eh! vai "no string to touch" ir slikti?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
eh! vai "no string to touch" ir slikti?
jautaajums!
kam domaata taa 9k podzina kas ir uz salona apgaismojuma lampinas? )
pateicos par atbalstu!
Derox rakstīja:jautaajums!
kam domaata taa 9k podzina kas ir uz salona apgaismojuma lampinas? )
Dig un Mar - necilvēki!
Tā podziņa atslēdz salona signalizāciju, tipa, kad salonā paliek bērns, suns vai sievasmāte. Neatceros kad un cik ilgi tā bija jāspiež, lai ieslēgtu/atslēgtu, tas jāskatās manuālī.
neskaidri! esmu kredoks vai kreboks vai zigurds vai sigurds? ārprāc! mani nes. nē velk pa grīdu
un drīz aizvilx līdz tevīm! zini kas tad tev nāx pa visiem galiem?!
Ir veelme sho to iepirkt ieksh E&S, vai caur kaadu var sabiidiit kaadu atlaidi? Mail private saab9000 at inbox dot lv
Apnika lauzt antenas, tāpēc ir radusies doma uzlikt Bosch antenu salonā. Varbūt, kāds var ko pakomentēt par tām, kādas ir utt.
SaaBeR
Nechakarejies - piezvani An2 pa taisno
Telefoni SK lapas sludinajumos par pasakumu un biedra naudu!
Tieshaam, tnx K
2 Gugi, kaa Tu pamanies nolauzt. Ok, tipa vienreiz, kam negadaas, bet regulaari?
Tu domaa to antenu, kas priekseejaa stiklaa (iekspusee), man jau skiet, ka jebkura aareejaa (kaut vai maza) ir labaaka . . .
Nolauzu pagaidām tikai vienu, tāpat apnika, iecirtu mastu bagažniekā, oriģinālā nomira pati par sevi. Un kur var nopirkt normālu mastu? Kādreiz bija Autoplusā, tagad kaut kādus hlamus tirgo
Gugi, es savejam uzliku benzintanka pirktu laikam par 2.75 Ls tadu apmerak 30cm garu pipsika antenu no gumijas.
Nolauzt nevar, bet talak par 40 km no Rigas ari seviski labi nevelk.
Hi,
Ir `95 9k Aero ar TCS (atsleedzamu) peedeejaa likaa saak raustiities apgriezieni, staavot tuksgaitaa, tipa nokriitaas liidz kaadi 500 tad uzrauj lidz 1100 un taa leekaa, kameert noslaapst. Ir dzirdeets, ka AIC (automatic idle control) vaarsts, kuru var patiiriit.
Atradu linku, kur ir bez TCS www.saab9000.com/procedures/fuel/iac.html bet manam skiet ir savaadaak.
Vot jautaajums vai 9k saabiem ar TCS taads AIC vaarsts vispaab i?
Nu tad taa... tiku cauri ar minimaaliem izdevumiem (biju nobriedis uz lielaakiem, tipa taga varees iepirkt autinjam ko neplaanotu par ietaupiitiem liidzekliem ) un pagaidaam izskataas, ka auto uzvedaas kaa pienaakas. Ieks E&S tika samainiits tads siikums, kaa vaarstu vaaka ventilaacijas trubas gumijas seibe, tipa seibe vienigai trubai, kas ieiet vaarstu vaakaa, tur arii vakuuma trubinjas naak klaat. Nu kaut kaa taa . . .
. . . bet lielaakaa sviishana bija, lai tiktu liidz servisam, tipa pie katras apstaashanaas bija jaadarbojas ar gaazes pedaali un arii bremzi uz paarmainjaam, lai tuksgaitaa nenoslaapst un roceni, lai toch sabremzeetos. Marsruts bija Imanta - G. Astras iela sastreegumu stundaa . . .
Riktīgs extreems braucot.
klau! varbuut kaads zin, kur var izdeviigi dabuut treileri??
turbopiile rakstīja:klau! varbuut kaads zin, kur var izdeviigi dabuut treileri??
Tevi interesē piekabe vai kā
Ja piekabe, tad Mukusalas ielā 59, TEL 7624679
nu ja, piekabe, paldies!
Gluks ar apgriezieniem atkal saak atgriezties (skat. augstaak manus postus). Kamert tiku lidz E&S "slimiba" pazuda kaa nebijusi. Elektrikis visu "izbakstiija" arii ar kompi - nekaa. "Slimiba" paraadaas peec random principa. BTW manam nav AIC varsts. Speciaali neesmu meerijis, bet taada sajuuta ka arii degvielas pateerinsh pieaudzis, tas taa, neesmu "leenais" brauceejs.
Pagaidaam mana versija - lambda zonde.
Any comments?
snow rakstīja:Bez komentariem.
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]