Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Es domāju , par to Danielas servisu. Vai arī rīt visu dabūsim zināt

0 0 Atbildēt

Jaunais Volvo centrs buus tieshi pretiim SWH, tur kur tagad jau jamajiem lietotie auto staav

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Vai tik tas nav šis serviss?

www.iauto.lv/article.php?sid=8406&id=521

0 0 Atbildēt

Nu kā lai iemīl MM, ja vakar pie viņiem pirku bukses ar visām atlaidēm pa 10,xxLs gabalā, bet šodien tās pašas Autogrosā pa apaļiem 2,0Ls. Nu nafig tā jāvārās?

0 0 Atbildēt

Nu redz, Flint, kaa lai tev pasaka... detaljaam ir dazhaadas cenu kategorijas.... un pieljauju ka taas bukses no utogrosa nebija volvo orgjinaalajaa kastiite un labaakajaa gadiijumaa taas bija no skantecha... a sliktaakajaa mosh tepat kaadaa shkjuuniitii uzvirpotas

P.S. Bet tev jau neviens neliek pirkt ieksh MM, aizej nopeer ieksh autogrosa...

0 0 Atbildēt

Jā ar uzrakstu VOLVO un ražotas Vācijā.Kādai jābūt gumijai, ja tā štrunta bukse maksā piekto daļu no jaunas riepas cenas???

0 0 Atbildēt

Nu tad peerc ieksh autogross un juuties laimiigs

0 0 Atbildēt

A ja gribi aprunaaties par Volvo detalju cenu politiku, vari aprunaaties ar Gunaaru, viņš pastāstīs kā zviedri regulē cenas daļām....

0 0 Atbildēt

Atvainojos, ja kādu aizvainoju

0 0 Atbildēt

Aizvainojuma nekaada, vienkaarshi biskji kaitina ka nopeerk detaljas vienaa vietaa tipa daargaak un tad nu kliedz ka nu tur un tur bija leetaak a tie vot maitas vaaraas, utt utt. neviens jau peec idejas neliek pirkt orgjinaalaas daljas pie diilera... kur, zirgam skaidrs, ka detaljas buus krietni(vismaz 2x) daargaakas par aftermarketa daljaam. Tu veel buutu aizbraucis uz MB diileri tur kaadas bukses nopirkt, tad tu vispaar parunaat nevareetu ...

Man piemeeram nav izveeles ...lielaakaa dalja detalju sanaak pirkt pie diilera liidz ar to $$$ attieciigs, kas protams neiepriecina, bet patiikami ir fakts taads ka taas detaljas vismaz nav jaamaina ik peec 20kkm...

0 0 Atbildēt

Par detaljaam runaajot, ne viis ir daargaaks pie diilere un ar protams ne viss ir leetaaks

Piemeeram 850 volvim prieksheejais gultnis ar visu stupicu SKF - ~70Ls pie diilera Volvo(kas tas pacs SKF ir) ~ 110Ls, bet tur vinjsh ir pilnaa komplektaacijaa ar shaibiiteem uzgrieznjiem uttt...

Sajuugs 850 turbo ~ LUk vai Sachs bija ap 200Ls orgjinaalais ar muusu atlaideem ~180Ls

Apaksheejais plaukts ar aabolu ar bukseem- Scantech ~ 50 Ls, Volvo ~ 100Ls

Aizmugureejie sailenti 850 gan mazie gan lielie ir dabuujami tikai Volvo, jo neviens cits jamos netaisa...

Taa to sarakstu vareetu turpinaat bezgaliigi...pašam ir jaaizveertee kad pirkt pie diilera un kad pirkt aftermaarketa daljas...

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Man tāds tiešs jautājums . Kādas ir atsauksmes par Sašas Mārupē servisu . Darbu kvalitāte , cena . Pirmais iespaids man palika pozitīvs , gan tikai konsultācija tā bija , ja tā var nosaukt .

Mani interesē , kāds ir viedoklis caurmērā ,jo vienmēr atradīsies kāds neapmierinātais.

0 0 Atbildēt

Cik man ir bijusi darīšana , tad ļoti zinošs un atsaucīgs cilvēks

0 0 Atbildēt

NU mana pieredze arjamo taada normaali pozitiiva , Kad uztiishanas briesmaam noklaajaa uudens suuknis, vakaraa ap 19:00 atbrauca aizvilka pie sevs, nomainiija suukni, neljaava man skruuviites paskruuveet , saleeja skjidrumus un par to visu panjeema 40Ls suuknis iereekjinaats... liekas normaali...

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Labs mens! Ļaujas par prātīgām cenām izrevidēt noliktavu, taisa pat teorētiski netaisāmas lietas ( citur neņemtos darīt).

Es neesu dzirdējis neko sliktu. Uz jautājumiem pat ~22:00 atbild ( ļaunprātīgi jau nedrīkst, bet gadās ka vajag.)

Ja Māris jau gadiem ar viņu sadarbojas, tad mans sliecas domāt, ka jams ir tāda goda cienīgs.

P.s. Diezgan daudz marķēto volvīšu tur manīc.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Sveiciens Volvistiem!

Vajadziga palidziba!

Manam volvo 850 benz. 2,5l 10v, sodien uznacis kaut kads gluks. Masina pielec ruc apm. 10 sekundes un noslapst, un ta visu laiku. Kas vareja notikt? Vakar atbraucu normali, nekadu gluku nebija. Degviela baka ir, filtri ir mainiti. Varbut kads ir satapies ar lidzigu problemu un var ieteikt ko darit?

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

Juze rakstījaveiciens Volvistiem!

Vajadziga palidziba!

Manam volvo 850 benz. 2,5l 10v, sodien uznacis kaut kads gluks. Masina pielec ruc apm. 10 sekundes un noslapst, un ta visu laiku. Kas vareja notikt? Vakar atbraucu normali, nekadu gluku nebija. Degviela baka ir, filtri ir mainiti. Varbut kads ir satapies ar lidzigu problemu un var ieteikt ko darit?

mna nesen bija tie pasi simtomi... izradijas Lambda zonde!

0 0 Atbildēt

Bet zondes lampa skaisti nodziest, kad motors pielec uz tam paris sekundem!

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:Bet zondes lampa skaisti nodziest, kad motors pielec uz tam paris sekundem!

signalizācija velnu dzen?

0 0 Atbildēt

Domā, ka signalizācija? It kā atslēdzas, diode nodziest.

0 0 Atbildēt

Aizdomas par signalizāciju ir. Man nav oriģinālā, likta tepat Latvijā (cobra) + slepenais slēdzis. Toreiz apdrošinātājiem bija tādas prasības.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Ja blokjeeshana (no signalizaacijas) ir suuknja keedee, tad tieshi taa arii buus! Un simptomi buus taadi, ka, nevis peeksnji noslaapst, bet taa kaa beigaas raustiidamies...

0 0 Atbildēt

Saproti, ka neraustās. Ierūcas, pāris sekundes darbojas un noslāpst, bet bez raustīšanās. Tikko gan vēl visādi izmēģinājos un šķiet, ka vainīgs ir tas slepenais slēdzis. Bet neesmu tik gudrs tajās elektrībās, lai atrastu, kur tur vaina. Droši vien kaut kut ir kāds relejs, vai tamlīdzīgi. Rīt no rīta būs jāzvana tam kantorim, kur to visu lika.

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Nezinu par beņas mašīnām, bet manam dieselim šitā probza bija iekš sekojoša >>>

izrādījās ģenģerim tinumi pa kāju, ēda akumulatoru nost un kā špans nokritās zemāk, tā degvielas sistēma noslēdzās. Pastāv biku aķis atjēdzas - mašīna piešķiļas un pēc mirkļa tieši tas pac.

Pamēri, ko saka aķis pirms lecināšanas un ko cipari rāda kamēr autiņš cenšas rūkt.

0 0 Atbildēt

Gvido28 rakstīja:Nezinu par beņas mašīnām, bet manam dieselim šitā probza bija iekš sekojoša >>>

izrādījās ģenģerim tinumi pa kāju, ēda akumulatoru nost un kā špans nokritās zemāk, tā degvielas sistēma noslēdzās. Pastāv biku aķis atjēdzas - mašīna piešķiļas un pēc mirkļa tieši tas pac.

Pamēri, ko saka aķis pirms lecināšanas un ko cipari rāda kamēr autiņš cenšas rūkt.

Vai tad ģenģeris tā pēkšņi var noplīst?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti