- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
imzz rakstīja: Tas notika pat ātrāk , nekā gaidīts: Latvijā konstatēts arī Covid-19 Dienvidāfrikas paveids ( zināms kā B.1.351 vai 501.V2. ) DA pamatā izmanto Johnson&johnson vakcīnu. www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/ministrs-latvija-konstatets-aricovid-19-dienvidafrikas-paveids.a397602/
Kas tur ātrāks? Ar ko jābiedē, to konstatē. Dīvaini, kur tad Ugandas paveids pazuda, bet nu re, nākamais jau klāt, un atkal var baidīt, un drīz būs atkal nākamais ar ko baidīt, un tā tik uz priekšu; smiekli fonā vienīgi pakāpeniski paliek arvien skaļāki...
msh rakstīja: Tā jau ir, ja cits neslavē tavas prāta spējas, vismaz pašam tas ir jādara...
Tātad, uzdevums tev kā pašpasludinātam intelektuālim - reku pēdējais viņa ziņu apskats, noskaties un atrodi tur kaut ko nepareizu
Noskatījos visu. Kas ir pareizi - komunikācija ar tautu nav laba. Vakcinācijas birojs bija pr mēģinājums uzmanības novēršanai. Koncerts un gada balva izskatījās kā dubultais standarts. Tie rīkotāji gan tur VĒLĀK skaidroja, ka bijuši negatīvi COVID testi, pasākums sadalīts etapos (ko pēc montāžas, protams, nevarēja manīt), vēdināšana bijusi un viss kas. Tas bija japaziņo PIRMS TĀ VISA. Skatīt TV24 Preses klubs Kas ir nepareizi. Vispirms apgalvo, ka labuma no Astra Zaneca vakcīnas nav. Tad tomēr, ka ir. tad atkal, ka priekš kam, ja pašam jāturpina visu ko ievērot. Tā vakcīna jau ir sašpricēta miljoniem, ir jau dati, ka inficējas un neslimo vispār vai slimo viegli arī riska grupas. Par to, cik daudzi gribētu to vakcīnu - pilnīgi noteikt ivismaz daži simti tūkstošu cilvēku. Ir veiktas aptaujas, ir dati, ir saraksti no ārstiem, kas piesakās.

www.tt.com/artikel/30786450/so-unterschiedlich-wird-auf-der-welt-gegen-corona-geimpft (c)Visas trīs Baltijas valstis vēlas palielināt vakcinācijas līmeni, taču vakcīnu ir maz. Piemēram, Latvija galvenokārt paļāvās uz vakcīnu AstraZeneca un bija pasūtījusi mazāk citu zāļu. Tā rezultātā tikai labi četri procenti no Latvijas 1,9 miljoniem iedzīvotāju ir saņēmuši aizsardzību pret ....vīrusu. Igaunijā un Lietuvā vakcinācijas līmenis pārsniedz desmit procentus katrā....(tūdaliņ/tāgadiņņ,rimcimcimm dziņdziņ dziņņ)
msh rakstīja: Eidim - visi tie cipari ir apzināts samudžinājums lai ar tiem varētu valdība pamatot to, ko viņiem vajag. Jeb, paturpinot tavu piemēru - tas ar ko nodarbojas trusītis Rodžers un viņa kliķe ir stāvot uz rampas un pēc garām braucošo mašīnu trokšņiem vērtējot, tevis nosauktajos apstākļos, dalīt TA nakļenes. Icikam - Žigi skatās tāpēc ka viņš publiski runā patiesību. Attiecībā par viņa runas stilu - tas ir tāds stiliņš, kurš nav ņemams nopietni, ja tu nejauši iedomājies ka ir - tad aizdomājies kā cilvēks kurš, pēc šīm viņa paša runām sanāk esam ahūnais alkoholiķis [viņa runās diezgan bieži figurē "pist ogu"], nodarbojas ar dažādu pasaules stūru apceļošanu, domājams daudz vairāk nekā jebkurš šī foruma lietotājs - daudz pazīsti tādus dzērājus, piedevām diezgan maznaudīgus? Es nevienu - man pazīstamie dzērāji tālāk par daždesmit kilometriem neceļo.
Es jau tev teicu - tu esi pārāk iedomīgs, ja tev šķiet, ka kāds tev par godu kko mudžinās. Tiem ViŅiem ja ko no tevis vajadzēs, tu vajadzību saņemsi vienkārša nodokļu uzrēķina veidā. Un valsts (aka Viņi) to VAR!
iciks rakstīja: Es šajā forumā nepiederu kategorijai, kas svēti tic visiem oficiālajiem skaitļiem, kas visur nāk ar "vakcīnas - super; kas tā nedomā - antivakseri", bet šitādu žūpu (un kā izrādās, žūpa viņš patiešām arī ir, ja reiz tā saki) uzklausīt man nenāk ne prātā, pat ja viņa domas saskanētu ar manējām. Tādā gadījumā man pret viņu var rasties vēl lielāka nepatika, jo ar šādu formu var tikai sabojāt saturu. Ja viņa idejas paustu normāls cilvēks, kāds normāls varbūt tās arī uzklausītu, bet šāds žūpa diskreditē jebkuru ideju. Un man vienalga, kā tas dzērājs pavada savu brīvo laiku. Spēja būt mazliet netipiskam žūpam un aizceļot kaut kur šad un tad nepadara viņu apbrīnas vērtu.
Esi labs piemērs, kā "pavilkties" uz viltus ziņām un ticēt visam internetā redzētajam kā tiešai īstenībai. Pārmaiņas pēc paklausies īsto Žigi www.youtube.com/watch?v=q3CDXh0TsQk
GB12 rakstīja:
GB12 rakstīja: Man bija iespēja pirms divām dienām ielaist to Geitsa čipu. Interesanti, ka pēdējā februāra dienā piereģistrējos manavakcina.lv, jau nākamajā dienā zvanīja ģmenes ārste un piedāvāja. Es jau nodomāju - jomajo, tad nu gan ātri info nodeva. Izrādās, "info" bija nevis no tās lapas, bet gan viņa vienkārši apzināja savus riska grupas pacientus un, tā kā es jau agrāk biju izteicis interesi, tad piezvanīja. Sākumā pateicu "jā", pēc tam tomēr pārdomāju, jo pieejams bija tikai Zenecas čips. Nobremzēja tas, ka revakcinācija ir tikai pēc 2.5 mēnešiem, pie tam, ārste pateica, ka ļoti iespējams, ka salīdzinoši zemās efektivitātes dēļ varētu būt nepieciešama arī trešā pote, bet tā jau ap rudeni. Da nu nah gaidīt tik ilgi līdz normālai imunitātei. Nolēmu riskēt un nogaidīt - varbūt aprīlī tomēr saņems tos miljons Corminaty... Tai pašā laikā, vakar runāju ar vienu pazīstamu ārstu, kurš bija kaut kur atradis pētījumu, ka AZ esot efektīvāka tieši pret britu un brazīļu mutācijām... da, HVZ...
Nupat zvanīja ģimenes ārste - šodien piegādāta Moderna. Pierakstījos uz nākamo ceturtdienu.
Nu tā, draugi, katram gadījumam jāatvadās. Pēc stundas vairs nekas nebūs kā iepriekš...
Bija tas gods jūs pazīt! Ja es vairs neparādos, tad paceliet glāzītes jel par mani!
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
21
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)