Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Nu nezinu, man līdz šim nav bijušas kļūdas rēķinos, ja neskaita tās dīvainības LMT rēķinos, bet tās nebija finansiāla rakstura, tipa summa bija pareiza, bet pakalpojuma nosaukums nepareizs. Es arī cītīgi turējos pretī šai lietai, ekonomēju, baidījos un visu maksāju pats, bet, kad iesākumā pamēģināju regulāros maksājumus, tad sapratu, ka man jau piegriezies pavadīt liekas 3 min., lai meklētu pašu rēķinu, rēķina Nr, summu un darītu to KATRU mēnesi, es labāk tajā laikā postēju iAuto Tā jau ir, ka pie ērtībām šausmīgi ātri pierod, tāpēc labāk ir nepalaisties

Bad_MF Reģ.: 03.07.2002
0 0 Atbildēt

jaa un veel labaak ir kad shaadu vai citaadu iemeslu deelj nepaarskaita un tev atsleedz telefonu

ok tagad mans jautaajums - vai kaads ir uzmonteejis saabam atsperes -40mm? vai muusu valstii taadas kaads piedaavaa vai naaksies pasuutiit?

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nav jau probleemu. Tikai nepamaniisi ka kaadi 10 Ls lieki aizgaajushi ... lielaaku summu jau pamaniisi. Telekom man meegjinaaja divreiz vienu un to pashu reekjinu piesuutiit vairaakus meeneshus .... intelektuaalas sarunas neliidzeeja ... peec dazhiem krievioskiem vaardiem viss ar to datu baazi atrisinaajaas .... namu paarvaldes shmaucaas ar tiem siltumiem bez gala uttt .... un visur ir vainiigas datu baazes ...

skirem Reģ.: 24.03.2004
0 0 Atbildēt

Bad , vai tevi apmierina HR sporta -35-40 mm atsperes, tad tās var pasūtīt Basse vai Bosse motors ( Ganību dambī ).

0 0 Atbildēt

jaa, skan labi. cik tur komplekts ~ sanaak?

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

Es arī rūpīgi apsvēru Nestes piedāv';ajumu un konstatēju: TAS TAK NAV NEKĀDS PIEDĀVĀJUMS

Jēga(lai gan neliela) ir tikai tad, ja sarunā ar darba devēju, ka daļu no algas pārskaita uz Nestes karti.

skirem Reģ.: 24.03.2004
0 0 Atbildēt

Uzzvani un pajautā: tel. 7383908

0 0 Atbildēt

nokusiis sniegs brauks uz vietas skatiisies

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

kas notici9s ar diggen??????????

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

gr rakstīja:Es arī rūpīgi apsvēru Nestes piedāv';ajumu un konstatēju: TAS TAK NAV NEKĀDS PIEDĀVĀJUMS

Jēga(lai gan neliela) ir tikai tad, ja sarunā ar darba devēju, ka daļu no algas pārskaita uz Nestes karti.

kādas šausmas! darba devējs tak lai ieskaita PIRMS algas un nodokļiem!

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Nezinīte, pastāsti sīkāk, lūdzu... par to PIRMS

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

darba devēji mēdz "netieši" palielināt darbinieku reālos ienākumus kompensējot izdevumus par degvielu, tālruni utt. Darba devējam tie ir ražošanas izdevumi un par 25% + 37%"lētāki", nekā ja darbinieks pērk degvielu no savas algas pēc tam, kad nomaksāts iedzīvotāja ienākuma un sociālais nodoklis.

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

paldies

gr Reģ.: 23.07.2002
0 0 Atbildēt

Starp citu, kapēc uz ielām tik daudz CP patruļas? Reids? Kādu ķer"?

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

gr rakstījatarp citu, kapēc uz ielām tik daudz CP patruļas? Reids? Kādu ķer"?

saulite spid,a sliktā laikā suņi sež majās un pa ielām nevazajas

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Lai topiks neaizietu nebūtībā

Jautājums sekojošs - vai lineāro vadu (paredzēts auto audio instalēšanai) var izmantot arī,piemēram, DVD pieslēgt pie resīvera?

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Protams ka var un domaju vish pat i kvalitativaks pa parastu vadu ja neskaita labus dargus vadus pirktus piem Hi-Fi veikala(no kadi 30Ls-...).

Ir jau visadi ticejumi par lin. vadiem piem ka jaliek viena virziena visu laiku(citiem norada uz vada ar bultinam) resp no izejosha uz ienakosho nu taa apmeram.

Taka Reģ.: 29.07.2003
0 0 Atbildēt

uculs rakstīja:Viņi to sauc par kredītkarti Vienīgais pluss ir 0.5santīmi, kurus starp citu tu dabū tikai maksājot rēķinu. Tas ir uzpildoties no kartes noņem tādu summu par kādu uzpildies pēc standarta ceņņika, bet rēķins ir ar to atlaidi. Manējai ir baigi neveiksmīgs pin kods un es to visu laiku sajaucu ar citu kodu. It kā var arī tajos Narvesenos iepirkties, bet neesmu mēģinājis.

P.S. tie standarta 75 Ls ir stipri par maz, jo rēķins atnāk ap 5 datumu. Kamēr vēl samaksā līdz kādam 10 datumam to karti nevar lietot, jo nav limita. Tā kā ņemot piedomā par summu.

Ucul, tu aizmirsi vēl vienu Nestes kartes fīču - ar viņu ir 10% atlaides vairākās automazgātuvēs - teiksim Eurostop un AutoRingā. Bija vēl kādas, aizmirsu. Kā arī kaut kādos detaļu veikalos atlaides, sk. www.neste.lv

Taka Reģ.: 29.07.2003
0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja:Lai topiks neaizietu nebūtībā

Jautājums sekojošs - vai lineāro vadu (paredzēts auto audio instalēšanai) var izmantot arī,piemēram, DVD pieslēgt pie resīvera?

Pa digitālo? Ja resīverim un DVD pleijerim ir koaksiālā izeja/ieeja tad mauc vien!

0 0 Atbildēt

Pa digitālo? Ja resīverim un DVD pleijerim ir koaksiālā izeja/ieeja tad mauc vien!

Nu tad vēl jocīgāks jautājiens - kāda atšķirība starp parasto ("pirkstiņu" ieeju un koaksiālo? Vai materiālā? Jo uz aci ta abas = vienādas. Man šajā jomā tumša bilde, tāpēc ineterējos.

vzinis Reģ.: 26.06.2001
0 0 Atbildēt

ar signālu kas tur staigā

0 0 Atbildēt

vzinis rakstīja:ar signālu kas tur staigā

skaidrs, paldies.

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

teoretiski kabelim cita pretestiba - praktiski cik esmu lietojis - skirba nekada - vienigais no koaxialas pa knagjiem var dabuut!

0 0 Atbildēt

Kredoks rakstīja:teoretiski kabelim cita pretestiba - praktiski cik esmu lietojis - skirba nekada - vienigais no koaxialas pa knagjiem var dabuut!

Nu es jau pa to pretestību arī domāju, bet kautrējos prasīt

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

vzinis rakstīja:ar signālu kas tur staigā

Ljoti interesanti! Vareetu kaut ko siikaak?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti