Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

core Reģ.: 03.01.2017
0 0 Atbildēt

Uzmodelēšu dažas situācijas:

variants 1 - tava ome pārdod sev piederošu mežu firmai, kas nodarbojas ar mežu izstrādi un ieskaita tavai omei kontā naudu. Domāju, ka ir saprotams, ka nekāds PVN šajā darījumā neparādās. Šī firma izzāģē kokus un notirgo msh gaterim, izrakstot PVN 0% rēķinu. Msh citīgi strādā un sazāģē šos kokus dēļos, un msh šefs pārdod šos dēļus man izrakstot 0% rēķinu. Es šos dēļus izmantoju ofisa remontā.

variants 2.1 - viss tas pats ka var1, tikai man tos dēļus vajag nevis ofisa remontam, bet es tos pārdodu citam uzņēmumam uzliekot katram kubam 50 eiro uzcenojumu, un izrakstu 0% rēķinu.

variants 2.2 - viss tas pats, kas var2.1, tikai pārdodu nevis citam uzņēmumam, bet tev izrakstot rēķinu +21%PVN

Nu tad jautājumi "gudrajam" Bradypus:

1. var1 kurā brīdī tiek nomaksāts PVN?

2. kā var2.1 un 2.2 atšķirības kaut kā ietekmē manu peļņu?

3. kā visu 3 variantu atšķirības ietekmē msh algu?

0 0 Atbildēt

4. cik katrā no variantiem msh gateris samaksā PVN?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

1. Īpaši tupam atkārtošu citātu. "Šis fakts bieži vien tiek pārprasts, jo it kā sanāk, ka atšķirībā no vispārējā principa, šajā gadījumā budžets PVN nesaņem vispār. Pārpratumi var rasties tāpēc, ka netiek aplūkota visa darījuma ķēde."

2. Nekā - tieši par to jau ir runa no PVN NEVAR izbēgt. Tikai naivi ticēt, ka tas ir izdevies. Arī eksportu nepiesauc - tas bez PVN notiek tikai starp valstīm, kam ir līgums par dubulto nepalikšanu un Latvija notiekti nav tā valsts, kam bilance ir pozitīva. 

3. NEKĀ - tā galu galā tiek aplikta ar PVN, arī tad, ja to dara uzticamāks maksātājs nekā tiešais darba devējs. "Reversā PVN sistēmas gadījumā Ražotājam nav tiesību iekasēt PVN no Tirgotāja, un pienākums deklarēt maksājamo PVN pāriet uz Tirgotāju."

4. "nocitē to vietu, kur rakstīts, ka PVN tiek samaksāts AVANSĀ", "nocitē to vietu, kur ir rakstīts, ka PVN 0% izrakstītājs nevar atskaitīt priekšnodokli un samaksā ienākošos rēķinus pilnā apmērā" -> "Vienlaicīgi reversā PVN sistēma nozīmē, ka preču vai pakalpojumu pircējs drīkst atskaitīt priekšnodokli tikai tādā apjomā, kādā tam ir tiesības uz priekšnodokļa atgūšanu vispār." Tavos aprakstītajos scenārijos NAV tiesību uz priekšnodokli VISPĀR. Un PVN kopā ar ienākošajiem rēķiniem ir jānomaksā izdevumu brīdī, nevis tikai pēc tam, kad nauda ir saņemta no klienta. Tas būtiski pārbīda ražošanas izmaksas un apgrūtina finanšu plūsmu. Nevienam netiks ļauts ieskaitīt priekšnodoklī vairāk, kā tas iepriekšējā periodā ir veicis ar PVN apliekamus darījumus. Ja tādu nav - t.i. uzņēmums veic TIKAI reversā PVN darījumus - arī priekšnodokļa NAV.

0 0 Atbildēt

1. Var jau būt, ka es tāds tups, bet man liekas, ka tomēr ne es. Tu man vari kaut ko iecitēt kaut no dvēseļu puteņa, tas tikpat precīzi atbildēs uz jautājumu. Skumīgi, ka esi iemācījies vienu citātu, pats pat nesaprotot, ko ar to gribi pateikt. Kāda vēl visa darījumu ķēde? Ja tas koks no meža ir nonācis līdz manam ofisam, kur tas tiks iestrādāts grīdā/sienā/podā? Ko man vēl šajā ķēdē iekļaut? To ka tas koks kādreiz satrūdēs un nonāks atpakaļ dabā?

2.Kā pierādija 1. punkts tomēr var, un es tev varu vēl iedot piemērus, bet pat tajos gadījumos kad PVN tiek nomaksāts, to maksā GALA PATĒRĒTĀJS. Kā tu redzēji visos manos piemēros msh gateris PVN nesamaksāja nevienā variantā.

Un kā jau tu pats atzini, PVN esamība vai neesamība manu peļņu neiespaido, jo es savus 50 eiro dabūšu jebkurā gadījumā, līdz ar to, kā jau teicu, neviens uzņēmums PVN nerēķina iekšā savos peļņas aprēķinos, jo to maksā nevis uzņēmums, bet pircējs.

3. Tieši tā - NEKĀ, kā jau es pašā sākumā teicu.

4.Tu pats vispār saproti, kas tur rakstīts?

Citēšu tevi: "Jo izdevīgi noklusē faktu, ka reversā PVN uzņēmumi ne tikai izraksta 0% reēķinus, bet saņemtos apmaksā ar visu PVN, nevis ieskaita to priekšnodoklī"

Un tagad izlasi vēlreiz ko tu nocitēji. Varbūt labāk divreiz. Tu vispār saproti ar ko atšķiras RAŽOTĀJS no PIRCĒJA? Rēķina IZRAKSTĪTĀJS no SAŅĒMĒJA? Un tur ir runa par vienu konkrēto ķēdi, protams, ka nevienam nav tiesību uz priekšnodokli, jo PVN nevienā brīdī netika samaksāts, bet tas netraucē priekšnodoklī likt jebkurus citus rēķinus, kas tajā mēnesī ir ienākuši, pat ja tu izrakstījis esi tikai 0% rēķinus.

0 0 Atbildēt

Ej pamācies vai uztaisi atdsevišķu tēmu, kur turpināt savu izprāšanu par PVN shēmām, no kurām nekā nesaproti. Volx taisnība - PVN nav C19

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 1 Atbildēt

Vispār interesanti. 

Kā būtu ar atsevišķu topiku?

-----------------

Skaidrojums par dažādu nodokļu aprēķiniem labi iekļautos skolu matemātikas programmās.

iauto.lv/forums/topic/43596-pvn-un-citi-nodokli-skaidrojumi-interpretacijas-meterials-skolu-programmam

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Šitādus troļļus vajadzētu banot uz kādu gadu. Viņi nevis pacentīsies izveidot atsevišķu tēmu, bet turpina mēslot vairākas dienas.

0 1 Atbildēt

Neiekļautos. Uztaisi tēmu par izglītibas sistēmu un paskaidrošu, kādēļ.

0 0 Atbildēt

Noskatieties labāk ko jūs pērkat veikalos

youtu.be/ow0THvd6MTU?si=xxYmkIvY3A_FMcM4

0 0 Atbildēt

Nu tas, ka tu iepērcies Krievijā, ir, protams interesanti, bet diez vai te vēl kāds tāds ir.

1 0 Atbildēt

Reku Bergs arī pieslēdzās

youtu.be/bN3vjumXPLU?si=4QJ-BSIFP1USFygP

1 0 Atbildēt

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Medni arī liksi? Populārs pediatrs.

0 0 Atbildēt

Medni arī varētu, bet.....

Nevajag tak salidzināt divus nesalidzināmus ārstus. Neesmu īpaši neko dzirdējis no Medņa par pārtiku, dzīvesveidu utml. 

un vēl man ir stipras aizdomas vai tik viņš nav nosliecies uz Pļaviņa pusi un tas ir vegāns.

Bet jā, priekš Latvijas Mednis pat ir tīri sakarīga ārsts. Es jau te Raimondam prasīju lai šams uzrāda to ārstu kas pirms viņa ir kādam izārstējis to diabētu. Klusē kā partizāns

0 1 Atbildēt

Volx banot uz gadu, te ir C19 tēma

1 0 Atbildēt

PVN un nodokļiem nav nekāda ietekme uz tavu veselību vai Covid. Savukārt Bergs ar Medni apskata tēmas cieši saistītas ar tavu veselību.

1 1 Atbildēt

Kā nu ne, jo lielāks PVN man jāsamaksā, jo mazāk naudas paliek veselībai, bet Bergs ar Medni manu veselību noteikti neietekmē. Taisi tēmu "veselība" un tur spamo, te tomēr ir C19

2 0 Atbildēt

Veselību nevar nopirkt par naudu. Savukārt Bergs ar Medni tev var iedod makšķeri ar kuru to veselību nozvejot. C19 ir tikai viena no daudzajām blaknēm, kas ietekmē tavu veselību.

1 0 Atbildēt

Nu, nu... pasaki to vēlreiz, kad tev steidzami vajadzēs tikt pie kāda ārsta, valsts apmaksātā rinda pēc pusgada, bet par maksu pēc nedēļas

1 0 Atbildēt

Nu šim var vienīgi piebilst, ka jautājums jau ir ne tikai par rindu, bet arī pakalpojuma kvalitāti. Lai arī nesaproti PVN, bet vismaz medicīnas sistēmu esi iepazinis

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Hmmmm, nevar nopirkt? Sanāk, ka Mednis to savu eņģeļterapiju veic bez maksas? Un Bergs savus uztura bagātinātājus par velti dod?

0 1 Atbildēt

Pirmkārt, kas ir eņģeļterapija?

Bergs tiešām katru piektdienu dod tev veselību par velti. Vienmēr atzīmē, ka vislabāk bagātinātājus uzņemt ar pārtiku. Cita lieta, ja jau tu esi kūkas noēdies un alu sadzēries vairāku gadu desmitu garumā, tad ar to, ka tu sāksi ēst zivis, piemēram, nenovērsās izveidojošos minerālu deficītus. Būs vien maciņš jāatver.

Mednis, visticamāk,nekad neizrakstis Ozempicu, atšķirība no farmas dakteriem. Tev ir izvēle. Tev labāk patiktu, ka nekādu izvēļu nebūtu?

0 0 Atbildēt

To tu prasi Mednim, neba jau es to izdomāju. Viņš tādu pakalpojumu savā klīnikā piedāvā... kaut kāda ārstēšana, sazinoties ar eņģeļiem vai kaut kas tml...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Atgriežamies pie tēmas. Iecitēšu jaunumus:

"Āgenskalna klīnika

13h  ·

Šodien meitenēm esot bijis 14 (četrpadsmit) ārstu konsīlijs. Jaudīgi. Ko nolēma? Nolēma, ka kaut kas jānolemj. Tas tā vienā vārdā. Ja sīkāk - novērot, uztaisīt pāris izmeklējumus, no kuriem viens ar kontrastvielu. Neviens jau nerunā par to, ka tā var nelabvēlīgi ietekmēt sirds muskuli. Bet nu jātaisa. Un jānovēro abas. Lieki piebilst, ka novērošanas laiks netiek minēts. Un jautājums joprojām paliek atklāts: kādēļ nevar novērot mājās? Ja vecāki noīrē dzīvojamo platību Rīgā vai pie Rīgas, tad gulēt var taču arī tur. Pastaigāties var arī tur. Holtera monitoru var izīrēt un lietot mājās. Līdz BKUS, ja gadījumā sirds ritma traucējumi ir dažas minūtes. Tad kāpēc nevar novēroties mājās? Un ārsta apskati reizi dienā arī var mājās nodrošināt."

0 0 Atbildēt

"Bet...... noslēgumā pats interesantākais. Kā jūs domājat, kāds ieteikums vecākiem? Faktiski nevis ieteikums, bet maigs uzspiediens.  Jā, pareizi! - Vakcinācija. Vecākiem esot jāsniedz atbilde vakcinācijas jautājumā. Mamma esot jautājusi - kad plānots uzsākt vakcināciju. Atbilde bija - nekavējoši. Un tagad es īsti nesaprotu. Vai man kaut kas ar zināšanām, jeb kā. Ja pareizi izprotu medicīnu, tad cilvēkam, kas ir pārslimojis konkrētu infekcijas slimību, ir jābūt antivielām pret šo slimību.  Tad ko godājamie BKUS kolēģi grib panākt savakcinējot šos bērnus? Un vēl - manuprāt cilvēkam, kas pārslimojis, kā BKUS paši raksta, smagu difteriju (infekcijas slimību), būtu jādod laiks, lai organisms atjaunotos. Vai ne tā? Un nākamais - bērniem ir miokardīts joprojām. Viņi tiek turēti stacionārā, jo stāvoklis esot nopietns. Tad jautājums - vai vakcinācija ar 6 komponentu vakcīnu, kāda ir difterijas vakcīna, kuras sastāvā ir gan difterijas un stingumkrampju toksoīdi, gan alumīnija sāļi, gan 3 antibiotikas un kas pēc savas būtības ir neirotoksiska, neradīs vēl tālāku un dziļāku miokarda bojājumu? Ja BKUS kolēģi domā par sirds vadīšanas traucējumiem, tad šeit pielieku klāt izkopējumu no kombinētās difterijas et al vakcīnas, kurā aprakstītas neirotoksiskas blaknes. Vai tiešām meitenēm vēl tas ir vajadzīgs? Tas jau izklausās pēc mēģinājuma nodarīt apzinātu kaitējumu bērniem. Kā vārdā? Kas vada šos cilvēkus? Kāds mērķis ir šīm darbībām? Patiesais mērķis, lai vai kāds tas būtu, nav par labu bērniem. Un tas, kā izskatās, pārkāpj galveno jebkura ārsta bausli - nekaitēt pacientam. Diezgan baisi to visu redzēt. Bet turpinām darīt visu iespējamo, lai meitenes pēc iespējas ātrāk tiktu brīvībā un spētu atgūt veselību."

0 0 Atbildēt

Te viens ļoti skaists komentārs:

Sandra Kukare

Realitāte ir tāda, ka BKUS vadībai tika iedots uzdevums, mijiedarbībā ar masu medijiem izvērst kampaņu par vakcināciju un tās aptveri Latvijas nepilngadīgo vidū(mērķauditorija).

No vienas puses bija paredzētas komandas, kuras apstrādā cilvēkus ar informāciju. (LTV,Delfi,Tvnet,LA utt.)

No otras puses mediķu teātris un spēja "palīdzēt".

Abu nozaru, atsevišķi pārstāvji vienojās par STĀSTU. Tika izplānota shēma, kuru koordinēja un joprojām koordinē cilvēki no Rietumeiropas.

Vienkāršāk sakot - notika izgāšanās. Pavērsiens, kur šie indivīdi neparedzēja. Plāna B nebija. Neviens nepieļāva pat domu, ka "nenostrādās".

Šobrīd tiek mēģināts izrullēt situāciju. Taču ne tāpēc, lai KAUT KAS izskatītos labāk sabiedrības acīs.(un tieši tāpēc tiek pārkāptas visas robežas, kuras tie patiesi pārkāpj)

Šobrīd tur valda panika. Projekts ir augsta līmeņa. Un ņemot vērā visu kopainu ir jāsaprot, ka šis gadījums Jums visiem paliks atmiņā ļoti ilgi. Saku, ka paliks, jo šim būs turpinājums.

Un visbeidzot ir jāsaka LIELS PALDIES šai nežēlīgai un skumjai mācībai mums visiem. Visiem DZĪVIEM cilvēkiem.

Šādi notikumi liek domāt un atver mūsu prātus.

Vai Jūs redziet? Kam ir jānotiek, lai mēs paši ko mainītu?

Kāda ir mūsu latiņa? Kam ir jānotiek? Vai tikai tad, kad skar pašu ģimeni, tikai tad mēs spējam būt dzīvnieki?

Es tikai domāju, vai mēs viapār ko spējam? Cilvēki. Kopumā.

Šķiet, ka esam vāji.(Tā sajūta, ka kāds par tevi ņirgājās, bet neko nevari izdarīt. Kaut ko gaidi. Brīnumu. Vai, ka citi sakārtos. Ko tad mēs, parastie cilvēciņi. Kā ķēms, kuram ierobežota rīcībspēja.

Kaut kā tā es redzu mūsu cilvēkus.

Varbūt vienkārši gribās kā filmās.

Pastāstiet, ko darīt? Nu, kādi varianti viņus atsēdināt?

Vienu pakaļ otram. Sejas taču zināmas.

0 0 Atbildēt

Mjā, BKUS un visi pārējie megasazvērestības (lai "nošpricētu" šaušalīgos veselus 2% antivakšu bērnu) organizatori savus plānus atklāja kaut kādai tur Viļānu učenei tā, ka viņa nu noteikti zina, kā bija patiesībā...  

