kur palicis MIX ?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
man jau ne sviests bet ella vajadziga
To Saaber, varbūt vajadzēja servisā to vīru ar Tech2 iesēdināt mašīnā un izmest kādu līkumu, ja vaina parādās varbūt tad var noķert to momentu un noteikt, kas īsti gļuko. Varētu būt arī zonde, bet tik pat labi arī gaisa masas mērītājs.
Interesanti, ka braucot prom piektdien no E&S iedegaas "Check Engine" - 6 flashes - Oxygen sensor (lambda probe). Zvaniiju atkal uz E&S a shiem zonde, tipa jaapasuuta. Taa nu vizinaajos pa brivdienaam, kaa nu i, marsruts - Reezekne un atpakal. Peec sii brauciena galiigi traki palika. Pielaizhot auto peec duumiem var just ka nesadedzis bendza naak aaraa, arii nevienmeeriigi ruuc. Kad uzsilst, tad tuksgaitaa normaali. A braucot, mazliet uzdodot gaazi nekas, a kaa piedod ritiigaak, taa saak "skjaudiit" un rijaas ciet. Majaas nochekojeu veelreiz "Check Engine", vou jau divi kodi: 6 flashes - Oxygen sensor (lambda probe) un 2 flashes - MAP sensor. Taa nu shoriit atkal paviesojos ieks E&S. Biju jau nobriedis mekleet Lamda zondi, bet drosiibas iedzinu servisaa, lai shie tochna paarbauda, un ko domaajies, FK-naa MAP sensora truba saspreegaajusi i kaartiigi neturaas. Tipa samainiija, pagaidaam viss OK. Taa vot arii nezinjaa par to Lamda zondi. Pabrauks, tad jau maniis . . . .
Tā jau parasti ir, kad gatavojies lieliem izdevumiem, izrādās tikai trubiņas jāsaved kārtībā, bet kad iebrauc servisā sīkumus nočekot, klāt vēl pus mašīnu saremontē. Cerams, ka tas arī bija vienīgais gļuks.
cik tads gljuks taga maksa?
Sveikinji!
Nesaprotu par ko ir runa: ja kaada no firmaam uznjemaas ko risinaat tad par to ir jaatbild. Negribu ticeet ka E&S auto to nevar viss tiek iekompjutorizeets(shausmiigs vaards). SAAB fans.
SaaBeR...
Zondei var nebuut arii ne vainas, jo , ja nebija pareizaas deggmaisiijuma attieciibas, tas viss vareeja iziet aarpus taam robezaam, kuraas zonde veic korekcijas,kas arii izdeva sho zondes kljuudu, taa, ka iespeejams, par zondi buus bijusi viltus trauksme
re kā, tomēr MAP drīzāk būs pie vainas, jo zonde ja mirst tad mirst.
To: Skirem
Ar savu auto esmu dariijkjs daudz ko:
Pashreiuz ir: 250ZS - 380Nm
Jo manm standartaa 150 Zs
2 Arnijs Ko liidzigu stastija arii servisaa . . .
. . . vot vot strunta trubinja cakareeja nervus jau praavu laicinju . . .
. . . pirmajaa reizee skiiros no Ls 13, otrajaa nemaksaaju nekaa, tipa "slimiiba"pazuda, tresajaa Ls 17. Ceru, ka ar to arii tas pasaakums beigsies.
BTW sodien dabuju mazliet pavizinaaties ar Audi 80 Q 2.3 turbo ar custom made kompi, tipa 300+ HP ap 400 Nm - nu vienkaarshi rakete. Zheel, ka SaaBs naf quattro . . .
Shodieenn ,tobosh vakatI zbraucu ar Hondu CVX _T4 iet
labi, bet mans ŠAAB TOMEER IET LABAAK......
Fuci......hI.hgi.hgi
Honda paliek Honda kaut lai arī tipeR. "Sodien gan braucu iemēģināt SUBARU (swi - laikam pareizi pateicu)Kuldiigas trasē, neticu ka viņam lielāks kampiens kā manam SAABam. Hi...Hi...
->OSKARSK
Nu un ko Tu moci tjūnēdams to mazo motorīti? Būtu pircis aeroplānu un lidojis
To: gr
Spārnu atvēziens neļauj....
Lidojām labi uz Kuldīgu - ka gumbālā - pedālis grīdā.
Nu neīt tas SUBARS, cēlienā absolūti garām(viena auto korpuss) it sevišķi tas izpaudās 2-ātrumā. SAAB rullē..
Tālāk doma ir iet uz ziemas trasi.
SAAB - priekšpiedziņas
SUBARS - laikam 4x4
Veči vajag nelielu atbalstu - kaut virtuālu....
Man uz autiņa tak ir SK uzlīme un es ar to lepojos....
jā oskarsk, ar atgriešanos tīņu sajūtās
Gr:
Tev laikam dzīvē viss pietiek, bat man vajag adrenalīnu, jo dzīvojam vienreiz.
Hejā - uz trasi! !!!!!
Velns pravis Subis ar aktivo difv. laikam iet labāāk , bet tikkai ziemas trasee...... SAAB ruleee....
Baigais fans...
Oskar, Tu mani nebeidz pārsteigt! Tava daudzšķautnainā personība man šķieta rvien interesantāka!
Hmm, no 150 uz 250 ir Ok, vēl ja Tu saskaitītu arī cik tas iznāk $$$$, es būtu ļoti pateicīgs, jo labprāt salīdzinātu 9-5 no 150Zs uz 250 Zs= ?$/čakaris pret 9-5 Aero 230/250 Zs = ?$/bezčakara
To:Yukki
Kuldīgā laba viesnīca un + cool
Es no dzīves gribu max... nezinu kā Tu?
SUBIS NEIET............
Oskar, ko Tu pīpē?
Es Tev uz darbu mailu nosūtīju, jeb Tev ir arī kāds "arējais" mails, ko Tu tagad varētu paizmantot?
Vēlos visu par visu!
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]