Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

No 2. līdz 6.martam pašlaik Itālijā norisinās gada notikums-slavenaiss ikgadējais Sanrēmo dziesmu festivāls.Šogad tam ir īpaši noteikumi skatītāju ziņā.Ariston koncertzāle izskatās samērā pilna, taču nevienam nav maskas...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 1 Atbildēt

Es atradu tādu latviešu tautasdziesmu:

Es savai-i māmuliņai

Galvā liku kronīti

Trejdeviņi zelta kalni

Zelta pļavas nenopļautas.

Jebkurš gudrs cilvēks saskatīs trīs lietas:

Vecu cilvēku aplipināšanu ar korona ( kroni)

Trejdeviņas reizes ( 3*9= 27 plus PVN. KOPĀ 32.67)

UN ZELTS simbolizē ekonomiskās problēmas.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 0 Atbildēt

Tas ir līnijveida domāšanas rezultāts, ka 3*9. Tikpat labi var būt 999 vai 9*9*9.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Gripa vienalga paliek, ja vien beidzot pret to iedarbīgāku vakcīnu neizgudro. Un tādu bezatbildību attiecībā pret gripu nevajadzētu turpināt redzot, ka var to ierobežot arī ar citiem pasākumiem. Slimot ar vīrusiem nav veselīgi, pie tam vecu cilvēku dabiskā atlase neuzlabo genofondu, bet tikai pensiju fondu toties dārga ārstēšana.

Cik jābūt debilam, lai salīdzinātu covid ar gripu.

Covid ierosina VIENS vīruss ( pamazām izdalās jau citi veidi, bet pagaidām - viens)

Bet gripai ir daudz vīrusi. Un tur jau tā problēma. Gripas vakcīna - tas ir DAŽĀDU gripas vīrusu RNS fragmentu ( marķieru) KOKTEILIS.

Tas ir tas pats, kas salīdzināt visus alkoholus pret vienu viskiju.

Ja mēs kovidu ielaidīsim, būs mums arī visādi kovidi, kuri katriem gadu domiunēs citas versijas

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Kur tu izlasīji, ka tiek salīdzināta gripa ar covid!? Ja jau ir ABCD gripu paveidi tad kāda kopīga pazīme tiem ir.

Bet cik debīlam ir jābūt, lai domātu, ka mRNS vakcīna izstrādā antivielas pret RNS fragmentiem.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

vīrusiem nav DNS. Vīrusiem ir tikai RNS.

To pat skolā, 5.klasē māca.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Un? Sakars kāds?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā,mums viss būs.Pag.Vēl nav Vakars.Piem.,itāļu Lohi pēc vakarVakara ir šokā.Jātur īkšķus, kaut nu šiem lieliskajiem māksliniekiem Achille Lauro e Fiorello izdotos vinnēt gan to fukinu Sanrēmo,gan Europīženu,gan oficiāli apprecēties.Pilnībā esmu/par, dodu 12 pointuss.

Klausīt/skatīt šeit: www.raiplay.it/video/2021/03/Sanremo-2021-quarta-Serata-Il-quadro-punk-rock-di--Achille-Lauro-con--Fiorello-e38e7773-8762-42a5-a67c-f166063a22b8.html

jā, Zelts esot samērā nokritis cenā, laikam vajadzīgais daudzums Lohu to ir veiksmīgi sapirkušies.

VPļutņiks vakar izvirzījies 2trajā (jājā!) vietā passaulē.1mais esot AsterZē (49 valstis),seko VP (45v) un Pifzers (43v), tālākie galīgā dsā atpalikuši,Mordena 19v, seko 2ķīnieši 16-18 un tālāk vispār nav par ko runāt.8.vietu ieņem J&J ,to pagaidām par "garšīgu" esot atzinuši tikai 4valstu lohi..Pifzers maksā ap 19.5 naudassvienību par 1dōzi,Mordena laikam bij kkur ap 25/30, aber Pļūtnieku varot (pagaidām..)dabūt pa čiriku...Tāds Hokkejs mums (pagaidām..) ne nahnav vajadzīgs.Paskat, Slovākijā tagd Igora valdībai Vāks klāt- vietējais KPV asi pieprassa tās atkāpšanos.Krievi arīdzan apvainojušies- sak,ja slovākiem nevajg, viņi tūliņ gatavi paņemt visu atpakaļ un atdot ""kam vajag".Tas izskatās tikai festivālu un teātru sezonass pats sākums, pag...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 2 Atbildēt

Es brīnos par latviešu stulbumu. Skatās zilīšu šovu, un tad vēl pārdzīvo, redzot kādu zilīti.

Eirovīzija arī tapa kā starptautisks LGBD mūzikas šovs.

Var pat nelasīt tā priekšvēsturi, var aplūkot uzvarētājus ( protams, ja neviens vecis nedrāž acīs).

Dana international, zilīši, puszilīši un pat marija naumova, kura uzvarēja jo parādīja transvestītu šovu ( izmainīja dzimumu no veča par bābu)

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Ja par Dana International, tad tas ir viens no retajiem gadījumiem, kad uzvarētāja dziesma bija patiešām laba. Bet nu jā - kaut kāds geju balagāns viss tas šovs.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Kur tu,cien.galv.xPirdeoratōras,te saskatīji pārdzīvojumus? Kādus konkrēti?!Jeb kā parassti te uzbudinājuma stāvoklī ieskrien nodrirsties? Ja reiz šo lasīji- tātad LOHS ! Kad/ja gadījuā kāds konkrēti Tas ražojums izdomās pieteikties dzimumu maiņai ,iemet atsauksmi!

ps,.- kas izlasīja, tas Lohs [lohi]

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Neviens jau nesaka, ka to sputņiku saņems un vakcinēs.

Vienkārši citu vakcīnu nepietiek, un nabagvalstis nolemj ņemt sputņiku...JA TO SARAŽOS.

Bet paši krievi nevar saražot sputņiku paši sev.

Tikai neizglītots latvietis domā, ka krieviem ir vesalas fabrikas, kas ražo vakcīnas. Saglabājušās no 1960.gada...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Par to jau ir TĀ RUNA, ka "ja" un "kur" saražos.Bet nav ne mazāko šaubu, ka saražots tiks tīšām un par spīti.Kopš pašas 1mās dienas viņi ražošanu cenšas iebīdīt kādā citā valstī- visVēlamakais, ja tā izrādīsies ES valsts........

No trešās puses- tikai galējie pirdari un idioti var lepoties ar LV "panākumiem" starptautiskajā arēnā- beidzamo vietu itin visās iespējamajās jomās.Nebeidzamo kretiinu nebeidzamo "rotēšanu" no posteņa uz posteni, aiz sevis atstājot izsmēķus ,suudus un iznīcību.Passkatīsimies, kāda vel blēšana sāksies, kad būs korī jākliedz šaibušaibu.Pag,drīz būs.Tas tev nav vairs kkāds tūdaliņ dziesmu aptaujass birojs, tur aizkadrā no kāda var arī "uzprassīt" par trulo bazaāru un kāds var dabūt pa naglo rižo Purnu.

ps- ja nu te kādam patiess muziKāls uztraukums- itāļi nebūt nav nedz pirdari, nedz arī viņiem diži p/iš , ko par viņiem domā oiroviziōna entuziassti.Neviena itāļu dziesma nav beidzamajos gados e-vīzijā neko izcīnijusi,jo tur dominē citas vērtības.Augstāk mineetaiss pirdaoratōru kāzumaršs (diemžēl,šobrīd,žēl) nav 26gab favorītu sarakstā.Gran fināle ir šovakar un "īstais'" līderis tukšajā bezskatītāju koncertzālē pagaidām ir šis (viņam tur brīnišķīgi "skan" bez kādiem euroaplausiem un Lohiem ieteicams palasīt kaut jutuppa komentārus) :

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Kuru piš(ja nu vienīgi kādu vatņiku) cik 3. pasaules valstis izvēlējušās kaut kādu putņiku. Labāk saskaiti cik kopā devu saražots un reāli piegādāts.

Ūdens Daugavā vispār par brīvu davaj špricējam sev to tas ir tieši tikpat pierādīti efektīvs(homeopātisks).

650 Reģ.: 25.01.2017
3 1 Atbildēt

Vel viens- es tev jau kādu divdesmito reizi piedāvāju attiekties no personifiuvcētiem epitetiem.Ok, vairāk neatgādināšu.

TU konkrēti būsi 1mais, kurš būs gatavs tam krievam atcūkāt (laikā kad viņš drāzīs kādu tavu tuvāko). Garīgi slims esi konkrēti tu- pat tavs literārais pseidonīms par to liecina.Tā kā šakālis te pa vakariem lien, moška kko uzkost tev atmetīs. Neinteresē tev – tak psisies nanuj! Atbrauc uz rīgu, dsu nolaizi tiem, kas "plānoja" tavu LOHA nākotni- ar beidzamo vietu gan europā, gan jebkurā citā vietā vai attejā.Drīz varēsi šaibu šaibu pakliegt, paga,draudziņ.

Redaktor- varbūt tomēr aizslēdz luudzu šhito balagaāna tēmu reiz ciet! Tak pietiek jau.comon!

ps- ja nu kādam gadījumā kādi vēl kādi jauutājumi vai papildinājumi- uzmanīgi izlassiet foruma sadaļas nosaukumu ;P

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Atvainojos, ka vakaros tik parādos, kaut kā nav man pilna laika darbs dirsties internetā un sūtīt kādu kaut ko palaizīt vai atsūkāt, nav šis laiks apmaksāts.

Kā izsargāties? Nu ne jau špricējot sev kreisos preparātus. Nenodarbojies te ar slēpto reklāmu, redaktor palīgā, šņuk...

Pagūšu novakcinēties pirms to analogov ņet sūdu ES piereģistrēs(ja piereģistrēs) tad arī nekļūšu par prātā jukušas valsts propagandas skrūvīti uz ko pakazuhu taisīt, atraduši te olimpiādi, pirmie piereģistrētie, pirmie špricētie, pirmie līķi, visur pirmie. Arī lētā krievu gāze mums galu galā dārgi maksā, tāpat arī ar šo sputņiku. Labāk lai krieviem vairāk paliek, man viņus žēl, pašiem šiem nepaliks.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 2 Atbildēt

Vari,draugs,nesteigties- tev neviens nejautās.Pienāks (ja) rinda- pufaiku uzlocīt un ieņemt pozu, pārējais nav tava (ne mana) daļa.Skrūvīti tev noteikti ieskrūvēs.Iespējams, ja ne daži progresīvi domājošie dalbaēbi, tad tas notiktu jau parīt.

Pēminekļu apmīzēji tagd brauks uz ēģipti- jo itālijā kāreiz šodien ir konstatēts jau 4-Tais Celms, ļoti unikāls,slepens, pagaidām esot tikai 2gad pasaulē.Bet nekas,gan jau drīz arī mazperdānos un bezdbalvos.Nelikšu atsauci ,lai kāds nepiešūtu slēpto reklāmu.Passkatīsmies, kurš ta nu tagad šķidrums to "ņems".Varbūt ka piemaksāt par "uzlabojumu" vajadzēs, vai vēl sazin ko pagarināt.

Tēmu jāslēdz ciet nekavējoties,atlikušos 3gab runātājus var novirzīt uz kasjaunsu un tvpollo.Kovida apspriešanai mums ir oficiālās vietnes,nav ko te valstiski svarīgā brīdī gļēvi drirst aizmuguriski.Brīvdienās iA sarunvietu varētu vispār total slēgt,darbdienās pietiktu 11-17,pēc iepr.pieraksta.Pārējā laikā te būs vienalga tie paši 3gab apmeklētāji,kuri pamanīsies cits/citu 6x apdrirst.Plus vēl varētu dabūt ko-vida kompensāciju par necerēto darbību sarukumu.

Lai taču Lohi turpmāk ar to lētgāzi plītis/mājas nekurina un neizmanto to savam "algotajam" darbam.Kapc cauruļvadi un pumpji vēl nav visi uz tollmetsu aiznesti?? Bet,neatkarīgi no tā, gāzēšanas pasākuma patiesajiem saimniekiem te itin visi ir "sukājuši" tieši kopš savas ierašanās šajā pasaulē.Pa 3šo riņķi jau iet.Savulaik daudzi šodienas Varoņu latviski/runājošie priekštecētāji to darīja vēl ar 3kāršu dedzību.Plus vēl bij gatavi idejas vārdā novilkt bikses gan sev, gan 1majam pretimnācējam.

Precīzi tā- no rīta pl.7 viņi stāvēja garā rindā rindā salā/ārā pie gastronoma pēc krējuma,pusdienlaikā zvanīja milicijai vai obhss-am par sava kaimiņa uzņēmējdarbību un/vai friziera-šuvēja apmeklējumu darba laikā, bet vakarā ar Lepnumu noskatījās prātājukušās dižvalsts TVziņas.Gluži kā šodien.Daudziem šīs iemaņas ir dziļi dsā ieaugušas.Protams, ka to visu vajag lietas labad izmantot un veicināt.Vislabāk ir skaļi runāt vienu, bet klusībā darīt pavisam ko citu.

Lohi ir sen jau pašsaprotami pieraduši,ka katrs izteiktais vārds šodien kaut ko reklamē vai tirgo,tapc lielākā daļa vairs nefiltrē neko.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu tagad pēc ūdens noraušanas kāds ir sausais atlikums?

Tā arī nespēj argumentēt kāpēc nāc te sav Sputņiku reklamēt un piesauc kurā no pēdējām vietām tas saraksta lejasgalā atrodas. Ir vēl virkne citu vakcīnu, kas gaida ES apstiprināšanu, bet nē te vienam noderīgajam idiotam nez ko tāda ieinteresētība tieši uz viena ražotāja šķidro izstrādājumu. Protams, ka tēmu jāslēdz, neiet tev vēlamajā gultnē. Alksti tomēr atpakaļ veļikajā deržavā, kur ziņas tikai pozitīvas un visi piecgades plāni pārpildīti ar analogov v mire ņet izstrādājumiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Tu te konkrēti savā uzrunā mani mēģināji aizvainot kādas 4x.Plus vēl piedēvēji man to, ko neesmu teicis.Tāds nu ir tas sausais atlikums,šakālēn.Es gan gribētu tevi nosaukt vienkārši par pidarasu, bet iedomājos, varbūt kādam šajā slavenajā "Vietā,kur izlamāties" radīsies kādi iebildumi.Tapc es atturēšos un tevi šoreiz nenosaukšu par pidarasu.Bet, ja tu šādi domā turpināt,nākamreiz es tevi noteikti nosaukšu par pidarasu.Jā.Pagaidām 4:4, šaiBū,šaiBū.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Šaibu man ir pilnīgi vienaldzīgs, varēsi pats drīz bļaut šaibu un gaidīt atbrīvotājus. Tavas seksuālās fantāzijas arī paturi pie sevis, nav ar tam japlātās. Sveicieni 8. martā!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Paldies;00 -bet, gan jau bļaut nāksies,jo korim jābūt saskanīgam.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
6 1 Atbildēt

Ministru kabinets ceturtdien atbalstīja Ekonomikas ministrijas priekšlikumu aģentūrai SIA „McCann Rīga” no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķirt 118 521 eiro informēšanas kampaņas īstenošanai, lai mainītu iedzīvotāju uzskatus par iepirkšanos. Mums naudas ir tik daudz kā nekad. Vai nevarētu, lūdzu, piešķirt piķīti, piemēram, informēšanas kampaņai par dziedāšanu zem segas: tas tomēr ir daudz veselīgāk nekā piedalīties dziesmusvētku kopkorī. Vai arī – informēšanas kampaņai par to, kā atļaut Rīgas Zoo ķenguram gulēt tādā pozā, kādā viņš vēlas. Galu galā – kāpēc iepirkšanās kotējas augstāk par dziesmusvētkiem un ķenguriem?!

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Chalenger, ja pārpublicē svešu tekstu, tad korekti un godīgi būtu tomēr norādīt arī autoru un avotu!

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
1 1 Atbildēt

atkal ziema un sniegs - nu ko, ķeramies pie lāpstām

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 1 Atbildēt

Kurš sniega vilnis tas jau šogad ir?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Pamazām startē seriāla jaunā sezona.Atsevišķiem satraukumu sajutušajiem draudziņiem ieteicams laicīgi nodrošināties ar Olainē'/pilnālaimē ražotajiem pretcaurejas līdzekļiem:

2021. gada 8. marts - 10:20 tg24.sky.it/salute-e-benessere/2021/03/08/covid-vaccino-sputnik-vaia

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Kā zināms no baumām, Puķins savu Gelenžikas pili būvējis pēc Berluskoni muižas parauga Sardīnijā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-kuru tad no minētajiem trim (četriem) Tu reklamē ? ;p

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tad jau drīz algas diena, godam būs nopelnīta par līšanu vatņikiem dsā, čekisti labi savulaik pastrādājuši.

Te salīdzinājumam kam vairāk spīd vēl kāda pils:

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Protams, mēnesi veci dati ir gana izsmeļoši,ja situācija mainās drīzāk pa stundām, nekā pa dienām.Kaut gan reāli ir svarīga sakarība- kurš tad "pirmais brauca".Kamēr vieni jau sen brauc/maļ,citi nodarbojas ar attaisnojumu pamatošanu.Šodienas "aktuālo" datu tikpat kā nav- jo paralēli esošajam notiek (klusībā..) sarunas un jaunu ražošanas iespēju meklēšana.Kamēr izraēlieši "maļ" dziļi un jau labi sen, tamēr citi (prottams, tie neap-šaubāmi gudrākie,medzinātņu un tirgzinību korifeji...) tikai taisās braukt uz tirgu.

Kamēr itāļi (apsteidzot domīgos vāciešus un dusmīgos francūžus) pirms 3d "zvana" krieviem, tamēr "Izraēla, Dānija un Austrija vienojas par vakcīnu izstrādi".

Izraēlas, Austrijas un Dānijas līderi ceturtdien (4. martā) Jeruzalemē paziņoja par aliansi nākamās paaudzes koronavīrusa vakcīnu izstrādei un ražošanai, kas jau ir izraisījis kritiku Eiropā....Trīs valstis sāks “pētniecības un attīstības fondu” un “kopīgus centienus kopīgai nākotnes vakcīnu ražošanai”, preses konferencē kopā ar savu Dānijas kolēģi Mette Frederiksenu un Austrijas kancleru Sebastianu Kurcu paziņoja Izraēlas premjerministrs Benjamins Netanjahu.

"Mēs nezinām, cik ilgi (pašreizējās koronavīrusa) vakcīnas izturēs," piebilda Netanjahu.(??)

“Vai tas ir pusgads, vai tas ir gads, vai tas ir divi gadi, vai ir vairāk, vai mazāk? Mēs nezinām. Tāpēc mums ir jāaizsargā savi cilvēki pret šīs pandēmijas atkārtošanos vai mutācijām. ”

Frederiksens sacīja, ka trijām valstīm “visām ir daudzsološi pētījumi, kas varētu pavērt ceļu nākamās paaudzes platformai”, piebilstot, ka “vēlētos izpētīt arī iespējamo sadarbību klīnisko pētījumu jomā”.

www.euractiv.com/section/global-europe/news/israel-denmark-austria-agree-deal-for-vaccine-development/

TURKLĀT, šis taču itin skaidri liecina, ka Izraēla ij netaisās apstāties pie šībrīža "darījumiem"- ...Izraēla, ..., decembrī uzsāka plašu potēšanas procesu, ko atbalstīja darījums ar ASV farmācijas gigantu Pfizer, kurš apmainījās ar savu vakcīnu, kas izstrādāta kopā ar vācu firmu BioNTech, apmaiņā pret datiem par tās vakcināciju.... -februārī tās bija ļaunas runas un tenkas, aber martā izādās taisnība (atkal)..

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tas ka meklē jaunas ražotnes ir nevis labas ziņas, bet graujoši sliktas ziņas, tātad Krievijas Pederastijā ir izsmeltas ražošanas jaudas un pasūtīto devu skaits var arī nebūt.

Vēl jau nav zināms vai šajā tabulā cipariņš 4 galu galā nenomainās uz 5 - www.nytimes.com/interactive/2020/science/coronavirus-vaccine-tracker.html

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 1 Atbildēt

Te ir aktuāls grafiks sputņik faniem.

ourworldindata.org/covid-vaccinations

krievija ar savu "masveida vakcināciju, kurai analogov ņet" atrodas pat aiz Brazīlijas, kurā cilvēku ir vēl vairāk.

Tas, ko es teicu. Viņiem nepietiek ražošanas jaudas pat pašiem sev. Nebrīnīšos, ja vini paši pirks modernu vai astra zenecu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Nekass, daži te ebanniji citu procesu fani gatavojas gavilēm,drīz 14tas/25tais marts.Gaidaam situāciju izprotošos aprakstus,pie viena nocitēsim šo/to no ieprpriekš teiktā.Un konkrēti Tu tagad nevis ko pirksi vai izvēlēsies,bet ēdīsi zemi,stāvēdams rindā.Un būsi gatavs uzņemt sevī visu un dajebko,ko tavas valsts gudrie marketoinfektopedologi priekš Lohiem būs pacentušies (varrbuuut,Beidzoooot,kaaadreiz) sagādāt.

ps,- vēlreiz iesaku,pirms drišanas novelc bikses un pamēģini saprast,par ko te vispār ir runa šobrīd..

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Panikas cēlājs, kas jau buboņu mēri gaidi?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Ko tur gaidīt,atliek vien noraudzīties kā kārtējais vilciens "pie mums" (pagaidām) nepietur.Var vienkārši bakstīt prognožu spēli.Bez atsauces,ka kāds ko "reklamē".Kad piem xpercu uzaicina uzspēlēt, viņš parasti izliekas nedzirdam.Pēc tam seko "es taču teicu".Nav tikai skaidrs, ko.

Te pirms nedēļas bija atsauce- kaut/kas tika konfidenciāli spriests.Neviens to suudu neklausījās.Kamēr iItāļi šopēcpusdien atklāja kārtis.Šogad tiem plānots saražot 10milj devu.Tas pagaidām būtu spļāviens jūrā.BET, ja izlasa to tg24 virsrakstu- tur teikts, ka "1mā" ES valsts.Tas nozīmē, ka ne beidzamā.Lohu/sazvērnieku teorijas beidzamajā laikā smuki piepildās.Iespējams, būs gan licenzes, gan vēl citi sadarbības partneri.Process pašol,un iepūt viņiem kaut dsā tagad.Plus vēl, galvenā "izraēļa" ceturtdienas izteicieni.Turpmākās piecgades vadlīnijas ir nepārprotami skaidras.(s).

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 1 Atbildēt

Tu joprojām par to ka Sputņiks izglābs pasauli? Kādā paralēlā izplatījumā varbūt, bet ne uz Zemes.

Da nekas vairs to neglābs izrādīsies jaunās mutācijas noturīgas pret vakcīnām un pļurkt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Mums to tāpat neredzēt.Itālijā vēl jautājums, ko viņi ar to darīs.Tas vēl nekas, ka paši krīt kā mušas, jāpalīdz taču arī ķenguru glābšanā un utt.Nesavtīga darbība dažkārt nes gardus augļus un taa.Īpaši, ja spēlmaņi ir tomēr privātas struktūras.Nu ja nu vienīgi (ne4jauši) atklāsies, ka arī pie mums kādam ir kaut kas jau samērā "gatavs".Tabletes taču ražojam itin labi,kā arī dažādas zinātniski fantastiskas darbības te sen jau notiek (iespējams,pat nesliktas,varbūt sadarbībā ar kādu citu,arī pretrunīgu).Drošvien tepat netāls aizjūras lielkaimiņš arī ir lietas kursā.Es visp tā lohdomāju, ka nākamais līmenis būs tad, kad kāds paziņos, ka viņam nejauši ir viss vajadzīgais tieši nākamo kibermutāciju sakarā.Sen skaidrs, ka atseviķas tautības ir gudrākas par pārējām un jebkura ienesīga joma tukšumu necieš.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 1 Atbildēt

Kurš te fanoja par igauņu piegājienu ? šiem tagad tieši tas pats kas pie mums, dadzīvojās.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
6 3 Atbildēt

Tie paši, kas fanoja par zviedru piegājienu, kā rezultātā nomira daudz senjoru... tobiš, tie, kuriem nauda un komforts ir svarīgāki par cilvēku dzīvībām.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tas pats mums vēl nav, ir laiks "padomāt".No Igaunijas nupat redzu ziņu- 11jā martā tur tiek ieviests rīkojums par attālināto darbu.Ar samērā konkrētām norādēm,kam un kā.Gan jau kāda darbaļaužu solidaritāte drīzumā uzvirmos.Savādāk kā ta varēs par šaibu pakliegt,līdz tam visiem jābūt formā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Drīz iznāks Vakcinācijas avīze

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Izrādās, ka Amerikā ir arī sava Baltkrievija youtu.be/VoHvB4G_lYM

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Lai takš būvē, esam ES tātad būs jāražo ES sertificēti preparāti vai kārtējie uztura bagātinātāji eksportam uz jaunattīstības valsti tepat aiz robežas.

Te daži prognozētāji prasa atvainošanos, taisnība acīs iekoda:

www.tvnet.lv/7197058/sputnik-v-razotaji-pieprasa-eza-atvainosanos

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ne nu protams, tādai O-laimes pašvaldībai taču tuvākie un iespējami ticamākie sadarbības partneri atrodas tālu aiz okeāna.Drošvien tie topošie lielrūpnieki ražos fīzeru.Tam kāreiz iet visgrūtāk un tas to vien dara, kā pa visu pasauli publiski uzrunā orifleima izplatītājus un tml uzņēmīgas privātpersonas.Vienkārši vakar trīs lohi bez jebkāda iepriekšēja nodoma un situācijas izpētes satikās klajā laukā un tagd met uz pirkstiem, ko nu tur uzbūvēt.Davai,draugi,celsim šito.Ā,nu ok.Visas sakarības nejaušas, personāži izdomāti, nekāda sakara ar realitāti.To vēstuli jau tev pirms nedēļas rakstīju.Man neskauž, lai tik top.Vēlams gan būtu ne par "manu" naudu, bet nu to jau viņi ne man jautās.

Tiem tur ES sertificētajiem preparātiem tūliņ būs papildinājumi.Un ne viens vien, par to šaubu nav.Tas tev nav fotoradaru monopols.Kādas "citas" varen plašas valsts pārstāvji pie mums darbojas jau kādu laiku un itin veiksmīgi.Ja netici tenkām, palasi kaut d-portāla ziņas pagājušgada pavasarī.Savukārt, tādai Austrijai nekāds kreisais blakussolis vairs nav jāsper- tur ir senas vakcīnu ražošanas tradīcijas un "viņu" sadarbības virziens pagājušnedēļ ir skaidri iezīmēts valstiskā līmenī.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Gaidam kad būs sertificēts tad arī domās, ko tur par nesertificētiem uztura bagātinatājiem daudz runāt un kaut ko prognozēt.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Prognozēt var un vajag.Tas laikam ir vienīigais, ko (atlikušie) ar galvu apveltīitie tagad varētu sava "hobija" līmenī darīt.Šis te it kā suuda tenkutopiks iespējams satur vairāk patiesas info, nekā visi citi lv suudp-ortāli kopā.Netikdaudz runa, ko nu tur kāds ražos.Bet par TO, ka (kamēr) Lohi lasa suudportālu versijass, tamēr īstenībā notiek visādas brīnumlietas.Šādi un līdzīgi plāni nerodas klajā laukā un aiz nekodarīt.Var sanākt kā savulaik j-malā.Lepni p/išam ārā ar kāju pa d no mūsu laimeszemes tos kapeikas ienesošos pludmali piemiizušos krievu un čigānu atpūtniekus, bet pa aizmugures izeju visa pislēta izrādās sen pārdota- un jautājums "kam".

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Grūti noticēt, ka šo raksta garīgi vesels cilvēks, kas citus sauc par neveseliem. Eu, mūsdienu Nostradamus, ak, neraksti jel vārsmās, raksti tā lai pēc tam varam uzvilkt tevi uz desas par konkrētu "pareģojumu". Tā kā tāds astrologs kaut ko riņķī apkārt, bet tā konkrēti par lietu neko, jo tad vēlāk varēs teikt es taču teicu, tas nekas ka no šķidra pļūtijuma ar irbulīšiem magoņu sēkliņas jālasa ārā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Rokas nost no astrologa!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tu to savu suuda gabalu joprojām neesi norijis.Tas tev atkal un atkal uzpeld un kairina rīkli.Te gandrīz nevienam neinteresē realas sakarības un prognozes- interese ir tikai paŗādīt savu LOHA nostāju un apdrirst jebkādu citu viedokli.Parādi man, ko es kur "nepareizi" teicu šajā tēmā.Te piedāvāju nevis kādas tur nostrāNusa peršass, bet galvenokārt izrakstus no CITIEM ziņu avotiem (ne LV badacietēju versijā), ar domu ka (varbūt) tev pašam kādas asociācijas radīsies.Bet veltīgi.

Ok,tagd cehus cels un tabletes un tējas ražos par tavu naudu (to kāreiz tev pirms nedēļas teicu, ka Lvija/var..), bet izdevīguma un ieņēmumu daļā tu (turpināsi) to pašu ierasto vairākkārt pieminEto darbību.Atceries nesen oik konteinerus laukmalēs.

Pakaļā tev iedurs nevis to, ko tu te esi izpētījis,bet gan TO, kas (kādam) būs palicis pāri un jau pēc pusgada izrādīsies dsā iebāžams.Un pēc tam atkal (iespējams) par tavu (Loha) naudu tiks iepirkts beidzot TAS, par ko pirms nedēļa$$ dziedāja itāļi,austrieši un izraēlieši.Pēc mēneša tev joprojām nebūs ko un kur iedurt, bet šaibušaibu tu kliegsi pilnā rīklē, neviens tev pat (attālināti) nepajautās, vai tas tev interesē.Sprāgoņus peec tam varēs guldīt ledushallēs uz ledus- mošk kāda daļa pārdomās un Atdzīvosies..

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

tu pašu rakstu izlasiji?

pamēģināt valsts (mūsu) naudu paprasīt jau nav ne aizliegts, ne pretlikumīgi

Ja ar cipariņiem pierādīs, ka ir jēga ieguldīt, tad varbūk ka iedos ar'. Galu galā tā tablešu rūpniecībiņa ciknecik attīstīta mums laikam ir.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Kārtējais Rigvir vai Remantadīns mums lieti noderēs.

Vēl jau varam uzsākt šo analogov ņet vakcīnu ražošanu. Vakcīna pret Ebolu, arī nesertificēta ārpus Pederastijas:

euvsdisinfo.eu/report/the-ebola-vaccine-was-developed-in-russia/

spainis Reģ.: 27.04.2006
1 1 Atbildēt
aizejošais Reģ.: 23.05.2005
3 0 Atbildēt

gaužām idiotiski, kā (gandrīz) viss, kas nāk no ceha kloākām

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Šis pārmaiņas pēc ir diezgan normāls.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
3 1 Atbildēt

nepārdzīvojiet par vakcīnām, toties mums būs vakcīnu avīze! katram neticīgajam būs pastkastē...lūk prieka vēsts!

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Kamēr nav pastkastē, tikmēr vēl hop nevar teikt. Ka nenotiek atkal kāds puegādes pārrāvums.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 1 Atbildēt

Baigi pied...... atvainojos, sarakstījuši.

Kanibāl, kāpēc Sputņik? Nu, lkm, tāpēc, ka tāds ir pieprasījums. Padomju laikos tak arī teica - kāpēc jums Levis džinsi ja ir tak Ogres trikotāža(ierakstīt vajadzīgo)

Mums tak tie ierēdņi ir tīrākie padomju produkti. Ahā, tauta grib Sputņiku, tad vajag stiprināt medijus(lasi iztrallināt miljonus). Tautai vajag ēst desu, uzbūvēsim tā vietā jaunu raķeti. Raķetes vietā šodien drukās Covid avīzi. Parakstieties un saņemiet

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ko gan vel labāku var izdarīt par Lohu naudu,kā uzdrukāt viņiem avīzi...Šodien kkur te pa ausu galam jaunu peršu dzirdēju- krievi atkal sazvanījušies,šoreiz it kā ar kkādu luftgansu. Parunāšanās pr-mets bijis izzināt iepēju organizēt medtūristu reisus.Tikko jostas atsprādzē,tā bikses nost un starp rindām rosās gāzmaskās tērpts personāls.Pēc stundas bikses atpakaļ un ar kāju pa d, gaidām nākošo reisu. Tāteikt, Sļedujušcij, kričit zavedujuščij....Zavedujuščijs gan esot nupatt piedraudējis, ka vispirms esot jādur savējiem.Rindu neesot,gribētāju apkalpošana notiek pat lielveikalu telpās un tirguslaukumos.Bet nu gan jau visi tiks attiecīgi ieinteresēti un assie viedokļi samierināti.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nu avīzē Sputņik nav, jo tādas apstiprinātas vakcīnas vēl nav. Nezinu nevienu, kas grib nesertificētu vakcīnu, mums pat ar sertificetām ir atturībnieki. Gaidam kad sertificēs tad arī varēs vērtēt.

Krievijas debilā propaganda sabojā jebko kam pieskarās, pat ja varētu uzteikt zinātnieku darbu, tad tagad par to sasniegumiem nekas nav skaidrs vai vispār tur kas ir.

11. Aug - ar pompu pasludina, ka Putņiks ir kādā jaunattīstības valstī reģistrēts kā pirmais pasaulē un uzreiz jau tam tiek atklāta arī mājaslapa. Nez ja bērns piedzimst 7 mēnešos nevis 9 tas nav īsti nekāds sasniegums, bet nu labi... Pie tam nezināju, ja vispār bija izsludināta sacensība, ka uzvar un šaibu dabū tas, kurš pirmais reģistrē.

Nov. - Pfizer paziņo, ka sākotnējie vakcīnas rezultāti uzrāda efektivitāti 90%. Nākošajā dienā Gamaleja institūts paziņo, ka viņu vakcīna ir 92% efektīva. Pēc dažām nedēļām nāk Moderna ar 94,5%, Sputņiks uzlec uz 95%.

Feb. - Lancet nopublicē Sputņik starprezultātus, efektivitāte nokrīr līdz 91,6%

Xxx - Putinam iešpricē Sputņiku, efektivitāte uzlec uz 102%

Nakujam tas viss cirks ir vajadzīgs? Lai pāķi pavelkās? Kam to visu pārvērst par farsu un parodiju. Ne konkrēti dati, ne cik spēj devas saražot vai piegādāt, ne cik vispār sapotējuši. Un vēl apgalvo, ka Putņikam neesot nekādu blakņu, kā tad.

Pat ja izdosies EU sertificēt, jāņem vērā, ka 75% vakcīnu ražošanas jaudas pasaulē jau ir Eiropā, un dabūt Sputņiku būs mazāka iespēja kā laimēt loterijā. Nopotēšos pirms loterijas biļeti varēs dabūt un lieta darīta, nebūs jālauza galva vai tiku pie vakcīnas vai kaut kāda analogov ņet placebo(aļa Rigvir).

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, šopēcpuss dien krievs paziņoja, ka pret viņa to gonoleju tiekot gatavota plaša mēroga starptautiska savērestība. Nosauca dažus uzvārdus un tiem piekritīgos sia.

Slovakijā šodn atkāpies veselībass ministrs,nu tas pats kurš nesen pieņēma lēmumu/par.Bet Serbija (sekojot itāļu draugiem) paziņojusi par oficiālu ražosanas (ne pirkšanas) sākumu 20.maijā.Jā.

Savukārt Austrijas plašsaziņā nupat publicēts šis: www.tt.com/artikel/30784473/austro-forscher-in-usa-entwickeln-ein-dollar-vakzin-gegen-corona ...Vīne, Ņujorka - Covid-19 vakcīnu, kas, domājams, maksā ievērojami mazāk par (1) dolāru par (1) devu, ir izstrādājusi komanda, kuru vadīja Ņujorkā strādājošie austriešu pētnieki.

Cits:....Vīne - pēc kanclera Sebastiana Kurca (ÖVP) domām, vakcinācijas devas ES tiek sadalītas atšķirīgi. ...Kurcam ir aizdomas par blakus līgumiem starp farmācijas uzņēmumiem un atsevišķām dalībvalstīm. Kamēr Austrija devu sadalē līdz šim nav cietusi, tādas valstis kā Bulgārija vai LATVIJA ir ļoti nelabvēlīgā situācijā...

...Kurcs uzskata, ka par šo jautājumu atbildīgas ir veselības ministrijas. Komisijas priekšsēdētājs, Padomes priekšsēdētājs un visi valstu un valdību vadītāji "vienmēr ir teikuši, ka tas tiks iepirkts kopā un tiks izplatīts uz vienu iedzīvotāju", piektdienas pēcpusdienā video saitē uzsvēra Kurcs.... Frankfurter Allgemeine Zeitung.... "Neskatoties uz ....līgumiem, visā Eiropā bija vēl viena veselības aizsardzības amatpersonu grupa, un šķiet, ka ir bijuši slepeni piegādes līgumi..."

Mar12 ,3h ago (go-go-go, passtalniekki danc.co...):

...Ir nopietni apgalvojumi, ko federālais kanclers Sebastians Kurcs izvirza saistībā ar Koronas vakcinācijas devu sadalījumu ES: "Piegādes netiek veiktas atbilstoši..." viņš piektdien paziņoja preses konferencē, kas tika sasaukta īsā laikā...Tas ir pretrunā ar valstu un valdību vadītāju līgumiem. Austrija vēl nav cietusi zaudējumus, taču ir skaidrs, ka dažas dalībvalstis ir saņēmušas pārāk daudz, bet citas - pārāk maz...

...Pēdējo nedēļu laikā ir bijis liels izbrīns par vakcinācijas progresu tādās valstīs kā.... savukārt, piemēram,..... vakcinācija notiek salīdzinoši maz, sacīja kanclers...

...Ja šī tendence turpināsies, dažas dalībvalstis var pabeigt vakcināciju jau maijā, citas - tikai vasaras beigās vai rudenī. "Es vakar dalījos ar šo informāciju ar citiem valdības vadītājiem, daudzi neticēja savām acīm un ausīm," sacīja Kurcs....(c)

www.diepresse.com/5950196/kurz-kritisiert-basar-fur-impfstoffe-eu-kommission-sieht-verantwortung-bei-staaten

TG24, 2021. gada 12. marts - 16:09 ...RAŽOŠANA ITĀLIJĀ - Mario Dragi (Itālijas premjerministrs) paziņoja par savu nodomu ātri ražot vakcīnu Itālijā: "Šodien tiek noslēgts pirmais līgums starp Itālijas uzņēmumu un uzņēmumu, kuram ir patents. Mēs turpināsim attīstīt vakcīnu ražošanas jaudu Itālijā"...- premjerministrs sacīja, ka mērķis ir izmantot visas vakcinācijai pieejamās lietderīgās vietas. Jūs varat vakcinēties ne tikai slimnīcās, bet arī tādos uzņēmumos, sporta zālēs un autostāvvietās...Itālijā jau darbojas 1694 fiksētās vakcinācijas vietas, un tiks noteiktas vēl citas....

-->šopēcpusdien nupat paziņota jaunākā Itālijas reģionu krāsukarte,kurā gandrīz viss kļuvis sarkans.Sarkanajā zonā- vienu mājsaimniecības pārstāvi var nosūtīt uz veikalu pēc pārtikas...Priecīgas Lieldienas=Totāla Mājsēde (TM):

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

》Jā, šopēcpuss dien krievs paziņoja, ka pret viņa to gonoleju tiekot gatavota plaša mēroga starptautiska savērestība.

Šņuk, sņuk, mūžam apbižotie vatņiki, kamēr citi vēl tik gatavo tikmēr vieni jau uzsākuši pirmie "pretuzbrukumu" tā teikt.

rebaltica.lv/2021/01/ko-krievijas-varas-mediji-zino-par-rietumos-razotajam-vakcinam/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-ā,jā, viņi labi izprot latvijas Lohu intereses,šobrīd nekas nav interesantāks par gonorēju krievijā un diarēju anglijā.Rere, rekure,ķeriet zagli.

Interesanti, ka (pagaidām,pag..) nav skaidrojuma par to ,kā uz vienotā baltijas ceļa varēja sagadīties šādi nejauši cipari (skat tabeli 16cm augstāk)..;P -jā, EST+4, LIT-5, aber LAT -62, -abssolūti labākais,re kā izpsisām visus tos lohus!

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Slinkums te kko rakstīt, Kanibāl.

Neuztver lietas būtību

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Bļin, bet 650 ir neatlaidīgs. Šitādus palagus ir jā pacenšas izlikt

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ko tur grūtības izlikt, ja 90% tas ir kapīpeists.Es tik gaidu TO brīdi, kad kāds te beidzot sāks sakarības apjaust.Kurcs vakar pusdienlaikā bija reāli dusmīgs.Kas tālāk notika vakarā- "dusmīgs" (nejauši) kļuva Kariņš.Laikam kko nelāgu pēkšņi saoda..Nejauši (nedaudz,pagaidām...)) atklājās nejaušass neskaidrības ap iegādi, piegādi un vizuāli/virtuĀlo valsts "tēlu".Nupat gan vēl te viss bij zae-biss.Satraukumam nebij pamata,tenkas mākslīgi radītas un visi personĀži bij izdomāti.Jā.

Bundeskanclers reku jau teju mēnesi no savas kanceles runā par digitālajām veselības pasēm.Jaunas drukāt, vai pie esošajām ID kartēm kko piesiet.Kamēr LVijas Lohi ir pārliecināti, ka tas uz viņiem neattiecas.Viņi iztiks bez potēm,viedtālruņiem un viedkartēm.Kāriņš tagd mums pirks 3litru burkass.Mauksim,draugi,galvās.Pūres ražotājiem vairs nebūs kur attālināto tomātu suslu ieliet,bet tas tak po/uj,iespēju ir tikdaudz/kā.

www.ibm.com/products/digital-health-pass

TT.cm, jau 4jājā martā rakstīja: (c/p) Izraēla jau ir ieviesusi elektronisko pasi, kas apstiprina imunizāciju pret Covid-19. Pagājušajā nedēļā notikušajā ES samitā Eiropas Savienībā bija arī vienošanās par tā saukto “zaļo pasi”. Šo projektu stingri atbalsta Austrijas federālā valdība.... Pirmdien ES Komisijas priekšsēdētāja Urzula fon der Leiena paziņoja, ka Komisija līdz 17. martam iesniegs “Zaļās pases” projektu....Izmantojot "zaļās pases" datu aizsardzību, ir jāievēro drošība un privātums...."Lai digitālā zaļā pase būtu veiksmīga, mums tomēr ir nepieciešams visu dalībvalstu atbalsts," ... sacīja Ursula fon der Lejēna....Pase ir iespēja atgūt ceļošanas brīvību un līdz ar to normālu lietu visā Eiropā, sacīja Kurcs.... Saskaņā ar ES grafiku tehniskajiem sagatavošanās darbiem vajadzētu ilgt trīs mēnešus....

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Man bija iespēja pirms divām dienām ielaist to Geitsa čipu. Interesanti, ka pēdējā februāra dienā piereģistrējos manavakcina.lv, jau nākamajā dienā zvanīja ģmenes ārste un piedāvāja. Es jau nodomāju - jomajo, tad nu gan ātri info nodeva. Izrādās, "info" bija nevis no tās lapas, bet gan viņa vienkārši apzināja savus riska grupas pacientus un, tā kā es jau agrāk biju izteicis interesi, tad piezvanīja. Sākumā pateicu "jā", pēc tam tomēr pārdomāju, jo pieejams bija tikai Zenecas čips. Nobremzēja tas, ka revakcinācija ir tikai pēc 2.5 mēnešiem, pie tam, ārste pateica, ka ļoti iespējams, ka salīdzinoši zemās efektivitātes dēļ varētu būt nepieciešama arī trešā pote, bet tā jau ap rudeni. Da nu nah gaidīt tik ilgi līdz normālai imunitātei. Nolēmu riskēt un nogaidīt - varbūt aprīlī tomēr saņems tos miljons Corminaty... Tai pašā laikā, vakar runāju ar vienu pazīstamu ārstu, kurš bija kaut kur atradis pētījumu, ka AZ esot efektīvāka tieši pret britu un brazīļu mutācijām... da, HVZ...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
2 0 Atbildēt

es gan nelaistu garām, bet man droši vien spīdēs tikai ap Mārtiņiem

Vakar sapotēja 90 gadīgo vectēvu. kas, tu arī tajā cenu kategorijā?

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tas tā kā neierobežoti saražots? Tak pagaidīs nekas nenotiks, ierobežojumi tāpat tik drīz nepazudīs. Izraēlā ar vēl nemana grandiozu uzlabojumu.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Nēnē, politikass nav nekur nē.ASV uzkrāts desmitiem milj AZ devu, bat tā nav Asv apstiprināta...Nebija, tāteikt, laika un iespēju to izdarīt.Eksportēt arī nevar,jo ir aizliegts izvest ārpus Asv.Kāda uja pēc tad visp to tur ražo? Vajadzētu esošo izliet kanalizācijā,bet ražošānu turpināt.Kā psrs laikā.

Kurcs vakar paziņojis, ka viņš "vēlas" potēties tieši ar AZ.Lai visiem "pierādītu".Nedaudz interesanti gan, kāpēc līdz šim viņš pagaidām to nav paspējis.Laikam darba padaudz..

TT.com/13mar... Wiener Neustadt...kopš piektdienas policija bloķējusi 26 ielas/ceļus.Tur izvietoti mobilie kovidtesta punkti un tiek testēti visi izbraucošie/iebraucošie.Pacietīgi uzgaidām. Varbūt sekos pzdauskas uz šosejas pie bauskas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

A kad Putinu ar Sputņiku izdupsēs? Cik ilgi jāgaida? Ieskaties metodičkā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 3 Atbildēt

Cik var ēsties uz punduri? Tu kaut kāds krievs?

Punduris ir labākais, kas krievijai ir bijis un ko krievija ir pelnījusi. Ceru, ka viņš dzīvos mūžīgi. Un savā vietā ieliks medvedzevu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Es kaut kāds latvijecs, un ja kāds negrib sertificētu vakcīnu tad lai paliek bešā, tieši tāpat kā sapņu un pasaku zemē. Cerams tavas prognozes piepildīsies tas tiešām būtu pelnīti.

Patisons Reģ.: 24.04.2017
3 0 Atbildēt

Kāds var izskaidrot kā TV raidījumi apiet pulcēšanās ierobežojumus? Es mīlu tevi Latvija, Ideālas vakariņas utt. Hm

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

Uzliek uzrakstu kadrā, ka visu ievēro.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: es gan nelaistu garām, bet man droši vien spīdēs tikai ap Mārtiņiem

Vakar sapotēja 90 gadīgo vectēvu. kas, tu arī tajā cenu kategorijā?

Ir viena zaraza kopš bērnības, kurai "pateicoties", skaitos riska grupā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

AstraZeneca. Vakcīnas izmantošana Nīderlandē apturēta vismaz līdz 29. martam, teikts Nīderlandes valdības paziņojumā. Līdzīgu lēmumu svētdien pieņēma arī Īrija. “AstraZeneca” vakcīnu izmantošanu uz laiku apturējušas arī Dānija, Norvēģija, Bulgārija, Islande un Taizeme.

www.tvnet.lv/7201492/niderlande-aptur-astrazeneca-vakcinas-izmantosanu

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 0 Atbildēt

In the U.K., more than 11 million doses of the Oxford/AstraZeneca vaccine have been administered — more than double the number across Europe. The weekly adverse reaction report, updated Thursday, shows there have been three deaths and 45 non-fatal blood clot-related events in the aftermath of getting the Oxford/AstraZeneca vaccine, and one death and 48 non-fatal blood-clot related events after the BioNTech/Pfizer jab.

"Reports of blood clots received so far are not greater than the number that would have occurred naturally in the vaccinated population," said Philip Bryan, vaccines safety lead at the U.K.'s Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA).

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 2 Atbildēt

Bija kaut kur arī vakar info par to, ka vairākas valstis esot atjaunojušas AZ izmantošanu...

Bet vispār, šī ir ziņa antivakseriem, ka tomēr netiek noklusēts par vakcīnu blakusefektiem, un arī netiek par katru cenu vakcinēti ar "indēm"... kārtējā viņu sazvērestības teorija ir kaķim zem astes.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Nu, pēc tavas loģikas, AstraZeneca vakcīnu apturējušo valstu valdības sastāv no antivakseriem un sazvērestību teoriju upuriem :-/

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Vakcīnu apturējūso valstu valdības tāpat sastāv no lobistu grupām, kas pie iespējas ir priecīgas kādu konkurentu pavazāt aiz deguna.

Plus vēl visām cik necik demokrātiskām valdībām ir bail, ka var nolaizt lielo lažu, kā dēļ nāksies atkāpties, piekāpties, vai pat segt kādus nebūt zaudējumus. Drošāk kaut ko apturēt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tu galīgi jocīgs? Pēc kura tieši vārdu salikuma tu tādas muļķības izsecināji?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti