- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

Volx rakstīja: To es tev jautāju, bet joprojām tā arī neesi atbildējis.
Negribi atbildēt. Nebaidies. Nevajag baidīties no sava viedokļa. Bet es sapratu arī bez vārdiem, tāpēc pārējām nākošā līmenī: Vai zeme ir plakana? Vai mūs kontrolē ilumināti?
GB12 rakstīja: Man bija iespēja pirms divām dienām ielaist to Geitsa čipu. Interesanti, ka pēdējā februāra dienā piereģistrējos manavakcina.lv, jau nākamajā dienā zvanīja ģmenes ārste un piedāvāja. Es jau nodomāju - jomajo, tad nu gan ātri info nodeva. Izrādās, "info" bija nevis no tās lapas, bet gan viņa vienkārši apzināja savus riska grupas pacientus un, tā kā es jau agrāk biju izteicis interesi, tad piezvanīja. Sākumā pateicu "jā", pēc tam tomēr pārdomāju, jo pieejams bija tikai Zenecas čips. Nobremzēja tas, ka revakcinācija ir tikai pēc 2.5 mēnešiem, pie tam, ārste pateica, ka ļoti iespējams, ka salīdzinoši zemās efektivitātes dēļ varētu būt nepieciešama arī trešā pote, bet tā jau ap rudeni. Da nu nah gaidīt tik ilgi līdz normālai imunitātei. Nolēmu riskēt un nogaidīt - varbūt aprīlī tomēr saņems tos miljons Corminaty... Tai pašā laikā, vakar runāju ar vienu pazīstamu ārstu, kurš bija kaut kur atradis pētījumu, ka AZ esot efektīvāka tieši pret britu un brazīļu mutācijām... da, HVZ...
Nupat zvanīja ģimenes ārste - šodien piegādāta Moderna. Pierakstījos uz nākamo ceturtdienu.
viencexperc rakstīja: RNA virus. Tu jau piekasies pie vārdiem. Komentārs bija par ko citu. Tu izbrīnījies, kad es RNS vakcīnām pieminēju RNS. Tu biji šokā, un pieminējis, ka RNS vakcīnām ir DNS. Turklāt, tās vakcīnas bija pret RNS vīrusiem, kuru ir 90% no visiem vīrusiem. Tavs DNS vīruss ir tik pat bieži izplatīts, cik oldējēji zīdītājiem. Tad jau es arī varu teikt, kā tu teiktu, ka zīdītāji dēj olas, nevis dzemdē dzīvus.
DNA virus examples DNA viruses comprise important pathogens such as herpesviruses, smallpox viruses, adenoviruses, and papillomaviruses, among many others. DNS vīrusi ir tādi svarīgi patogēni (slimības izraisoši vīrusi), kā, piemēram, herpes vīruss, baku vīruss, adenovīruss un papillomas vīruss. Pareizā atbilde, kura, protams, nebūs, tāpat, kā kālija potašas potassium gadījumā: nu jā, te es drusku kļūdījos, sajaucu. Un COVID protams ir RNS vīruss, jā. Citādi, par COVID izplatību, profilaksi - pareizi jau ir.
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
20
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)