga mūsu imūnsistēmas sastāvdaļa.

Antibiotikas pie smagas infekcijas ir jālieto, nav tur nekāda - labāk jau nelietot. Tās ir muļķības! Par tā "labajām" baktērijām zarnās, kas ir daļa no organisma pretestības infekcijām - tas ir vispārzināms fakts, ko Bergs NEpamatoti apraksta daudz vairāk, nekā nepieciešamību lietot antibiotikas. Visi to zin, ka pēc antibiotiku kursa ir jāatjauno zarnās mītošās labās baktērijas.

Es rakstīju tā.

Nu, vismaz pierakstītu lapu sagaidi, tad varbūt arī nepaskatīsies, ko es esmu vai neesmu rakstījis. 

Bradypus rakstīja:   stāsti, ka antibiotikas ir universāli labas un tās jālieto pie jebkuras infekcijas slimības. .

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Precīzi - tieši to jau saku, tu "Īpašā, manipulatīvā, patērētājam īpaši pieskaņotā veidā" saki, ka "Antibiotikas pie smagas infekcijas ir jālieto, nav tur nekāda - labāk jau nelietot."

Un to daļu, ka antibitoikas nepalīdz pie vīrusu infekcijēm, neskatoties uz smagumu, jau noklusē. Tieši tāpat, kā to nākamo daļu, ka antibiotikas ir lietojamas TIKAI pēc ārsta nozīmējuma un precīzi pēc noteiktās shēmas - bet tu, kā jau BigPharma trollis reklamē pašārstēšanos.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nopietnas infekciju slimības ir jāārstē tā, kā to nosaka ārsts, kas zina konkrēto gadījumu, nevis skatoties internetā Berga video.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Cik var to suudu bezgalīgi stumdīt- lai objektīvi izvērtētu a/b lietošanas nepieciešamību, ieteicams kādureiz personīgi nonākt tādā stāvoklī.Kad ir dsā pilnīgā un ka tu tu sprāgsti nost un vispār nezini ko tev tagd darīt.Lietot tikai tad, kad cits nekas nelīdz- nu prottams,labāk aiziet vizītē pie kārtējā dr.Loha un kādu laiku vaig paņemt aizvaig kaut kādus bezrecepšu suudus, lai pēc tam pēc iespējas ilgāk (pats par savu naudu un tērējot savu laiku/nervus) cīnītos ar ielaistām problēmām.

Kurš vispār dablaijoejobs vispār var atļauties lietot a/b bez bez paralēlas probiotiķu rīšanas.Cits "jautājums", ka nezin kā to rīšanu saskaņot un ka žēl ir tos suuda pārdesmit eur. 

Sauļoties Dē vitamīna ieguvei- kā tad,jā.Reku vesela rinda cilvēku, kuriem pie viņu "veselības komplekta" sauļošanās vispār ir problemātiska vai pat nav ieteicama vispār.Kā arī, dalbaijoēbu labad ir "ārstiem" aizmirsies atgādināt, ka a/b lietošanas laikā "sauļoties" ir samērā bīstami!

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Melo. Neviens te neizsaka melnbaltus pazīmējumus. Ievērojot veselīgu dzīvesveidu arī noturība pret infekcijām ir augstāka. Tavs troļļkolēģis redz pat negribot izpļāpājās, pasakot ka vakcīnu pētījums ir nederīgs, jo grupai ir... izvēlēti cilvēki ar veselīgāku dzīvesveidu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Tik te ir tāda sabiedriskās veselības problēma - arī nepavisam ne tik veselīgi indivīdi saklausās šos stāstus un notic, ka uzreiz viss būs. Atsauces uz to, ka smagi slimot var arī pavisam jauni un veselīgi ļaudis, jau saliku iepriekšējā postā.

Vienā Berga video bija bildes ar visādām kaitēm, tur bija arī bilde ar sarkanu pleķi. Protams, ka no nepareizas ēšanas un pārmēru cukura lietošanas, no kā cita!

Un ja nu no Laima slimību izraisošās borēllijas?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu ko tu tirs arvienvārdsakot... Borēlijas konstatē ar asins analīzēm pēc ĢĀ nozīmējuma, tieši tāpat, kā Covid riska fakstorus. Pārstāj sludināt pašārstēšanos. Tieši tavus stāstus saklausījušies indivīdi rij antibiotikas profilaktiski un vakcinējas pēc politķu nozīmējuma.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vēl joprojām - badosies D Kurš diez badojās?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

650 rakstīja: Cik var to suudu bezgalīgi stumdīt- lai objektīvi izvērtētu a/b lietošanas nepieciešamību, ieteicams kādureiz personīgi nonākt tādā stāvoklī.Kad ir dsā pilnīgā un ka tu tu sprāgsti nost un vispār nezini ko tev tagd darīt.Lietot tikai tad, kad cits nekas nelīdz- nu prottams,labāk aiziet vizītē pie kārtējā dr.Loha un kādu laiku vaig paņemt aizvaig kaut kādus bezrecepšu suudus, lai pēc tam pēc iespējas ilgāk (pats par savu naudu un tērējot savu laiku/nervus) cīnītos ar ielaistām problēmām.

Kurš vispār dablaijoejobs vispār var atļauties lietot a/b bez bez paralēlas probiotiķu rīšanas.Cits "jautājums", ka nezin kā to rīšanu saskaņot un ka žēl ir tos suuda pārdesmit eur. 

Sauļoties Dē vitamīna ieguvei- kā tad,jā.Reku vesela rinda cilvēku, kuriem pie viņu "veselības komplekta" sauļošanās vispār ir problemātiska vai pat nav ieteicama vispār.Kā arī, dalbaijoēbu labad ir "ārstiem" aizmirsies atgādināt, ka a/b lietošanas laikā "sauļoties" ir samērā bīstami!

Ir viens klients, kam alerģija uz UV starojumu, bet kas tad tur atkal vainīgs? Pie mums sekta daudzi šito atzīmē, ka vairs neapdeg un viegli panes ilgu atrašanos saulē. Un kā jau tu nojaut, tad sektanti visādus smāķus nelieto. Arī es esmu galīgi melns un tie krēmi nav bijuši vajadzīgi.

Bet AB lietojot nevar atrasties saulē, to gan pirmo reizi dzirdu.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Ir atsevišķi medikamenti (tai skaitā atsevišķi antibiotiķi (piem. doksiciklīns)), kurus lietojot, jāizvairās no tiešas saules. 

Saki, ka ēšana var izmainīt ādas tipu?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Jā, tādas liecības ir. Berijs arī vislaik staigā apkārt sarkans, bet arī saka, ka tas nav apdegums, bet ādas tips(Īru) Viņš dzīvo Tenesī( tur ir riktigas vasaras) un UV lidzekļus nelieto.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā, tieši tā, ir norādījums a/b lietošanas laikā nelīst saulē.Vai vismaz piesargāties.Alerģija uz sauli- kā diez TO var ar uzturu "izārstēt"? 

Un kā te tagad izspriest, kurš  sektants, un kurš vnk par sevi nerupējas,kurš suudus ēd un vēl sazin ko- ja viņam vienkārši iekož "īstā" ērce.Viņš to nepamana,ārsts(-i) izrādās lohs(-i).Kamēr viņš nonāk pie tā "īstā ārsta", kurš viņam beidzot nozīmē to analīzi.Tur ja ir krietni ielaists un laiks padrirsts- pat ar vienu antibiotiku būs par maz.Gribēs dzīvot- būs jāēd uzreiz divas vai pat trīs/dažādas.Nevis ka izvilks ar ķiploku diētu un/vai veselīgu uzturu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Alerģija uz sauli ir parasts organisma signāls, ka vielmaiņa nav OK. Visas ekzēmas, izsitumi utt.   liecina par deficitiem. Tie gluži nerodas uz līdzenas vietas, bet rodas no tavas veselīgas diētas.

Es vēlreiz saku - cilvēki, kas ir sektā, atzīmē šo neapdegšanu ar sauli. Iepriekš arī viņi cinijušies ar šo problēmu, tagad - nē.

Tev taka Raimondam ik pa laikam jāatgadina, ka sektā neslimo ar infekciju slimībām.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Klau, nu var jau viskautko drirst, bet ja sarunu/runā,tomēr vajajadzētu kaut ko arī no "otras puses" uzklausit. Bergs tur kko drirsa 2x6min, bet tā arī nepastāstīja par to, kas ir L-slimības ierosinātājs un kā īsti tas vairojas cilvēka organismā.Cik ilgi tev jāēd ķiploki un ko tu kurā dienā "jutīsi". Pēc tā es secinu, ka ARĪ viņš ir vismaz daļējs Lohs,tieši tāpat, kā krietna daļa LV "ārstu".

Reku nupat ienāk sūdzības, ka Asstrologa pakalpojumi LVijā maksājot pārāk dārgi,jo 100eur vairs ne katram loham ir pa kabatai.Tātad kādi "sekotāji" arī pie tiem stāv rindā.

Nepareiza vielumaiņa? Jebkurš (arī tas pareizais) var saulē pārcepties un dabūt ādas vēzi, jeb vismaz saulesdūrienu vai kaut kādu dzimumzīmju novirzi.Infekciju slimībām neslimo?? Jebkuram jebkas var iekost un kaut kādu jebkādu citādu faktoru ietekmē viņam var izmainīties organisma aizsargspējas.Pat ja viņš ir vesels un 6x dienā neēd suudus.Jaunam loham viens, bet vecākam pavisam kas cits.Tu ja pliks gulēsi saulē katru dienu pa 12h/diennaktī, drīzvien suudi būs pat ar visu to veselīgo vakarēdienu.Neviens kaut cik daudzmaz saprātīgs cilvēks tā nedarīs, pat ne lai kādam ko tīšām "pierādītu".

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Uz veselīgajiem bergistiem dermatologu ieteikumi pārāk neaizrauties ar Sauli,sevišķi noteiktās dienas stundās, laikam neattiecas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tieši tā, viss ir otrādi - ieteikums ir atrasties saulē. Cik reizes jāsaka, ka sektanti neapdeg saulē? Tas jau būtu jocīgi šita darīt. Man pašam šādas izteiktas problēmas ar ādu nav bijušas arī iepriekš, bet vienu gan esmu piefiksējis - es šogad ne reizi vēl neesmu uzlicis saules brilles. Atceros agrāk aizbraucu uz Gruziju un uzreiz meklēju kur var nopirkt saulenes, jo bija jāstūrē. Tagad mierīgi uzliek keponu un to sauli nemana.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, bet tie dermatologi taču saka, ka nav labi ar to Sauli par daudz aizrauties.

Ko nu, klausīt tos dermatologus vai ne?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

bradipussi  galvenais bigpharma fans teiks, ka dermatologus apvieno slepena organizācija - Big Derma, kuru uzdevums ir visiem cilvēkiem sabojāt ādu, lai varētu noraut peļņu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tieši tas pats kas ar Bergu - tie dermatalogi saka to slimiem cilvēkiem. Bergs tak arī neliek dzert čupam piedevas, tikai tiem, kas sirgst.

Tavuprāt cilvēce visus šos tūkstošus gadu ir slēpusies no saules?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Tavas "loģiskās" domas nav loģiskas.

Tu esi tā ietekmējies no Berga, ka jau kompilē it kā loģiskas domas un faktus ar pilnīgi neatbilstošām domām un faktiem un iegūsti pilnīgi aplamus secinājumus.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Piemēram?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

A kas man būtu jādara, lai es kkā pieslīpētos? Jāstāsta, ja cilvēkam no rīta līdz vakaram nekustas mute, tad tā ir badošanās. Jaslēpjas no saules, jo D vitamīns nav vajadzīgs. Jaslavē rapšu eļļa un jāiesaka ēst katru dienu čipšus? Jāskaita kalorijas un īpaši jātrenējas? Neperciet saldo krējumu, bet mazkaloriju jogurts gan ir labs. Augu burgeri ipaši uzlabo veselību. Nu kkā tā?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nu, vispirms jābeidz dzīvot Bergā! Tu tak esi pārņemts no viņa!

Tad pamazām vajadzētu apgūt zinātnes loģikas pamatprincipus.

Nu, piemēram kaut vai to, ka sarkanam pleķim uz ādas var būt vairāki iemesli.

Klepum var būt vairāki iemesli. Tie klepi paši arī ir dažādi.

Infekciju slimības izraisa vīrusi, baktērijas vai sēnītes.

Un vēl daudz ko. Piemēram, nevar ar vienu metpdi ārstēt visu.

Arī jauni un ļoti veseli cilvēki var saslimt.

Nevajag sajaukt paša cilvēka atbildību par sevi, visi mēs te kaut ko grēkojam ar pilnīgi konkrētu tuberulozu veci, ak spižļurbija tramjaju vai kretīnu, kurš ģimenes ārstei faktiski iešpļauj/ieklepo sejā, zinot ka inficēts. Nevajag te pīt klāt paša vainu un vāvuļot, ka, phe, kaut kāda infekcija, laikam veselīgi neēd!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

"Piemēram, nevar ar vienu metpdi ārstēt visu."

Ko nu tagad muldi - pirms mirkļa taču tev visām infekcijām antibiotikas vajadzēja.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nē, es rakstīju šitā te - Nopietnas infekciju slimības ir jāārstē tā, kā to nosaka ārsts, kas zina konkrēto gadījumu, nevis skatoties internetā Berga video.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Melo, tieši to tu NERAKSTĪJI. Tieši tu rakstīji, ka antibiotikas ir jālieto profilaktiski un pie jebkuras infekcijas. Jāvakcinējas ir visiem pēc politiķu uzsaukuma, neizvērtējot konkrēto gadījumu u.t.t.

Izvērtēts un ārsta noteikts medikamentu pielietojums ir tieši tas uz ko uzstāju es, bet tu un tavi troļļkolēģi ar izmisīgiem meliem cenšas noliegt.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Nē, es rakstīju, ka Bojāra raidījumā viņi apskatīja vairākas stratēģijas, ka ārstēt Laima boreliozi un VIENA NO TĀM, kas TURPAT ARĪ TIKA APSTRĪDĒTA, bija tāda, ka , negaidot pleķus un Laima slimības simptomus, uzreiz lieto antibiotikas.

Turpat, tajā pašā vai nākamajā komentārā es ieliku atsuaci uz ērču pārbaudes rezultātiem, Laima slimības ierosinātājs tika atrasts 23 procentos pārbaudīto ērču 2023.gadā. Vai 2022.gadā.

Tādējādi saprotams, ka tās ārstēšanas vai profilakses stratēģijas ir dažādas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Atkal! Es tak tev vislaik saku, ka sektanti neslimo ar infekciju slimībām.Tu esi pakurls? Citas ārstešanas metodes ir simptomu ārstešana, ne cēloņa.

Tieši tas pats ar sauli. Kā gan es varētu kko pārsauļoties, ja sektanti neapdeg? Kā neapdegot var pārsauļoties? Tad jau var pārelpoties arī?

Vai tu uzskati, ka dabiski ir klepot un sēdēt istabā?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Starp city - var.

Hyperventilation: Symptoms, Causes, Treatment.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ja, tas nav nekas neparasts pilns YT ar šo paradoksu par UV

youtu.be/5nJNTKqLbs8?si=7fof0ekYrpq1kmK-

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Visas slimības ir tikai galvā. Tās neeksistē. Cilvēks izdomā, ka ir slims, tāpēc slimo.

Vienīgais pareizais veids ārstēties ir "Fortnite".

Ja esi saslimis, piemēram, vēzis, uzliec VR brilles, ielādē spēli fortnite, un tur ej pie ārsta. Viņš izārstēs it kā tavu personāžu, bet izārstēsies arī tu pats. Atšķirībā no Big Medicine, Big Pharm, Big Orto, Big Dental, Big politico un Big Teraphy tur, spēlē,  ārsti var dabūt jebkādu tehnoloģiju.

Man izārstēja vēzi ziniet kas?Čārlzs Darvins, bet man draugam bija hlamīdijas un viņu izārstēja - Luijs Pastērs.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja:

raimondsm rakstīja: Par to Laima slimību Bojāram TV 2 raidījumi bija.

Cik atceros, viena no izteiktajām un turpat apstrīdētajām domām bija, ja gadījies dabūt ērci, uzreiz, bez nekādas pleķu un simptomu gaidīšanas uzreiz lietot antibiotikas pret borēliju (tā ir baktērija, ne vīruss kā ērču encefalītam, baktērijas nīdē ar antibiotikām).

Vēl ir ērlihoze - ap divdesmit infekciju gadā, tularēmija, Q drudzis, babezioze pārsvarā suņiem.

medicine.lv/raksti/kadas-slimibas-parnesa-erces-un-ka-sevi-no-tam-pasargat-video-f2fdf1a756

www.spkc.gov.lv/sites/spkc/files/data_content/infografika_erces1_0.pdf

Volx rakstīja: Tava organismā ir 160 vitamīni un aminoskābes un ja tev ir traucēta vielapmaiņa veidojas šo minerāļu deficīti.

Atrodi kļūdu.

Es te rakstīju par to ka, piemēram ērces, pārnēsā gan vīrusu, ērču encefalīta vīrusu, gan bakteriju, borēliju, Laima slimības ierosinātāju.

Bradypus rakstīja:"Antibiotikas pie smagas infekcijas ir jālieto" var pateikt tikai tas, kurš nejēdz atšķirību starp vīrusiem un baktērijām ....

Saruna par tuberkulozi vispār sākās tāpēc, ka te vienam bergietim ir īpaši uzskati par infekcijām vispār.

tūlīt galvenais bigpharma fans - bradipussi, pierakstīs, ka šos vīrusus un baktērijas var iznīcināt, dzerot Amoliņa tinktūru, kura maksā 32 EUR. Vai aiziet pie Zilupes Martas, kura var noņemt jebkuru vīrusu par 50 EUR lielu ziedojumu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Atkal tupi melo, jo nekas cits neatliek.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti