"Atzīts" jau tiešā formātā, protams, ka nebija, bet šī norma nepiekrist tomēr tika ieviesta, to atzītot "netieši". Nezinu, kurā alternatīvajā realitātē tu esi sastapis Tukuma mentus, bet gan tie, gan Ogres jau bez maz vai uzskatīja par aizvainojumu, ja prasīji oficiālu protokolu formēt. Un to, cik maksāja brauciens skaidrā, vietējie zināja tīri labi un uztvēra, kā neizbēgamu nodokli. Man ar tukumniekiem ir nācies skaidroties ar tā laika specrotas palīdzibu - nekautrējās pat ieroci vilkt ārā.
Ok, labāk neizvērsīsim te detalizētu skaidrošanos.Man īsti nav gadījusies "darīšana" par braukšanu dzērumā.Tā galvenokārt gadījās tālaika Lohiem.Lai gan jāatzīst, ka tādu daudzmaz normālu Vadītāju vidē tolaik bija izveidojusies pat sava veida tāda kā "kultūra" šajā jomā.Jo tādā vai citādā dzēruma pakāpē ir braucis gandrīz jebkurš,kuram šodien pietiktu sirdsapziņas tā daudzmaz godīgi parunāt/par. Taču ar to slaveno "alter natīvo realitāti" tajos 90tajos gan saskare ir bijusi krietni reālāka, kā krietnai daļai te šodienas Varoņu.Diez vai te kādam ir bijusi līdzīga "lohpieredze",kaut gan teorētiski pieļauju.Jo visu par visiem "zin" parasti tikai Lohi ;p
Kur nu kādam varētu būt tik perfekta pieredze, kā tev. Pat sakarīgus teikumus esi iemācījies uzrakstīt, ne tā kā lohi, kas lieto (vai vismaz cenšas lietot) lohiem paredzēto literāro valodu.
Nu es tā draudzīgi cenšos, kā Lohs/Loham ;p
Literrāro valodu visērtāk ir lietot Tolletē, kādreiz ja atceries uz poda/tupot pirms dsas noslaucīšanas bij modē pārlasīt visus tos drukātos textus.Piem., avīze "Literratutūra & Māksla", tāda itin bieza, savulaik 8kap maksāja- tur pat Dzeja dažkārt tika publicēta.