Bet pietiek ieguglēt šo personu, lai būtu skaidrs - klasiskais msh "informācijas" avots - pilns feisītis ar postiem par chemtreiliem, Brēmaņa prātuļojumiem, vissirslikti vaimanoloģiju utt. utjp.

0 0 Atbildēt

Tava aprobežotība mani nepārsteidz. Tie tevis piesauktie divi proči visiem ir pie dirsas - vienkārši saimnieki ir likuši izstumt likumdošanu lai varētu visus špricēt ar visu, ko vien gribas, bet lai nesanāktu tracis arī ar nedomājošo tautas daļu, tam vajag ieganstu.

Kādas būtu bijušas tavas domas ja 2019. gadā piepeši sāktu stumt kaut kādas potēšanās pases un sertifikātus?

0 0 Atbildēt

"Potēšanas pases" bija jau padomju laikos. Man kaut kur arī tāda mētājas. Sertifikāti arī bija pirms kovida - ja nevarēji uzrādīt papīru, ka esi, piemēram, vakcinēts pret dzelteno drudzi, vairākās valstīs, piemēram, Kongo, tevi nelaida iekšā.

Par to "nedomājošo tautas daļu" smieklīgi - visādi pāķi, kuri savu "domāšanu" balsta uz apšaubāmu avotu tiktoka video un pat elementārus fizikas likumus nezina, citus sauc par "nedomājošiem"...

0 0 Atbildēt

Un te vēl viens:

"Elita Vaitaite

Vecākiem uzreiz vajadzēja iet uz Bērnu slimnīcu ar advokātu. Cik ilgi slēps advokātu ? Ja advokāta nav vai ir no bailīgajiem jāmaina. Ja būtu bijis reāli līdzi advokāts nekas tāds jau sākumā neizdotos. Būtu skaļš skandāls. Tagad visu mēģina pa kluso ...Iet 3 ārsti ar tiesu izpildītāju. Vecākiem kategoriski jāatsakās no vakcīnas un jāiet uz slimnīcu ar advokātu. Jāpieprasa ,ka atsakās no tālākas ārstēšanas. Kā var Bērnu slimnīca iet pret likumu un neatdot bērnus vecākiem ??? Bez tam katram ģimenē ir iespējams kāds ,kas saistīts ar Bērnu slimnīcas administr. vai kādu citu iesaistīto šajā pretlikumiskajā darbībā,ka neatdod bērnus vecākiem. Man ir radinieks,kas strādā Bērnu slimn. admin. Viņš pagājušo nedēļu zvanīja un aizliedza turpmāk komentēt soctīklos. Tikai tādēļ,ka viņš tur strādājot. Gļēvums, mantkārība, lieli kredīti tātad ir svarīgāki par bērniem??? Man jautāja,kas man esot svarīgāk viņa lielie ienākumi strādājot administrācijā vai sveši bērni ...Lūk kā ģimenēs mēģina aizvērt mutes tiem,kas domā savādāk. Man noteikti svarīgāki ir bērni , ne tumšo spēku apņemtie .."

0 0 Atbildēt

darklight rakstīja:

msh rakstīja: Un ko es tādu smieklīgu pateicu? Un kā tu izskaidrosi pelēko dūmaku?

Smieklīgi ir salīdzināt Audi pļavā ar lidmašīnu tūkstots metru augstumā. Tie ir pilnīgi citi apstākļi, pilnīgi citas temperatūras, pilnīgi citas jaudas. Raimis drusku nošāva greizi, pa lielākai daļai to sliedi rada ne jau tas ūdens, kas degvielā, bet tas, kas gaisā. Kondensāts. Mākonis, vienkāršojot visu līdz bērnudārzam. Kas attiecas uz tevis piesaukto dūmaku, tad es nesaprotu, par ko tu runā? Nu ja ārā ir dūmaka, tad viņa ir. Kāds tur sakars ar lidmašīnām?

Jā, un arī pilnīgi citas gaisa plūsmas.

Par dūmaku - konkrēta dabas parādība. Vasara, rīts, braucu uz darbu - skaidras debesis bez neviena mākoņa, spīd saule, skaists laiks. Vēlāk atlido lidmašīnas un sašvīko debesis - un pēc tam debesīs paliek tāda pelēcīga dūmaka  - vēlreiz, debesīs, nevis uz zemes - debesīs joprojām neviena mākoņa, bet ir nevis skaidra saule, bet caur tādu pelēcīgu, sudrabainu dūmaku. Kas tas tāds ir? Es to nebiju ievērojis, līdz pagājušovasar izlasīju jūtubes komentārus ar šādiem novērojumiem no angliski runājošiem cilvēkiem, un tad ievēroju ka pie mums tas arī notiek, un ne reizi vien, bet šad un tad - šovasar gan kaut kāda iemesla dēļ neatminos to novērojis.

0 0 Atbildēt

Kas ir dūmaka? "Neliels gaisa necaurspīdīgums, kas rodas, gaismai izkliedējoties no sīkiem ūdens pilieniem zemei tuvā gaisa slānī."

tezaurs.lv/d%C5%ABmaka:1

Nebiji ievērojis, jo esi nevērīgs Izlasīji kaut kādus kometārus un sāki vērot. Būtu labāk fiziku pamācījies. Pateikšu pat virzienu priekšā - papēti, kas ir relatīvais gaisa mitrums.

0 0 Atbildēt

Nu un no kurienes tie pilieni rodas skaistā, siltā un skaidrā dienā?

0 0 Atbildēt

Un no kurienes rodas dūmakainie pilieni tumšā naktē, kas no rīta redzami uz palaga kā ūdenszīmes uz obligācijām?

0 0 Atbildēt

Neinteresanti atkārtot. Ej apgūsti tēmu par gaisa relatīvo mitrumu.

0 0 Atbildēt

Argentinā uzvirmo politiskās kaislības par Covid laikā lokdauniem.

Es gan nezinu kas par raudzes politiķi ir Gonzalez, bet viņš 79 gadu vecumā nomira un Argentīnas prezidents veltījis viņam veselu tvītu "Šodien no dzīves aizgājis politiķis, kas līdzatbildīgs 100 k argentīniešu nāvēs".

x.com/JMilei/status/1847474106775560384?t=YqJyfoMWtgfTbQowmZOlBQ&s=19

2 0 Atbildēt

Palasīju Omei priekšā tekstus par dūmaku un lidmašīnām, viņa iepriekš teica cilvēki kas ticot šādām lietām noteikti esot izdomāti. Izrādās, ka nē. Viņi ir tepat blakus (ņemot vērā Latvijas izmērus).

0 0 Atbildēt

Interesanta detaļa - kaut kas bija atradis šitādu projektu - science.rsu.lv/en/projects/diagnosis-and-management-of-febrile-illness-using-rna-personalise - pie tā ka divas no galvenajām vaininiecēm Zeltebreju ģimenes murgā atrodas tur tajā dalībnieku sarakstā, izteikts minējums ka bērni bez vecāku tiešas piekrišanas izmantoti kā izmēģinājumu trusīši - variants kas lieliski izskaidrotu gan to, kāpēc vajadzēja vecākus dabūt prom, gan nepieciešamību turēt bērnus slimnīcā, gan kāpēc slimnīca vecākiem nedod dokumentus par bērnu ārstēšanu, gan no kurienes varas iestādēm radusies tāda ieinteresētība. Interesanti...

0 0 Atbildēt

Nu šis projekts gan pats par sevi neko tādu neizsaka. Ir runa tikai par diagnostiku, nevis ārstēšanu. Tomēr virziens aizdomāties varētu būt pareizs - medicīnas pasaulē ir liela vēlme eksperimentēt ar gēnu terapiju un ne tuvu tik liels atbalsts no potenciālajiem pacientiem un pat atbilstošām institūciju atļaujām. Šajā ziņā ārstu psiholoģijā nekas nav mainījies kopš Hitlera eigēnikas eksperimentiem - ja būs iespējas, mediķi, kam slimnieki ir izmēģinājuma trusīši un viņu dzīvības ir mazāk vērtas par viņu zinātnes pētījumiem, ātri izrausies vadībā.

0 1 Atbildēt

0 0 Atbildēt

Mednis tajā video tā starp citu rāda žestu, kas tiekot izmantots kā pazīšanās zīme vispasaules antivakseru kustībā. Protams, viņi nav antivakseri, bet t.s. jab riots.

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Tajā video nav NEKĀ par vakseriem. Kādēļ melo?

0 0 Atbildēt

Kenedijs ir pasaulē(pasvītrots) zināmākais antivakseris. Vienkārši tai priekšvēlešanu ciņā nebija skaidrs vai tas bija tik tāds formāls reverans ar Trampu, vai arī reālas pārbides šajā jautājumā. Tagad cik dzirdēts Kenedijs kūres veselības ministriju. Tas būtu tas pats, ja Pļaviņ Janka nomainītu Abu Meri.

0 1 Atbildēt

Malacis, atbalsti vakseru naratīvu. Ar tādu pieju vari melot arī, ka viņš tajā video, ko ieliki, aicina aizliegt pārtiku.

0 1 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Novērst korupciju un samazināt hroniskas slimības. Kas tur nepareizs?

1 4 Atbildēt

Tik te ir tāda neliela problēma

Tramps par vakcīnām saka šādi

www.youtube.com/watch?v=2GC86EhnpiQ

Republikāniem vajadzēs izdomāt kaut kādu reālai loģikai tuvāku komunikāciju ar tiem "īpašajiem° viedokļiem, kas spieto ap konservatīvo republikānisko politikas teoriju un praksi.

Ta pati MAHA. Make America Healthy Again pa prasto var reducēt uz to, ka big food baro amerikāņus ar sliktu, processētu pārtiku un big farma tad ārstē ar ķīmiskam zālēm, taču īstenība lielu daļu veselības diemžēl nosaka pašu ļautiņu paradumi.

To vajadzēs kaut kā smuki, pilsoņiem neaizvainojošā veidā ieintegrēt healthy again politikā. 

Dažādu grupu veselības radītāji arī atšķiras  healthjournalism.org/blog/2023/02/nih-leader-report-on-disproportionate-long-covid-impact/

www.reuters.com/article/markets/u-s-govt-data-shows-black-americans-more-likely-to-be-admitted-for-covid-19-idUSL4N2DZ3ZU/

www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/mm6933e1.htm?s_cid=mm6933e1_w

www.reuters.com/article/business/healthcare-pharmaceuticals/hispanics-african-americans-hit-hard-in-us-covid-19-hotspot-counties-says-cd-idUSKCN25A2IT/

Ja Tramps tēmu paceltu un tā pieklājīgi, bet kārtīgi atrisinātu daaļu no jautājumiem, tad varētu zzīmeties kā vecis, kas risina grūtas problēmas, kur ir nepopulāri atzinumi un nenopļurina, demokrātiski piekrītot, cik grūti tām grupām iet, vai, vai vai, mēs jūs saprotam, jā. Tas ir arī par visu ko citu, ne tikai COVID.

0 0 Atbildēt

Īpašie viedokļi, tas ir tā saucamais overtona logs. Tu tak atceries diskusiju par sauļošanos? Lūk, tas ir ekstrēmisms, kad kāds sauļojas. Tieši tas pats ar gaļas ēšanu, vakcīnām utml 

Tramps pats neko nerisinās, Kenedijs piedāvās risinājumus un tie jau ir labi zināmi. Tāpēc pilnīgi skaidrs, ka vaxeri dabūs pa asti un smagi

0 0 Atbildēt

Interesanti jau ir tas, ka tev ir zināmi nevis Kenedija risinājumi, bet tie, ko Kenedijam piedēvē viņa pretinieki

0 0 Atbildēt

Klausies, beidz visur bāzties par korķi.

0 0 Atbildēt

Beidz izplatīt melus

0 2 Atbildēt

Būs kaut kāds līdzsvars starp tautai uzreiz saprotamam aktivitātēm un reāliem pasākumiem

0 0 Atbildēt
0 1 Atbildēt

Pa to laiku Latvijā

www.la.lv/palenam-bet-gripas-izplatiba-sak-kapt-covid-19-piepilda-slimnicas-un-laupa-dzivibas 

Volx rakstīja: Īpašie viedokļi, tas ir tā saucamais overtona logs. Tu tak atceries diskusiju par sauļošanos? Lūk, tas ir ekstrēmisms, kad kāds sauļojas. Tieši tas pats ar gaļas ēšanu, vakcīnām utml

Kāds sakars vienkāršai informācijai par ultravioleta ietekmi ar pārējo?

0 1 Atbildēt

Lasītākie raksti

Jaunie raksti