Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Man vajadzētu tikvien uzzināt, kāds kods ir priekšējā riteņa rumbai un aizmugurējo durvju slēdzenei. Modelis V70/1999/2.5TDI
AigarsL
loris rakstīja:Vai ir kāds, kuram ir pieejami Volvo detaļu elektroniskie katalogi, kur pēc šasijas numura var apskatīt modeļa detaļas un uzzināt to kodus?
Man vajadzētu tikvien uzzināt, kāds kods ir priekšējā riteņa rumbai un aizmugurējo durvju slēdzenei. Modelis V70/1999/2.5TDI
priekšējā rumba ar gultni - 272456
aizmugurējā slēdzene
kreisā - 8626283
labā - 8626284
A tas serviss bija jelgavas ielaa, saucaas Ritms-A .. vai kaut kaa taa. sataisiija normaali un bija pat viens garantijas gadiijums to ar izlaboja.. taa kaa neko sliktu pateikt nevaru ![]()
Varbūt vari nosaukt arī abu priekšējo durvju slēdzeņu kodus, bagāžnieka durvju slēdzeņa kodu un aizmugurējo riteņu bremžu uzliku kodus?
Crash rakstīja:
loris rakstīja:Vai ir kāds, kuram ir pieejami Volvo detaļu elektroniskie katalogi, kur pēc šasijas numura var apskatīt modeļa detaļas un uzzināt to kodus?
aizmugurējā slēdzene
kreisā - 8626283
labā - 8626284
Crash rakstīja:Nu tipa pierakstiijaas parastais meilu paraksts , tas taa
A tas serviss bija jelgavas ielaa, saucaas Ritms-A .. vai kaut kaa taa. sataisiija normaali un bija pat viens garantijas gadiijums to ar izlaboja.. taa kaa neko sliktu pateikt nevaru
Hmzz , sāku domāt , a cik Tu sen taisīji tur , varbūt cenas pacēlušās pa šo laiku ![]()
loris rakstīja
aldies Crash-am!!!
Varbūt vari nosaukt arī abu priekšējo durvju slēdzeņu kodus, bagāžnieka durvju slēdzeņa kodu un aizmugurējo riteņu bremžu uzliku kodus?
Crash rakstīja:
aizmugurējā slēdzene
kreisā - 8626283
labā - 8626284
durvīm tur vispār ir varianti, jāskatās kas tev tur stāv
pr durvju sledzene L - 8628224-1
pr durvju sledzene K - 8626183-1
bagāžnieks - 9152238 (shasijas num līdz 423917) vai 8628197 ( shas num no 42391
aizmugurējie kluči - 8628240
aizmugurējie rocenes loki - 274267
Paldies par infu , ališ no manis ![]()
Marchiks_ rakstīja:Tad, kad visi pazūd, tad sākas tas laiks, Volvo laiks !!!!
Neesi topikus sajaucis ![]()
GIG rakstīja:Sveiki Volvisti!
Lieta taada, ka volvim (s70) notikusies kautkaada shaize ar aizmugureejaam bremzeem. Simptomi - bremzeejot ir dzirdami trokshnji vienam ratam + leenaam ripinoties ir dzirdama chiiksteeshana. Bremzhu diski nekarst, liidz ar to doma par to, ka kaada kalodka neatiet no diska, it kaa atkriit???
GIG
S70
Sveiki veelreiz!
Varu pastaastiit ar kas bija vainiigs grabeeshanaa - vainiigais bija SIA "Laneks" uz Satekles ielas riepu meistars.... Tas p!^$&&%@@ nebija pievilcis ripulja skruuves....
GIG
S70
Ar šito kaiti slimo arī ārzemēs > laikam nu baisi grūti ar tirkšķi lieku reizi pa skrūvēm nodot.
Crash rakstīja:Nu jaa kad rats apdzen autinju tad smiekli gan nenaak
Man sestdien skriemelis pa priekšu aizskrēja.![]()
GIG
S70
Bet iebaast var jau bez taa visa, vadiibas kompja vietaa uzlikt megasquirtu, bremzes var nemainiit, var izdziivot bez trac. buutiibaa pa lielaam shaibaam jaaieliek mators, jaanomaina kompis sajuugs un pusasis....
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru