Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Aicene rakstīja:Jautājums par lūku , ne elektrisko, priekš Volvo 850 . Saplīsis ir mehānisms no kura tiek darbināta tā padarīšana , precīzāk , paliels plastmasas zobrats . Liekas , ka tā konstrukcija ir neizjaucama . Cik nez tas daikts varētu maksāt ? Lai zinātu cik var nokaulēt un kur labāk meklēt , varbūt kāds zin ?
Nu reku es tef varu notirgot visu elektrisko padariishanu ar pogu, releju un matoriiti varu notirgot pa kaadiem 20Ls ![]()
Aicene rakstīja
iedāvājums incants , bet kas to lai zin vai es varēšu konkrēto fīču iedabūt savā volviķī . Man tāda nelāga aizdoma , ka nevarēs viss .
Varees un veel kaa, tur ta ar iipashi dariit naf ko...
yjipa noskruuvee nostrokas puljki,un tur ieskruuvee matoru, blakus ieskruuveee releju, gala sleedzi. un novelk vadu priekshaa zemnpanelii, un tur jau ir kabelis sleedzim, pieliek sleedzi un pievieno vadu.. Man tas aiznjeema stundu, nu ok cilveekam bez pieredzes un zinaashanaam elektrolietaas aizis 3...
![]()
diizels ir 6 cilindru un nebuut ne volvo
benziinieks akal IR volvo motors
s70-740d rakstīja:Labriit, Volvo guru Sekojos's jautaajiens - vai ats'kjiras automaatiskaa kaarba 700/900 diizelim no benziinieka automaatiskaas kaarbas?
Atšķiras ar stiprinājumu pie groza un pārnesumu zobu attiecības.
Kur un pa cik varētu būt dabūjami lietoti lielie skaļruņi, kuri sedanam atrodas uz plaukta aiz pakaļējā sēdekļa (moš ir kāds šrots, kur jauc Volviķus un tādi varētu būt dabonami)?
s70-740d rakstīja:Tad buus vien jaameklee diizelja automaats
a ko tad vai pilniigi iznicinaaji automaatu ?)
Vai kāds varētu pateikt cik naudiņas maksā kreisais aizmugurējais brenžu disks 850? Un kā ar nomaiņām?
Danke
k_cee rakstīja:šmerļa šrotu kā var atrast?
Smerlja tel: 7516594...
k_cee rakstīja:šmerļa šrotu kā var atrast?
Tel.7516594,9211092,9224875.
s70-740d rakstīja:To Alex: manuaalaa iet uz beigaam, taapeec doma ielikt automaatu
tad skaidrs! automats rulee
moz paintereseejies pie
VIttrans, Gertrudes 111, talr:7288038
moz shiem ir kas saakams, man solenoidu aatri dabuja...
AL
s70-740d rakstīja:To Alex: manuaalaa iet uz beigaam, taapeec doma ielikt automaatu
Pazvani pa tel.9511273.Būs vajadzīgs 'donors'.
Vai kāds varētu pateikt cik naudiņas maksā kreisais aizmugurējais brenžu disks 850? Un kā ar nomaiņām?
Danke
APE Motors pagājušoruden ņēmu: divi jaini aizmugurējie bremžu diski + darba kolodkas + roķenes kolodkas ~ 50 LVL. Par nomaiņas izmaksām nezinu, jo izdarīju pats. Ar pārpīpēšanu tas aizņēma 1 stundu.
s70-740d rakstīja:vol: vai ir kaads donors pieejams?
Piezvani.Tur viss ir iespējams.
Juze rakstīja:Sveiceins visiem Latvju bērniem.
Danke
APE Motors pagājušoruden ņēmu: divi jaini aizmugurējie bremžu diski + darba kolodkas + roķenes kolodkas ~ 50 LVL. Par nomaiņas izmaksām nezinu, jo izdarīju pats. Ar pārpīpēšanu tas aizņēma 1 stundu.
Nu jaamaina ir abi. Jameejie maksaaja ap 17Ls gabalaa. Labi ir Otto Zimmermann diski, taapat ar reekjinies ka labaak nomainiit arii paareejaas lietas kluchus, un lokus ar, Taa kaa vien sanaaks kaadilati 50. A nomainiit var arii pacs tur lielas gudriibas nevajag. Zimmermann diskus ar var dabuut saurbinaatos spoorta pa labiem cipariem, tur bremzeeshanas perfomance ir ljoti laba...
a maksaa tikai kaadas 2x daargaak nekaa parastie.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru