Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Saldējuma mašīna Ninja - atsauksmes, ieteikumi

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Šāda specifiskā virtuves tehnika parasti rada bažas, vai būs vēl aktuāla pēc nedēļas vai mēneša.

Kāda ir Tava pieredze ar saldējuma mašīnu, kā sanāk? Receptes?

0 0 Atbildēt

2024.gada vasarā nopirku:

Ninja CREAMi Ice Cream Maker & Frozen Dessert Maker with 3 Containers, 7 Programmes, Makes Ice Cream, Gelato, Sorbet, Smoothie Bowl, Milkshakes and More, Makes 1.4 L Ice Cream, Black & Copper

Tagad cena ir 177 eiro amzn.to/40liO2b

bet es to nopirku vasarā par 140 eur  Prime piedāvājums bija šeit iauto.lv/tehnologijas/gadzeti/47848-interneta-veikala-amazon-vasaras-prime-izprdoanas-labkie-piedvjumu-foto

Jāatzīmē, ka saldējuma mašīna tiek aktīvi izmantota un rezultāts ir lielisks. Šovakar pat ieliku saldēties 3 porcijas pa 400 ml.

0 0 Atbildēt

Par ko es uztraucos – vai tiešām būs saldējuma krējuma struktūra?

Jā, tiešām viss ir lieliski.

Kas būtu jāņem vērā – saldējuma masu sagatavo konteineros un tad liec saldēties, tāpēc gatavs būs tikai nākamajā dienā.

Aparāts groza asmeņus pa sasaldēto masu, bet tas ir tā vērts. Viens knifs ir: ja konteineru vienkārši izlaiž caur malšanu, tad struktūra ir pulveraina. Var, protams, gaidīt, kad atlaižas siltumā, bet man uzreiz ir gatavs, jo es pieleju klāt iebiezinātā piena ēdamkaroti vai kādu mājas zapti un tikai tad laižu caur asmeņiem kūlt, malt.

iciks Reģ.: 29.05.2013
4 0 Atbildēt

Māri, ko Tu vēl labu nopirki?

Jāatzīst, no malas tas viss izskatās samērā jocīgi - lērums visādu mistisku preču no amazones - tiek lūgts viedoklis par visu.

Un tas viss iekš IAUTO.

0 0 Atbildēt

Paskaties foruma tēmu "Sadzīves tehnika". Šis ir labs un strādā. Es jau sen virzu iAuto platformu daudz plašāk uz vīriešu dzīves stila portālu, un šie rezultāti labi rādās Google meklēšanas rezultātos, kas savukārt piesaista jaunus kvalitatīvus apmeklējumus.

Foruma mērķis ir būt plašākam un ļaut lasītājiem lasīt sev interesējošas tēmas. Man ir daudz tēmu te, kuras mani neinteresē, un es tur neeju rakstīt, kāpēc jūs rakstāt par Covid vtml.

Interesē ver vaļā, lasi, piedalies. Es šo to meklēju un prasu to kas man interesē, lai pēc tam ir mazāks risks čakarēties ar nekvalitatīvu preci.

Bet šito saldējuma aparātu tiešām iesaku - par šo cenu var dabūt ārā tiešam saldējumu, ja šī tēma ir aktuāla.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Tak ir arī citi portāli dāmām, ne tik iAuto vien. Labrīt no rīt. Par saldējuma gatavotāju, ne šādu. Mētājās kur, slinkums ķēpāties utt.

0 0 Atbildēt

Ļoti labi atceros vecu KRauta reklāmu, ka slinkums ir no sliktiem instrumentiem. Sākumā tas šķita neveiksmīgs sauklis, bet tagad uzskatu to par vienu no labākajām reklāmām. Tieši tā – ja attiecīgo instrumentu vai ierīci ir grūti lietot, tā beigsies tas būs krāms, kas stāv kaut kur nomests un aizņem tikai vietu.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Iedod kādu recepti! Man arī kaut kas līdzīgs mājās dzīvo (vienkāršāka gan), sievai reiz savajadzējās. Pēc tam izrādījās, ka neviens īsti nezina, ko ar tādu darīt, tā nu stāv nelietota 😂

1 0 Atbildēt

Uz 400 ml.

Princips ir, ka saldo krējumu nevajadzētu ņemt virs 30%, jo tad to var sakult sviestā; nepatīkami lips mazas sviesta bumbiņas pie augšlejām.

Recepte:

30% saldais krējums 150 ml.

Atsevišķā traukā: 1 ola un 200 ml piena. 

Trīs ēdamkarotes cukura bez kalniņa.. Samaisa un ideāli ir katlā karsēt, maisot. Es to pienu ar olu samaisu un lieku uz 3,5 minūtēm mikroviļņos, lai ir karsts, bet paliek viendabīga masa.

Lej to visu klāt saldajam krējumam, pievieno vaniļu un šķipsniņu sāls.

Tad konteineru sakrata ar vāku ciet un liek saldētavā.

1 0 Atbildēt

Un tad, kad ir sasalis, es tajā traukā pievienoju ēdamkaroti iebiezinātā piena un/vai ievārījuma, tad viss ar vienu samalšanu ir gatavs, un saldējumam ir mīksta, perfekta struktūra. 

Ja tā nav, pievieno vēl sīrupu, zapti vai to pašu pienu un vēlreiz samal caur aparātu. Jāsanāk ideāli. 

Bija tā, ka sen nebiju pircis plombīru, un man mīļais Pols, kas tajā gardajā vafelē, tiešām likās jocīgs, ne tāds. Tas tikai nozīmē, ka mājās gatavotais ir tīrāks un labāks.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Ja dzīvo Rīgā, tad nav vērts pašam ņemties. Labāka saldējuma par Molberts nav (it īpaši ruma rozīņu).

0 0 Atbildēt

Ar labu aparātu tā galīgi nav ņemšanās 1.2L gatavi ir 6 minūtēs.

Nēesmu trāpījis vēl uz labu Molbertu, iekritu uz sorbertu. Bet rīt pērku Ruma - Rozīņu.

Es savukārt iesaku pamēģināt Häagen-Dazs, lielajos Rimi ir

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

iciks rakstīja: Māri, ko Tu vēl labu nopirki?

Jāatzīst, no malas tas viss izskatās samērā jocīgi - lērums visādu mistisku preču no amazones - tiek lūgts viedoklis par visu.

Un tas viss iekš IAUTO.

Es jau vienreiz aizrādiju lai neparvērš expertu portālu par kkādu krāmu tirgū.

1 0 Atbildēt

Nu bet viss negriežas ne ap tevi, ne ap mani. Tāpēc ir dažādas tēmas, un tēmām vēl ir apakštēmas. Es daudzās Foruma tēmās vispār neeju iekšā pat gadiem, jo tās vienkārši neinteresē, taču ļoti labi, ka cilvēki tur diskutē un ja ko vairāk uzzina, jo labāk.

1 1 Atbildēt

Tomēr šis rīks maksā ap 150 eiro, un ja būtu šādas atsauksmes, kā es uzrakstīju pirms pirkuma, man būtu vieglāk pieņemt lēmumu. Šajā gadījumā riskēju, jo bija labas atsauksmes par Ninja kā ražotāju. 

Šodien, uztaisot trīs saldējuma porcijas, nolēmu attiecīgajā tēmā padalīties ar pieredzi. Iedrošināt citus, jo šajā izpildījumā tas strādā Ja garšo saldējums – iesaku. 

P.S. Ar kādām tiesībām tu iedomājies, ka vari pārmest par saldējuma iekārtas tēmas izveidošanu un atsauksmēm Sadzīves tehnikas tēmā? Ja kāds jaunajiem lietotājiem brauks virsū par atbilstošas tēmas veidošanu attiecīgajā foruma kokā – būs bans bez liekas auklēšanās. Jo tieši šāda veco biedru rīcība savā laikā noveda pie tā, ka 2009.–2012. gadā nenāca te vairs jauni lietotāji, un, ja parādījās, tad no sērijas: "Kas tas par muļķīgu jautājumu? Par Google esi dzirdējis? Ej meklēt tur un tur!" Cilvēks meklē atbildi šeit vai arī grib parunāties, tad visi ir laipni aicināti to darīt attiecīgajā tēmā.

Ja neinteresē saldējuma mašīna, tad tak nelasi šo tēmu, tevi tak neviens nespiež.(vismaz tā ceru).

Bet, ja vēlies sašaurināt vai palielināt Foruma tēmu loku, tad lūdzu attiecīgajā diskusijā zem iAuto satura koka.

0 0 Atbildēt

Tagad nāk " jaunie lietotāji"?

MarcisB no aktuālās Audi aizdedzes topika reģistrējies 2023.g.

Kāds vēl jaunāks ir šeit saveidojis interesējošus topikus?

0 0 Atbildēt

Jā, nāk jaunie un daudz, lielākā daļa lasa, saturu rada pat mazāk par 1%. iAuto.lv starp TOP 20 apmeklētākajiem Latvijas interneta medijiem septembrī. iauto.lv/zinas/latvija/48532-iauto-lv-starp-top20-apmekltkajiem-latvijas-interneta-medijiem-septembrī Es tev nevēlos skaidrot mediju pamatus, lasi iepriekšējo atbildi.

0 0 Atbildēt

Ok, bet tavs uztraukuma pamats ir, ka eksistē kkāda veco mafija, kas neļauj veidot topikus jaunajiem. Man liekas, ka mēs apspriežam neeksistējošu problēmu.

0 0 Atbildēt

Problēma nav ļoti izteikta, bet brīžiem izlien.

0 0 Atbildēt

Izlasi savu ierakstu: @Volx: "Es jau vienreiz aizrādiju lai neparvērš expertu portālu par kkādu krāmu tirgū."

Es uz to atbildēju.

0 0 Atbildēt

Jā, bet tu neesi jaunais lietotājs, kam uzbrūk veco mafija. Experti vienkarši pasmikņā par " kur var atrast zilo dziju džempera adīšanai"

Uggga Reģ.: 04.01.2006
1 0 Atbildēt

mefisto rakstīja: Ja dzīvo Rīgā, tad nav vērts pašam ņemties. Labāka saldējuma par Molberts nav (it īpaši ruma rozīņu).

Manā topā viennozīmīgi ir Rāmkalnu baltais, bez piedevām. Žēl, ka tik maz vietas, kur to var nopirkt.

0 0 Atbildēt

Rāmkalnu rabarberu ir The Best! 😎

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

No saldējuma puza aug. Varbūt pēc maratona var apēst, tad daudz ko var.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti