- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
650 rakstīja: Klau, nu var jau viskautko drirst, bet ja sarunu/runā,tomēr vajajadzētu kaut ko arī no "otras puses" uzklausit. Bergs tur kko drirsa 2x6min, bet tā arī nepastāstīja par to, kas ir L-slimības ierosinātājs un kā īsti tas vairojas cilvēka organismā.Cik ilgi tev jāēd ķiploki un ko tu kurā dienā "jutīsi". Pēc tā es secinu, ka ARĪ viņš ir vismaz daļējs Lohs,tieši tāpat, kā krietna daļa LV "ārstu". Reku nupat ienāk sūdzības, ka Asstrologa pakalpojumi LVijā maksājot pārāk dārgi,jo 100eur vairs ne katram loham ir pa kabatai.Tātad kādi "sekotāji" arī pie tiem stāv rindā. Nepareiza vielumaiņa? Jebkurš (arī tas pareizais) var saulē pārcepties un dabūt ādas vēzi, jeb vismaz saulesdūrienu vai kaut kādu dzimumzīmju novirzi.Infekciju slimībām neslimo?? Jebkuram jebkas var iekost un kaut kādu jebkādu citādu faktoru ietekmē viņam var izmainīties organisma aizsargspējas.Pat ja viņš ir vesels un 6x dienā neēd suudus.Jaunam loham viens, bet vecākam pavisam kas cits.Tu ja pliks gulēsi saulē katru dienu pa 12h/diennaktī, drīzvien suudi būs pat ar visu to veselīgo vakarēdienu.Neviens kaut cik daudzmaz saprātīgs cilvēks tā nedarīs, pat ne lai kādam ko tīšām "pierādītu".
650, es tā arī daru. Kamēr mūsu platuma grādos ir pietiekami silts, tikmēr tas ir jāizmanto uz pilnu jaudu. Šobrid arī sēžu uz verandas rīta saulē.
Bradypus rakstīja: Melo, tieši to tu NERAKSTĪJI. Tieši tu rakstīji, ka antibiotikas ir jālieto profilaktiski un pie jebkuras infekcijas. Jāvakcinējas ir visiem pēc politiķu uzsaukuma, neizvērtējot konkrēto gadījumu u.t.t. Izvērtēts un ārsta noteikts medikamentu pielietojums ir tieši tas uz ko uzstāju es, bet tu un tavi troļļkolēģi ar izmisīgiem meliem cenšas noliegt.
pareizi. Sadod tiem, kuri aicina pirkt antibiotikas, kuras maksā 5 eiro. Daudz labāk pirkt mūsu jauno tūjas-koka tinktūru, kura iznīcina visus vīrusus un baktērijas, ja paveicas. Tieši šodien ir atlaide - tikai 25 eiro!
Volx rakstīja: Kāpēc tikai ziemā, jāēd vislaik veselīgi. Ziemā jābrauc uz Kanariem, tur vēl var pārsauļoties. Pārējiem nabagiem būs jādzer Berga D vitamīns ![]()
Cerams, ka Bergs pārpako jēdzīga ražotāja D pills 👍
Volx rakstīja: Mums tak te nav Grieķija, kur gandrīz konstanti 5 mēnešus no 8-8 ir saule.
Melanomas noteikšanas aparāts. www.tv3.lv/dzivesstils/veselibai/latvijas-zinatnieki-radijusi-iekartu-kas-diagnostice-melanomu/
Bradypus rakstīja: Tātad atkal divi linki. Viens uz kantori, kas stāsta, ka transsievietes ir tādas pat sievietes, kā visas, un otra uz dakteri, kas aicina ievērot veselīgu dzīvesveidu. Kā tev liekas, kuram jātic?
a kas tad ir transsievietes, tavuprāt? Vīrieši vai atevišķais dzimums? Redzi, zinātne neizdala 3. dzimumu. Bet sauc sievietes par sievietēm. Tu gan.Vēl tagad atceros kā tu pārdzīvoji kad zinātnieki uzrakstīja, ka tavējie transvestīti slimo tāpat kā citi, vai pat biežāk jo pašiem kauns par to, ko paši ar sevi izdarīja.
Bradypus rakstīja: Kas ir transsievietes? Psihiski slimi vīrieši. Tikai tava "zinātne" tās sauc par sievietēm un ļauj piedalīties sieviešu sportā. Par pārējo vienkārši tupi melo, jo mans komentārs un piemērs bija par tavas "zinātnes" akceptētajām definīcijām, nevis slimošanu. Par to, ka tev un taviem "zinātniekiem" vīrietis var kļūt par sievieti.
sportā ļauj piedalīties sporta komitejas. Tavu sievu nepielaida boksa federācija čempionātā, bet olimpiskā komiteja pielaida olimpiādē. Tie nav zinātnieki. Es pat pateikšu, ka tieši otrādi - sporta federācijās tusē bijusie sportisti. Bet sportisti, ļoti reti, kad ir izcēlušies ar lielām prāta spējām. Tie ir antizinātnieki.
Bradypus rakstīja: Apnikuši tavi tupie meli. Kad būs vēlme apstrīdēt to, ko ESMU teicis, pienāc. Pats savus MELUS vari apstrīdēt bezgalīgii. Tavs izmisums, mēģinot pierādīt savus MELUS par mani jau pats par sevi ir pierādījums, ka vērtējams man patiešām paustais viedoklis.
Precīzāk, nevis meli, bet tavu komentāru interpretācija. Formulē savu viedokli precīzāk, lai tā nesanāktu. Pats raksti visu laiku, ka tavā pasaulē nav transsieviešu. Un zinātnieku dēļ tie ir olimpiādē. Un zinātnieki par tiem raksta. Un tāpēc nevajag potēties jo zinātnieki pēta transus.
Viencexpercs rakstīja: Kad lietotājs Raimondsm piemin zinātni, tu vismaz 2 reizes pierakstīji, ka zinātnieki ir tie paši, kuri ieliek transpersonas sportā un piemin vārdu transpersonas. Vai kas tev tur vēl nepatika. Pat ieliki atsauces uz linku, kur zinātnieki raksta par transcilvēku slimībām. ... Ja zinātnieki nerakstītu tādus rakstus, tad varētu domāt, ka tā ir Sazvērestības teorija, jo tajā nedrīkst rakstīt par to, kas nepatīk. Zinātnē vari rakstīt par ko gribi. Tā arī ir atšķirība no tavām ST. Ja tu gribi izveidot pētījumu par bigpharma - lūdzu, uz priekšu. Ja pierādīsi, varbūt dabūsi pat Nobela prēmiju. Tikai man aizdomas, ka pierādīt neko nesanāks. Jo kad sāksi to pētīt, sākot ar bigpharma radītāju Ann Wigmore, sapratīsi, kādam marasmam tu seko.
Atkal melo. "Kad lietotājs Raimondsm piemin zinātni, tu vismaz 2 reizes pierakstīji, ka " RAIMONDS SAUC PAR ZINĀTNIEKIEM " tos pašus, kuri ieliek transpersonas sportā un piemin vārdu transpersonas." Pamanīji atšķirību, kurus melus nācās izņemt no tava melīgā apgalvojuma?