- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bradypus rakstīja: Tu esi BigPharma trollis, kam nepieciešams visus pārliecināt , ka tikai BigPharma politmedicīna ir zinātne un viss ārpus tās - "alternatīvā".
Atbildi uz 2 jautājumiem: 1) Kāpēc tu domā, ka alternatīvā "medicīna" nav bigpharma? Lūdzu paskaidro? 2) Kur ir robeža starp bigpharma un alternatīvo? Es eju uz aptieku un pērku kaut ko. Kā man zināt - dotais preperāts ir bigpharma, vai nē? 3) en.wikipedia.org/wiki/Sports_medicine sporta medicīna ir - atzīta medicīnas specialitāte (ar līdzīgu apmācību un standartiem kā citām medicīnas specialitātēm vai apakšspecialitātēm). Lielākajā daļā valstu, kur sporta medicīna tiek atzīta un praktizēta, tā ir ārsta (neķirurģiska) specialitāte, bet dažās (piemēram, ASV) tā var būt arī ķirurģiska vai neķirurģiska medicīnas specialitāte, kā arī specialitātes joma primārajā aprūpē. Citos kontekstos sporta medicīnas joma aptver gan medicīnas speciālistus, gan sabiedrotos veselības aprūpes speciālistus, kas strādā sporta jomā, piemēram, fizioterapeitus, sporta trenerus, podologus un vingrošanas fiziologus. [1]
Bradypus rakstīja: Ko tu kretīn, atkal melo. Tās ir TAVAS definīcijas, kuras tu mēģini man piedēvēt. Mana minētā sporta medicīna NAV oficiāla (t.i. BigPharma politiķu atzīta) medicīna. Jā tā ir zinātniska - bet izmanto metodes, ko tava politmedicīna atsakās apstiprināt un neatzīst par oficiālam. Tieši par to jau ir runa - nevajag ar kārtējiem meliem sagrozīt manis teikto. Laikam beidzot apskatījies, kas ir Orto klīnika, jo pirms tam jau izpļūtījies, nesaprotot pats, par ko runā. Jā man ir pieredze ar viņiem - tai skaitā ar metodēm, par kuru izmantošanu ir jāparaksta ļoti interesanti papīri, kas skaidri pasaka, kādi ir tevis aizstāvētās BigPharma politmedicīnas mērķi. Turpat pāri ielai TOS, ir iespēja izbaudīt oficiālo medicīnu un par milzīgiem budžeta līdzekļiem kļūt par pastāvīgo pacientu. Jā - tās "ārstēšanas" izmaksas, kas par ilgstošu mocīšanu tiku uzliktas uz nodokļu maksātāju pleciem, kopumā ir lielākas, nekā nācās samaksāt par privātu ārstēšanu. Protams, neaizmirstot, apgalvot, ka ārstēšana ir "par velti". Tikai tavos melos mani iebildumi ir pret zinātni, lai gan es ļoti skaidri esmu teicis un neskaitāmas reizes atkārotjis, ka BigPharma ir politmedicīna, nevis zinātne.
orto klīķnika: orto.lv/ ārstu saraksts - traumatologs, ortopēds, ķirurgs, radiologs, reimatologs... tu esi debils? Tie taču visi ir ārsti no bigpharma!!!
Bradypus rakstīja: Protams, ka "nav skaidra", jo saimnieki liek ar lieliem meliem to "izpludināt". "Alternatīvā" ir pavisam vienkārša - jebkas, kam nav izdevies uzlikt politiķu ķepu. Protams, tādiem kā tev, ir uzlikts pienākums mēģināt propagandēt, ka "alternatīva" ir nezinātniska u.t.t.
Kam nav uzlikuši ķepu? Ekstrasensiem, vārdotājiem, zīlniekiem, astrologiem? Cik tālu iet uz medicīnas pusi? Pēc tava rakstītā izriet, ka visa privātā medicīna neietilpst bigfarma? Kā ar zālēm? Vai aptiekā pirktās zāles ir bigpharma? Vai tikai zāļu tējas centrāltirgū ir īstās zāles? Paskaidro, lūdzu, jo man nav skaidrs. Kā zināt vai konkrētai klīnikai ir uzlikta politiķu ķepa?
Volx rakstīja: youtu.be/jIBGrxj6EJM?si=aljH6Fbo3dgdSn2v youtu.be/1lqlL5LlQtI?si=-h0aEdfHYOvypdUt Dr.Bergam ir pašam bijusi Laima slimiba
Ā,ja, labi, šo noteikti paskatīšos.Vienu laikam esmu kādreiz jau skatījies.Tam draņķim gan ir tāda svarīga nianse- KAD nu kuram pacientam tas tiek konstatēts,pēc cik ilga laika kopš inficēšanās.Ja tie ir gadi- sekas var būt ļoti sliktas.Pie mums pirms pārdesmit gadiem par to lietu vispār reti kurš Ārsts bija dzirdējis.Jo tak na/uj viņiem lieki izglītoties un "lasīt intereneta baumas", ja lohi tāpat stāv garā rindā un galvas klanīdami ir gatavi samaksāt/Par! Tradicionālmedicīniskie ameoriķānu ārsti izsenis ir bijuši šīs sērgas cīnītāju pašā Priekš galā, taču nekādu ticamu izeju tā arī nav atraduši.Ieskaitot bezjēdzīgas tūkstošiem vērtas kārtējo brīnumzāļu kūres.Daļa no kurām izmisušajiem pacientiem neatgriezeniski sabojāja visu atlikušo organismu.Tāpēc tagad jau kādu laiku ir pārmetuši ādu un atgriezušies pie uzturošas terapijas un veselīga dzīvesveida rekomendācijām. Kovida laikā šīs sērgas skartie amerikāņi aktīvi interesējās- vai viņiem tagad būtu "ieteicams" potēties.Bet neviens tas diplohmētais eerglis viņiem tā arī neko konkrētu neatbildēja.Nerunājot kur nu vēl par pērkamo LV medprostitūtu kopkori.
Volx rakstīja: Tava organismā ir 160 vitamīni un aminoskābes un ja tev ir traucēta vielapmaiņa veidojas šo minerāļu deficīti.
Atrodi kļūdu.
Bradypus rakstīja: Ko tu kretīn, atkal melo. Tās ir TAVAS definīcijas, kuras tu mēģini man piedēvēt. Mana minētā sporta medicīna NAV oficiāla (t.i. BigPharma politiķu atzīta) medicīna. Jā tā ir zinātniska - bet izmanto metodes, ko tava politmedicīna atsakās apstiprināt un neatzīst par oficiālam. Tieši par to jau ir runa - nevajag ar kārtējiem meliem sagrozīt manis teikto. Laikam beidzot apskatījies, kas ir Orto klīnika, jo pirms tam jau izpļūtījies, nesaprotot pats, par ko runā. Jā man ir pieredze ar viņiem - tai skaitā ar metodēm, par kuru izmantošanu ir jāparaksta ļoti interesanti papīri, kas skaidri pasaka, kādi ir tevis aizstāvētās BigPharma politmedicīnas mērķi. Turpat pāri ielai TOS, ir iespēja izbaudīt oficiālo medicīnu un par milzīgiem budžeta līdzekļiem kļūt par pastāvīgo pacientu. Jā - tās "ārstēšanas" izmaksas, kas par ilgstošu mocīšanu tiku uzliktas uz nodokļu maksātāju pleciem, kopumā ir lielākas, nekā nācās samaksāt par privātu ārstēšanu. Protams, neaizmirstot, apgalvot, ka ārstēšana ir "par velti". Tikai tavos melos mani iebildumi ir pret zinātni, lai gan es ļoti skaidri esmu teicis un neskaitāmas reizes atkārotjis, ka BigPharma ir politmedicīna, nevis zinātne.
orto klīķnika: orto.lv/ ārstu saraksts - traumatologs, ortopēds, ķirurgs, radiologs, reimatologs... tu esi debils? Tie taču visi ir ārsti no bigpharma!!!
Bradypus rakstīja: Nu šis ir tāds uzskatāmākais piemērs. Otra puse - neatļaut (var apiet pēc pacienta vēlmes) vai aizliegt tos, kas runā pretī un negrib iekļauties BigPharma shēmā. Vēl jau ir interesanti paskatīties cik liels daļa kompensējamo medikamentu ir pastāvīgi lietojamie - t.i. nevis izārstēšanai, bet hronisku pacientu regulārai barošanai.
Tu man nevis propagandu mal, bet konkrētus piemērus. No tavas atbildes izriet, ka tikai kompensējamie medikamenti un maksas privātklīnikas? Pārējie nav? Kas ir Bigpfarma, kas nav? Atkal nevari atbildēt?
raimondsm rakstīja: Par to Laima slimību Bojāram TV 2 raidījumi bija. Cik atceros, viena no izteiktajām un turpat apstrīdētajām domām bija, ja gadījies dabūt ērci, uzreiz, bez nekādas pleķu un simptomu gaidīšanas uzreiz lietot antibiotikas pret borēliju (tā ir baktērija, ne vīruss kā ērču encefalītam, baktērijas nīdē ar antibiotikām). Vēl ir ērlihoze - ap divdesmit infekciju gadā, tularēmija, Q drudzis, babezioze pārsvarā suņiem. medicine.lv/raksti/kadas-slimibas-parnesa-erces-un-ka-sevi-no-tam-pasargat-video-f2fdf1a756 www.spkc.gov.lv/sites/spkc/files/data_content/infografika_erces1_0.pdf
Volx rakstīja: Tava organismā ir 160 vitamīni un aminoskābes un ja tev ir traucēta vielapmaiņa veidojas šo minerāļu deficīti.
Atrodi kļūdu.
Pārskatīju Dr.Berga ieteikto ķiploku ēšanas instrukciju, nujā, tas ir nopietni.1kārt jau Uzticību raisa tas, ka tiem zinošākajiem ieteicējiem parasti "aizmirstas" pieminēt itin vienkāršus pamat faktus. Kas īsti ir šīs slimības ierosinātājs, cik ilgi tas dzīvo cilvēka orgānismā un KĀ tas vairojas.Cik ir tā suuda inkubācijas periods un kāpēc "21 dienas" antibiotiku kurss ir fufelis jau pēc būtības.Un ar ko (būtiski!) atšķiras preventīva ķiploku diēta nedēļu pēc beidzamā mežparka apmeklējuma no daudzajiem gadījumiem ar gadiem ilgu (Ārstu nekonstatētu) infekciju.Un kā tas iet kopā ar daudzu LV "ārstu" pataloģisko ieradumu mērdēt pacientu ar bezrecepšu medikamantiem, vienlaikus muldot suudu par antibiotiku kaitīgumu. Tad jau drīzāk palasīt kādus izrakstus no slimības vēstures: www.lymedisease.org/members/lyme-times/special-issues/lyme-book-reviews/kris-newby-bitten/
Bradypus rakstīja: Nu re, kā aizstāvi politmedicīnu. Saraksta doma jau konceptuāli ir laba. Tikai pārstāj melot, ka to, ko tajā sarakstā liek un tie, kas izlemj, kuras zēles "neārstē" ir zinātnieki, nevis korumpēti ierēdņi. Neaizmirsti, ka Hitlera idejas arī bija cēlas un eigēniskas visnotaļ zinātniskās programmas zēla un plauka. Medicīna varas paspārnē nu nekādi nav tik jauka, kā tev saimnieki liek pasniegt.
parādi citātu, kur es aizstāvu politmedicīnu, nevis medicīnu un tās sasniegumus
Bradypus rakstīja: Nu re, kā aizstāvi politmedicīnu. Saraksta doma jau konceptuāli ir laba. Tikai pārstāj melot, ka to, ko tajā sarakstā liek un tie, kas izlemj, kuras zēles "neārstē" ir zinātnieki, nevis korumpēti ierēdņi. Neaizmirsti, ka Hitlera idejas arī bija cēlas un eigēniskas visnotaļ zinātniskās programmas zēla un plauka. Medicīna varas paspārnē nu nekādi nav tik jauka, kā tev saimnieki liek pasniegt.
ar zāli x no 10 cilvēkiem izārstējas 2, ar zāli y no 10 cilvēkiem izārstējas 3, ar zāli z no 10 cilvēkiem izārstējas 8 no 10, BEZ ZĀLĒM izārstējas 3 no 10. Kuras zāles ārstē, kuras neārstē?
raimondsm rakstīja: Izdomaju reklāmu pret cukura lietošanas ietekmi uz veselību. 1.aina. Vecāki strādā ilgas stundas Maksā kredītus, būs jāmaksa divdesmit gadus. Darbs nebeidzas piecos vakarā. 2. aina. Bērns pie vecmāmiņas. Vecmāmiņa citādi mīļa un jauka, apčubina to mazdēliņu, bet pasista un pastulba uz ēšanu, saldumiem un lutināšanu. 3, aina. Mazdēliņam liekais svars, komfjūters, palnšete, mobilais, spēlītes. Baseina, sporta laukuma ciematā nav. Sīkais patizls, komandā neņem. Vecākiem nav laika, kad ir - paši grib atpūsities un gulēt. Kredīts. Drusku apnika. un tā tālāk. desmitā aina. Riktīgs liekais svars, asinspiediens utt. -------------------------- fonā laiku pa laikam parāda kadrus no citādi dzīvojošas ģimenītes.
Tūlīt bradipussi un volx xāks rakstīt: "Kāpēc nepiemini Big Sugar organizāciju, kas lobē cukura ražotājus? Politcukuru? Politikā sēž cukura ražotāju pārstāvji un lemj kuru cukuru norakt."
Bradypus rakstīja: Tu jau melo, ne es. Es tikai norādu uz to, kas nekur jau sen netiek slēpts - mRNA vakcīnas neradīja imunitāti, tikai aizsargāja indivīdu no smagas slimības formas. Bet politiķi meloja par pūļa imunitāti, grūda vakcīnas tiem, kam covid nebija bīstams un nevakcinēja riska grupu.
Parādi, kur pierakstīts, ka vakcīnas NEVEIDO pūļa imunitāti.
Bradypus rakstīja: Nu diezgan jau laba pieeja - iedot piemēru, kas apstiprina MANU viedokli. Kontrolgrupu ir iespējams atlasīt, kaut ko neņemot vērā un pasludināt rezultātus par patiesību. Un kura tad ir tā rupjā kļūda tevis piesauktajā pētījumā? Tā, ka dzīvesveidam IR nozīme imunitātes stiprināšanā, lai vai kā tu šeit tieši to noliedz? Turpini. Tev labi sanāk. Skaties, ka nesaņem uzteikumu no BigPharma. :D
Kāpēc tu domā, ka tu viens esi gudrs, visi pārējie ir idioti, kas negrib nopelnīt naudu, negrib kļūt slaveni, atpazīstami un visus nogalināt? Ja kāds atrastu veidu, kā uzvarēt covid efektīvāk par vakcīnām, viņš taču kļutu slavens un bagāts. Bet ja reiz neatrada, tad bagāti palika citi.
Bradypus rakstīja: Jau parādīju. Tev nepalīdz - vienmēr izdomāsi kaut kādu alternatīvo definīciju.
es tev atsūtīju 2 publikācijas no 2 dažādiem autoriem un 2 dažādiem zinātniskiem žurnāliem, kur rakstīts , ka Covid vakcīnas nepasargā no saslimšanas BET tas ir vienīgais veids, kā sasniegt pūļa imunitāti. Tavos rakstos no "māmiņu kluba" portāla rakstīts - Covid vakcīnas nepasargā no saslimšanas, tāpēc ievērojiet distanci tik un tā" Atšķirību redzi?
Bradypus rakstīja: Kā manipulēt? Jau krietnu laiku PIRMS vakcīnām "alternatīvie" pētnieki atrada korelāciju kā ar asins analīzēm noteikt riska pacientus. BigPharma to itkā ignorēja, ne noliedza ne atzina. Un kas traucēja pēc neatzītām pazīmēm atlasīt kontrolgrupas pacientus tā, lai pēc atzītajām tā būtu objektīva? Maucam vakcīnas tiem, kam covid nav bīstams un nevakcinējam riska grupu (ak jā - tieši tādu pieeju pēc tam ar šīm vakcīnām realizēja mūsu politvakcinētāji, bet tā jau ir tikai sakritība ar manu teoriju, jo sakritībām ir jātic, vai ne?) un vakcīnas uzrāda brīnumrezultātus - visi vakcinētie slimo viegli (jo jau pirms vakcinēšanas bija zināms, ka tā būs).
Neviens netaisīs eksperimentu uz 8 miljardiem cilvēku. Tad jau arī visiem jaundzimušajiem var ņemt DNS testus un pārbaudīt uzņēmību pret slimībām un taisīt vakcīnas tikai riska bērniem. Protams, ka farmkompānijas priecātos, jo tie DNS testi nestu lielāku pelņu nekā 2 USD vērtas vakcīnas, tikai ko tas dos? Kāds ieguvums? ... Iespējams tavs minētais pētījums jau ir kādā laboratorijā uz galda, savāks brīvprātīgos taisis testus, utt un drīzumā vakcinēs tikai riska grupas. Zinātne attīstās. Bet NEKAD NEVIENS netaisīs eksperimentu uz miljardiem cilvēku kaut kāda pētījuma par korelāciju dēļ
raimondsm rakstīja: Kam tu to saki, viņam pašam, viņa sievai?
Viņa māsai. Tas ir tas čalis, kas atmauca uz Latviju no Īrijas un domāja, kā ar to pietiks lai izarstetos. Tas ir kā tai anekdotē, kad prieka mājā pārbīda gultas un cer uz labāku iznākumu.