Šrotā pirktais motors būs perfekts(labi, ja būs iespēja piedarbināt,pamērīt kādus parametrus,paklausīties)!Kaķis maisā!Tā pat jāliek uz galda un jāpēta,kas lācītim vēderāUn Jūsu pieminētie varianti ir 90% kapeikpisēju vaina,tā siksna vēl laba,rullītis gultņos iečīkstās,kādu laiku vēl ies, kāpēc mainīt eļļu un filtru ja pēc grāmatas var 15000km vālēt.Vēl redzēta opcija,kā gaisa filtru izklapē,izpūš un bāž atpakaļ.Motors orgasmā!Par bleķiem un plastmasām-apdrošināšana.Ja rūsa,šrotā ar diži labs var nebūt.Ja gribās miskastē ar ko pārvietoties no A līdz B,var paņemt otro Golfu,nelec-iemauc ar ķieģeli,klab grab-kuvalda palīdzēs.Ir redzēts ka šrotā vecos bremžu klučus lasa,varot pieslīpētu,arī izrūsējušis bremžu diskus var pievienot.Man vajag auto braukšanai,lai kaut kur Eiropā nepaliek uz bāņa,lai gan visādi var gadīties.
Dacia logan. Jauns, ar 5 g garantiju
Es rakstīju ka man vajag AUTO,suņu būdu uz riteņiem neminētu.Bet,kā jau minēju,katram savs priekšstats par pārvietošanās līdzekli.Man svarīgs izskats,komforts,uzticamība.
un tu runaa par padsmitgadigiem budzheta klases dizeliem ar sulaspakas motoru, turklaat vel FORDU, nolaidies uz zemes, ar tadiem gadiem un budzetu par izskatu, komfortu un uzticamibu vari sapnot. nem kas patik, tapat tajas padsmitgadigajas misenes bus jaiegulda
15 gadus vecs mondeo interjera un komforta ziņā nebūs tālu priekšā dacītei. Kur nu vēl tas nobrauktā dīzeļa trak-trak-trak, salīdzinot ar jaunu benzīna dzinēju, kuru tukšgaitā pat no ārpuses knapi dzird. Un par vecu dīzeļu uzticamību klīst leģendas (ja viet tas nav MB atmo dīzelis iekš W123).
Dacītes nepārdodu, man vienalga.
Bet opreģeļis - ford ir lētā gala auto, vienā grozā ar opeli un PSA, ar mazliet labāku vadāmību, bet principā garlaicīgs pārvietošanās līdzeklis.
Alfa ir drivers car, kopā BMW, audi, pēc eksotikas tuvāks jaguar.
Tie galīgi nav konkurenti
kads drivers car ar 1.9 dizeli, alfa drivers ir busso v6 manualji vai turbo benzini, nejau fwd mazmotora trakoti, ko var glorificet to alfu. tas ir tapat ka teikt ka ja bmw razo m3, tad 316i ir afigennakais drivers car un baiga eksotika. nav ta alfa nekas ipass, ipasi sada izpildijuma un taja laikmeta.
Drivers car ir bundžas stiprība uz vērpi, piekares risinājumi, regulējumi utt. 316 ir drivers car, bet passat ar jebkuru motoru ir govs
Skatos uz Mondeo no2008 gadaun uz augšu.Ja runa par Fordu.
Vecīt, nu neviens tev neieteiks uzticamu mašīnu tavā cenu kategorijā un gadā. Nekad tak nevar zināt, kas ar viņu iepriekš darīts, un kā remontēta. Reku man mašīnai izrādījās sista priekša, sapisti visi trīs radiatori, pa roku galam sataisīti tīri uz pārdošanu. Nu nevarēja pērkot to redzēt ne no priekšas, ne no augšas, ne no apakšas! A par tavām izvēlēm... Nu Alfa noteikti neskaitās uzticama mašīna, lai ko dažs labs neteiktu. Toties ir kolosāls izskats un braukšanas prieks. Pašam jāizlemj, kas svarīgāk. Nekur jau arī nav teikts, ka tas Mondeo būs bezproblēmu gāzējs.
Žēl,ka tā!Pārdevēju kastrēt.Ja ar krievu valodu nav problēmas,youtube meklētājā ierakstot avtohlam un avtokriminalist,spečuks Maksims uz reāliem auto rāda,kas,kur, kāpēc.Pamācoši!
Es jau nemaz baigi neraudu. Auto bija nosacīti lēts, un, ja pašam ir kaut cik sajēgas, kā arī daudzmaz uzticamu skrūvētāju izdodas atrast, tad viss ir taisāms. Es vienkārši par to, ka gadās visādi un ne visus defektus iespējams uzreiz pamanīt.
Vēl bija tāds gadījums - brālis notirgoja savu Lexus parketnieku - auto godīgi bija absolūti ideālā stāvoklī, pārdots tika vienkārši tāpēc, ka gribējās ko citu. Un pēc dažiem mēnešiem zvanīja jaunais īpašnieks, ka automātiskā kārba noklājusies! Viņam gan nebija nekādu pretenziju, interesējās vienkārši par tehniskām lietām un detaļu pieejamību.