Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

nē viņš plīst ilgi un mokoši.... nedēļu iepriekš brīdinot tevi... ar ierakstītu vēstuli....

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Loms rakstīja:nē viņš plīst ilgi un mokoši.... nedēļu iepriekš brīdinot tevi... ar ierakstītu vēstuli....

Nu redz, to vēstuli tā ar neesmu sagaidījis. Bet ja nopietni, vai tad nevajadzētu aķa lampai degt? Bet visas nodziest. Neesmu vēl ticis līdz servim, bet aizdomas, ka gļuko signalizācija, nu vai degvielas sūknis.

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Beidzamo kaiti viņš dabūja ~5 sek laikā > pēc bīdeļa salikšanas elektrības noņēmēja vadi bija vietām samainīti >>> tabletei psc, bet tas nav tavs gadījums.

Bet tā ēšana jamam bija pūrā līdzi no Austrijas. Lai kāds pastāv ar voltmetru un pačolē, kā mainās rādījumi, kad tu provē viņu rūcināt. Manam špans krita ~ 1V 2 sekundēs >>> pie ~10V autiņam klusums pezagās. Varu jau it kā braukt vispār bez āķa, bet ja ģenerātors rij nevis dod ļip izdriku, tad klusums piezogas.

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:

Loms rakstīja:nē viņš plīst ilgi un mokoši.... nedēļu iepriekš brīdinot tevi... ar ierakstītu vēstuli....

Nu redz, to vēstuli tā ar neesmu sagaidījis. Bet ja nopietni, vai tad nevajadzētu aķa lampai degt? Bet visas nodziest. Neesmu vēl ticis līdz servim, bet aizdomas, ka gļuko signalizācija, nu vai degvielas sūknis.

Nezinu par to lampu, manam dziest, neatkarīgi no tā vai tas ģenģeris ko dod vai nē.

0 0 Atbildēt

NU, labi. Dabūju vilcēju, pārvietošos uz servisu. Vēlāk uzrakstīšu, kas un kā.

protams Reģ.: 29.10.2004
0 0 Atbildēt

labdien,vai ir kads kas LV braukā ar jauno v70/s60 R?

0 0 Atbildēt

S60R ir vienam no MM shefiem, cik man zinaams tas ir vieniigais latvijaa

0 0 Atbildēt

Tā, nu mašīna ir daudz maz sataisīta. Vainīgais it kā varētu būt degvielas sūkņa relejs, kas nesaslēdzas, līdz ar ko sūknis nedarbojas normālā režīmā. Pagaidām viņš ir izņemts un kontakti savienoti ar vadu peremičku. Varbūt kādam mētājas kaut kur tāds relejs. Pagaidām jaunu pirkt negribas, jo meistari nav 100% pārliecināti, ka vainīgs relejs. Varētu būt arī, ka nepienāk signāls no kompja.

0 0 Atbildēt

Nebaidies ne nenieka!

Mēs ar mazda long 2 gadus ar drātiņu nobraucām un beigās vēl ar tādu pārdevām.

Labāk jau ir ja sataisa, bet var arī tā.

Crash!

A nevar būt ka tas vads iet pa apukšu un sniega kupenu mudināc ir norāvies vai biku apsāļojies! Aiz kam arī af signālu.

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:Nebaidies ne nenieka!

Mēs ar mazda long 2 gadus ar drātiņu nobraucām un beigās vēl ar tādu pārdevām.

Labāk jau ir ja sataisa, bet var arī tā.

Crash!

A nevar būt ka tas vads iet pa apukšu un sniega kupenu mudināc ir norāvies vai biku apsāļojies! Aiz kam arī af signālu.

Tas relejs jau ir tīri drošībai, ja mašīna noslāpst, bet aizdedze paliek ieslēgta, tad sūknis atslēdzas. Nu šobrīd šī fīča man ir kancelēta. Bet autiņs iet. Jāiebrauc kādā štrotā un jāieliek tas relejs. Tad jau redzēs cik tā vaina dziļa.

0 0 Atbildēt

850 visi vadi uz aizmuguri iet caur salonu, pa apikshu iet tikai trubinjas.

Domaaju ka relejs pacs paaraak daags nava, vajag tik pamekleet.

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:850 visi vadi uz aizmuguri iet caur salonu, pa apikshu iet tikai trubinjas.

Domaaju ka relejs pacs paaraak daags nava, vajag tik pamekleet.

Jāpameklē būs, jo gribas tomēr tikt skaidrībā, kas par lietu. Braukt jau var ar to "peremičku", tikai tahometrs tā dīvaini noraustās palaižot mašīnu un bremzējot pie krustojuma. Mators tai pašā laikā rūc normāli.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Audi- VW relejiem itin raxturiiga kaite bija jaudas izvadu kontaktiem nokusis lodeejums. (4 gadiijumos no 5) Ja vien ir iespeejams vinju atjaukt, vajag apskatiities lodeejumu pie taam abaam spailiiteem, kuru vietaa tagad peremichka.

0 0 Atbildēt

NU visai elektronikai var buut tikai divi defekti: vai nu kontakts ir tur kur tam nevajag buut, vai nu nav kur tam vajag buut

Visdriizaak tieshaam vai nu aukstulis piemeties, bet visdriizaak tur buus kaut kas galvenajaa ķēdē, jo taimera (spiediena uzdzīšanas ) gals ta šancē...

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

protams rakstīja:labdien,vai ir kads kas LV braukā ar jauno v70/s60 R?

Liekas,ka vienam Dalana vadonim arii ir S60R.Maaris zinaas preciizaak.

0 0 Atbildēt

Dalana vadonim ir S60 AWD pie SAMa tuunēts... kad jamais to nopirka tad veel S60R nebija tirgoshanaa...

loris Reģ.: 17.05.2004
0 0 Atbildēt

Gribeetos dzirdeet Volvo diizelistus izsakaamies par shaadu probleemu. MM no laika gala ir kratiijusies valjaa no diizeljmotoru lietaam, aizbildinoties ar tehniskiem ierobezjojumiem. Toties vienmeer ir suutiijusi uz Diizelcentrs-R. Viss it kaa jauki, liidz nesen atklaajaas, ka arii tie neko nevarot izdariit, jo "kompis" atsakaas saprast manu V70. Kaa noskaidrojaas, gada laikaa esot nomainiijushi sisteemu. Rezultaataa man rodas jautaajums, kaadi veel citi normaali diizeelservisi ir atlikushi Riigaa?

0 0 Atbildēt

par tiem R modeliem jautaju tapec,ka pec tehniskas info,viniem liek tos pasus automatus ko parastiem 2.4 un 2.5 T,tapec man rodas šaubas par to kārbu izturību pie attiecigas R jaudas?

0 0 Atbildēt

Nu paga S60R tika izlaists tikai pagaajushogad, un V70R ar jauno virsbuuvi arii.

Ja iet runa par S/V70 R ar veco virsbuuvi(liidz 2000g) tad automaati jamajiem ir ar lielu rezervi, atshkjiraas no parastaa modelja paarnesumu attieciibas, taa kaa gluzhi teikt ka tas pats tomaats nevareetu teikt.

R modeljiem iet resnaakas pusasis, tas gan...

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

To: Loris

Man bija taapat, ka Diizeljcentrs-R ar savu universaalo programmu tomeer nesaprata un neatrisinaaja 850 tdi probleemas. Tas bija pat vairaak kaa gadu atpakalj. Kopsh taa briizha es braucu pie Maarupes Sashas ar savu kompi runaaties- vinjsh nav diizelists, bet var pareizi saprast probleemu no kompja un vismaz meegjinaat to risinaat.

GIG Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

Sveiki Volvisti!

Lieta taada, ka volvim (s70) notikusies kautkaada shaize ar aizmugureejaam bremzeem. Simptomi - bremzeejot ir dzirdami trokshnji vienam ratam + leenaam ripinoties ir dzirdama chiiksteeshana. Bremzhu diski nekarst, liidz ar to doma par to, ka kaada kalodka neatiet no diska, it kaa atkriit???

GIG

S70

0 0 Atbildēt

man liekas ka viusdriizaak izklausaas peec nodilushaam kolodkaam. Bet veel var buut joks ar divcilindru suportiem, ja viena mala ieedas un nespiezh a otra spiezh tad ar naak diivainas skanjas aaraa...

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu paga S60R tika izlaists tikai pagaajushogad, un V70R ar jauno virsbuuvi arii.

Ja iet runa par S/V70 R ar veco virsbuuvi(liidz 2000g) tad automaati jamajiem ir ar lielu rezervi, atshkjiraas no parastaa modelja paarnesumu attieciibas, taa kaa gluzhi teikt ka tas pats tomaats nevareetu teikt.

R modeljiem iet resnaakas pusasis, tas gan...

es domaju jaunos.pie tehniskās info par kārbām,ir uzrādīts kārbas nr kas ir identisks ar jau minētiem modeļiem

0 0 Atbildēt

Nu jaunajos noteikiti, taapat kaa vecajos, kad sakataas ieksh vadis tad tik var redzeet patiesaas lietas. Taa bus ka modelis kaarbai ir vienaads, bet kad skataas ieksh vadis part numberi buus dazhaadi...un tas noziimee ka iisti taas kaarbas vienaadas nav. Tikai korpusi un novietojums tie gan ir liidziigi

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

GIG rakstījaveiki Volvisti!

Lieta taada, ka volvim (s70) notikusies kautkaada shaize ar aizmugureejaam bremzeem. Simptomi - bremzeejot ir dzirdami trokshnji vienam ratam + leenaam ripinoties ir dzirdama chiiksteeshana. Bremzhu diski nekarst, liidz ar to doma par to, ka kaada kalodka neatiet no diska, it kaa atkriit???

GIG

S70

Man bija lidziigs simptoms. Izradiijas, ka starp disku un kolotku bija iekljuvis akmentinjsh. To vareeja atklaat tikai peec kolotku nonjemshanas.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti