Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

oskarsk Reģ.: 09.02.2002
0 0 Atbildēt

To YuKKI:

kULDIIGĀ LABA VIESNĪCA...

Man patiik.............

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Oskar

Tu tiesham jo pamatigi saac mus uztraukt!

oskarsk Reģ.: 09.02.2002
0 0 Atbildēt

I love this lepth!

Esi mieriigs !!!!! Kred...

KurBads Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

jautajums - ar kadiem liidzekliem apstradat adas sturi? nu lai taa ada ilgak turas ...

- roku krems, cuuku tauki?

esot arii kaut kadi speciali lidzekli ... ?

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Par stuuri labs jautajums - teiksim adas benkiem vislabakais pirkt balzamus adas izstradajumiem kas ipashi viegli atrodami kurpju kopshanas piederumu nodaljaa, bet pec apstrades ar to ada paliek slidena - ja benkjiem tas i piecieshams tad par sturi runajot man skiet ka ne

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

Man Ir divas versijas

1) oskarsk jau no rīta bija pielējies

2) oskara k saabu uz dienu bija aizņemies viņa dēls

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

KurBads rakstīja:jautajums - ar kadiem liidzekliem apstradat adas sturi? nu lai taa ada ilgak turas ...

šis ir labs ādai (var izmantot arī ādas apģērbam):

www.liquimoly.ru/catalog.html?id=289

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Steidzigi vajag piekabe-treilis ar kuru var transportet vienu vieglo automashinu.

Vai kads nezin kur tadu var iznomat ???

McJanis Reģ.: 31.10.2003
0 0 Atbildēt

Loms rakstīja:

KurBads rakstīja:jautajums - ar kadiem liidzekliem apstradat adas sturi? nu lai taa ada ilgak turas ...

0 0 Atbildēt

atsaucu vairak nevajag

McJanis Reģ.: 31.10.2003
0 0 Atbildēt

McJanis rakstīja:

Loms rakstīja:

Loms!

Nezini kur pie mums to var nopirkt? Esmu izmēģinājis entos kopšanas līdzekļus, bet tie visi ādu sausu padara, moška šis ir labāks?

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

McJanis rakstīja:

Loms!

Nezini kur pie mums to var nopirkt?

www.liqui-moly.lv/main.php?page=contacts&lang=lv

0 0 Atbildēt

esmu izmantojis jamo LEDER-PFLEGE un atzinu par labu esam.

maksaja liekas kadus 5-6Ls

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

Man i sitaads: www.elkparts.co.uk/index.php/manufacturers_id/34?osCsid=d2b8f3e7dc947796d8960675b79d35ef arii nav ne vainas. Tikai pasuutiju no jamiem . . .

0 0 Atbildēt

Vai kaadam ir NESTE degvielas karte, kaadi "+" vai "-"?

Paslaik:

"+"

degviela par 0,5 sant/ litra letaak

pati karte bezmaksas

darbojas ne tikai Latvijaa

"-"

Aiznjem vietu makaa, jo ar parasto algas karti tikpat labi var noreekinaaties, tikai nav atlaide.

Jaatceraas veel viens pin kods.

Papildus reekins, kas jaapmaksaa.

Veel kas?

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Ir. Darbojas.

0 0 Atbildēt

Kreditkarte vai debetkarte?

0 0 Atbildēt

Viņi to sauc par kredītkarti Vienīgais pluss ir 0.5santīmi, kurus starp citu tu dabū tikai maksājot rēķinu. Tas ir uzpildoties no kartes noņem tādu summu par kādu uzpildies pēc standarta ceņņika, bet rēķins ir ar to atlaidi. Manējai ir baigi neveiksmīgs pin kods un es to visu laiku sajaucu ar citu kodu. It kā var arī tajos Narvesenos iepirkties, bet neesmu mēģinājis.

P.S. tie standarta 75 Ls ir stipri par maz, jo rēķins atnāk ap 5 datumu. Kamēr vēl samaksā līdz kādam 10 datumam to karti nevar lietot, jo nav limita. Tā kā ņemot piedomā par summu.

0 0 Atbildēt

Tnx.

Jaa ar to krediitkartes min. summu buus par maz, a keepaaties ar to darba vietas algas izzinju galiigi negribas, nafig jamiem taa viss jaasarezgii

Tad jau debetkarte labaak, nav tik liels cakars, kaada starpiiba vai reizi meenesii paarskaiti uz debetkarti vai apmaksaa krediitkartes reekinu . . .

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

SaaBeR rakstīja:Vai kaadam ir NESTE degvielas karte, kaadi "+" vai "-"?

Paslaik:

"+"

degviela par 0,5 sant/ litra letaak

pati karte bezmaksas

darbojas ne tikai Latvijaa

"-"

Aiznjem vietu makaa, jo ar parasto algas karti tikpat labi var noreekinaaties, tikai nav atlaide.

Jaatceraas veel viens pin kods.

Papildus reekins, kas jaapmaksaa.

Veel kas?

Es arī lietoju. Bez Tevis un Ucula uzskaitītajiem + un - jāpiebilst, ka papildus + ir, ka tā tomēr ir kredītkarte, jo Tev ir iespēja par to summu norēķināties vēlāk. Tā kā es regulāri piemirsu šo rēķinu apmaksāt un katra rēķina apmaksa tomēr ir papildus čakaris, es nesen pieslēdzu Automātiskā rēķina apmaksu, lai šo rēķinu no mana konta manā vietā apmaksā banka. Šis pakalpojums maksā Ls 0.20, bet domāju, ka šī extra ir tā vērta, jo tagad par rēķiniem varēšu aizmirst. Redzēs, kā tas strādās reāli, jo pie reizes pieslēdzu arī LMT rēķina automātisko apmaksu.

P.s. rēķiniem, kuri katru mēnesi nemainās (piem gāze, internets, kabeļtelevīzija) ir "Regulārā rēķina apmaksa", kas savā bankā vispār ir bezmaksas.

Pēdējā laikā tik daudz ko aizmirstu, ka esmu gatavs mazliet samaksāt, lai kāds pastrādā manā vietā. Tiem, kas lieto hanza.net, šīs fīčas var saslēgt neejot uz banku, caur izvēlni "Līgumi"

0 0 Atbildēt

Beidz reklamēties

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

a vai nav tāds pakalpojums, ka banka man automātiski ieskaita naudu, neatkarīgi no tā - esmu vai neesmu to attiecīgajā mēnesī nopelnījusi? kaut vai nemainīgu, modestu summiņu

0 0 Atbildēt

Mees jau taa te "ciinaamies" par nieka 0,5 sant uz litru, kas uz baaku i nieka 30 sanji. Meenesii tas i Ls 1,2 kur 0,2 jaatdod bankai, nu nee, man zheel maksaat par to automaatiku, tad labaak es pats. Un vispaar zelta klientiem vareeja bez maksas saadas lietas ierubiit . . .

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ar tiem automaatiskiem reekjiniem viss ir labi liidz momentam kameer reekjinos kautkas nav salaists griistee. nezinu .... man reekjinos gadaas kljuudas .... un visinteresantaakais ir tas ka nereizi nav bijusi kljuudiishanaas par labu man ...

0 0 Atbildēt

Vo vo, Grecco, it seviski, ka LMT paargaaja uz jaunajiem reekiniem . . .

Lasītākie raksti

Jaunie raksti