Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
ok tagad mans jautaajums - vai kaads ir uzmonteejis saabam atsperes -40mm? vai muusu valstii taadas kaads piedaavaa vai naaksies pasuutiit?
Jēga(lai gan neliela) ir tikai tad, ja sarunā ar darba devēju, ka daļu no algas pārskaita uz Nestes karti.
gr rakstīja:Es arī rūpīgi apsvēru Nestes piedāv';ajumu un konstatēju: TAS TAK NAV NEKĀDS PIEDĀVĀJUMS
Jēga(lai gan neliela) ir tikai tad, ja sarunā ar darba devēju, ka daļu no algas pārskaita uz Nestes karti.
kādas šausmas! darba devējs tak lai ieskaita PIRMS algas un nodokļiem!
gr rakstīja:Starp citu, kapēc uz ielām tik daudz CP patruļas? Reids? Kādu ķer"?
saulite spid,a sliktā laikā suņi sež majās un pa ielām nevazajas
Jautājums sekojošs - vai lineāro vadu (paredzēts auto audio instalēšanai) var izmantot arī,piemēram, DVD pieslēgt pie resīvera? ![]()
Ir jau visadi ticejumi par lin. vadiem piem ka jaliek viena virziena visu laiku(citiem norada uz vada ar bultinam) resp no izejosha uz ienakosho nu taa apmeram.
uculs rakstīja:Viņi to sauc par kredītkarti Vienīgais pluss ir 0.5santīmi, kurus starp citu tu dabū tikai maksājot rēķinu. Tas ir uzpildoties no kartes noņem tādu summu par kādu uzpildies pēc standarta ceņņika, bet rēķins ir ar to atlaidi. Manējai ir baigi neveiksmīgs pin kods un es to visu laiku sajaucu ar citu kodu. It kā var arī tajos Narvesenos iepirkties, bet neesmu mēģinājis.
P.S. tie standarta 75 Ls ir stipri par maz, jo rēķins atnāk ap 5 datumu. Kamēr vēl samaksā līdz kādam 10 datumam to karti nevar lietot, jo nav limita. Tā kā ņemot piedomā par summu.
Ucul, tu aizmirsi vēl vienu Nestes kartes fīču - ar viņu ir 10% atlaides vairākās automazgātuvēs - teiksim Eurostop un AutoRingā. Bija vēl kādas, aizmirsu. Kā arī kaut kādos detaļu veikalos atlaides, sk. www.neste.lv
Hirsch rakstīja:Lai topiks neaizietu nebūtībā
Jautājums sekojošs - vai lineāro vadu (paredzēts auto audio instalēšanai) var izmantot arī,piemēram, DVD pieslēgt pie resīvera?
Pa digitālo? Ja resīverim un DVD pleijerim ir koaksiālā izeja/ieeja tad mauc vien!
Pa digitālo? Ja resīverim un DVD pleijerim ir koaksiālā izeja/ieeja tad mauc vien!
Nu tad vēl jocīgāks jautājiens
- kāda atšķirība starp parasto ("pirkstiņu"
ieeju un koaksiālo? Vai materiālā? Jo uz aci ta abas = vienādas.
Man šajā jomā tumša bilde, tāpēc ineterējos.
vzinis rakstīja:ar signālu kas tur staigā
skaidrs, paldies.
Kredoks rakstīja:teoretiski kabelim cita pretestiba - praktiski cik esmu lietojis - skirba nekada - vienigais no koaxialas pa knagjiem var dabuut!
Nu es jau pa to pretestību arī domāju, bet kautrējos prasīt ![]()
![]()
![]()
vzinis rakstīja:ar signālu kas tur staigā
Ljoti interesanti! Vareetu kaut ko siikaak? ![]()