- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bradypus rakstīja: Precīzi. Vīrusi ir dažādi. Tapēc nevajag piesaukt visus citus, kad saka, ka pret koronavīrusiem pūļa imunitāte ir nereāla un vakcinēšana diezgan bezjēdžiga.
Kur tas ir pierakstīts? Lūdzu pieraksti avotu. Varbūt pierakstīsi, vai beigsi gvelzt kaut kādus plakanzemiešu murgus?
raimondsm rakstīja: Labākais šajā sagā ir tas, ka diezgan daudzi uzsklata, ka lielākā kļūda vakcīnu pirkšanā bija tās sapirkt nejēdzī]gos daudzumospēc tam, kad vairs nevajadzēja un iztērēt daudz naudas, nevis tas, ka mezināma situācijā risku uz 2 pieejamiem vakcīnu veidiem nesadalīja 50 uz 50. Tā laika aizture kaitēja visam.Pēc tam saslēgtie nejēdzīgi dārgie līguymi bija pārspīlēta reakcija un/vai tirgotāju manipulāciajs.
Lielākā kļuda bija iztērēt valsts(kopīgo) naudu tam vakcīnām. Es atbalstu tikai bezmaksas vakcināciju vecākiem un mazturīgiem, pārējie lai maksā ragā.
Volx rakstīja: Vakcīnas šeit būs mazs palīgs. Tas ir tā pat, kā ar citām zālēm - simptomus aparstes, bet neko kardinali nenovērsis veselības stāvokli.
Bradypus rakstīja: Turpini vien melot. AZ problēmas bija kā reiz vacākiem cilvēkiem, kam Pfizer nebūtu kaitējis. Bet taviem saimniekiem vajadzēja to Pfizer, kas radīja tīfa mērijas, ievakcinēt masveidā jauniešiem, kam vispār vakcīnu nevajadzēja, bet riska grupu nevakcinēt.
kas iepirka faizerus un AZ? Tavi elki - politiķi, vai kas? faizer un AZ ražo un pārdod, nevis veic iepirkumus pa valstīm. Tu zini ar ko atsķiras vārdi - "pārdod" un "iepērk"
Bradypus rakstīja: Turpini vien apzinātu noziegumu saukt par apjukumu - šis ir tas brīdis, kad savu saimnieku saukšana par muļķiem nepalīdzēs.
sazvērestības teoriju piekritējiem vienmēr viss skaidrs. tur bija daudz noziegumu, nevis viens. Un tos veica vairāki cilvēki lai uzdzīvotos. Bet par tavu vispasaules lielo noziegumu, kuru zin tikai izredzētie, atstāj savā sazvērestības teoriju pulciņā.
Bradypus rakstīja: Būs grūti ielikt visu, ko esmu lasījis, un skaidrs, ka īsā politkonspekta atgremotājs tāpat nelasīs, bet vismaz piemērs: www.osfhealthcare.org/blog/fully-vaccinated-less-likely-to-pass-covid-19-to-others/ Breakthrough infections – getting COVID after a vaccine – are relatively common with COVID-19 Pūļa imunitātes definīcija: "Herd immunity occurs when the majority of a population develops immunity against a contagious disease either through vaccination or due to a previous infection. " www.news-medical.net/health/What-is-Herd-Immunity.aspx Pūļa imunitāte NAV iespējama, ja vakcinētie/izslimojušie nekļūst imūni, bet gan tikai slimo vieglākā formā.
vēlreiz. Kur tu izrāvi, ka NAV iespējama, ja pirmajā tavā linkā par to vienkarsi nepieraksta, bet pat tavā otrajā par to raksta. Bet lūk ir arī pētījums par visiem omikroniem, utt: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9909126/ " tra populācijas imunitāte, vakcinējot lielu populāciju, ir nepieciešama, lai novērstu mutācijas un izveidotu dažādas variācijas, kas var pilnībā izvairīties no imūnās kontroles. Covid-19 vakcinācija ir nekaitīga un var ievērojami samazināt nāves gadījumu skaitu, kritisku gadījumu scenārijus, gadījumus ar būtiskiem simptomiem un infekcijas izplatīšanos COVID-19 dēļ visā pasaulē [30]. Ņemot vērā vispasaules pandēmiju un covid-19 mutantu ierašanos, ātra imunizācija un imunizācijas proporcijas palielināšana joprojām ir ļoti būtisks un neatliekams jautājums un vienīgais veids, kā apturēt epidēmiju. Dubultās Covid-19 vakcinācijas devas ievērojami samazināja hospitalizāciju, sarežģītus gadījumus un nāves gadījumus COVID-19 dēļ [31]." p.s. pievērs uzmanību resursiem. Tu piedāvā kaut kādu "māmiņu klubu" ( 1.ais resurss) es tev zinātnisku žurnālu, kur ir minētas visas atsauces.
Bradypus rakstīja: Turpini vien melot. AZ problēmas bija kā reiz vacākiem cilvēkiem, kam Pfizer nebūtu kaitējis. Bet taviem saimniekiem vajadzēja to Pfizer, kas radīja tīfa mērijas, ievakcinēt masveidā jauniešiem, kam vispār vakcīnu nevajadzēja, bet riska grupu nevakcinēt.
zinas.tv3.lv/latvija/sabiedriba/lielbritanijas-regulators-iesaka-cilvekiem-vecuma-no-30-lidz-39-gadiem-astrazeneca-vieta-izmantot-citu-vakcinu/ www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/kapec-astrazeneca-vakcinas-pret-covid-19-efektivitates-procenti-atskiras.a398938/ jau aizmirsās?
Volx rakstīja: Vakcīnas šeit būs mazs palīgs. Tas ir tā pat, kā ar citām zālēm - simptomus apārstē, bet neko kardināli nenovērsī veselības stāvokli.
Un tomēr - kas tādas muļķības izdomāja? Kāpēc ražo vakcīnas? Kāpēc ražo citus medikamentus?
Volx rakstīja: Vakcīnas šeit būs mazs palīgs. Tas ir tā pat, kā ar citām zālēm - simptomus apārstēs, bet neko kardināli nenovērsis veselības stāvokli.
Tā nav kaitniecība? maminuklubs.lv/mazulis/20120827-mode-nevakcineties-kadas-tam-sekas-/ www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/spkc-pedeja-pusgada-potetie-34-reizes-retak-slimo-ar-covid-19-mirst-no-ta--14-reizes-retak.a482530/
Viencexpercs rakstīja: es kārtīgi pastudēju tāpēc jau pirms Lielbritānijas regulatora zināju, ka tas ir sūds. Es esmu gudrāks par UK regulatoriem, bet tu ar mani strīdies. 😂😂😂😂😂 Latvijas regulatorus nepieminu, jo mūsējiem bija vienalga. Astras bija lētākas un varēja noraut lielāku naudu.
"Es esmu gudrāks par UK regulatoriem, bet tu ar mani strīdies." Ok, nestrīdēšos. Nav patiešām neviena zinātniska pētījuma par to, cik gudrs esi. Pieņemsim vien pašdeklarāciju.
Volx rakstīja: Dr.Malhotra par Big pharma youtu.be/68vAnL0uAyE?si=MxpbcXaGNYnuFq5u
Kāds sakars ar Kenediju?
Volx rakstīja: Tur jau tā lieta, ka cilvēki neko negrib darīt paši. Ir tā cerība, ka man tak tur ir pazišanas pie tā ārsta un tas jau mani glabs, ja kas. Varu droši pateikt - neglābs, 100%
Kā kaut ko tādu var izdomāt un uzrakstīt vispār? Simts procenti! Kas tas ir?
Viencexpercs rakstīja: Pat Bergs neapvainosies, jo kā jau mēs noskaidrojām iepriekš, Bergs saka ka vajag ēst burkānus, bet nesaka neko ,ka nevajag vakcinēties.
Viņš šim jautājumam viltīgi apdejo apkārt un tieši nepasaka - nevakcinējies, pērc manas pārtikas piedevas!

Volx rakstīja: Tieši tā pat ar vakcīnām - tas ir kļuvušas par nepieciešamibu. Zāles tas pats - tev ir jālieto viņas visu mūžu. Tāpēc to visu purvu sauc par big pharma un big food.
Kā var kaut ko tādu uzrakstīt? Kā vakcīnas var nebūt nepieciešamība? Kā var ko tādu apgalvot par zālēm?
Volx rakstīja: Tradicionālā medicīna ir big pharma, lielākajā daļā.
No šīs vietas - kad tad medicīna tomēr nav Big Pharma un būtu ieteicama. Miniet piecus vakcīnu, piecus medikamentu un piecus ārstēšanas piemērus. Un šajos gadījumos alternatīvās ir tikai palīgmetodes.
Volx rakstīja: Tur jau tā lieta, ka cilvēki neko negrib darīt paši. Ir tā cerība, ka man tak tur ir pazišanas pie tā ārsta un tas jau mani glabs, ja kas. Varu droši pateikt - neglābs, 100%
Bradypus rakstīja: Kas ir "tradicionālā medicīna"? Piesauc kaut kādu vārdu savirknējumu, kas nenozīmē NEKO. "Tradicionālā" zinātniskā medicīna piedāvāja un izmantoja lobotomiju un asins nolaišanu, kā "ārstēšanas" metodes. Pats vārds "tradicionālā" gan vairāk piesauc šamaņu tradīcijas, jo zinātne tā kā būtu pretrunā ar tradīcijām pavisam jēdzieniski. "Kā vakcīnas var nebūt nepieciešamība? Kā var ko tādu apgalvot par zālēm?" Pavisam vienkārši. Veidā, kas ar lieliem burtiem ir uzdrukāts uz jebkurām zālēm: "Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai"! Tieši tā - zāles, kuru lietošana nav pamatota ne vien nav nepieciešamība, bet tieši pretēji - ir KAITĪGAS! Ak jā - vai nu šo jājautā cilvēkam, kas "īpašā, manipulatīvā, patērētājam īpaši pieskaņotā veidā" pavisam apzināti aizstāv BigPharma un zāļu nepamatotu lietošanu. Var jautājumu neņemt vērā un neatbildēt, kā jau parasti - tas ir retorisks.
1) tā kā medicīna ir zinātne, tā visu laiku attītās. Tiek izvirzītas jaunas teorijas un tās tiek vai nu pierādītas, vai NOLIEGTAS. Asins noliešanu agrāk uzskatīja par efektīvu, bet rūpīgos pētījumos tika konstatēts, ka tā nav efektīva, tāpēc tagad to neizmanto ( lobotomiju gan) 2) "Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai" - uzrakstīts, jo zāļu ražotāji NEKRĀPJ pircējus tāpat pierakstot visas blaknes. Uz uztura bagātinātājiem ( UB) to neraksta jo: 2,1 to efektivitāte nav pierādīta 2,2 to ražotāji ( Bigpharma) krāpj pircēju, jo NEVAR būt tā, ka nav blakņu. NEVAR. Jo: 3 Blaknes ir JEBKURAM produktam. Uz parastiem, svaigiem āboliem var pierakstīt - rada vēdera uzspūšanos, kuņģa dedzināšanu, diareju, vienam no 100 000 rada kūņģa čūlu, utt. Tas, ka uz UB neraksta blaknes, neraksta visuas nianses, tas liecina tikai to, ka tā ražotāji ( Bigpharma kompānijas) krāpj pircēju un neuzņemas nekādu atbildību ne par ko. 4. Kāpēc pieminot UB, jūs ( volx un bradipussi) ignorējiet vārdu Bigpharma? Jo UB, vitamīnus RAŽO FARMACEITISKĀS KOMPĀNIJAS - jūsu mīļais Pfaizer, Bayer, u.c. un gadā nes VAIRĀK, kā zāļu un vakcīnu ražošana kopā ņemtām.
Volx rakstīja: Dabiski ir lietot pārtiku zāļu vietā. Ķīmiskas zāles ir pretdabisks process.
Kas tas tāds par apgalvojumu? Kas ko tādu ir teicis? Ēdiens medikamentu vietā?
Viencexpercs rakstīja: Bigpharma - tas ir izdomājums .
Nu, protams, ka zāļu firmas ražo un grib peļņu. Taču tie alternatīvisti pilnīgi visu noliedz! Kas tad cits ražo standarta medikamentus, ko lieto varbūt vienu vai divas reizes gadā? Kas cits ražo hroniskiwem slimniekiem domātās zāles? Protams, ka zāļu firmas.
Bradypus rakstīja: Turpini vien melot un piesegt politmedicīnu. "Alternātīvās metodes" definē dīvānāpirdēju politiķu birokrātu kantoris, nevis zinātne. Tikai tev līdzīgie jauc gaisu mēģinot politiķus pielīdzināt zinātniekiem.
Kur es esmu to rakstījis?
Bradypus rakstīja: Nja... Sporta medicīna ir placebo... Trauma, kas ir kostatēta rentgenā ir diezgan īsta un diez vai to spēj novērst placebo :D Nu nav tur nekādu 50:50. Mans piemērs ir dzīves realitāte, nevis fantāzija.
Mans dēls ir sportists, no viņa komandas pat vienu nopietni ārstēja, arī mans dēls ir ticies ar sporta ārstiem. Un es kaut kā neredzēju, ka ārstē ne medicīniski. Ja tev ārstēšana skaitās teipošana, tad varu pateikt, ka teipošana neārstē. Tā var palīdzēt, bet ne ātstēt.
Bradypus rakstīja: Nja... Sporta medicīna ir placebo... Trauma, kas ir kostatēta rentgenā ir diezgan īsta un diez vai to spēj novērst placebo :D Nu nav tur nekādu 50:50. Mans piemērs ir dzīves realitāte, nevis fantāzija.
Rentgens - kas tas ir? Tas nav zinātnes sasniegums? Vai tie cilvēki, kas analizē RTG attēlu ir profesionāli ārsti no Bigpfarma, vai tavi Bergi?
Volx rakstīja: Hroniski slimnieki jau ir apliecinājums, ka ķimija neko nearste.Ka var ārstēties un visu laiku būt slims? Tas īsti dabiski tak nav. Mūsu ķermenis nav dizainēts lai būtu hroniski slims. Tāpēc ja negrib hroniski slimot ir jāklausās Bergs. Cik reizes jau es šito te esmu jau uzrakstījis un cik reizes vēl tas būs jāraksta?
Nopietni tā domā? Tās taču ir muļķības!
Volx rakstīja: Dr.Malhotra par Big pharma www.youtube.com/watch?v=68vAnL0uAyE
Kāds sakars ar Kenediju?
Bradypus rakstīja: Kādas tad ir tas zāles pret Covid, pastāstīsi mums ar? Lētais ivermektīns jau tas nebūs, vai ne? Un kā ārstē miokardītu?